Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moet Feyenoord vrezen voor winters vertrek? ‘Kijken zeker wat we kunnen doen'

Laatste update:

Newcastle United-manager Eddie Howe heeft op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Bournemouth gesproken over Yankuba Minteh. De Gambiaan komt momenteel tot aan het eind van het seizoen op huurbasis uit voor Feyenoord, maar kan eerder teruggehaald worden door verhuurder Newcastle.

Minteh kampt momenteel met een spierblessure. Hij liep deze drie weken geleden op in het thuisduel met Vitesse (4-0 winst). Sindsdien kwam hij niet meer in actie voor de Rotterdammers.

Minteh was deze week in Engeland om door Newcastle testen uit te laten voeren. “Laten we even afwachten hoe ernstig zijn blessure is, daarna kunnen we een beslissing over hem nemen”, zei Howe op het persmoment vrijdag.

“We kijken naar alle spelers die we uitlenen. We kijken of ze van toegevoegde waarde kunnen zijn voor ons. Als het goed is voor hun carrière, dan kijken we zeker naar wat we kunnen doen.”

Howe gaat vervolgens verder in op de uitleenperiode van de pijlsnelle buitenspeler. “Het is een productieve periode. Hij heeft doelpunten gemaakt in een goed draaiend elftal. Hij heeft zeker talent, al is de Premier League anders dan alle andere competities ter wereld.”

Minteh werd afgelopen zomer voor acht miljoen euro door Newcastle overgenomen van Odense BK. Voor hij een duel had gespeeld voor the Magpies werd hij al uitgeleend aan Feyenoord.

In De Kuip maakt de pas negentienjarige buitenspeler tot dusver een prima indruk. In de Eredivisie kwam hij negen keer in actie namens Feyenoord. Hierin wist hij drie keer het net te vinden en was hij een keer verantwoordelijk voor een assist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou er niet al te rouwig om zijn. Ik heb dermate genoeg vertrouwen in het scoutingapparaat dus ik ga ervan uit dat ze een betere vervanger (dan hopelijk permanent) zullen vinden.

zou dat een vreemde zet vinden om hem terug te halen naar newcastle... tenzij ze daar heel dun in de buitenspelers zitten? daarnaast spelen ze bijna wekelijks met een andere rechtsbuiten (afgaande op opstellingen van de laatste wedstrijden).

is gewoon erg jong, kreeg de kansen bij feyenoord tot aan zijn blessure. heeft leuke dingen laten zien en ook mindere. nogmaals, zou het apart vinden als ze hem nu terug gaan halen.

10 november 2023 om 23:11

Zat hij ook niet met een werkvergunning? Dat hij daarom gelijk doorverhuurt werd?

Dit is echt een speler met talent en potentie maar ik word zo moe van zijn egoïsme….

11 november 2023 om 00:21

Dat ‘egoïsme’ is wel een wapen van hem, ben het met je eens maar denk dat dat een ervaring dingetje is, kiezen wanneer wel of niet afspelen leert ie vanzelf wel.

Geen verlies. Hij is ovebodig. Op zijn positie kan je Stengs, Jahanbaks en Paxiao opstellen.
Hardloper maar blind

11 november 2023 om 00:23

Je vergist je zwaar met je oordeel over Minteh, hij houdt altijd twee man bezig en kan uit het niets scoren, dat stukje overzicht heeft met ervaring te maken.

Ik vind hem niet eens goed genoeg voor Feyenoord, laat staan Newcastle.

Mocht dit gebeuren, laten we dan aub onze twee mega talenten de kans geven. Slory en Sliti zijn echt klaar voor minuten.

Gaat ie, prima dan eigen talenten inzetten. Blijft ie ook prima, hij is onvoorspelbaar (ook door zijn egoïsme)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren