Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ten Hag is overtuigd en zet voormalig PSV’er op het lijstje van Man United’

Laatste update:

Jarrad Branthwaite staat op het wensenlijstje van manager Erik ten Hag bij Manchester United, zo melden verschillende bronnen uit Engeland. De 21-jarige verdediger van Everton, die vorig seizoen nog op huurbasis voor PSV speelde, wordt gezien als een potentiële sterkhouder voor the Red Devils.

Ten Hag is op zoek naar diverse versterkingen, al lijkt de kans klein dat United tijdens de winterse transferperiode veel gaat ondernemen. De nummer zeven van de Premier League moet volgens the Evening Standard eerst spelers verkopen om grote aankopen te kunnen doen.

Branthwaite is dit seizoen een vaste waarde bij Everton.

United wist deze transferperiode wel al ruimte te maken in het salarisbudget, door op huurbasis afscheid te nemen van Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Donny van de Beek (Eintracht Frankfurt), Hannibal Mejbri (Sevilla) en Álvaro Fernández (Benfica). Daarnaast werd huurling Sergio Reguilón eerder teruggestuurd naar Tottenham Hotspur.

Toch lijkt het erop dat United zich meer richt op jonge versterkingen voor in de zomerse transferperiode. Voorin zouden the Red Devils Crystal Palace-aanvaller Michael Olise op de korrel hebben. Voor de achterste linie staan onder meer Branthwaite en Jean-Clair Todibo (OGC Nice) op Ten Hags lijstje.

De interesse van United in Branthwaite is geen verrassing, daar de mandekker zich in de Premier League behoorlijk aan het doorontwikkelen is. Vorige week werd de Engelsman nog gelinkt aan Real Madrid. Volgens The Guardian is trainer Carlo Ancelotti gecharmeerd van Branthwaite, die hij nog kent uit zijn tijd bij Everton.

Vorig seizoen werd Brantwaithe nog verhuurd aan PSV. In Eindhoven was hij een belangrijke schakel in het elftal van Ruud van Nistelrooij dat beslag wist te leggen op de TOTO KNVB Beker. PSV wilde de 21-jarige mandekker afgelopen zomer langer vastleggen, maar vond hem uiteindelijk te duur. Technisch directeur Earnest Stewart besloot daarop door te schakelen naar Armel Bella-Kotchap.

Dit seizoen kwam Branthwaite tot 23 officiële wedstrijden voor Everton. Transfermarkt schat zijn marktwaarde inmiddels op 25 miljoen euro. Op Goodison Park ligt de Engelse jeugdinternational tot medio 2027 vast. Zijn laatste contractverlenging dateert van oktober vorig jaar.

Is Jarrad Branthwaite klaar voor de Europese top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik word hier toch zo moe van.. 😪

Lijkt me dat het Todibo gaat worden mocht dit kloppen. Sinds de nieuwe aandeelhouders verwacht ik meer (huur-)transfers van Nice naar United en andersom.

18 januari 2024 om 12:35

Dat lijkt me inderdaad iets wat veel sneller zal gebeuren inderdaad. Todibo zou ik blij mee zijn, stond ondanks als tiener al te boek als enorm talent en na een mislukt avontuur bij Barcelona schijnt hij het nu wel weer erg goed te doen bij Nice.

Is ook het profiel speler wat je graag naast Martinez ziet denk ik; snel, sterk, lang en volgens mij voetballend ook alleraardigst. Daarnaast gaat hij voor mijn gevoel al een tijdje mee in het profvoetbal, maar er zit nog genoeg rek in met zijn 24 jaar.

Een wisselwerking tussen Nice en United zou voor United niet verkeerd zijn, al heeft Nice/ineos voor hun eigen club natuurlijk ook belangen. Voor de rest lopen de beste spelers van Nice precies op de posities waar United hard versterking nodig heeft; buiten Todibo heb je Khephren Thuram die centraal op het middenveld speelt en Terem Moffi die in de spits speelt; twee spelers die zomaar een directe versterking voor United kunnen zijn. Echter zal dat wel niet gebeuren natuurlijk, maar Todibo zou ik als Unitedfan erg blij mee zijn.

Voor United zou het het verhuren/verkopen met terugkoopclausule van spelers aan Nice ook een mooie mogelijkheid zijn voor spelers als Diallo, Pellistri, Shoretire (al zou die nu ook bij Nice nog bankzitter/invaller zijn), Malacia (mits er een vervanger komt natuurlijk) et cetera.

18 januari 2024 om 12:53

Zijn profiel lijkt goed te passen naast Martinez en het feit dat hij zich positief ontwikkelt bij Nice is inderdaad veelbelovend. Om echt goed te kunnen oordelen of hij daadwerkelijk goed genoeg is voor United weet ik niet maar qua prijs zal hij goedkoper zijn dan Branthwaite. Die doet het prima bij Everton nu maar spelen onder Dyche of Ten Hag is wel anders.

als manager van een grote club als Manchester United, NIET verder kunnen kijken dan naar spelers die je kent uit de Eredivisie. sorry maar dan heb je toch totaal geen capaciteit voor zo'n club /niveau als ManU... 😂

18 januari 2024 om 10:44

@billgajes
Hij is gewoon een basisspeler bij Everton en doet het daar meer dan gemiddeld goed. Bij PSV bleek al dat het een getalenteerde verdediger was, maar dat trekt hij nu door in de Premier League.

18 januari 2024 om 11:04

Vind anders niet zoveel indruk maken. Althans hij doet het prima/goed, maar niet MANU goed. Maar aan de andere kant er zijn genoeg non-voetballers en middelmaat en geen bijzondere spelers terecht gekomen laatste jaren dusja, vanuit dat oogpunt is het wel goed genoeg…

18 januari 2024 om 11:17

Mooi verhaal maurootje. In de tekst staat duidelijk dat Real Madrid ook interesse heeft. En BillGajes, onwaarschijnlijk dat ETH de speler kent, hij was namelijk al in Engeland toen de speler hier speelde. En dit komt duidelijk uit de koker van INEOS/Ratcliffe, die is gek van alles wat Engels is. Net als Olise. VZ brengt alleen alles als 'ten hag wil..'

18 januari 2024 om 11:45

Wat is nou nu Manu goed? Manu is al sinds 2012 een subtopper in Engeland die af en toe uitschieters heeft. Daar kan deze jongen echt wel aan.

18 januari 2024 om 12:09

Allemaal leuk en aardig @manUth, Zoals ik al zei er zijn genoeg middelmaat heen gegaan. En is zeker beter dan Jones,Evans etc dus vanuit dat oogpunt goed genoeg, maar is of je daar tevreden mee moet zijn is een ander verhaal. Dus in dat opzicht kan hij het wel aan

18 januari 2024 om 12:24

@maurootje
Je mening is tegenstrijdig, maar ik ben benieuwd waarom hij niet goed genoeg voor United zou zijn.
Hij is al meerdere keren eruit gelegd bij Match of the Day met enthousiaste analytici. Dat is niet voor niets, dus ik ben benieuwd waarop jouw mening gebaseerd is en welke wedstrijden.

18 januari 2024 om 12:42

Ik vind je reacties over AC Milan altijd erg leuk om te lezen maurootje (en dat is niet kleinerend bedoeld ofzo), maar wat betreft Branthwaite ben ik het echt met je oneens. Vorig seizoen bij PSV kon je al zien dat hij overduidelijk bovengemiddeld getalenteerd was ondanks een paar mindere wedstrijden (afgewisseld met goede) in een niet zo soepel draaiend PSV en dit seizoen bij Everton heeft hij echt nog een extra stapje gezet.

Hij heeft natuurlijk een goede trainer met Sean Dyche en hij is met zijn fysiek gemaakt voor de (onderkant) Premier League, maar hij heeft dit seizoen volgens mij zelfs meerdere keren in het Team van de Maand van de Premier League gestaan en zoals hierboven gezegd was zelfs Real Madrid geïnteresseerd. Dit is geen Harry Maguire die op zijn 26e boven kwam drijven bij Leicester City, maar waarvan meteen gezegd werd dat hij te traag was voor United, maar dit is gewoon een talent dat zich eigenlijk heel stabiel ontwikkelt tot een goede verdediger.

Ik hoop zelf op Jean-Clair Todibo omdat die waarschijnlijk een stuk goedkoper zal zijn (geen Premier Leaguetaks en doordat Ineos ook eigenaar is van Nice zal de gebruikelijke Unitedtaks ook niet zo hoog zijn) en die wat meer ervaring heeft (is wat ouder, heeft er al een avontuur bij Barcelona op zitten en stond al jaren te boek als groot talent), maar zo'n hele rare naam is Branthwaite niet o.b.v. zijn prestaties bij Everton dit seizoen.

18 januari 2024 om 12:47

Barcalover123,

Hoe kom je erbij sinds 2012 een subtopper? Terwijl er 2013 nog een landstitel binnen is gesleept!
Daarnaast is het kwa prestatie dat van een subtopper maar weer niet voor jou, United zal nooit in de categorie subtop vallen.

Hadden we toch gewoon moeten kopen bij PSV (ondanks de prijs). Waren we ook gelijk van probleem Ramalho af..

18 januari 2024 om 11:10

Ja maar PSV koos om Noa Lang en Schouten te kopen en Sergiño Dest en PSV 2022 CL killer Malik-Tillman te huren. Bosz zegt als je de spelers altijd laat aanvallen dan hoef je minder te verdedigen. Met het halen van de CL geld kwam als kers op de taart Hirving-Lozano. Deze spelers hebben ervoor gezorgd dat de verdediging van PSV minder werk te doen had en dat Saibari zich optrok aan de gehaalde spelers.

18 januari 2024 om 11:23

Kunnen we alsjeblieft is stoppen met het bashen van Ramalho, Ik ben geen fan van de beste man, maar hij scoort soms wel cruciale goals. Nu zeg ik niet dat andere spelers die misschien anders hadden gemaakt, maar hij heeft ook dit jaar soms met zijn hoofd een doelpunt gemaakt. Maar ja hij maakt ook wel eens verdedigende fouten, tja het is geen geweldenaar als Alex maar ook die maakte fouten.

18 januari 2024 om 12:36

Ramalho is gewoon nog steeds de minste speler uit de selectie. En als centrale verdediger is je voornaamste taak om te verdedigen. Hij hoeft niet eens te voetballen, dat doet Boscagli naast hem wel. Dat hij dit seizoen 2 goals gemaakt heeft is leuk, maar niet bepalend (2-0 tegen Fortuna kun je nog wat van vinden, maar de 4-0 tegen Heracles is verre van cruciaal). PSV kan ook geen Alex veroorloven, maar zeker wel iemand die niet iedere 2e wedstrijd een grove fout begaat. Is gewoon een doorn in het oog dat hij nog steeds vast in de basis staat en er geen CV is aangetrokken (enkel weer een gehuurd, die ook nog eens altijd geblesseerd is). Van mij had Lang weg mogen blijven en voor dat geld 1-2 centrale verdedigers. Feyenoord laat zien dat je met scouten echt wel iets vind voor een betaalbare prijs.

18 januari 2024 om 12:01

Volgens mij zat er helemaal geen koopclausule in het contract en had er gewoon onderhandeld moeten worden.

Kan je beter Olivier-Boscagli halen die kan een bal naar je stropdas sturen Jarrad Branthwaite kan dat minder, PSV heeft nog geprobeerd Jarrad een jaar langer te huren dat ging niet door en toen werd er gekozen voor Armel-Bella-Kotchap Duits International die door een ernstige schouder blessure tot nu toe niet kan spelen.

Tsja. Ratcliffe en Ineos zijn ook sponsor van Nice. Gok eerder op Todibo adn op Branthwaite.

Denk ook niet dat Everton hem zomaar laat gaan en dat er een heel fors prijskaartje hangt aan hem. Linksbenig, jong, sterk en vooral: Engels.

Daarnaast zou het raar zijn om hem te halen als je Martinez al hebt als LCV. Dan meot je die op het middenveld gaan gebruiken. Branthwaite ga je niet halen als back-up, daar is hij te duur voor...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren