Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax stelt hevig teleur: 'We zijn allemaal blij als dit seizoen erop zit'

Laatste update:

Ajax stond onder Frank de Boer bekend om zijn inhaalraces in de tweede seizoenshelft, maar dit voetbaljaar hebben de hoofdstedelingen juist erg weinig laten zien na de jaarwisseling. Ajax stelt eigenlijk al maandenlang hevig teleur en raakte het kampioenschap kwijt aan PSV. Zondag kwam de ploeterende nummer twee van de ranglijst niet verder dan een gelijkspel tegen NAC Breda (0-0).

/

Nog drie wedstrijden: dan kan er een punt achter dit voetbaljaar gezet worden. "Ik denk dat we allemaal blij zijn als dit seizoen erop zit", zei Davy Klaassen tegen AT5. "Het wil gewoon even niet lukken en dat is eigenlijk al weken zo. Op de training proberen we het spel te verbeteren en daar lukt het ook al wel. Maar dan moet het er tijdens wedstrijden wel uitkomen."

De Amsterdam ArenA was tegen NAC wel erg matig gevuld en Klaassen zegt dat hij het de supporters niet kwalijk kan nemen dat zij niet meer massaal naar het stadion komen. "Of we toe zijn aan vakantie? Ik denk het wel, als je ziet hoe we spelen. In principe zijn we al zeker van de tweede plek, dus we spelen eigenlijk voor Jan Joker, zeg ik altijd maar", aldus Klaassen. Ajax speelt dit seizoen nog tegen PEC Zwolle (uit), SC Cambuur (thuis) en FC Dordrecht (uit).

Denk je dat Ajax het volgend seizoen beter zal gaan doen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frankie is klaar. De chemie is weg. Frankie gooide het lang op "maar we hebben niets weggegeven" of "betrouwbaarheid" nu gooit deze Jomanda het de laatste tijd op "energie" die hij mist. Frankie bedankt voor de 4 titels, maar dit kan echt niet meer. Houdoe

20 april 2015 om 07:42

Altijd als het niet draait wordt er direct naar de trainer gewezen... Zo irritant! De Boer kan er ook niks aan doen dat een groot gedeelte van de groep niet het niveau haalt wat er verlangt wordt. Het gaat nou eenmaal bij jonge spelers met vallen en opstaan. Een Bazoer of een Klaassen kan een team niet iedere week op sleeptouw nemen wat wel wat verwacht.

20 april 2015 om 07:52

maar Frank is daar wel verantwoordelijk voor!

20 april 2015 om 08:01

Ik ben er geen voorstander van om een trainer de schuld te geven maar De Boer is in dit Ajax toch verantwoordelijk voor dit speltype, het eindeloze getik zonder kans te creeren. Als hij dit niet zou willen zijn de spelers of te slecht of ze luisteren niet en in beide gevallen moeten er dan een hoop nieuwe komen of de chemie is weg. T kan niet zo zijn dat bijna NIEMAND dit jaar een voldoende haalt en uit vorm is.

20 april 2015 om 09:19

@groentjie

Zoals hij ook verantwoordelijk was voor 4 titels. Frank verdiend wel meer krediet, hij heeft er zelf ook de pest in. Spelers kunnen ook nog uit vorm zijn of geblesseerd. Ik weet dat Klaassen het seizoen bv. uitspeelt met een lichte blessure, ook niet echt bevordelijk.

Het is nu gewoon nog 3 wedstrijden puzzelen en kijken hoe ajax het beter kan doen, maar een betere trainer dan Frank kan ik mij niet bedenken.

20 april 2015 om 13:10

Toch geef ik dumpert wel een gelijk. Ook vorige seizoenen hebben we niet echt mogen genieten van het Ajaxspel, ondanks dat ze kampioen werden. We hebben vorige seizoenen gezien dat, wanneer Ajax underdog was (champions League), Ajax best heel leuk voetbal op de mat kon leggen. Tegen "de kleintjes" konden ze het niet opbrengen. Dat ligt toch echt voor een groot gedeelte aan de trainer.

Competitie is gespeeld, het is het hele jaar drama geweest. De Boer wil gaan bouwen/voorbereiden op volgend seizoen. Toch staat gister Siggy weer in de spits en zit Zivkovic weer op de tribune. Man man, slechter dan Siggy kan het niet.. dit is toch echt een keus van de trainer. Wil Ajax Siggy in de etalage zetten, dan kan hij beter niet spelen.

De oneindige kredits die sommige spelers krijgen (boilesen, Van Rhijn, Siggy, Andersen) tov sommige spelers die 0 vertrouwen krijgen (v.d Hoorn, Riedewald, Zivkovic, Kishna).

Door blessure van onze captain komt De Boer er hopelijk achter dat Riedewald een betere speler is op die positie. Ik (en veel mede Ajacieden wisten dit al lang, omdat slechter zijn dan Boilesen onmogelijk is). Zal mij niets verbazen dat Boilesen volgende week gewoon weer in de basis staat.

Kishna kunnen we wel vergeten dat die bij gaat tekenen. Naast dat hij een lastige zaakwaarnemer heeft, geeft De Boer hem ook niet een reden om eventueel bij te tekenen.

Om over zijn wissels maar niet te spreken. Het is al vrij normaal dat hij een wissel toepast waar mijn bek van open valt.

Er zit gewoon voetbal in dit Ajax, dat zie je bij vlagen, alleen mist er gif in de selectie. Toen Fisscher gister ingebracht werd begon het te lopen. Dit is het gif wat Ajax miste, maar om nu een wedstrijd of 30 week in week uit als softies een wedstrijd in te gaan mag je de coach toch ook wel aanrekenen.

Om dit probleem op te lossen moet er of afscheid genomen worden van de coach, of er moet een vedette komen die meteen de beste in de groep is, en samen met de coach beslissingen neemt. Dan heb ik het over de categorie Sneijder, en dat zal helaas niet gebeuren.

20 april 2015 om 16:03

@afcanats

Het is toch geen schande als de chemie tussen spelers & trainer een keer uitgewerkt is? Frank heeft het fantastisch gedaan, en men zal uiteindelijk heimwee naar hem krijgen als hij eenmaal weg is, dat is voor mij zeker.

Wat Klaassen zegt dat vind ik een beetje te kort door de bocht. Je speelt nooit voor Jan Joker, er zitten iedere keer genoeg mensen voor hem op de tribune.

Voor mij is het wel duidelijk, hoor.. De spelers hebben hun coach -die altijd pal voor de groep blijft staan- aardig laten vallen.

Misschien verdienen ze hem niet meer als coach.

20 april 2015 om 08:09

Dumpert, de manier hoe je, je bericht eindigt zegt mij dat jij geen Ajacied bent en het dus niet heel erg zou vinden als de Boer vertrek. Ajax speelt volgens vele het slechte voetbal ooit met een dramatisch team waar wordt met een straat lengte voorsprong tweede. Heeft van PSV, Feyenoord, Twente, AZ, Vitesse etc gewonnen en kwam het verst in Europa. Ajax speelt zeker niet goed maar 1 minder seizoen en critici en negatievelingen zijn er als de kippen bij om Ajax de grond in te boren. Met twee versterkingen kan Ajax gewoon tot het einde meedoen in de titel strijd en dan is het allemaal weer perfect....

20 april 2015 om 08:49

Ik zit er anders elke thuis wedstrijd. Ik erger mij kapot aan de manier van spelen. We spelen controleren, veelal breiend en creëren geen zak. 112 kansen gecreëerd sinds de winterstop het zegt mij genoeg. Team is niet goed? Frank zegt steeds dat wij over veel kwaliteit bezitten. Frank gaf zelfs aan dat de doelstelling voor dit jaar attractief voetbal en Europees overwinteren de doelstelling waren. Sorry maar dan mag ik kritiek uitten ofni? Dat jij niet ziet dat het al 4 jaar heel matig Is ligt meer aan jou dan aan mij. Maar geeft niet je bent niet de enige die zich blind staart op de 4 behaalde titels.

20 april 2015 om 08:52

Onder de Boer heb ik zelden iemand beter zien worden.

20 april 2015 om 11:33

Wacht, dus jij hebt Cillisen, Anita, Eriksen, Vertonghen, Alderweireld, Klaassen, Veltman, Blind, De Jong, en wellicht dat ik nog een enkeling vergeet, niet beter zien worden? Opvallende uitspraak, aangezien al deze spelers ontzettend veel zijn gegroeid onder De Boer.

20 april 2015 om 13:51

Dumpert,

Het spel was matig en vaak slecht maar wat wil je anders met zo'n jong team. Ajax en wellicht de boer hebben onderschat hoe belangrijk het is een De Jong/ Vertonghen/ Alderweireld of misschien zelfs Ooijer in je selectie te hebben. De Boer geeft jonge talenten de kans, maakt ze beter, kan wedstrijden omgooien met een preek of coaching, stelt de beste spelers van het moment op en houdt vertrouwen in speler die even wat minder zijn. Allemaal dingen die hem echt een goede coach maken. Dat men nu gaat twijfelen aan de boer zegt meer over het verstand van men dan over de prestaties van de Boer.

20 april 2015 om 16:08

Zelden onder De Boer iemand beter zien worden.. Wat een onzin, zeg.
Het gros vd spelers heeft vanaf de jeugd met hem gewerkt, en geleerd wat het is om prof te zijn.
Frank heeft echt het maximale er uit geperst bij Ajax, door dat zuinige -en vaak verkeerde- aankoopbeleid, moest hij het doen met wat er tot nu toe op het veld is overgebleven.
Het beleid is leuk voor de financiën, maar je kan een koe ook niet leren vliegen,

20 april 2015 om 09:02

Ik mag hopen dat je geen Ajacied bent, zo wel dan zou ik eens in de spiegel gaan kijken. Frank heeft vier titels op rij gebracht, heeft de club na een jarenlange titelloze periode weer de absolute top van Nederland gemaakt. Ja, ik zie Ajax nog altijd als grotere club vergeleken met PSV en Feyenoord en dat zal altijd zo blijven. Daarmee zeg ik niet dat PSV onterecht kampioen is, als je met zoveel punten meer kampioen wordt dan is het meer dan terecht. Wel denk ik dat Frank veel meer krediet verdient dan wat hier wordt gegeven. Al had Frank 5e geworden dit jaar, van mij hoeft hij echt niet weg. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij de boel 'gewoon' weer op de rit krijgt, want Frank is en blijft een topper die we als Ajax zijnde moeten koesteren.

20 april 2015 om 09:10

Als er iemand Is die eens in de spiegel moet kijken Is het Frank wel. Man, Frank geniet alle krediet van de supporters waarom denk je dat ie er nof zit ondanks dit bagger voetbal? Omdat het Frank is..elke andere trainer was allang weg.

20 april 2015 om 09:13

Elke andere trainer was inderdaad allang weg. Ajax is jarenlang een trainerskerkhof geweest. Nu is er eindelijk een capabele trainer en dan zou hij na één minder seizoen weg moeten? Kijk naar Klopp bij Dortmund. Die heeft ook mindere jaren gehad maar de supporters blijven hem in goede en slechte tijden steunen. Wat mij betreft geldt hetzelfde voor de Boer. In goede of slechte tijden, als je hebt aangetoond elk jaar een titel te kunnen binnen slepen en je wordt een jaartje tweede dan doe je het nog altijd uitstekend als trainer. Vandaar ook mijn statement: ik sta nog altijd achter de Boer.

20 april 2015 om 09:24

1minder seizoen? Jij staart je blinde op de behaalde titels wat ik je niet eens kwalijk kan nemen. Maar als je er ook elke thuiswedstrijd bij bent dan zou je moeten weten waar ik het over heb. Frank speelt al jaren constant, maar beter wordt het niet en dat Is wel nodig. Het risicoloze, futloze spel van Frank ben ik beu. Ik wil aanvallend voetbal zien met druk en diepgang. Bij Frank Is dat het tegenovergestelde, helaas!

Tegenwoordig als ik wil genieten van het spelletje dan ga ik naar de toekomst.

20 april 2015 om 09:30

Ik ben het met je eens, maar wil je terug naar de speelwijze van Jol? Onder Jol was er inderdaad spektakel, maar als die weergaloze Uruguyaan er een keertje niet bij was het direct 10x niets. Nu is Ajax minder afhankelijk van het individu. Daarnaast kun je ook kijken naar wat er buiten het veld om gebeurd. Financieel is het top, de revolutie van Cruijff gaat de komende jaren pas echt zijn vruchten af werpen en alle jongens die er nu zijn hebben bijgetekend. Wanneer er deze zomer wordt doorgeselecteerd dan moet er volgend seizoen een kwalitatief zeer sterk team staan. Sigi eruit, Moisander weg, Duarte/zimling en overige net-niet spelers eruit en wat mij betreft de topjeugd alvast aan het eerste laten ruiken. Daarnaast een paar echte topaankopen doen en geen nieuwe middelmaat halen en Frank tovert zijn vijfde titel echt wel weer tevoorschijn. Dit seizoen is inderdaad minder, maar als ik naar de toekomst kijk dan heb ik aller vertrouwen in dit Ajax.

20 april 2015 om 09:30

Dumpert het is echt onzin om Frank de schuld te geven.
Ja oke het gaat wat minder maar dan hoor je het team juist te steunen.
Ferguson, Klopp kregen beide het vertrouwen en hebben prachtige prestaties neergezet.

20 april 2015 om 13:00

frank de boer heeft juist aangegeven dat hij nog een jaar wil blijven om te laten zien dat er nog mogelijkheden zijn met het huidige team. Zo raar zijn als je hem nu aan de kant zou zetten, daarbij ben ik wel benieuwd wat een andere trainer dan anders zou moeten doen.

Ajax mag wel op minimaal 3 a 4 plekken vervanging/versterking zoeken.

Hopelijk zijn de aankopen komend seizoen beter dan die van de afgelopen jaren.

20 april 2015 om 07:28

Ben benieuwd of Marc Overmars bereid is om de portomonee te trekken. Je zult altijd wel ergens koopjes kunnen vinden maar over het algemeen kost een speler die een echte versterking is en er meteen staat gewoon minimaal 6 miljoen.

20 april 2015 om 07:34

Natuurlijk is hij bereid om dat te doen. Anders betaal je toch geen 7 miljoen euro voor Sinkgraven?? Ajax is heus niet bang om geld uit te geven. Dat doen ze namelijk al jaren. Alleen besteden ze te veel geld aan verkeerde spelers. Helaas pindakaas.

20 april 2015 om 08:04

Ajax heeft de afgelopen jaren nauwelijks spelers gehaald die een bijdrage hebben geleverd dat is gewoon een feit.

Als Ajax de afgelopen jaren wat gerichte aankopen had gedaan met dat geld dat nu op de bank staat weg te rotten dan waren ze dit seizoen wellicht weer kampioen geworden en een of 2 rondes verder geweest in Europa.

Het is ze een paar seizoenen goed af gegaan maar zijn wel met historisch lage punten kampioen geworden de afgelopen 2 seizoenen.

Nogmaals als Ajax wat meer geld had geinvesteerd in gerichte aankopen de afgelopen seizoenen dan waren ze zeker verder dan dat ze nu zijn.

Ik vind het allemaal best maar volgens mij was heel het idee achter die cruijf revolitie toch om er sportief op vooruit te gaan of heb ik dat verkeerd? Nu 4 / 5 jaar later is Ajax sportief gezien geen steek verder.

20 april 2015 om 08:14

Wat zijn gerichte aankopen in jouw ogen dan? 10 miljoen en prima? Iedere aankoop neemt een bepaald risico met zich mee. Zelfs als Ajax gudelj haalt hoeft dat niet te betekenen dat hij ook op het Ajax middenveld de man wordt. Denk jij dat bmb luuk de jong geen gerichte aankoop vond? Gezien die 15 miljoen euro die ze voor hem overhadden ? Wat deed hij daar? Juist! Een leuke naam zegt bagger weinig man. Soms zijn het juist de aankopen waarvan je het minst verwacht die het meest laten zien. Ajax heeft bagger geïnvesteerd voor Ajax 1, Tsja deden ze heus niet expres.

20 april 2015 om 09:06

Ik denk op zich dat men best bereid is te investeren maar gewoon totaal niet weet wie men halen moet. Dat zie je terug in veel aankopen van de laatste jaren.

20 april 2015 om 09:17

Ik vraag me soms ook af waar de Ajax scouting naar kijkt. Scouten doen ze prima in de jeugd hoor, maar verder zie ik weinig goede scouting van zeg maar 18+. Cilessen is daar volgens mij de enige van.

20 april 2015 om 09:25

@panerai

Cillessen, Moisander, Fischer, Poulsen, Ooijer, Babel, El Ghazi, Schone hebben wel degelijk een grote bijdrage gehad aan de successen. Milik, van der Hoorn, Sinkgraven zie ik het ook wel maken, al duurt het soms wat langer.

Verder was het plan vooral met de opleiding te werken, er is daardoor ook relatief weinig gekocht. Dat is ook een succes van het 'aankoopbeleid'. Van der Wiel is bv. vervangen door van Rhijn, Alderweirld door Veltman, de Jong door Klaassen, Blind verving Anita, Kishna verving Boerrighter

Andersen voor Eriksen is nog niet helemaal geslaagd, daar is nadat ze de jeugd een kans hebben gegeven versterking voor gekomen

20 april 2015 om 09:27

Ze kopen weinig in de categorie. Maar Milik vind ik wel goed gescout, toch een veelbelovende poolse international voor een zachte prijs van Bayer Leverkusen gehaald.

We hebben uberhaupt weinig gekocht. Moisander en Schone hebben het ook prima gedaan.

20 april 2015 om 12:42

klopt helemaal. Terwijl dit vroeger juist de kracht van Ajax was (litmanen, Petterson, Overmars, Finidi, etc..)

20 april 2015 om 09:41

Die posities kan ik je ook meteen geven. Heel de verdediging op Veltman na. Wat mij betreft Riedewald de kans geven op LB. Dan voor de LCV en RB een goede aankoop zoeken. Van Rhijn kan wel wat goede concurrentie gebruiken zodat die hopelijk eindelijk eens zich door gaat ontwikkelen. Met het vertrek van Moisander en een middelmatige speler als Viergever is een goede LCV ook welkom. Daarnaast blijft het zorgenkindje toch de '6' positie. Ik zou ook niet zo snel weten wie daar zou moeten spelen. Je wilt een alleskunner daar hebben en die zijn er gewoon niet. De Jong zou een aanwinst zijn, maar is geen speler die vooruit voetbalt (dat is een stofzuiger). Een type Clasie is dan wat je wilt, een echte spelverdeler. Maar vind er maar eens eentje die naar Ajax wil komen.

20 april 2015 om 11:35

Je kan beter een LB halen, Riedewald is een stuk sterker als centrale verdediger.

Met een paar goede aankopen doet Ajax volgend jaar gewoon weer mee om de titel. Ik hoop dat ze de nodige versterkingen gaan halen zodat ze het in europa ook goed doen.

Financieel gezien hoop ik dat Ajax niet door de voorrondes komt zodat PSV al die miljoenen opstrijkt maar sportief gezien hoop ik dat ze ook in de groepsfase terrecht komen en dat er punten worden gehaald voor het Nederlands voetbal.

20 april 2015 om 08:48

Ja dat hoop ik ook want die punten heeft het Nederlandse voetbal wel nodig want anders moet de kampioen straks ook voorrondes gaan spelen met alle gevolgen van dien .
Maar wil mijn club de voorronde doorkomen dan zal er toch een ander elftal moeten staan want wat ik gisteren weer zag was ronduit stuitend .

Dat is wel te hopen voor ajax anders is het wel heel armoedig. Met dit spelersmateriaal moet het beter kunnen.

Gisteren weer vol goede moed naar de Arena maar weer een grote teleurstelling dat je geen kampioen wordt is niet zo erg maar dit kan toch niet , dit kun je toch al die mensen niet aandoen dit is toch geen Ajax voetbal dit is beton voetbal zorgen dat je de nul houd en dat oeverloze getik en breed en dan weer terug je wordt er toch gek van ik denk dat de chemie is uitgewerkt tussen de trainer en speler , het enige gejuich gisteren was de rentree van Fischer de trainer kan blijkbaar de spelers niet meer motiveren , maar hij moet ook eens de hand in eigen boezem steken want veel mensen vragen zich af waarom hij steeds voor dit voetbal kiest , en laten we het ook eens hebben over de vele lege plekken in het stadion nee dit is geen incident meer maar gewoon structueel , blijkbaar kan deze selectie niet beter of liever hebben wij de kwaliteit niet meer , hier moet echt worden ingegrepen want anders glijd mijn club verder af er moeten echt 2a 3 goede versterkingen bijkomen anders gaat dit niet goed komen, ik baal ook van de opmerking we spelen voor jan joker en we zullen blij zijn dat het er op zit maar volgens mij komen er ook mensen kijken en toch nog redelijk veel maar blijkbaar vinden de heren dat niet relevant lekkere instelling .

We kunnen wel zeuren over Frank de Boer....maar ik vind dat een 2e plek, met deze selectie echt het hoogst haalbare is. Sterker nog, ik denk dat Feyenoord wat betreft selectie net een stapje verder is....en gezien het puntenverschil dus alle credits voor Frank. Echter....met zoveel miljoenen op de bank, is het wel schandaling dat het zover had moeten komen. Volgens mij moet je volgend jaar 5/6 topaankopen doen wil je het gat vullen.

20 april 2015 om 08:02

Je mag God op je blote knieën bedanken dat die faalhaas Rutten bij Feyenoord zit, want anders eindigde zij boven Ajax.

20 april 2015 om 09:12

Vind ik niet, Ajax had ook kampioen kunnen worden, maar PSV is wel erg goed dit seizoen. Ajax heeft altijd veel spelers die nog geen naam hebben, selectie ziet er op die manier wel vaker zwak uit. Als de jonge spelers zich echter goed ontwikkelen kan dat zomaar anders zijn.

Blind was een jaar geleden ook nog niet zo goed, Anita ontwikkelde zich stormachtig etc. Daarom hoeven we ook niet als een gek te gaan kopen. Ajax heeft een middenvelder nodig met een goede lange pas die snel de spitsen kan bereiken en een met wat pit en duelkracht (vejinovic/gudelj) en een linksbenige verdediger. Dan is alles driedubbel bezet.

Overigens die miljoenen op de bank is nog geen reden om maar verlies te gaan draaien. Sterker nog door die miljoen op de bank hebben we een structureel hoger omzet (rendement is iets van 1,5 miljoen euro), waardoor we bv. verantwoord in meer Salaris kunnen investeren. Dat brengt meer dan kopen, kopen, kopen.

20 april 2015 om 09:48

Maar je zegt het zelf al....talenten die zich moeten ontwikkelen. Dat is dus het verschil! Wijnaldum, Depay en Willems zijn ook talenten...en die hebben zich wel ontwikkeld (en zijn ook verder in ontwikkeling als Boilesen, Kishna en Bazoer).

Je praat alles goed, maar uiteindelijk vallen de prestaties toch behoorlijk tegen. Wat mij betreft ligt dat niet aan de trainer.

20 april 2015 om 10:41

Hee, hee. Dit is geen goede vergelijking! Bazoer en Kishna zijn ruim jonger dan de genoemde spelers. Boilesen is vaak en lang geblesseerd geweest. Hiermee kun je oook zeggen dat deze Ajaxspelers een grote tot redelijke kans hebben om zich goed te onwikklen.

20 april 2015 om 10:55

@genieterr

Wijnaldum speelt al 7 jaar in de eredivisie. Hij werd niet verkocht, Blind bijvoorbeeld wel die zich ook sterk ontwikkeld had.

Verder spelen Depay en Willems nu in een ingespeeld team, die succesvol is. Het vergelijking is niet terrecht, als het team slecht presteert wil niet zeggen dat spelers zich individueel niet verbeter hebben.

Veltman en El Ghazi zijn in mijn ogen beide een stuk sterker geworden en wat te denken van Bazoer.

20 april 2015 om 13:07

Genieter, helemaal met je eens!

'We spelen voor Jan Joker'. Nee Klaassen je speelt voor de fans en die hebben een seizoenskaart voor het hele seizoen. Die volgend jaar nog een duurder gaat worden ook. Verder erger ik mij aan deze instelling. Hij begrijpt dat de mensen niet meer komen. Het lijkt wel of die het 'n beetje hoopt. Een van de grote oorzaken van dit waardeloze voetbal is de instelling. Er is geen vreugde meer te besporen bij dit Ajax met voorop de norse kop van F. de Boer.

Ik vind het nu ook niet meer leuk, PSV heeft niets aan een concurrent die maar blijft ploeteren en zelfs dan nog 2e staat. Als dit doorgaat zal het niveau en de aantrekkingskracht van de ED nog veel meer zakken. Oké het is maar pas een jaartje, maar de jaren ervoor was het ook niet best en illustratief voor de zwakte van de ED is dat ze toch kampioen werden. Ik hoop echt dat ze het oplossen, want psv & ajax hebben elkaar als concurrenten nodig.

Je speelt voor jan joker? En de supporters die ff een lange reis maken om jullie te zien spelen dan? Of zelfs gewoon moeite doen om te gaan wetend dat het niks wordt? Alleen al vanwege dit soort opmerkingen hoort Klaassen en elk andere Ajax speler die ook zo erover denkt op de bank. Laat maar zo een jong hongerig A1 junior spelen. Slechter dan nu kan het toch niet.

Beroerder dat dit word het ook niet meer dus ja volgend jaar gaan ze het beter d9en

Jan Joker? Je speelt voor het publiek en om te zorgen dat je richting volgend seizoen een topprestatie neer kan zetten! Daar moet je nu al mee bezig zijn, zeker aangezien we een nagenoeg ongewijzigde selectie hebben en we ons nog gericht kunnen versterken.

Ik hoop dat Menig, Muric, Zivkovic, Riedewald, van de Beek, Nouri, Acolatse, Tete, van Bruggen, Owusu de komende wedstrijden minuten mogen maken. Jonge talenten, waarvan we alvast kunnen kijken hoe ze ervoor staan richting volgend seizoen.

Stop eens met Sigi en Moisander, daar hebben we niks meer aan.

Ajax heeft heel hard een creatieve middenvelder alla Eriksen nodig. Of een compleet andere wedstrijdinstelling waarbij het oeverloze heen en weer getik plaats maakt voor meer direct aanvallende impulsen.

Het is inderdaad een teleurstellend seizoen geweest.
In de competitie eigenlijk nooit serieus in de race geweest, PSV was 2 maatjes te groot dit jaar.
Europees ook geen stap verder gekomen en in de beker weer een pak op de broek alleen dit jaar niet in de finale. Dit had men moeten zien aankomen. Het team bestaat bijna volledig uit jonge spelers en we missen gewoon power.
Mensen roepen nu dat Frank weg moet maar met deze selectie kun je denk ik gewoonweg niet beter. Hoe wil je dominant voetballen als je hele middenveld 150 kilo weegt bij elkaar? Er moet kracht en ervaring bij, dat is een ding wat zeker is. Als Frank de beschikking heeft over beter materiaal dan komt het er vanzelf wel uit.

Laten we hopen dat er snel actie word ondernomen op de transfermarkt zodat je de voorbereiding kunt starten met een complete groep. Gudelj mag van mij wel komen, die bikkelt lekker en kan ook gewoon goed voetballen. Daarnaast lijkt het me handig om te kijken naar ervaren spelers die wat kunnen toevoegen.

Bij een topclub geen prijzen dan heb je gefaald . Frank je hebt gefaald . De jaren dat je alleen de titel heb gepakt is matig . Nooit beker gewonen . Als je niks wint dan moet je opstappen . Overmars en Frank moeten na de einde van dit seizoen afscheid genomen worden . 4 jaar waardeloos voetbal omdat de tegenstanders zelf meerder verspilde kwam Ajax er mee weg . Nu zie je de waarheid boven water . Dit is Frank zijn beste jaar . Nou opstaande voet moet hij krijgen . Martin jol had meer punten behaald dan Frank in geen een jaar . Dus hou aub op met dat gelul van 4 jaar de titel en dit is de beste jaar qua punten . Zegt toch genoeg of ben je zo blind dat je het niet wilt inzien .

20 april 2015 om 10:47

Ach ik als Ajacied geef gewoon toe dat PSV een betere selectie heeft en terecht kampioen is geworden. Ik gun ze dat niet, maar het is helaas wel terecht. Als je in 5 seizoenen vier keer eerste wordt en een keer tweede dan is dat niet slecht. Het spel helaas wel, maar zo'n bijster goede selectie staat er ook niet in het veld. De Boer verdient meer krediet dan dat hij hier krijgt.

Frank mag van mij blijven, maar dat tikkie terug tikkie breed domineren moet er echt uit. Op deze manier is er gewoon niks aan om te kijken. Ben geen supporter geworden van Ajax voor de resultaten maar voor het attractieve spel, anders was ik wel teletekst supporter geworden.

Ik snap Klaassen wel. Er valt nu gewoon niets meer te winnen. De teleurstelling dit seizoen werkt door in het elftal. Ik hoop alleen dat hij het toch ook kan gaan zien als een lange voorbereiding op de voorondes Champions League.
Toch ben ik wel optimistisch. Ik weet zeker dat het volgend jaar weer beter zal gaan. Er komen nu echt versterkingen bij. Als het niet van buitenaf komt, dan maar van binnenuit.
Sinkgraven heeft veel potentie, net als el Ghazi en Bazoer. Fischer komt weer terug. Milik zal ook wel beter worden dan hij nu is.
Daarbij heb ik wel het gevoel dat er voldoende talent in de jeugd zit.
De belangrijkste reden voor mijn optimisme is dat Frank blijft. Dat beteken dat hij nog toekomst ziet bij Ajax.

Ik vind het heel apart dat hij zegt dat ze voor jan joker spelen.tellen de supporters dan niet mee?
Veel Ajax spelers missen topsport mentaliteit(naar mijn mening) van altijd de beste willen zijn en willen winnen,dat zie je op het veld ook terug.
In de Jupiler league is meedoen ook belangrijker dan winnen schijnbaar,juist de absolute bereidheid te willen winnen mist dit Ajax.
Ook zou men de resterende wedstrijden kunnen aan pakken om zich te willen bewijzen tov de Boer ,maar schijnbaar zijn de spelers van Ajax snel tevreden,en voor deze goedbetaalde topsporters vind ik dat schrijnend,helemaal als de prijzen voor een gedeelte van de trouwe supporters ook nog verhoogd worden na een matig jaar.

Correctie, ondanks de laatste vier kampioenschappen is het al jaren zo. Voor de revolutie was de instelling/motivatie al een probleem maar dit is alleen nog maar erger geworden. Per seizoen weet Ajax letterlijk maar een handjevol wedstrijden degelijk tot goed voor de dag te komen. Het maakt niet uit hoe vaak de spelers verteld word (of ze na afloop toegeven) dat het tempo hoger moet, dat er vooruit gespeeld moet worden, dat men alerter moet zijn, dat je geen (directe) tegenstanders moet laten lopen, dat je duels aan moet gaan etc etc. Voor een groot deel heeft dit gewoon te met een gebrek aan motivatie, iets (echt) willen. Sorry, maar dit soort praatjes was ik al zat voor de revolutie, ik krijg het haast mijn bek niet uit maar de spelers moeten wellicht eens opzoeken wat de slogan is van het oude Feyenoord "geen woorden maar daden".

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren