Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alexander Isak draagt met fantastische assist bij aan flinke uitzege Newcastle

Laatste update:

Newcastle United heeft donderdagavond gedaan wat het moest doen in de strijd om een Champions League-ticket. De ploeg van Eddie Howe won op bezoek bij het in degradatiegevaar verkerende Everton met 1-4. Door de zege blijft Newcastle op de derde plek van de Premier League staan. Tegelijkertijd won AFC Bournemouth, door een treffer van Marcus Tavernier, met 0-1 op bezoek bij hekkensluiter Southampton.

Everton – Newcastle United 1-4
Newcastle, waar Sven Botman opnieuw in de basis stond en voormalig Eredivisionist Alexander Isak juist genoegen moest nemen met een plek op de bank, had het moeilijk in de eerste helft. Everton was dreigender en stichtte gevaar via schoten van Idrissa Gueye en Dwight McNeil, maar Nick Pope bracht redding. Na een klein half uur was het aan de andere kant van het veld wél raak: een schot van Joelinton werd nog gekeerd door Jordan Pickford, maar uit de rebound tikte Wilson de 0-1 binnen. Vlak voor rust leek Everton via Dominic Calvert-Lewin op gelijke hoogte te komen, maar hij bleek nipt buitenspel te staan.

Ook in de tweede helft was Everton enkele keren gevaarlijk, met name via Calvert-Lewin. Opnieuw was het echter Newcastle dat scoorde: enkele minuten nadat een volley van Joe Willock nog stijlvol werd gered door Pickford, legde diezelfde middenvelder de bal vanaf de achterlijn op het hoofd van Joelinton, die binnenkopte. De bezoekers hadden de smaak te pakken en kwamen in de 75ste minuut op 0-3 via Wilson, die de bal van zeventien meter schitterend de kruising in krulde. Via Steven McNeil, wiens corner in één keer binnenvloog, werd het nog 1-3, maar een minuut later zorgde Jacob Murphy voor de definitieve beslissing. Hij tikte de bal na fantastisch voorbereidend werk van invaller Isak voor open doel binnen: 1-4.

Southampton – AFC Bournemouth 0-1
Beide teams waren in de eerste helft dicht bij de openingstreffer. Namens Southampton raakte Adam Armstrong de paal, enkele minuten later werd het doelpunt van Bournemouth-back Matías Viña afgekeurd wegens buitenspel. Vlak na rust werd de score wél geopend, toen Tavernier naar binnen kapte en door een woud van benen raakschoot: 0-1. Vlak voor tijd leek Southampton via Ché Adams nog een punt te redden, maar vanwege buitenspel werd zijn doelpunt afgekeurd. Bournemouth klimt door de zege naar de veertiende plaats, Southampton blijft laatste.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het mooie everton…

Toch wel zonde hoor.
Gaan zij nu al goodison verlaten eigenlijk?
Of nog 1 seizoen?

28 april 2023 om 01:59

Nog 2 seizoenen als ik me niet vergis

28 april 2023 om 12:00

2024 volgens Wiki

Zoveel investeren en dan zulk belabberd voetbal op de mat leggen en zo weinig strijd leveren(Southampton en Everton) En de fans maken ook totaal niet het verschil(vooral bij Southampton) En nee mijn cluppie heeft ook niet de beste fans maar op het veld strijden de spelers over het algemeen als een malle ondanks dat de meeste spelers niet bulken van het talent en geen miljoenen verdienen

27 april 2023 om 23:04

Het was ook niet om aan te gluren hoeveel passes er mis gingen bij Soton. Treurig om te zien dat de 1-1 werd afgekeurd op teen lengte..

Wat een masterclass van Newcastle weer. Wat staat het tactisch goed en wat wordt er goed gevoetbald. CL is zo goed als binnen en ook dik terecht, Howe moet manager van het seizoen worden.

27 april 2023 om 22:54

Zal zeker genoemd worden, maar dat wordt gewoon Pep en als er een wonder gebeurt Arteta.

27 april 2023 om 23:07

Howe levert een veel knappere prestatie dan Pep, hoop toch echt dat hij die prijs krijgt

27 april 2023 om 23:13

Howe is een geweldige trainer, was al te zien bij Bournemouth. Maar het werkt helaas(?) zo dat de trainer die kampioen wordt normaal gesproken die prijs krijgt. Pep, Howe, Emery en Arteta zullen de genomineerden zijn denk ik. Of zijn dat er altijd 3/5?

27 april 2023 om 23:28

Zowel Howe als Arteta verdienen het meer dan Pep. Beiden presteren geweldig met een veel mindere selectie. Natuurlijk presteert City goed, maar is niet het City van dt record aantal punten. Dit City is meer een City van Haaland dan van Pep.

28 april 2023 om 08:19

In Nederland is dit niet altijd zo geweest. In 2022 was het Slot. In 2004 was het Co Adriaanse. Beide werden niet kampioen. Helaas zijn dit de enige uitzonderingen. Ik vind het juist mooi als een trainer heel goed presteert op basis van zijn kwaliteiten en niet op basis van pure kwaliteit in het team/ hele goede omstandigheden.

27 april 2023 om 23:09

Zal wel Pep worden als hij kampioen wordt. Maar zou zelf voor Emery gaan mocht hij 5de eindigen met Aston Villa. Ongelooflijk hoe hij het daar heeft omgedraaid sinds hij het overnam van Gerard.

Jeeitje, Isak mocht Ronaldo9 zijn voor een dag.
Wat een geweldige assist zeg. Jammer dat hij zo duur was destijds (periode Real Sociedad). Had hem graag bij Real gezien als backup van Benzema.

28 april 2023 om 03:34

Isak is toen hij bij aik zat aangeboden bij psv. Helaas maar voor Isak mooie stappen

28 april 2023 om 09:06

Heeft Willem 2 wel ff van kunnen genieten.

28 april 2023 om 12:23

Ik vond Isak bij Willem 2 al geweldig spelen. Je zag de klasse daar al in vlagen. Ben benieuwd wat zijn plafond is.

Heerlijke overwinning tegen een fel Everton waar eigenlijk teveel misging om het Newcastle heel moeilijk te maken. De 2-0 was de KO, en kon Newcastle de score makkelijk uitbreiden.

En dan die actie van Isak!! Wat een geweldenaar. Moeilijk om te kiezen welke assist beter was, die van vandaag of die van Willock tegen Spurs

28 april 2023 om 00:12

Als pure assist die van Willock, omdat die ook bewust naar die speler ging. De actie van Isak was geweldig maar de bal kwam via een verdediger voor de voeten van Murphy.

28 april 2023 om 07:13

Wat ik vooral hoop, en wel bang voor ben dat het weer fout gaat na één geweldig seizoen, is dat we volgend seizoen, als we CL spelen, dat het ook in de competitie goed blijft gaan en we weer hoog gaan eindigen. In het verleden, op de tijd met SBR na dan, daarom mis ik die man/tijd ook zo erg, was het veel te vaak, na één goed seizoen, dat het weer inkakte en we óf alleen in Europa goed waren óf in de competitie. Dat moet nokken. Onder SBR speelden we in het seizoen 2002/2003 voor het laatst in de CL, en ik weet niet of je dat nog weet, maar toen speelden we 2 groepsfases (dat had je toen nog) dus we speelden 2x 6 CL wedstrijden, wat dus loodzwaar was, maar in de competitie eindigen we ook 'gewoon' 4e dat seizoen. Zo ontzettend goed was onze tijd onder SBR dat we gewoon van September '02 tot maart '03 CL speelden doordeweeks maar ook in de competitie niet verzaakten en we weer in de top 4 eindigden. Zó goed was SBR ook gewoon als onze trainer toen en ik hoop dat Howe, die eigenlijk ook gewoon veel meer te besteden als manager van ons dan SBR dat had, dat hij hetzelfde blijft presteren komend seizoen. Dus dat we géén flater in de CL zullen slaan (6 wedstrijden 0 punten bijv.) En dat we in de competitie niet ook opeens weer inkakken en vlg seizoen 10e ofzo worden. Zoals het dit seizoen gaat moet gewoon eens een tijdlang nu gaan aanhouden; zowel in de Europa cup als in de competitie. Misschien dat er dan eindelijk een keer een tijd komt dat veel Newcastle fans, incl. mezelf, niet steeds blijven hangen aan die goeie tijd onder SBR. Want, ook al was die tijd wel echt extreem goed, het is nu tijd om nieuwe successen en herinneringen te maken met dit elftal!! #magpie4life #27yearsandcounting ⚫️⚪️⚫️⚪️

28 april 2023 om 07:40

Er zit nu oneindig geld achter, dat is wel een verschil. Daarmee kunnen ze een brede selectie bouwen die door het kunnen bieden van CL ook kwalitatief goed kan zijn. Plus Howe zal nog beter worden gezien zijn leeftijd.

28 april 2023 om 08:13

Ik hoop het oprecht. Ik ben wel een beetje klaar om steeds oude dvd seizoensoverzichten van eind jaren 90 en begin '00 te moeten kijken om mijn club voor het laatst goed bezig te zien lol. Jarenlang hebben we ellende meegemaakt, 2 degradaties, weet ik het allemaal, ik wil terug naar een Newcastle waar ik weer trots op kan zijn zoals dat was onder Kevin Keegan en Sir Bobby Robson; gelukkig heb ik die tijden wel bewust meegemaakt en ook echt van genoten (ook al nam ik het toen allemaal wel veel te snel voor lief/voor normaal aan en dacht ik dat het altijd zo zou blijven gaan)
Ik ben nu 27 jaar een Newcastle fan en ik heb eigenlijk alleen een goed elftal gezien onder KK en SBR.
Hopelijk dat Howe dat nu gaat veranderen en ook een lange tijd bij ons blijft en blijft presteren; in Europa én competitie 🙏

28 april 2023 om 11:04

Mooie ploeg hoor, en dan een rustige jongen als Isak als een van de sterspelers. Ik kijk er graag naar. Wordt druk aan de top. Met City, Arsenal, United, Newcastle, Liverpool, Chelsea (als die zich weer oprichten) en wie weet Tottenham… dan heb je een potentiele top waar de spetters vanaf vliegen

28 april 2023 om 11:44

Tis ook nie zo dat ze echt smijten met dat geld. Goede gerichte aankopen voor normale bedragen (tot nu toe) Prima beleid keep goinggg !

Newcastle United is wat Everton wou zijn als je ziet hoeveel miljoenen ze de afgelopen jaren hebben uitgegeven. En nu staan ze dus 18e en op de afgrond van degradatie. Heerlijk Newcastle weer gezien en die zijn ook een stap dichterbij UCL voetbal. Eddie Howe speelt uitstekend voetbal met zijn ploeg. Isak vandaag was een genot om naar te kijken en die solo was echt fenomenaal hoor.

Die assist bracht herinneringen terug aan Benzema tegen Atleti toen hij 3 of 4 man voor schut zette op de achterlijn en vervolgens Isco kon scoren uit de kluts. Deze van Isak was ook van ongekende schoonheid, zoals hij al die mannen daar het nakijken gaf

Die Isaac heeft zich echt goed ontwikkeld. Was in Spanje al natuurlijk. Nu bij Newcastle is hij los. Hoe ze aan het geld komen en de achtergrond van de eigenaar is te erg voor woorden. Het beleid van Newcastle is wel een goed beleid. Kopen doelgericht hun spelers. Niet met rare constructies voor bijvoorbeeld een Neymar gaan. Mooi om te zien.

28 april 2023 om 07:15

Het valt nog te bezien natuurlijk. Ze konden de groten der aarde nog niets bieden buiten geld omdat ze alleen PL speelden. Tot nu toe hebben ze idd gericht en goed ingekocht, laten we kijken hoe dat deze zomer gaat zijn als ze de CL in gaan.

28 april 2023 om 09:07

@Samcto De grote der aarde spelen alleen maar voor het geld lijkt het wel de laatste jaren. Waarom zou je anders naar PSG of Saudi Arabië gaan. Niet om de CL te winnen.

28 april 2023 om 10:19

Messi en Ronaldo zijn klaar met hun carrière. De spelers van nu spelen vaak (deels) voor het geld idd, maar ze zouden echt niet naar Newcastle komen zonder deelname aan cl.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren