Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax wil nog vier voetballers aantrekken en scout in Zuid-Amerika’

Laatste update:

Nemanja Gudelj van AZ moet Ajax het stuk mentaliteit bezorgen waar hoofdtrainer Frank de Boer naar op zoek is, maar hij zal naar alle waarschijnlijkheid niet de enige zomerse aanwinst worden. Naast de Servisch international wil de club uit Amsterdam nog vier voetballers voor komend seizoen aantrekken, zo schrijft De Telegraaf dinsdag.

/

De beleidsbepalers van Ajax houden rekening met een zomerse transfer van Ricardo Kishna. De kans is groot dat beide partijen een transfer het meest zinvol achten, daar de aanvaller en diens zaakwaarnemer Mino Raiola niet staan te springen om de huidige contractuele samenwerking tot medio 2016 met enkele seizoenen te verlengen. Mocht Kishna komende zomer daadwerkelijk uit de Amsterdam ArenA vertrekken, dan wil Ajax een extra buitenspeler contracteren.

Volgens het dagblad is Ajax verder ook op zoek naar een extra spits, een jonge rechtsbenige centrale verdediger als stand-in van Joël Veltman en een linkerverdediger die ook centraal achterin kan spelen. Het valt niet uit te sluiten dat een van de aanwinsten uit Zuid-Amerika komt. Daar zouden scouts van Ajax de voorbije weken nadrukkelijk naar potentiële versterkingen met ‘gif’ hebben gekeken.

Denk jij dat Ricardo Kishna komende zomer bij Ajax vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen fan van Zuid-Amerikaanse spelers bij Ajax. Ze zullen al gauw van het uitzonderlijke niveau moeten zijn van een Luis Suarez, willen ze dr wat van bakken.

7 april 2015 om 09:56

En die had al ervaring in de eredivisie. Ze halen en vanuit gaan dat ze het halen is idd bij ajax nooit echt goed gegaan.

Ik heb geen idee wat ze precies willen. Dat Kishna weggaat dat staat al vast. Maar 4 andere spelers neem aan dat Gudelj al 1 van de 4 is.

7 april 2015 om 08:00

Nee, een spits, vleugelspeler, rcv en een linksback die ook centraal kan.
Ik hoop dat kishna gewoon blijft en met Fischer om speeltijd gaat concurreren. Verder is de linksback/lcv positie het belangrijkste om te versterken denk ik.

Douglas van Djinpro?
Poulsen van Az?
Elia / Januzaj huren ( I hope)?
Spits (ik hoop in ieder geval een type de Jong/pelle), hoewel een spits mij niet echt een must lijkt.

Weg; Kishna? Boilesen? Moisander! Sig?

7 april 2015 om 07:14

Moisander gaat sws weg heeft al een contract met een club uit italie

7 april 2015 om 07:22

Klopt, vandaar die uitroepteken bij hem, had het erbij moeten melden.

7 april 2015 om 08:10

Januzaj lijkt me idd een fantastische optie, die zal in de eredivisie meteen bij de beste 5 horen.

7 april 2015 om 14:54

We dachten ook dat Bojan er 40 zou maken. Laten we maar rustig afwachten wie er komt en hoe hij gaat presteren.
Alleen een goede naam hebben geeft geen garantie voor succes.

7 april 2015 om 07:17

Een type Pelé zal lastig worden. Een type Pelle meer aannemelijk.

7 april 2015 om 07:21

Hhaha ja excuus, al verbeterd. Maar zo een type dus, iemand die sterk is aan de bal, gemakkelijk kopduels wint en prima kaatst.

7 april 2015 om 07:47

We hebben milik die zo'n type spits kan worden.

7 april 2015 om 07:20

Mja.. Die Douglas was wel sterk tegen ajax he? Denk alleen niet dat zn looneisen passen bij beleid.

7 april 2015 om 07:23

Dat is waar, alleen hoop ik gewoon op zo een type verdediger. Sterk opbouwend misschien niet super, maar tenminste een sloper achterin.

7 april 2015 om 07:47

Die zijn jammer genoeg erg schaars. Zou ook graag een type Alex weer bij psv zien. Genot om die man te zien verdedigen!

7 april 2015 om 08:29

Ik ben bang dat psv voor Rekik gaat kiezen ipv isimat. Isimat zou wel wat voor ajax zijn denk ik

7 april 2015 om 09:40

@ Lee112

Een linksbuiten is niet benodigd. Fisscher komt weer terug en Muric speelt ook (heel erg) goed bij Jong Ajax. Terwijl Cerny 1 van de 3 toptalenten van de toekomst is.
LV: Fisscher - Muric - Cerny
SP: Milik - Zivkovic
RV: El Ghazi - Schone

Het middenveld is met een Gudelj ook aardig compleet
Lam: Sinkgraven - Andersen - vd Beek
Ram: Klaassen - Schone - Nouri
Cvm: Gudelj - Bazoer
Hiervan kan een Bazoer natuurlijk ook naar een aanvallende positie als benodigd.

De verdediging is het pijn punt maar ook het moeilijkste op te lossen. Want vind maar eens een linksback en een Lcv.

7 april 2015 om 09:54

Muric speelt toch veel liever op rechts? A la huidendaagse Robben?

Je hebt Serero niet meegenomen in je lijstje. Ga je er van uit dat die toch naar AC Milan ofzo zal gaan?

7 april 2015 om 10:00

@ Brasileironm

Muric speelt liever vanaf rechts maar is stijf links. Speelt inderdaad een beetje op dezelfde manier als Robben. Desondanks is Fisscher rechtsbenig en speelt deze op de Robben manier vanaf de linkerkant. Terwijl Cerny zo goed als twee benig is. Je kan dus kiezen voor een naar binnenkomende buitenspeler ala Fisscher, of je kant Muric/cerny daar neer zetten die als een echte buitenspeler kunnen fungeren.

En Serero, wanneer de deal met Gudelj daadwerkelijk door gaat dan is het einde Serero bij Ajax. Als AM kwam hij al tekort en is hij ingehaald door o.a. Klaassen en Bazoer. Terwijl Sinkgraven daar ook nog speelt. En op de CVM zal hij concurrentie krijgen van Gudelj en ook Bazoer. Oftewel 2 aankopen (sinkgraven/gudelj) + een man van wie hij al verloren heeft (bazoer). Dan kan het bijna niet anders dan exit Serero.

Zeker als je bedenkt dat hij nog slechts tot medio 2016 vast ligt als enige in de selectie.

7 april 2015 om 10:29

Ben het met je eens DBergkamp. Ajax heeft in de aanval voldoende spelers. Middenveld is nu top als Gudelj komt, serero Zimling Duarte mogen weg. Verdediging is een puntje. Wat mij betreft houden ze Mike en kopen ze alleen een of twee linkerverdedigers. Emanuelson als back en een sterke centrale verdediger. Emanuelson in plaats van Boilesen, dan gaan we erop vooruit. Maar ik ben geen scout en kijk geen buitenlands voetbal, dus weet niet wie er goed genoeg zijn.

7 april 2015 om 10:40

Kijk en jij slaat dus weer door.... allemaal spelers zonder ervaring, jong dat is dus 3x niks.
Voorin een kwaliteitsspeler op LV en achterin ook gewoon een speler die er staat.

Niet weer voor eredivisiemateriaal gaan...daar speel je helemaal niks mee klaar in Europa laat staan de Cl.(mits je dus de vCL door komt)

7 april 2015 om 10:43

@ Leidsehood

De verdediging is het pijnpunt en wat mij betreft blijft Mike vd Hoorn ook gewoon.
RB: Rhijn - Tete
Rcv: Veltman - Hoorn
Lcv: Aankoop - Viergever
LB: Aankoop - Riedewald

Ik heb Boilesen lang verdedigd en stiekem hoopte ik nog op een terugkeer van zijn oude niveau waarvan ik heilig geloof dat het er nog steeds in zit. Maar als hij zelf al spreekt over een nieuwe uitdaging zwaai ik hem liever uit. Dan kan hij zichzelf niet 100% meer focussen en is het beter om hem te laten gaan. Over zijn mentaliteit, wilskracht en karakter hebben we nooit kunnen klagne.

En wie is er goed genoeg? Tja het is een kleine markt waar je in terecht komt. Er zijn wel een aantal namen maar izjn die haalbaar, betaalbaar en willen die mensen?

Voor een Lcv/lv: Agger (brondby), Granqvist (krasnodar) , Latovlevici (steaua) zouden opties zijn als je het mij vraagt. Maar het zijn wel lastige opties.

7 april 2015 om 10:50

@ Ndisdenaam

Ach zonder ervaring, ervaring is zo een overdreven begrip vind ik. Waar heb je ervaring voor nodig?

- Milik heeft nog geen 100 duels ervaring maar schopt er wel 23 ballen in 33 wedstrijden in. Aantal assists onbekend.
- El Ghazi heeft nog geen 40 duels ervaring maar wel 10 goals en 11 assists.
- Fischer heeft 68 duels ervaring, 19 doelpunten en 13 assists.
- Zivkovic 50 duels ervaring, 13 doelpunten en een aantal assists. Bij Jong Ajax 18 doelpunten in 21 wedstrijden.

Ja ze zijn jong, maar dat waren Sneijder, Vd Vaart ook toen ze debuteerden. El Ghazi kan cijfers overleggen die Depay op dezelfde leeftijd niet kon neer leggen. Is na Depay ook de best presterende vleugel speler op de NL velden. Milik is de effectiefste spits van de Nederlandse velden. En als Fisscher weer in vorm komt moet je hem die kans gunnen.

7 april 2015 om 19:29

Cerny is bij lange na niet klaar voor Ajax 1. Muric speelt niet voor niets op rechts. Fischer komt net terug van een zware blessure en Kishna gaat waarschijnlijk verkassen.

Een nieuwe vleugel lijkt mij een must! Daarom hoop ik ook op een gehuurde vleugel die hopelijk 1 seizoen wat toevoegt en na dat seizoen is Fischer hopelijk sterker en zit Cerny tegen Ajax 1 aan.

Het is inderdaad moeilijk om nieuwe verdedigers te vinden, maar niets voor niets hebben we een scouting.

7 april 2015 om 10:50

Poulsen komt niet naar Ajax.

7 april 2015 om 11:43

Die hoeft van mij ook niet te komen. Is wel een aardige back. Maar ik vraag me af of hij ajax naar een hoger niveau kan tillen. Hoop zelf op maxwell. Is al 33, dus volgens mij is er wel een kansje, alleen weet iemand wanneer zijn contract afloopt?

7 april 2015 om 12:13

Maxwell heeft pas geleden helaas verlengd bij psg

7 april 2015 om 20:19

Oh, dat is dan jammer. Dan moet Ajax maar verder kijken. Ik zou echt geen linksback op dit moment weten.

8 april 2015 om 11:59

Hij is op dit moment in verregaande gesprekken met AZ voor een verlenging van zijn huidige contract.

7 april 2015 om 12:21

Of die jongen van Heerenveen, van Aken. Volgens mij een groot talent. Goede vriend van Sinkgraven , kan goed worden , iedergeval beter dan wat er nu staat (in potentieel).

7 april 2015 om 12:27

Weg: Serero, vd Hoorn, Duarte, Sig (spelers waar ze nog wat voor vangen) en natuurlijk gaat Zimling terug naar Duitsland.

Ze zoeken een:

LB: Pereira (inter, 63 interlands voor Uruguay en contract tot 2016), Armero (AC Milan, 54 interlands voor Colombia en transfervrij) of Insua (atletico Madrid, 4 interlands Argentinie en contract tot 2016). Verdienen allemaal onder een miljoen.
Rcv: Caceres (juventus, 61 interlands voor Uruguay en contract tot 2016), Zambrano (eintracht Frankfurt, 24 interlands voor Peru en transfervrij) en Fabian Schar (basel, 12 interlands en contract tot 2016). Willen allemaal weg en verdienen eveneens onder een miljoen.
LW: Corona, Ola Jhon, Affelay, Konoplyanka (van Dnjepr?!) of Piazon. Ik denk dat er genoeg haalbare opties zijn die Ajax beter maken. Anders heb je Fischer en Menig nog die er prima uit de voeten kunnen.
SP: Necid (transfervrij), Fredy Montero (sporting Lissabon) of Lima (benfica) allemaal ervaren jongens die echte goaltjes dieven zijn.

7 april 2015 om 13:32

Januzaj naar Ajax? Dat zie ik never nooit gebeuren. Die jongen, als die al vertrekt, kan naar vrijwel iedere topclub in europa, omdat het zo'n groot talent is.

Wat een paniek ! Frank is de weg kwijt. Speel wat gedurfder met Ajax. Dat kan al met deze spelers. Een linksback is de enige prio !!

7 april 2015 om 07:18

Een linksback is niet de enige prio, een rechtsback, een linksbuiten, en idd een backup CV.
Waarom linksbuiten? Hij heeft prachtige acties die kishna, maar is nog luier dan een vis die moet zwemmen voor zn eten. Zijn aanvoer naar de spits is ook veel te mager, en zijn rendement is ook veel te laag vergeleken met el ghazi.
Laatste jaren zie je dit constant trouwens met de buitenspelers van Ajax. Ebecilio, ozbiliz, de sa, lukoki om er maar een paar op te noemen

7 april 2015 om 08:03

Hij zit zondag nog van der Hoorn te verdedigen als stand in van Veltman bij Studio voetbal. En nu moet er opeens een nieuwe stand in voor Veltman komen.

7 april 2015 om 08:57

Precies wat ik ook dacht! Nieuwe rcv betekent einde van der hoorn of wordt veltman verkocht?

7 april 2015 om 10:52

Veltman word niet verkocht, en hij wilt zelf nog niet weg bij Ajax.
Heeft een paar maanden terug een huis gekocht in Amstelveen met zijn vriendin dus hij wilt eerst even rust.

7 april 2015 om 12:29

Dat dacht ik ook! @achtervan. Toen ik het las over Mike dacht ik dat ze gek waren

7 april 2015 om 15:00

Denk dat Mike en Joel beide wel blijven.
Zal wel gewoon een fout van VZ zijn.

Eigenlijk is de verdediging prima. Alleen nog een lb nodig

Van Rhijn - Tete - Ligeon
Veltman - Van der Hoorn - Bazoer
Viergever - Riedewald
Boilesen - (aankoop)

Rechtsbenige CV lijkt me onnodig. Daar kunnen Tete en Van Rhijn ook spelen in nood.
Denk dat Ajax op zoek is naar een vervanger voor Niklas Moisander

7 april 2015 om 07:26

Wat? Komt het misschien niet in je op dat sommigen gewoon niet zo gedurfd kunnen spelen?
Denk jij nou serieus dat Frank Serero verteld dat die bal 2 meter opzij moet?

Onze linksbuitenpositie wordt ook dun bezet als Kishna vertrekt en links centraal achterin is het gewoon niet van het gewenste niveau. Met alle respect maar ik zie ons de voorronde CL niet overleven met Veltman en Viergever in het centrum. Gecombineerd met Boilesen en Van Rhijn op de flanken.
Van Rhijn en Veltman vind ik overigens prima hoor, maar ja die andere 2...

7 april 2015 om 08:11

van Rhijn en Veltman goed? haha ik vind geen enkele verdediger op dit moment bij Ajax goed, ze doen soms iets leuks maar zijn niet constant en fysiek is het ook een lachertje. Maar laten we eerlijk zijn, welke club in NL heeft er nog een "echte verdediger". Het is allemaal te lief en zacht hier... Idd zoals je opnoemde die Douglas van Dnipro dat is een verdediger niet een Veltman die door een clasie al aan de kant kan worden geduwd....

7 april 2015 om 10:54

Fysiek is het een lachertje?
Veltman wint bijna al zijn directe duels... even verder kijken dan VI Tv.
Diezelfde Veltman kreeg Zlatan anders prima onder de duim...iemand die net een heeeeuuul klein stukje sterker is dan Clasie.

Gelukkig wint die Douglas wel 100 van zijn duels...of wacht heb je alleen Ajax Dnipro gezien?

7 april 2015 om 08:25

Nee, dat kan niet met deze spelers. Los van de durf om een bal diep te geven, moet je ook die kwaliteiten hebben. Er lopen wel wat spelers die diep durven te gaan, maar het tempo is te laag om gaten te creëren waar je vrij kunt lopen om een bal te ontvangen. Daar zit kwaliteitsprobleem 1.

Vervolgens moet je spelers hebben die een bal panklaar lang kunnen geven (qua inzicht en pass-techniek). Daar zit kwaliteitsprobleem 2.

Tot slot moet je voorin spelers hebben die zo'n bal goed kunnen aannemen en vervolgens weten of ze terug moeten leggen of naar voren moeten. Daar zit kwaliteitsprobleem 3.

En als ze terugleggen, moeten er spelers zijn die aansluiten en iets kunnen. Bijvoorbeeld een afstandsschot. En daar zit kwaliteitsprobleem 4.

7 april 2015 om 09:04

Het is ook nooit goed he?
Komen er nauwelijks aankopen dan zit men te zeuren over versterking. Nu willen ze zich goed versterken en dan is het ineens paniek.

7 april 2015 om 10:04

@ Fcbogarde

Al met al is dit wel een begrijpelijke en logisch aankoop. Het middenveld was niet heel erg breed bezet dit seizoen en als je bedenkt dat Serero (medio 2016) bijna uit zijn contract liep en dat Sinkgraven + Bazoer geen 60 wedstrijden per seizoen zullen gaan spelen. Je ziet zelfs aan Klaassen dat deze op zijn laatste tandvlees loopt de laatste paar wedstrijden omdat hij teveel moet spelen.

Door Gudelj staat de voorhoede en het middenveld voor de komende 2 jaar als een huis. Alle posities dubbel bezet en ook genoeg talent en wedstrijden om minuten op te doen. Ook alle spelers liggen nog langdurig vast en dus kunnen ze lang samen spelen. Op Fisscher (2017) en Serero (2016) na ligt vrijwel iedereen tot 2019 of zelfs 2020 vast.

Volgens mij hebben we xeker geen rechter verdediger nodig met Veltman en vd Hoorn en daarnaast hoeft de linker vleugel verdediger niet centraal te kunnen spelen. We hebben wel een ervaren, harde en dynamische links back nodig met een jonge backup erachter en een vleugel speler ipv Kishna

7 april 2015 om 07:52

Waarom zouden ze het niet eens bij Buttner proberen? Die jongen heeft ervaring opgedaan bij de grootste club ter wereld en veel beroerder dan Boilesen krijg je ze toch niet.

7 april 2015 om 07:56

Goeie optie

7 april 2015 om 08:08

Omdat Buttner al in de top 15! Staat van bestverdienende Nederlandse spelers in de wereld. Volgens mij was het tussen de 2,5 en 3 miljoen. Dus succes ermee.

Lee12: Hoe kan je van Rhijn prima vinden?
Die kerel loopt elke week ballen in de tegenstander zijn schoenen te schuiven!

Tegen Utrecht ook weer dit weekend, heeft 5/6 ballen zo ingeleverd op een afstand van 5 meter.

Ben niet zo fan van beide backs doe er momenteel lopen, zowel van Rhijn als Boilesen.

7 april 2015 om 11:15

Misschien maar zonder backs spelen met 3 verdedigers, veranderen naar 5 in topwedstrijden

7 april 2015 om 22:51

Omdat ik Ricardo dit seizoen tot een maand geleden prima vond spelen. Nu komt hij laks en ongemotiveerd over, maar hij liet wel zien wat hij in zijn mars heeft. Viergever en boilesen vind ik gewoon 3x niks. Sowieso zie ik ons se CL voorrondes never overleven met zo een verdediging.

Eindelijk durft Ajax de hand van de knip te halen want met deze selectie ben ik bang ze niet zouden redden in de voorronde CL. Gudelj zag ik gisteren voor de camera van FOX en ik dacht die moet Ajax halen en vanochtend leest. En ook nog een aantal andere spelers. Dat voelt beter dan krenterig of eigenwijs vasthouden.

Zuid Amerikanen bij Ajax, eerst zien dan geloven, buiten Suarez waren het grotendeels missers.

7 april 2015 om 08:28

Maxwell

7 april 2015 om 08:33

Ik wist dat ik er wel eentje moest vergeten, sterker nog, ik vergat ook Wamberto.

Staan echter tegenover Lodeiro, Gabrich, Sangoy, Mariano Juan, Cvitanich, Rosales, Felipe, Marcio Santos en Bruno Silva.

7 april 2015 om 08:50

Filipe luis

7 april 2015 om 08:54

en die zeehondendribblevent, Kerlon.

7 april 2015 om 11:14

Zé Eduardo, kwam gelijk met Kerlon.

7 april 2015 om 09:57

Spelers genoeg in de Braziliaanse competitie die een directe meerwaarde zouden zijn, maar die zijn onhaalbaar. Betekent dat Ajax in een vijver moet vissen met 2e garnituur spelers of spelers uit landen als Uruguay en Peru etc.. Ajax kan spelers als Gil, Manoel of Dede goed gebruiken wel!

Het geen dat mist bij Ajax is een stabiele achterhoede, iemand die er staat en voor niemand aan de kant gaat.
In mijn ogen zou een Gouweleeuw of van Aken centraal achterin niet misstaan.
Veltman loopt al het hele seizoen te sukkelen en vd Hoorn krijgt helaas niet het vertrouwen.

Boilesen mag met een strik erom verkassen naar bijv. een Celta de Vigo. Voor die positie had ik zelf Riedewald in gedachte, of anders een poging bij Büttner doen?

Middenveld staat volgend jaar als een huis met Gudelj, Klaassen en Bazoer!
De aanval daarin tegen kan wel voor de breedte een type Babel gebruiken.
Kishna zal waarschijnlijk verkassen en Fischer als enigste links voor is vrij dun.
Het mooiste zal dus zijn een speler die zowel links en rechtsvoor uit de voeten kan, ik noem zo maar een paar namen: Keita (lazio), Slagveer, Arroyo (america)

7 april 2015 om 08:52

Sinkgraven?

7 april 2015 om 09:06

Die zal dan wel minuten gaan maken in Jong Ajax. Of Bazoer zal minder in de basis starten.

7 april 2015 om 09:14

Beide scenario's lijken mij niet al te verstandig voor de ontwikkeling van die spelers.

7 april 2015 om 10:15

Ik snap ook niet wat Ajax met Gudelj moet.. Je hebt Klaassen, Serero, Sinkgraven, Andersen, Bazoer en eventueel kunnen Viergever, Riedewald, Nouri en Van De Beek er spelen. En Duarte staat nog onder contract. Ajax heeft alleen 1 of 2 aanvallers nodig en een linksback, het liefst een die ook als lcv kan spelen. Een speler als Babel bijvoorbeeld.

Linksback: Latovlevici van Steaua. Geen idee of hij nog net zoveel gif heeft als tegen Ajax, maar hij is goedkoop en kan iig wel iets: een team op sleeptouw nemen. Prima back-up voor Boilie.
Centraal: Een echte beer. Douglas, dat vind ik wel een goede. Of gewoon een keer goed geld uitgeven, want we hebben te lang aangemodderd centraal: N'koulou of Zouma.
Spits: Kuyt, gewoon proberen. Voor de sfeer en de ervaring. Waarom niet? Of Van Persie, die moet toch weg bij M-U.

Hier geloof ik niks van, alleen voor het uiterste geval hebben we 3-4 aankopen nodig, gaan ze anticiperen misschien op een vertrek van Kihna en Boilesen plus dat er al een Lcv/lb nodig is. Anticiperen is ok, maar ik hoop dar beide gewoon verlengen en blijven,

Linker verdediger voor centraal achterin? Eitje, Eder Alvarez Balanta van River Plate!

7 april 2015 om 11:16

Omdat die goed is op FIFA? Ik volg de Argentijnse competitie niet maar ik heb wel eens gelezen dat hij niet eens een basisplaats heeft bij River Plate.

Binnen de Eredivisie gekeken zou ik voor deze spelers gaan bij die posities.
Cv: Tapia, heel talentvol dat is duidelijk. Ook jong genoeg om nog veel te kunnen groeien.
La: Kanon? Sterke Afrika Cup gespeeld en gewonnen en kan ook centraal spelen. Zal misschien geen directe versterking zijn maar is ook nog jong. Binnen de Eredivisie zou ik het anders niet weten.
Lb: Corona/Tighadouini, spreekt voor zich zijn 2 hele goede vleugelspelers.
Sp: voor deze positie kom ik dan toch uit bij Mark Uth. Voetballend sterk en kan scoort ook wel vrij makkelijk.

7 april 2015 om 11:56

Tapia is volgens mij een CVM, maar die zie ik inderdaad ook graag komen.

Corona is volgens mij te duur voor iemand die voor eerste instantie als stand in moet fungeren.

Uth is geen Ajax materiaal, zelfs niet als 3e spits. Dan kan je net zo goed iemand van Jong Ajax gebruiken.

7 april 2015 om 12:07

Ja ik twijfel ook wel over sommige van deze spelers. Ze maken je niet allemaal sterker. Tapia wel denk ik, is eigenlijk een CVM maar hij is ook erg goed als CV. Ik zie wel een soort van Vertonghen in hem, die begon ook op het middenveld. En als je over een aantal jaar met het duo Tapia Riedewald achterin kan spelen heb je in ieder geval 2 grote kerels die durven op te bouwen en mee naar voren te komen als dat kan.

Waarom een vervanger voor achter veltman? Je hebt vd.hoorn die de boer goed genoeg acht.
Wordt wakker en vervang van rhijn,haal een linker centrale verdediger en vervang boilesen.

als ik Marc was zou ik toch eens Vermaelen gaan op bellen en vragen of hij berijd om 1 seizoen minder te gaan verdienen, ik denk dat Barcelona hem wel 1 seizoen zou willen verhuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren