Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aubameyang bijt van zich af: ‘Arsenal weet dondersgoed waarom dat zo is’

Laatste update:

Pierre-Emerick Aubameyang hervat aanstaande woensdag met Arsenal de Premier League met een uitwedstrijd tegen Manchester City. De Gabonese aanvaller wil ook graag volgend seizoen het shirt van the Gunners dragen, maar volgens hem ligt de bal wat dat betreft toch echt bij de club zelf. Arsenal wil graag voorkomen dat Aubameyang, recentelijk gelinkt aan onder meer Barcelona, volgend jaar gratis vertrekt uit Noord-Londen.

"Ik heb nog geen nieuw contract aangeboden gekregen", benadrukt Aubameyang in gesprek met Téléfoot. "We zijn echter al wel een aantal maanden met elkaar in gesprek. Arsenal weet dondersgoed waarom er voorlopig geen schot in de zaak zit, de sleutel ligt echt bij hen. Het bestuur moet nu zijn werk gaan doen en daarna zien we wel wat er gaat gebeuren. Ik ben op een kruispunt aanbeland in mijn loopbaan en mijn volgende beslissing zal ongelooflijk lastig zijn. Er is momenteel nog niets definitiefs daaromtrent, maar wellicht sta ik wel voor de meest belangrijke beslissing uit mijn carrière."

De inmiddels dertigjarige Aubameyang is ambitieus en wil dolgraag prijzen winnen. Sinds zijn komst naar Arsenal in januari 2018 is dat nog niet gelukt. "Iedereen stelt die vraag: Wil hij met Arsenal prijzen veroveren of juist ergens anders? Maar zoals ik al heb gezegd, de toekomst zal het uitwijzen. Arsenal zal hierin het voortouw moeten nemen. Wat mijn beslissing ook zal zijn, mijn honger naar succes verandert niet. Maar voor de duidelijkheid: er zijn nog geen knopen doorgehakt."

Jérémie Aliadière, die enkele jaren voor Arsenal uitkwam, adviseerde zijn voormalig werkgever in mei nog om Aubameyang deze zomer van de hand te doen. "Ze moeten hem verkopen, honderd procent zeker", zo zei de gestopte Fransman in een onderhoud met Goal. "Het mag niet zo zijn dat Arsenal spelers gratis de deur uit ziet wandelen. Ik kan het eerlijk gezegd niet geloven dat er weer een topspeler, onze aanvoerder, de zomer ingaat met een contract dat nog maar een jaar doorloopt." Aliadière voorzag echter ook problemen voor de Arsenal-leiding. "Voor hoeveel kun je hem verkopen als hij nog maar een jaar vastligt? Arsenal verkeert in de meest slechte positie die je je maar kunt bedenken. Je hebt namelijk een topspeler in huis, goed voor 20 tot 25 Premier League-doelpunten, die over een jaar transfervrij is."

Zie jij Pierre-Emerick Aubameyang volgend seizoen bij Arsenal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou geef hem en Saka aub zo snel mogelijk een nieuw contract. Maak niet dezelfde fout die Arsenal's beleid al jaren maakt. Dit is een speler die niet te vervangen is voor de club. Hij maakt ieder jaar meer dan 25 goals voor de club en er is geen enkele speler die voor minder dan 30 miljoen zijn gat kan opvullen. Hopelijk weten we nog Europees voetbal te halen dit jaar en kunnen we zijn contract verlengen, Arteta wilt hem iig wel heel graag behouden heeft hij gezegd.

14 juni 2020 om 14:15

Ik gok dat het weer zit over de duur van het contract.. Puur een gok hoor, maar dat is iets waar Arsenal al vaker op is vastgelopen. Boven de 30 maar met 1 jaar verlengen, terwijl ik gok dat Auba als hij wil blijven voor langer wil (financiële toekomst zeker stellen). Persoonlijk zou ik het vanuit Arsenals optiek echt niet begrijpen als dat zo is.. Ja Auba is boven de 30, maar er zit nog geen slijt op. Hij is nog snel, nagenoeg nooit geblesseerd en scoort aan de lopende band. Biedt hem dat contract aan dan! Als er iemand meer salaris waardt is, dan is dat Auba wel!

14 juni 2020 om 14:20

En zelfs als zijn snelheid afneemt, wat gegarandeerd gaat gebeuren, hij is nog steeds een geweldige aanvaller. Er zijn niet zo super veel momenten waarop hij door zijn snelheid scoort, enige moment van dit seizoen dat in mij opkomt is tegen Everton. Een spits als Aubameyang zie ik nog 3 jaar mee gaan. Geef hem een contract van 2 jaar met een optie tot 3e jaar bij x-aantal wedstrijden of iets dergelijks. Ik hoop iig dat hij blijft.

14 juni 2020 om 16:04

United komt eind vd transfer window met een take it or leave it bod van ongeveer 25-30mio...let maar op. Met Aube in de punt zal United zeker meedoen voor de top 5 samen met Liverpool, City, Chelsea en Leicester. Spurs en Arsenal strijden in de subtop met teams als Wolves en Everton e.d.

14 juni 2020 om 17:43

Dan laat Arsenal het gewoon liggen denk ik hoor. Ze gaan niet op de laatste dag van de transfer window hun directe concurrent de beste speler geven. Zo gek zijn ze nou ook weer niet.

14 juni 2020 om 21:05

Hebben ze vaker gedaan.

14 juni 2020 om 19:25

Als het zo ver is gekomen, dan is de fout al gemaakt.

14 juni 2020 om 13:55

De enige voor de internationale top? Hier doe je zeker Leno en Bellerin wel een beetje te kort. Leno is een goede keeper met goede reflexen en red arsenal week na week. En bellerin na zn blessure nog niet op niveau gekomen, maar zijn niceau voor de blessure was ook internationale top waardig

14 juni 2020 om 14:40

Als je naar het huidige niveau kijkt staat Leno bij mij wel in de top 10 van keepers. Is bijna de beste in de Bpl.

14 juni 2020 om 13:57

Toch kunnen ze daar beter aan de lange termijn denken. Abaumeyang gaat je geen titel meer opleveren. Dan kun je beter je verlies nemen en het geld investeren in een jong talent. Al kan hij natuurlijk wel het verschil zijn tussen een 4e en 6e plaatst. Lastige beslissing.

14 juni 2020 om 14:17

Of wel? Auba kan je wel CL bezorgen, wat je de mogelijkheid geeft om eindelijk weer door te groeien. Een titel gaat Arsenal in de nabije toekomst niet halen, dus dat is het doel ook niet. Het doel is CL voetbal, stabiel daaraan mee doen en vanuit daar doorgroeien. Een titel is 5 stappen vooruit ipv 1 of 2. En laten we wel wezen, met alleen talent bereik je niks. Want Auba is nog geen snelheid verloren, is nagenoeg nooit geblesseerd en scoort nog steeds aan de lopende band. Waar zit het risico dan? Restwaarde heeft hij sowieso weinig, dus daar hoef je het niet om te doen. Dan kun je beter Lacazette verkopen, omdat zijn prestaties niet gelijk zijn aan zijn kosten.

Auba is een echte goalgetter, momenteel kan hij nog vol op genieten van zijn snelheid.. maar wat mss nog belangrijker is, is dat hij in de box altijd op de juiste positie staat. Waardoor ik dus echt het gevoel heb dat moest hij zijn snelheid afgeven met de jaren hij nog steeds garant zal staan voor doelpunten.
Is wel duidelijk dat hij wilt blijven maar me ook dat het meer afhangt van de ambitie van Arsenal.
Hopelijk komen ze er zsm uit.

Geef hem wat hij wil, wat geld erbij en dan nog 2 jaar bijtekenen of 3 jaar. Wat is de transferwaarde van deze speler op dit moment als je hem wilt kopen? 40 miljoen ?

14 juni 2020 om 14:02

Ik zou zeggen tussen de 25 en 40 miljoen euro ja. 1 jarig contract en de coronacrisis.

Lekker verkopen. Het is niet zo dat Arsenal 1 of 2 spelers verwijderd is van een elftal dat om de prijzen meedoet. Ik zou de spelers verkopen die een bepaalde leeftijd en waarde hebben. Met het geld moeten ze jonge talentvolle spelers halen om een nieuw elftal op te bouwen. Natuurlijk zou je Aubameyang het liefst houden, maar je schiet er niks mee op als hij een jaar later transfervrij vertrekt. Je hebt met Ozil gezien dat je spelers niet ten koste van alles moet behouden.

14 juni 2020 om 14:22

Maar wat schiet je met een verkoop op, gegeven Arsenals track record in verkopen? Hoeveel ga je voor hem krijgen en wat kun je daarmee terug halen? Talentvolle aanvallers hebben we al: Saka, Martinelli, Nketiah. Ervaring en goals mis je juist. Dat verkoop je als je Auba verkoopt. Wil je dat terug kopen? Dan moet je 100 miljoen neerleggen. Schiet je daar dan echt veel mee op? Aubameyang vertoont geen tekenen van slijtage: zijn snelheid is niet minder geworden, hij is bijna nooit geblesseerd (is een wonder bij Arsenal) en hij scoort nog steeds veel. Het risico om hem een verlenging van 2/3 jaar te geven is dus veel lager. En daarmee kun je dus geld investeren in andere posities, waardoor je meer kans maakt op CL. Vanuit daar kun je dan verder bouwen.

14 juni 2020 om 14:30

Het is een beetje dubbel. Jouw standpunt leg je goed uit en is logisch, maar Arsenal is normaal gesproken een club met zeer degelijk en toekomstgericht beleid. Een oudere speler een meerjarig contract tegen extreem salaris aanbieden past eigenlijk niet in het degelijke beleid van Arsenal. Voor beide standpunten valt wat te zeggen. Zelf zie ik Arsenal te weinig in actie en kan ik Aubu niet goed genoeg inschatten, maar als hij een betrouwbare speler is qua prestaties én ook een type persoon is dat de jongere spelers om zich heen op sleeptouw kan nemen dan zou ik het sowieso altijd doen. Kijk naar Tadic bij Ajax. Echter blijkt uit de berichten die ik over hem mee krijg vaak dat hij niet bepaald denkt als teamspeler.. Lastige beslissing.. Wel vind ik het leuk dat er weer talenten doorbreken bij Arsenal.

14 juni 2020 om 16:00

Zeker waar De Toekomst. Ik vind de regel dan ook niet per definitie slecht. Ik vind alleen wel dat je voor bepaalde spelers een uitzondering dient te maken. Zeker wanneer ze zoveel meerwaarde hebben als Aubameyang dat heeft. De berichten die jij mee krijgt zijn in mijn optiek te veel sensatie berichten. Ik volg Arsenal natuurlijk op de voet en dan zie je echt wel dat Auba juist wel een teamspeler is. Auba trekt met de jonkies op, hij zorgt voor een goede sfeer in het team en op het veld laat hij het zien met goals. Daarnaast heb je in de afgelopen jaren meerdere keren gehad dat Aubameyang een penalty gunde aan Lacazette en recentelijk Pepe, toen beide heren in een flinke vormdip zaten. Dit om hen zelfvertrouwen te geven. Dat getuigt in mijn optiek juist van het zijn van een teamspeler! Ik snap jouw punt volledig verder hoor. Ik ben alleen van mening dat je Aubameyang een uitzondering moet geven. Zeker als je ziet dat je andere ervaren spits, Lacazette, slechtere cijfers overlegt dan Giroud. Daar kun je dus ook niet op bouwen.

14 juni 2020 om 14:22

Daar zit nogal een flink verschil. Waar ozil bij arsenal nooit zijn niveau heeft gehaald, is Auba jaarlijks onze sterkhouder

14 juni 2020 om 14:48

Özil nooit zijn niveau gehaald? Ik betwijfel of je überhaupt naar Arsenal hebt gekeken sinds zijn komst..

14 juni 2020 om 15:10

Ozil nooit zijn niveau gehaald man man man, hij was verdorie beter dan Aubameyang. Voetbal is meer dan doelpunten. Zijn eerste jaren was Ozil een genot om naar te kijken. Meer zelfs, de laatste echt oogstrelende wedstrijden van Arsenal dateren alweer van de tijd dat Ozil en Cazorla samen op het middenveld stonden.

14 juni 2020 om 15:56

Zeker waar Bon Jovi. In mijn optiek is het ook niet toevallig dat Ozil zijn achteruitgang is ingezet toen Cazorla weg viel.. Niemand nu in het team heeft namelijk wat Cazorla had: de mogelijkheid om onder welke druk dan ook uit te voetballen en de bal in 1/2 bewegingen bij Ozil (Alexis ook toen) te krijgen op het moment dat Ozil veel ruimte heeft. Nu heb je Xhaka die daar 5/6 bewegingen over doet, waardoor Ozil veel minder ruimte heeft. Het tempo is er compleet uit.

14 juni 2020 om 18:10

Whahaaa, keek ik de afgelopen jaren maar nooit. Ozil heeft leuke wedstrijden gespeeld, maar nooit meer zijn niveau gehaald nee. Ook niet zo heel gek omdat er een knudde team rond hem stond/staat. Maar kom niet met deze publiek dat het logischer was om zijn contract zo op te waarderen tov het contract van auba nu te verlengen

Ik zou hem als Arsenal altijd proberen te behouden. Het is een fantastische speler wiens kwaliteiten je niet terug gaat krijgen als je hem verkoopt. Ik denk dat het financiële voordeel bij verkoop ook niet opweegt tegen het sportieve. Met wat geluk schiet hij je volgend seizoen in de top 4, of het seizoen erna al.

14 juni 2020 om 21:32

Dat hangt natuurlijk allemaal af wat het bedrag is wat je voor Auba krijgt.

Het is weer tijd. Een van de weinige topspelers die het gevoel heeft dat het team niet top genoeg is en er meer top aankopen nodig zijn. Daardoor gaat ie twijfelen en wellicht vertrekken. Hebben we voorheen gezien en denk dat ook Auba zal vertrekken. Real kan hem prima gebruiken. Is aardig goedkoop met een 1 jarig contract. Wel zou Arsenal prima vooruit gaan met aankopen als Upame en een Partey, wie weet dat Auba dan wel wil blijven. Ik begrijp wel dat Auba om prijzen wil spelen. Hij is de enige die de nodige goals maakt in een niet al te sterke elftal. Je gaat dan toch wel twijfelen want gaat het hier wel lukken om wat prijzen te pakken.

15 juni 2020 om 11:16

Tja het is inderdaad een terugkerend patroon Sociofan1. Ik had hoop dat we het ooit eens zouden kunnen doorbreken, maar de tijd lijkt helaas nog niet daar. Uiteindelijk is het voor Auba natuurlijk ook wel een ingewikkelde situatie. Als hij prijzen wil winnen moet hij inderdaad weg, maar waarheen? En daarmee doel ik meer op waar heeft hij garantie op speeltijd en prijzen? Dat is namelijk wel een lastige combo. Bayern zit Lewandowski. PSG zou kunnen, al hebben die net Icardi vastgelegd. Barca past hij niet. Real is dan een optie, maar dan vraag ik mij wel af hoe ze gaan spelen. In Engeland heb je alleen bij Liverpool en City een grote kans en daar zie ik hem niet naartoe gaan. Dat maakt het dus wel ingewikkeld. Als hij bij Arsenal een mooi bedrag kan krijgen en onbetwiste basisspeler zijn, is dat misschien wel iets waar hij uiteindelijk voor kiest. Maar ik ben het met je eens dat het veel zal afhangen van de aankopen. Uiteindelijk vind ik het persoonlijk erg knap van Auba, hoe hij presteert in ons matige team. Hij heeft sinds zijn komst naar de PL slechts 2 goals minder dan Salah gescoord (degene die het meest heeft gescoord in die periode; 54 om 52 uit mijn hoofd), terwijl hij in een zwaar slechter presterend team speelt.

15 juni 2020 om 23:46

Ja klopt, er is ook niet veel optie voor hem, maar wel zie ik Real in een 2 spitsen systeem spelen samen met Benzie voorin. Hij doet het idd uitstekend met absurde cijfers want het is gewoon erg netjes om zoveel te scoren bij dit Arsenal. Wat betreft het terugkerende probleem bij Arsenal tsja kan het aan het beleid liggen? Want ook zo'n contract voor Ozil was vreemd. Het lijkt top maar is uiteindelijk meer wanhoop wat er achter schuilt. Neem een voorbeeld van een Leipzig bijv. weet ik het. Arsenal en de verantwoordelijken moeten eens beter werk gaan verrichten. Ook na het nieuwe stadion is Arsenal blijven hangen in een dal. De aankopen zijn vreemd, ook het geld voor pepe bijv. Tsja lastig is het.

16 juni 2020 om 11:32

Klopt zeker Sociofan1. 2 spitsen systeem zou kunnen inderdaad, alleen is dat misschien niet zonde van de flankspelers? Deels ligt het inderdaad aan het beleid. Contract voor Ozil had vooral te maken met de onvrede onder de fans in mijn optiek. En tussen Ozil en Alexis, was Ozil degene die het minst graag weg wou. Uiteindelijk heeft Ozil het perfect onderhandelt (zijn zaakwaarnemer dan). Arsenal is in deze erg dom geweest, maar dat is nou eenmaal zou geweest. Het is te vaak hit and miss in mijn optiek. Arsenal pakt soms uit het niets goed door, waarna ze daarna opeens weer niks verder doen. Die inconsistentie moet eruit. Het geld voor Pépé is inderdaad veel, wat ik wel lastig vind. Want qua speler denk ik dat Pépé zeker goed genoeg is, alleen is zijn aanpassingsperiode lang. En Arsenal doet wel degelijk goede aankopen. Velen zijn er erg overdreven in vind ik namelijk (doel daarmee niet op jou overigens). Het probleem is in mijn optiek dat er te veel geld wordt uitgegeven aan selectievulling en dat er niet wordt doorgepakt in posities. En qua verkopen is Arsenal dramatisch, dat valt toch tegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren