Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barça zag bij De Ligt af van ’Frenkie de Jong-move‘ vanwege ander doelwit’

Laatste update:

Lange tijd leek Barcelona de beste papieren te hebben om aan de haal te gaan met Matthijs de Ligt, maar inmiddels lijkt de verdediger van Ajax op weg naar Juventus. Volgens Oriol Domènech, verslaggever van Mundo Deportivo, is Barcelona afgehaakt in de strijd om De Ligt omdat men zich liever op een ander transferdoelwit wilde focussen: Neymar.

Domènech analyseert de transfersoap rondom De Ligt woensdagavond voor Catalunya Ràdio en stelt dat Barcelona aanvankelijk vastberaden was om de negentienjarige verdediger over te nemen van Ajax. Diverse omstandigheden hebben er echter aan bijgedragen dat niet Barcelona, maar Juventus nu de beste papieren heeft om De Ligt in te lijven.

Zo zou Juventus een sterk verbeterde aanbieding hebben neergelegd bij De Ligt, maar nog belangrijker: de komst van de Oranje-international had plots niet meer de hoogste prioriteit voor Barcelona. Het is de Catalaanse grootmacht er simpelweg meer aan gelegen om Neymar deze zomer terug te halen naar het Camp Nou. Neymar speelde eerder voor Barcelona, alvorens hij twee jaar geleden voor 222 miljoen euro verkaste naar Paris Saint-Germain. De Braziliaanse superster zou echter ongelukkig zijn bij de Franse grootmacht en wordt de laatste weken veelvuldig in verband gebracht met een terugkeer naar Barcelona.

Domènech trekt de parallel met Frenkie de Jong, die eerder al voor maximaal 86 miljoen euro de overstap maakte van Ajax naar Barcelona. De Jong leek aanvankelijk op weg naar PSG, maar een laatste krachtsinspanning van Barcelona resulteerde er uiteindelijk in dat de middenvelder besloot zijn carrière te vervolgen in het Camp Nou. Een dergelijke laatste krachtsinspanning had Barcelona bewust niet over voor De Ligt, vanwege Neymar, stelt Domènech.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barcelona he, die allure enzv, daar is voor mij alles van af. Ik ben er nooit fan van geweest, maar alles wat ik bij die club mooi vond is er niet meer.
Misschien is het een heel dom gevoel dat ik niet goed meer onderbouw, maar het is zo'n koopclub geworden en is ver weg van de filosofie waar ze vroeger mee speelde. Johan zal teleurgestelld zijn geweest.

26 juni 2019 om 20:39

Eens. Maar denk ook dat we erg geluk hebben gehad met de lichting puyol, xavi, iniesta en busquets. Dat is zeer zeldzaam

26 juni 2019 om 23:43

Ben het met je eens Kaasjes, zo'n lichting is gestoord, dat soort dingen doet je denken hoe goed Ajax zou kunnen zijn als ze hun lichtingen bij elkaar zouden kunne houden. Geld ook wel voor PSV en Feyenoord.
Ik heb het ook gewoon over hoe er word gevoetbald, natuurlijk licht het aan Valverde, maar een echte Barcelona man kijkt naar 30 minuten moet toch kotsen hoe ze opgesteld zijn. Barca domineerde hele wedstrijden lang vroeger en er was altijd de wil om te voetballen.
Ik ben echt geen Barca fan, maar ik kon vroeger wedstrijd na wedstrijd bekijken van Barca omdat ik zo veel van voetbal hou, die liefde in het spel zie ik nauwelijks meer en daar komen veel meer dingen bij kijken dan alleen de filosofie, maar het is gewoon niet meer zoals het was.

27 juni 2019 om 07:03

Als ze toen geld hadden gehad dan had Ronaldinho niet weggegaan en Messi dus geen kans gekregen.

26 juni 2019 om 20:39

Zelf heb ik nog steeds een voorkeur voor barca tov real madrid. Toch ben ik het wel deels met je eens. Er worden de laatste jaren steeds onnodige aankopen gedaan en het voetbal is ook sterk achteruit gegaan. Het is nu echt alleen nog maar messi die het team overeind houd. Het ideale scenario zou zijn als guardiola terug zou keren (ook al is dat een utopie). Dan zouden ze hun identitwit weer terug kunnen krijgen.

26 juni 2019 om 20:42

Klopt, maarja je zal toch wat moeten als de jeugd gewoon niet goed genoeg is. Ik denk dat we onderhand wel kunnen concluderen dat Barcelona gewoon ontzettend veel geluk heeft gehad dat er ineens een buitengewoon aantal goede talenten vanuit La Masia doorstroomden.

Nu is dat simpelweg niet meer zo en Barcelona wil wel kosten wat kost aansluiting blijven houden met de andere topteams, dan moet er simpelweg wel meer geïnvesteerd worden..

26 juni 2019 om 22:06

Mijn sympathie voor Barcelona was niet alleen ontstaan door het aantal jeugdspelers. Het was ook vanwege hun authentieke uitstraling, voorbeeldige normen en waarden en een speelstijl die onderdeel was geworden van hun identiteit. Niks is daar meer van over. Van club die eerst nooit een sponsor had en vervolgens zelfs Unicef sponsorde en op het shirt heeft gehad naar een club die (ook al is het vanuit economisch oogpunt logisch) gewoon kiest voor de hoogste bieder. Ik herinner mij Barcelona verder als een nette club zonder veel poespas, maar nu is het een club met schandalen. En als voetballiefhebber vind ik het nog het meest teleurstellende dat ze in zeer korte tijd een speelstijl, die diep verweven was binnen de club en hun onderscheidde van andere clubs, eruit gewerkt hebben...

26 juni 2019 om 22:14

Wat betreft die punten kan ik het niet anders dan met je eens zijn. Daar heb je helemaal gelik in. Vooral dat van dat sponsor vond ik ook echt jammer om te zien. Maar wat wel zo is, Barcelona is ook gewoon een bedrijf (net als elke andere voetbalclub tegenwoordig), dan snap ik dat het inderdaad prachtig is dat ze geen sponsor hadden en zelf sponsor waren, maar hierdoor heb je echt een financiële achterstand op je concurrenten.

Dat ze zijn afgestapt van hun speelstijl is natuurlijk ook echt balen, maarja ze hebben er simpelweg de spelers niet meer voor om dit voetbal uit te kunnen blijven voeren. Stel dat ze nog steeds middenvelders als Iniesta of Xavi hadden gehad dan hadden ze deze speelstijl graag nog gehanteerd. Helaas zijn die allemaal al weg en te oud voor Barcelona.

Dan is het natuurlijk wel een optie om gewoon beter te scouten, zo hadden ze bijvoorbeeld een David Silva kunnen halen die denk ik wel binnen deze speelstijl zou hebben gepast. Maar ze hebben het bijvoorbeeld wel geprobeerd met Fabregas, alleen bleek hij simpelweg gewoon niet goed genoeg.

26 juni 2019 om 22:30

Kan je een voorbeeld geven van de "schandalen"?

26 juni 2019 om 23:44

FC Barcelona is de club die wereldwijd de meeste aandacht geniet. Dat komt door de unieke speelstijl waarmee menigeen voetballiefhebber entertainen. De rest van de topclubs denken alleen aan winnen en het maakt in veel mindere mate uit HOE.

Jouw bovengenoemde punten vind ik dan ook erg populair en ongefundeerd. Barca is nog steeds een chique club. Real Madrid rooft spelers weg als Jovic door veel meer geld te bieden nadat ze via de media erachter kwamen dat Barca interesse toonde, Barca weigert ivm Juventus en PSG mee te gaan in de veiling om De Ligt die Raiola opzet, Barca blijft voetballen in Liverpool terwijl ze om door te gaan gewoon een 4-5-1 formatie moesten opstellen zoals anderen dat vaak doen. Tegelijkertijd toont Bartomeu zich een gentleman door zijn woord te houden richting Valverde. Hij werd verlengd voor het binnenhalen vh kampioenschap en uitschakelingen.

Het enige punt waar ik je gelijk in geef is dat Valverde moet vertrekken. Hij brengt niet het aanvallende voetbal waar Barca bekend om staat. Heeft een defensief karakter.

26 juni 2019 om 23:45

De eerste transfer van neymar is wat bij mij als enige opkomt.
Sandro rossel is toen ook opgestapt als barca president.

Dat van de speelstijl vind ik toch iets wat door valverde komt.
Het is jammer inderdaad. Maar zie het meer als iets tijdelijks

27 juni 2019 om 02:21

Nou nou, dat is ook zeker zo, zo'n lichting krijg je niet weer eens 1,2,3 maar wie is er nou door gebroken bij Barca sinds Sergio Roberto????? Spelers als Boateng en Vidal halen???? Kom op man dan geef je echt een signaal af, deze coach houdt alleen maar van zekerheden en niet van de jeugd een kans geven.

26 juni 2019 om 20:43

Tja zolang de fans de Barcelona shirtjes blijven kopen, de fox- en ziggo-abonnementen afsluiten en naar het stadion gaan zal er niets veranderen.

26 juni 2019 om 20:49

Ik krijg een FC Messi gevoel, natuurlijk een geniale speler en er zal er niet snel zo één na hem komen. Maar het dal dat Barca ingaat wanneer hij stopt zal groter worden als Real zonder Ronaldo vermoed ik. Messi bepaalt echt heel veel vermoed ik, en hoe geweldig je ook bent, je bent nooit groter als de club.

26 juni 2019 om 20:55

Messi is belangrijk maar je overdrijft wel een beetje. Real Madrid werd dit seizoen thuis met 5-1 verslagen zonder Messi. Dan kan je wel zeggen dat het tandloos Madrid was maar jij claimt ook dat Barcelona tandloos is zonder Messi. Maar je hebt wel een punt dat Messi heel belangrijk is voor Barcelona er is dan ook in mijn ogen twee die hem kunnen opvolgen dat zijn Mbappe en Neymar. Mbappe is al lang bekend dat hij in Madrid zal eindigen dan hebben we alleen Neymar nog. Kan me nog voor de geest halen hoe een 23 jarige Neymar samen met Suarez Real Madrid van het kastje naar de muur speelde in Bernabeu zonder Messi. 0-4. Die gast is abnormaal goed als hij fit is.

26 juni 2019 om 21:34

Het probleem is naar mijn mening juist dat Messi inmiddels niet enkel meer heel belangrijk is voor Barcelona, hij is cruciaal. Zowel Neymar als Mbappe zijn gewoon bij lange na niet zo goed als Messi en hem vervangen lukt niet tenzij er een nieuw wonderkind uit die jeugdopleiding opstaat.

De schade zal voor Barcelona ook veel zwaarder zijn, aangezien Messi niet alleen heel belangrijk is vanwege de doelpunten en de assists, maar ook z'n totale inbreng aan de bal. Bij Real Madrid is het toch vooral het enorme rendement en wellicht de mentaliteit van Ronaldo dat gemist word.

26 juni 2019 om 21:45

Messi vervangen kan niemand maar als je puur naar kwaliteit kijkt zijn die twee: Neymar en Mbappe de enige die in de buurt komen van de kwaliteiten van Messi imo.

26 juni 2019 om 23:48

Messi ga je zoizo niet vervangen.
En het voetbal zonder hem zal wel een niveautje lager zijn.
Dat is iets wat gewoon geaccepteerd moet worden.
Dat wil niet zeggen dat barca niet voor de prijzen gaat vechten dan.

26 juni 2019 om 20:52

Noem 1 topclub wat uiteindelijk geen koopclub is? Als je de jeugdspelers niet hebt, dan moet je als club wel. Of je doet het niet en je haakt af bij de Europese top. Ajax zal volgend seizoen ook met minder eigen jeugd spelen dan als vorig seizoen. Wil Ajax structureel meedoen in Europa, dan zal de jeugd ook minder kans krijgen. Dat is gewoon evident met het omhoog gaan van het niveau.

26 juni 2019 om 21:47

Dat klopt helemaal, AC milan eind jaren 80, Ajax midden jaren 90, Manchester united jaren 90, Barcelona rond 2008 tot 2013, hebben geluk gehad bij enkele unieke talenten in hun jeugdopleiding. Dat probeer je dan zolang mogelijk te rekken door middel van hele dure spelers kopen en te vervangen wat eigenlijk een imitatie lijkt van het origineel. Ombouwen van selecties in de absolute top is altijd lastig en heel prijzig. Want tijd word je bijna niet meer gegeven. Er wordt ook gezegd dat Cruijff dit nooit zou goedkeuren, maar in de tijd van Cruijff waren er max 3 buitenlanders, dat is appels met peren.

26 juni 2019 om 20:53

Ik snap je helemaal. Het is voor mij pijnlijk om dit allemaal te zien. Soms denk ik dat het aan het bestuur ligt, maar dan vraag ik mij af of Barca het anders kan doen. Kan Barca dan mee met de topclubs en oliemacht? Ik denk het niet. Stel voor dat Barca afgelopen jaren geen geld van shirtsponsor had ontvangen, dan loop je elk jaar 60-90miljoen mis.

Ik vind dat het bestuur veel zaken beter kan doen, zoals transfers en kansen voor jeugdspelers, maar ik ben ook realistisch en kan vele besluiten snappen.

OT: Van mij hoeft De Ligt niet te komen, niet wanneer ie in een klap meer gaat verdienen dan Pique bijvoorbeeld. Neymar is wat mij betreft welkom, maar ik denk dat hij onhaalbaar is en wil absoluut niet dat de club veel spelers (umtiti, Rakitic, Dembele, Coutinho etc.) voor hem opoffert.

Ik denk eerlijk gezegd dat Barca 1juli de komst van Griezmann gaat aankondigen en alle Neymar-geruchten in een klap naar prullenbak gaan.

26 juni 2019 om 20:55

Helemaal mee eens en ik kijk zo'n beetje iedere wedstrijd die niet tegelijk met Ajax is. Old habbits enzo plus Messi. Maar er is geen beetje beleid te bespeuren. Ook hoe de media bij iedere wissewasje gebruikt wordt om de boel te verdraaien. Ze zitten een jaar lang achter De Ligt aan maar zodra ze hem dreigen te verliezen hebben ze zogenaamd andere plannen gemaakt en zelf De Ligt laten lopen.

Van een club met een uitstekend beleid mede uitgestippeld door Johan naar een club die haaks staat op dat beleid. Stroomt geen beetje jeugd meer door en het merendeel van de aankopen zijn amper goed genoeg voor de breedte. Een trainer voor de groep die voor anti voetbal staat en leunt op Messi. Zou wat dat betreft prima de volgende bondscoach van Argentinie kunnen zijn aangezien ze dat daar al 10 jaar zonder succes doen.

Gelukkig ben ik nu oud genoeg om te beseffen dat een club meer is dan een bestuur. Zo hebben we in Amsterdam ook jaren afgezien onder een bestuur wat de ene miskleun na de andere beging. Met als hoogtepunt een basisopstelling met niet 3 waardige spelers erin. Dus ik hoop en vertrouw erop dat er ooit weer een bestuur komt dat de waardes van Barcelona niet te grabbel gooit.

26 juni 2019 om 21:44

Die laatste alinea is ook bij mij van toepassing en dat vind ik een goede instelling om iets te benaderen. Ik heb gezien hoe een bestuur "mijn" club naar de rand van de afgrond sleurde en iedereen voor de gek hield met een degradatie, een zeer slechte reputatie en flinke schulden tot gevolg. De veroorzakers zijn weg, maar nog steeds is de reputatie een ramp. Enfin:

Verder vind ik het gevaarlijk om altijd maar Cruijff bij dit soort onderwerpen te halen. Bij Ajax was Cruijff na een tijd meer het probleem dan de oplossing. Bij Ajax zijn ze van het beleid afgestapt en daar kan men niet blijer zijn met die beslissing op dit moment.

Barcelona had de laatste jaren geen hele grote talenten en dat is ook wel gebleken. Geen van de jongens uit de opleiding is momenteel belangrijk voor een Europese topclub en het overgrote deel speelt niet eens in de Europese subtop. Dan vind ik het te makkelijk om te stellen dat het hun schuld is dat er geen jeugd meer doorstroomt.

Je moet niet vergeten dat een jonge speler van Barcelona ook gelijk een toptalent moet zijn om door te stromen. Bij bijvoorbeeld Ajax kom je weg met jongens als Veltman, Riedewald, Bazoer, Klaassen en noem ze allemaal maar op (daarmee bedoel ik overigens niets negatiefs ten opzichte van Ajax).

26 juni 2019 om 22:02

Het grootste gedeelte van plan Cruijff word nog steeds uitgevoerd in Amsterdam. Gelukkig zijn ze inderdaad wel op een paar punten flexibel geweest. De reden dat ik Cruijff er bij haalde was mede omdat de pijlers onder het vorige succes zelf Cruijff de grondlegger van dit succes noemden. Mensen als Guardiola, Xavi, Iniesta, Laporta, Puyol en waarschijnlijke vele anderen weten hoe groot en belangrijk de invloed van Cruijff is geweest. Wie zijn wie om dat te betwisten.

Ik ben het eens dat de talenten niet zo groot zijn als de vorige generatie (dat kan ook bijna niet) maar ik denk toch dat onder een beter bestuur en betere trainer (zoals Guardiola) veel spelers niet zouden stilstaan in hun ontwikkeling en momenteel een stuk hoger niveau zouden halen. Zo'n Roberto staat nu al 4 jaar stil in zijn ontwikkeling, totaal ondenkbaar onder Guardiola. Ook zou hij zeker meer speeltijd hebben gegund aan Alena. En zo zijn er de afgelopen jaren meerdere talenten geweest die nooit de kans hebben gekregen om iets te bewijzen. Dan is het makkelijk om ze af te serveren maar dan moet je niet lopen paraderen met de zogenaamde overeenkomsten met Ajax en Cruijff.

En het is inderdaad een stuk makkelijker om je bij Ajax in de basis te spelen. Ajax is dan ook geen Europese top en heeft minder mogelijkheden en aantrekkingskracht dan Barcelona. Die zouden dus prima hetzelfde moeten kunnen, maar dan op een nóg hoger niveau.

27 juni 2019 om 11:15

Aanstellen is ook een vak! De club is over de jaren zeker veranderd qua beleid en de periode waar ze nu in zitten hebben de verkeerde mensen de touwtjes in handen. De club is kapitaal krachtig en gaat daarom terecht mee in het koop tijdperk. Echter is hun scouting niet altijd bewust geweest van de filosofie van de club. Dit komt mede omdat we jaren lang verwent zijn geweest met spelers als Iniesta en Xavi. die waren zo exceptioneel dat een vervanger voor zo’n type speler moeilijk weer uit de jeugd komt. Thiago Alcantara was misschien de enige die in de buurt kwam en nu heb je Puig en de wat oudere Alena die eigelijke op moeten staan op het middenveld echter met de concurrentie en het aantrekken van spelers als bijvoorbeeld Vidal word dat moeilijk

Als ik de ligt was zou ik gewoon nog een jaartje bij Ajax blijven en dan naar Barca gaan.

Begrijpelijk het probleem lag vorig seizoen in de aanval en op het middenveld niet achterin. Je kan moeilijk Neymar 24 miljoen per jaar bieden en de Ligt ook nog eens 15 miljoen per jaar voor een 19 jarige snotneus. Voorin met Neymar zou dat probleem op moeten zijn gelost, op het middenveld hopelijk met Frenkie de Jong er bij. Met Neymar, Frenkie de Jong een goedkopere centrale verdedigers en een rechtsback zouden de problemen wel op moeten zijn gelost denk ik.

Neymar, Neymar, Neymar!!!

26 juni 2019 om 20:51

Hebben ze met Umtiti, Lenglet en Pique uberhaupt echt een CV nodig? Wellicht 1 back-up, maar zeker geen basisspeler.

26 juni 2019 om 20:56

Dan heb een uiterst talentvolle Todibo ook nog. Maar ik denk dat ze twijfelen of Umtiti ooit nog wel op het hoogste niveau kan acteren met zijn knie.

26 juni 2019 om 22:39

Speelt Todibo niet op het middenveld?

26 juni 2019 om 21:45

En daarom krijg je er 4 tegen Liverpool? Met alle respect maar die Lenglet is echt niet het niveau de Ligt.

En wat in dit stukje komt van de focus gaat op Neymar is ook wel onzin lijkt me. Het is nu niet dat je 24 uur op een dag bezig bent met een transfer Neymar. Je kan toch contact hebben met meerdere zaakwaarnemers en daar deals mee maken. Het is dat Barca weinig eigen jeugd meer toepast maar als je een de Ligt, Frenkie en Neymar kan kopen heb je in alle linies perfect aangekocht en kan je zeker 5 jaar voort met alle drie en heb je de basis voor de komende jaren staan. Dat zou toch zeker wel prio moeten hebben lijkt me bij Barca.

26 juni 2019 om 22:51

Ik denk dat het eerder om de financiele focus gaat. Ze kunnen wsl niet zowel Neymar als De Ligt halen. Het echte leven is geen fifa pc spel.

En terecht.. wat een soap maakt De Ligt en met name zijn zaakwaarnemer. Sorry hoor, ik snap dat je er alles uit probeerd te halen. Maar het steeds uitstellen van het uitspreken van jouw eigen interessen en voorkeur bereikt ondertussen wel een hoogtepunt. Het begint extreem irritant te worden.

Bij barca sta je (bijna altijd op de middenlijn) dat is geen verdedigen. beter juve of city. wordt hij beter van en dan over een paar jaar naar barca als dat zijn droomclub is. maar ronaldo is zijn idool dus lekker naar juve gaan voor een paar jaar!

26 juni 2019 om 20:49

Op de middenlijn verdedigen is juist veel moeilijker dan tegen je eigen 16. Al die ruimte in de rug maakt het lastig.

26 juni 2019 om 20:52

Juventus gaat hij echt niet spelen, essentieel is dat hij minuten maakt voor zijn ontwikkeling en het Nederlands voetbal. City daarentegen zou hij meer kans hebben. Verder United(hoe onaantrekkelijk die stap nu is, zij komen er vast weer), Bayern, Barca en Liverpool. Die de Ligt een Piqué er wel uitspelen (mist ze naar huidige vorm kijken en niet naar wat Piqué voor Barca heeft betekent en zijn tijd daar) want verdedigen kan Piqué niet.

26 juni 2019 om 22:41

Rare uitspraak. Piqué is natuurlijk niet een van de beste verdedigers ter wereld als hij niet kan verdedigen. Bovendien heeft Piqué veel meer ervaring en speelt veel langer op hoog niveau.

Van alle 101 berichten acht ik dit bericht t meest geloofwaardig.
In mijn persoonlijke mening vind ik sws dat hij naar Juve moet gaan. (liefst naar Real omdat ikdaar fan van ben lol maar omdat Mino de zaakwaarnemer is acht ik die kans wat klein in maar heb wel hoop nog, maar Juve zou denk ik echt de slimste keus zijn, financieel niet verkeerd, plus hij speelt dan met CR, en met en tegen geweldige verdedigers waar hij veel van kan leren. Speeltijd in europa en uiteraard juve is altyd kanshebber jaar in jaar uit. Plus, zelfs na een 4 a 5 jarig contract kan hij alsnog bijv naar een Real of Barca.
Wat ney betreft ik zei het al lang hij zit vast bij Psg, en daar heeft hij zelf voor gezorgd hij heeft barca ook aardig bedrogen.
Real wilt hem al jaren niet meer ook al lezen jullie tig berichten al jaren , toendertijd leek t ook 99 dat hij naar Real zou gaan en boem, hij koos barca...dat barca hem terug wilt dat lijkt me dan wel weer waar, want hij kan serieus nergens heen. Geen enkele club is bijna een stap vooruit, alleen Real of Barca en Real gaat gewoon is al niet in hem geinteresseerd toen hij naar Barca ging. En oke oke, misschien is Engeland een leuke stap maar geen van die clubs staat echt boven Juve/real of Barca.
Alleen de grote vraag wat dit artikel betreft is wat gaat PSG doen? iK gellof wel dat ze Ney zullen laten gaan en hij daadwerkelijk terug naar barca gaat,maar wie gaat psg halen ?

26 juni 2019 om 20:54

Hij speelt met CR? CR is inmiddels de jongste niet meer, zou welke keuze hij ook maakt die niet af laten hangen van of een CR of Messi.

26 juni 2019 om 21:05

Alleen dat haal je eruit? Juve is tig keer groter dan CR. Het was gewoon een (klein) pluspuntje. En er zijn zeer veel voetballers die graag met CR zouden willen spelen ook al is hij nou niet meer de jongste.
De ligt heeft die kans wel, vele niet.
Als hij al daar speelt zal hij toch niet jaren met CR spelen dat weet iederen lijkt me toch?

26 juni 2019 om 21:16

geen jaren maar in interviews van hem kwam naar voren dat hij enorm gecharmeerd was van cr7 en om dan met hem te trainen en voetballen wordt je niet slechter. dus win win. alleen turijn is niet de mooiste stad op aarde. dat is het enige minpuntje

26 juni 2019 om 23:35

Turijn is geen Barcelona of Parijs, maar zeker geen lelijke stad. Prima wonen, goed eten en een goed klimaat, maar ja zoals je zegt kan de stad dan weer meer een pluspuntje zijn voor Parijs of Barcelona, maar voor het totaalplaatje zal het niet cruciaal zijn.

Briljant de heer Domenech, dit wist toch iedereen zodra bekend werd dat ze Neymar terug wilden halen. Ze hadden het geld niet om met PSG te concurreren voor de Ligt, maar ze willen wel Neymar kopen. Vreemd

Barca is al even Barca niet meer. Had De Ligt er graag heen zien gaan maar voor nu is Juve misschien wel beter. Zeker als Pogba daarheen zou gaan. Maar even lekker offtopic de transferjosti uithangen: op social media zag ik een foto van één van de social media redacteuren die bezig waren met een fotosessie in een hok in De Lutte. Een piano erbij, Alexis Sanchez getagt. Zijn presentatie bij United was ook op een piano. Wat moeten we daarvan denken?

Wel geinig dat er hier af en toe een post wordt weggehaald door overijverige moderators die zich nog moeten bewijzen onder de noemer 'niets toevoegend, gebrek aan onderbouwing'. Inmiddels heb ik in die hele Gtst soap over de Ligt al tientallen artikelen gezien die 'niet toevoegend' en een 'gebrek aan onderbouwing' hadden, maar die mogen lekker blijven staan voor de kliks en de advertentie-inkomsten. Ik ben er in ieder geval wel klaar mee, met dit spelletje tussen club, speler en zaakwaarnemer.

Ik had De Ligt ook liever naar Barã§a zien gaan. Niet omdat het aankomend seizoen weer een wereldelftal word met Messi, Suarez, Neymar en Griezmann in éã©n elftal. Maar omdat Matthijs veel beter bij Barã§a past dan bij Juve. Sowieso past het Spaanse voetbal beter bij hem dan het Italiaanse voetbal. Dit was fantastisch geweest: 433 Ter Stegen, Roberto, Piquã©, de Ligt, Alba, Busquets, Griezmann, de Jong, Messi, Suarez, Neymar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren