Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ancelotti wil basisspeler van PSV uit seizoen 2022/23 naar Real Madrid halen’

Laatste update:

Jarrad Branthwaite is op de radar verschenen bij Real Madrid, zo melden verschillende Engelse media waaronder Daily Mail en The Guardian. De verdediger van Everton moet in Madrid dienen als vervanger voor de lang geblesseerde David Alaba.

Alaba scheurde zijn kruisband in het duel met Villarreal vorige maand (3-1 winst) en zal dit seizoen niet meer in actie komen voor Real Madrid. Eerder werd Raphaël Varane genoemd als mogelijke vervanger, nu wordt Branthwaite in verband gebracht met een transfer naar Spanje.

Het gerucht is niet uit de lucht gegrepen. Real Madrid-manager Carlo Ancelotti kent Branthwaite nog van zijn tijd bij Everton. Sterker nog: Ancelotti haalde hem toentertijd van Carlisle United naar the Toffees.

Vorig seizoen werd de Engelsman verhuurd aan PSV. In Eindhoven was hij een belangrijke schakel in het elftal van Ruud van Nistelrooij dat beslag wist te leggen op de TOTO KNVB Beker.

PSV wilde de 21-jarige mandekker zelfs langer vastleggen, maar vond hem uiteindelijk te duur. Technisch directeur Earnest Stewart besloot daarop door te schakelen naar Armel Bella-Kotchap.

Branthwaite bleef bij Everton en dat heeft de club uit Liverpool geen windeieren gelegd. Hij kwam dit seizoen tot dusver zeventien Premier League-duels in actie en kan rekenen op een basisplaats onder manager Sean Dyche.

Mocht Branthwaite inderdaad van Everton naar Real Madrid verkassen, komt hij landgenoot Jude Bellingham tegen. De middenvelder kwam afgelopen zomer voor meer dan honderd miljoen euro over van Borussia Dortmund en is inmiddels topscorer van de Spaanse competitie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toen er een hoop mensen hoopten op een definitieve overname naar PSV begreep ik niet waarom. Ik vond hem nog geen super indruk maken. Blijkbaar heb ik er geen kijk op of heeft hij zich zo goed ontwikkeld dit jaar?

9 januari 2024 om 11:30

Ancelotti kent hem nog van zijn tijd bij Everton, naast dat hij zich goed heeft ontwikkeld helpt dat wel mee

9 januari 2024 om 13:27

Ik heb mij destijds wel verbaasd over het feit dat veel psv supporters hem niet wilden behouden. Vind het zelf wel een erg slimme verdediger. Al moet ik zeggen dat ik natuurlijk ook niet had verwacht dat hij zo snel op de radar zou verschijnen bij de top.

9 januari 2024 om 15:47

Ook veel wilde hem wel houden. Was 50/50, maar dat hij talent had, dat zag iedereen. Boom van een vent en aardig snel voor zijn lengte.

9 januari 2024 om 11:33

Ik heb precies hetzelfde, was bij PSV geen groot fan van hem. Het was zeker niet slecht, maar heel stabiel oogde het niet. Ik denk toch dat het met het PSV van toen te maken had wat überhaupt gewoon de grote Xavi Simons show was en verder vrij grauw en niet bijzonder. Ruud stelde m ook niet altijd op.

Bij Everton schijnt die het echt fantastisch te doen en is iedereen laaiend enthousiast over hem. Dus ik denk (met alle respect) dat het een beetje van beide is, we hebben er beide geen kijk op en hij heeft zich ook nog verder goed ontwikkeld dit jaar

9 januari 2024 om 11:42

Ik vond het een verademing in de verdediging van PSV eerlijk gezegd. Verdedigend echt een stuk beter dan die Ramalho.
Had hem echter geen toekomst bij RM toegedicht om heel eerlijk te zijn.

Toen ik de titel las, dacht ik eigenlijk dat het over Xavi zou gaan. Nu is hij er nog niet klaar voor, maar dit is de enige basis speler van PSV van vorig jaar (Of uberhaupt de laatste jaren) waarvan ik denk dat hij het niveau kan halen om bij RM te spelen / slagen.

9 januari 2024 om 12:12

Jarred moest zich even aanpassen en RVN bleef lange tijd helaas tegen beter weten in vasthouden aan Obispo, maar de potentie was toch duidelijk te zien? Hij oogt een beetje als een lange slungel, maar gooide zich echt werkelijkwaar overal voor, heeft snelheid, een goede passing en tweebenig. Ik was eigenlijk al overtuigd in de wedstrijd tegen Monaco, waar de 3-2 ook viel door een geweldige pass waarmee hij de aanval opzet en enkele doelpunten voorkwam. PSV had hier gewoon geld voor moeten neerleggen, zeker gezien het ook nog ging om een Engelse verdediger waar je altijd wel geld aan zou gaan verdienen. Eeuwig zonde als je ziet hoe hij zich ontwikkelt.

9 januari 2024 om 14:10

Ik vond hem ook nog veel te wisselvallig, maar ik hoopte vorig seizoen wel al dat PSV hem kon behouden. Dat hij potentie had stond als een paal boven water.

En centrale verdedigers pieken meestal wat later, ik denk dat op die positie ervaring belangrijker is dan op alle andere posities. Het zegt bv. wel wat dat Jaap Stam op z'n 20e nog bij een amateurclub zat en daarna via Zwolle, Cambuur, Willem II en PSV pas op z'n 26e een overstap naar de Europese top maakte.

Snap het wel. Uitzonderlijke verdediger. Thuis tegen Feyenoord toen in de stromende regen was hij toen hij zo’n beetje voor het eerst in de basis stond al de beste man op het veld.

9 januari 2024 om 11:53

Ik vond Branthwaite echt matig bij PSV. Herinner me nog grote fouten tegen Volendam en Cambuur. Verdedigend was het allemaal niet overtuigend en aan de bal vond ik hem ook erg matig. Blij dat Boscagli weer terug is

9 januari 2024 om 12:07

Beste man op het veld? We kwamen toen tot 35 schoten. En Ik kan me dat totaal niet zo herinneren dat hij zo uitblonk.
Op Sofascore waren er 6 spelers beter en 2 met gelijke score.
Op Vi krijgt hij een 6,5 en waren er 6 beter en 1 met gelijke score

Denk dus dat jouw beeldvorming een beetje overdreven is.


9 januari 2024 om 12:15

Ik herinner me ook dat hij een last was voor ons en de beste man bij SV die wedstrijd eerlijk gezegd. Misschien zit VI er wel naast

9 januari 2024 om 12:16

Feyenoord kwam die wedstrijd tot 13 schoten waarvan 6 op doel. 35 zou wel heel extreem zijn

9 januari 2024 om 12:50

@davilla_7, dan kijk nog maar eens goed. 35 schoten waarvan 7 op doel.

9 januari 2024 om 13:12

In het Philips Stadion 35 schoten??? Dat zou zo bijzonder zijn, dat de meeste supporters zich dat wel zouden herinneren. Of verwar je nu de wedstrijd in De Kuip waar Feyenoord idd schoten begon te lossen toen PSV met tien man stond? Daar staat mij wel een statistiek van 35 bij in het voordeel van Feyenoord.

ESPN stats geven namelijk ook aan dat Feyenoord 13 schoten had, waarvan 6 op doel. Tegenover 27 schoten van PSV, waarvan 10 op doel. Nogmaals, dit gaat over de 4-3 overwinning in het Philips Stadion.

9 januari 2024 om 13:13

Haha excuses. ik heb de verkeerde wedstrijd in beeld. Ik las thuis en dacht daarom in de Kuip. In de Kuip was de 2-2 in februari.
En dan helemaal eerlijk: De andere wedstrijd heb ik niet volledig gezien, (Ik zat toen in het vliegtuig voor een zakenreisje) dus kan Pieterpost wel degelijk gelijk hebben over deze wedstrijd.

Wel vind ik dat Branthwaite in de rest van het jaar weliswaar aardig speelde, maar ook weer niet gewelidg was.

Deze kerel was degelijk bij PSV maar niet zo heel indrukwekkend. Of Ancelotti kent hem nog via zijn Everton tijd of die kerel heeft zich uitermate goed ontwikkelt dit seizoen. Want heb die kerel niet echt gezien dit jaar bij Everton. Maar de verhalen schijnen wel goed te zijn over hem. Of hij echt Real Madrid niveau is tja...

9 januari 2024 om 11:55

Ontwikkelde zich al goed bij PSV. Aan het eind van het seizoen echt een stuk beter dan aan het begin.

Eind vorig seizoen zei ik al dat PSV hem definitief had moeten overnemen omdat hij toen al een degelijke verdeger was met doorgroeimogelijkheden én de Engelse nationaliteit waardoor hij sowieso 10 miljoen meer waard is.
Aan de andere kant je gelijk halen op basis van een gerucht bij een club die alles in de competitie gewonnen heeft tot nu toe en de volgende ronde van de CL gehaald heeft is wellicht niet heel slim.

Gewoon onzin hoor. Ancelotti heeft al zelf op een persconferentie gezegd dat er geen vervangers meer komen.

Kamp-Mbappé heeft ook wel een interessant statement naar buiten gebracht. Stuk relevanter dan dit. Want het verkleint de kans dat die naar Real gaat toch wel aanzienlijk vind ik (statement is te lezen op de socials van Fabrizio).

9 januari 2024 om 12:25

Wat Ancelotti zegt op persconferenties is ook gewoon niet serieus te nemen. Niet dat ik dit gerucht geloof maar je argument is gewoon bijzonder slap.

Romano is de afgelopen jaren ook maar zelden serieus te nemen op zijn tap-ins na wanneer iedereen het al weet. Bovendien citeert hij ook enkel rmcsport en is het geen rechstreekse informatie. Of rmcsport nou zo betrouwbaar is...

9 januari 2024 om 12:39

Wat ancelotti het laatste jaar zegt over transferpolitiek vind ik toch zeer correct. Als hij zegt dat er niemand komt, dan geloof ik dat eerlijk gezegd wel momenteel. Zijn opmerkingen over spelers van zijn team zijn iets anders.

Verder zie ik ook niet in wat er niet betrouwbaar zou zijn aan dat statement. Als het niet waar is dan was het makkelijk te ontkrachten door kamp-Mbappé omdat ze zogenaamd geciteerd worden.

9 januari 2024 om 14:03

Met betrekking tot zulk nieuws over transfers valt Ancelotti zeker wel serieus te nemen.

9 januari 2024 om 16:47

Afgelopen zomer kwam er ook niemand meer bij volgens Ancelotti tot Arda gehaald werd volgens mij.

Dat laatste vind ik wel bijzonder simplistisch van je Lierse. Elke dag wordt er wel iets gepubliceerd dat makkelijk te ontkrachten is en dat doen ze nooit, waarom hier dan wel volgens jou? Als het zwijgen van Mbappe al een argument is tegenwoordig. Hoe zie je dat dan voor je? "We hebben wel al gesprekken gevoerd en zijn wel bereid ons een deadline te laten opleggen."

Ik was bij PSV ook niet zo gecharmeerd van hem. Vond hem opbouwend niet heel sterk, met ruimte in zijn rug verdedigend ook niet. Ik vond hem ook iets houthakkerigs hebben, in de lucht was ie wel sterk.

Ik vind al met al dat Boscagli het nu beter doet. Maar die zat meestal op de bank toen ie weer fit was vorig jaar (achter Gerrit)

Mooi dat ie zich zo goed ontwikkelt als de verhalen kloppen (ik kijk Everton nooit). Jammer dat PSV hier niet in mee kan profiteren.

9 januari 2024 om 15:04

Boscagli was niet fit. Maar hij was een slag beter dan Ramalho en Obispo. Een defensie met Boscagli en Branthwaite is gewoon prima. Bos doet de opbouw en Bran doet vooral de bal tegenhouden en inleveren. Je hoeft geen 2 voetballende centrale verdedigers te hebben. Sterker nog, beter 1 slager die vooral tegenhoudt, wegwerkt en (bij de goede kleur) inlevert, en de andere die wel de pass heeft. Vrijwel alle verdedigingen van PSV waar ik van wegdroom, hadden een dergelijk duo.

Daily Mail? Okay. Dan moet je grote vraagtekens stellen hierbij. Branthwaite is wel een aardige speler, met uitschuifbare benen en een goeie tackle, kan een pass versturen en kiest goed positie. Verdedigend ook goed in de lucht. Ik blijf bij het standpunt: portemonnee trekken en Simakan weghalen bij Leipzig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren