Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manuel Locatelli redt pover Juventus in Derby della Mole

Laatste update:

Juventus is er zaterdagavond in geslaagd om met de nodige moeite te winnen van Torino. La Vecchia Signora leek in de Derby della Mole op een gelijkspel af te stevenen, maar Manuel Locatelli zorgde vijf minuten voor tijd alsnog voor de bevrijdende treffer: 1-0. Juventus passeert door de zege Torino en stijgt naar plek acht, terwijl de thuisploeg blijft steken op een elfde plaats.

Allegri wijzigde zijn elftal ten opzichte van het gewonnen Champions League-duel met Chelsea (1-0) op drie posities. Moise Kean, Weston McKennie en Giorgio Chiellini kregen van de trainer een kans vanaf het eerste fluitsignaal, terwijl Matthijs de Ligt zijn basisplaats in het hart van de defensie behield. Bij Torino kon trainer Ivan Juric nog steeds geen beroep doen op zijn aanvalsleider Andrea Belotti. De Italiaanse doelpuntenmachine staat inmiddels alweer enkele weken buitenspel met een kuitbeenblessure. Met slechts twee minuten op de klok deelde Kean de eerste speldenprik van de wedstrijd uit. De spits werd de diepte ingestuurd, maar zag zijn doelpoging vervolgens voorlangs gaan.

Juventus kende een sterke openingsfase, want na vijf minuten was de tweede kans een feit. Een rebound viel voor de voeten van McKennie, maar de Amerikaan kwam in kansrijke positie niet uit met zijn passen. De thuisploeg wist na twintig minuten spelen voor het eerst gevaar te stichten, toen middenvelder Sasa Lukic uit een lange inworp van Ola Aina over het hoofd werd gezien en vogelvrij kon inkoppen. De dekkingsfout liep voor de Italiaans recordkampioen echter met een sisser af. Allegri had in de rust genoeg gezien en bracht Juan Cuadrado binnen de lijnen voor de tegenvallende Kean. De Colombiaan bezorgde bij een van zijn eerste balcontacten nota bene linksback Alex Sandro een uitgelezen kans. De verdediger kopte vanuit vrijstaande positie echter recht in de handen van Vanja Milinkovic-Savic.

Cuadrado liet zich tien minuten na rust nogmaals in positieve zin gelden. Het schot met links van buiten de zestien was alleen een makkelijke prooi voor Milinkovic-Savic. Het gemis van Paulo Dybala en Álvaro Morata bij Juventus deed zich ook in het tweede bedrijf voelen. Pas in de tachtigste minuut was de uitploeg in staat om weer een kans te creëren. Adrien Rabiot ontsnapte aan de aandacht van de verdediging van il Toro en bleef vervolgens onzelfzuchtig. De Fransman had echter beter voor eigen succes kunnen gaan, want zijn breedtepass werd eenvoudig onderschept.

Een gelijkspel leek in de maak, maar Locatelli brak vijf minuten voor tijd alsnog de ban voor Juventus. Federico Chiesa bediende de middenvelder, die vervolgens van rand zestien met de binnenkant voet geplaatst binnenschoot: 1-0.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Inter3327516186
2AC Milan3321662569
3Juventus33181052164
4Bologna33171152262
5Roma3317792058
6Atalanta32166102254
7Lazio3316413752
8Napoli33131010949
9Fiorentina3213811947
10Torino3311139246
11Monza34111112-844
12Genoa3391212-539
13Lecce3481214-1836
14Cagliari3371115-2032
15Hellas Verona3371016-1331
16Empoli338718-2231
17Frosinone3471017-2031
18Udinese3341613-1928
19Sassuolo336819-2626
20Salernitana342923-4715

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze zullen ongetwijfeld punten mee pakken, maar het is weer de Juventus van Algeri dat niet om aan te zien is. Juventus fans accepteren het omdat er wanhoop heerst van het niet winnen van Serie A. Als Juventus fan wil je toch mooi voetbal zien, dat was de reden waarom ze van Algeri af wilde, je bent andere weg ingeslagen dan vind ik het laf om terug te grijpen naar Algeri..

2 oktober 2021 om 20:14

Hahaha wanhoop heerst. Je kent duidelijk de gezegde niet van juve. Winnen is niet belangrijk, het is het enige wat telt. Zolang juve wint ben ik blij. Mooi spel interesseert niks.

2 oktober 2021 om 20:17

Helemaal gelijk. Resultaat is toch echt wat telt; met leuk voetbal win je niet; met de pot dicht houden en zelf meer scoren dan de tegenstander wel, wel.

2 oktober 2021 om 20:31

Wil even ingaan op Juvedeef. Wat zijn reactie hij op het artikel dat Allegri in 2019 ontslag nam sluit helemaal niet aan bij wat hij nu beweert.

Artikel: Massimiliano Allegri laat Juventus na vijf jaar en elf prijzen achter zich, uit 19 mei 2019.

Reactie van Juvedeef: 'Toeters en bellen. Erg mooi nieuws net voor het weekend. Hopelijk kunnen we de spelers behouden en gaan we middenveld goed versterken. Benieuwd wie er gaat komen.'

Dus blijkbaar klopt het helemaal niet wat je nu beweert. Wees gewoon eerlijk ipv zo hypocriet te zijn.

Link van het artikel: https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=351971

Groetjes, Nickelodeon.

2 oktober 2021 om 20:40

Internet never forget 👀👀

2 oktober 2021 om 20:43

Yes en meningen veranderen ook. Na jaren allegri te hebben dacht ik dat een voetballende coach de oplossing zou zijn. Echter heb ik de laatste jaren anders gezien. Juve is een ploeg die moet strijden op de counter moet spelen. Op die manier alleen halen we goede resultaten. Denk dat iedereen wel eens zijn mening wijzigd in zijn leven.

2 oktober 2021 om 20:47

Geef dat dan aan, ipv met zo'n oneliner te komen als: bij Juve is mooi voetbal niet belangrijk, alleen winst. Je doet nu alsof je heel je leven daarachter stond, terwijl je dat dus niet was. Sterker nog, je wilde vernieuwing en zelfs afscheid nemen van Allegri. Zoals Mauro zegt, internet vergeet nooit!

2 oktober 2021 om 20:57



Dat waren er een hele boel Juve fans die andere stijl wilde, omdat Alegri afschuwelijk voetbal speelde. Sarri aanvallend coach won wel serie a met aanvallend voetbal, alleen kwam dat niet altijd uit maar intentie was er verdedigen is ook het makkelijkste, aanvallend voetbal is beste moeilijk, ze hadden op Sarri moet voortborduren om hem te speler te geven om dat te kunnen spelen. Nou hebben ze Loca wat enorm scheelt op het middenveld. Serie a zal hij wel winnen, maar geef je op het briefje dat Juve nooit de CL zal winnen met dit voetbal, de serie a heeft Juve al jaren lang achter elkaar gewonnen, maar gebeurt dat ene keer niet dan is er gelijk dikke paniek inde tent getuigen terug halen van Alegri, investeert in creativiteit en had dan Zidane gekozen, dat leek mij het beste. Pirlo had nooit aangesteld moeten worden, dat was echt een fout die niet te accepteren valt..

2 oktober 2021 om 22:11

Sarri heeft niks gewonnen, Dankzij Ronaldo, covid en de rest die het liet liggen doordat ze nog niet rijp waren of faalden wonnen we die scudetto.

2 oktober 2021 om 20:15

Nee ze wouden van Algeri af omdat we eens op een andere manier moesten proberen een gooi te doen naar de CL. Met Algeri lukte het helaas net niet. Een Juve fan wilt geen mooi voetbal zien, een Juve fan wil winnen. En wanhoop heerst er niet als je onlangs geschiedenis hebt geschreven met 9 scudetti. Forza Algeri.

2 oktober 2021 om 20:27

Danku, Forza allegri, alles doen om te winnen! Allegri heeft terug een ploeg van ons gemaakt! Locatelli is de nieuwe Marchisio

Titel zegt het al, wat een povere wedstijd wat dit zeg. Gemis van Dybala en Morata is wel pijnlijk zichtbaar. Ben benieuwd of Juve op deze manier uberhaupt de top vier gaat aanvallen.

Sneu voor Torino , dat ze geen punt overhielden aan deze pot , vooral gezien de historie van deze club , maar dat is mijn mening.
Natuurlijk verdiende Juventus dit resultaat gezien het overwicht , en de kansen.
Ook genoten van Maestro Chiellini.
Ik denk dat supermarkt ALDI ontzettend blij is met het serie A logo dat telkens gedurende Ãâ¨ã£â¨n seconde door de uitzending in het beeld wordt gemixt.
Ook zonder Ronaldo is Juventus een topploeg!

2 oktober 2021 om 20:33

Sterker nog, zonder Ronaldo was Juventus evident succesvoller, zowel in Serie A en de CL. Ik zeg natuurlijk niet dat Ronaldo natuurlijk de reden is voor hun falen. Maar ongemakkelijk feit blijft dat zonder Ronaldo Juventus betere prestaties behaalde.

6 op 6 deze week zonder Dybala en Morata. Prachtig resultaat. Ik zie ook het vuur terug in de ploeg en vooral in defensief opzicht. Dit lijkt al wat meer op Juve. De weg is nog lang en er is nog veel werk maar het moet ergens beginnen. Locatelli schenkt ons de 3 punten. De verdediging houdt opnieuw de nul! Goede invalbeurt van Kulusevski die een Berna vervangt die al wat constanter positief speelt. Kaio Jorge heeft kunnen debuteren. Maar vooral: Torino kleurt bianco en nero! Forza Juve.

Juve klimt steeds meer naar boven maar kwa spel zijn ze er nog lang niet. Wel mooi dat De Ligt 2 wedstrijden achter elkaar in de basis staat en mede daardoor Juve steeds geen doelpunten tegen krijgt. Maar nog steeds vindt ik Allegri niet de juiste trainer voor Juve, hoop toch stiekem dat Conte terug komt.

Gelukkig pakken we nog de 3 punten! Leuk voor Locatelli dat die zijn 2de goal scoort, Arthur is ook terug en Kaoi Jorge is ook terug ( en voor het eerst minuten gemaakt ) Torino is nooit een makkelijke wedstrijd voor Juventus dus hier weg komen met 3 punten is gewoon heel mooi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren