Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti: ‘Ronaldo en Messi in één team? Dat zou mooi zijn voor ons’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Manuel Neuer waren maandag gedrieën te gast in Zürich voor de uitreiking van de FIFA Ballon d’Or. In de persconferentie die voorafging aan de officiële ceremonie kreeg Ronaldo de vraag voorgelegd of hij wel eens in een team zou willen spelen met zijn twee medegenomineerden. De Portugees reageerde daar positief op en datzelfde doet zijn trainer bij Real Madrid, Carlo Ancelotti.

/

In een interview met AS werd Ancelotti gevraagd, of hij het voor zich zou zien dat hij zowel Ronaldo als Messi zou coachen. “Ja, dat denk ik wel. Maar je moet wel beseffen dat Ronaldo de vaandeldrager is, hier bij Real Madrid, zoals Messi dat is bij zijn club. Ze hebben allebei hun eigen team en hun eigen verleden. Maar hen samen in één team hebben, ja, dat zou geweldig zijn voor ons. Maar zie ik dat ooit gebeuren? Het lijkt me lastig.”

Ancelotti beschikt reeds over de nodige sterren bij Real Madrid en een overstap van Messi naar de Koninklijke, rechtstreeks of met een andere club als tussenstation, lijkt ondenkbaar. Eén van de sterren die Ancelotti tot zijn beschikking heeft is Gareth Bale, van wie de laatste dagen werd gezegd dat zijn band met Ronaldo niet goed is. Dat is echter een fabel, benadrukt Ancelotti. “Ze hebben een hele goede band.”

Zie jij Cristiano Ronaldo en Lionel Messi ooit in één elftal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou erg mooi zijn om ze samen te zien spelen in een team

14 januari 2015 om 15:46

Gaat niet gebeuren, ja op de playstation misschien.

14 januari 2015 om 15:53

Misschien ooit een keer in een benefietwedstrijd of zo?!?! Zou wel mooi zijn om, ook al is het voor 1 wedstrijd, die 2 samen in 1 tram te zien

14 januari 2015 om 19:40

Nu zie ik het voor me hoe Ronaldo en Messi samen in een tram zitten :D

14 januari 2015 om 19:53

Op de playstation lukt t ook niet man

14 januari 2015 om 15:48

Messi bij real zou denk ik beter zijn dan dat hij nu is bij barca. Hij zou bij real veel makkelijker kunnen scoren en assists geven door de ruimte die je er krijgt. Ronaldo bij barca zou echter niet werken want bij barca moet je in kleine ruimtes kunnen spelen.

14 januari 2015 om 16:12

Wat dacht je dat beide veel beter spelen! ronaldo en messi wordt extra opgelet met dubbele bewaking! Wat aks ze beide spelen! Minder aandacht, sowieso wordt dat een succes

14 januari 2015 om 18:26

Moet je bij Barcelona in de lift kunnen spelen?

15 januari 2015 om 00:40

Samen naar Manchester United zal wel mooi zijn of naar Paris Saint-Germain

Ik denk dat elke coach ja zou zeggen als er werd gevraagd of ze Messi zouden willen.

Zou wel vet zijn. Maar als dat gebeurd krijg je onenigheid in het team. Ze misgunnen elkaar na een tijdje

14 januari 2015 om 15:45

Misgunnen? Denk het niet. De rivaliteit en haat is alleen onder de aanhang van beide kanten, Ronaldo en Messi hebben respect voor elkaar dat is duidelijk zichtbaar. Ik denk dat een samenwerking tussen Messi en Ronaldo best zou kunnen werken, Messi met zijn fenomenale passjes en assists en Ronaldo de doelpuntenmachine.

14 januari 2015 om 15:47

Heb je niet het filmpje gezien van de zoon van Ronaldo achter de schermen bij de gouden bal? En hoe Ronaldo en Messi zelf reageren?

Dat is eerder vriendschap dan haat. Nee, die 2 houden elkaar scherp, het zijn rivalen maar met veel respect voor elkaar.

14 januari 2015 om 17:30

*gebeurt

Dit zou een droom voor iedere voetbalfan zijn!

de 2 veruit beste spelers ter wereld op dit moment en behoren zeker in de top 5 beste ooit.
2 geweldige spelers met allebei hun eigen stijl, moeilijk om met elkaar te vergelijken en dus ook lastig om een conclusie te trekken wie nou beter is maar wat duidelijk is dat deze 2 spelers veruit boven de rest uitsteken!

Waneer ze stoppen kunnen ze samen in een team in een vaarwel/benefiet wedstrijd ofzoo. Anders zie ik het niet gebeuren.

14 januari 2015 om 15:46

Dan heb je wel een stadion nodig met 200000 zitplaatsen. Een Messi en Ronaldo zie je maar 1x in je leven bijna iedereen ter wereld zou die kans pakken.

14 januari 2015 om 18:25

Ik niet. Liever home.

Ik weet niet wat er veranderd is, maar hoe vaker ik Ronaldo buiten het veld rond Messi zie, hoe meer ik hem blijk te mogen. Vooral wat ik zag tijdens de Ballon D'or uitreiking. Hij heeft zich echt goed ontwikkeld ondanks dat hij een arrogante kant vaak liet zien op het veld in het verleden. Persoonlijk een Messi fan, maar als deze 2 ooit in 1 team zouden spelen zou ik sowieso geen wedstrijd willen missen.

14 januari 2015 om 16:05

Ronaldo heeft nooit iets tegen Messi gehad, misschien boos op hem vanwege treffers tegen RM of als hij de gouden bal voor Ronaldo's neus weghaalt, wat trouwens ook bij Messi gebeurde.

De haat wordt gecreëerd door de media en dat zal niet stoppen ook, gelukkig weten deze beide heren beter en zal er ooit nog wel een benefiet wedstrijd worden gespeeld of samen een toernooi opzetten of coachen.

Who Knew???

14 januari 2015 om 17:13

Haha, dat de haat door de media werd gecreëerd was me al duidelijk. Wat ik probeerde te zeggen is dat ik Ronaldo vroeger minder mocht vanwege zijn gedrag op veld, maar dat is steeds minder geworden en dankzij zijn acties buiten het veld geeft hij een betere beeld af.

15 januari 2015 om 00:29

Als je 5 jaar in een land speelt/woont mag je toch nationaliteit veranderen? Beide in Spanje zou wel echt de ultieme Grap van de eeuw zijn hahaha

15 januari 2015 om 00:32

Als het goed is mag je inderdaad na 5 jaar dat doen, maar dan zouden ze hun eer breken en ik denk niet dat een van de 2 dat ooit zal doen. Ze zouden wel met Spanje samen de wereld aankunnen anders. Vooral omdat Spanje al geweldige kwaliteiten heeft op elke gebied.

Zoontje van Ronaldo heeft in ieder geval smaak. Fan van zijn vader en Messi. Haha wat werd dat kereltje verlegen toen Messi hem vast pakte.

Ik zie het alleen gebeuren in een benefiet wedstrijd en ik zou dat graag eens willen mee maken. Tja wie niet eigenlijk.

Onzin van dat de relatie tussen Bale en cr7 niet goed is..... bij de Ballon Do'r werdt er nog door Ronaldo op Bale gestemd.....

14 januari 2015 om 15:56

Maar ze moesten maandengeleden stemmen, dus wat jij zegt klopt niet. Maar hun relatie is volgens mij ook goed.

En vorig seizoen riep hij nog dat hij Messi niet nodig had...

In een benefietwedstrijd zie ik ze alleen samenspelen. Andere keren niet!

Ze zouden eigenlijk een klein toernooi moeten maken. Met daarin het Europese team of the year, Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse enzovoort. Overal gewoon een winterstop en dan rond kerst en oud en nieuw deze krakers. Lijkt me wel wat!

14 januari 2015 om 16:15

Alleen is het niet overal winter met kerst en oud en nieuw en wordt er dus sowieso in veel competities nog gewoon gevoetbald.

14 januari 2015 om 16:38

Dat er in andere competities door wordt gevoetbald is natuurlijk waar, het kan wat mij betreft ook in een andere periode uiteraard. Het ging mij meer om het idee om elk continent een top team samen te laten stellen, de periode maakt in principe niet zoveel uit. Dacht alleen (na de discussie wel of geen voetbal met kerst/nieuwjaar) dat dat wel een mooie oplossing zou zijn.

14 januari 2015 om 16:29

Ja jammer dat zoiets niet mogelijk is momenteel maar ik zou dat ook geweldig vinden.elk continent stuurt 2 teams 2 poules en dan knock out fase^^

14 januari 2015 om 16:34

Er worden al zo ongelofelijk veel wedstrijden gespeeld. Een toernooi nota bene zit geen enkele club op te wachten. Denk ook eens aan een vakantieperiode die een speler graag zou willen hebben om even bij de familie te zijn met kerst/nieuw jaar.

Ik vind dat we best wat rekening mogen houden met de spelers en überhaupt alle betrokken mensen en niet alleen aan ons eigen plezier.

Daarnaast, zoals Sam zegt wordt er sowieso door gevoetbald in de Premier League.

14 januari 2015 om 16:40

Uhh je bedoelt het wk voor clubs? Dat zijn namelijk de beste clubs van elk continent.... Jij wilt vast alleen de all stars, maar dat zal alsnog vrij weinig uitmaken. Europa en ZA zullen domineren.

Als dat zou gebeuren zijn al de Messi fanboys en Ronaldo fanboys opeens dikke vriendjes haha

In Spanje nooit. Misschien in Engeland dat het mogelijk is.

“Ze hebben een hele goede band.”
deze zin klopt sws niet

Misschien kan Marc Netto voor een stunt zorgen en ze beide strikken voor 1 seizoen. Er is genoeg poen in kas. Zeg nooit nooit, het was ook bijna gelukt met Eto'o.

14 januari 2015 om 20:54

Ik ben het met je eens! Ik wil meer toppers verspreid zien over de alle teams

15 januari 2015 om 02:14

1 wedstrijd kan geen kwaad, ik droom ervan om deze 2 samen te zien voetballen pfff.

Als messi naar real madrid komt dan word leterlijke iederen fan van real madrid dat is niet leuk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren