Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als Kane een goed EK had gehad, was hij kanshebber op de Ballon d'Or'

Laatste update:

In Engeland had men verwacht dat Harry Kane wel opgenomen zou worden in de kandidatenlijst voor de Ballon d'Or. Dat de spits van Tottenham Hotspur niet bij de dertig kanshebbers zit, heeft volgens oud-international Martin Keown alles te maken met het slechte optreden van Kane op het EK met Engeland in Frankrijk.

/

Kane werd vorig seizoen topscorer van de Premier League met 25 doelpunten. Dat blijkt niet genoeg om een kans te maken op prestigieuze prijs. "Het lijkt vreemd dat de topscorer van een van de grootste competities uit Europa niet is opgenomen in de lijst, maar hij heeft geen sterke indruk gemaakt op het EK", schrijft Keown in zijn column voor de Daily Mail. "En dat is juist het moment waarop spelers onder een vergrootglas liggen. Hij heeft niet hetzelfde niveau weten te halen als Cristiano Ronaldo en Gareth Bale in Frankrijk."

"Als hij een goed toernooi had gespeeld, dan was hij zeker opgenomen in de kandidatenlijst", vervolgt Keown. "Men vraagt zich ook af waarom Jamie Vardy wel kans maakt en Kane niet. Vardy is een kampioen, Kane niet. Er zijn genoeg spelers die geen prijzen hebben gewonnen en toch individuele titels pakten, maar Vardy en Riyad Mahrez waren zo ontzettend cruciaal in het succes van Leicester City. Daarnaast heeft Vardy zichzelf ook laten zien op het EK."

Wie wint de Ballon d'Or?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Allemaal leuk en aardig, maar dit is weer een typische overschatting van het eigen Engels talent. Kane is een goede spits hoor, dat betwist ik niet, maar absoluut geen ballon d'or materiaal. Als Ronaldo en Messi gestopt zijn zul je spreken over Griezmann, Bale en Neymar bijvoorbeeld. Iemand als Suarez maakt er nu ook heel veel aanspraak op. Kane moet echt veel te veel spelers voor zich dulden die stukken beter zijn, waardoor hij geen kans zal maken op de balon d'or...

27 oktober 2016 om 17:31

Hij zegt dan ook nergens dat hij ballon d'or materiaal is? Hij vind het enkel gek dat hij als PL topschutter niet eens bij de beste dertig is opgneomen, en daarin heeft hij gewoon 100% gelijk.

27 oktober 2016 om 17:47

@AlexdelPiero. Dat heb ik even niet helemaal goed lezen, mijn fout, goed dat je mij daar op wijst. Bij de beste 30 zou wel kunnen dan inderdaad. Mijn argumentatie kan dus grotendeels de prullenbak in haha. Bij de beste 10 zie ik hem overigens niet snel komen.

27 oktober 2016 om 19:01

Daarom klopt het concept van de Ballon d'or niet. Wanneer ben je de "beste" voetballer? Daar is geen eenduidige definitie van. Moeten we kijken naar de hoeveelheid voetballende kwaliteiten een speler bezit of iemand éã©n kwaliteit goed bezit? Hoe letterlijk ga je het woord voetballer nemen.

Op dit moment kijkt men vooral wie maakt de meeste doelpunten of de meeste prijzen wint. Daarom zijn het vooral aanvallers die kans maken op de prijs.

27 oktober 2016 om 20:43

@XaviHernandez. Daarom zou ik meer voor een soort prijs per linie (of eventueel per positie) zijn. Ja je hebt het toty, maar dat is meestal opgemaakt uit spelers uit de twee teams die in de CL finale stonden.. Daar wordt vaak helemaal niet gekeken naar welke spelers individueel op hun positie het beste waren in dat seizoen. En ik moet zeggen dat ik het onzinnig vind dat het aantal gewonnen prijzen hier zo zwaar mee tellen. Ja Ronaldo won de CL en het EK, maar bijvoorbeeld bij het EK heeft hij (door een blessure) niks bijgedragen in de finale en in meerdere wedstrijden op het EK ook onzichtbaar geweest. Prijzen worden gewonnen meestal gewonnen door het team, en niet het individu... Tenzij bijvoorbeeld het individu verantwoordelijk is voor 80% van alle goals en assists waardoor zijn team die prijzen wint, maar dat is haast nooit het geval.

27 oktober 2016 om 21:46

Er is ook gewoon geen verdediger die het niveau haalt van Messi en Ronaldo en ik snap dat je dat moeilijk kan vergelijken, maar als je aan 10 mensen vraagt: wie is de beste verdediger van de wereld? Dan krijg je bij wijze van spreke 10 verschillende antwoorden. Het is niet onmogelijk, Cannavaro bewees het nog. En laten we niet dwaas doen, iedereen weet dat aanvallen moeilijker is als verdedigen alleszins de aanvallers onder ons weten dat haha.

on: Vreemde titel van VZ. Keown beweert nergens dat hij kans maakt op de Gouden Bal, wel dat hij op de lijst van de eerste 30 mocht. Waar ik wel kan in komen.

27 oktober 2016 om 22:45

@Rooney_10. Aanvallen moeilijker dan verdedigen haha. Het zijn twee compleet verschillende dingen, en verdedigen is daarbij net zo moeilijk. De verdedigers onder ons weten dat wel .

28 oktober 2016 om 08:37

Jackieboy, aanvallen is wel degelijk moeilijker. Ten eerste word je vertraagd omdat je een bal aan je voeten hebt. Ten tweede heb je te maken met buitenspel en dus kan je niet zomaar kiezen waar je wilt staan en ten derde waarom denk je dat voetbalwedstrijden relatief lage uitslagen hebben ten opzichte van andere sporten. Omdat het moeilijker is om een doelpunt te maken dan ervoor te zorgen dat t niet gebeurt.

28 oktober 2016 om 09:57

@Skes14. En dat zijn allemaal motiveringen die aanvallers zelf allemaal opgeven. En verdedigers hebben het makkelijk zeker? Als verdediger moet jij ervoor zorgen dat die aanvaller buitenspel staat, dus je bent continu naast je eigen positionering ook nog aan het checken of je op 1 lijn staat met de anderen. Daarnaast kunnen aanvallers het na een slecht schot gewoon lekker opnieuw proberen, terwijl verdedigers na 1 fout het haasje zijn. Tevens zijn er genoeg manieren voor aanvallers om te scoren waarbij verdedigers geen enkele mogelijkheid hebben om dat tegen te houden: schot van erg grote afstand of een goed genomen vrije trap bijvoorbeeld. Ik zeg niet dat aanvallen makkelijker is, maar ik word er altijd zo moe van dat mensen doen alsof verdedigen een makkie is. Dat is namelijk pure onzin. Verdedigen is net zo lastig. Iedereen geeft ook de verdedigers de schuld van een verlies, terwijl er dan bijvoorbeeld 8 grote kansen zijn gemist door de aanvallers. Dus nee, verdedigen is niet makkelijker dan aanvallen...

28 oktober 2016 om 16:01

Ten eerste raad ik je een lesje begrijpend lezen aan. Nergens in mijn reactie benoem ik namelijk dat verdedigen makkelijk zou zijn. Ik kan er zelf bijvoorbeeld helemaal geen reet van. Dat een fout van een verdediger cruciaal is klopt, maar dat als argument voor dat het moeilijker is slaat natuurlijk nergens op.
Maar goed, we hoeven het natuurlijk niet eens te zijn hierover. jij vindt verdedigen even moeilijk en ik denk dat aanvallen moeilijker is.
Wat betreft je op 1 na laatste zin, daar ben ik het mee eens. Ik ben zelf echter wel iemand die net zo goed kijkt naar wat voor kansen aanvallers om zeep hebben geholpen.

27 oktober 2016 om 17:39

Wou zeggen, suarez is nog wel een stuk beter dan Griezmann, Bale en Neymar. Zonder twijfel.

27 oktober 2016 om 18:03

Daar heb je zeker gelijk in. Ik had het echter over de toekomstige kandidaten. Suarez stopt bijvoorbeeld niet later dan Messi, aangezien hij dezelfde leeftijd heeft. Bale, Neymar en Griezmann zijn allen jonger, vandaar.

27 oktober 2016 om 18:59

Ja helemaal mee eens.

27 oktober 2016 om 19:39

Die hele ballon d'or is niet te defineren tot 1 voetballer. Je moet gewoon elk jaar een ballon d'or uitreiken voor een keeper, verdediger, middenvelder en aanvaller. Dan kan je pas gestuurd selecteren op kwaliteiten en ook waarde aan bijv. verdedigende kwaliteiten gaan hechten.

Normaliter wint er een aanvaller die veel goals maakt, zo simpel is het in mijn ogen.

28 oktober 2016 om 08:42

Zo werkt het niet alleen in jou ogen, maar zo werkt het grotendeels ook gewoon echt.
Daarom maakt Ronaldo ook weer een grote kans. Hij heeft veel doelpunten gemaakt en het ek en de cl gewonnen. Maar al ga je gewoon even puur naar het voetballende aspect kijken, dan heeft ie er (voor zijn doen) weinig van gebakken mijns inziens. En nee Ronaldo lovers, ik zeg niet dat ie slecht is of whatever, maar ik vond hem afgelopen jaar voetballend niet sterk genoeg.

28 oktober 2016 om 09:59

@Skes14. En dat is toch je reinste onzin? Een EK en CL meetellen als prestatie voor Ronaldo, terwijl zijn bijdrage echt nog minder dan minimaal in beide finales was. Volgens die logica zou Pepe de Ballon D'or moeten winnen omdat hij ook de CL en het EK heeft gewonnen en in beide finales echt een beest was.

Ga toch weg man. Die Engelsen overschatten echt heel graag hun eigen spelers. Sowieso hoort een EK geen graadmeter te zijn, dat duurt maar een paar weken en het niveau is veel lager dan bij de clubcompetities.

27 oktober 2016 om 17:30

Hoezo? Hij zegt hier toch niets geks? Persoonlijk vind ik het zeer raar dat een PL spits die er 25 inschiet niet bij de beste 30 zit hoor.

27 oktober 2016 om 21:49

Het is nog echt een hele beperkte spits anders. Dat hij er 25 inlegt komt alleen Door eriksen en consorten. Zelfs jansen is bijna even goed ook (nog) geen held.

27 oktober 2016 om 22:47

@martijnovic. Dat is complete onzin. Daarom heeft Janssen er ook al 5 in liggen in de PL, oh wacht: dat heeft hij niet! Eriksen en co zijn helemaal niet volledig de reden dat Kane er 25 maakt. Kijk maar naar zijn goal tegen Arsenal vorig seizoen bijvoorbeeld. Daar troeft hij even Mertesacker af en schiet hij uit een ontzettend moeilijke hoek met veel effect de bal in de kruising. Zo heeft hij er genoeg goals van. Het is echt geen koekenbakker..

28 oktober 2016 om 01:51

De Balon d'or gaat over heel 2016, daarin heeft Kane niet geweldig gepresteerd aangezien hij een onzichtbaar EK speelde, laatste 1/2 maanden geblesseerd is geweest en van januari tot aan mei ook niet ZO veel scoorde dat hij nou per se bij de beste 30 moet horen toch??

28 oktober 2016 om 09:18

Kane scoorde vorig jaar niet in zijn eerste 514 minuten Premier League.
Vincent Janssen heeft nu 410 wedstrijden gespeeld, hij heeft nog 104 minuten.

Kane heeft af en toe fantastische acties en doelpunten, maar dan nog steeds hoort hij toch bij lange na niet bij de 30 beste spelers ter wereld..

27 oktober 2016 om 20:52

@Gooner4eva. Ik ben het hierin zeker met AlexDelPiero eens, aangezien ik het zelf eerst ook verkeerd had gelezen. Bij de "beste" 30 kun je Kane echt wel scharen als hij 26 goals in de PL maakt. Ik ben het echter wel met jou eens dat het EK absoluut geen graadmeter hoort te zijn. Zo krijgt Ronaldo als pre dat hij het EK en de CL heeft gewonnen, maar wat was zijn aandeel daarin? Vrij weinig. De EK finale na 10 minuten naar de kant vanwege een blessure, en in de CL finale de hele wedstrijd onzichtbaar tot de laatste penalty in de penaltyserie. Prijzen zijn meestentijds een team prestatie, dus dat kun je in mijn ogen niet mee rekenen bij de uitreiking van een individuele prijs.

28 oktober 2016 om 13:42

Ze noemen hem ook niet de winnaar van de Ballon D'or, maar wel als 1 van die 30 en dat vind ik best terecht. De manier waarop Kane zich na een stroef begin terug knokte aan het begin van het seizoen was voor mij echt een eye-opener om hem echt bij die toppers te scharen. Dat en de prestaties erna is toch wel een hoogtepunt van dat seizoen en dan vind ik 'overschatten' ook weer te overdreven negatief. Je hebt in veel gevallen gelijk in dat opzicht, maar nu even niet vind ik

Waarom noemt hij Ronaldo? Ik vond hem onder zijn kunnen presteren op het EK, ook al was hij wel geblesseerd. En Kane vind ik maar een beperkte spits ondanks dat hij topscorer van de PL is geworden, ik zie hem ook niet als potentiele winner of zelfs kanshebber. Kan zo 20 spitsen noemen die daar in mijn ogen meer kans op maken en beter zijn dan Kane

27 oktober 2016 om 17:48

20 spitsen die beter zijn dan Kane? Nou, ik ben benieuwd...

27 oktober 2016 om 21:56

Ik ga ervoor. Aangezien ik ook niet echt een Kane fan ben. Ik vind hem vooral heel afhankelijk van vorm. Kan of heel goed zijn en dan schiet hij er alles in, of heel slecht. Op het EK duidelijk het tweede.

Zonder twijfel: Suarez, Lewandowski, Ibrahimovic, Higuain, Aguero, Griezmann, Benzema, Aubameyang en Dybala.

Dan wordt het inderdaad al een stuk moeilijker. Firmino (als je die als spits rekent), Diego Costa (zoals hij nu speelt wel, maar vorig jaar echt slecht), Cavani (vind ik altijd grote kansen missen), Bacca (bwa), Icardi (pure killer wel, maar Kane is allrounder), Lacazette (zie ik veel te weinig aan het werk), Lukaku (in vorm gevaarlijk, maar toch echt lomp qua techniek). Dan kan je nog een lijstje Jonas, Sturridge, Gameiro,... samenstellen maar die komen toch niet in de buurt.

Kane zou dus in de top tien kunnen komen, maar dat wordt moeilijk. Top 20 is hij zeer zeker.

27 oktober 2016 om 22:49

@Rooney_10. Dan is het toch des te knapper dat hij er twee seizoenen achter elkaar meer dan 20 in legt? Als hij ook meerdere malen echt heel slecht was, zoals jij zegt. Dan is zijn doelpunten productie in die wedstrijden dat bij hem alles lukt wel ongekend hoog als het 50/50 zou zijn... Het lijkt mij dus eerder dat hij gewoon 3 kwart seizoen prima speelt bijvoorbeeld.

28 oktober 2016 om 09:23

38 wedstrijden in de basis gestart vorig jaar. Hij heeft over het hele seizoen maar 50 minuten (!!!) gemist. Hij scoorde in 17 van zijn 38 wedstrijden.

Dus in principe is zijn doelpunten productie inderdaad gebaseerd op een goede wedstrijd. In 7 van de 17 wedstrijden maakte hij meer dan 1 doelpunt. Dus 50/50 is niet een hele rare schatting.

28 oktober 2016 om 10:54

Hij stond vorig seizoen de eerste 8 of 9 wedstrijden droog. Dat is twee maanden geen doelpunt. Ik vind dat lang. Het jaar ervoor had hij net hetzelfde. Even opgezocht: vorig jaar op de eerste 13 wedstrijden 1 doelpunt.

27 oktober 2016 om 17:51

20? Ga je gang.

Ja, hij is geen Ronaldinho maar zo beperkt is ie heus niet en zijn kerntaak bestaat natuurlijk uit doelpunten maken dus dat doet hij meer dan goed, hij was PL topschutter en het is geen zo'n type dat het tegen de kleintjes doet, hij staat er ook in de grote wedstrijden.

27 oktober 2016 om 17:54

Bon Jovi

Die zijn er inderdaad niet, Kane is een topspits en nog erg erg erg jong, als die zo doorgaat zoals nu word het sowieso een legendarische spits, hij scoort oh zo makkelijk en heeft al bewezen uit een serieuze dip te kunnen kruipen, die mentale weerbaarheid is er weinigen gegeven. En dat hij een slecht EK speelde, tja, zo waren er wel meer waaronder nog erg grote namen.

28 oktober 2016 om 00:07

Dat denk ik ook, Keane heeft een ongelofelijke neus voor doelpunten, hij kiest zo goed positie en is dodelijk in de 16.

27 oktober 2016 om 18:06

Ik vind Suarez, Zlatan, Aguero, Lewandowski, Higuain, Dybala, Aubameyang, Benzema, Icardi, Lacazette, Diego Costa, Cavani, Griezmann, Gameiro, Lukaku, Dzeko, Bacca, Aduriz, Gomez en Hernandez allemaal minimaal van hetzelfde niveau als Kane of beter

27 oktober 2016 om 20:33

Gomez Cavani en Gameiro mogen weg. Dzeko in deze vorm een van de betere spitsen

27 oktober 2016 om 21:27

Gameiro vindt ik ook beter dan Kane.

27 oktober 2016 om 21:53

Millik Sánchez moratta sturridge

Ik kan begrijpen als er 30 spelers worden geselecteerd je de topscorer van de PL in dit lijstje verwacht.

Sánchez was speler van het toernooi dat zijn land won en staat er ook niet bij.. Vardy werd landskampioen en staat er wel bij.

27 oktober 2016 om 17:50

Vond ik ook raar, beste speler van de Copa America, een sterk jaar bij Arsenal en zelfs geen nominatie.

27 oktober 2016 om 18:22

Precies en een speler als pepe staat er wel tussen

27 oktober 2016 om 19:02

144 kansen creã«ren is natuurlijk ook de normaalste zaak van de wereld. Ik snap juist niet waarom Özil er niet tussen staat.

27 oktober 2016 om 19:37

een speler als Pepe?? Heb je 0 wedstrijden van hem gekeken of onderschat je verdedigers enorm?

27 oktober 2016 om 21:59

Natuurlijk hoort Pepe erbij. Van mij mag hij zelfs in de top 5. Belangrijkste man bij Portugal. Speelde elke wedstrijd een 8 of misschien zelfs een 9 op het EK en heb hem gewoon geen Ãâ©ã£â©n fout zien maken heel dat toernooi. Jammer van zijn image.

27 oktober 2016 om 18:50

Het is gewoon een populariteitswedstrijd. niets meer, niets minder. De gene met de grootste hype komt uiteraard hoger te staan op de ranglijst. Je krijgt wel een paar bonuspunten als je een grote prijs wint.

Op zich wel logisch punt, als je een flinke lijst hebt hoort de topscorer van de PL er ook op, ook al weet iedereen dat hij geen serieuze kanshebber is. Verder overschatten de Engelsen Kane wellicht wat en hij heeft zich natuurlijk belachelijk gemaakt op het EK, daar speelde hij als een natte krant, net als dit seizoen voor zijn blessure. Waarom hij Ronaldo echter noemt begrijp ik niet, die heeft nou niet echt een heel hoog niveau gehaald dit EK.

Kane is een goede spits, maar zal waarschijnlijk nooit de Ballon d'or winnen. Je zou toch haast denken dat de Engelsen het inmiddels wel een keer af hebben geleerd hun spelers te overschatten. Denk de buitenlanders even weg en dan blijft er weinig kwaliteit over in de Premier League. Ik kan me voorstellen dat men hem in het lijstje verwacht, maar ook met een goed EK zou Kane waarschijnlijk niet eens bij de top 10 zitten.

27 oktober 2016 om 17:57

Lees gewoon de tekst! Ik zie hier twintig reacties en allemaal hetzelfde, niemand die de tekst leest, reageren om het reageren en eerst te zijn, daar gaat het hier om. De beste kerel wijst er enkel en alleen op dat Kane als PL topschutter (wat toch niet slecht is?) niet bij de beste dertig geschaard word, wat ik persoonlijk ook zeer gek vind. Nergens zegt hij dat Kane die Bal kan of zou moeten winnen, dat staat in de titel maar zoals je wel weet moet je die zelden serieus nemen hier.

27 oktober 2016 om 18:24

Als je voor deze prijs bent genomineerd ben je een kanshebber hoe klein die kans ook is. Titel klopt dus gewoon.

27 oktober 2016 om 20:54

Niet met je eens,dat je genomineerd bent betekent helemaal niet dat je kans maakt, dat Kane of Buffon hem wint is onmogelijk.

27 oktober 2016 om 22:02

Arendsoog, absoluut niet. Al tweede keer op éã©n artikel dat je de bal volledig misslaat. Je kan ook op de lijst staan met 0% kans op een overwinning. Ik zou zelfs durven zeggen dat er zeker 15 spelers letterlijk 0% kans hebben. Is net hetzelfde als we éã©n random burger van Venezuela op de lijst gaan zetten, die maakt ook gewoon 0% kans. Net zoals een Mahrez, Vardy of Pogba 0% kans heeft.

Ha goede grap misschien over een paar jaar als hij zelfde aantallen maakt in de PL als laatste 2 jaar of zijn eerste jaar.
Daar en tegen lijkt Nederland veel op die Engelse dan want men Overschat Janssen ook hier in de media en een aantal AZ en TOT H fans.\
Leuke spitjes......echter is Kane van een veel beter niveau dan Janssen offcourse.
Jammer dat TOT H niet echt een topper had gehaald die Kane eruit kan spelen of samen met hem kan spelen voor 22 miljoen kan ik een hele lijst maken van spitsen die beter zijn!

27 oktober 2016 om 20:46

Doe je best zou ik zeggen! Tegenwoordig heb je echt geen spits die beter is dan Kane voor 'maar' 22 miljoen.. Kane scoort nu al 2 jaar op rij gewoon 20+ goals in de PL. Hij heeft laten zien geen eendagsvlieg te zijn, hij heeft laten zien over de mentaliteit te beschikken om uit een dip te komen. Hoezo zou hij dan niet goed genoeg zijn? Ik had zelf eerst niet goed gelezen, maar bij de "beste" 30 spelers van een seizoen kan je toch echt wel de topscorer van de PL rekenen. Dat hij die prijs niet wint is evident in een tijdperk met Ronaldo, Messi en ook Suarez bijvoorbeeld. Maar bij de beste 30 hoor je, zoals AlexDelPiero ook zegt, echt wel als je topscoorder van de PL bent!

Kane mag de veters van Aubemeyang niet eens strikken. Als je hem met Ibrahimovic wilt vergelijken omdat ze allebei grote spelers zijn dan vind ik ook dat hij ver in de buurt komt. We hebben het wel over de beste spelers van de wereld.
Daarvoor mag hij niet eens genomineerd worden. Ik kan wel 100 voetballers opnoemen die meer dan hem een nominatie verdienen. Ik vind het echt een grap dat de Engelsen zichzelf altijd zo overschatten.

Het is al lachwekkend om een beperkte spits als Harry Kane kandidaat voor de Ballon d'or te noemen (al had hij wat mij betreft best bij de eerste dertig mogen staan), maar de argumenten worden ook met de dag lachwekkender. Als hij net zoveel had gepresteerd als Ronaldo op het EK, dan was hij kandidaat geweest. Serieus?! Met drie gelijke spelen door de groepsfase en misschien zelfs een van de grotere teleurstellingen op het toernooi en een vrij beperkte bijdrage in het verdere succes van Portugal kunnen we het EK van Ronaldo niet erg succesvol noemen. Zijn land deed het goed en daar had hij een aandeel in, maar laten we nou dit soort prestaties niet Ballon d'Or-waardig noemen... Gareth Bale, Antoine Griezmann, Dmitri Payet, Aaron Ramsey; dat soort spelers excelleerden in Frankrijk, niet Cristiano Ronaldo.

27 oktober 2016 om 22:53

@Guaporta. Jij maakt hierbij wel dezelfde fout als ik, waar AlexDelPiero10 mij ook terecht op wees. Nergens zegt Keown namelijk dat Kane kans zou maken op de Ballon D'or. Dat maakt VZ ervan in de titel. Keown zegt namelijk dat Kane best bij de eerste 30 kan zitten, en daarin zegt hij niks geks. Die vergelijking met Ronaldo slaat nergens op inderdaad, maar daarmee wil Keown alleen maar redenen geven voor het feit dat Kane dus niet bij de eerste 30 zit. Ik zou in principe de topscoorder van de PL wel onder de beste 30 spelers van een seizoen scharen eigenlijk...

28 oktober 2016 om 12:28

Kane hoort in mijn ogen ook niet in de top 30 te zitten. Top 50 kan. Er zijn gwn veel meer betere voetballers. Maar een Ozil en Sanchez hadden er zeker in moeten zitten. En wrm een vardy erin zit is natuurlijk helemaal een raadsel.

27 oktober 2016 om 22:59

Volledig mee eens Guaporta! Met name Payet en Ramsey waren ijzersterk op jet EK. Echter was Will Grigg De man van het toernooi

Kane nam op het EK de corners wel goed. Dat is echter wel te weinig voor het winnen van een prijs...

Harry Kane? Als hij kandidaat is, is Ziyech (periode FC Twente) de winnaar denk ik. Ga toch wel man Keown. Kane is een prima spits, maar bij lange na geen Messi, Ronaldo, Suarez, Neymar, Aguero, Ozil, Alexis Sánchez of iets in die categorie.

Nou zelfs dan was hij daar niet in opgenomen...
Wat een onzin, hij komt niet eens in de buurt van de top 10, nog niet in ieder geval.
Hij kan nog groeien, maar er zijn er zoveel beter dan hij...

Jackieboy10 , 22 miljoen is voor Janssen betaald dus daar had ik het over, effe goed lezen!!
Dat er een betere spits erbij kon komen die Kane zou ondersteunen dan een middelmatige spits als Janssen en Kane kan altijd nog een echte grote topper worden. Maar hij speelt laatste half jaar heel wisselvallig en op het EK was hij gewoon dramatisch. Had Vardy in de basis gezet op het EK samen met Sturrigde en Kane voor laatste half uur. Hij was gewoon dramatisch. Eerlijk is Eerlijk en dan nog cornenrs etc opeisen terwijl je in de BOX dient te staan.
Heb me echt eraan gestoord. Domme coach ook die Hodgens , Drinkwater thuis laten en dan spelers die net van blessure komen meenemen. Met dat soort Coaches win je geen prijzen

De prijs gaat puur om een persoonlijke mening, in mijn optiek gaat het om de beste "voetballer". Waarom een Vardy erop staat is mij een raadsel en Kane hoort daar ook niet op. Een Mahrez begrijp ik dan weer wel. Waarom Ozil, Sanchez er niet opstaan, begrijp ik niet. Eriksen vind ik ook een betere voetballer dan Kane. Zelfde geldt voor Pjanic, Thiago (bayern), Koke, david Silva etc.. Weet niet of een van deze jongens er wel op staat, maar het zijn maar voorbeelden van spelers die ik betere voetballers vind. Jongens die alles met een bal kunnen, doch altijd gefocussed blijven. Altijd een voldoende spelen, werken voor het team, perfecte techniek, goede trap, goed overzicht en de rust in hun spel om het juiste te doen op het juiste moment.

Een speler als Kane is goed, maar bij lange na geen gouden bal materiaal in mijn ogen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren