Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Arsenal deelt in aanloop naar Özil-nieuws nog een miljoenencontract uit'

Laatste update:

De verwachting is dat Arsenal nog voor het einde van het kalenderjaar bekendmaakt dat Mesut Özil een nieuw contract heeft getekend. Britse media schrijven donderdag dat de club uit Londen inmiddels een andere contractverlenging heeft afgerond.

/

Arsenal en het management van Alexis Sánchez zouden overeenstemming hebben bereikt over een nieuw contract voor vijf seizoenen, tot medio 2020. De 26-jarige aanvaller staat nu voor 185.000 euro per week op de loonlijst. Onder de nieuwe contractvoorwaarden gaat de Chileens international een slordige 215.000 per week opstrijken.

Sánchez maakte vorig jaar zomer voor liefst veertig miljoen euro de overstap van Barcelona naar Arsenal, waar hij inmiddels een uitstekende gemiddelde heeft: 69 duels, 32 doelpunten. Özil is met een weeksalaris van 195.000 euro vooralsnog de absolute grootverdiener van de Londenaren. Als hij echter instemt met het nieuwe voorstel van het bestuur, zal hij zeer waarschijnlijk over het nieuwe honorarium van Alexis heengaan.

Is Alexis Sánchez de beste voetballer van Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopen dat hij heel lang bij arsenal blijft
Wat een prachtige speler

Geweldig nieuws dit !! COYG

Goed nieuws voor ons, twee geweldige spelers die hun salaris dubbel en dwars waard zijn. Nu nog Auba en William Carvalho en we worden kampioen.

19 november 2015 om 01:48

Altijd hetzelfde liedje met alleen nog die en die speler en we worden kampioen. En toch komt het er nooit van. Er moet iets flink veranderen bij Arsenal voordat ze kampioen worden.

19 november 2015 om 07:49

Vergeleken City en Chelsea hebben ze gewoon een mindere ploeg. ondanks dat Chelsea het zo slecht doet dit jaar hebben ze betere en grotere namen in het team.

Arsenal heeft Ozil en Sanchez, maar als het echte toppers waren dan waren ze wel bij hun vorige club gebleven.

19 november 2015 om 07:58

Als het echte toppers waren.. Hou toch op.

19 november 2015 om 08:07

Nee. Bedoel je dat SancheZ en Ozil geen toppers zijn, ze zijn hele goede toppers

19 november 2015 om 08:18

Sanchez is een echte wereldtopper, Ozil had dat kunnen zijn maar is gewoon een goede voetballer.

19 november 2015 om 08:33

Gooner4.

Sanchez is een geweldige voetballer, maar om gewoon eerlijk te zijn was hij toen niet goed genoeg voor Barcelona.
nu speelt hij in een team met spelers die minder zijn als bij Barcelona en dan komen zijn kwaliteiten wel naar boven idd, maar als hij nu weer terug zou gaan kan die gewoon weer gaan banken.

dus wel een topper maar geen wereldtopper

19 november 2015 om 08:34

Onzin natuurlijk. Sanchez en Ozil zijn allebei echte toppers. Robben bleef ook niet bij Real, is ook een echte topper. Ze zijn niet van het niveau Messi-Ronaldo, maar dat is niemand.

19 november 2015 om 08:38

@Donkers

Bij Barcelona hebben ze Neymar, Suarez en Messi. Dat zijn spelers van een zeer hoog niveau, die beter zijn dan Sanchez. Maar dan kan Sanchez nog wel een topper zijn. Als Real Madrid volgend jaar Ronaldo, Aguero en Robben als aanval heeft, is Bale niet ineens geen topspeler omdat hij in die selectie niet in de basis staat. Sanchez is niet de beste speler ter wereld, maar behoort wel tot de top. Hetzelfde geldt voor Ozil. Als je kijkt naar alle nummer-tiens die er zijn, is Ozil gewoon een topper.

19 november 2015 om 09:46

Donkers

Sanchez had moeite om zich aan te passen aan het niveau van Barcelona en de Spaanse competitie. Neymar had dit ook.
In zijn laatste seizoen was Sanchez echt wel goed genoeg voor Barcelona en 90% van de Barcelona fans zagen hem liever niet vertrekken. Echter, met een Neymar op topniveau en Suarez erbij hebben we geen plek voor hem in de basis.
Dat betekent zeker niet dat Sanchez geen wereldtop is.

Momenteel is er ook geen plek voor Aguero, maar hij is ook wereldtop. Dit geeft alleen maar aan dat de 3 voorin bij Barca zeer goed op elkaar ingespeeld zijn, niet dat Aguero niet goed genoeg is voor Barca.

19 november 2015 om 09:48

Ozil gewoon een goede voetballer... Heb je gezien hoe hij dit seizoen presteert of kijk je daar niet naar als je een mening vormt? Je vindt Coutinho zeker ook beter dan Ozil?

19 november 2015 om 10:48

Je hebt duidelijk geen idee wat een topspeler en een goede speler met elkaar verschillen. Beide spelers zijn op hun posities top 5-10 materiaal en dus gewoon top! Absolute top behoren 3 spelers, Neuer/ronaldo/messi die namelijk net dat beetje extra hebben die andere spelers niet hebben. Al moet ik Messi eerst zien terugkomen en moet Ronaldo wakker gaan worden, die is sinds Messi zn blessure alle competitie kwijtgeraakt lijkt het.

20 november 2015 om 05:52

heb je ook gezien hoe Ozil afgelopen seizoenen heeft gepresteerd? of moet dat allemaal maar vergeten worden?! en nee Coutinho is niet beter maar ook niet slechter.. Ozil kan geweldige dingen maar is gewoon niet constant (op dit seizoen na) ik heb altijd al gezegd dat Ozil alles op 70% doet en daarom geen absolute wereldtop is.

Geweldig nieuws voor de club en de supporters. Als er dan iemand was die een salarisverhoging verdiende, dan waren het deze twee spelers.

Samen met ozil de beste

Goed nieuws. Hoop dat er in de zomer dan eindelijk doorgepakt wordt en er nog 2/3 man bijkomen in de vorm van een top spits, top cv en een cvm. Flamini, Arteta en Mertesacker laten gaan.

19 november 2015 om 08:50

Flamini en Arteta zijn spelers die het niveau van Arsenal niet hebben. Flamini zou eventueel handig kunnen zijn als back-up: af en toe invallen om de wedstrijd op slot te gooien, als back spelen als er blessures zijn, League Cup wedstrijden etc. Maar dan moet hij wel genoegen nemen met een plek op de tribune voor het grootste gedeelte van het seizoen. Maar Mertesacker, die krijgt toch wel erg veel kritiek vind ik. Is niet de snelste, en niet zo agressief als Gabriel of Koscielny, maar het blijft gewoon een hele intelligente verdediger die rustig blijft en ingrijpt waar dat nodig is. Heeft een geweldige instelling en heeft niet voor niets meer dan honderd interlands gespeeld. Ik snap dat je in de basis een betere speler wil zien, maar ik vind niet dat hij tekort komt voor het niveau.

19 november 2015 om 12:49

Denk dat Arteta eerder blijft dan Flamini, ook al zie ik het liever andersom.

Mertesacker is idd erg intelligent en is puur verdedigend erg goed. Een koning in het anticiperen etc. Toch is die snelheid een enorme zwakte in het spel van Arsenal. Ik vind Mertesacker ook echt niet slecht, maar puur door dat feit komt hij bij Arsenal niet goed tot zijnr echt. Arsenal speelt normaal met een hoge lijn en aanvallend. Met een Mertesacker achterin wordt je bij een counter echt kapot gelopen en dan zie je zijn echte zwakte. Hij past gewoon weg niet in het systeem.

Maar goed, van mij mag hij ook wel blijven als 3e/4e cv. Chambers verhuren en dan een topper erbij.

19 november 2015 om 09:09

@gooner4, Die aankopen hadden deze zomer al moeten gebeuren. Nu ligt Walcott er weer uit, en mocht Giroud een zware blessure krijgen dan kun je het schudden en moet je met Iwobi in de spits gaan spelen.

De kern van Arsenal is veel te zwak en te dun, als je hun bank bekijkt zit daar vrijwel geen basis elftal kwaliteit. Als je dan de bank van City of Chelsea ziet, begrijp je goed waarom Arsenal het al jaren laat afweten.

Ik was echt flabbergasted toen bleek dat alleen Cech gehaald werd, want Arsenal heeft aankopen nodig. Een echte bikkel op het middenveld, om met Coq de topwedstrijden op slot te gooien, een wereldtopper als spits die wel de kansen afmaakt en waar Özil ook iets aan heeft, en een hele goeie verdediger. Laporte zou perfect zijn, maar die is tevreden in Spanje. Ik droom wekelijks van een aankoop als Marquinhos, of Mustafi. Oh Wenger..

19 november 2015 om 09:52

De kern is juist niet te zwak, in elke linie staat een geweldige speler. Cech, Kosc, Ozil en Sanchez. Dat het totaalplaatje te dun is en vergeleken met City en Chelsea van mindere kwaliteit, ben ik met je eens.

Alsnog zie je wel dat Arsenal met minder (volgens velen veel minder) kwaliteit toch aardig mee doet. Dat lijkt me toch een compliment naar de club en de leiding.

19 november 2015 om 10:26

Maar dat is meteen ook de zwakte van Arsenal. Ze draaien meestal prima rond de kerst, als iedereen in vorm is. Arsenal draait vrijwel altijd maar 1 seizoenshelft op topniveau, om vervolgens diep terug te zakken en dan komt het dus neer op het magere aantal sterspelers dat ze hebben. Alleen Alexis is in staat om een wedstrijd open te breken met zijn energie en individuele kwaliteit. Dat is echt te weinig als je voor de prijzen wilt spelen.

19 november 2015 om 12:51

Tja, qua spitsen was er niet veel haalbaar (ook omdat Wenger traag is met transfers). Het is echter zo dat hij alleen spelers wil die écht iets toevoegen en dan wordt het lijstje al snel kleiner.

De kern van Arsenal is wel erg goed, maar er zijn nog 2/3 zwakke plakken. De spits positie, de cv positie en er is maar één cvm van niveau. Een bikkel zoals jij aangeeft is gewoon nodig idd, een topper in de spits ook (maar die was gewoon niet haalbaar) en tja verdedigers halen zie ik wenger niet snel doen. Hij houdt te lang vast aan spelers en zeker Mertesacker zie ik niet snel gaan. Misschien als Chambers wordt verhuurd.

19 november 2015 om 13:18

Mertesacker zie ik sowieso nooit snel gaan Sorry, flauw grapje.

Ik ben het oneens dat er geen spitsen haalbaar waren. Elke spits is haalbaar, als er maar de juiste transfersom wordt betaald. Lacazette was mogelijk, Cavani was mogelijk, Icardi was mogelijk, zelfs een talent als Paco Alcacer of Nabil Fekir was een meesterlijke aankoop geweest.

Mocht wenger een echte topper halen voor naast Kos, dan zie ik Arsenal eindelijk hoge ogen gooien. Ik droom van een duo Kos met Marquinhos/laporte/mustafi.

Ik begrijp gewoon niet waarom Krychowiak niet is gehaald, waarom Carvalho niet is gehaald, waarom er niet gekeken is naar Imbula (verhuisde naar Porto) of naar Kondogbia (inter).

Ik zou trouwens graag nog een rechtsbuiten zien. Walcott lijkt defenitief spits te moeten worden, dan hou je enkel Ox als rechtsbuiten van niveau over. Ox is blessuregevoelig en wisselvallig, dus dat is in mijn ogen ook een zere plek. Ik zou Lucas Moura wel een mooie aankoop vinden. Kost wel een pak geld, helaas heeft Arsenal geen werk gemaakt van Pedro.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren