Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco mengt zich in strijd om gewilde Bruma

Laatste update:

AS Monaco toonde in de winter belangstelling voor Sven van Beek van Feyenoord, maar gaat nu mogelijk voor een andere Nederlandse verdediger. Volgens L’Équipe heeft de club van trainer Leonardo Jardim namelijk belangstelling voor Jeffrey Bruma.

/

De 24-jarige Bruma zette in februari zijn handtekening onder een contract tot medio 2018 bij PSV, maar lijkt dat niet uit te dienen. De negentienvoudig international van het Nederlands elftal heeft aangegeven open te staan voor een transfer en werd al genoemd bij onder meer Internazionale en VfL Wolfsburg.

Technisch manager Marcel Brands, die een vraagprijs van vijftien miljoen euro hanteert, heeft zelfs al gesproken met die Wölfe, zo bevestigde hij vrijdag in De Telegraaf. Monaco schijnt zich nu dus ook voor Bruma te hebben gemeld en als hij niet haalbaar is, dan gaat de club uit de Ligue 1 voor Kamil Glik van Torino.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bruma kan beter bij psv blijven, omdat monaco ongeveer hetzelfde niveau heeft als psv.

16 juni 2016 om 12:36

In de Franse competitie speelt Bruma tegen betere tegenstanders en als Monaco ook CL speelt dan is dat voor hem wel een stapje omhoog

16 juni 2016 om 13:40

Zoveel betere tegenstanders ook weer niet... Zijn misschien 3 teams waar PSV wss niet van zou winnen...

16 juni 2016 om 14:41

Ik vind het jammer dat je er zo over denkt want ik kan een aantal subtoppers noemen die al op het niveau van Feyenoord is. Dan hebben we het over FC Nantes,bordeaux,lille, Montpellier en St. Ettiene. Dan heb je nog toppers zoals Lyon,marseille,monaco en Psg. Ik vind de Franse competitie echt een mooie competitie.

16 juni 2016 om 15:16

Kan alleen psg noemen.. Als je atlethi 2 wedstrijden op gelijk spel houd...

16 juni 2016 om 18:29

Haha wat een gast kerel oordelen over 2 wedstrijden.

16 juni 2016 om 18:29

Zijn wel 10 betere teams in de Lique 1 hoor.

16 juni 2016 om 18:49

PSV, zou het alleen moeilijk hebben tegen Lyon en PSG

16 juni 2016 om 12:37

Naar mijn mening is het niveau van Monaco wel gering beter dan dat van Psv. Ik denk alleen dat hij met de franse competitie heel weinig opschiet in zijn ontwikkeling. Je hebt natuurlijk wel psg en nog lyon en marseille, maar totale weerstand is laag om je te ontwikkelen

16 juni 2016 om 12:43

Kijk eens naar het surplu aan topspelers die Frankrijk heeft. Ze kunnen wel 8 topteams opstellen. Hoe kan je dan zeggen dat de weerstand om je te ontwikkelen laag is?

16 juni 2016 om 12:55

Maar die toppers komen wel voort uit dezelfde competitie. Dus de Ligue 1 is wel degelijk een goede groeicompetitie. Al zie ik Bruma toch liever samen met Janssen bij Wolfsburg.

16 juni 2016 om 13:08

We hebben het toch over ontwikkeling? Waar denk jij dan dat her overgrote meerendeel is begonnen met zich te ontwikkelen? In Frankrijk toch?

En inderdaad de spelers die jij opnoemt zijn inderdaad voorbeelden van spelers die vanuit Monaco een erg goede ontwikkeling hebben doorgemaakt. Al past Falcao niet in dat rijtje omdat hij zich bij Monaco niet zozeer verder heeft ontwikkeld. Heeft naar mijn mening bij Atletico en zijn laatste jaar bij Porto zijn beste tijd gekend.

Verder kan je alvast A.toure, Bahlouli, Bakayoko en met name Mbappe, A.traore, Lemar en Bernardo Silva, Fabinho in dat rijtje zetten. Stuk voor stuk enorme toptalenten. Vooral die laatste 5 gaan stuk voor stuk absolute wereldtop worden.

16 juni 2016 om 13:10

De Ligue 1 is nog altijd veel sterker dan de Eredivisie.

16 juni 2016 om 15:11

Fabinho vind ik nu al 1 van de beste rechtsbacks van de wereld, die jongen kan de absolute top halen. Ik vind Aurrier ook een uitzonderlijk talent maar die had een blessure en blijkbaar heeft die ook problemen met Blanc dus ik weet niet zeker of hij nog zal doorbreken maar Fabinho ben echt overtuigd van deze jongen. Bernardo Silva heb ook een geweldig indruk van deze jongen maar de rest ken ik niet eerlijk gezegd. Ik vind dan toch Rabbiot een niveautje hoger als Bernardo Silva. Als je over franse toptalenten hebt.

16 juni 2016 om 13:04

Sorry hoor, maar AS Monaco heeft de afgelopen jaren spelers verkocht voor tientallen miljoenen (james Rodrigues, Martial, Carrasco) en ook gekocht voor veel geld (moutinho). Daarnaast is de competitie beduidend beter en past die perfect bij Bruma met zijn fysiek. De Franse fans zijn fanatiek en met Monaco strijdt hij altijd om CL-voetbal. Daarnaast zal hij er niet slechter op gaan verdienen bij een club zo rijk als hen. Zeker aangezien hij in Monaco zal wonen, waar hij nauwelijks belasting moet overdragen waardoor zijn brutoloon zijn nettoloon is.

16 juni 2016 om 14:01

Ik denk dat Bruma een typische opvolger is voor Per Mertesakker of Mats Hummels. BVB en The Gunnets zijn wel degelijk goede clubs, waar in defensief opzicht wel wat aan gedaan kan worden.

16 juni 2016 om 14:03

Wat klets jij nou weer gek!! Doe mij maar een Per die nog jong en snel is! Ook zal Mike vast wel de opvolger van Boateng kunnen worden met zoveel talent.

Naar Frankrijk gaan is ook geen stap voorruit. Hoger salaris en beter klimaat, maar voor de rest kan Monaco niets meer bieden dan Psv.

16 juni 2016 om 12:50

Een betere competitie met 20 team in plaats van 18. Alleen zou ik het liefst gewoon wachten en vind ik persoonlijk Inter en Wolfsburg in een betere competitie spelen dan de Ligue 1 en zijn mooiere clubs. Alleen speel je bij beide geen Champions League, wat Monaco wel weer kan aanbieden.

16 juni 2016 om 13:00

Het liefst naar Inter, in de Serie A leer je gewoon het beste te verdedigen.

16 juni 2016 om 13:09

Ik zou juist eerder naar Ligue 1 gaan dan naar de Serie A. Maar ook deels persoonlijke voorkeur omdat ik niets met Italie heb, echter heeft Frankrijk een paar sterke teams, naast PSG en het grote veschil met Inter is dat Monaco ook CL voetbal heeft.

16 juni 2016 om 13:22

Daar heb je wel gelijk in. Daarnaast moet Bruma ook niet te hoog mikken en wij als Nederlanders ook niet. Inter vind ik al een vrij gigantische club.

Het enige nadeel met Inter is dat de stadions in zowel San Siro/giuseppe Meazza als bij de andere Italiaanse clubs geen kip komt kijken. De enige waar het wel volgepakt is, is het stadion van Juventus.

Als je naar de Bundesliga gaat, speel je voor geweldig publiek en volgepakte stadions bij alle andere Bundesliga clubs.

16 juni 2016 om 13:33

Naast Monaco en PSG heb je ook nog Marseille en Lyon. Daarnaast nog Rennes, Lille, Saint-Etienne, Bordeaux en Nice wat ik vrij grote clubs vind in Frankrijk. De competitie is zo slecht ook niet, alleen wordt dat overschaduwd door de enorme power van Psg.

Alleen zoals @banterlona zegt, in Italie leer je de kunst van verdedigen en in de Ligue 1 is het meer op basis van techniek. In de Bundesliga leer je trouwens ook aardig verdedigen.

16 juni 2016 om 13:24

De Ligue 1 is toch echt wel beter dan de Eredivisie.

16 juni 2016 om 14:57

Denk eens na. Franse competitie is stukken beter en ook Monaco is beter dan psg.

16 juni 2016 om 19:10

Dat denk ik niet! Psg is stukje sterker dan Monaco. Maar als je PSV bedoelde ben ik het wel met je eens.

17 juni 2016 om 09:25

Psv bedoel ik ja, foutje!

Ik zie dit als een te lage stap voor Bruma. Is in mijn ogen één van de nieuwe leiders van Oranje en zie 'm daarom graag naar clubs van het niveau Wolfsburg gaan.

16 juni 2016 om 13:01

Maar de competities wel, heb hem dan ook liever naar de Serie A of BPL

16 juni 2016 om 14:23

Ik denk dat de bundesliga een hoger niveau heeft dan de serie A.

On: As Monaco en Wolfsburg zullen kwalitatief niet zo veel voor elkaar onder doen maar ik zou niet naar Monaco gaan, al is het maar omdat je dan vaak voor en vrijwel leeg stadion speelt.

16 juni 2016 om 14:12

Ik zou óf naar een van de topcompetities gaan zoals de PL, Pd of buli bij een subtopper of net iets daaronder en anders mikken op een ploeg die echt om de prijzen speelt in een mindere competitie als Benfica in portugal of Napoli etc in Italie. In frankrijk speelt alleen psg om de titel..

Monaco is echt niet beter als PSV en de Franse competitie is ook niet heel veel beter dan de Eredvisie alleen qua salaris ga je er flink op vooruit maar als Bruma echt voor het salaris wil vertrekken had hij al wel getekend bij Wolfsburg.

16 juni 2016 om 12:45

Ik weet zeker dat je de nummer 1 t/m 18 van Nederland en Frankrijk tegen elkaar laat spelen Frankrijk er minimaal 17 wint. Wat bedoel je dan dat het niveau niet zoveel verschilt?

16 juni 2016 om 12:58

Er is maar 1 echte top ploeg in frankrijk PSG dus. En daaronder zit Olympique Lyon en Olympique Marseille en Monaco. En derest is allemaal middelmaat hoor. Of vind jij dat ook allemaal top kwaliteit... Ik zeg ook dat er niet heel veel schilt tussen de Eredivisie en de Ligue 1.

16 juni 2016 om 13:21

Inderdaad heeft Frankrijk maar 1 echte topclub, dan heb je het wel gelijk over de absolute wereldtop. Leg de lijst maar naast elkaar, Nederland wint geen enkele club een wedstrijd. Ik zeg ook niet dat de Ligue 1 van het niveau Duitsland/engeland/spanje is. Maar het verschil met de Mickeymouseleague blijft natuurlijk enorm.

16 juni 2016 om 15:26

Ik weet niet hoe oud je bent maar vroeger stond Lyon bijna elke jaar in de halve finale van de CL. Ze waren 7 jaar achter elkaar kampioen. Met spelers als Juninho en lisandro lopez. Dus 1 echte topclub in Frankrijk is helemaal niet waar. Als we het over AS Monaco moeten hebben die stonden zelfs in de finale van de CL tegen FC Porto. FC Nantes was nog kampioen van Frankrijk ergens in 2000. Kijk maar naar de grootte van de stadion uit Nantes en zeg me dat het geen topclub is.

16 juni 2016 om 16:12

Lol het niveau in Frankrijk ligt stukken hoger. Denk dat de nr 6 t/m 18 in NL daar gewoon zal meedoen om de laatste plekken op de ranglijst in de L1.

16 juni 2016 om 17:09

@ Gaxmudian,

Ik ben 26 jaar en ja ik heb die tijden van Lyon heel bewust heel gemaakt net als de CL finale van Monaco. Echter ligt dat al weer even achter ons. Als je zo gaat kijken dan zijn Ajax en PSV ook absolute wereldtop. Ook je redenatie dat Nantes een topclub is omdat ze 16 jaar geleden kampioen zijn geworden en een stadion van 39.000 man is natuurlijk de grootste flauwekul. Noem dan op z'n minst nog St Etienne of Lille. Lille trouwens een fantastisch team nu onder aanvoering van Boufal, wat een heerlijke speler is dat.

Echter kan ik je hele verhaal moeilijk serieus nemen.we leven gewoon in het nu, op dit moment is er is er op PSG geen club in Frankrijk wat zich met de top kan meten, of niet?

16 juni 2016 om 14:59

Echt niet beter dan Psv? Waar komt het ineens vandaan op Psv zo hoog in te schatten? We hoevem niet te doen alsof Psv niets is, maar dit is overdreven.

Monaco is sterker en de hele Ligue 1 ook.

16 juni 2016 om 18:35

Haha dit soort mensen hier echt waar zijn de realiteit helemaal verloren. Nrs 1 tm 10 uit Ligue 1 zouden in de Eredivisie gewoon meespelen om de titel in Nederland.

beginnen op 22mil, Hij hoeft niet weg, gewoon extra hoog inzetten.

16 juni 2016 om 13:15

Laat die transfersommen maar aan brands over, top td

16 juni 2016 om 13:16

Mee eens. Waarom 15 hanteren als minimum met zo veel interesse? Laat ze tegen elkaar opbieden en zeker als Bruma geen probleem heeft in waar hij terecht komt.

16 juni 2016 om 16:41

Beter te hoog inztten er gaat altijd een groot gedeelte nog vanaf.

15m word 10m etc etc

Ik zou zeggen nog een jaartje PSV, dan net zoals dit jaar wederom een geweldige prestatie weergeven en daarna naar een topper gaan in Duitsland. Echter is het slechts een kwestie van smaak. Bij PSV heeft Bruma de strijd om het kampioenschap, wat leidt tot champions league, terwijl Monaco en Wolfsburg dat niet kunnen bieden. Uiteraard zijn de competities en het salaris wel beter ten opzichte van hier. Ik ben benieuwd waarvoor Bruma uiteindelijk gaat kiezen.

16 juni 2016 om 14:06

Wat Bruma ook gaat kiezen, spelen om het kampioenschap zal er sowieso niet inzitten. Het is niet dat de Bayerns of Chelseas al druk in de rij staan natuurlijk. Hij moet gewoon gaan kiezen voor een prima subtopper in een sterke competitie om zich daar lekker verder te ontwikkelen. Kijk naar een van Dijk, die zich razendsnel door ontwikkelde en direct een steunpilaar voor de Saints is geworden.

Wolfsburg kan prima meestrijden om Europees voetbal bijvoorbeeld en wellicht dat Koeman hem wilt halen bij Everton, dat de potentie heeft om ook gewoon mee te strijden om Europees voetbal. Maar een sterkere competitie is gewoon vooral het belangrijkst.

Geen slechte keuze voor hem.
Kan daar echt wel wat leren. Ook van ervaren collega's zoals Carvalho

Bij Monaco kan Bruma flink cashen, alleen het is naar mijn mening totaal geen sportief aantrekkelijke club, vooral omdat het stadion vaak best wel leeg is. Het verschil tussen Monaco en PSG is ook immens groot, dat werd vorig seizoen wel pijnlijk duidelijk.. Zelf zie ik hem graag bij Wolfsburg spelen, misschien een goede vervanger voor Naldo?

Naar mijn mening kan Bruma qua niveau best naar een Engelse subtopper. Hij is echt niet minder als die Belgen bij Tottenham. Hij heeft het ideale postuur, is snel, goed in de lucht en sinds dit seizoen ook 90 minuten lang geconcentreerd.

16 juni 2016 om 13:34

Mee eens ja. Beter wacht hij nog effe tot een leuke Engelse subtopper zich meldt. Misschien Everton als vervanger van Stones of gewoon naast Stones?!

16 juni 2016 om 15:00

Niet minder dan de Belgem bij Tottenham? Wat heeft die in godsnaam laten zien dat jij hem minimaal gelijkwaardig inschat? Die Belgen waren het beste centrale duo van de Pl en horen bij de beste verdedigers. Bruma moet nog wel even presteren om dat te evenaren.

Als ik Bruma was zou ik wachten op een grote Engelse club. De Franse competitie is wel beter dan de Eredivisie maar op PSG na geen topniveau. En Wolfsburg is ook niet echt een club met uitstraling. Misschien is Everton wat voor hem?

Hmm, op zich is Monaco wel een mooie club natuurlijk. Altijd al een springplank geweest voor talenten richting de absolute top en zelf doen ze het de laatste jaren ook niet onverdienstelijk in de competitie en de Champions League. De Ligue 1 is ook vrij fysiek wat Bruma wel ligt, maar zoveel tegenstanders van hoger niveau heb je nou ook weer niet in vergelijking met de Bundesliga of Premier League.

Ik denk dat een Engelse of Duitse subtopper (wolfsburg, wellicht Everton dalijk met Koeman) hem beter kan liggen. Kijk hoe van Dijk zich daar ineens geweldig ontwikkelt bijvoorbeeld.

Mooi. Het is een kapitaalkrachtige club dus PSV kan ze mooi tegen elkaar laten opbieden. Kijken hoeveel ze ervoor willen geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren