Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti legt omstreden transfer eindelijk uit: ‘Liever Di Maria dan Özil’

Laatste update:
/

Veel voetballiefhebbers zetten nog steeds vraagtekens bij de zomerse transfer van Mesut Özil naar Arsenal. De Duitse spelmaker was het brein van Real Madrid en schreef drie seizoenen lang talloze assists achter zijn naam. Ook in Londen bewijst Özil dat hij een exceptionele voetballer is, maar desondanks had Carlo Ancelotti geen plaats voor hem in het Madrileense sterrenensemble.

In gesprek met Cadena Ser verklaarde Ancelotti donderdagavond laat eindelijk waarom Özil uit het Santiago Bernabéu diende te vertrekken. “Of ik over die transfer ging? Ja, het was een technische beslissing”, erkende de Italiaan. “Ik wilde evenwicht in het team en koos daarom voor de continuïteit van Ángel Di Maria. Hij heeft weliswaar minder kwaliteit dan Özil, maar karakter, dynamiek en teamspirit spreken in zijn voordeel. Ook de seizoensvoorbereiding.”

Het vertrek van Özil naar Arsenal had ook te maken met de komst van Gareth Bale. “Het is belangrijker dat Di Maria is gebleven nu Bale is aangetrokken. Ik kijk vooral naar het evenwicht in de selectie, in het team.” Di Maria was dit seizoen in veertien officiële duels goed voor vier treffers en zes assists. Özil heeft bij Arsenal inmiddels drie doelpunten en vier assists achter zijn naam staan.

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

meen je dat nou echt je verkiest Di Maria boven Özil?

vanwege zijn continuiteit?

Als ik iemand ken die de ene wedstrijd de sterren hemel speelt en dan de volgende alles compleet verknalt is deze man het wel.

vind het maar een rare uitleg.

25 oktober 2013 om 07:44

tuurlijk niet

hij had liever ozil gehad maar had gewoon geen keus...di maria is een hele goeie voetballer als hij het op zijn heupen heeft...maar mag hem niet vergelijken met ozil

hij probeert gewoon de transfer een beetje goed te praten om wat rust te brengen

25 oktober 2013 om 08:28

Inderdaad Tinuske,

Volgens mij zegt hij dit gewoon om Di Maria een hart onder de riem te steken en zijn baas te beschermen. Iedereen weet inmiddels toch wel dat Ozil weg moest om de kosten van de komst van Bale enigszins te kunnen dekken...

Slap gelul van Ancelotti, zo kan hem niet echt meer serieus nemen...

25 oktober 2013 om 09:52

Ik moet wel zeggen dat hij wel een punt heeft hierin. Di Maria is wel een speler die bij balverlies meteen meeverdedigt en druk zet. Dat is bij Ozil toch wel iets minder, persoonlijk zou ik beide spelers wel in mijn team hebben. Zoals je al aangeeft als Di Maria het op zijn heupen heeft dan is hij ook supergevaarlijk.

25 oktober 2013 om 10:30

Tja t is een Italiaan en die maakt zelfs van een spits een verdedigende middenvelder! Echt triest hoe ze daar voor de dag komen qua spel voor zo'n sterrenteam. Real blijft een counterploeg

Ancelotti en perez zijn gewoon heel dom om Özil verkocht te hebben! En bale is voor niets naar real gekomen di maria speelt beter als hem !

25 oktober 2013 om 07:52

Je hebt bale nooit zien voetballen denk ik. Je hebt je mening waarschijnlijk gebasseerd op de transfersom. Hij is nog niet eens fit en is al beter dan een fitte di maria. Ze zijn niet dom want ozil voegde in madrid niets toe.

25 oktober 2013 om 07:57

Ozil voegde in Mardid niets toe?!?!?!?!!?!?!?!

maar hoe dan niet?

En overtuig mij met een reden om Bale te halen, Isco te halen, Di Maria te houden en Ozil te laten gaan.

25 oktober 2013 om 08:15

Özil voegde niets toe in Madrid?

Jij hebt afgelopen week pas voor het eerst een wedstrijd van Real gekeken ofzo?

25 oktober 2013 om 08:40

Ozil 101 assists in 3 jaar Real... Indd niks laten zien

25 oktober 2013 om 09:26

getallen zeggen niks hij heeft gewoon niet de technische vaardigheden die vereist zijn voor real.

25 oktober 2013 om 09:50

@fredje410

Hahahah je maakt je zelf compleet belachelijk, dit is echt hilarisch. Niet de technische vaardigheden? Özil legt die bal overal neer waar je maar wil, hoezo niet technisch vaardig. Die man was na Ronaldo de beste speler die Real had en ze zetten hem bij het grofvuil, toch ongelooflijk.

25 oktober 2013 om 09:56

Wat een idiote reactie. Cijfers zeggen alles. Als je 0 techniek hebt, maar er 50 per jaar inschiet bij Real moet je toch vertrekken?

25 oktober 2013 om 10:04

Fredje ik kom niet meer bij! Hij is een cabaretier volgens mij..

25 oktober 2013 om 10:07

Ozil voegte niets toe? Die man had evenveel statistieken als Xavi en Iniesta bij elkaar. Ik zie Ozil ook in de toekomst voor Barcelona spelen!

25 oktober 2013 om 10:25

Zelfs trollen doe je waardeloos fredje.

25 oktober 2013 om 10:27

@Fredje-

Jij mag jezelf nooit meer een voetbal kenner noemen!

25 oktober 2013 om 10:30

Haha Pietertje kom jij maar even wisselen. Jij snapt niks van voetbal he.. Jij hebt vast de wedstrijden van Madrid tegen ajax niet bekeken of wel? Dan had je welcanders gepraat. Ozil was zo beetje wat iniesta voor barca is. Een speler met technische vaardigheden van de buitencategorie. Een speler met een inzicht waar je u tegen zegt. En een speler die bij elke ploeg een van de belangrijkste spelers is.

25 oktober 2013 om 10:31

Fredje kan niet tegen de waarheid

25 oktober 2013 om 11:04

@Fredje410

Haha joh knul, ik weet echt niet hoe oud je bent maar dit van jou laat zien dat je 6 a 8 jaar bent ofzo. Echt je begrijpt echt helemaal niks van voetbal dat is nummer 1, en nummer 2, weet je wel wat techniek inhoud? Nou als je zegt dat ozil een vaardigheid als techniek mist, dan neemt niemand je meer sirieus knul.. Gewoon effe ophouden...

25 oktober 2013 om 11:36

Ozil doet geen onnodige trucjes om spelers daarna op kracht te passeren, waardoor de hele essentie van de truc weg is, zoals Bale en Ronaldo wel doen.

25 oktober 2013 om 11:42

Ozil was fysiek niet sterk genoeg voor spanje. Daarom ging hij naar engeland. Jullie praten alleen over statistieken die hebben niets met voetbal te maken. Ik kijk wedstrijden en geen statistieken als jullie dat ook doen zullen jullie zien dat ozil een zeer beperkte speler is. Als ie echt goed was zoals jullie beweren dan had madrid hem niet laten gaan.

25 oktober 2013 om 11:56

'Fysiek niet sterk genoeg voor Spanje en is daarom naar Engeland gegaan'!!??? Ja je hebt gelijk. Engelse competitie is alleen voor watjes en is veel minder fysiek dan de Spaanse comp. Haha

25 oktober 2013 om 12:02

Haha Fredje toch... Zelfs Calma was een betere troll

25 oktober 2013 om 12:20

@fredje410

Ik moet toegeven elke reactie die je geeft wordt grappiger, dus als je trollt ben je zeer goed bezig. Hahahah fysiek niet sterk genoeg voor Spanje, dus dan maar naar de fysiek sterkere competitie van Engeland. Wat een logica!

25 oktober 2013 om 17:02

@inkeAjacied


Aghh laat hem nou toch, dit zijn van die kleine minderwaardige jongens die maar wat uitkramen terwijl ze niks weten over voetbal... Begin me steeds meer te irriteren door deze figuren....

25 oktober 2013 om 21:21

Er zijn steeds meer fredjes hier op vz die real supporten lijkt het. Daar zullen ze in Madrid niet erg trots op zijn. (Deze fredje, Mkitaryan, calma calma en nog veel meer fredjes.)

Dit is gewoon natrappen naar Ozil. Beetje flauwe opmerking, Ozil is gewoon klasses beter dan di Maria en dat weet ancelotti ook wel. Ze hebben nu wel het geluk da di Maria in vorm is.

25 oktober 2013 om 07:54

Dat zegt hij toch ook?
Lees jij wel?

Ancelotti zegt wat elke Madridista al weet.
Özil was (schijnbaar dus echt) verschrikkelijk lui en traag als hij niet z'n dag had.
Dan heb je niets aan hem.
Di Maria vecht voor elke meter en is tot nu toe heel belangrijk voor Real Madrid.
Ik verwacht dat Di Maria ook de 25 assist gaat halen.

25 oktober 2013 om 09:04

Dat je deze onzin geloofd. En dan nog als hij lui was, met 101 assists in drie jaar, mag je van mij best lui zijn.

25 oktober 2013 om 09:16

Ivanesp geloof je echt al die propaganda die nu uit Madrid komt om die transfers recht te praten? Hoe naief kun je zijn zeg! Als de Madrista's maar een beetje verstand van voetbal hebben dan hebben ze gezien hoe goed Ozil was en is en hoe hij juist belangrijk is voor de balans in het elftal. Je hebt nu met Bale en zelfde type als Di Maria gehaald, totaal overbodig!

25 oktober 2013 om 09:38

Welke propaganda? Ik kijk toch zelf de wedstrijden?
Het 'uitgaan-tot-3uur-vrouwtjes-verhaal' mag me gestolen worden, dat kan mij niets schelen.

Özil was een momentenvoetballer. Hij was nooit constant een 8, het schommelde tussen een 3 en een 9..
Di Maria is aanvallend wisselvallig, maar verdedigend staat hij altijd z'n mannetje.
Dit is gewoon belangrijk als je met spelers als Carvajal speelt die ook mee opkomt.
Je kan niet verzaken bij een Real Madrid.

25 oktober 2013 om 09:58

Uhm, in deze Ancelotti tot nu toe gelijk want Di maria doet het tot nu toe beter bij Madrid dan Ozil bij Arsenal en ook CR7 scoort niet echt minder na het vertrek van Ozil. En tuurlijk hebben ze met Isco een parel binnengehaald die in potentie zelfs beter is dan Ozil... Niet dat ze Ozil niet missen hor want als j mij vraagt kon Ancelotti Ozil in deze fase heel goed kunnen gebruiken...

25 oktober 2013 om 11:30

Ivanesp

Doe toch niet zo naief en stop met dat onzin van dat Ozil niet constant was, hij was de belangrijkste speler van Real Madrid in het afgelopen drie seizoenen. Di Maria was tot dit seizoen wisselvallig en menige Madridista wilde van hem af. Ancelotti heeft geluk dat Di Maria eindelijk, tot dusver, een seizoen beleeft waarin hij niet wisselvallig is als in zijn voorgaande seizoenen. Dit is achteraf praten van Ancelotti.

25 oktober 2013 om 11:40

Jij bekijkt alleen de cijfers.
Als je ook daadwerkelijk wedstrijd van Real had gevolgd de afgelopen 3 seizoenen, zou je weten dat Özil helemaal niet zo goed speelde in het grootste gedeelte van zijn Real-verleden. Hoofdzakelijk de belangrijke wedstrijden.
Feit is dat hij het nu goed doet bij Arsenal, we zullen zien hoelang hij dit volhoud.

25 oktober 2013 om 09:50

Ancelotti zegt ook dat Ozil meer kwaliteit heeft maar niet de karakter, dinamiek van di maria.. Leer eens de text lezen meneer... Ik ben het met de trainer eens want Ozil had meestal een zeer slappe houding(zelfde als Benzema)en verdedigde ni veel mee. Neemt ni weg dat Ozil altijd de beslissende pass kon geve. Nu hij er niet meer is heeft het geen zin om over Ozil te schrijven, hij is speler van een ander team waar hij het geweldig deed. Ik als Madrid supporter mis deze geniale voetballer, jammer dat de leiding binnen Madrid niet kan/wil toegeven

julie snappen het allemaal niet, maar als iemand zijn karakter niet goed gaat met de trainer dan kan ik me ook voorstellen dat de trainer niks in deze speler ziet, waarschijnlijk had ancelotti het gevoel dat ozil niet voor hem door vuur durft te gaan.

25 oktober 2013 om 08:02

Maar vervolgens haalt hij wel een buitenspeler voor 100 miljoen. Oké Bale kan ook op 10 spelen, maar niet in de manier waarop real speelt, daarin is hij buitenspeler. Dan heb je toch liever een ozil die niet top is maar nogsteeds beter dan di Maria en een Bale die vrij kan spelen en zeker is van een basisplaats, in plaats van de onzekerheid die zelfs Ronaldo nu heeft over waar iedereen toch komt te spelen als Bale ingepast moet worden. Ik vind di Maria ook uitstekend en ik snap dat een speler die niet wilt beter weg kan gaan, maar als je di Maria voor je team beter vindt dan ozil, waarom haal je dan bale?

Met welke verklaring hij ook zou komen, ik zou het nooit begrijpen.
Uiteindelijk ben ik er natuurlijk wel blij mee.

Vooral de reden die hij geeft: continuiteit... Iedereen vind Di Maria juist wisselvallig.

25 oktober 2013 om 07:47

Dit seizoen heeft Angel alle wedstrijden geweldig gespeeld misschien baseert hij op dit jaar.

25 oktober 2013 om 10:10

Het seizoen was amper begonnen toen hij Ozil verkocht. Dus ik denk niet dat hij Ozil heeft verkocht vanwege de continuïteit van Di Maria.

Lol Di Maria schiet de ene keer alles er in de volgende wedstrijd lukt niks meer. Bij Ozil heb ik alleen maar continuïteit gezien.

25 oktober 2013 om 09:43

Bij Arsenal misschien, bij Real was dit zéker niet het geval.

25 oktober 2013 om 10:57

Ozil kon alleen maar zeuren om meer salaris en die vader van hem was nog gekker. Hij kiest nu gewoon voor het geld, wat hij ziet als waardering.

25 oktober 2013 om 11:32

Bij Real was Ozil echt niet elke wedstrijd goed hoor .. heeft genoeg slechte wedstrijden gespeeld

25 oktober 2013 om 21:04

Meer goede dan slechte i.i.g in tegenstelling tot Di Maria

Mesut Ozil beter dan Angel? Met wat dan??? Di maria heeft alles wat ozil heeft, inzicht, geweldige pass, lange ballen, dribbel, snelheid, kan verdedigen, uithoudingsvermogen.. Ozil is nooit beter dan Di maria.. Met alle respect Di maria is zoveel completer. Maar 1 ding snap ik niet Ancelotti wilt balans en vervolgens haalt hij of haalt perez bale en laten zij diegene die fantastisch balans in t elftal kan houden gaan..

25 oktober 2013 om 07:54

Di Maria is dus ook beter dan Iniesta, en eigenlijk is die net zo goed als ronaldo en messi als je het zo omschrijft. Eigenlijk is die nog beter, want hij kan verdedigen en dat kan messi niet.

Prima als je blij bent met Di Maria, maar zeggen dat hij completer is dan Ozil, wat misschien wel de beste aanvallende middenvelder ter wereld is.. Daar zullen verdomd weinig mensen het met je eens zijn.

25 oktober 2013 om 10:08

Uhm, dan hebben weinig mensen di maria en ozil zien spelen denk ik want ook ik vind di maria een completere speler. Een betere voetballer is hij niet(dit seizoen tot nu toe gelijk opgaand??).... Di maria kan als hij een heel seizoen top speelt hetzelfde aantal assists halen als ozil dat deed en dat bewees hij 2seizoenen terug voor zijn blessure toen hij een tijdje de meeste assissts in La liga had. Een discussie over Ozil en Bale vind ik beter in deze situatie want Ozil vertrok nadat Bale kwam.

25 oktober 2013 om 11:25

de enigste reden dat je ozil minder vindt dan di maria is omdat ozil turks (duister) is. laat me raden mkhitaryan is ook beter dan ozil??

Ancelotti, bolhoofd, houd nu gewoon je mond dicht. Je bent nog geen 3 maanden bij Real en hebt al Ozil eruit gewerkt en bent nu bezig met Casillas ook weg te werken. En ik maar denken dat Mourinho erg was.. Ancelotti is nog een 3 x zo grote idioot. Real Madrid wordt voor schut gezet door Perez en zijn belachelijke beleid.

25 oktober 2013 om 07:49

Was ook niet blij toen hij kwam.. En nu nog altijd niet had liever een duitser.. Maar goed, afwachten en zien wat hij kan maken.

25 oktober 2013 om 08:33

Wenger bij Real zou natuurlijk ideaal zijn. Die zou een niet te stoppen machine maken met de firepower van Real. Ancelotti (of Mourinho) is niet half de trainer die Wenger is.

25 oktober 2013 om 09:42

Hier ben ik het niet mee eens, maar ik weet hoe jij over Mourinho denkt.
Dat is jouw mening ofcourse..

Mourinho heeft ons sterker dan ooit gemaakt en door pech geen finale CL bereikt.
Mourinho is een close-case dus zal geen discussie starten.

Wenger zou inderdaad een prima trainer zijn voor Real Madrid, maar ik vertrouw in Ancelotti.

25 oktober 2013 om 11:34

"door pech CL-finale niet bereikt"

Door geluk was Real Madrid zo ver gekomen in de CL. Mourinho heeft gefaald, alleen de Mourinhofanboys willen dit niet toegeven.

25 oktober 2013 om 11:38

Iedereen heeft wel eens geluk om een wedstrijd te winnen en een ronde door te komen, daar moeten jullie Culés alles vanaf weten..

25 oktober 2013 om 10:12

Over dat van Ozil weet ik ni zo zeker maar Casillas verdiend op dit moment echt geen basisplaats bij Madrid want Lopez doet het tot nu toe geweldig...

Het mooie is dat Ancelotti en de rest daar, ook daadwerkelijk hierachter staat.
Als je de selectie bekijkt op het eind, dan zou je idd kunnen zeggen, Ozil of Di Maria.
Di Maria is een werker, Ozil een voetballer. etc etc... Hierin kan je dan een keuze maken.
dat geloof ik prima.

Maar Waaarroommm trek is Isco EN Bale aan..? Die zijn dus, en zo bevestigd hij eigenlijk nu, Totaal overbodig geweest. Want Isco speelt op de plek van Ozil, niet Di Maria.
Bale zou niet op die plek gaan spelen lijkt me, maar op de plek van Di Maria.

Dus dat je uiteinde tussen die 4 moet kiezen.

Ozil = Briljant
Di Maria = Werkt harder
Isco = Net gekocht
Bale = Net gekocht.

Als je als trainer vooraf mag kiezen, dan kies je Ozil boven de rest.
Als je ze alle 4 hebt en je mag er maar 1tje kiezen van de bovenste 2.

En kat in het nauw maakt rare sprongen. Dat blijkt wel.

25 oktober 2013 om 07:53

Di maria werkt harder klaar is dat je conclusie? Wil je zeggen dat hij niet kan voetballen? Die man is zoveel beter dan ozil gek.. Kan schieten, kan dribbelen, kan passen, geweldige inzicht, uithoudigsvermogen, werker alles in 1 terwijl ozil alleen iemand is met inzicht en een geweldige paas met geweldige timing. Niets meer niets minder.

25 oktober 2013 om 07:59

Beter niet.
Belangrijker kan hij wel worden.
Met assist, maar ook met het harde werken tijdens de belangrijke wedstrijden.
We zullen as zaterdag zien (indien Bale niet start) hoe belangrijk Di Maria voor Real Madrid is.
Tegen Barcelona laat hij het altijd zien.

25 oktober 2013 om 08:17

Nu omschrijf je ozil een beetje als Theo Janssen..ozil is echt wel meer dan een beetje inzicht en een goede pass. En kan ook werken en lopen maar doet dat nu eenmaal iets minder dan een di Maria, dat kan. Overigens compenseert ozils inzicht en passing dit wel enigszins. Het is nu eenmaal waar je meer van houdt. Di Maria is een mindere Ronaldo met souplesse, ozil is een geniale voetballer. Beiden kunnen heel belangrijk zijn. Maar ik blijf erbij, als je vervolgens een buitenspeler haalt voor 100m leek de keuze voor ozil me logischer, mentaliteit of geen mentaliteit.

25 oktober 2013 om 11:27

ozil is technisch fenomenaal, snel, goed schot, uithoudingsvermogen en kan het spel lezen als geen ander! ga nu spelen ja

25 oktober 2013 om 11:34

Ozil is niet snel en zijn schot is juist heel zwak ...

25 oktober 2013 om 10:25

Puur als het gaat om wat ze tot nu toe bewezen hebben zou iedereen voor Ozil willen kiezen denk ik... Maar als ik ff terugenk dan kan ik me herinneren dat ook Mourinho Ozil meestal vanaf de 60ste minuut eraf haalde. Dus ik geloof enigzins well dat Ozil niet altijd 100 gaf tijdens trainingen. Mourinho had weinig keus want hij kon zijn eigen aankoop niet op de bank zette en Kaka was meer geblesseerd dan fit.. Ancelotti haalde zijn eigen spelers(dat mocht van Perez) dus liet hij Ozil bij een goed bod gaan...

Ja, want Ozil en di Maria spele op dezelfde positie....

Ancelotti spreekt over balans, verkiest dan Di Maria boven Ozil en dat het ook met de komst van Bale te maken heeft.

En als Bale speelde, dan op de positie van Di Maria, de jongen die hij verkoos boven Ozil.

Van die hele uitleg klopt niks. Als je het hebt over balans, dan had je net Ozil moeten houden en Bale nooit moeten kopen.

Ongelooflijk ; Ancelotti is/was een vakman maar hij is het of allemaal kwijt of hij is niet meer dan een stropop van Perez waarbij de voorzitter daadwerkelijk ook over het sportieve beleid gaat.

Ik weet dan niet wat het ergste is voor Ancelotti ; hij zal hier hoedanook beschadigd uitkomen.

Lolol deze bolle italiaanse pizzabaker maakt zichzelf rond uit belachelijk.

Hij denkt:'' hmmm nu Di Maria in vorm is en geprezen wordt door de media ga ik hem even als excuus gebruiken om Ozil weg te doen, hopelijk wordt mijn Uber Domme beslissing nu naar de achtergrond gedrukt''

Maar nee hoor, wij kijken hierdoor heen Ancelotti, eerst kwam je met Ozil was lui, Ozil was dit, we hebben hem niet nodig. En nu is het plotseling een keuze tussen die 2?

Doeg!!!!!! Alleen de domste Madrid fanboys zouden jouw nog geloven.

25 oktober 2013 om 10:36

Tjuuuu, niet alleen fanboys geloven hem want hij zegt telkens hetzelfde... Eerst vond hij Ozil lui en nu zegt hij dat di maria ook verdedigend helpt, karakter heeft en beter is voor het balans... Kan jij me nu uitleggen waar hij iets verkeerd zei dan??? Ik ben het we'll met mensen eens die zeggen dat Bale niet had hoeven komen maar met Isco, Modric en zelfs Di Maria heeft ancelotti nu 3 spelers die als aanvallende middenvelder kunnen spelen en eerlijk gezegt werken alle 3 spelers harder dan Ozil. Isco doet het tot nu toe fantasitisch als CAM en Di maria is tot nu toe de beste speler van Madrid... Het spel van Madrid kan tuurlijk veel beter maar ik denk echt niet dat Ozil Real Madrid veel beter zou kunnen laten voetballen. Ancelotti moet er nu gewoon een team van zien te maken en ik dnk dat het al beter zal gaan zodra alonso speelklaar is...

Die Ancelotti spoort gewoon niet

Het is gewoon een zak van een trainer net als zijn voorganger ik snap niet hoe je erbij komt om Bale te kopen en Ozil weg te doen onvoorstelbaar ik denk dat Arsenal met deze speler erbij mee blijft doen boven in . Het is een van de beste middenvelders ter wereld op dit moment .
Alleen de uitleg is al lachwekkend ik denk eerder dat ze het geld gewoon nodig hadden om de transfer van Bale deels mogelijk te maken anders doe je toch zo'n speler niet weg.

toevallig dat hij nu di maria (beste speler op dit moment bij real) vegelijkt met ozil?? ze spelen niet eens op dezelfde positie. ozil speelt op 10 en di maria op rechts. benieuwd wat hij gaat zeggen als di maria straks minder gaat presteren. ozil is niet alleen beter maar ook constanter dan di maria.

waarom zijn ze bij real zo veel met ozil bezig?? waarheid is dat real er nu al spijt van heeft en om de fans te sussen komen ze continu met zulke zaken af.

Eerlijk is eerlijk, op het moment is di maria beter kijkend naar zijn statistieken.

Özil wilde zelf weg, en daarom is hij weg. Jammer, want het is gewoon een topper en het extra geld dat hij wilde was niet heel erg. Maar als een speler niet meer gemotiveerd is om te blijven, kun je hem beter verkopen en doorgaan met spelers die wel willen.

Maar ja dit Özil- gedoe is allemaal achter de rug. Het heeft geen zin om er over te praten.

Özil is een van de beste zo niet de beste nummer 10 van de wereld. Zijn statistieken zijn gewoon geweldig. Di Maria staat op een andere plek dus hoe kan hij ze in vredesnaam vergelijken? Een appel en een peer kun je toch ook niet vergelijken.

Nu doet Di Maria het goed bij Real maar hem hoger hebben als Özil lijkt me gewoon een smoes om al die berichten over Özil goed te praten. Özil weg doen met zijn statistieken is gewoon een domme zet en dat weet hij dondersgoed.

25 oktober 2013 om 10:50

Ik kan jullie gewoon niet begrijpen. Real heeft met ancelotti een andere type trainer gehaald en die zag het zo te zien gewoon niet zitten in Ozil, gebeurt heel vaak mannnn... Tata zag het ook niet een topper in Alcantara als ik het goed heb en zo zijn er meerdere gevallen. Mata zit ook vaak op de bank in London nu... En btw, als alles wat Ancelotti over ozil zei niet waar was had ozil zeker een gepast antwoord gegeve...... Maar men moet in Madrid we'll stoppen nu om over Ozil te praten, hij is voor ons nu verleden tijd

25 oktober 2013 om 11:54

Iemand die al 3 jaar goede prestaties neerzet bij Real Madrid kun je toch niet zomaar verkopen voor 50 miljoen, en een paard voor 100 miljoen halen.. Dat is een schande. Welke trainer wil nou geen speler met die statistieken? Kan gewoon echt niet.. Wat Real hier heeft gedaan is gewoon dom!

Hier zijn al zo veel berichten over geweest, dus het moet maar een keer klaar zijn! Ben blij dat Özil bij Arsenal zit nu!

Özil is echt veel beter , want. Di Maria snap ik eigenlijk niet want hij speelt een poosje goed en daarna gaat hij weer een poosje slecht spelen di Maria is afwisselend als ik de coach van real was dan had ik di Maria liever verkocht dan mesut Özil ,maar dat is mijn mening Als ancelotti het anders wil doen dan doet hij dat want hij is de coach en ik ben alleen een gestoord barca -fan die real Madrid. Complimenten geeft

Eerst was het Ozil is te lui
Daarna was het, Ozil wilt niet vechten voor zijn positie
Daarna werd het, Ozil werd afgeleid door vrouwen en het nachtleven
Daarna was het weer, we hebben Isco al de ''nieuwe zidane''
En nu ziet die bolle Ancelotti dat Di Maria vlamt, dan gebruikt hij Di Maria als excuus

Volgende maand wordt het '' Het echte verhaal was eigenlijk... Ronaldo en Ozil waren 2 kapiteinen op 1 schip.''

25 oktober 2013 om 11:05

Als hij zegt dat Ozil lui is en daarna zegt dat ozil niet wilt vechten voor het team dan zegt die meneer tog hetzelfde? Ozil hielp Madrid heel vaak door de beslissende pass te geven, maar Di maria hielp het team ook door veel verdedigend werk te verrichten en af en toe ga hij ook assists. Men vind ozil beter(ik ook) want de personen die de goal scoren en assists geven komen het meest in de spotlight. Maar een trainer moet ook harde werkers in zijn team hebben en dat is Di Maria zonder twijfel... En met Isco, Ozil, benzema, Modric en hopelijk ook bale zijn er genoeg spelers die de pass kunnen geven.. En jullie mogen zeggen wat jullie willen maar met Isco en Bale heeft hij 2 sterspelers gebracht die niet vies worden van een beetje verdedigend werk. Over Illara en carvajal ga ik het nieens hebben...

25 oktober 2013 om 11:35

Nee, lees goed.

Ik zei hij wou niet vechten voor zijn plek en niet '' Hij wou niet vechten voor het team'', want dat deed hij zeker wel anders had hij niet 101 assists.

Ancelotti en co blijven hun grootste blunder ooit maar verdedigen en komen telkens zelf met drogredenen en excuses om het goed te praten.

In de pyschologie heet dit: Diffident characteristic nocturnal symptoms

25 oktober 2013 om 15:18

Hij wilt niet vechten voor zijn plaats kan je ook in die categorie plaatsen. Een speler met ozil's kwaliteit hoeft niet bang te zijn voor niemand. Maar da's wat Ancelotti bedoeld denk ik. Ik kan helemaaal begrijpen dat Ozil weg is, simpelweg omdat hij zich misschien niet gewaardeert voelde. Een speler hebben met ozil's statestieken en dan toch een andere speler op zijn positie halen(Isco) en hem daarna op de flank te zetten alleen om daarna een flankspeler te halen voor 100 miljoen.... Maar ik vind we'll dat Ozil te weinig inzet toonde. Liep de tweede helft meestal slap alsof hij geen zin had(precies wat Benzema soms doe) of geen conditie meer had. En dat komt ervan als je niet hard genoeg traint(als ik ancelotti en Mourinho mag geloven). Deze jongens zijn topproffessionals en je mag van hun verwachten dat ze hard hun best doen vooral met hun salaris.

25 oktober 2013 om 11:17

Je hebt het over hersenen van anderen maar de jouwe zijn nog verder te zoeken denk ik. Je wilt Gundogan halen ipv Isco? Dus een cm halen terwijl je met alonso, Modric, Illara, Casemiro, Khedira al genoeg toppers hebt op di positie? Alleen om Ozil te houden ga je Modric en Khedira verkopen of op de bank zetten? En dan een Gundogan halen waarvan je niet zeker ben of hij er klaar voor is? Sahin vergeten zeker die het in zijn laatste jaar bij Dortmund veel beter had gedaan dan Gundogan tot nu toe? Bij Madrid en Liverpool was hij daarna 1 grote drol...

als die koekenbakker zo doorgaat, zit hij ook niet zolang meer bij real

Özil speelt toch helemaal niet op de positie van Di Maria? Ik dacht dat hij was vertrokken omdat Isco de voorkeur kreeg?

25 oktober 2013 om 11:27

Ik denk dat niemand behalve Ozil en de leiding van Madrid het precies wete ma Ancelotti vond dat Ozil niet genoeg inzet toonde en ik kan me dat we'll voorstellen want ook ik vond dat hij te weinig gaf voor iemand van zijn kaliber. Ik weet zeker dat als Wenger die luiheid weghaalt bij ozil hij binnen nu en 2 jaar de gouden bal kan gaan winnen want zo goed vind ik hem...

Anceloti is volgens mij de weg helemaal kwijt. Ozil - Ronaldo was een geweldig tendem.
Daarmee had je kans gehad tegen Barca. Ook zijn wissel is onnavolgbaar. Haalt ie Benzema eruit Ronaldo naar de spits en Di Maria naar links (waar ik graag Bale had willen zien) en Bale op rechts.
Zou Ronaldo de baas zijn en het niet willen dat Bale een keer linksbuiten speelt?

25 oktober 2013 om 15:37

Madrid heeft nog steeds kans tegen barca. Heb al veel keer gehoord/geleze dat Madrid geen kans zal hebbe Maar toch behaalden ze een goed resultaat. Ik geef toe dat Ozil een wedstrijd gewoon kan openbreken met een assist maar jammer genoeg is hij er niet meer. En dat over Bale begrijp ik ff niet. Waarom kan het niet dat Bale dat zelf wilde of dat ancelotti hem op rechts wilt proberen.. Robben was ooit ook linksbuiten. Positiewisseling heeft hem nu gemaakt tot de speler die hij nu is. Bale speelde bij tottenham overal in de aanval dus ook op rechts.. Het kan best lukken bij Bale want eigenlijk komt hij vanaf rechts beter tot zijn recht. Kan hij naar binne kappen en schieten....

25 oktober 2013 om 15:57

Wel een groot verschil, het laatste jaar wisselde hij inderdaad vaak van positie, doordat Lennon geblesseerd raakte. Een nog groter verschil is dat was mogelijk omdat het hele team in dienst van Bale speelde. Geloof me nou Bale op links Ronaldo in de spits Di Maria op rechts en natuurlijk kan er dan van positie worden gewisseld. Tot slot Robben is technisch veel beter als Bale, die moet het hebben van zijn snelheid fysiek en schoten.
Ik had Bale ook nooit gekocht maar Falcao dan heb je met Ronaldo 200 doelpunten in je ploeg.

Di Maria is nooit contstant geweest

Ja inderdaad er is nu meer evenwicht. Een overbodige buitenspeler kopen en dan een wisselvallige buitenspeler houden, en zo'n beetje de beste spelverdeler ter wereld verkopen; een positie die nu door niemand wordt ingenomen. Bravo! Di Maria is een geweldige speler, maar speelt bij vlagen goed en heeft soms weken erbij zitten dat hij als een zak stront speelt. Ozil speelt naar mijn idee altijd goed, ook als hij dat niet doet.
Ancelotti zal uiteraard een zak duiten krijgen om het voor deze technische faal op te nemen; en nog een extra zak om Iker weg te pesten bij de club.

25 oktober 2013 om 15:46

Di Maria is wisselvallig dus Bale lijkt niet overbodig denk toch. Zo te zien zal Jese niet veel spelen dus 3 flankspelers voor 2 posities voor een topclub is normaal. En Ozil's plek word ingenomen door Isco en laatst nog Modric.. Ozil's veldspel vond ik niet altijd goed hor, integendeel zelfs. Maar het feit dat hij elke wedstrijd weer spelers vrij voor de goal kan zetten maakte hem zo speciaal.... Ik krijg nu het gevoel dat elke trainer de schuld gaat krijgen dat Iker niet speelt. Wat kan die ancelotti doen als hij een lopez heeft die het veel beter doet op dit moment. Iker moet gewoon geduld hebben, zijn tijd gaat nog komen. En blijkbaar hebben die bankplaatsen hem beter gemaakt want nu lijkt Iker altijd geconcentreerd te zijn.. Ik ben eerst Madrid supporter en daarna Iker's fan. Madrid komt op de eerste plaats en ik vind het terecht dat Lopez momenteel eerste keus is..

Özil-Ronaldo was inderdaad een goddelijke combinatie, nu zie je dat de creativiteit vooral van Modric moet komen die daar eigenlijk helemaal niet voor hoeft te zorgen. Daarvoor heb je een nummer 10, daarvoor had je de beste speler ter wereld op zijn positie, daarvoor had je Özil.

25 oktober 2013 om 11:37

kijk, jij snapt het

De poll uitslag zegt meer dan genoeg. Di Maria is een prachtige voetballer en ik houd echt van zijn spel maar Özil is veel belangrijker voor een ploeg. Hij is zo creatief en de beste speler op zijn positie. Ancelotti weet zelf best dat Özil veel handiger is dan een Di Maria.

Een duidelijkere uitslag bij een poll heb ik nooit gezien. Özil is wereldklasse, Di Maria net niet.

Ik geloof niet dat hij Ozil weg wou. Hij moest wel omdat Bale kwam.. blij dat Di Maria in ieder geval goed speelt.

Het mooie is dat Ancelotti en de rest daar, ook daadwerkelijk hierachter staat.
Als je de selectie bekijkt op het eind, dan zou je idd kunnen zeggen, Ozil of Di Maria.
Di Maria is een werker, Ozil een voetballer. etc etc... Hierin kan je dan een keuze maken.
dat geloof ik prima.

Maar Waaarroommm trek is Isco EN Bale aan..? Die zijn dus, en zo bevestigd hij eigenlijk nu, Totaal overbodig geweest. Want Isco speelt op de plek van Ozil, niet Di Maria.
Bale zou niet op die plek gaan spelen lijkt me, maar op de plek van Di Maria.

Dus dat je uiteinde tussen die 4 moet kiezen.

Ozil = Briljant
Di Maria = Werkt harder
Isco = Net gekocht
Bale = Net gekocht.

Als je als trainer vooraf mag kiezen, dan kies je Ozil boven de rest.
Als je ze alle 4 hebt en je mag er maar 1tje kiezen van de bovenste 2.

En kat in het nauw maakt rare sprongen. Dat blijkt wel.

Het mag nou wel keertje ophouden, allebei zijn goede voeballers en Di Maria kan in vorm ook geweldige wedstrijden spelen en dat is hij dit seizoen zeker. Samen met Isco denk ik toch wel dat zij de spelers in vorm zijn bij Real.

25 oktober 2013 om 17:04

Isco is absoluut niet in vorm.

Di Maria en in mindere mate Khedira zijn momenteel de mannen in vorm.

Het zijn allebei totaal andere spelers op andere posities.

Kun je niet met elkaar vergelijken.

Als 10 is Ozil veel beter en als flankspeler is Di Maria veel beter. Simpel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren