Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus heeft Locatelli onder ingewikkelde voorwaarden eindelijk binnen

Laatste update:

Juventus heeft de komst van Manuel Locatelli na langslepende onderhandelingen afgerond, zo maakt Gianluca Di Marzio bekend. De 23-jarige middenvelder van Sassuolo komt voor een basisbedrag van dertig miljoen euro over en kan middels bonussen nog vijf miljoen euro duurder worden. Locatelli is al verschenen in Juventus-shirt en gaat het rugnummer 73 dragen.

Die transfersom kan Sassuolo niet meteen bijschrijven, want de eerste twee jaar wordt Locatelli kosteloos verhuurd aan Juventus. Pas daarna wordt de Italiaans international via een verplichte optie tot koop definitief eigendom van la Vecchia Signora. Sommige van de bonussen die zijn opgenomen zijn 'moeilijk te bereiken'. Sassuolo ontvangt daarnaast tussen de tien en twintig procent van het bedrag bij toekomstige doorverkoop.

Formeel moet Locatelli zijn contract bij Sassuolo met een jaar verlengen tot medio 2024, omdat hij anders transfervrij is op het moment dat de verplichte optie tot koop ingaat. Locatelli staat al sinds het begin van de zomer in de nadrukkelijke belangstelling van Juventus, dat maandenlang onderhandelde om hem los te weken bij Sassuolo.

Locatelli is afkomstig uit de jeugdopleiding van AC Milan, waarvoor hij tussen 2015 en 2018 tot 63 officiële optredens kwam (2 goals en 1 assist). Na een aanvankelijke huurperiode van een seizoen besloot Sassuolo om de controlerende middenvelder in 2019 voor veertien miljoen euro definitief in te lijven. Locatelli is al drie seizoenen een onbetwiste basisspeler bij de club, waarvoor hij tot nu toe 99 keer uitkwam (7 goals en 11 assists). Met Italië, waarvoor hij inmiddels vijftien keer speelde, werd hij deze zomer Europees kampioen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Locatelli is echt zo'n speler die alleen in Italië wereldtop is of kan worden , als die naar Engeland zou gaan zou die door de mand vallen denk ik is een soort Immobile dit zijn spelers die in eigen land perfect op hun plek zijn maar in het buitenland het niveau niet aankunnen of niet kunnen aarden.

17 augustus 2021 om 16:55

Vertel, ben namelijk zeer benieuwd want ook tijden de EURO,s was hij goed, Locatelli kan makkelijk mee bij elke club in mijn ogen, Barcelona heeft liggen slapen, PSG heeft liggen slapen, het help natuurlijk wel dat Locatelli echt alleen Juve wilde, blijft een Italiaan he, Milan zag hij als een gesloten hoofdstuk, Inter voelt hij denk ik niet, dan blijft juve over, en hij gaat het daar maken!

17 augustus 2021 om 18:02

(Maurootje) zo’n deal pik je als club toch niet 2 jaar kosteloos huren nou dat zal een club als bv Ajax never nooit doen , dit is toch volslagen belachelijk juve heeft geen poen dan verzinnen ze zoiets en de club Sasuolo kan fluiten naar de centen , wat als hij een doodschop krijgt ?

17 augustus 2021 om 18:13

Barcelona liggen slapen? Van welke stuiver hadden ze hem moeten betalen? Die hebben alle creatieve middelen om spelers binnen te harken wel benut, nu mogen ze op de blaren zitten.

17 augustus 2021 om 23:45

Ja maar kom op, Zoiets gebeurd zelden. Sassuolo krijgt gewoon zijn geld. Veel clubs in Italië doen dit

17 augustus 2021 om 16:57

Dat staat genoteerd Nostradamus.

17 augustus 2021 om 17:30

Ik heb het 5 keer gelezen maar ik begrijp je argumentatie nog steeds niet.

17 augustus 2021 om 17:42

Locatelli zou overal mee komen, Spelen genoeg huis tuin en keuken spelers in de Premier League. Fer kon ook gewoon mee in Engeland, Alsof je een super speciale speler moet zijn om daar te kunnen spelen haha

17 augustus 2021 om 23:22

eens met je punt maar ik vind Fer op een bepaald punt echt een goede voetballer. helaas he-le-maal niks meer van over.. doet me altijd een beetje denken aan een lantzaadt of engelaar

Goede aankoop! Het middenveld van Juventus mist kwaliteit. Achterin heb je Chielini, Bonucci en De Ligt. Voorin heb je Chiesa, Dybala en Ronaldo.

Wat ben ik blij zeg met dit nieuws, als Juve fanaat! Al heeft het wel echt lang geduurd, maar goed. Heel omslachtige deal zo blijkt. Eindelijk wel weer echt Italiaans bloed dat ons middenveld komt versterken! Forza Juve!

17 augustus 2021 om 17:04

Na 500 meeting is het dan eindelijk zover, we hebben hem binnen en tegen een voor ons zeer gunstige deal. K. Jorge ook al voor een spotprijs binnengehaald als ik de media mag geloven. Is Cherubini dan de nieuwe Marotta? Nu nog nutteloze spelers als Ramsey, Bernadeschi en Rabiot lozen a.u.b. maar ik denk dat het eens kansloze zaak is.

17 augustus 2021 om 17:57

Haha ja, zeg dat wel. Begon een hele soap te worden, al was ik er wel vrij overtuigd van dat het zou lukken. Inderdaad best mooie aankopen, voor lage bedragen gezien de crisis die ik ook Juventus voelt. Verder mogen de spelers idd vertrekken die je opnoemt. Al is dat zo eenvoudig niet. Leuk voor de breedte maar dan nog. Mooie goal van Berna, maar zal het nooit echt hebben bij Juve. En zijn egoïsme aan de bal, stoort me mateloos. Ik vrees dat we na Locatelli nog weinig zullen doen deze zomer op vlak van transfers.

17 augustus 2021 om 18:29

Mooie aankoop inderdaad. Als hij het spelt laat zien wat hij afgelopen twee seizoenen bij Sassuolo en de Azzurri heeft laten zien, is er eindelijk wat dynamiek omhoog en omlaag op het middenveld. Kan namelijk naast DM ook als mezzela ernaast spelen, in ieder geval iemand die met de bal aan de voet ook eens 30 meter naar voren durft te lopen. Sinds Marchisio heb ik dat gemist. Zou mooi zijn als hij zich als speler in die richting ontwikkeld.

Wel zorgelijk dat we nu voor het derde jaar op rij genoodzaakt zijn dit soort meerjarige huurconstructies op te tuigen. Iedere jaar worden de financiële beperkingen in de toekomst geschoven in plaats van echt opgelost (?). Anders zou je nu niet al voor het zoveelste jaar op rij dit soort dingen moeten doen lijkt me.

17 augustus 2021 om 18:17

goede aankoop, maar ik vind dat er nog een middenvelder bij moet komen. en een paar spelers verkopen. het team is nog niet in balans vind ik

Juventus mag van mij vaker dit soort transfers doen zoals met Locatelli, daar bedoel ik mee meer talentvolle Italianen halen, eigenlijk dus ook wel zonde dat Juve donnarumma ook niet heeft weten binnen te halen.

17 augustus 2021 om 16:55

Juventus wat concreet voor Donnarumma, maar ook in Turijn zijn de cijfers donkerrood. Ze konden niet zoveel salaris bieden als Psg/.

17 augustus 2021 om 16:55

Juventus mist een goede back en een goed keeper. Die Pool is echt een zoutzak in het doel, Navas kan Juventus aantrekken dan heeft Juve een topkeeper in huis. Locatelli is een loper in mijn ogen met diepgang, mist wel een pure creatieveling op het middenveld. En en topspits dat is Morata niet, kon niet een smee bij Atletico Madrid.

17 augustus 2021 om 17:04

En jij vindt szczesny geen goeie keeper? Weet niet waar jij naar kijkt hij is een topkeeper in mijn ogen, een betere rechtsback kunnen ze idd halen ik zou cancelo terughalen

17 augustus 2021 om 17:15



Het is geen keeper die punten voor Juventus pakt, of als Juve het moeilijk heeft Juventus er doorheen sleept, grabbelt regelmatig en laat af en toe houdbare ballen door, en ballen die in de hoek worden geschoten bokst hij in de voeten van d eetstander. Als je Buffon hebt gehad als Juve zijnde, is szczesny een achteruitgang.

17 augustus 2021 om 18:19

Szczesny vind ik een goede keeper, zeker de beste in de serie A momenteel. tuurlijk had ik liever Donnaruma gezien. maar ik voorzie geen problemen komend seizoen met hem onder de lat

17 augustus 2021 om 20:18

Iedereen na Buffon is een achteruitgang natuurlijk. Tek is een goede keeper maar vorig seizoen was hij niet top inderdaad, net zoals nog een aantal spelers...

17 augustus 2021 om 17:05

Juve was bereid om tot 10m per jaar te gaan voor donnarumma,psg bood 12, end of story

17 augustus 2021 om 18:05

Mee eens. Een goede Italiaanse basis is belangrijk voor juve en zijn fans. Daarbij nog goede getalenteerde buitenlandse spelers. Italiaans elftal heeft iig laten zien prima spelers te hebben. Is niet nodig om zoveel buitenlandse spelers in de selectie te hebben.

Eindelijk!!! Na 20 meetings eindelijk een akkoord. We hebben geen geld dus gelukkig heeft Sassuolo dit aanvaard. Extra kwaliteit op het middenveld was en is nodig.

Gefeliciteerd Locatelli! Daar waar je hoort te zijn! De top! Geweldige middenvelder, zo allround, loopvermogen, goede pass, overzicht, prima in verdedigen!

17 augustus 2021 om 17:37

Heeft Locatelli met deze overstap Milan gewoon niet verraden? Altijd walgelijk als een speler naar de aartsrivaal toe gaat, al helemaal als die speler zijn jeugd heeft doorlopen bij, in dit geval Milan

17 augustus 2021 om 17:46

Nee, dit ligt heel anders; een het is geen directe overstap en twee, Milan heeft hem toch echt zelf laten gaan, locatelli wilde niet weg, Hadden ze maar geduld moeten hebben, vind het alleen jammer dat hij al vanaf dag 1 Sassuolo Milan als afgesloten hoofdstuk zag, maar totaal geen wrok. Juist mooi voor hem en een leer moment voor Milan, die ook Hauge(gescoord in debuut Frankfurt) Weer liet gaan, Hauge zit in exact het zelfde schuitje als Locatelli toen bij Milan; aan alles zie je het talent, maar hikt nog net onder het gewenste niveau aan en moet nog ff ervaring opdoen, spierballen kweken, maar Milan heeft met niemand geduld behalve Italiaanse aankopen, dus als je eigen jeugd bent moet je er meteen staan a la Donnarumma en Maldini en als je een jonge buitenlandse aankoop bent moet je er ook meteen staan. De pijnlijke waarheid, daarin en echt alleen daarin is Milan echt altijd wereldtop gebleven; meteen presteren, maar helaas is dat geen super positief ding, jonge spelers hebben nou eenmaal tijd nodig, zeker als ze nog geen wereldklasse zijn. Gok dat Milan het nooit zal leren helaas. Het zit er te ingebakken

Zeer goeie aankoop van juventus, nu nog alleen een betere rechtsachter ik zou als juventus zijnde cancelo terughalen blijf het dom vinden dat ze hem lieten gaan

17 augustus 2021 om 17:07

quadrado doet het gewoon prima als rechts achter, was vorig seizoen met kop en schouders de assists leader van het team en een van de best consistente presterende spelers algemeen, het is op de links achter dat er meer zorgen zijn

Ik snap dat psv Dumfries niet wilde verhuren. Maar b Italië is dit zo normaal. Huren en verplichte koop erin. En die 10/20 procent doorverkoop is ook niet mis hoor.

17 augustus 2021 om 17:10

Stel hij gaat nog voor 70 naar atletico of zo dan pak je nog 7/14 mil.

Goede aankoop voor het armoedige middenveld van Juve. Die beseffen eindelijk dat daar echt een groot probleem van de ploeg ligt. Mogelijk nog iemand erbij zelfs want wat er nu loopt is echt niks.

Juventus heeft zich in de eigen voet geschoten door zeven, acht van dezelfde lopende middenvelders te kopen in de laatste vier jaar. Locatelli maakte veel indruk op het EK maar kon niet doorbreken bij een heel matig AC Milan en het stroomde voor dat EK nou niet echt met transfergeruchten. Wie weet, Allegri is terug en Inter uitgekleed, dus het lijkt me dat er weer volop kansen zijn.

17 augustus 2021 om 20:27

Type Pirlo heeft Juventus nodig, Loca doet mij aan Ramsey denken met diepgang en veel in de zestien komen met loopvermogen. Dat type Pirlo heeft Juventus nu nog steeds niet..... Ik moet het ook maar zien of Loca het gaat maken, Sasuoloa is toch anders dan een topclub als Juve waar de druk volop zit van elke week moeten presteren.

17 augustus 2021 om 23:49

We moeten niet vergeten dat Arthur er ook nog is. Ik denk dat Allegri de perfecte coach is om hem goed te laten presteren. Jammer dat die nog geblesseerd is, Kwaliteiten heeft die zeker

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren