Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heeft Ajax een buitenkansje laten schieten als td? ‘Praten kan altijd...’

Laatste update:

Frank Arnesen had wel degelijk willen praten als Ajax hem benaderd had voor de positie van technisch directeur. De Deen is werkloos sinds zijn vertrek bij Feyenoord en heeft bovendien een verleden als speler bij de Amsterdammers. Arnesen geniet echter nog wel van zijn rust, zo bevestigt hij bij Goedemorgen Eredivisie. "Technisch directeur is gewoon 24/7."

Feyenoord nam in september afscheid van Arnesen, nadat hij al een tijdelijke pauze had ingelast vanwege zijn gezondheid. Daarvoor bekleedde hij bijna twee jaar de positie van technisch directeur bij de Rotterdammers. Nu het beter gaat met Arnesen staat hij echter nog niet te springen om weer een voltijd klus aan te pakken. "Jullie weten allemaal hoe dat is: technisch directeur is gewoon 24/7", aldus de Deen tegen zijn tafelgenoten.

Arnesen staat nu veel op de golfbaan, vertelt hij. Presentator Hans Kraay junior ziet een ingang. "En, nee gezegd tegen Ajax tussen het golfen door? Tussen hole acht en negen gewoon: 'Ajax, nee?'", aldus Kraay. Arnesen schiet in de lach. "Praten kan altijd. Maar of ik het zou doen, weet ik niet. Ik heb natuurlijk bij Ajax gevoetbald, dus ik heb een verleden. Maar ik heb er sowieso helemaal niet aan gedacht. Ik was meer aan het kijken hoe het gaat met mezelf. Lekker vakantie vieren."

Kraay stemt zich nog niet tevreden. "Maar als Van der Sar je gebeld had", probeert hij weer, "had je hem er dan op gegooid?" Arnesen erkent: "Nee, waarschijnlijk niet." De Deense oud-middenvelder speelde tussen 1975 en 1981 voor Ajax en sloot zijn profcarrière zeven jaar later af bij PSV. Bij de Eindhovenaren kwam hij in 1994 voor het eerst in de functie van technnisch directeur te werken. Die functie bekleedde Arnesen ook nog bij onder meer Tottenham Hotspur en Chelsea, alvorens hij in januari 2020 bij Feyenoord aan de slag ging. Ajax is inmiddels al in zee gegaan met Sven Mislintat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Buitenkansje, in welk opzicht is Frank Arnese een buitenkansje?

7 mei 2023 om 10:45

Beter dan die flapdrollen die er nu zitten, niet?

7 mei 2023 om 10:46

Laat Mislintat eerst een beginnen zeg. Pas rond december, wanneer het 1e half jaar met zijn aangestelde trainer en zijn samengestelde selectie er op zit, kan je hem beoordelen

7 mei 2023 om 10:49

Ik denk dat hij het over Hamstra en Huntelaar had

7 mei 2023 om 11:05

Die zitten er dan ook helemaal niet meer, dus die vlieger gaat sowieso niet op.

7 mei 2023 om 11:08

Zou kunnen, maar Hamstra is er al niet meer

7 mei 2023 om 11:47

Huntelaar had nog heel weinig te vertellen als beginneling maar Hamstra en Schreuder doken in de gat die openviel toen Overmars wegviel. Hebben de scouts buitenspel gezet en kochten er op los.

7 mei 2023 om 12:39

Hamstra zit er niet meer. Huntelaar is net begonnen als assistent van de TD.

7 mei 2023 om 10:45

In de zin van buiten een kansje. Maw geen optie

7 mei 2023 om 10:45

Om de redenen die ik hieronder noem.
Heeft zich bewezen en kan de puinhoop die het op dit moment is bij Ajax prima opruimen. Al weet ik niet hoe die andere het gaat doen, maar een beschikbare Arnesen die niet direct nee zegt is een buitenkansje

7 mei 2023 om 11:31

Helemaal mee eens. Ik hoor die man net praten, hij maakt duidelijk dat goede communicatie echt al het halve werk is. Wat een heerlijke vent om naar te luisteren en een kopstuk bovendien.

7 mei 2023 om 12:08

Arnesen heeft ons ook geholpen om uit de puinzooi te komen. Heeft echt zoveel goed werk geleverd, zou nooit vergeten moeten worden bij Feyenoord.

7 mei 2023 om 13:06

@Sander1410,

Arnesen is inderdaad een goede TD en had zeker (een deel van) de puinhoop op kunnen ruimen.

Desondanks is dat geen lange termijn visie die je nu wel neer moet zetten bij Ajax.

Is Mislintat de geschikte? Hij heeft ervaring op het alleen hoogste podium. Spreekt vier talen. Is scout geweest, hoofd scout, technisch directeur en heeft een universitaire graad in sport wetenschappen. Je kan hem toch wel (groten) deels de eer geven dat Dortmund een stabiele 2-4 plek kandidaat is geworden/gebleven.

Daarnaast Huntelaar die weer Spaans en Italiaans spreekt, ook vloeiend Duits, Engels en Nederlands. ervaring heeft qua voetbal in de absolute top. En een echte Ajacied is.

Ik zie echt een combinatie die letterlijk alle vakjes afstreept wat je kan wensen…

7 mei 2023 om 17:00

Je vergeet er nog een. Mislintat heeft zijn diploma's als coach betaald voetbal, puur om het allemaal nog beter te begrijpen. Sterker nog als jeugdspeler heeft hij profclubs (waaronder Dortmund) afgeslagen omdat hij liever bij zijn vrienden wilde voetballen. De beste man is intens loyaal, aast niet op posities van anderen en was in zijn tijd bij Dortmund een assistent TD met als titel hoofdscout. De enige reden dat hij daar niet TD werd, was omdat het wel goed liep zo en hij daar ook niet moeilijk over deed. Het was goed zo. Inmiddels zijn al redelijk wat journalisten in de geschiedenis van Mislintat gedoken. En des te meer bekend wordt, des te meer hij op de daadwerkelijke buitenkans begint te lijken. En ook nog een die niet gelijk ervandoor vliegt als hij succesvol is.

7 mei 2023 om 10:50

Hahaha @Janta ja inderdaad. Ik zie hem niet. Geef Sven maar een jaar de kans.

7 mei 2023 om 10:57

Buitenkans voor de zoon van Frank denk ik.. Kan weer zichzelf verrijken met transfers.

Ik begrijp werkelijk niet wat de toegevoegde waarde is van de vraag van Hans.

7 mei 2023 om 11:04

Ik ergerde me ook dood aan de vraag van Hans; wat is de toegevoegde waarde van deze vraag? ... Hij heeft het vermogen om soms wel de meest vreemde vragen te stellen.
G

7 mei 2023 om 12:46

Zoals ik weken geleden al schreef: Seedorf als AD, Arnesen als TD, Molenaar in RVC, en een ajax trainer (bijv. Bosz als er niets beters is). Nu zit je met vd sar, mislintat, van halst en heitinga. Dat is het verschil tussen een buitenkansje en een recept voor falen

7 mei 2023 om 15:08

Seedorf, Molenaar en Bosz. Goed plan hoor. Drie, laten we maar voor het gemak zeggen sterke, karakters. Hoeveel meer bonje wil je hebben?

Zomaar wat namen noemen kan iedereen wel. Gelukkig zit jij niet in de RvC van Ajax, want met dit soort opportunisme is Ajax binnen 3 jaar KKD materiaal.

7 mei 2023 om 16:07

Nee 3 zwakgenouwde karakters zijn wel goed zeker.
Sterke karakters kunnen met elkaar samenwerken mits er onderling respect is en men achter dezelfde visie staat. Echt een simplistisch argument wat je daar op tafel brengt

7 mei 2023 om 17:48

Nee, jouw bijdrage en continue gebash op vdsar snijdt hout wilde je met droge ogen beweren? Sterke karakters als deze drie heren (karakters mag je ook vervangen door ego's) vechten elkaar binnen no-time de tent uit, 100% zeker. Sterkte karakters kunnen samenwerken, dat klopt. Maar dan moeten ze wel complementair aan elkaar zijn. En dat zijn deze drie allerminst, het zijn alledrie betweters die hun kont tegen de krib gooien als het niet naar hun zin gaat.

Hoop dat Feyenoord hem weer terugneemt. Kleine kans, maar hij heeft echt de basis gelegd voor het huidige succes door de gehele organisatie om te gooien. Van scouting tot jeugdopleiding tot het aanstellen van Slot en het aantrekken van bijvoorbeeld Trauner.

7 mei 2023 om 11:24

Precies mijn gedachte. Ik was erg enthousiast over de weg die werd ingeslagen onder Arnesen. Op zich is dat goed voortgezet, maar als hij wil kan ik op dit moment echt geen betere kandidaat bedenken.

7 mei 2023 om 12:55

Het mag toch onderhand wel duidelijk zijn dat Feyenoord een goede reden had om hem te laten gaan? Een reden die ze tot op heden nog niet bekend gemaakt hebben? Eerst was het ziekte, toen ouderdom/pensioen, toen zouden ze af willen van een bestuur met TD en nu zoeken ze weer een TD. Gewoon lulkoek, er is iets aan de hand geweest anders stuur je tijdens een technisch succesvolle periode nooit je TD weg.

Hoop nogsteeds dat Overmars terug komt.

7 mei 2023 om 10:51

Mits hij zijn excuses aanbied voor zijn wangedrag destijds en een traject ondergaat why not...

7 mei 2023 om 12:14

Excuses voor wat? Hij heeft namelijk al een excuses aangeboden. Dat was voor mij voldoende en had wat mij betreft ook niet weg gemoeten.

7 mei 2023 om 13:03

Haha Overmars wist niet eens wat hij fout had gedaan joh. Die excuses waren duidelijk ingefluisterd en totaal voor saus.

7 mei 2023 om 10:59

Hou ermee op, dat kan gewoon niet.
Punt. En de redenen waarom niet zijn allemaal al zo vaak benoemd.

7 mei 2023 om 11:28

@Jon Rans
Dan ben je als club je geloofwaardigheid totaal kwijt.

7 mei 2023 om 12:15

Is totaal niet interessant. Sponsors komen namelijk af op succes.

7 mei 2023 om 11:28

Zegt in mijn ogen vooral iets over fans die dat roepen. Ik snap wel dat hij een hele goede TD is, maar het is wel echt een dikke middelvinger naar de vrouwen in de organisatie (en in het algemeen) als hij zo snel terugkomt. Bovendien zie ik hem het niet doen, hij weet ook wat de sentimenten zijn in Nederland. Die wordt wekelijks toegezongen.

7 mei 2023 om 11:37

Lijd je meer gezichtsverlies door het opnieuw aanstellen van Overmars of met de huidige situatie en op dit moment geen reden om aan te nemen dat er verbetering aan zit te komen? Voor supporters in elk geval geen moeilijke vraag om te beantwoorden.

7 mei 2023 om 11:42

@Jon Rans dat hoop ik ook.
Oke hij is geen Messias maar sinds hij weg is, is het een zooitje.
Hij heeft ook miskopen gehad maar het gros is toch echt goed geweest.
Het enige wat hij zou moeten doen is echt zijn excuus aanbieden want anders kom je niet geloofwaardig over.
We moeten dit maar uit ons hoofd zetten.

7 mei 2023 om 11:44

Als bedrijf ga je dan even een partij in de min zeg... en terecht

7 mei 2023 om 12:18

Ajax zal eerder in de plus gaan, want succes telt. Moraal telt helemaal niet in het leven. Misschien dat er een aantal sponsoren weglopen, maar die worden heel erg makkelijk vervangen.

7 mei 2023 om 12:27

Dat je hem al terug wil zegt al genoeg

7 mei 2023 om 12:51

Misschien kan je beter hopen dat Overmars gewoon lekker in de luwte blijft bij een kleinere club gezien zn hartprobleem.

Ben benieuwd of Arnesen niet beter was geweest in de RvC dan een Van Halst. Qua leeftijd en intensiteit lijkt die rol me hem beter geschikt.

7 mei 2023 om 11:05

Hij komt wel heel rustig en beschouwend over. Ervaring op verschillende gebieden.
Zou idd geen slechte keus geweest zijn.

7 mei 2023 om 12:34

In de uitzending gaf hij ook aan dat ie geen td meer wil zijn en liever als adviseur wil werken. Als commissaris zou dit ook goed passen.

De man die Ronaldo ooit naar Eindhoven haalde. Vind het nog steeds jammer dat PSV niet volledig wilde inzetten op zijn terugkeer maar in plaats daarvan voor Stewart heeft gekozen

Laten we eerlijk zijn, er is niet voor niets door Feyenoord afscheid genomen van Arnesen nadat er verschillende verhalen over zelfverrijking en gesjoemel met transfers naar buiten kwamen.

Het zal misschien nooit hardop bevestigd worden maar dat er iets niet klopt is wel duidelijk.

En waarschijnlijk dat de overige clubs dat ook weten anders hadden zowel Ajax als PSV vast wel een belletje naar Arnesen gepleegd.

Als je de hele uitzending hebt gekeken, weet je dat hij geen TD meer wil zijn. Het artikel is dan ook helemaal niet correct. Hij zou nog als adviseur voor een club willen werken maar niet meer 24/7 als TD

7 mei 2023 om 12:40

Daarom. En Ajax heeft net een nieuwe TD aangesteld die nu pas begint aan zijn zware taak Ajax te versterken komende zomer.

7 mei 2023 om 15:21

Misschien was Arnessen wel goed geweest om als technische man in de RVC te zitten. Ik schat hem hoger in dan van Halst

Waarom zou hij bij Feyenoord weggaan vanwege zijn gezondheid en dan bij ajax gaan, waar er nog meer druk is?

7 mei 2023 om 15:22

Hij is niet vrijwillig vertrokken bij Feyenoord. Feyenoord wilde de samenwerking stoppen. Waarom??? Daar gaan geruchten over….

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren