Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Baan Emery verder op de tocht na teleurstellend verlies tegen Leicester City

Laatste update:

Arsenal is er zaterdagavond voor de vierde keer op rij niet in geslaagd om te winnen in de Premier League. De ploeg van manager Unai Emery kwam er niet aan te pas tegen Leicester City, dat verdiend won: 2-0. The Foxes rukken daardoor op naar de tweede plek in de Engelse competitie, al komt achtervolger Manchester City zondag nog in actie tegen Liverpool. Bij Arsenal, dat zesde staat, zal de druk op Emery door de nederlaag verder toenemen.

De eerste grote kans van de wedstrijd was voor Arsenal-spits Alexandre Lacazette, die de bal uit de kluts opeens voor zijn voeten vond. De inzet van de Fransman ging echter net naast. Daarna werden de Londenaren slordig en had Leicester het beste van het spel. Ayoze Perez was gevaarlijk met een schot van afstand, terwijl Youri Tielemans bij de tweede paal Jamie Vardy leek te bedienen. De spits van Leicester maaide echter over de bal heen en liet daarmee een goede kans liggen. Vlak voor rust vloog een vrije trap van James Maddison rakelings over de kruising van het Arsenal-doel.

Drie minuten na de pauze had Wilfred Ndidi de thuisploeg op voorsprong moeten zetten, maar de Nigeriaan mikte in volledig vrije positie op de lat. Een kleine tien minuten later scoorde Pierre-Emerick Aubameyang op aangeven van Sead Kolasinac, maar de Arsenal-spits deed dat vanuit buitenspelpositie en werd teruggefloten. Aan de andere kant sloeg Leicester toe: Vardy kon het prachtige teamdoelpunt eenvoudig afmaken na een combinatie tussen Harvey Barnes en Tielemans: 1-0.

Enkele minuten later had Vardy opnieuw een grote kans, maar ditmaal stuitte de Engelsman op doelman Bernd Leno. In de 75ste minuut gooide Leicester de wedstrijd alsnog in het slot: Vardy legde terug op Maddison, die de bal droog en laag in de hoek schoof: 2-0. Arsenal werd daarna bij momenten van het kastje naar de muur getikt door Leicester, maar wist de schade tot twee tegentreffers te beperken.

Moet Arsenal afscheid nemen van Unai Emery?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik mag toch hopen dat Emery direct ontslagen wordt. Zelfde verhaal weer. Het zag er niet uit. Niks goed gedaan vandaag. Leicester prima goals gemaakt en verdiend gewonnen.

9 november 2019 om 20:23

Allegri, Mourinho, Blanc en Javi Garcia zijn allemaal beschikbaar om Emery te vervangen. Blanc als tussenpaus en vanaf volgend jaar Arteta is denk ik het beste.

9 november 2019 om 20:24

Jij denkt dat García een serieuze optie is? Arteta is de meest logische optie. En als dat pas volgend seizoen is dan zal Freddie interim-coach worden.

9 november 2019 om 20:23

Heb je echt niks beters te doen dan alleen te zeuren? Ook in de live meepraten? Je praat meer dan dat je de wedstrijd kijkt.. beetje positiever in het leven staan. Overigens ben ik het met je eens dat Emery weg mag, asap.

9 november 2019 om 20:24

Je reactie is wel heel ironisch, ik hoop dat je dat inziet.

9 november 2019 om 20:25

Nee, vertel?

9 november 2019 om 20:26

Je zeurt nu zelf.

9 november 2019 om 20:24

2de helft vernederd door Leicester. Die gaan hoge ogen gooien.

9 november 2019 om 20:59

Heb de wedstrijd niet gezien, maar 2-0 van dit Leicester verliezen is toch niet zo erg?

9 november 2019 om 21:05

De uitslag is niet groot inderdaad, de manier waarop zal veel harder aankomen. Geen schijn van kans.

Nou eindelijk ontslag dan maar? Weer puntenverlies en weer amper iets gedaan in deze wedstrijd.

Ik wil niet provoceren hoor maar persoonlijk vindt ik dat. Leicester naast dat ze als team beter zijn ook betere spelers hebben op basis van kwaliteit. Neemt natuurlijk niet weg dat de prestaties van emery meer dan ondermaats zijn!!!

9 november 2019 om 20:24

Arsenal's basis XI is gwn beter dan die van Leicester op papier. Denk dat alleen Soyuncu en Evans bij Arsenal basis zouden staan, maar Emery Kan er niks mee lijkt het.

9 november 2019 om 20:25

En Ndidi ook, goede speler! Maar voor de rest is het inderdaad de coach die het verschil maakt.

9 november 2019 om 20:26

Maddison en Ndidi ook

9 november 2019 om 20:27

Chillwel is ook beter dan tierny of kolasinac. Ndidi schat ik hoger in dan torreira. En ook maddison en pereira zouden prima mee kunnen draaien

9 november 2019 om 20:32

Niet helemaal mee eens ndidi is honderd procent beter dan guendouzi of toreira en Tielemans zou ik ook boven hen verkiezen. Madison of özil op dit moment is een No brainer het zelfde geld voor chilwell of kolasinacs alleen de aanval van Arsenal is echt duidelijk beter. De keepers zijn mij om het even!!

9 november 2019 om 20:38

Ik heb liever Vardy dan Lacazette. Liever Madison dan iedere aanvallende middenvelder van Arsenal, liever Ndidi dan iedere centrale middenvelder van Arsenal, liever die keeper en de gehele verdediging. Enkel Aubamayang zou bij Leicester in de basis staan.

9 november 2019 om 20:59

Ja op dit moment in deze vorm wel ja. Lijkt wel een topteam tegen een Championship team

9 november 2019 om 22:21

Zullen we Schmeichel en Ricardo Pereira ook maar boven de spelers van Arsenal plaatsen. Dan hebben we bijna iedereen gehad .

9 november 2019 om 20:25

Heeft ook te maken met vorm op het moment. Bij Leicester loopt het heel goed, al klopt het ook dat ze op veel posities ook gewoon beter zijn kwalitatief.

Dus gewoon nu al 9 punten verschil tussen de nummers 4 en 5. Stel Chelsea gaat er weer eens af bij City dan is er nog altijd een gat van 6 minimaal punten met de Gunners. Emery gaat de kerst niet halen zo hoor...

9 november 2019 om 20:27

Emery haalt hopelijk 11 november niet eens.

9 november 2019 om 21:34

Wie zou je graag als opvolger zien?

10 november 2019 om 03:40

Marcelinho. Een top trainer die het vorig seizoen geweldig deed bij Valencia.

emery moet echt opflikkeren nu. dit arsenal kan zoveel beter onder een goede coach

Wat heerlijk dit! Waar gaat dit eindigen

Good ebening! Was gezellig, maar nu is het toch echt klaar... We hebben geen enkele aanspraak op de winst gemaakt vandaag en dat zal niet voor het laatst zijn! Ik ga net als Poet, ik laat me uitlenen aan Leicester voor de rest het seizoen

Doelsaldo van -1. Het is weer boring Arsenal, dat doet me nog het meeste pijn

Zo, knap van Leicester dat ze in deze fase tweede staan, boven clubs als Chelsea en City. Als Liverpool morgen wint blijven ze zelfs tweede gedurende twee weken.

Lol. En dan te bedenken dat Arsenal destijds Soyuncu heeft geweigerd. Heeft vandaag weer geheerst achterin. En dan met Sokratis en Luiz op de proppen komen.

9 november 2019 om 22:00

Dat was wel onder het oude bestuur en er werd door de zaakwaarnemer een flink bedrag gevraagd. We hebben nu een goede vervanger, maar die komt pas volgend seizoen.luiz is het echt niet, helaas wilde ons bestuur dat niet zien.

9 november 2019 om 22:17

Om eerlijk te zijn, zou Soyuncu zich hebben ontwikkeld bij Arsenal? Wij doen dat niet zo goed namelijk.

10 november 2019 om 07:05

Geheerst? Hij heeft geen klote te doen gehad... Goede speler hoor, maar heeft vandaag echt niet uitgeblonken ofzo.

Dat je verliest op bezoek tegen een Leicester in deze vorm kan gebeuren, maar dat je 9 punten achter de top 4 staat kan echt niet. Wederom waardeloos en seizoen naar de klote. Cl wordt weer een enorme en bijna onmogelijke klus.

Hoop dat Emery morgen weg is, want al 1,5 jaar zit er totaal geen idee achter. Totaal geen tactiek, altijd weer een andere opstelling, spelers hebben geen idee wat ze moeten en heb loopt helemaal nergens naar. Hierdoor zie je oom dat de inzet en mentaliteit enorm dramatisch is.

Geen Cl is funest voor Arsenal, aangezien het transferpotje wederom karig zal zijn. Stap terug naar de top, daar was dit seizoen ideaal voor geweest.

9 november 2019 om 21:35

Aan de andere kant, van het rijtje United/Arsenal/Spurs ben je wel de eerstvolgende belager van de top 4.

9 november 2019 om 21:49

Haha ja dat klopt. Geluk dat die 2 het net zo slecht of zelfs nog slechter doen.

Ja waar moet je beginnen....
Wat was eigenlijk de bedoeling van vandaag. Een 352 formatie en maar zien waar het schip strand? Wanneer voetbalde arsenal nou echt op een eigen kunnen vol voor de winst? Het doet toch momenteel pijn aan je ogen als je arsenal zo ziet spelen. Niemand speelde vandaag een voldoende en 3 punten heeft er geen moment ingezeten.
Emery ga aub want dit is niks, word niks, en gaat ook helemaal niks worden.

Ik begrijp dat mensen anti-Emery zijn, maar dat je hoopt dat Arsenal verliest of vernederd wordt zodat hij ontslagen wordt gaat mij echt te ver. Dan ben je ook niet goed bezig als “fan”

Moeilijke wedstrijd, Leicester uit is gwn lastig. Niet veel teams gaan daar punten meenemen. Ik vond Arsenal verdedigend best goed staan, aanvallend was het niet veel. Ik moet zeggen dat als er op de counter wat betere keuzes waren gemaakt had Arsenal 2/3x een enorme kans kunnen creëren. Maar als als als telt niet natuurlijk.
Ben benieuwd hoe lang Emery het nog vol gaat houden. Wij staan nu 9 punten achter op de top 4. Geen top 4/CL halen heeft echt drama gevolgen.

Dat zal dan de laatste wedstrijd geweest zijn voor Emery, zeker? Al twee maanden pover voetbal, nederlagen en tal van voorsprongen uit de hand gegeven. Het gaat niks meer worden helaas, op naar weer een teleurstellend seizoen. De zoveelste.

Ozil,auba,lacazette,bellerin,kolasinac.moeten gewoon weg bij arsenal.wat ga je bij een club spelen die blij is als ze 4de worden😂

Veel mensen waren blij toen Wenger er mee stopte bij Arsenal. Maar zo beroerd als het huidige Arsenal heb ik het onder Wenger nooit gezien. Ik hoop alleen dat mocht Emery er uit geknikkerd worden ze dan niet met Mourinho op de proppen komen. Dat zou zo nodig nog beroerder zijn voor de club. Dan heb je op zeker "boring Arsenal" terug.

Arsenal Fan TV wordt weer heerlijk 😂

10 november 2019 om 07:02

Als zelfs onze eigen fans dit gaan zeggen weet je dat het mis zit.

Laat ik beginnen met het feit dat Leicester 100% terecht heeft gewonnen.
Lange tijd niks gepost, maar ik heb mij vandaag echt bizar zitten ergeren aan Emery, de commentator van Ziggo Sport & bepaalde spelers van Arsenal.

Allereerst de commentator: heeft het 30 minuten lang gehad over de “overtreding” van Guendouzi op Soyuncu, wat nooit een pingel was... Als dat al zo was, had Ndidi ook voor zijn handsbal een pingel tegen moeten krijgen... Maar daar heb ik hem daarna niet meer over gehoord. Verder was hij wel erg debiel met zijn uitspraak: alle aankopen zijn mislukt bij Arsenal. Pepe heeft nog niet veel gebracht, maar je ziet aan alles dat die kan ballen. Vandaag kreeg die ook weer bij een 2-0 achterstand pas een kans, dan is er geen eer meer te halen in 10 minuten tijd...
Saliba was een miskoop, maar die is gewoon verhuurd, waar komt hij mee?
Tierney ook. Terwijl die geblesseerd binnen kwam en nu toch al enkele assists en sterk speelt als LB. Langzaam gebracht nu...
David Luiz noemde hij niet op, maar dat is juist een van de weinige “miskopen”. Gelukkig kost hij niet veel qua transfersom.
Ceballos is gehuurd en doet het bij vlagen prima. Moet ook aan een veel hogere intensiteit wennen, maar mag langzaam ook meer gaan brengen.
Als druppel begon hij over Lacazette die er pas 2 had gemaakt dit seizoen... Bij de 2 schoten (die notabene beiden werden gekraakt via defensieve benen van Leicester) gaf hij aan dat Vardy die maakt en Arsenal dat dus mist... niet wetende dat Laca ook lange tijd geblesseerd is geweest, de knuppel.

Dan de opstelling:
Emery speelt met 5 verdedigers tegen 1 spits? En daarnaast: Barnes en Perez zijn niet eens echte vleugelflitsers, wat speel je dan met 3 cv’s, die Vardy ook nog eens kwijt lijken te raken kmdat ze denken dat iemand anders hem wel oppakt... Zaait alleen maar onrust.
Je zag ook duidelijk dat Arsenal diepgang en breedte in het spel mistte. Auba en Pepe op de flank en Laca in de punt met Ozil er achter en dan een blok van Guendouzi & Torreira was prima geweest. Tierney en Hector op de flanken en centraal Sokratis met Holding... Een kind kan de was doen...

Verder gaat Emery pas wisselen als het notabene 2-0 staat. Ik rond minuut 60 al lang aan het wachten op een wissel, maar Rodgers kwam doodleuk eerst nog met 2 wissels... wilt Emery het niet zien?
Snelheid, breedte, diepgang, een actie... Dat ontbrak. Ik had in minuut 60 Lacazette en Holding er af gehaald, 4 verdedigers, Pepe en Martinelli op de flank en Auba in de punt... maar nee, hij wisselt weer als het al lang en breed gespeeld is... bij een 2-0, in de stromende regen, je recordaankoop nog eventjes 12? Minuten geven... nee dan ben je een goede manager! Top gemanaged, zo’n jongen waarbij je duidelijk ziet dat hij vertrouwen nodig heeft. Dit helpt hoor!

Het is lang geleden dat ik gereageerd heb (bewust), maar het is nu echt tijd voor een frisse wind. Emery heeft de kans gekregen, maar ik ben er ondertussen ook klaar mee: Emery out please 😭

Feit is gewoon dat Leicester beter in vorm is en beter voetbal speelt. Arsenal daarintegen moet ze toch eens zorgen gaab maken. Gaat echt helemaal niets uit van dat team.

10 november 2019 om 07:01

Ik weet oprecht niet of je wilt provoceren of sarcastisch bent, maar ik hoop het eigenlijk van wel. Anders kan je niet zoiets doms neerzetten. Advies zou zijn om niet alleen je eigen reacties te lezen maar ook die van anderen of wat meer wedstrijden van Arsenal te kijken.

10 november 2019 om 09:13

En dan komt hij aan dat United een nog slechter seizoen heeft, alsof die op basis van de laatste jaren hoger zouden moeten staan.

12 november 2019 om 21:04

En als je wedstrijden kijkt zie je dat het spel belabberd is en steeds slechter wordt, dat Arsenal met een normaal presterend Utd en Spurs 2 plekken lager had gestaan etc. Dus als je niet wilt provoceren dan moet je verder kijken dan de feiten en dan zie je (hopelijk) dat het dus slechter gaat dan eerder. Wij verwachten als fans geen strijd met city en Liverpool maar wel dat er vooruitgang zichtbaar is.

10 november 2019 om 09:18

Ben je nou serieus? Ga wedstrijden kijken en vertel mij het dat het normaal is dat je elke wedstrijd 30 schoten op doel krijgt. Dat ze 6e staan komt eerder door het falen van andere clubs. Dit is gewoon de slechtste prestatie in jaren, zelf onder Wenger laatste jaren was het niet zo schandalig. Ik weet eigenlijk niet of je komt om te provoceren als je vervolgens aankomt dat United en Everton een slechter seizoen draaien, die doen het laatste jaren ook niet goed dus op basis van wat zouden die wel een slecht seizoen draaien en Arsenal niet?

12 november 2019 om 22:37

Ja ze staan misschien op die positie hetzelfde maar het veldspel is belachelijk slecht! Dan is het niet normaal dat men wat meer verwacht, als je Arsenal kijkt weet je zelf ook wel dat we worden gedomineerd door degradatie kandidaten. Dat is dus niet normaal, oké we zijn geen topclub die bovenin meestrijd maar dat we elke wedstrijd 30 schoten tegenkrijgen is niet normaal en dan moet je niet raar opkijken als Arsenal fans er klaar mee zijn. En als je kijkt naar het falen van andere clubs dan hoort Arsenal op z’n minst max 3 punten achter de 4e plek te staan maar het is nu alweer 9.

Verwacht niet dat hij ontslagen word. Arsenal is een club die lang het vertrouwen houd in hun spelers en trainer. Maar mocht het gebeuren zou ik voor Marcelinho gaan. Een geweldige trainer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren