Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Drie kinderen van Harry Kane gewond bij auto-ongeluk in Beieren’

Laatste update:

Drie van de vier kinderen van Harry Kane zijn maandagavond gewond geraakt bij een auto-ongeluk in Beieren, zo meldt BILD. Het drietal zat in een busje toen ze werden aangereden door een andere auto. Ze kwamen er vanaf met lichte verwondingen.

Het ongeluk gebeurde op het moment dat Kane met Bayern München op weg was naar Arsenal. De spits zat net goed en wel in het vliegtuig, toen drie van zijn vier kinderen betrokken raakten bij het ongeluk.

Het voorval gebeurde rond 17:15 uur op de rijksweg 2071 nabij Schäftlarn (district München) op de A95. Een twintigjarige chauffeur liet naar alle waarschijnlijkheid na om voorrang te verlenen aan de auto waar de kinderen van Kane in zaten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De drie, Louis (3), Vivienne (5) en Ivy (7) waren vermoedelijk op weg van de opvang naar huis. Zij zijn met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht per ambulance.

In totaal waren bij het ongeluk drie auto's betrokken. Acht inzittenden raakten lichtgewond. Met onder meer een helikopter en ambulances zijn zij naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis vervoerd.

De schade van het ongeluk loopt naar verluidt in de tienduizenden euro's. De weg is zo'n twee uur afgesloten geweest als gevolg van het ongeluk.

Kort na het ongeluk zette Kane voet op Engelse bodem. De aanvaller speelde een dag later de kwartfinale van de Champions League tegen Arsenal (2-2) en was zelfs trefzeker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap de intentie, maar als je het zo verwoord is het net alsof Kane zoveel kinderen heeft als de koning van Saoedi-Arabië.

Dat die nog een wedstrijd speelt. Gek hoe je voor je carrière kan leven ipv er te zijn voor je kinderen.

11 april 2024 om 22:11

Lichte verwondingen. Weinig aan de hand, dus kon hij gewoon gaan werken.

11 april 2024 om 22:20

Alsof je zo'n wedstrijd moet laten schieten omdat Kane junior een blauwe plek heeft..

11 april 2024 om 22:39

Hoe bekrompen kun je denken. Hij zorgt juist voor ze door zoveel centen binnen te harken als spits. Als de situatie ernstig was had Harry echt niet gespeeld.

11 april 2024 om 22:48

@Maestro: een ander bekrompen noemen en dan zelf stellen dat vaderlijke zorg gelijk staat aan veel geld binnenhalen?

In ander "voetbal" nieuws:
"Zoon van Buffon valt van schommel en heeft pleister op zijn knie" en " Dochter van Lewandowski breekt pols tijdens jeugd tennis wedstrijd"

11 april 2024 om 22:36

Gaat toch gewoon om een schokkende gebeurtenis voor Harry Kane (de voetballer)?
Zeg gewoon lekker niks als je het empathisch vermogen van een vrachtwagen hebt.

11 april 2024 om 22:57

Ik vind het eerder ontbreken aan empathie van de media dat zij dit nieuws inclusief namen naar buiten brengt. Het gaat nota bene om drie kinderen, geef die gewoon hun privacy?

11 april 2024 om 23:05

Dat ik dit niet thuis vind horen op een voetbalsite zegt niks over hoe ik denk over de gebeurtenis zelf en heeft dus 0,0 met mijn empathisch vermogen te maken.

11 april 2024 om 23:53

Nou nou 'schokkend' overdrijven is ook een vak hoor. Ik ben betrokken geweest in een auto ongeval toen ik 6 was en mijn broertje 3. Dame aan de telefoon reed op ons in ter hoogte van mijn deur. Even schrikken en 10 minuten later schudt je dat als kind van je af. Tenzij je dramatische ouders hebben. Een beetje hetzelfde als een peuter die valt en even schrikt en dan naar hun ouders kijkt alvorens ze zelf reageren. Als de ouders even (glim)lachen en 'boempatat' zeggen lachen de kinderen het weg, maken de ouders er een heel drama vind beginnen ze zelf ook te huilen.

Vivienne, of wel is Harry een masochist of wel maakt zijn vrouw het hem graag lastig. Die vent kan 'ball' nauwelijks uitspreken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren