Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Arsenal is blij met de vierde plek, dat kan bij United niet'

Laatste update:

Niet alleen Paul Scholes was donderdagavond zeer kritisch over het huidige Manchester United van Louis van Gaal. The Mancunians gingen in het eerste Europa League-duel met Liverpool met 2-0 onderuit en dus zal het team van Van Gaal een krachttoer moeten leveren om de laatste acht van het Europese bekertoernooi te kunnen bereiken. In de optiek van voormalig topverdediger Rio Ferdinand is het gebrek aan kwaliteit de reden van het verval.

/

“Ik zag een gebrek aan werklust, ik zag geen noodzaak om een resultaat neer te zetten en ik zag een Manchester United dat geen team was”, zo concludeerde Ferdinand. “Het zal volgende week op Old Trafford compleet anders moeten, dit was niet goed genoeg. Er zijn geen excuses mogelijk. Soms kun je naar de manager wijzen, maar de spelers moeten ook een bepaald niveau halen. Ze moeten voor elke meter willen strijden en dat zagen we geen moment.”

“Dat is een van de meest teleurstellende conclusies”, zo vervolgde Ferdinand, die onder Sir Alex Ferguson prijs na prijs met Manchester United veroverde. “Het was geen voetbalgevecht tussen twee teams en het was totaal niet duidelijk wat voor plan Manchester United had. Angel Di Maria, Nani, Patrice Evra, Danny Welbeck, Javier Hernandez, Jonny Evans, Darren Fletcher, Rafael, Shinji Kagawa… ik kan zo nog wel een tijdje doorgaan. Zijn ze slechter dan de spelers die vanavond (donderdag, red.) op het veld stonden? Ze zijn juist beter, stuk voor stuk. En dat is het probleem. De afgelopen jaren is het niveau achteruitgegaan en dat is bijzonder teleurstellend.”

Scholes viel zijn generatiegenoot bij. “Manchester United zou moeten meedoen in de strijd om de Premier League en Champions League, elk seizoen. Ze hebben honderden miljoenen uitgegeven en ze staan zesde. Ze faalden in een matige Champions League-groep. Ze zouden met Barcelona, Real Madrid en Bayern München moeten concurreren. Ik wil niet dat ze blij zijn als ze als vierde eindigen en de FA Cup winnen. Dat is wat Arsenal doet. Elk jaar. Ze laten op het veld hun blijdschap zien als ze vierde zijn geworden. Dat kan en mag United niet overkomen."

Denk jij dat Louis van Gaal aan zijn laatste seizoen bij Manchester United bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rafael, Evans en Fletcher.. Zeker weten.

11 maart 2016 om 08:22

Die had hij net zo goed kunnen behouden.. Aankoopbeleid van LvG is schokken, wat hij nu heeft gehaald is echt niet per se beter. Heb liever Fletcher dan Blind (qua ervaring) bijvoorbeeld

11 maart 2016 om 09:15

Dan heb jij Fletcher op zijn top nooit meegemaakt.

Wel een aardige sneer richting Arsenal. Jammer genoeg wel waar.

De kritiek op United zal na elke verliespartij wel weer enorm zijn, net zoals ze enorm enthousiast zijn als ze 2 potjes winnen. Bij vele is het puur de emotie op dat moment.

11 maart 2016 om 08:17

Dat is ook de reden waarom de fans die spandoek tegen hull city lieten zien "thanks for the memories it's time too say goodbye" Wenger is zijn winnaars mentaliteit kwijt en dat ziet iedereen, als hij top 4 eindigt en CL laatste 16 berijkt is hij tevreden.

11 maart 2016 om 08:23

Dat spandoek gebruiken we al 6 jaar man, en vervolgens weer in de handjes klappen als we de FA Cup winnen.. Hypocriete supporters hebben we ook.

11 maart 2016 om 09:21

Reden dat ze de spandoek gebruiken, is toch vooral omdat arsene wenger en het bestuur genoegen nemen met een top 4 plaats.

11 maart 2016 om 11:01

Spandoek is er al langer, maar ja dat is wel de reden idd.

Ik vind ook dat Louis van gaal veelste veel spelers heeft laten gaan. En het erge is hij heeft er pure middelmaat voor terug gehaald. Schneiderlin herrera depay zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is echt een schande dat zulke spelers het manchester united shirt mogen aantrekken. Onder ferguson waren het misschien niet de beste spelers.. maar wat ze presteerden was gewoon heel erg goed. Zo kan je wat voor een goeie trainer ferguson was. Alle spelers die toen kampioen werden met united en prijs op prijs pakte zijn door van gaal de club uitgejaagd.

Haha welbeck, fletcher en evans beter, over evra valt ook te twisten werd al oud en shaw is dan een prima vervanger, nani en kagawa gewoon niet goed genoeg

11 maart 2016 om 08:10

Nani is echt wel een stuk beter dan een Welback hoor. Niet vergeten dat hij hele goede periodes heeft gehad, ik herinner me nog dat hij in een wedstrijd Arsenal in ze eentje helemaal van de mat speelde. Jammer dat zijn niveau sinds dat moment niet beter is geworden

Is nu niet hatelijk bedoeld maar scholes heeft wel een punt mbt arsenal. Denk ook dat daar het verschil zit tussen beide teams en vooral de teams van ferguson. Echte strijders, die alleen maar willen en niet tweede derde of vierde willen worden. Laatste team bij arsenal die dat had is alweer een tijdje geleden. Komt dat door wenger...verkeerde keuzes met het aantrekken van spelers... hoe die het team neerzet. Ik weet het niet, maar het valt wel op.

Anywayy manu gisteren was dramatisch! Klein lichtpuntje uit nederlandse hoek. Vond blind gewoon weer (hoe raar dat ook klinkt) 1 van de beste bij manu en laat zien dat die zich staande weet te houden.

11 maart 2016 om 08:12

Snap het ook niet dat ze bij Arsenal daarmee genoegen nemen. Dit was het seizoen dat ze de titel zouden moeten winnen maar ze laten het ook weer afweten zo te zien. Als iemand een exit verdient is het Wenger want die heeft al tijden niet meer gepresteerd.

Hahaha inderdaad een hele mooie sneer naar Arsenal. Heb medelijden met Arsenal, ze beginnen echt voor schut gezet te worden. En dat is overigens meer dan terecht. Precies zoals het wordt gezegd..... ze zijn blij als ze 4e worden!!

Ik ben bang dat Man U niet bij de eerste 4 gaat eindigen en dat na al die grote uitgaven zou een rampzalig jaar zijn. Dit terwijl Chelsea dit jaar helemaal geeneens meedoet dus er eigenlijk meer kans was op de titel.

evans was een ramp !
di maria heeft kwaliteiten maar die pasten niet in de Pl
fletcher op zijn top zou nu een sterkhouder zijn bij dit united
United heeft onder ferguson ook slechte transfers gedaan maar vreemd genoeg ging dit nooit ten koste van de resultaten of spelbeeld
wat ik nu zie is sommigen zijn niet goed genoeg omdat ze bezwijken onder de immense druk
anderen zijn wel goed genoeg maar presteren zo onreglmatig dat ik ga denken is dat bewust ?
ik hoop echt dat dit het laatste jaar is want een club als United hoort niet thuis in de EL en zeker niet op plaatsen 4 en 5
United moet altijd spelen voor plaats 1
ik blijf erbij
stel enkel een coach aan die het United dna heeft
die weet wat de naam United betekent en zoek ook spelers die de absolute kwaliteit hebben om voor United te mogen spelen

Percies, ik zeg al 3 jaar dat wenger weg moet, en komen er nog steeds mensen aan:" maar hij finishd wel altijd 4e" hoe kan je daar tevreden mee zijn!? 4e is zo'n 'net niet' plek... en dat voor 10 jaar! Totaal geen progessie meer. gelukkig krijg ik dat commentaar steeds minder, ze krijgen steeds meer door dat ik gelijk heb. Tijd voor een nieuwe trainer!

11 maart 2016 om 12:30

3 jaar? Eerst was het nog 6 jaar. Wel consequent blijven he. Zoals je consequent in elk artikel wat maar een beetje aan Arsenal gerelateerd is hetzelfde verhaaltje ophangt.

11 maart 2016 om 13:26

Al een tijd lang dus, en jij bent altijd de eerste die hapt, begin je het door de krijgen?

Ik weet dat t pijn doet maar wenger is echt over the hill, heeft zn tijd gehad

Elke keer weer onzin wat die Ferdinand roept, want kan van die namen genoeg flaters voor de geest halen en ik vind ze zeker slechter dan Martial, Herrera, Mata, Smalling etc. Dat ze het net zo als Hernandez en Kagawa beter doen bij hun volgende club kan gewoon gebeuren.

Dat het gisteren vanavond een wedstrijd was waarin niemand grip kreeg op de wedstrijd was meer op het conto van Liverpool te schrijven, dan de fout van United. Louis van Gaal zat wel mis met de Fellaini tactiek, want hij had beter gretige jeugdspelers op kunnen stellen zoals in de laatste weken. Dit zal hij waarschijnlijk niet gedurfd hebben, omdat hij deze heel graag wilde winnen.

Het 'vroeger was alles beter' crap is iets wat je altijd kunt gebruiken als argument en in mijn ogen erg zwak en kinderachtig. Ik zie een club die er alles aan doet om weer een nieuwe generatie jonge spelers klaar te stomen voor het echte werk en laat ze lekker geld verspillen en praten over een miskoop, als een Valera, Smalling, Mensah, Lingard etc nieuwe legends worden dan kun je al dat gezeur gewoon vergeten.

Ik zie maar 1 absolute topspeler in de selectie, en dat is de Gea.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren