Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal was niet in de markt voor Mahrez: ‘We hebben vergelijkbare spelers’

Laatste update:

Riyad Mahrez werd de afgelopen tijd geregeld in verband gebracht met een transfer naar Arsenal. Arsène Wenger, manager van the Gunners, zegt echter dat hij nooit concreet geïnteresseerd is geweest in de Algerijnse aanvaller van Leicester City. “Die transfer is nooit dichtbij geweest”, zegt de Fransman tegenover de Engelse pers.

“Ik waardeer hem als speler, maar met Alex Iwobi, Jack Wilshere en Mesut Özil hebben we vergelijkbare spelers”, stelt Wenger, die tegelijkertijd niet uitsluit dat er nog spelers bij gaan komen. Arsenal houdt zijn ogen volgens le Professeur echter alleen open voor exceptionele spelers, omdat de selectie 'met 33 spelers al aardig breed is'.

De concurrenten van Arsenal zaten de afgelopen transferwindow ook niet bepaald stil. “Kijk maar naar wat Manchester City heeft gedaan. Ze hebben spectaculaire zaken gedaan, terwijl ook Manchester United zich behoorlijk versterkt heeft”, zegt de manager van the Gunners. “En het is nog niet klaar. Chelsea heeft Morata gehaald, terwijl Diego Costa nog niet weg is. Zij zullen er zeker nog spelers bij halen.”

“Het is dus moeilijk om tijdens de transferwindow een voorspelling te doen. Op dit moment zijn Manchester United en Manchester City het meest actief geweest. Daarna volgt Liverpool”, besluit Wenger. Arsenal versterkte zich tot dusver met Alexandre Lacazette en Sead Kolasinac.

Kan Arsenal komend seizoen serieus meedoen om de landstitel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vergelijkbaar aan Wilshere Iwobi en Ozil?

Ozil snap ik nog wel enigszins. Wilshere en Iwobi echter totaal niet.
Mahrez is qua lichtvoetigheid vergelijkbaar aan Ozil, misschien nog wel wat beter.
Tevens is Mahrez een speler die iedere speler gemakkelijk kan uitspelen met een beweging, dit heeft Ozil veel en veel minder... Maar daarom is Ozil in andere facetten weer beter.

Verder is Wilshere voor een Engelsman vrij lichtvoetig, maar bij lange na geen Mahrez. Iwobi ook helemaal niet. Alleen de techniek met die van Mahrez vergelijken zegt mij al genoeg... Lijken totaal niet op Mahrez.

11 augustus 2017 om 14:03

Mahrez is iemand met een goede individuele actie. Alleen Iwobi is vergelijkbaar, misschien Walcott. Maar die zijn beiden een klasse minder.

11 augustus 2017 om 15:38

Walcott heeft absoluut geen individuele actie. En Iwobi moet het maar eens gaan laten zien dit seizoen. Lijkt mentaal ook niet super sterk te zijn (qua drive, agressie en inzet)

11 augustus 2017 om 16:35

Ik vind Iwobi qua speelstijl wel op Mahrez lijken. Hij is minder truc gericht en gebruikt zijn techniek alleen functioneel, maar is ook een mannetje die het mannetje opzoekt en ook daadwerkelijk vaak voorbij komt, ik schat hem dan met het oog op vorig seizoen niet heel veel lager in dan Mahrez, dar Mahrez in mijn ogen ook door de grond is gezakt qua niveau afgelopen seizoen.

Met het systeem dat Wenger wil spelen, namelijk 3-4-2-1 neem ik het hem niet kwalijk dat hij Mahrez niet interessant vind. Mahrez zou enkel een optie zijn in een 4-3-3 of een 4-2-3-1 op de rechterkant.

11 augustus 2017 om 13:28

Mahrez is in 3-4-2-1 ook juist interessant. Bij die 2 achter Lacazette past hij precies. Minder loopwerk dan op de flank en daarnaast kan hij lekker zwerven en creatief zijn...

Hij pas beter in het 3-4-2-1 systeem dan dat Ozil dat past, aangezien het bij Ozil nogal regelmatig aan een eindproduct ontbreekt (goals dan, assists geeft die veel)

Mahrez is meer een dribbelaar en doelpuntenmaker dan Ozil... Die past juist beter in dit systeem.

Echter zou Laca met Ozil en Sanchez erachter ook mooi zijn! Maar dan moeten de heren wel verlengen, wat ik bij Sanchez eerlijk gezegd niet zie gebeuren.

11 augustus 2017 om 13:40

Ik ga ervan uit dat beide heren nog zullen blijven bij Arsenal. Dan weet ik niet waar je Mahrez zal zetten, tenzij als je Özil wil verplaatsen maar dat lijkt me in deze opstelling niet te doen. Het middenveld zou dan volledig uit balans zijn met Özil naast Xhaka. Özil zet je ook niet aan de kant, dat doe je gewoon niet.

11 augustus 2017 om 15:05

Mahrez is inderdaad interessant, en daar eindigt het.

Sanchez Lacazette Ozil zullen een fenomenale voorhoede vormen en er is dan geen plaats voor Mahrez. Volgend jaar zou Sanchez wel eens weg kunnen zijn, maar voorlopig blijven ze nog en dan moet je niet voor Mahrez gaan.

Lemar is sowieso eerste keuze -terecht, veel getalenteerder- en die heeft het voordeel dat hij zowel op wingback als achter Lacazette kan (wanneer Ozil of Sanchez geblesseerd zijn). Je moet niet met miljoenen gooien voor een overbodige Mahrez, zoals Pep bij Bayern 'thiago oder nichts' wou, moet Arsenal voor Lemar gaan, lukt het niet, jammer dan.

Vanavond gaan we zien wat Mahrez kan tegen Arsenal. Ben benieuwd hoe beide ploegen er voor staan

Ook weer zo'n typisch Wenger standpunt. "We hebben al soortgelijke spelers.
Dit zou bijvoorbeeld Van Bronckhorst ook kunnen zeggen over Mahrez. "Wij hebben Berghuis al".....

Het gaat er niet om of je die type spelers al hebt of niet. Als een speler die haalbaar is beter is dan de spelers die je hebt, moet je het altijd overwegen. Altijd verlangen naar beter. Één van de punten waar het bij Wenger ontbreekt.
Iwobi, Wilshere, Ozil en Mahrez, ik vind er behoorlijk wat verschil tussen zitten.

De ene keer zie ik arsène als een bijzonder slimme man en de andere keer wordt die veronderstelling meteen de kop ingedrukt, deze vergelijkingen slaan helemaal nergens op. Mahrez is een bijzondere speler die iets extra's brengt, en het zou wel degelijk nodig zijn om zo'n speler op de rechterflank te hebben, zodat het gevaar eens een keer van beide kanten komt.

Wenger wenger wenger toch haha. Iwobi en Wilshere? Wilshere zou geen toekomst meer moeten hebben en Iwobi voetbald al het gehele seizoen met een 6je en ben er niet echt weg van, want ik zie niet echt verbetering in zijn spel. Iwobi vind ik wat passief of is daar de gehele arsenal aanhang mee oneens ?

Mahrez zou overigens niet bij Arsenal passen, want dan loopt de selectie over met naar binnen trekkende spelers en kunnen ze beter een echte winger erbij halen qua aanvallende spelers.

11 augustus 2017 om 13:49

Moet zeggen dat ik Iwobi in de voorbereiding redelijk sterk vond spelen. Mag je nog niet te veel conclusies aan verbinden natuurlijk, maar denk dat die gewoon aardig is opgebrand door Wenger volgend jaar.

11 augustus 2017 om 14:12

Dat zou inderdaad kunnen met zijn 21 jaar en 30 wedstrijden

11 augustus 2017 om 13:50

Alle spelers van Arsenal trekken naar binnen, maakt niet uit wie je op de flank zet.
Iwobi is in de voorbereiding prima bezig, vorig jaar was hij ook top aan het begin.
Het probleem is ook niet Iwobi, maar Wenger die hem maar bleef opstellen ondanks dat Perez wel fit en in vorm was.

Mahrez heeft een slecht seizoen achter de rug, hoop dat hij zich hersteld, maar in deze vorm hoef ik hem ook niet bij Arsenal te zien. Als hij nu meerdere seizoenen in de PL had gepresteerd misschien, maar hij komt denk ik net te kort voor de top.

Arsenal zit al een tijdje achter Lemar aan. Mahrez is hooguit een tweede/derde target.

Bovendien had hij vorig jaar de kans afgeslagen om naar Arsenal te gaan.

De zin dat Özil, Wilshere en Iwobi vergelijkbare spelers zijn, is niet eens zo belangrijk.

Waar het om gaat is dat Wenger ook zegt dat Arsenal alleen exceptionele spelers erbij wilt hebben. En Mahrez is dat niet. Absoluut niet. Maar heeft wel het prijskaartje van een topspeler.

Dus laat maar zitten, vooral wanneer je nog in de race bent voor Lemar, al sta je daarin nu zowat een ronde achter.

11 augustus 2017 om 15:51

Waar ik me vooral aan erger is dat hij zegt dat er 33 spelers zijn en dat er daarom geen plek is.. Van die 33 hadden er al minimaal 5 weg moeten zijn, maar iedereen zit er nog. Grootste mankement qua transfers bij Wenger is gewoon het verkopen/afscheid nemen van een speler

11 augustus 2017 om 16:45

Komt ook omdat teams te weinig bieden en die gasten op het moment ook te veel verdienen. We geven vaak teveel aan spelers die uiteindelijk door redenen niet voldoen aan het vereiste niveau. Dan kom je zoals nu in de problemen.

11 augustus 2017 om 18:09

Dat zal ook wel een reden zijn idd. Toch weet ik wel zeker dat ze willen inleveren als je zegt dat ze geen toekomst hebben en ze wss op de tribune komen te zitten. En ze verdienen misschien teveel, maar de salarissen die kleinere clubs in de Pl uitgeven worden toch ook hoger en hoger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren