Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bazoer accepteert fors lager salaris om transfer te realiseren’

Laatste update:

Riechedly Bazoer gaat naar alle waarschijnlijkheid in de Liga NOS proberen om zijn loopbaan weer nieuw leven in te blazen. De Telegraaf weet donderdagmiddag namelijk te melden dat VfL Wolfsburg en FC Porto dicht bij een akkoord over een overstap van de 21-jarige middenvelder zijn. Bazoer wordt waarschijnlijk eerst een jaar gehuurd door os Dragões, die ook een optie tot koop in de overeenkomst willen laten opnemen.

Bazoer beschikte volgens de ochtendkrant over meerdere aanbiedingen, maar heeft nu zijn zinnen gezet op een transfer naar de Portugese Champions League-deelnemer. De zesvoudig Oranje-international staat naar verluidt te trappelen om het vliegtuig te pakken en is zelfs bereid om genoegen te nemen met een forse salarisverlaging.

Mocht er op het laatste moment echter nog een kink in de kabel komen, dan heeft hij met Celtic een alternatief achter de hand. De Schotse topclub ziet de komst van Bazoer eveneens zitten, maar kan alleen toeslaan als FC Porto en Wolfsburg er om wat voor reden dan ook niet uitkomen. In dat geval zal Bazoer, die woensdag ook nog even in verband werd gebracht met een terugkeer naar PSV, naar Glasgow uitwijken in plaats van de Portugese havenstad.

Wolfsburg betaalde Ajax ruim anderhalf jaar geleden nog twaalf miljoen euro voor de middenvelder, maar hij slaagde er mede vanwege blessureleed nooit in om uit te groeien tot een onbetwiste basiskracht. De controleur kwam tot nu toe 27 keer in actie voor de Duitsers en wist nog niet het net te vinden in een officiële wedstrijd. Bazoer ligt nog tot medio 2021 vast bij die Wölfe.

Zou jij FC Porto een goede club vinden voor Riechedly Bazoer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo he! Die zag ik niet aankomen. Je kan ook niet echt zeggen dat hij er op achteruit gaat (qua salaris wel dan). Hopelijk gaat hij het goed doen!

30 augustus 2018 om 16:29

Het ligt er maar aan of hij basisspeler wordt of niet. Porto is een goede club, daar moet je wel presteren anders sta je er zo naast.

Om e.o.a. reden wisselt Bazoer wel heel vaak van club, van PSV naar Ajax, van Ajax naar Wolfsburg, van Wolfsburg naar Porto terwijl hij pas 21 jaar oud is.

30 augustus 2018 om 17:06

Bij welke club hoef je niet te presteren dan om in de basis te komen. Want daar zou ik wel voor willen spelen.

30 augustus 2018 om 17:55

Van der vaart zou dat ook graag willen weten.

30 augustus 2018 om 18:27

@drex

Bij een mindere club is het een stuk makkelijker om te presteren dan bij Porto waar de concurrentie behoorlijk groot is.

30 augustus 2018 om 18:34

Gaat er eerder op vooruit. Porto zit gewoon in pot 2 in de CL

31 augustus 2018 om 21:19

Nouja, is de kans dan echt groter dat hij dan speelt?
Lijkt me niet dat hij erop vooruit gaat.

Ook wel bijzonder naar mijn mening dat hij bij Porto salaris moet inleveren, toch niet de slechtst betalende club

31 augustus 2018 om 22:33

Hij was in Duitsland ook niet onomstreden, dus ja als je dan naar een team kan gaan die CL voetbalt heb je denk ik wel meer kans om in de basis te komen. Porto zal meer wedstrijden spelen en eventueel spelers rust gunnen rond een CL wedstrijd.

Heel blij dat hij niet naar PSV gaat. Totaal niet de verdediger die we nodig hebben. Heeft eerst al voor Ajax gekozen en dan zul je hem later terug halen. Dat terwijl hij nergens echt potten heeft kunnen breken. Lijkt me niet echt een garantie voor succes.

30 augustus 2018 om 16:32

Verdediger zeker niet nee... Maar ik ben het met je eens. Het is niet de speler (middenvelder ) die PSV beter maakt.

30 augustus 2018 om 16:32

Bazoer is geen verdediger maar een middenvelder. Wel een rare transfer, waarschijnlijk bij beide clubs op de bank, alleen verdiend hij nu minder.

31 augustus 2018 om 21:21

Bazoer moet je ook lekker omturnen tot box2box middenvelder. Mist teveel verdedigende inzet, en voor een voetballende club komt hij op die positie opbouwend vermogen te kort imo.

Zie hem liever naar Psv gaan. Dan heb je tenminste 2 clubs in Nederland die erboven uitsteken. Niet Ajax, dan Psv en dan de rest maar Ajax, Psv en dan de rest. Ook beter voor het Nederlands voetbal.

30 augustus 2018 om 16:29

Zullen we anders eerst het seizoen maar eens afwachten, selecties zijn minimaal gelijkwaardig en verwacht hierdoor een mooie eindstrijd!

30 augustus 2018 om 16:35

Ajax is op elk positie beter dan die van Psv. Vooral op het middenveld. Bergwijn is meesterlijk, Lozano is ook het niveau Ajax. Gezien de selectie zou Ajax makkelijk Kampioen moeten worden maar Psv heeft ook zijn klasse. Het winnen in de laatste minuut is er 1 van.

30 augustus 2018 om 17:08

Wat een onzin selecties zijn minimaal gelijkwaardig aan elkaar. Daarbij laat Ajax misschien het balletje leuker rondgaan met Ziyech en F.de Jong op het middenveld, maar PSV is klinischer en hebben minder kansen nodig om te scoren!

30 augustus 2018 om 17:19

Zie veel opmerkingen dat PSV en Ajax aan elkaar gelijk zouden zijn. Sorry hoor maar dan ben je gewoon niet realistisch. Alleen de aanval is gelijkwaardig. Verdediging en middenveld zijn niet eens in de buurt van elkaar. Een reserve van Ajax staat centraal bij PSV om de verdediging. Hoe kan je dan zeggen dat selecties wel gelijk zijn.

30 augustus 2018 om 17:21

Lozano is op zijn positie beter dan Tadic en Ziyech.

30 augustus 2018 om 17:48

Lol de verdediging van PSV is op Viergever na die idd wisselvallig presteert gewoon goed. Als hij echt nog een paar keer door het ijs zakt zullen Isimat en of Obispo zijn plaats wel innemen. En het middenveld van Ajax wordt nu na de wedstrijd tegen Kiev misschien bewierookt, maar vergeet niet dat ze tegen Luik uit nog werden overlopen met een zeer zwakke Schone. Dat zal PSV minder snel overkomen met Hendrix en Rosario als verdedigende blok. Guttierez buiten beschouwing gelaten.

30 augustus 2018 om 17:59

Ziyech is met afstand de beste speler in de Eredivisie. Lozano kan je vergelijken met Tadic en Bergwijn met Neres en dat was het.... De Jong mag de schoenen van Huntelaar niet eens poetsen. Laten we die 2 al helemaal niet vergelijken kwa carrière. Wat daarachter loopt bij Psv is echt niet vergelijkbaar met Ajax. Tagliafico, blind, deligt. Geef Mazraoui een maand of 3 en die is ook beter dan wat er bij Psv rondloopt. Zoet, zoet is wel goed! De Jong, Ziyech, Van der beek op het middenveld... Psv kan daar op dit moment nog niet aan tippen.

30 augustus 2018 om 18:14

Ziyech is idd misschien de beste speler aangezien hij heel Ajax beter laat voetballen. Lozano is als linksbuiten beter dan Tadic die geen snelheid en diepgang heeft. Bergwijn zn veldspel is erg goed, maar moet toegeven dat het rendement van Neres voor nu nog hoger ligt (kan gaan veranderen). Lol door de lucht en in de 16 is de Jong scherper dan Huntelaar die op zijn leeftijd veel meer kansen mist. Tagliafico, Blind en Mazraoui (haalt zelden de achterlijn met een goede voorzet / assist) zijn echt geen wereldspelers. En die slome van de Beek is echt een zwakke schakel bij Ajax. Werkt misschien hard net als Klaassen, maar qua passing en afronding echt een hele matige aanvallende middenvelder.

30 augustus 2018 om 18:14

Nou dat hebben we afgelopen zaterdag nog gezien tegen zwolle hoe makkelijk hendrix en rosario de controle hielden in de 2de helft.

30 augustus 2018 om 18:40

Rosario is nog jong presteert wisselvallig. Gister was hij erg sterk en tegen Utrecht ook! En zon uitwedstrijd op kunstgras is nu eenmaal vervelend. Gaat er om dat je dan de overwinning uit het vuur sleept!

30 augustus 2018 om 19:14

Zoals al die toppers van Ajax dat deden tegen Heracles!

31 augustus 2018 om 10:55

Nee maar als je zegt dat Schone word overlopen tegen Luik en dat dat hendrix en rosario minder snel overkomt terwijl ze tegen pec zwolle nog overlopen werden.... Daarnaast werd Ajax niet overlopen tegen heracles.

31 augustus 2018 om 21:24

@rolo1984
Juist in de aanval is PSV sterker.
Bij ons heb je Neres als uitblinker. Maar als die wegvalt heb je helemaal niemand die de diepte zoekt. Bij PSV zou je bij het wegvallen van Lozano altijd nog Bergwijn hebben.
Middenveld is behoorlijk gelijk, alleen Ziyech steekt er met kop en schouders bovenuit.
En de verdediging is Ajax centraal een stuk sterker, linksback ook, maar rechtsback ook echt totaal niet.

31 augustus 2018 om 21:25

@rolo1984
Juist in de aanval is PSV sterker.
Bij ons heb je Neres als uitblinker. Maar als die wegvalt heb je helemaal niemand die de diepte zoekt. Bij PSV zou je bij het wegvallen van Lozano altijd nog Bergwijn hebben.
Middenveld is behoorlijk gelijk, alleen Ziyech steekt er met kop en schouders bovenuit.
En de verdediging is Ajax centraal een stuk sterker, linksback ook, maar rechtsback ook echt totaal niet.

30 augustus 2018 om 16:32

PSV steekt er toch al boven uit? Ze halen een middenvelder van over de acht miljoen euro, ze hebben met spelers als Lozana klasse van de buitencategorie.

Van Bazoer kan ik maar moeilijk inschatten hoe goed hij nu is. Het was een groot talent maar om op je 21ste alweer naar je vierde club te gaan terwijl je nergens langdurige onbetwiste basisspeler bent geworden (fdb stelde hem overigens wel altijd op, Bosz niet), ik weet niet wat ik daar van moet denken. Ik hoop dat hij het red maar ik heb mijn twijfels.

30 augustus 2018 om 16:33

Ten eerste gaat Bazoer gaat dat verschil natuurlijk niet maken, matige middenvelder.

Ten tweede schat ik Ajax niet hoger in dan Psv.

30 augustus 2018 om 16:33

Alsof PSV door het aantrekken van Bazoer wel op hetzelfde level als Ajax zou zijn... ik zeg niet dat Ajax veel beter is momenteel, maar bazoer is geen speler die je beter maakt.

30 augustus 2018 om 16:40

Bazoer is nog 21, is vorig jaar lang geblesseerd geweest. Begon heel goed in Duitsland. Als je lang geblesseerd bent dan is het gewoon moeilijk om terug te komen als jij je stempel niet hebt gedrukt. Bovendien weet Psv hoe het spelers kan laten groeien. Ben nog van mening dat hij beter in het Psv systeem past dan in die van Porto. Met van bommelwijk als trainer. Heeft hij net een trainerspakket die hem weer gaat laten draaien als bij Ajax.

30 augustus 2018 om 18:11

Dan moeten ze niet Bazoer halen.

Waarschijnlijk verder geweest in zijn ontwikkeling als die nog een paar jaar bij Ajax was gebleven. Net zoals el ghazi kishna riedewald. Dachten allemaal dat ze er wel waren. Jammer van het talent dat ze hadden/ hebben. Maar misschien laat hij het nu wel zien.

30 augustus 2018 om 16:34

Ik weet niet of het zijn eigen keuze was om te vertrekken, Bosz stelde hem niet vaak op terwijl hij onder FdB wel vaak speelde. Als je op jonge leeftijd moet banken, dan snap ik wel dat je weg wil om elders te spelen. Alleen lukte het elders ook niet. Ik vraag me af of Porto dan niet te hoog gegrepen is?

30 augustus 2018 om 17:00

Van el ghazi dacht ik dat hij mocht vertrekken van Ajax. El ghazi heeft zelfs gezegd dat hij heel graag wilde blijven.,

Porto, fantastisch mooie club toch?!?
Tja, beetje "geld" bij de wijn doen... maar vanuit Porto weer stappen zetten

Porto zou een mooie stap zijn, zeker gezien zijn huidige situatie bij Wolfsburg. Al vind ik wel typerend voor de keuzes die Bazoer tot op heden heeft gemaakt. Bij PSV ontevreden vertrokken, bij Ajax ontevreden vertrokken. Bewust gekozen voor Wolfsburg, wat de laatste jaren niet bepaald een fijne stabiele club is om jezelf als jonge speler rustig te ontwikkelen. Ik vraag me ook af wat de rol van zijn broer als zaakwaarnemer in alle keuzes is.

Dit is overigens volledig op mijn eigen gevoel gebaseerd, maar ik denk dat je broer als zaakwaarnemer geen optimale situatie is. Het is mooi om alle verdiensten binnen je eigen familie te houden uiteraard. Maar ik vraag me af of je als broer in al deze situaties objectief kan blijven kijken naar het geheel en tot de juiste keuzes kan komen. Er komt altijd gevoel bij kijken, dus het is dan lastig om echt op een kritische manier alles te bekijken.

ZO ZEG WAT EEN VERASSING DAT HIJ HET NIET HEEFT GEHAALD BIJ WOLFSBURG! HIJ STAK ER BIJ AJAX MET KOP EN SCHOUDERS BOVENUIT!

Dit is een goed voorbeeld van een voetballer waarbij talent alleen niet voldoende is. Deze jonge heeft (potentie)kwaliteiten om bij een subtop in Europa te spelen. Toch wil het niet vlotten. Waarom zou dat?

Ik denk dat als hij aan zich zelf gaat werken en dan vooral mentaal dat hij alsnog een prachtige carrière voor zich heeft. Het is hem gegund, maar hij gaat zelf bepalen hoe ver die het gaat schoppen.

Toch zonde om hem niet bij VfL Wolfsburg te hebben zien slagen. Bij Porto in het verleden veel talent doorgekomen. Hopelijk fleurt hij daar weer op!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren