Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Fekir weggaat, zou Ziyech voor Olympique Lyon een goede oplossing zijn’

Laatste update:

Het lijkt een uitgemaakte zaak dat Hakim Ziyech komende zomer gaat vertrekken bij Ajax. De 25-jarige middenvelder is momenteel met Marokko actief op het WK en wil daarna hoogstwaarschijnlijk een transfer maken. Arnold Bruggink vertelt in onderstaande video waar hij Ziyech terecht ziet komen volgend seizoen.

Komt Hakim Ziyech in een Europese topcompetitie terecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lyon moet Ziyech echt niet kopen. Die jongen wordt totaal overlopen op het middenveld. Fysiek zeer zwak.

21 juni 2018 om 10:22

Hij kan de duels toch ontmijden?
Tuurlijk , het is onvermijdelijk , maar hij hoeft niet fysiek te zijn op 10, Ziyech is intelligent genoeg om dat soort duels te ontmijden.
Valbuena is ook ''zeer zwak'' maar kon prima mee bij zowel Marseille als Lyon.
Zie hem prima slagen bij Lyon.

De vraag is alleen of hij wel broodnodig is aangezien Aouar ook op de positie uit de voeten kan , eigen jeugd en gratis is.
Ziyech heeft een aardig prijskaartje aan zich hangen (onrealistisch vind ik mja).

21 juni 2018 om 13:01

@ol1950

ik zeg niet dat Lyon hem moet halen maar vorig jaar in de Europa League was hij wel de grote uitblinker tegen Olympique Lyon. die hadden totaal geen vat op Ziyech in die twee wedstrijden

21 juni 2018 om 15:26

Dat denk jij. Als je kan voetballen, hoef je fysiek niet zo sterk te zijn. Je moet dan slimmer zijn. Dat is Ziyech wel. Lyon is een mooie stap.

21 juni 2018 om 15:49

Hoe kun je nou zeggen dat Ziyech slim is als hij recordhouder balverlies is?

21 juni 2018 om 15:55

Nolimit, Ziyech is ook recordhouder balveroveraar.

21 juni 2018 om 16:28

Je kunt wel slim zijn, het overzicht hebben en een goede passing in de benen hebben, maar als je de handelingssnelheid niet hebt, kom je als speler alsnog in de problemen. Dan is fysieke kracht natuurlijk wel een belangrijk aspect.

21 juni 2018 om 17:06

Dankuwel, mgrizi. Heb het al honderd keer uitgelegd, maar blijkbaar zijn er nog steeds mensen die het maar niet kunnen/willen snappen.

21 juni 2018 om 22:37

Jij hebt geen idee, zoals de meeste analysten en volgers..

Fysiek is Ziyech juist top, hij is een box to box speler met longen als een paard; hij is een werker. Hij is technisch weleenswaar begaafd, maar het onbreekt hem juist in overzicht wanneer er weinig tijd is; hij wordt daarin zwaar overschat in Nederland. Daar wordt hij in Nederland dus gek genoeg voor geprezen, waardoor ik de kenners niet serieus neem. Goede,waardevolle speler, daar niet van, maar niet waarvoor hij geprezen wordt. Geen vervanger voor Fekir, maar who cares want Roma wil hem.

22 juni 2018 om 08:43

Ben het deels met je eens en het wordt interessant om te zien hoe hij zich houdt onder druk. Vind het wel belachelijk om te zien hoe iedereen elkaar blind napraat na 2 wk wedstrijden, puur door teleurstelling dat hij niet de grote man was die Marokko bij de hand kon pakken. Nu is hij ineens fysiek te zwak hoor en lees je overal 😆 Bij Ajax heeft hij zich ontwikkeld van een rol waarin werkelijk elke bal bij hem werd ingeleverd tot een werkpaard. Heel benieuwd of hij hetzelfde groeiproces door kan maken op een hoger niveau, ik heb er wel vertrouwen in. Zal niet meteen roma of Lyon by de hand pakken, maar heeft zeker unieke kwaliteiten. Zoals hij een bal in de diepte op maat kan leggen is weergaloos. Nog dat nog met wat meer druk erop en je hebt een wereldspeler.

Zoals OL1950 ook al aangeeft, nee ik hoef Ziyech ook niet te zien bij Lyon. Zonde van het geld ten eerste en daarbij heeft Lyon met Aouar ook iemand die in staat is om heerlijke pasjes te versturen, is jonger, komt uit de eigen jeugd en een stuk getalenteerder. Ziyech moet lekker naar Duitsland gaan of iets dergelijks, zal daar vermoedelijk veel beter tot z'n recht komen.

Zal een mooie stap voor hem zijn. Denk dat dit ook het niveau club is waar hij voor in aanmerking komt.

Het probleem met Ziyech is dat zijn handelingssnelheid laag ligt en fysiek niet sterk is. Die combinatie is wel gevaarlijk voor de grotere competities. Het is lastig inschatten welke club goed zou zijn voor Ziyech. Het is denk ik aan hem om zich aan te passen en dan is het zien wat er nou nog in het vat zit.

Dit WK heeft aangetoond dat Ziyech voorlopig(?) niet meer dan een goede eredivisie voetballer is. Ik ben bang voor hem en de penningmeester van Ajax Europese clubs ineens een stuk minder geïnteresseerd zullen zijn. Ik ben bang dat Ziyech enigszins wordt overschat, niet in de laatste plaats door hem zélf.

21 juni 2018 om 21:53

Haha dat idee had ik ook al voor het WK. Voor Ajax qua statistieken een geweldige speler, maar normaal zou een speler die al jaren constant zulke cijfers heeft nu concrete belangstelling genieten van meerdere grote clubs en voor een bedrag van ongeveer 40 miljoen vertrekken. Bij Ziyech is de interesse echter ver te zoeken. AS Roma schakelt makkelijk over op Pastore.. Andere clubs worden niet eens concreet genoemd.. Ik zie Ziyech echt nog wel blijven.

Lachwekkend....bruggink...kom op zeg

Mensen hier zijn wel heel negatief maar de meesten kan ik niet serieus nemen Ziyech is de Eredivisie ontgroeid. Heeft ook nu de juiste leeftijd om een stap te maken voor de absolute top komt hij tekort dat is duidelijk. Maar voor een subtopper in Europa is het gewoon een goede aanwinst clubs als Schalke 04 As Roma. Bij Lyon kan hij echt wel mee dat is gewoon subtop Europa dus daar kan hij prima zich verder ontwikkelen. In de Eredivisie zal hij nooit die laatste stap zetten hij moet uitgedaagd worden en dat kan alleen in een betere competitie. Maar veel mensen reageren hier uit haat en afgunst die nogmaals dan kan ik je niet serieus nemen.

21 juni 2018 om 23:26

Wel erg makkelijk om mensen die een andere mening hebben weg te zetten als mensen die spreken uit haat en afgunst.
Deze mensen zouden jou net zo makkelijk niet realistisch kunnen noemen en weg is de discussie.

Ik denk dat velen hier het niveau verschil onderschatten tussen ED en middenmoot van topcompetities. Goede spelers hier zijn niet per se een aanwinst en ook over Ziyech heb ik mijn twijfels. Iets met te groot voor servet, maar te klein voor tafellaken.

21 juni 2018 om 23:43

Ik merk toch onder veel leden hier die altijd negatief reageren als het om Ziyech gaat. Terwijl die jongen met afstand de beste speler van de Eredivisie is en is uitgeroepen tot speler van het seizoen bij Ajax. Hij heeft ook nog is de juiste leeftijd om een stap te maken en is de eredivisie ontgroeid. Je mag je twijfels hebben dat is jouw mening maar ik merk toch dat als het om Nederlandse spelers gaat. Die voor Oranje uitkomen dat daar een stuk positiever over gereageerd word. Iedereen had ook twijfels toen hij naar Ajax ging en hij is daar toch de beste speler. Wat die jongen vorig seizoen in de EL bij Ajax liet zien tegen clubs als Lyon en Schalke 04. Zegt mij gewoon dat die jongen nog veel beter kan maar dan zal hij wel uitgedaagd moeten worden. Dat kan niet in de Nederlandse competitie waar je tegen Fortuna en Emmen speelt.

Ff lekker off topic :
Als Ziyech bij Ajax zou blijven ,wordt hij onder Haggie een echte topper.
Niet alleen hij maar heel de selectie zal van deze man profiteren.
Ik geloof namelijk dat deze trainer wel eens iedereen kan verassen.
Zou mij verbazen als naar lange het seizoen loopt ,hij een ieder hart zal stelen. Apart ventje maar dat zijn end of the day kanjers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren