Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arnesen in de wolken na uitdelen drietal contracten bij Feyenoord

Laatste update:

Quilindschy Hartman, Ramon Hendriks en Sem Valk hebben een nieuw contract ondertekend bij Feyenoord, zo brengt de Rotterdamse club vrijdag officieel naar buiten. De drie verdedigers, allen achttien jaar, blijven met de nieuwe verbintenissen tot medio 2023 bij Feyenoord spelen. Ze sluiten echter nog niet aan bij de hoofdmacht van trainer Dick Advocaat.

Het drietal, dat afgelopen seizoen uitkwam in Feyenoord Onder-19 sluit in de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan bij Feyenoord Onder-21, dat met de nieuwe opzet van de voetbalpiramide uiteindelijk in de Keuken Kampioen Divisie kan terechtkomen. "Deze jongens vormen het kloppende hart van de defensie van Feyenoord Onder-21", reageert technisch directeur Frank Arnesen. "Stuk voor stuk zijn het verdedigers met de nodige voetballende kwaliteiten. Vanaf dit najaar mogen ze dat laten zien in de nieuwe Onder 21-competitie. Aan hen de taak om ervoor te zorgen dat Feyenoord daarin optimaal presteert. Maar vandaag moeten ze natuurlijk eerst genieten van dit mooie moment."

Hartman is naar eigen zeggen ‘ongelooflijk trots’. "Het is een mooi moment waar ik naar heb uitgekeken, na tien jaar bij Feyenoord Academy. Ik heb veel zin in komend jaar bij Onder-21 en ben daar ook erg nieuwsgierig naar. Dat is toch meer het mannenvoetbal, je laat de jeugd achter je." Valk rept over een ‘mooi jaar’. "Ik heb afgelopen seizoen veel stappen gezet bij Onder 19, volgend jaar wil ik dat ook doen bij Onder-21. We gaan er alles aan doen om zo snel mogelijk door te stoten naar de Tweede Divisie."

Voor Hendriks is het de tweede keer dat Feyenoord hem een nieuw contract voorschotelt. In 2018 tekende de verdediger zijn eerste verbintenis in De Kuip. De contractverlenging is echter nog steeds zeer speciaal. "Misschien nog wel specialer", benadrukt de jonge Feyenoorder. "Je werkt je nu echt toe naar het professionele voetbal. Volgend jaar gaan we met Onder 21 voor het kampioenschap. Daar ligt nu mijn focus."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou nou normaal ben je dat als je een topaankoop binnenhaalt. Dit zijn slechts eigen talenten die bijna niemand nog kent die je langer vastlegt.

19 juni 2020 om 15:49

Tsja als je ziet dat de laatste tijd veel talenten zijn vertrokken dan snap ik het wel.

19 juni 2020 om 15:51

Als je de berichtgeving van de laatste weken hebt gevolgd, is dat niet altijd een abc'tje.zeker niet als je het met een sterk teruggelopen budget moet doen.

19 juni 2020 om 16:12

Dit zegt meer over jou dan over de spelers. Hendriks gaat zeker komen. Dat een bikkelharde CV met een hoog temperament. Heerlijk om te zien. Hartman is snelle linksback, maar moet zeker wat doen aan zn verdedigende kwaliteiten. Aan de bal oogt het heel rustig en beschikt over overzicht.

19 juni 2020 om 17:07

Niet alleen over Feyenoord hoor. Het woord 'lyrisch' wordt bijvoorbeeld standaard gebruikt wanneer iemand gewoon positief is over een bepaalde speler. Gebeurt vaker dat de titel een eigen conclusie of draai is van een artikel.

Iemand die de jeugd van Feyenoord volgt en kan vertellen of deze talenten potentie hebben of voornamelijk worden vastgelegd voor opvulling van het U21 team? Hoe dan ook positief dat er daar straks spelers voor zijn.

19 juni 2020 om 15:53

Ramon en Quilindschy zijn grote talenten en zullen het eerste zeker halen (misschien met een omweg) Valk kan ik niets over zeggen. Ze zullen in de U21 een basisopleiding krijgen iig.

19 juni 2020 om 18:56

Sluit me aan bij Larsaah. (vooral) Hendriks en Hartman hebben zeker toekomst bij het eerste. Valk is nu vooral echter opvulling voor de o21.

Van Hendriks verwacht ik wel dat hij op termijn een bruikbare verdediger voor Feyenoord 1 kan worden. Wist overigens niet dat Hartman ook als verdediger speelt, dacht dat hij juist comfortabeler was op het middenveld.

19 juni 2020 om 16:38

Hartman is van origine linksback. Ik denk dat dat ook zijn beste positie is. Van Hendriks verwacht ik het meeste. Voetballend uitstekend, moet fysiek nog wle wat stappen maken.

20 juni 2020 om 01:05

Inderdaad, Hartman is een linksback maar kan ook op 6 spelen of centraal in de verdediging. Verder ben ik het met jullie beide eens.

Van alle talenten is het gewoon de vraag of ze het op termijn schoppen tot het eerste elftal. Wel mag je tegenwoordig blij zijn dat knapen van deze leeftijd en wat talent in de grote teen, al niet ras naar het buitenland hoppen. Beter salaris en God zegene de greep. Sportief valt het meestal tegen, maar ach, je hebt wat meer verdiend. Al is een enkeling wel elders doorgebroken, zo eerlijk moet ik ook zijn. Voor de clubs die zelf niet een goed gestroomlijnde jeugdopleiding hebben, maar wel geld, gewoon met hagel schieten, oftewel koop maar raak, en hopen dat er een voltreffer tussen zit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren