Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Atlético accepteert bod van 25 miljoen euro van United op ervaren stopper'

Laatste update:

Atlético Madrid is bereid om João Miranda te laten gaan. Het contract van de verdediger loopt over anderhalf jaar af en met zijn dertig jaar zal hij tegen die tijd niet meer veel opleveren. De Spaanse topclub is op de hoogte van de interesse van Manchester United en hoopt in januari nog een mooie transfersom voor de Braziliaan te ontvangen. Dat meldt het Spaanse Fichajes.

/

Miranda is een van de belangrijkste kandidaten om de defensie van het elftal van Louis van Gaal te komen versterken. De stopper heeft zich al bewezen op het allerhoogste niveau en brengt gezien zijn leeftijd ook de nodige routine mee. Atlético Madrid hoopt 25 miljoen euro voor de speler te ontvangen en kan dat geld gebruiken om de clubkas verder te spekken. Met de negentienjarige José Giménez hebben los Colchoneros al een opvolger klaarstaan.

Ondanks de bereidheid van de club om mee te werken aan een transfer, is het echter niet zeker dat de deal ook daadwerkelijk van de grond komt. Miranda heeft al meermaals te kennen gegeven het uitstekend naar zijn zin te hebben in Spanje. Hij lijkt dan ook van zins om zijn huidige contract gewoon uit te dienen. Mats Hummels (Borussia Dortmund), Aymeric Laporte (Athletic Club) en Winston Reid (West Ham United) zijn andere kandidaten om United te komen versterken.

Maakt Miranda Manchester United per direct veel beter, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ga voor Laporte of Miranda, Hummels is te duur, en te vaak geblesseer, Laporte is nu al van enorm kwaliteit en is de grootste verdedigende talent na Varane.

23 november 2014 om 14:56

Met miranda hebben ze echt een topper. Voor beide partijen goed. United een ervaren verdedoger erbij en Atletico heeft (zoals altijd) een jong talent klaar staan.

23 november 2014 om 15:23

@ A_sanchez9,

Met Miranda haalt Manchester United zeker een echte top verdediger binnen en ook al is hij al dertig jaar, dan nog kan hij denk ik wel een jaar of drie mee bij Manchester United.

25 miljoen is ook gewoon een prima bedrag, vooral als je ziet wat er tegenwoordig voor spelers wordt betaald, dan is dit nog redelijk weinig geld.

Met José Giménez heeft Atlético Madrid ook alvast een opvolger klaarstaan voor Miranda, dus het zou in principe een win-win-situatie zijn, voor zowel, Manchester United, Atlético Madrid, Miranda en Giménez.

Miranda krijgt de kans bij een grotere club (en ja, ze doen het nu minder, maar over het algemeen is Manchester United een van de sterkste teams van heel de wereld), Manchester United heeft dan hun gewenste centrale verdediger, Atlético krijgt nog een prima bedrag voor hem, Giménez zal daardoor vaker gaan spelen en is met zijn negentien jaar ook nog 'n heel stuk jonger met genoeg potentie om zich tot een uitstekende centrale verdediger te ontwikkelen.

23 november 2014 om 14:57

Is die Laporte zo goed? Zie hem nauwelijks maar ik hoor toch vaak dat z'n afkoopsom veel te hoog is.
Miranda zou ik wel graag naast Koscielny zien.

23 november 2014 om 15:02

Zijn afkoopsom is heel hoog. Bilbao heeft alleen maar basken in de selectie dus kunnen ze heel veel vragen voor hun spelers. Dat geld kunnem ze toch niet herinvesteren in nieuwe spelers. Laporte is wel een goede verdediger, met zijn 19 jaar houdt hij zich al staande in de primera division.

23 november 2014 om 15:07

Is ook echt een prachtige club, die het toch altijd weer voor elkaar krijgt om fantastische spelers te produceren.

23 november 2014 om 15:10

Bedankt, misschien iets voor de toekomst dan. Al heeft Arsenal wel al een groot talent met Chambers, dus dan zie ik liever een ervaren topper als Hummels, Godin, Sokratis, Miranda...

23 november 2014 om 15:00

Ze hebben juist iemand nodig die ervaring heeft, Laporte zou in deze defensie ook gewoon verzuipen hoe groot talent het ook is.

Er moet iemand komen die de lijnen achterin uitzet en iedereen op zijn plek zet indien nodig, dat kan Hummels maar die lijkt vergroeid aan Dortmund maar dat kan na een dramatisch seizoen misschien wel anders zijn straks.

23 november 2014 om 15:17

Ik denk persoonlijk niet dat het per se aan ervaring ligt, maar meer aan al die blessuregevoelige spelers die daarna eeuwen nodig hebben om in vorm te komen. Zo extreem slecht doet de defensie van United het zeker niet imo, 3 goals tegen in 3 wedstrijden tegen toppers, ze laten het opzich wel zien.

23 november 2014 om 15:02

Laporte is een talent, maar daar is momenteel wel alles mee gezegd. Hij is niet zo goed als je denkt. Ik heb hem in de grote wedstrijden zien spelen ( o.a CL) en daar was hij achterin de zwakste schakel bij Bilbao. Maakt veel fouten. Is nog lang niet klaar voor het grote werk. Laporte kan beter nog een jaar of 3 bij Bilbao blijven en dan aan de bak komen bij Frankrijk of eventueel Spanje, pas dan een overstap maken naar een topclub.

23 november 2014 om 15:25

Vorig jaar toch wel geroepen tot beste verdediger van de La Liga en van al die fouten weet ik niet, eerlijk gezegd heb ik niet al te vaak naar hem gekeken maar wat ik zag was goed, heb net gezocht op Squawka en daaruit blijkt dat ie niet heel vaak fouten maakt.

23 november 2014 om 15:39

ik volg hem dan ook pas vanaf dit seizoen. Ik ben er niet zo onder de indruk van, zelfde geld voor Martinez van Sociedad. Maar hoe kom je erbij dat hij de beste was afgelopen seizoen? op basis van statistieken neem ik aan? Want ik kan nergens vinden dat hij officieel werd gekroond tot beste CV van La Liga?

23 november 2014 om 15:53

Heel de verdediging van bilbao is slecht in de CL niet alleen Laporte. Ik vind het al knap dat ze in de CL zitten.

23 november 2014 om 16:10

Was niet officieel maar was van de verslaggevers/reporters van de Lfp, daarin stond hij in de beste team van het jaar, dus zagen ze hem als de beste of tweede beste verdediger. http://pulse.ng/sports/la-liga-xi-messi-ramos-othe... http://www.insidespanishfootball.com/108784/lfp-re...

Misschien niet de jongste meer, maar wel een verdediger waar United op dit moment behoefte aan heeft. Hij is ervaren, speelt al een aantal seizoen constant en is (volgens mij) vrijwel nooit geblesseerd of geschorst. Dat zijn een aantal zaken die er nu bij United aan ontbreken in de verdediging. Op korte termijn, of in ieder geval voor de komende 2 seizoen zou het een verdediger zijn die voor United zeker van toegevoegde waarde kan zijn. Met het vertrek van Vidic, Ferdinand en Evra is er gewoon te veel ervaring tegelijk vertrokken uit de verdediging.

23 november 2014 om 15:07

Wat maakt het uit? Hij won La Liga, heeft momenteel een basisplaats bij Brazilië (nu ja, vorige match blesseerde hij zich wel) en in de CL hebben ze Chelsea uitgeschakeld, het beste Engelse team, dus hij kan wel mee in de PL denk ik...

23 november 2014 om 15:08

Hij heeft voor de rest alleen nog "gepresteerd" bij Sao Paulo. Engels kan die denk ik niet.

23 november 2014 om 15:17

Miranda speelt al een tijd lang heel constant. Een zeer goede verdediger. Het kan zijn dat het spel van Atletico hem heel goed ligt en da hij daarom zo goed speelt. Maar ik denk het niet.

Ga dan voor Godin, wat een held is dat zeg. En kan ook vreselijk goed koppen wat wel handig is in Engeland

24 november 2014 om 12:45

In mijn ogen de beste centrale verdediger in de wereld (en zodoende ook een van de meest onderschatte voetballers)

Dit is echt een hele goede verdediger, samen met Godin minimaal gelijkwaardig aan de duo's Boateng-Benatia en Ramos-Pepe.

Iedereen schreeuwt steeds om Hummels, maar die jongen is alleen maar stappen achteruit aan het maken. Hij laat wekelijks steken vallen in de bundesliga en ik verwacht van Miranda veel meer. Een aantal jaar geleden vond ik hummels een heel goed talent maar nu is het tijd om die stap te maken. Ik vind dat Boateng op dit moment al beter dan hem is. Ik hoop dat Hummels zijn oude niveau weer oppakt.

On Miranda lijkt me een topaankoop hij een Godin hielden het goed dicht bij Atletico vorig seizoen. Dit seizoen heb ik maar 1 wedstrijd gezien en durf geen conclusie te trekken gebaseerd op die ene wedstrijd.

23 november 2014 om 15:10

*Ik vind boateng op dit moment beter dan hem

23 november 2014 om 15:56

Je mag t nog 1 keer proberen...

23 november 2014 om 17:29

Hoezo? Gewoon goed Nederlands.

Hmmmm, ik vind dat United een grove fout gemaakt heeft door iemand als Zouma niet te halen toen het nog kon.
United had dan een verdediger voor de lange termijn die absolute top zal worden.
Nu, tja, nu moeten ze erg veel geld uitgeven voor spelers die over enkele jaren alweer te oud zullen zijn.
Zo moeilijk was het toch niet om aan te zien komen dat deze verdediging niet goed genoeg zou zijn???

23 november 2014 om 16:14

Deze verdediging?

Er is nog geen wedstrijd waren dezelfde vier gestaan hebben.

Met Rafael - smalling-jones -evans-rojo shaw/blacket heb je gewoon een goede verdediging als ze aan elkaar gewend raken.
Enigste probleem is blessures.

Mits waar heeft United echt een topdeal binnen ondanks Miranda's leeftijd. Het is een echte ouderwetse verdediger die in mijn ogen eigenlijk voor geen enkele verdediger onderdoet in mijn ogen. Hij is snel, raakt niet snel in paniek, dekt goed door en is zeer kopsterk. Ik zou hem ook wel bij Barcelona willen zien, in plaats van Piqué.

Atletico heeft dus Gimenez klaarstaan, dat is een jonge Uruguayaan die al op het WK samen speelde met Godin. Hij is eenzelfde type verdediger als Godin/Miranda, no nonsense, dus ik begrijp wel waarom ze de veel oudere Miranda willen weg doen. Hij heeft echter met al zijn ervaring zeker nog 3 á 4 jaar op topniveau. Dit zou een goede transfer zijn voor United en van Gaal!

Net nadat de transferperiode afgelopen was baalde Atletico Madrid dat ze zoveel spelers laten gaan en nu dit? Willen ze niet mee doen om de titel, want dan kan ik me voorstellen dat je spelers voor het eerste en beste hoge bedrag verkoopt.

Ik zou eerder gaan voor iemand als Shawcross, een verdediger met ervaring en leiderschap waarop je ook echt kan leunen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren