Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona probeert Messi te verleiden met nieuw zomeroffensief’

Laatste update:

Lionel Messi liet onlangs via een bericht op zijn social media-kanalen duidelijk zijn onvrede over de gang van zaken bij Barcelona weten. De sterspeler is niet te spreken over het besluit om trainer Ernesto Valverde de laan uit te sturen, terwijl hij ook aanmerkingen op het transferbeleid heeft. De vrees dat Messi, die vanwege een clausule in zijn contract transfervrij kan vertrekken, aankomende zomer de deur achter zich dicht zal trekken begint dan ook toe te nemen in het Camp Nou en dit kan weer van invloed zijn op de manier waarop de Catalanen zich na dit seizoen zullen gedragen op de transfermarkt.

Barcelona werd afgelopen zomer al nadrukkelijk in verband gebracht met de terugkeer van Neymar en volgens El Confidencial is de kans groot dat de huidige nummer twee van LaLiga zich weer bij Paris Saint-Germain gaat melden. Messi wil graag dat de Braziliaan terugkeert bij zijn oude werkgever en om de aanvoerder tevreden te houden, zou Barcelona bereid zijn aan deze wens te voldoen. Voormalig directeur Jordi Mestre liet onlangs in een interview al eens blijken dat Messi binnenskamers aandringt op een rentree van zijn oude maatje: “Al zet hij de club nog niet echt onder druk.”

Maurizio Sarri: 'Ga geen antwoord geven op vragen over Messi'

Preses Josep Maria Bartomeu wil nu meedenken met Messi en diens wensen boven die van bijvoorbeeld technisch directeur Éric Abidal plaatsen. De geplaagde voorzitter kan daarmee eveneens de aandacht afleiden van de problemen van de afgelopen maanden. Onder meer het gedwongen vertrek van Valverde, de moeizaam verlopen zoektocht naar diens opvolger, het mislopen van Valencia-spits Rodrigo Moreno en de manier waarop Messi kritiek uitte op onder Abidal kwam hem op veel kritiek te staan.

Een terugkeer van Neymar wordt daarmee een manier om Messi opnieuw te ‘verleiden’ zijn toekomst aan Barcelona te verbinden. De Catalanen kennen dit seizoen de nodige problemen voorin en Messi heeft Neymar volgens de berichtgeving nodig om zich weer volledig te kunnen ontplooien. De samenwerking met mega-aankoop Antoine Griezmann verloopt vooralsnog stroef en Messi zou het idee hebben dat Neymar de enige is die de Barcelona-aanval kan voorzien van creativiteit en doelpunten. Zijn werkgever heeft daarom naar verluidt al een aantal financiële strategieën uitgestippeld om aankomende zomer wel tot een akkoord met PSG te kunnen komen, al zal het niet makkelijk zijn om Neymar te bevrijden uit zijn ‘gouden kooi’, zoals Gerard Piqué het eerder al eens omschreef.

Denk jij dat Neymar ooit weer voor Barcelona zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"de sterspeler is niet te spreken over het besluit om trainer Ernesto Valverde de laan uit te sturen." Het bewijs dat Messi de reden was dat Valverde zolang bij Barca mocht aanblijven. Ik kreeg dan allerlei verwensingen naar mijn hoofd geslingerd toen ik dit riep. Mensen moeten hun Messi bril afzetten en Barcelona echt supporten. Helaas zijn de meeste Barca fans eerder Messi fanboys, dan Barca supporters. Pffff.

13 februari 2020 om 14:51

Dus een stukje in een krant is voor jou voldoende bewijs?

13 februari 2020 om 14:51

Je doet alsof dit artikel de enige waarheid is? We weten toch allemaal dat er de nodige geruchten simpelweg verzonnen worden?

13 februari 2020 om 15:13

Dat berichtje van Messi op z'n Instagram heeft veel van de geruchten bevestigd. Zoals dat hij veel te zeggen heeft. Gebeurt heel zelden namelijk dat een speler publiekelijk zijn onvrede uit op het bestuur. En impliciet gaf hij aan dat hij een liefhebber was van Valverde.

13 februari 2020 om 15:33

Dat berichtje heeft niks bevestigd. Alleen ontkracht dat de spelers niks met het ontslag te maken hadden terwijl Abidal wel de schuld in hun schoenen schoof. Verder kan je er vrij weinig uit halen.

13 februari 2020 om 15:52

Dat hij veel te zeggen heeft binnen de kleedkamer, lijkt me duidelijk als captain en 1 van de langst dienende spelers. En hij zal door de club vast tevreden gehouden worden, zoals alle Vip's tevreden gehouden worden. Op beleidsniveau heeft Messi echt 0,0 te vertellen dat geef ik je op een briefje.

13 februari 2020 om 16:03

In dat berichtje stond toch dat Messi snapte dat hij weg moest

13 februari 2020 om 19:12

Onze vriend Wagwan weet.. messi zegt het volgende: snap dat valverde weg moest er moest wat veranderen maar dat wij hen als speler weg wilden hebben klopt niet. Wagwan: dir bewijst dat messi valverde wilde houden.. ohja sure

13 februari 2020 om 20:28

Wagwan sinds wanneer ben jij ook actief binnen de kleedkamer of het bestuur van Barcelona? Je bent al weken bezig met je conspiracy theories man.

Normaal gesproken der is geen speler groter dan de club, maar bij onze buren is het anders hele club draait om wensen van 1 speler. Jammer van zo een mooie en grote club

13 februari 2020 om 14:56

Real Madrid draaide eveneens om Cristiano Ronaldo toen hij daar jaren lang speelde. Iedere club zal de ‘Messi / Ronaldo show’ worden, aangezien die twee de laatste jaren op eenzame hoogte gedomineerd hebben. Logischerwijs zijn daar dan de spotlights op gericht.

13 februari 2020 om 15:05

Er zit een verschil in de twee dingen die je benoemd. Real draaide inderdaad om Ronaldo, maar als Perez iemand eruit wilde hebben, dan ging hij; hoe geliefd hij ook was bij Ronaldo. Perez was ook niet bereid om Ronaldo zo goed als ieder jaar - wat Barca wel bij Messi doet/deed - een nieuw en verbeterd contract aan te bieden. Als daadwerkelijk Messi tegen het ontslag van Valverde was en hij daardoor te lang is blijven zitten, is dat toch iets anders. Dan heb je gewoon invloed op het beleid. Ergens kan ik het wel begrijpen, maar een echt bestuur/management wil hier niets van weten en daar is wel waar het al jaren mis gaat bij Barcelona: het bestuur.

13 februari 2020 om 15:16

Voor zover ik weet heeft cr7 bij real nog nooit een beslissing gehad over een trainer of een transfer beleid ......
de impact Messi op het bestuur en keuze van de club 10 x groter dan des tijds Ronaldo bij real is totaal niet vergelijkbaar. Bij real is maar 1 baas en dat is perez. Kijk naar vertrek van Zidane des tijds en vertrek van Ronaldo.

13 februari 2020 om 15:40

Als je gelooft dat Messi (of Ronaldo) naast voetballer te zijn ook mede het technisch beleid bepaalt en als TD fungeert, moet je misschien toch eens kritischer dit soort artikelen lezen.

13 februari 2020 om 17:50

Onzin, want Ronaldo ging juist weg omdat hij vond dat hij niet genoeg gewaardeerd werd (bijv met geld etc). Perez wilde dit niet dus doei doei Ronaldo. Bij Barcelona is het anders. Het is met alle respect Fc Messi geworden.

14 februari 2020 om 00:28

Mag, Messi is Messi. Gaan nooit meer een voetballer zien die beter dan hij is.

De schulden van Barcelona zijn zo uit m'n hoofd nog 250 miljoen, als ze geen miskopen als Coutinho en Dembele hadden gedaan stonden ze waarschijnlijk in het groen en zouden ze zo een half miljard neerleggen om Neymar en Mbappe te halen. Mnm's, beste voorhoede ooit.

13 februari 2020 om 14:56

Schulden van Barcelona zijn sinds 2020 al afbetaald zo niet dan bijna. Als je een beetje research zou doen weet je dat het vanaf 2020 afbetaald moest worden. Google het maar. Zelfde geld voor Real deze teams staan niet eens in de top 20. Hier word ik dus zo ziek van mensen die nog steeds hangen in het verleden.

13 februari 2020 om 15:06

Helemaal me eens. Waar dat beeld toch steeds vandaan komt dat deze 2 clubs gigantische schulden hebben is mij een raadsel. En wat dan nog. Iedereen heeft schulden en als de netjes kan afbetalen is er niks aan de hand.

13 februari 2020 om 15:14

De schulden bedroegen nog steeds ruim 200 miljoen in juni 2019. Dit lees ik af uit de artikelen en documenten die Barcelona zelf(!) geplaatst heeft. Google is een enorm goede vriend van me, maar helaas ook vaak een enorm platform voor onzin. Als ze in 7-8 maanden tijd 200+ miljoen hebben afgelost, zou ik dat enorm knap vinden, aangezien ze aan Griezmann dit seizoen ook veel geld hebben besteed. Tel daarbij op dat de spelerssalarissen ook wel rond de 200-225 miljoen per jaar zullen liggen, waardoor het me sterk lijkt dat ze al schuldenvrij zijn. Ik las ook bronnen waarbij de schuld van Barcelona veel groter is dan de genoemde schuld door Barcelona zelf, maar hoe betrouwbaar dat is, durf ik niet te zeggen. Die berichten heb ik jaren geleden namelijk ook over Real gelezen, maar zover ik weet klopte dat niet. Begrijp me overigens niet verkeerd, want schulden hebben is als miljoenen/miljarden organisatie doodnormaal.

13 februari 2020 om 15:18

De Spaanse regering is met de Lfp, de organisatie van de Spaanse voetbalcompetitie, een betalingsregeling overeengekomen om de totale belastingschuld van 750 miljoen euro van de voetbalclubs weg te werken. Alle Spaanse clubs moeten hun schuld voor 2020 hebben afgelost. Hier geciteerd voor je. Ben benieuwd welke bronnen je hebt gezocht. Want meerder websites en bekende ook ondere andere het AD postte dit zelfs. Ze staan op verschillende websites al niet meer in de top 20 sinds 2019.

13 februari 2020 om 15:32

Romanempire; Ik vul Marco zijn reactie even verder aan: De ranglijst: --- 1. Man Utd - 561 miljoen --- 2. Benfica - 309 miljoen --- 3. Inter - 303 miljoen --- 4. Juventus - 283 miljoen --- 5. Liverpool - 272 miljoen --- 6. Alteico Madrid - 271 miljoen --- 7. AS Roma - 255 miljoen --- 8. Olympique Lyon - 254 miljoen --- 9. Valencia - 242 miljoen10. AC Milan - 210 miljoen --- 11. Galatasaray - 203 miljoen --- 12. Cska Moskou - 195 miljoen --- 13. Sunderland - 180 miljoen --- 14. Newcastle United - 179 miljoen --- 15. Paris Saint Germain - 167 miljoen --- 16. FC Porto - 161 miljoen --- 17. Fenerbahce - 150 miljoen --- 18. Besiktas - 142 miljoen --- 19. Wolfsburg - 141 miljoen --- 20. Sporting Lissabon - 133 miljoen --- Barcelona heeft momenteel nog een schuld uitstaan van 27.1 miljoen en 22 miljoen... Real heeft een schuld uitstaan van 57 miljoen.

13 februari 2020 om 15:35

Heel simpel: Enkele jaren geleden waren de schulden van die clubs ook gigantisch. Sommige media schreven toen zelfs over schulden van 500 miljoen. Dat bekt lekker, en dat soort bedragen blijven hangen.dat zowel Barcelona als Real Madrid de inkomsten heeft om op verantwoorde wijze dat soort schulden af te betalen en de financiële druk van die leningen vele malen minder groot is dan de gemiddelde hypotheek van Jan Modaal wordt voor het gemak maar even vergeten.

13 februari 2020 om 15:52

Airbags; De totale schuldenlast van de gehele La Liga was in 2012 3.4 miljard Euro. Barca en Real hadden toen schulden ter grote (samen) van 750 miljoen. Die bedragen zijn blijven hangen maar men vergeet dat schulden 'gewoon' afbetaald worden, net zoals elk ander mens of bedrijf dat doet. Zoals ik hierboven ook al schreef is de schuld van Barca en Real samen net 102 miljoen en zal in totaliteit zijn verdwenen, conform afspraken in de zomer van 2020.

13 februari 2020 om 16:21

Marcoasensio.

De schulden in die regeling zijn de schulden aan hacienda, oftewel de belastingdienst. De schulden aan banken is geen zaak van de staat, de hoogte daarvan is niet opgenomen in deze betalingsregeling.

13 februari 2020 om 16:29

In dat artikel is er te zien dat het gaat om de schulden bij de banken. Want Barca en Real hadden 750 miljoen euro schuld aan de banken en dat is al bijna niks meer.

13 februari 2020 om 16:43

Tebas heeft de clubs erop gewezen om de schuldenlast in zijn geheel te verlagen. De afspraak omtrent de datum 2020 is met de overheid inzake schulden aan hacienda, die lagen in zijn geheel boven de drie miljard. Die zijn inmiddels bijna helemaal afbetaald.

Ahhh daar zijn ze weer de rubrieken dat Messi mogelijk gaat vertrekken... laat me raden, zijn contract wordt weer verlengd met een aardig salaris en alles was weer een storm in een glas water.

De komende zomer moet er wel wat gaan gebeuren bij barca want dit team is niet in balans en er spelen spelers die er niet passen of hun rol niet kunnen invullen. Dembele is een echte miskoop gebleken en die kun je verkopen met miljoenenverlies. Griezman kan zijn rol ook niet goed invullen en bij Atletico speelden ze anders en draaide alles om hem eigenlijk. En Pique word ook een dagje ouder dus koop ook nog een jonge sterke verdediger . Barcelona doet er goed aan om bij Ajax te gaan shoppen en een Daley Blind en een Nico Tagliafico te kopen voor defensieve versterkingen.

13 februari 2020 om 14:57

Laten we beginnen met Bartomeu en Abidal de laan uit te sturen. Zij zijn verantwoordelijk voor de miskopen en het team dat niet in balans is.

13 februari 2020 om 15:31

Nou ja deels verantwoordelijk. Met Ousmane Dembele kocht Barcelona destijds gewoon een superster in the making. Dat zijn benen nu ineens van glas zijn gemaakt kan Bartomeu ook niks aan doen. Met Coutinho kochten ze een van de beste spelers in de Premier League. Alleen past hij niet in een systeem waarin hij en Messi allebei dezelfde ruimtes willen ingaan. In een ander systeem had hij misschien wel die 120 miljoen waargemaakt. Niet zozeer de schuld van Bartomeu. Ik zou alleen Griezmann verwijten aan Bartomeu, omdat al van tevoren duidelijk was dat hij op links moest spelen toen hij aankwam.

Ik zou toch graag Messi willen zien in een andere competitie. Misschien dat Serie A goed is voor hem. Een Napoli zou toch echt wel passen. En terug met Ronaldo in de competitie zou natuurlijk helemaal een genot zijn.

13 februari 2020 om 14:59

Met alle respect naar napoli? Die staan 11e..... dat heeft helemaal geen allure voor een van de beste ooit. Als messi weggaat zie ik hem liever in de premier league met man city.

13 februari 2020 om 15:03

Ik zeg alleen dat die er zou passen met zijn speelstijl. En Napoli heeft dit jaar een mindere jaar. En we hebben het over volgend jaar. Wanneer het weer een frisse start is.

13 februari 2020 om 15:08

Daar zal die altijd in de schaduw staan van Maradona. Bij het Argentijnse elftal kan die Maradona al niet doen vergeten en dat zal bij Napoli nog erger worden. Ik denk niet dat Messi het voor elkaar krijgt om Napoli kampioen te maken en de Uefa cup te winnen.

13 februari 2020 om 15:15

Waarom zou die Maradona moeten vergeten. Hij zou niet voor dat naar Napoli gaan. Denk je dat Ronaldo naar Juventus is om de legendes te laten vergeten.

13 februari 2020 om 17:29

Gewoon het feit dat hij in Napels nooit groter kan worden dan Diego. Dan kan die beter naar Inter of Roma gaan en daar proberen successen te boeken.

13 februari 2020 om 15:18

Als hij dan toch naar Italie vertrekt, laat het dan gewoon Juventus zijn. Puur en alleen al om Messi en Ronaldo in een team te kunnen aanschouwen. Het kan falikant misgaan uiteraard, maar met de kwaliteiten van die twee moet dat toch wel lukken.

13 februari 2020 om 15:29

Messi en ronaldo in een team is het dichtbijste wat je van garantie kan krijgen in voetbal. Dat gaat never nooit mislopen. Ze lopen beide niet in elkaar's positie, Beide andere rollen in het elftal. En met die loopacties van ronaldo en passes van messi, is er een garantie voor een record aantal goals in een seizoen. Ronaldo mag de penalties nemen en messi knalt de vrije trappen er wel in. Lukt het voetballend niet, kan je een voorzet geven op het hoofd van ronaldo die kopt hem wel binnen. Lukt het via de lucht niet dan slalomt messi er wel omheen.

13 februari 2020 om 16:24

Lijkt me geweldig om die twee samen bij juve te zien. Zoals bf1994 aangeeft passen hun kwaliteiten perfect bij elkaar.

Normaal gesproken geen enkele speler is groter dan de club Maar Messi is Barca , Messi is degene die de prijzenkast van Barca heeft gevuld en miljoenen mensen vermaakt voor meer dan tien jaar Aub laat die jonge met rust en wees blij en dankbaar dat we him hebben gezien

De terugval van Fc Barcelona is te wijten aan de zwakte van de president en zijn technisch beleid. Hij heeft zijn controle verloren aan de sterspelers die ten tijde van Guardiola alles hadden gewonnen. De spelers wouden geen controlefreak als Guardiola meer hebben want Guardiola had vooraleer hij vertrok gevraagd om enkele vaste waardes te verkopen omdat ze arrogant werden en sterallures kregen en dit wouden Rossel en Bartomeu niet waardoor Guardiola is vertrokken Sindsdien is de positie van de president en de positie van de trainer verzwakt en die van de sterspelers versterkt transfers en vervanging van vaste waardes werd een totale flop en het spel werd een ramp door coaches die de topspelers vrij spel gaven ipv hun op hun plaats te zetten Messi zijn carriere is totaal verpest door Rossel en Bartomeu en deels door zichtzelf en omdat hij weet dat de niveau van Guardiola nooit meer gehaald zal worden eist hij riante verloningen om te blijven wat de reden is dat volgende coaches het team niet kan vernieuwen met nieuwe talenten want het budget gaat op aan Messi Het enigste wat mij blij maakt als Barca fan is dat die Bartomeu zich niet kandidaat gaat stellen tijden de volgende verkiezingen in 2021 Hij is een boekhouder hij heeft de club zijn omzet verhoogd en verbeterd maar zal nooit tippen aan het succes van Laporta en zijn adviseur de heer Johan Cruijff

Elk jaar hetzelfde riedeltje omtrent Messi. De meneer heeft in 14 jaar tijd 10 contracten getekend, en zal deze zomer wederom uit zijn op een verbeterde versie.

Neymar zou in de zomer absoluut moeten komen. Barcelona zou van Ney prioriteit nummer 1 moeten maken. Sinds Neymar Barcelona heeft verlaten is er een groot gat ontstaan, waardoor Messi ook minder gevaarlijk kan worden omdat er bijna geen dreiging uitgaat van andere aanvallers. Waardoor Messi weer makkelijker te verdedigen is. Met Ney erbij word het moeilijker om Messi te dekken omdat er ook veel gevaar van Neymar uitgaat natuurlijk. Barcelona moet Neymar, een spits, een creatieve middenvelder die doelpunten kan maken en kan creeeren en twee centrale verdedigers moeten halen. Flinke wensenlijstje daar in Catalonie. Verder moet je doorselecteren en Busquets, Pique, Suarez moeten allen bankzitters worden.

Messi heeft een contract tot 2021 zie ik. Kan iemand meer vertellen over de betreffende clausule waarnaar wordt gerefereerd in het artikel?

Fc Barcelona moest Neymar nooit gekocht hebben Hij is nu beschadigd materiaal niet enkel fysiek door zijn vele blessures maar ook door zijn voorgeschiedenis en zijn houding en gedrag Hoe vervang je of hoe help je Messi en barcelona als het gaat om het aanvallend spel Messi op zijn eigen is elke seizoen goed voor 50 goals en 20 assists maar iedereen weet ook dat het niet enkel gaat om statistieken maar ook andere factoren Barcelona moet er alles aan doen om vleugelaanvallers en spitsten en aanvallende en box to box middenvelders te halen die gezamenlijk deze statistieken kunnen opvangen vleugelaanvallers die elk 15 a 20 goals scoren een spits die 30 er kan intrappen en middenvelders die in en rond het zestien elk 10 kunnen scoren dat is de manier waarop ze van Messi vaarwel kunnen zeggen , het zal zeer moeilijk te realiseren zijn maar als ze nog relevant willen blijven na Messi is dit de weg als ik nu naar deze selectie zie dan vallen er echt tranen wat een ramp van een technisch beleid zo'n onevenwichtig team met zwakke posities en slecht ingevulde posities Sinds die transfer van Neymar zijn de prijzen van spelers opgeslagen waardoor je nu spelers jong moet halen maar daar zijn ze bij barcelona niet van overtuigd waardoor ze nu galactico aankopen doen die ze als een klap direct terug in gezicht krijgen kijk naar Dembele en Couitnho en griezmanndembele speelde voor Rennes en barcelona was al overtuigd van zijn kwaliteiten maar wou destijds niet toeslaan en achteraf kopen ze hem voor 120 miljoen dat is toch beschamend Coutinho liep rond bij Espanyol ja hij is een topspeler maar hij mankeert aan mentale sterkte vooraleer ze Neymar haalde waren ze geintteresseerd in Griezmann die als vleugspits speelde ideale Henry vervanger maar ze kozen voor dat ventje , destijds was het zoveel simpeler geweest voor Griezmann om zich aan te passen maar ja praatjes vullen geen gaatjes bovendien zijn er zoveel spelers en talenten die Barca had kunnen halen maar die nu onbetaalbaar zijn Dit is toch geen beleid je zag toch dat Puyol Valdez Alves Xavi en Iniesta moest gaan vervangen worden nogmaals de President is een malloot en de verhoudingen zijn nu gewoon onherstelbaar verpest dit kun je niet in 1 jaar herstellen Nieuw President nieuw technisch directeur nieuw coach en een nieuw team met Messi die op zijn plaats gezet moet worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren