Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bayern München gaat stunten en pikt Gnabry vandaag op bij Arsenal’

Laatste update:

Bayern München leek al enkele weken klaar op de transfermarkt, maar volgens de laatste berichten uit Duitsland komt de Beierse topclub nog een keer in actie. Het doorgaans betrouwbare Sky uit Duitsland verzekert dinsdagochtend dat der Rekordmeister werk maakt van de komst van Serge Gnabry, die in 2011 voor een bedrag van 120.000 euro van VfB Stuttgart naar Arsenal ging.

/

Gnabry heeft de interesse van Bayern aan zijn glorieuze optreden op de Olympische Spelen te danken. Hoewel Duitsland de finale van gastland Brazilië verloor, viel de 21-jarige linksbuiten op door zes keer in evenveel duels te scoren. Gnabry heeft bij Arsenal weinig uitzicht op speeltijd, maar Arsène Wenger verzekerde dat hij maar wat graag het nog een jaar doorlopende contract van de aanvaller wil verlengen.

Sky stelt dat Bayern inmiddels met Arsenal in gesprek is over een transfer van Gnabry naar Duitsland. De club van Arjen Robben wil de aanvaller overigens uitlenen aan Werder Bremen, zo klinkt het. In een eerder stadium werd Gnabry met onder meer Schalke 04, Hertha BSC, FSV Mainz 05 en RB Leipzig in verband gebracht.

Denk jij dat Serge Gnabry naar Bayern München gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onbegrijpelijk, mijn club huurt een oekrainer van city terwijl ze een potentiele topper als Gnabry konden kopen met een aflopend contract. Wellicht vorrmen salariseisen een hindernis.

30 augustus 2016 om 08:09

Volgesmij heb je het over Zinchenko. Zinchenko wordt in Oekraine ook gezien als een potentieele topper samen met Kovalenko.. City heeft hem echt niet voor de grap voor maarliefst overgekocht van Ufa.

30 augustus 2016 om 08:09

8 miljoen*

30 augustus 2016 om 08:17

T gaat erom dat, als je huurt , een korte termijndoelstelling wordt behaald terwijl je op langere termijn t zelfde lb probleem blijft hebben. Een gehuurde speler heeft bovendien geen transferwaarde voor de huurder en levert geen restwaarde terwijl je dat met Gnabry wel zou hebben.

30 augustus 2016 om 08:22

Guardado en Isimat zijn uiteindelijk ook gekocht PSV heeft de optie om Zinchenko voor 2 jaar te huren zelfs soms blijven gekochtte nieteens zo lang plus huren neemt weinig risicos met zich mee en hij zo weer teruggestuurd worden naar City ik zie het probleem niet in.

30 augustus 2016 om 09:45

Hoezo denk jij dat het realistisch is om Gnabry te kopen? Zijn huidige salaris zal al veel te hoog liggen voor een gokje, daarnaast is Gnabry meer een rechtsbuiten. Ook zou het kopen van een Gnabry de ontwikkeling van Bergwijn in de weg kunnen lopen. Er wordt alleen gekozen voor huur om de selectie op te vullen of omdat PSV grote talenten heeft op die positie.

Ik ben geen groot fan van huren als NL topclub, maar jouw reactie raakt kant noch wal.

30 augustus 2016 om 10:11

Je hebt toch met Bergwijn een langetermijn speler?
Als je nu iemand koopt en die wil hebben voor een langere termijn, dan schiet je bergwijn in zijn voet daarmee. Nu heb je iemand voor een jaar of misschien twee jaar. Maar wel eentje die je gewoon terug kan sturen als je wil.

Daarnaast zou ik niet zo inzien waarom Gnabry gekocht zou kunnen worden door psv, als Arsenal hem wil verlengen en Bayern hem wil overnemen.
Hij zal inderdaad ook wel iets meer salaris willen en zit nu al 800k in Ponden.

30 augustus 2016 om 08:34

Volgend jaar wordt Bergwijn vaste linksbuiten voor lange termijn daarom wilde ze een huurling

30 augustus 2016 om 09:13

Het is niet gezegd dat Gnabry naar PSV wilt. Lijkt me essentieel, en ik denk dat Gnabry afkopen van Arsenal (wat zijn contract wilt verlengen) ook duurder zal zijn dan Zinchenko huren.

Toevallig dacht ik gister nog: is er nou geen enkele topclub die Gnabry op de Olympische Spelen heeft zien spelen? Gelukkig zijn die er wel, ik vind dit echt een goede speler, maar Wenger schuift hem een beetje aan de kant, net zo als Campbell. Ga dan maar lekker naar Duitsland, want daar zijn ze wel fan van hem. Bayern doet een hele goede aankoop hiermee.

30 augustus 2016 om 08:19

Ik denk dat een stap naar schalke het beste zou zijn..

30 augustus 2016 om 15:20

Schalke is dicht bij de komst van konoplyanka volgens duitse media.

30 augustus 2016 om 18:22

en Oekraiënse media

31 augustus 2016 om 03:26

Hij gaat naar Bayern Munchen die hem meteen verhuurd aan Werder Bremen. Speelt inderdaad erg goed op de Olympische spelen. Wenger laat hem makkelijk gaan zeg

30 augustus 2016 om 09:46

Wenger schuift hem een beetje aan de kant? Wat een onzin. Deze jongen speelde veel en stond zelfs zo nu en dan in de competitie in de basis. Echter kreeg hij toen die verschrikkelijke blessure waardoor hij er een jaar uitgeweest is. Die jongen is nu net weer fit. Ook is er door het verhuur van Campbell veel uitzicht op speeltijd voor hem. Nee deze jongen gaat nergens heen.

30 augustus 2016 om 16:51

Waarom zou hij nergens heen gaan? Z'n contract loopt nog maar een jaar door dus als hij naar Bayern wil en beslist niet te gaan bijtekenen heeft Arsenal weinig andere keus dan tot verkoop over te gaan. Arsenal staat zeer zwak in deze situatie, tenzij hij dus graag bij Arsenal wil blijven, wat ik betwijfel als Bayern serieuze interesse heeft.

Hoezo stunten? Dit is toch gewoon een speler die in de afgelopen bij Arsenal te licht is bevonden. Het zou me dan ook verbazen als hij voor Bayern wel een meerwaarde blijkt te zijn.

30 augustus 2016 om 09:41

Zegt natuurlijk niks. Misschien gedijt hij beter in Munchen. Boateng werd ook te licht bevonden bij Man city en is nu de beste cv ter wereld ( in mijn ogen). Coman werd ook niet nodig geacht in Turijn, en is momenteel een van de grootste talenten op zijn positie.

30 augustus 2016 om 11:14

Beste cv gaat te ver , vind Sergio Ramos en thiago Silva in topvorm veel beter , zelfs Godin en piqué doen niet veel onder hem

30 augustus 2016 om 11:52

en Pepe

30 augustus 2016 om 12:02

"veel" beter nog wel, dat is grote onzin. Verschil tussen de top 5 verdedigers is niet zo groot. Mijn opinie is Boateng beter dan Ramos en Silva. Ramos is niet eens de beste verdediger van Real.

30 augustus 2016 om 13:14

@elvino hij zegt in zijn ogen. Wie ben jij om zijn mening tegen te spreken? Vervolgens noem je twee verdigers die inderdaad hele grote namen zijn maar hun prestaties al tijden lang hun naam geen eer aan doen.

Daarnaast wijk je door jouw domme commentaar af van zijn punt, en dat is dat soms spelers volledig opbloeien in een andere omgeving. En ook daar ben ik het helemaal mee eens. Teruggaan naar Duitsland kan Gnarby veel goed doen.

Hoop dat hij dit seizoen weer meer kan gaan spelen, dus ik neem aan dat hij aan boord blijft.

Geloof er niet veel van, zou een niet al te slimme beslissing van Arsenal zijn. Was gewoon een prima speler in het seizoen dat hij meedraaide bij het eerste. Is er daarna een jaar uit geweest met een blessure en moet gewoon veel spelen om weer op niveau komen. Gewoon verhuren, wachten tot hij opbloeit en weer terughalen.

30 augustus 2016 om 16:54

Arsenal is in dit geval niet echt degene die wat te willen heeft... Zijn contract loopt nog maar een jaar door. Als hij dus weg wil omdat Bayern serieuze belangstelling heeft, heeft Arsenal niet veel andere keus dan tot verkoop over te gaan. Of ze houden hem nog een jaar en dan loopt ie gratis de deur uit..

ik denk dat het uitzicht op speeltijd bij bayern münchen niet beter is dan in londen. deze transfer is carrière technisch gezien niet de juiste stap in mijn ogen. daarnaast kan wenger ook heel koppig zijn in dit soort situaties.

80 kans dat hij blijft. alleen wanneer bayern de gunners verrast met een hoog bod zal hij vertrekken.

Ik neem aan dat hij wordt gehaald met oog op het aftreden van Ribery. Ik denk dat dit seizoen het laatste seizoen van Ribery is. Als Gnabry s huurperiode klaar is komt hij naar Bayern als tweede keuze na Costa op de linkerflank

de sportief directeur van Werder Bremen meldt een principeakkoord met Arsenal voor de huur van Gnabry

Hij gaat rechtstreeks naar Werder Bremen. Persconferentie volgt om 15.30u.
Dat is nu ook bevestigd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren