Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bayern neemt voor bedrag onder de tweehonderd miljoen telefoon niet op’

Laatste update:

Robert Lewandowski heeft onlangs te kennen gegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en sindsdien is zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi druk bezig om een club te vinden die de Pool over wil nemen van Bayern München. De zoektocht van de belangenhartiger lijkt vooralsnog echter niet erg soepel te verlopen, aangezien der Rekordmeister niet zomaar bereid is om mee te werken aan een vertrek.

BILD meldt dat Bayern te kennen heeft gegeven dat Lewandowski, die nog vastligt tot medio 2021, alleen mag verkassen als er een voor de Duits landskampioen bevredigend bedrag op tafel komt. Dat Bayern het spel hoog speelt, blijkt uit het nieuws dat de telefoon niet wordt opgenomen als Zahavi aankomt met biedingen van onder de tweehonderd miljoen euro.

De zaakwaarnemer heeft zijn cliënt volgens de Duitse boulevardkrant inmiddels aangeboden bij Manchester United, Chelsea en Paris Saint-Germain, maar Lewandowski’s hart lijkt bij Real Madrid te liggen. Het vertrek van Zinédine Zidane zou in dat geval goed nieuws betekenen voor de 29-jarige spits, aangezien de Fransman naar verluidt niet helemaal overtuigd was van diens kwaliteiten.

De twee halve finales van de Champions League tegen Real afgelopen seizoen, waarin Lewandowski zich niet wist te onderscheiden, versterkten Zidane in deze opvatting. Nu de Fransman volgend seizoen niet meer aan het roer staat in het Santiago Bernabéu, staat de deur voor Lewandowski mogelijk weer op een kier. Het is echter de vraag of Real bereid is om de gewenste tweehonderd miljoen over te maken richting Beieren.

Vind jij dat Robert Lewandowski tweehonderd miljoen euro waard is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet je om het bod te horen niet eerst de telefoon opnemen?

7 juni 2018 om 14:15

Haha misschien ruilen voor higuain?

7 juni 2018 om 14:22

Dat anno 2018 dit soort zaken uberhaupt nog via telefoongesprekken gaan; Whatsapp,snapchat; Facetime en ga zo maar door

7 juni 2018 om 14:45

dat gaat ook via de telefoon haha, en bovendien is bellen nog altijd het makkelijkst

7 juni 2018 om 15:56

Ja joh, en dan stuurt de TD ff een tikkie naar de kopende partij: "Bayern München vraagt je om 200.000.000,00 te betalen voor: transfer Lewandovski"

7 juni 2018 om 16:47

Hahaha Bedankt voor het betalen bayeren München is heel blij dat je hebt betaald!

Ik vind Lewandolski niet eens meer waard dan 100mil eerlijk gezegd. Hij moet wat beslissender zijn in de CL om zijn prijskaartje te verhogen en daarnaast is hij ook 29 jaar inmiddels.

7 juni 2018 om 13:57

Inderdaad. 60 mil. lijkt ok.
Ik begrijp Bayern natuurlijk wel in de huidige markt. Wie weet is er een ploeg zo gek.

7 juni 2018 om 14:02

200 miljoen abnormaal 29 jaar. Club die het doet is gek. Maar tegenwoordig is elke speler te duur. Voetbalwereld is ziek.

7 juni 2018 om 14:14

Waarom is het abnormaal ? Hij ligt nog 3 jaar vast. Duidelijk dat ze hem niet kwijt willen.
Dat er clubs zijn die het voetbal kapot maken door zulke bedragen neer te leggen voor spelers en zo de gehele transfermarkt in onbalans brengen hoeft niet te betekenen dat een club dan maar mee moet gaat.
Snap de opstelling van Bayern maar al te goed.
Ze geven duidelijk aan dat ze hem niet kwijt willen, geen media aandacht, geen onrust voor de club, elftal en speler.. dus Duitse duidelijkheid. Niks mis mee toch?

En als er dan toch een club is dat zo gek is om 200 miljoen te betalen voor een 29 jarige dan pas gaan ze luisteren. Wellicht voor 140 maar goed

7 juni 2018 om 14:31

Behalve dat de speler graag weg wil

7 juni 2018 om 15:56

"voetbalwereld is ziek."

Stel je niet aan. Steeds meer mensen kijken voetbal = sponsoren geven er meer geld aan uit = waarde van spelers/clubs gaat omhoog. Niet zo moeilijk hoor.

7 juni 2018 om 16:16

Stel je niet aan" dus jij wil beweren dat deze bedragen normaal zijn? Deze hele circus is begonnen na het Bosman- arrest.

7 juni 2018 om 15:33

Maakte hij er geen 4 tegen Real toen BVB de finale haalde?

Snap dat bayern het onderste uit de kan wil halen maar 200 mil is echt absurt.

7 juni 2018 om 14:08

Volgens mij is hun insteek ook vooral om Lewandowski te behouden voor de club.. Ze zijn niet eens bezig met het onderste uit de kan halen, maar proberen te behouden wat ze hebben. Bayern ziet ook dat de transfermarkt op hol is geslagen en beseft dat het op termijn nooit op kan tegen Paris en City.. Of United, Real en Barça.. Clubs als Juventus en Bayern gaan het zwaar krijgen.. Het zou een redding voor het voetbal zijn als sowieso de Engelse clubs een klap krijgen door de Brexit (moeilijker personeel van buiten Brittannië kunnen halen, maar zal voor de voetbal wel weer een uitzondering worden gemaakt..) en/Of lagere waarde van hun pond (maar aangezien veel clubs buitenlandse investeerders hebben, zal dat ook wel meevallen qua effect..)..

7 juni 2018 om 15:25

Zo had ik het nog niet bekeken maar dat lijkt inderdaad een logische beredenering.

Als hij nou 23 ofzo was kon dit bedrag nog maar er gaat echt geen enkele club 200 miljoen neerleggen voor een 30 jarige speler.

7 juni 2018 om 14:36

Dan nog is hij dat niet waard. Geen enkele speler trouwens. Lewa zou gewoon 60 moeten opleveren, klaar.

Nee stel je voor, een speler tegemoetkomen in een vertrekwens na jaren trouwe dienst. Maar wel zelf voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten als het om inkomende transfers gaat. En mocht dat niet mogelijk zijn, ach dan gaan we simpelweg achter de schermen een transferdoelwit stimuleren om geen nieuw contract te tekenen en hengelen we hem zo binnen. Wat een fantastisch beleid kent deze club, chapeau. Ondertussen ook nog om de zoveel tijd kritiek uiten op het transferbeleid van andere teams omdat zij wel gewoon de portemonnee durven open trekken.

7 juni 2018 om 14:47

Hebben we het nu over het beleid van Bayern of het artikel waarin staat dat Bayern Lewa niet gaat verkopen ongeacht het bedrag? Wordt je niet moe om elke keer hetzelfde te typen. Het is ook maar Bild dat duidelijk iets heeft tegen Lewa, die typen al sinds zijn komst dat hij graag naar Real Madrid wilt gaan. Feit blijft Lewa gaat niet weg, moest hij maar niet bijtekenen.

7 juni 2018 om 15:47

Maar hij ze ook nog heeft geholpen hem voor wat tekengeld over te nemen xD

Pff Bild en zijn vriendin Bayern zijn weer goed bezig om Lewandowski goed zwart te maken, het laatste geschreven artikel over Lewandowski vind ik ook zwaar beledigend, verbaasd me trouwens ook niet dat Bild dit doet. Het was niet anders toen hij in Dortmund speelde, verander de naam naar Mueller en alles zou het tegenovergestelde zijn. Lewandowski mag best toe zijn aan een nieuwe uitdaging, aangezien het helaas in de Bundesliga voor hem niet meer zoveel te winnen valt. Daarnaast moet je ook soms afscheid nemen van eigendommen, die nog niet volledig afgeschreven zijn, erbij toevoegend dat ze nog iets aan hem kunnen verdienen. Maar wat Bayern hier doet is het grote baasje spelen...

Tsja, en groot gelijk hebben ze ook gewoon. Meer valt er niet over te zeggen, de markt gaat tegenwoordig nergens meer over en Lewandowski is toch wel een van de beste als niet de beste aanvaller ter wereld dusss is die 200 niet eens zo gek meer...

Niemand gaat zoveel voor een 29 jarige speler betalen. Misschien als hij 25 was maar zolang gaat hij niet meer mee. Hoop dat Real een jonge spits aantrekt, het liefst Jesus of Mbappe.

Niemand gaat 200 miljoen voor lewandowski betalen hij is max 100 miljoen waard en dat is nog aan de hoge kant voor een bijna 30 jarige speler

Voor 200 mil zijn Icardi/Firmino/Gabriel Jesus ook denk wel op te halen. Zie een van hun liever in het wit spelen dan Lewa. Perez is ook niet op zijn achterhoofd gevallen.

Bedoelen ze niet 20 miljoen???? Typfoutje geweest kan niet anders.

7 juni 2018 om 15:51

200 miljoen voor een speler die de 30 is gepasseerde? Volgens mij wil Bayern hem gewoon niet laten gaan.

Voor dat bedrag zou ik liever een andere spits in Parijs oppikken genaamd Mbappe.

Niemand is zo gek om zo'n bedrag te betalen voor een 29-jarige speler die geen uitzonderlijk marketingspeeltje is á la Ronaldo of Beckham.

7 juni 2018 om 17:38

Iedereen schrok van het bedrag dat voor neymar werd betaald.. nu wordt bijna hetzelfde gevraagd voor een spits wie 30 wordt??? Is robben ook nog 80mln waard of Zo??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren