Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal bijt zich stuk op promovendus en verliest aansluiting met de top

Laatste update:

Arsenal heeft zondag in eigen huis niet weten te winnen van Wolverhampton Wanderers. Een opmerkelijke beslissing van Granit Xhaka om de bal bij een pass te laten lopen zorgde voor de 0-1, waarna Arsenal vlak voor tijd nog op 1-1 kwam. Door de remise verliest Arsenal de aansluiting met de top van de Premier League, terwijl Wolverhampton zijn positie in de middenmoot verstevigt.

Arsenal had in de beginfase het merendeel van het balbezit, maar na ruim tien minuten spelen was het Wolverhampton dat mocht juichen. Xhaka kreeg de bal op het middenveld aangespeeld, maar de Zwitser dacht dat het leer niet voor hem bestemd was en liet de bal lopen. De bezoekers profiteerden via Ivan Cavaleiro, die na een mooie tegenaanval de bal binnen het strafschopgebied op een presenteerblaadje kreeg: 0-1.

Wolverhampton ging daarna stug door met solide verdedigen, waardoor Mesut Ozil en consorten weinig mogelijkheden konden creeeren. Arsenal had verreweg het meeste balbezit, maar het grootste gevaar leek van the Wolves te komen. Ook in de tweede helft had Arsenal alle moeite om dicht bij het doel van Rui Patricio te komen, mede vanwege het soms slordige spel van the Gunners. Afstandsschoten van Lucas Torreira en Hector Bellerin konden het net niet vinden, terwijl Pierre-Emerick Aubameyang twintig minuten voor tijd met een poging het aluminum trof.

Arsenal kon Patricio echter niet passeren, totdat Henrikh Mkhitaryan de bal voorslingerde. De voorzet van de Armeens international werd door niemand aangeraakt, waardoor het leer het net in krulde. In blessuretijd leek Wolverhampton alsnog met de zege aan de haal te gaan, maar doelman Bernd Leno pareerde knap, terwijl Morgan Gibbs-White het aluminium trof.

Een terechte uitslag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Typisch. Alsof de 2018 Wenger is vetrokken en de 2013 Wenger is teruggekeerd

11 november 2018 om 19:35

Emery is er pas sinds de zomer he, geef hem ff de tijd. En Wenger heeft in 22 jaar (zonder blessures meegeteld) nog nooit tijdens de rust gewisseld. Emery en Wenger lijken alles behalve op elkaar

11 november 2018 om 19:58

Ik ben enorm blij met Emery, begrijp me niet verkeerd. Maar de zegereeks voor de winterstop en dan uit het niets zulk spel... deja vu

11 november 2018 om 21:53

Wat weer een zure reactie. Onder Emery loopt het echt wel even wat beter dan laatste momenten onder Wenger

Komt dit als een verrassing voor iemand? Nee, toch. Ook nog veel personeelswissels nodig om echt mee te gaan doen voor de hoofdprijs.

11 november 2018 om 19:32

Natuurlijk niet. Er zullen nog meer mindere fases komen dit seizoen en wellicht halen we geen top 4. Ik ben allang blij dat we niet zo stuurloos zijn als Utd was na het vertrek van Fergie, no pun intended.

11 november 2018 om 19:37

Precies, dat is het irritante aan de fans ze kunnen nooit realistisch zijn.

In eigen huis weggespeeld worden door Wolverhampton en dan op stom geluk een puntje pikken. Xhaka, Mustafi, Kolasinac waren idioot slecht en de wissels sloegen ook nergens op, met name Iwobi eruit voor Guendouzi. Weer met beide benen op de grond.

11 november 2018 om 19:33

Iwobi eruit was zeer nodig. Was werkelijk drama

11 november 2018 om 19:44

Vergeleken met Xhaka verdient Iwobi op basis van vandaag de Ballon d'Or.

Maar meer het idee dat je dan gaat naar drie controleurs dan specifiek om het naar de kant halen van Iwobi. Een laffe wissel wat niks teweeg bracht.

Dit was gewoon een k*twedstrijd van Arsenal. Een complete offday van iedereen voor behalve Leno na, we mogen die man dankbaar zijn dat we maar 1 goal hebben tegengekregen.

Jammer dit, na Crystal Palace alweer onnodig punten verloren tegen de relatief kleinere ploegen. Moet ook wel zeggen dat dit Wolverhampton echt irritant speelde, mag van mij gerust meteen weer zakken.

Wolves hebben een erg goede ploeg en dat bewijzen ze wederom. Arsenal niet veel kansen gehad waar ze de laatste tijd toch mooi voetbal speelden.

Wauw, wat was dit ongelofelijk slecht. Verdienen eigenlijk gewoon om met 1-4 te verliezen. Mustafi verschrikkelijk, vond Mkhytarian ook dramatisch.
Alle credits naar Leno, die bezorgd Arsenal persoonlijk een punt.

Alle credits naar Wolves, ze hebben nu uit tegen Man city, Man utd en Everton punten gepakt. Een stug team dat zelf het spel kan maken, maar ook op de counter kan spelen met Adama Traore en consorten.

Xhaka blijft toch wel de Mustafi op het middenveld met zijn brain farts, hoe vaak is hij nou al wel niet de directe aanleiding geweest voor de tegengoal.

Iedereen was slecht, behalve Leno! Wat een geweldenaar, die heeft wel drie 100% kansen gepakt.

Laten we dit maar snel vergeten en verder zijn we gewoon al 16(!) wedstrijden ongeslagen!

11 november 2018 om 19:53

Moet je eens kijken hoe de reacties gaan zijn als we uiteindelijk verliezen. Dan stokt het niet zoals nu bij een stuk of 20 opmerkingen

11 november 2018 om 22:39

Andere fans zijn niet zo boeiend, ben blij dat die ketting er eindelijk af is en we weer gezond en met een frisse blik kunnen kijken naar tegenslagen.

Wat een kwelling is het geweest en eindelijk heb je weer vertrouwen in de mensen in en om de club.

Wolven zijn gewoon een heel goed team, hoe vaak moet dat nog onderstreept worden! Laatste wedstrijden gewoon pech gehad in de afronding en verdedigend is het soms wat knullig maar dit is niet zomaar een 'promovendus' een top 7 team die het elk team wel lastig kan maken met mooi voetbal!

11 november 2018 om 22:43

Nou ja, top-7 is op dit moment wat overdreven, maar Wolverhampton is inderdaad een best goed team dat nog heel erg kan groeien in de komende jaren. Uit bij United een punt gepakt, bijna uit bij Arsenal gewonnen, thuis een punt gepakt tegen City.

Bovendien lijkt het rechterrijtje in kwaliteit flink in te boeten, dus als je erin blijft dit seizoen, dan kan je al heel snel het rechterrijtje achter je laten en gaan voor Europees voetbal.

11 november 2018 om 21:57

Alles kan. Maar laten we niet dramatisch doen. Arsenal kan veel beter en dan hebben ze eerder latem zien. Is spurs veel beter dan? Pakken hun punten maar spelen ook niet goed. Strijd om plek 4 moet kunnen.

12 november 2018 om 00:40

Ik weet het zo net nog niet. Arsenal is in transitie en ze spelen nog niet altijd top, maar Spurs is dit seizoen ook alles behalve indrukwekkend.. Als Arsenal Spurs weet te verslaan denk ik maar zo dat Spurs een paar verliespartijen gaan pakken. Mentaal lijken zij namelijk toch erg zwak, wat in mijn ogen ook de reden is dat ze ondanks deze o zo superieure selectie geen prijzen weten te pakken.. Ik zeg niet dat ik Arsenal per se top 4 zie pakken, maar ik ben het er wel mee eens dat jouw statement overdreven is wat betreft Arsenal. De top 6 is gewoon een stuk beter dan de rest, dus geen enkel team vanuit daar zie je "strijden" met Everton, Leicester, West Ham en Watford.. daar zal gewoon een respectabel punten verschil tussen zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren