Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona moet 90 miljoen euro betalen voor absolute ’Wunschkandidat‘’

Laatste update:

De vermeende belangstelling van Barcelona voor Ousmane Dembélé berust op waarheid. De zaakwaarnemer van de aanvaller van Borussia Dortmund, Moussa Sissoko, sprak afgelopen weekeinde met Robert Fernández, technisch manager van de Catalanen. "We weten dat veel topclubs interesse in Ousmane hebben. Dat is een vorm van erkenning", zo vertelt de belangenbehartiger in gesprek met L'Équipe.

BILD gaat dinsdag een stapje verder en stelt dat Dembélé de absolute Wunschkandidat van Barcelona is en dat de twintigjarige Fransman wel eens het Bundesliga-record op het gebied van uitgaande transfers kan breken. Dat staat momenteel op naam van Kevin De Bruyne, die voor 74 miljoen euro van VfL Wolfsburg naar Manchester City ging. Volgens de Duitse krant verlangt Borussia Dortmund minimaal negentig miljoen euro om Dembélé reeds na een seizoen te laten gaan.

Dembélé genoot een jaar geleden al interesse van Barcelona, maar opteerde destijds voor een overgang van Stade Rennes naar Dortmund. Een rol als stand-in van Lionel Messi, Luis Suárez of Neymar zag hij niet als een juiste stap in zijn nog prille loopbaan. De Bundesliga-club betaalde een bedrag van vijftien miljoen euro voor de aanvaller en kreeg de investering dubbel en dwars terugbetaald, met 10 treffers en liefst 21 assists in 49 officiële duels.

Barcelona zou naar verluidt een formeel bod van vijftig miljoen euro hebben uitgebracht, maar daar hadden algemeen directeur Hans-Joachim Watzke en technisch directeur Michael Zorc geen oren naar. De club van trainer Peter Bosz heeft absoluut niet de intentie om de Frans international in de zomer uit te zwaaien en neemt desnoods alleen genoegen met een bedrag van minimaal negentig miljoen euro.

Denk jij dat Ousmane Dembélé in de zomer naar Barcelona gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja waar gaat hij dan spelen? Want Neymar of Messi gaat hij er never nooit eruit spelen. 90 miljoen Euro is al veel, maar voor op de bank al helemaal.....

20 juni 2017 om 12:11

Rechtsbuiten, Messi op 10.

20 juni 2017 om 12:18

In een andere opstelling wel maar zie dat niet rap gebeuren. 3-4-3 of 4-2-1-3 met messi centraal tussen aanval en middenveld...

Ik denk dat messi terugschuift naar 10 en Ousmane recytsvoor gaat spelen. Als dat zo is hebben wij een droomaanval! En dan nog vetratti dan heb je naast busquets een regisseur. Droomelftal😍

20 juni 2017 om 08:38

bellerin erbij en een extra cv. De ligt of Davinson Sánchez en je hebt fifa. 😄

20 juni 2017 om 08:43

Prima speler maar niet voor 90 miljoen natuurlijk dat is veels te veel voor Dembele op het moment denk ik... kan me nog wel heugen toen Stade Rennes met 2-5 won bij Marseille in het Stade Velodrome toen speelde hij eigenlijk al als een hele volwassen speler.. Hopelijk gaat hij niet zo snel al naar Barcelona want dat is gewoon zonde zit je meer als de helft van de tijd op de bank..

20 juni 2017 om 08:49

Als je dan toch lekker bezig bent met verbeteren, een dag schrijf je niet met een hoofdletter. Dus het mag gewoon zijn: dinsdagochtend. Ooh en ook nog: leer EENS typen. Als je de taalnazi wilt uithangen, doe dan wel je huiswerk 😉

Ooh ja voetbal gerelateerd, super aankoop deze man. Lekker in de luwte laten groeien met genoeg minuten in de benen met invalbeurten, wedstrijden tegen de kleintjes. En daarna wordt het geheid een dragende speler voor ze

20 juni 2017 om 09:27

@barrydb

Dembele in de luwte laten groeien? Die gast is veel te goed om rustig te brengen. Iedereen heeft het over Mbappe, en ja hij was zeer productief en heel goed spel het laatste halfjaar, maar die Dembele kapt spelers zo erg uit dat je nog het meeste kans maakt als je stil staat.

Dit zijn jongens die vanaf nu niet moeten stoppen met spelen. Zoveel mogelijk ervaring opdoen met zoveel mogelijk uitdaging.

Wat Abdellahabou Assamoual zegt is zo gek nog niet. Iniesta is op zn retour, dus Messi kan de komende jaren zeker zijn plaatsvervanger zijn. Meer dan uitstekende keus uiteraard. Dembele dan inderdaad op rechts, en als Veratti ook nog zou komen, mijn god.....

Maar een goed verdediger is ook zekerrrr een pre bij barca, want dat is echt een struikelblok voor hun.

20 juni 2017 om 11:45

En iniesta? Dan heb je ook nog rakitic gaan die banken dan?

21 juni 2017 om 16:08

Rakitic gaat dan ongetwijfeld vertrekken, en Iniesta kan het amper meer belopen. Niet voor niks dat we vorig jaar switchte van systeem.

Booh gekocht voor 15 en meteen de hoofdprijs voor vragen, ik denk niet dat Barca zoveel gaat bieden op hem. Ik vind ook dat hij nog niet klaar is voor Barca en vooral moet doordoen bij Dortmund. Over een jaar of twee zie ik hem wel de stap maken naar een absolute topclub.

Valverde wilt een 4-2-3-1 spelen met Messi op 10 lijkt het. Zie opstelling.

MATS
Bellerin
Pique
Umtiti
Jordi Alba
Busquets
Verratti
Dembele
Messi
Neymar
Suarez
20 juni 2017 om 09:08

Leuke opstelling maar ik denk niet dat Barca Dembele en Verratti, gaat halen, het word of Dembele of Verratti.

20 juni 2017 om 12:18

Mooi team maar Bellerin, Veratti en Dembele zullen samen allicht iets van een 250 mio euro gaan kosten. Lijkt me niet dat Barcelona dit te spenderen heeft het komende transferwindow.

20 juni 2017 om 12:51

Valverde wilt geen 4-2-3-1 spelen, heeft sinds hij is aangesteld als coach alleen maar de 433 lopen prijzen en zei dat hij verder wilt gaan met die formatie en dat het middenveld weer de belangrijke schakel moet worden ipv de aanval.

'nemen desnoods alleen genoegen met'?
Serieus VZ lees zinnen terug voor nieuws te plaatsen en zoek de definitie van desnoods op.

On-topic: ik hoor veel goede verhalen over deze jongen. De paar wedstrijden dat ik van hem zag waren indrukwekkend, dus ik snap de positie van Dortmund. Ligt het trouwens aan mij of heeft Barcelona de laatste jaren problemen met het aantrekken van supertalenten?

Heb tijd terug gelezen dat Barcelona van plan was om Messi door te schuiven naar het middenveld en Ousmane dan gebruikt zou worden als centrum spits. Snapte het negeren van Eriksen niet, want dat moet toch een goede vervanger van Iniesta zijn.

20 juni 2017 om 09:28

Zou Barcelona helemaal geen belang bij Eriksen hebben? In de kranten valt zo vaak te lezen dat Barcelona Eriksen in de gaten houdt dat er welhaast minstens interesse moet zijn. Meestal zit er een zekere kern van waarheid in.

20 juni 2017 om 09:35

Interesse zal er best zijn, maar ligt er aan wat voor hun het belangrijkste is. Ze hebben een bepaald budget en als ze niks verkopen en het betreffende budget al naar bepaalde spelers gaat, heb je niks aan die vermeende interesse; Je kunt hem dan gewoonweg niet betalen. Precies de reden waarom ik dus vroeg waarom ze hem blijven negeren.

20 juni 2017 om 09:46

Dat snap ik. Echter, ligt het bedrag dat Dembele moet kosten denk ik eerder bij de 50 dan de 90 miljoen. Anders zou Barcelona helemaal geen andere uitgaven meer kunnen doen in deze transferperiode.

Eriksen verdiende een hele tijd relatief weinig in Engeland (sky Sports berichtte dat het ging om 37.000 euro in de week; nu is dat sinds september 2016 ongeveer 83.000 euro p/w volgens dezelfde bron). Misschien heeft hij in zijn contract staan dat hij goedkoop naar Barcelona kan ter compensatie? Zulke constructies zijn niet uitzonderlijk.

20 juni 2017 om 09:50

Barcelona is niet op zoek naar een vervanger van Iniesta, vandaar dat Eriksen niet vaak genoemd is. De club zoekt naar een controleur op het middenveld, iemand die de rol van Xavi kan vervullen. En dan is Marco Verratti een geschiktere kandidaat dan Eriksen.

20 juni 2017 om 10:02

Hoe schat jij de kans in van Barcelona als het gaat om het aantrekken van Marco Verratti. Die jongen wilt heel graag naar Barcelona, maar heeft ten eerste nog een redelijk lang contract volgens mij en ten tweede heeft PSG het geld niet eens nodig. Het vinden van een goede vervanger van Verratti is volgens mij ook niet zomaar gevonden (of ze hebben iets in hun jeugd rondlopen en/of in de huidige selectie). Xavi was op zijn positie echt geweldig; Die tijd mis ik wel. Het is mij nu dus door jouw verhaal duidelijk wat Barcelona zoekt 👍.

20 juni 2017 om 12:52

Verratti wil heel graag naar Barcelona en Barcelona wilt hem, de enige probleem wordt onderhandelen met Psg.

20 juni 2017 om 18:22

als een speler weg wilt zal je hem nooit tegen houden

20 juni 2017 om 18:31

Wel als de kopende club niet bereid is de marktprijs te betalen. PSG snapt ook drommels goed hoe het werkt en laat zich echt niet in de maling nemen door Barca en Veratti. Dus of Barca komt met een 100 miljoen plus bod, of ze kunnen verder kijken.

Prachtige speler die wel bij Barca zou passen. Vind wel dat hij nog minimaal een jaar (of twee) bij Dortmund moet blijven tot hij een onbetwiste topspeler is. Tegen die tijd zijn Suarez en Messi 30+ wat voor hem bij een eventuele overgang meer speeltijd zal betekenen.

Blijf lekker in Dortmund! Fantastisch team en de atmosfeer in het stadion is ongekend. Waarschijnlijk speelt hij nooit zoveel wanneer hij naar Barca vertrekt, Messi, Neymar en Suarez zullen basis staan. Laat Barca Veratti maar kopen, daar hebben ze veel meer aan op dit moment!

Dat gaat ze niet betalen omdat daar het geen prioriteit nummer 1 is . Rechtback en middenvelder .
Tenzij er veel spelers eruit gaan en ruimte komt voor het geld dat beschikbaar zal zijn voor deze speler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren