Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal loopt blauwtje bij Europees kampioen ondanks fors salarisaanbod’

Laatste update:

Arsenal heeft een blauwtje gelopen bij Manuel Locatelli, zo weet La Gazzetta dello Sport. The Gunners waren bereid om de 23-jarige middenvelder van Sassuolo een jaarsalaris van drie miljoen euro te geven. Locatelli heeft echter geen oren naar een overstap naar Arsenal en wil deze zomer per se een transfer naar Juventus maken.

Juventus is eveneens concreet in de markt voor Locatelli, al is een akkoord met Sassuolo nog niet bereikt. Goal wist afgelopen week te melden dat i Neroverdi een aanbieding uit Turijn naar de prullenbak hadden verwezen. Juventus wil Locatelli eerst een jaar huren van Sassuolo, met een verplichte optie tot koop ter waarde van dertig miljoen euro. Sassuolo heeft dit voorstel geweigerd, omdat de nummer acht van het afgelopen Serie A-seizoen een bedrag van veertig miljoen euro tegemoet wil zien.

Het ligt echter in de lijn der verwachtingen dat Juventus en Sassuolo elkaar de komende dagen zullen naderen. De middenvelder, die afgelopen maand tot de Italiaanse selectie behoorde die Europees kampioen werd, wil zelf graag de overstap naar Juventus maken en Champions League spelen. Het maakt Arsenal kansloos, ondanks dat Locatelli in Londen een fors jaarsalaris van drie miljoen euro kan gaan verdienen.

Locatelli speelde in de jeugdopleiding van Atalanta en AC Milan, alvorens hij in 2018 in eerste instantie op huurbasis en een jaar later voor veertien miljoen euro definitief de gang naar Sassuolo maakte. De vijftienvoudig Italiaans international speelde totaal 99 wedstrijden voor Sassuolo en heeft in het Mapei Stadium nog een contract tot medio 2023, maar wordt de afgelopen tijd nadrukkelijk gelinkt aan een transfer.

Zie jij Manuel Locatelli naar Juventus vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet meer dan logisch. Als Italiaan heb je veel meer kansen bij een Italiaanse topclub. Past ook goed bij Juve.

18 juli 2021 om 13:05

Wat? Meer kansen? Ik denk dat hij net zo makkelijk elke middenvelder uit de basis speelt bij Arsenal als bij Juve; alleen hij wilt Perse naar juve en Arsenal heeft hem niets te bieden qua europees. Juve wel. En die 3 mil gaat hij vast ook wel minimaal verdienen bij juve. Het zou pas interessant worden als een top 4 club uit Engeland langs komt. Kan me niet voorstellen dat hij die zo makkelijk de deur wijst

18 juli 2021 om 13:13

Snap het ook niet helemaal maar denk dat Gunnero het over een basisplaats bij Italië heeft?

18 juli 2021 om 13:24

Kan me niet voorstellen dat hij dat niet zou hebben via Arsenal. Toch een grote club, in een grote competitie. Hij zat er nu al bij, met Sassuolo als werkgever en zit hij er sowieso bij met Arsenal als werkgever. Denk niet dat Locatelli in zijn maag dit over zijn plek in de nationale team

18 juli 2021 om 13:46

Maar hij zat er toch alleen in omdat Veratti de eerste wedstrijden mistte? Barella, Veratti en Jorginho heeft hij er nog niet uit gespeeld.

18 juli 2021 om 16:32

Nee, Pessina zat er alleen bij daardoor, Locatelli zat er sowieso al bij

18 juli 2021 om 17:12

Mauro ik heb het over een basisplaats zoals ik al eerder zei. Niet over het feit dat hij überhaupt bij de selectie zit.

19 juli 2021 om 09:35

Ja meer kansen bij Juventus. Er zijn maar weinig Italianen die het laten zien in de Premier League. Ook krijgt een doorgebroken speler uit de jeugd, of een Engelse speler die aangekocht wordt, meer krediet. Net als dat in Italië ook het geval is. Dit is nou een typische speler die in de komende 10 jaar de kern van Juventus kan vormen.

18 juli 2021 om 13:11

Dat zal natuurlijk niet de voornaamste reden zijn. Wat wel de voornaamste reden is is dat Juve een veel grotere club is dam Arsenal momenteel en hij daar veel meer kansen op prijzen heeft.

18 juli 2021 om 13:48

Veel grotere club niet. Veel betere club wel.

18 juli 2021 om 16:07

Alleen moet Juve dan wel de knip trekken en niet weer met een huuraanbod komen. Nu wordt zijn hoofd eerst op hol gebracht en doen ze vervolgens geen serieus te nemen bod.

Wat is een blauwtje als je geen Europees voetbal hebt gehaald, het zoveelste jaar geen Champions League hebt bemachtigd en het ook nog eens nergens op begint te lijken.

Arsenal moet eerst maar eens bewijzen met de Ben Whites van deze wereld dat het weer kan klimmen.

18 juli 2021 om 13:15

Ik denk dat Bissouma of Renato Sanches prima alternatieven zijn voor Arsenal. Voor Bissouma schijnt Arsenal als droomclub te hebben en zie ik daarom als haalbare kaart voor Arsenal. Ook hoor ik goede verhalen over Bissouma.

18 juli 2021 om 13:25

Sanches moet hoger willen mikken dan Arsenal. Arsenal gaat weer geen CL voetbal halen maar de fans moeten dan ook niet zeuren wanneer je er ook geen spelers ervoor kan aantrekken en ook nog eens een matige manager aan het roer heb.

18 juli 2021 om 15:36

ik zou ook voor bissouma gaan, maar als ze niet doen dan gaan ze spijt hebben als die volgende seizoen duurder zal zijn en naar concurentie gaat als city of liverpool enz. die jongen is een soort kante ik zou halen

18 juli 2021 om 21:06

Sanches oogt wel fancy, maar is volgens mij totaal niet consistent. Wel een fijne speler om erbij te hebben, concurrentie is altijd goed en hij kan geweldig voetballen, maar ik zou er niet op vertrouwen. Bissouma is een ander type, maar hij is wel de speler die je in mijn optiek sowieso moet halen, aangezien je alleen Partey hebt die defensief wat kan. Ik zie dus Sanches meer als een concorrent en een meer aanvallende variant op Partey.

En eigenlijk heb je Sanches, Bissouma en Aouar alledrie nodig, als je Xhaka en Torreira verkoopt.

18 juli 2021 om 13:19

Wel eens maar je kunt het altijd proberen. Waarschijnlijk kan Arsenal ook meer salaris bieden om dat te compenseren dus waarom niet. Ze kunnen altijd in de PL rondkijken en de beste spelers bij de kleinere teams weghalen ook al gaat dat ook steeds moeilijker. Geen idee hoe het nu staat met Ruben Neves en Yves Bissouma.

Het is niet verwonderlijk dat een Italiaan ook in Italië wil blijven. Maar verder heeft Juve ook geen geld, vraag me af hoe ze deze man kunnen betalen.

18 juli 2021 om 13:13

Door Demiral voor 40 miljoen te verkopen. Ze schijnen met Everton hierover te onderhandelen.

Logisch, Italianen verlaten Italië sowieso al niet heel snel met hier en daar een uitzondering (o.a. Verratti en Donnarumma bij PSG en Jorginho bij Chelsea, maar wel een Braziliaan van oorsprong) en de meeste van de Italiaanse spelers kiezen dan toch uiteindelijk voor de top in Italië.

Locatelli zou ook echt gewoon een topaanwinst voor Juventus zijn. Heeft zich de afgelopen seizoenen erg goed ontwikkeld bij Sassuolo en blijf het zonde vinden dat AC Milan Locatelli destijds toch vrij makkelijk liet gaan, want in de wedstrijden die hij toen bij Milan speelde maakte hij al een prima indruk en zag je duidelijk dat hij potentie had maar dat was in de tijd dat AC Milan nog rare keuzes maakte op transfergebied, wat nu gelukkig de afgelopen plusminus 2-jaar beter gaat.

Groot blauwtje vind ik echt overdreven. Juve is natuurlijk sportief een grote stap en vooral voor een Italiaan. Beetje overdreven titel zoals we wel gewend zijn.

Ik ben blij dat die graag naar Juventus wil. Arsenal heeft gewoon pech dat het een Italiaan is die vaak graag in Italië willen blijven, Als Juventus dan ook nog interesse heeft word het lastig. Maar het ligt denk ik niet aan het feit dat Arsenal de laatste jaren wat minder is. Het blijft een prachtige club. Ik zou vol voor Sanches gaan, iemand die veel energie ik zijn spel legt ik denk dat dat een hele mooie versterking zou zijn voor Arsenal. Voormalig ploeggenoot Gabriel speelt ook bij Arsenal. Die grapte er al over op instagram

18 juli 2021 om 14:13

Precies jij snapt het. Als je naar Juventus kan als Italiaan en dat is je droom dan maakt het weinig uit of Arsenal wel of geen Europees voetbal speelt. Hij wil gewoon alleen naar Juventus en dat is te begrijpen. Wel positief dat Arsenal tenminste laat zien dat ze willen betalen voor de spelers die ze willen. Voor Locatelli willen ze ook 40m neerleggen dus dan zouden spelers als Sanches en Bissouma pima alternatieven zijn. Wordt nog een spannende zomer voor ons Arsenal fans. Iedereen zegt dat Arsenal geen spelers kan aantrekken door het gemis van Europees voetbal en dat is misschien zo met de absolute toppers maar er zijn genoeg spelers die naar Arsenal zouden willen komen, daar ben ik van overtuigd. Sanches zei inderdaad, “ik wacht op mijn uitnodiging”. Hopelijk schakelt Arsenal snel door aangezien Locatelli een kansloze missie is.

18 juli 2021 om 15:22

Denk wel dat dat gaat gebeuren. Dat bod van 40 is bij Sassuolo neergelegd dus dat geld is direct beschikbaar. Ben erg benieuwd wie ze dan gaan proberen. Is niet echt een naam die het duidelijke alternatief van Locatelli is. Als Bissouma niet in januari weg zou zijn vanwege afcon, zou hij 100% mijn eerste keuze zijn.

18 juli 2021 om 15:42

Er is geen vaste naam inderdaad. Ik zie nu vooral Maddison, Neves, Sanches, Bissouma en Aouar voorbij komen maar dat zijn bijna allemaal verschillende spelers. Dus ik snap er niks mee van. Maddison vind ik trouwens meer een gerucht, de interesse is er maar er wordt niet concreet onderhandeld en ik denk dat hij te duur gaat zijn..

Zijn voorkeur is Juventus maar ik denk dat hij wel stiekem naar Arsenal wilt komen.
Waarom zou Arsenal een bod uitbrengen? Tegenwoordig ga je via tussenpersonen eerst vragen of er interesse is en dan doe je pas een bod.
Arsenal gaat niet lukraak op spelers bieden dag doet niemand tegenwoordig.

18 juli 2021 om 13:48

Waarschijnlijk wel aangezien hij nu bij Sassuolo zit. Maar als Juve aan komt kloppen gaat hij daar natuurlijk meteen naartoe. Kan mij niet voorstellen dat Juve niet een gelijkwaardig salaris kan aanbieden.

18 juli 2021 om 14:03

Nah zo werkt het niet. Je klopt eerst bij de speler aan en dan ga je pas een bod doen.

Wil niet zeggen dat Locatelli zijn zaakwaarnemer Arsenal gebruikt om bij Juventus een beter aanbieding wilt hebben. Dat zou ook kunnen. Maar je brengt geen bod van 40 mijoen euro uit als de speler bij voorbaat al nee zegt.

18 juli 2021 om 14:06

Nah zo werkt het niet. Je klopt eerst bij de speler aan en dan ga je pas een bod doen.

Wil niet zeggen dat Locatelli zijn zaakwaarnemer Arsenal gebruikt om bij Juventus een beter aanbieding wilt hebben. Dat zou ook kunnen. Maar je brengt geen bod van 40 mijoen euro uit als de speler bij voorbaat al nee zegt.

Arsenal is een gevallen (top)club. Ze hebben niet dezelfde aantrekkingskracht als andere clubs die het lang niet goed doen. Denk hierbij aan AC Milan bijvoorbeeld. Arsenal zal echt in een andere vijver moeten vissen.

Wat mij betreft goed dat ie niet komt. Ik zie liever spelers komen die voor de club willen spelen. Groot gelijk dat hij niet wil komen als zijn droom is om voor Juve uit te komen.

Een jaarsalaris van 3 miljoen. Dat is toch alles behalve uitzonderlijk. Arsenal had wel wat interesse maar is nooit zo concreet geworden. Hij wil naar Juve. Ik zou ook liever R. Sanchez zien bij Arsenal maar vraag me af of hij haalbaar is.

Het blijft verdacht stil rondom Ruben Neves en Bissouma, terwijl ik beide graag zou zien komen. Hopen dat Arsenal gewoon een goede speler strikt om naast Partey te spelen en ook nog een lijntje uitgooit naar Aouar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren