Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arnautovic maakt enorme misser goed en helpt Inter langs slap Atlético Madrid

Laatste update:

Inter heeft dinsdagavond verdiend afgerekend met Atlético Madrid in de heenwedstrijd van de achtste finale van de Champions League. De Milanezen hadden de hele wedstrijd het beste van het spel en gunden de tegenstander amper kansen: 1-0. Doelpuntenmaker was Marko Arnautovic, die niet lang daarvoor nog een enorme kans had laten liggen.

De selectie van Inter waarborgt drie Oranje-internationals, waarvan de laatste maanden slechts één verzekerd lijkt van een basisplaats: Stefan de Vrij. Zo was ook het geval in het duel met Atlético. Dat betekende dat Denzel Dumfries en Davy Klaassen op de bank begonnen.

Aan de zijde van de Madrilenen bestond het spitsenduo uit Antonine Griezmann en Marcos Llorente. Onder meer Memphis Depay, die de laatste weken aardig op schot is, Álvaro Morata en Ángel Correa namen plaats op de reservebank.

In de eerste helft was er één speler die nadrukkelijk voor dreiging zorgde: Lautaro Martínez. De spits van Inter probeerde het na een klein halfuur van afstand en miste maar net. Enkele minuten later was hij weer gevaarlijk met een kopbal, maar doelman Jan Oblak was alert. Vlak voor rust was de Argentijn dreigend na een knappe rush van Marcus Thuram, maar drie keer bleek geen scheepsrecht.

Atlético kwam in de eerste helft niet verder dan speldenprikjes. De ploeg van Diege Simeone schoot voor de pauze slechts twee keer, waarvan één poging van afstand was. Halverwege stond dan ook een 0-0 stand op het scorebord.

In het tweede bedrijf leek Simeone het iets anders aan te willen pakken, daar hij na tien minuten spelen besloot Morata in te brengen voor middenvelder Saúl Ñiguez. Het leverde niet direct een verandering in het spelbeeld op, al kreeg vleugelverdediger Samuel Lino wel nog een mogelijkheid namens de Spanjaarden. Het schot van de Braziliaan eindigde aan de voor hem verkeerde kant van de paal.

In de 63ste minuut volgde de grootste kans van het treffen in het miljardenbal. Invaller Arnautovic kreeg een enorme mogelijkheid na een strakke voorzet vanaf links, maar de Oostenrijker schoot van heel dichtbij over het doel van Oblak.

Zijn misser zou Inter uiteindelijk niet opbreken. Na een balverovering op de helft van Atlético ging Martínez alleen af op het vijandelijke doel en hoefde hij alleen nog maar Oblak te verschalken. Dat deed hij niet, maar de rebound was wel aan Arnautovic besteed, die daarmee zijn eerdere misser deed vergeten: 1-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat Depay en Dumfries niet in de basis zijn gestart. Weet iemand waarom Depay helemaal niet is ingevallen? En Griezmann is dit seizoen een van de beste spelers, waarom is hij gewisseld?

21 februari 2024 om 08:02

omdat ze hem niet goed genoeg vinden depay volgens mensen kreeg hij dit weekend rust . maar ze nemen hem gewoon niet serieus

Inter heeft de hele wedstrijd gedomineerd. Genoeg kansen om 2-0 of 3-0 te winnen. Nu wordt het onnodig lastig in Madrid.

Dus zo goed is Atletico eig niet. Zet die wedstrijden van Feyenoord ook weer in perspectief.

20 februari 2024 om 23:01

Want Feyenoord is van het niveau Inter?

20 februari 2024 om 23:02

Vreemde conclusie. Inter is gewoon erg sterk. Daar wint geen enkele club makkelijk van.

20 februari 2024 om 23:06

Dus omdat atletico verliest van de ploeg met de minste verlies punten in Europa met de minste goals tegen zijn ze niet sterk ?? Man wat heb jij een kijk op voetbal zeg.

20 februari 2024 om 23:07

Inter was vooraf al favoriet. Heb je enig idee waar inter staat in Italië? Wellicht een aantal van hun wedstrijden gezien tegen de concurrentie? Denk dat ik het antwoord op beide vragen wel weet.

20 februari 2024 om 23:31

Jij denkt dat voetbal alleen uit Barca, Real en de PL clubs bestaan. Duitse legendes als Effenberg en Mathues zetten Inter als favoriet weg samen met City en Real en jij zet Inter op het zelfde niveau als Feyenoord

Inter heeft nu 9 wedstrijden achter elkaar gewonnen waaronder tegen AS Roma, Fiorentina, Lazio, Juventus en Atletico Madrid nu.

Atletico heeft van de laaste 5 wedstrijden tegen Real Madrid 2x gelijk gespeeld 2 x gewonnen en maar 1x verloren, met jou logica is Real niveau fc Balophetdak.

Snap jij het spel wel helemaal?

21 februari 2024 om 00:01

@voetbaltjer: volgens jouw logica is Bologna ook beter dan Bayern München omdat Bologna won van Lazio en Lazio daarvoor van Bayern had gewonnen.

Arnautovic met een hele belangrijke treffer maar zoals gewoonlijk mist hij echt teveel. Had er eigenlijk al zeker 2 moeten maken. 1-0 ik krap maar met de defensie van Inter kunnen ze deze voorsprong zeker verdedigen. Hoop alleen wel dat de blessure van Thuram meevalt anders heb je wel een probleem.

20 februari 2024 om 23:35

Atletico uit lijkt mij echt prima te doen voor Inter. Atletico heeft een geweldige selectie maar de speelwijze van Simeone remt de ploeg.

Tja atletico is het helaas niet helemaal dit seizoen. Kwaliteit zeker, maar erg wisselvallig.
Maar is Inter zeker gegunt.

Sjonge jonge Arnautovic en Lautaro, hoeveel kansen heb je nodig om te scoren... Inter heeft beter gespeeld en verdiend gewonnen. Maar dit had echt een grotere score moeten worden.

Jammer 0-0 was een prima uitslag geweest voor de return maar een 1-0 kan je in eigen huis ook goed maken aupa atleti

21 februari 2024 om 09:17

Jij zei ook dat Inter in eigen huis wel te doen was. Volgens mij onderschat je dit team enorm. Ik verwacht dat Inter doorgaat. Ze hoeven in Madrid niet meer te komen en nu is Atleti kwetsbaar achterin voor de counters van Inter.

Terechte overwinning. Inter had meer balbezit, meer kansen en defensief was het solide. We moeten wel klinischer zijn voorin. Wat een misser van Arnautovic maar gelukkig maakte hij het goed met een doelpunt. Hopelijk is Thuram niet lang uit roulatie. We kunnen zijn snelheid goed gebruiken. Overal belangrijke overwinning. Het is verre van over maar ik heb een zeer volwassenen inter gezien. Die zullen ook uit in Madrid niet zomaar thuis geven.

Inter had hier de tweestrijd al kunnen beslissen maar een 1-0 thuis tegen Atletico winnen betekent eigenlijk dat alles nog open ligt.

20 februari 2024 om 23:17

Muah, verwacht dat Inter in Madrid ook wel wint. Zijn echt ijzersterk dit seizoen.

20 februari 2024 om 23:34

Atletico thuis is altijd een ander verhaal dan uit op bezoek. Ik zie ze dit wel winnen.

In La Liga laat Simeone zijn team soms wat avontuurlijk spelen, maar in de CL is het toch teruggrijpen naar zijn oude tacktiek de dubbeldekker plaatsen. Iets wat gewoon totaal niet meer werkt , maar toch blijft die er steeds naartoe grijpen in wedstrijden met groot belang. Defensief geven ze teveel kansen weg en aanvallend creëren ze te weinig in hun defensief systeem, ze stellen echt al jaren niets meer voor in de CL. Inter vergat het helemaal af te maken vandaag, maar komt wel goed.

20 februari 2024 om 23:36

En dat is ook nog eens de bestbetaalde coach ter wereld.

Dit had toch gewoon al beslist moeten zijn? Inter doet zichzelf zwaar te kort hier, man man man Martinez en Arnautovic, wat een missers. Het is voor hen te hopen dat ze niet tegen een zeperd aanlopen in de return, dat zullen ze zichzelf nooit vergeven.

21 februari 2024 om 00:29

Inter loopt dit jaar wel gewoon nog niet tegen zeperds aan. En scoren doen ze ook bijna altijd. Er is natuurlijk altijd een einde aan alles.

Jammer dat het niet minimaal 2of 3-0 werd. Nu maak je het jezelf lastig. Maar goed atletico moet thuis aanvallen en komen ipv met 8 man verdedigen. Meer ruimte is alleen maar beter voor inter . Hoop dat inter verder gaat

Vond Inter een stuk sterker ogen in de minuten (en de samenvatting) die ik gezien heb.
Atletico had alleen nog uit het doosje kunnen komen met die verdomde Morata op het einde! Die had wel mogen zitten zeg....

Maar Inter had het betere van het spel & met name ook de grotere kansen.

Kwam Arnautovic in de rust nu voor Thuram? Geblesseerd? Hopelijk niet?

Snap overigens niet wat Internazionale met sommige spelers moet zeg. Arnautovic is een leuke speler voor de middenmoot, maar die kans die hij om zeep hielp, dat kan toch niet op dit niveau? Ik zie nog liever Alexis Sanchez invallen dan hem zeg...

Vind Inter echt een heel aparte selectie hebben ook met spelers als Klaassen, Cuardrado, Alexis Sanchez, Arnautovic, Mkhitharyan (al doet die het vgm ook best oke), Darmian met name...

21 februari 2024 om 12:34

Gebrek aan financiële middelen. Daardoor zijn die oudere spelers relatief goedkope (qua transfersom) aankopen in verhouding tot hun kwaliteit.

Van de namen die je noemt zijn bijvoorbeeld Klaassen, Cuadrado en Sanchez zuivere selectieopvulling. Mkhitaryan is al tijden een basisspeler, Darmian ook (nu zelfs Dumfries op de bank gespeeld, zij het mede door blessures) en Arnautovic was de tweede spits optie. Die deed het afgelopen jaren ook wel gewoon goed bij Bologna.

21 februari 2024 om 12:39

Ja, klopt. Ik snap het wel, maar des te knapper dat ze het dan zo goed doen in mijn ogen.

Arnautovic vind ik gewoon niet het niveau Inter, maar hij deed het blijkbaar goed bij Bologna.

Sanchez vind ik een leukere supersub in mijn ogen en ook eentje met meer kwaliteit.

Thuram is ook goed binnengehaald.

Cuardrado is een prima opvulling, maar denk wel prijzig, toch (salaris)?

Klaassen snap ik oprecht niks van overigens. Dan zou ik nog liever een talent de kans geven uit de jeugd.

Mkhitaryan is basisspeler inderdaad, maar vind hem niet zo heel sterk (wel beter dan bij United en Arsenal).

Darmian snap ik overigens ook niet. Die is toch ook niks meer waard? Waarom zou je Dumfries dan op de bank zetten. Die wordt nu alleen maar minder geld waard. Terwijl ik denk dat Dumfries voor dit systeem meer geschikt is voor die plek dan Darmian.

21 februari 2024 om 16:11

Darmian is al 2 jaar op een zeer hoog niveau aan het spelen onder Inzaghi, zowel als wingback en RCV. In meer tactische wedstrijden is Darmian geschikter dan Dumfries, die dan juist weer heel nuttig is om met zijn power en energie in zulke wedstrijden in te vallen met nog 20-30 speelminuten te gaan. Maar je moet Inter natuurlijk wekelijks volgen om de waarde van Darmian correct in te schatten. Hij is een laatbloeier, maar doet het echt uitstekend onder Inzaghi en op consistente basis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren