Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax start gesprekken met FC Porto over beoogde opvolger Sébastien Haller’

Laatste update:

Ajax ziet in Toni Martínez een geschikte kandidaat om Sébastien Haller op te volgen, zo meldt Sky Deutschland zaterdag. Volgens de berichtgeving zijn de Amsterdammers de gesprekken al gestart met de 24-jarige Spanjaard, die nog tot medio 2025 vastligt bij FC Porto. In de strijd om de handtekening van spits krijgt Ajax concurrentie van Hertha BSC en Espanyol.

Martínez is de derde optie die genoemd wordt om komend seizoen invulling te geven aan de spitspositie bij Ajax. Afgelopen donderdag maakte De Telegraaf bekend dat de ontwikkelingen rond Joshua Zirkzee eveneens in de gaten worden gehouden. Het voornaamste target van Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar blijft Brian Brobbey, maar met Martínez zou Ajax er een optie bij hebben. Het is vooralsnog onbekend welk prijskaartje Porto om de nek van de spits hangt.

Afgelopen voetbaljaargang moest Martínez met name in de beginfase genoegen nemen met een plek op de bank bij Porto, daar hij in de spitspositie Mehdi Taremi voor zich moest dulden. Enkele speelronden voor het einde van het seizoen koos trainer Sérgio Conceição er steeds vaker voor om met twee spitsen te spelen, waardoor er voor Martínez een plek naast Taremi vrijkwam.

Verdeeld over 19 competitiewedstrijden kwam Martínez afgelopen seizoen in totaal tot 464 speelminuten, waarin hij 3 keer wist te scoren. De aanvaller maakte alle treffers als basisspeler in de laatste twee competitieduels. In alle competities kwam Martínez tot een doelpuntentotaal van 7 in 37 officiële optredens. De spits kwam in oktober 2020 voor een bedrag van 3,2 miljoen euro over van Famalicão. Daarvoor kwam hij onder meer uit voor West Ham United Onder 23, CD Lugo en Rayo Majadahonda.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

prima spits als ze dan ook nog brobbey binnen halen heb je met deze 2 en Tadic 3 goede opties voor in de spits.

25 juni 2022 om 19:46

Heb je hem vaak zien spelen? En wat vind je zo goed aan hem?

Heb zelf even vlug wat beelden gezocht en zelfs de video met hoogtepunten bestond voornamelijk uit gemiste kansen. Hopelijk heb ik dan net de verkeerde video gezien of is de interesse een fabeltje.

25 juni 2022 om 20:45

hij heeft een gemiddelde snelheid
hij kan best goed koppen
hij heeft een goed schot
hij is geweldig in positie kiezen

25 juni 2022 om 22:17

Heb je dit even op FIFA/FM opgezocht of heb je hem echt zelf zitten scouten

25 juni 2022 om 22:57

Alles behalve 18 miljoen voor Brobbey. Gewoon niet doen. Hij moet zelf maar op de blaren zitten voor de fout die hij gemaakt heeft door te tekenen in Duitsland.

25 juni 2022 om 23:00

Brobbey moet je gewoon altijd halen. Voor 18 miljoen ga je geen betere spits vinden.

26 juni 2022 om 00:23

Kom op zeg. Brobbey heeft al een paar belangrijke goals gemaakt, is fysiek beresterk en ook nog eens razendsnel. En dan wil je liever deze midden twintiger die 3 schamele doelpuntjes heeft gemaakt ?

25 juni 2022 om 19:53

75 miljoen mogen ze hem hebben, geen cent minder 😉

26 juni 2022 om 02:22

@ Ronaldogoat7

Ik heb echt serieuze twijfels bij deze speler. Ik heb hem een paar keer zien spelen, maar zag niks bijzonders. Je ziet ook zijn cijfers; niet heel indrukwekkend.

En het feit dat Ajax moet concurreren met Hertha en Espanyol, zegt mij dat Ajax in een verkeerde vijver zit te vissen.

27 juni 2022 om 22:24

we moeten dat soort clubs niet onderschatten Hertha heeft een grote fanbase en de potentie om zich aan te sluiten bij de top 6, als ze de juiste investeringen zouden doen
en bij Espanyol staat Raul de Tomas in de spits die heeft er afgelopen seizoen gewoon 17 gemaakt in LA Liga en ze spelen mooi voetbal. de Tomas speelde ook 7 wedstijden voor Benfica en scoorde 0 keer. en heeft er nu dus 17 in La Liga.
dus het aantal doelpunten dat een spits maakt bij een bepaalde club zegt niet altijd iets

Zie liever een jonge talent volle spits komen als vervanger van haller dan een net niet spits van 24!

25 juni 2022 om 19:22

Kan je me alsjeblieft uitleggen waarom jij, ‘voetbalfan2002’, niet zit te wachten op een jongen van 24?

25 juni 2022 om 19:25

Hij vind het een net niet spits, ben benieuwd waarom. Dat was haller ook namelijk eerlijk gezegd.

25 juni 2022 om 19:33

Haller had voor zijn komst wel degelijk goede seizoenen op zijn naam staan bij Utrecht en Frankfurt , toni martinez is nu 24 en wacht nog steeds op zijn eerste echt goede seizoen! Daarnaast moet toni martinez om en na bij 10 mil kosten. Voordat zelfde geld heb je ook talent volle spitsen als Benjamin sesko en sekou mara die gelijk meer zullen brengen dan toni!

25 juni 2022 om 19:35

@AssasinAsensio - Wat is een "net niet spits"? Iemand die net geen spits is? Dan is Haller wel een aardige "net niet spits" met zijn 34 goals en 9 assists in alle competities.

25 juni 2022 om 19:45

Het gaat dan ook niet over Haller van vorig seizoen maar de Haller voordat hij bij Ajax kwam. Die Haller was bij WHU een aardige net niet spits, maar heeft bij Frankfurt en Utrecht natuurlijk laten zien dat hij, mits goed gebruikt, een uitstekende spits is. Een net niet spits is een spits die nergens echt goed in is, en dat niet goed maakt door er een heleboel ballen á la Inzaghi er in te tikken.

25 juni 2022 om 19:56

Ja lekker makkelijk, je kan ook eff lezen. Voordat haller kwam bij ajax, was hij bij West ham zoals spurs fan zegt een aardige net niet spits.

25 juni 2022 om 20:02

Eindelijk iemand die wel zijn huiswerk gedaan heeft. De meeste zitten elkaar te papagaaien.

25 juni 2022 om 20:17

Of.., niet goed gebruikt. Fans hebben geen objectieve verhalen.

25 juni 2022 om 20:29

@voetbalfan2002 - Iets teveel FM gespeeld denk ik? Sesko en Mara zijn talenten hoor, maar om nou gelijk te zeggen dat ze meer zullen brengen, is op nergens gebaseerd. Want ze hebben nog amper iets kunnen laten zien op hun leeftijd. Daarnaast wordt Mara al begeerd door City, Lyon en Monaco, dus succes.

25 juni 2022 om 20:29

@assasinasensio: Haller was gewoon een bewezen kwaliteitsspits toen Ajax hem haalde, had in de Bundesliga en Europa League zeer goed gepresteerd en niet voor niks een transfer van 50 miljoen naar West Ham verdiend. Bij West Ham moest 'ie vanaf de middellijn in balbezit komen, tja dat kan hij inderdaad niet.

25 juni 2022 om 20:58

Martínez lijkt mij niet helemaal te vergelijken als "net niet" spits met Haller. Haller had het in Duitsland prima gedaan, verdiende daar niet voor niets een mooie transfer naar de PL. Was in de PL inderdaad geen groot success, maar wel gewoon basis speler.

Deze jongen is de reserve spits van FC Porto. dan ben je toch op een ander niveau "net niet" en in mijn ogen niet een niveau waar Ajax naar zou moeten kijken.

Ik ken de speler niet zo goed, kan me wel herinneren dat hij een mooie goal in de EL maakte afgelopen seizoen. Mensen die Portugees voetbal volgen die wat kunnen vertellen?

Een niet-scorende spits?

25 juni 2022 om 19:37

Bij Ajax in de spits kan toch iedereen wel een goal maken, dus deze knakker ook wel

25 juni 2022 om 23:51

Haller had in het seizoen toen hij door Ajax gekocht werd 3 doelpunten in 16 wedstrijden.

26 juni 2022 om 00:25

Tja, en hoeveel goals had hij in de Bundesliga. Wat veel mensen van Haller bij WHU vergeten is dat hij daar op de middenstip stond. Die jongen moet op de penaltystip staan bij een dominante ploeg. Hij heeft de snelheid gewoonweg niet om als counterspits te spelen.

Oeh, nice. Ben benieuwd wat hij moet gaan kosten maar een duo Martinez op het veld moet wel goed gaan😅 Wel goed dat Ajax actief op zoek is, hopelijk gaat hij niet meer dan 20 miljoen zijn want dan ga ik de verkoop van Haller steeds minder goed begrijpen.

25 juni 2022 om 20:29

Jinx het niet, je mag blij zijn als er volgend seizoen 1 Martinez op het veld staat 😉

Ik zie liever Brobbey komen. Is nog jong, heeft meer potentie en kent het spelletje van Ajax.

25 juni 2022 om 19:38

Tja, maar 18 miljoen is natuurlijk veel en veel te veel, dan moet je verder kijken.

25 juni 2022 om 21:01

Ik vind 18 miljoen voor Brobbey ook te veel. Maar liever 18 miljoen voor Brobbey dan de reserve spits van Porto die zo nu en dan een minuutje mee mag doen voor de helft...

25 juni 2022 om 19:39

Ik denk dat zelfs de koffiejuffrouw van Ajax dat weet dat ze liever Brobbey zien. Want bijna bij elke Ajax post komt de naam Brobbey terug, zelfs als Leipzig schijnbaar rond de 15 miljoen wilt.

25 juni 2022 om 19:44

Oh jij maakt er even 15 van, fantast

25 juni 2022 om 19:48

Rustig Mike, denk aan je hart..

25 juni 2022 om 20:12

Ik ben van mening dat Ajax gewoon die 15-18 miljoen voor Brobbey moet betalen. Die jongen is 20 en wordt alleen maar meer waard als hij straks een goed seizoen achter de rug heeft. Natuurlijk is het geen goed beeld naar je jeugd toe en hadden ze er alles aan moeten doen om Brobbey niet weg te laten gaan, maar het is nou eenmaal gebeurd. Voor dat geld vind je geen andere spits die beter is of meer potentie heeft dan Brobbey. Ajax moet er in de toekomst meer aan doen om spelers te behouden, of voordat hun contract afloopt te verkopen indien ze echt niet willen verlengen. Dat zo’n Mazraoui en Brobbey gratis de deur uitlopen, dat kost pas echt veel geld. Dat kan dodelijk zijn als club zijnde. Beter dan de salarissen iets verhogen, of op tijd verkopen.

25 juni 2022 om 20:18

Brobbey is gratis naar Leipzig vertrokken, speelt daar niet en er is totaal geen interesse in hem dus waar is die 18 miljoen op gebaseerd?

Als Ajax zijnde moet je gewoon sowieso niet voor Brobbey gaan. Je geeft een enorm verkeerd signaal af als club.

25 juni 2022 om 20:26

@dorpel en @Mike-ajaxontop - Ik heb het niet verzonnen, dat zeggen verschillende media berichten dat Leipzig rond de 15-18 miljoen wilt. Als je wilt klagen over de berichtgeving, dan moet je niet bij mij zijn.

25 juni 2022 om 21:02

@3kleinevogels op basis waarvan is hij 18 miljoen waard? De 15 gespeelde wedstrijden? In de 9 wedstrijden voor Leipzig laten zien daar het niveau niet aan te kunnen? Hij schoot daar namelijk geen deuk in een pakje boter. Ja voor Ajax belangrijk geweest, maar 18 miljoen? Dat is natuurlijk veel en veel te veel. Ook al komt hij uit de Ajax jeugd, dit is te veel. Zeker als Zirkzee 10 miljoen kost, die is zeker niet minder als Brobbey. Bij de paar potjes bij Bayern spatte het talent eraf en ook afgelopen jaar 18 goals voor Anderlecht, prima seizoen gehad daar.

25 juni 2022 om 21:54

@3kleinevogels

Ajax moet dat bedrag natuurlijk niet betalen. De transferwindow is net open, Leipzig wil nu de hoofdprijs, maar als er niemand komt en de zomer blijft stil dan gaan ze hem in augustus echt wel voor minder verkopen. Brobbey past als gegoten bij Ajax, maar niet bij andere clubs, dus de concurrentie zal niet groot zijn. Als Leipzig 10 miljoen voor hem krijgt, pakken ze vette winst, iedereen tevreden.

26 juni 2022 om 09:16

Het Ajax spelletje wordt denk ik niet gespeeld door Schreuder, verder is dat ook een schromelijk overschat iets.

Prima spits, kan zeker wat toevoegen aan ajax. Je wil altijd wel wat beters, maar met de huidige marktgekte is dit best een goede speler.

Ik vind het maar niks al die andere namen. Bankzitter bij Porto met 3 doelpuntjes zit ik al helemaal niet op te wachten. Zet gewoon vol in op Brobbey.

25 juni 2022 om 19:24

Leipzig wil 18 miljoen. Dat is Brobbey niet waard.

25 juni 2022 om 19:25

Het is niet anders. Je moet je verlies nemen. Brobbey zal gewoon een versterking zijn en zeker niet in waarde dalen. Al die principes hebben we niks aan.

25 juni 2022 om 19:29

Leg jij even alles boven zijn waarde bij!

25 juni 2022 om 19:30

Lekker makkelijk praten als je het niet hoeft te betalen he.

25 juni 2022 om 19:41

@hendrik123 je praat over 18 miljoen voor iemand met in totaal 15 wedstrijden voor Ajax? Iemand die in 9 wedstrijden voor Leipzig geen deuk in een pakje boter schoot. Daar ga je toch geen 18 miljoen betalen? Zo goed is Brobbey nou ook weer niet hoor. Brobbey is Max 8 a 10 miljoen waard, heeft nog niks bewezen. Ajax moet lekker gaan voor Suarez en Zirkzee.

25 juni 2022 om 19:48

Dus je kan obv 15 wedstrijden bij Ajax niet bepalen of hij goed genoeg is, maar wel obv 9 wedstrijden bij leipzig dat hij niet goed genoeg is. Mij heeft hij in die 15 wedstrijden bij Ajax laten zien dat hij weldegelijk een goeie spits is die een toegevoegde waarde heeft voor Ajax, naast de transferwaarde die hij vertegenwoordigt als hij er eenmaal 20 inlegt in de eredivisie, wat makkelijk te doen zou moeten zijn.

25 juni 2022 om 19:51

@JOrnn Waarom? Ajax heeft het geld gewoon. Haller en Gravenberg heeft alweer meer dan 50 miljoen opgeleverd. Brobbey is een garantie voor goals ook Europees het verschil al gemaakt. Als je Europees wilt blijven aanhaken zul je wel moeten.

25 juni 2022 om 19:51

Arends, hij heeft bij Ajax het laatste half jaar echt goed gepresteerd, per 90 speelminuten echt veel gescoord. Hij past bij het spel van Ajax en is hartstikke jong. Dan kan je wel een spits van 24 halen die nog helemaal niks heeft laten zien, en een paar miljoen uitsparen. Maar goedkoop is duurkoop.

25 juni 2022 om 19:56

@Soccerfan_1 het is ook vrij makkelijk praten als je net 50 miljoen hebt binnengekregen. Dan had ik het zonder twijfel aan Bergwijn en Brobbey uitgegeven. Dat zijn namelijk geen gokjes en als Ajax zijnde heb je nou eenmaal de ambitie om Europees aan te haken. Dan moet je ook niet zo kinderachtig gaan doen met aankopen en principes.

25 juni 2022 om 19:57

Ajax heeft net Haller voor goed geld verkocht. Dat weet Leipzig natuurlijk ook. Die zullen dan minder snel zakken met de prijs voor Brobbey.

25 juni 2022 om 21:07

@ Vernon ik zeg ook niet dat hij slecht was, heeft het prima gedaan. Maar hij houd het geen 90 minuten vol en heeft fysiek moeite om fit te blijven. 18 miljoen is verschrikkelijk veel geld voor Ajax en sorry maar Brobbey is een talent heeft nog alles te bewijzen. Brobbey mag best terug, voor 10miljoen. Je kan namelijk Zirkzee ook voor dat bedrag kopen en is qua talent echt niet minder. Heeft een prima seizoen gehad bij Anderlecht met 18 goals in alle competities.

25 juni 2022 om 21:09

Misschien is Brobbey dat inderdaad niet waard.
Maar ik zie Ajax liever te veel betalen voor een spits die scoort (en of dat nu Brobbey is of iemand anders maakt me niet uit), dan dat ze voor een goedkoop alternatief gaan die er, zoals deze jongen in een middelgrote competitie niet veel van bakt.
Een 24 jarige reserve van Porto lijkt me niet het niveau waar iemand op zit te wachten, ook niet voor een fractie van 18 miljoen.

Hier word ik totaal niet vrolijk van op het eerste oog. Dan hoop ik eerder dat dit een back-up wordt. Voor Haller moet er toch wat beters komen. Of het plan moet zijn dat Tadic steevast in de spits gaat spelen, dan kan ik er wel mee leven.

25 juni 2022 om 19:27

Dat is zeer aannemelijk. Als Bergwijn voor een record bedrag komt gaat hij niet op de bank. Anthony en Tadic gaan ook niet op de bank. Zij vormen met zijn 3en de aanval volgend seizoen en de spits die komt is de backup van Tadic.

25 juni 2022 om 20:15

Een groot deel van de selectie van Ajax is geflopt/ niet echt geslaagd in het buitenland, dus geef hem een kans.Zo maar wat namen ter voorbeeld:Berghuis, Brobbey, Stekelenburg, Klaassen, Blind, Haller bij West Ham

Ook het niet gered bij West Ham net als Haller...

25 juni 2022 om 19:29

Dat ligt meer aan west ham die niet kijkt naar wat voor type spits ze nodig hebben en dan maar iemand halen die eigenlijk totaal niet in dat plaatje past.

25 juni 2022 om 21:31

Als je echt goed bent maakt de tactiek niet zo veel uit. Dus dat Haller niet slaagde bij West Ham was meer een kwalitatieve kwestie hoor.

Is het niet om de prijs van Brobbey omlaag te krijgen bij Leipzig?

25 juni 2022 om 19:32

Waarom zou die prijs hierdoor omlaag gaan?

25 juni 2022 om 19:38

Om Leipzig een signaal te geven dat als de prijs niet omlaag gaat zij mogelijk doorschakelen naar een andere spits?

25 juni 2022 om 19:41

En wat maakt Leipzig dat uit? Zij hoeven hem helemaal niet te verkopen. Afgelopen seizoen heeft wel laten zien dat ze Brobbey best prima kunnen gebruiken om wat te forceren in de laatste minuten.

25 juni 2022 om 19:51

Leipzig weet nu dat Ajax gecasht heeft met Haller. Die zullen eerder de prijs verhogen dan verlagen

25 juni 2022 om 19:51

Omdat Brobbey met de pest in zijn lijf daar rondloopt en tegen iederen die het wilt horen maar blijft zeggen dat hij alleen maar terug naar Ajax wilt.

Dan kan je kiezen om hem er toch bij te houden met alle gevolgen van die of je accepteert dat je onderhandelingspositie hierdoor enorm is aangetast.

Mij verder om het even wat ze doen. Ze staan in hun recht om 18 miljoen te vragen. Maar dan hoop ik wel dat Ajax doorschakelt.

25 juni 2022 om 21:10

@origineel ik denk niet dat Leipzig zijn onderhandeling is aangetast, Ajax roept al vanaf begin af aan dat Brobbey moet komen en de hele wereld ziet hoe graag Ajax hem wilt. Leipzig ligt echt niet wakker van zijn uitspraken, is gratis gekomen. Als Brobbey daar blijft zal die moeten vechten voor zijn plek, dat heeft hij ook zelf gedaan door daar te tekenen.

Ik ken deze jongen niet maar hij is nog jong en zou de gok nemen als ik Ajax was.
Hoeveel moet hij eigenlijk kosten?
En ik vindt dat Ajax wel 2 spitsen moet halen dus als zij hem halen, zou het mooi zijn om ook Brobbey te haken.
Al wat bekend over Bergwijn en/of Wijnal is dit al in een ver stadium???

25 juni 2022 om 20:27

Je kent hem niet maar Ajax moet de gok maar nemen volgens jou? Goed verhaal pik. Deze spits is totaal niet van het niveau wat Ajax nastreeft, kijk anders even wat beelden van deze koekenbakker of pak zijn statistieken erbij.

25 juni 2022 om 20:30

haha ik heb zijn niet beelden gezien.
Tot nu toe hebben wij helemaal geen spits meer, ja Tadic kan.
Moet nog zien of ze Brobbey halen en zo ja die kan geen hele seizoen spelen, is te zwaar voor hem dus moet je wel een 2de spits halen.

25 juni 2022 om 20:36

Tuurlijk moet Ajax een nieuwe spits halen maar waarom moet dan dan direct de eerste de beste prutser zijn? Beargumenteer eens waarom Ajax de gok moet wagen met deze spits.

Ajax doet nogal wat stappen terug.:
opbrengsten spelers, (transfers)
vervanger Overmars,
spelers die gaan
en spelers die komen (is Brobbey bijv beter dan Dessers als je kijkt naar productiviteit afgezet tegen de totale kosten). Huntelaar moet maar weer gaan ballen
en dan zijn
Martinez, Timber, Anthony en Tagiafico nog niet weg.
Dat wordt geen Cl 2023- 2024

Psv had toch een goede spits die in Italië niets ervan bakte. Goede speler. Naam kwijt, waar is hij gebleven

25 juni 2022 om 19:44

Sorry, kan er nog niet echt een touw aan vast knopen. Tot nu toe Haller met winst verkocht en Ryan voor een goed bedrag. Bergwijn zo goed als binnen. Wijndal is een optie maar voor nu te duur. Ogen gericht op Brobbey. Verder Mo fit en Timber lijkt behouden en zelfs Anthony. Nee, we gaan met stappen achteruit. Pffff

25 juni 2022 om 20:37

Haller te goedkoop verkocht, Gravenberch idem dito
Wat nog niet binnen is, is gewoon NIET binnen. Je staat in de rij, vlak voordat je aan de beurt bent is het concert uitverkocht. ken je die?
En groot pluspunt is inderdaad Ihateren. Hij moet volgend jaar voor een bedrag hoger dan Frenkie worden verkocht (hoop ik).
Nee ik ben voorlopig niet onder de indruk

25 juni 2022 om 21:46

Goed verhaal Cas, Ajax heeft meer dan 50 miljoen opgehaald wat meer dan prima is voor een beperkte vleesbonk en een speler met nog maar een eenjarig contract. We gaan daar topspelers voor terugkrijgen maar Ajax wacht met Bergwijn bijvoorbeeld tot na 1 juli. Is al beklonken. Maar blijf jij vooral bij je uitverkochte concerten, misschien raak je daar wel van onder de indruk.

25 juni 2022 om 19:44

Wanneer Anthony en Haller vertrekken en je haalt Bergwijn. Heb je nog een prima voorhoede en middenveld.

Bergwijn Tadic Berghuis
Ihattaran Klaasen
Alvarez

26 juni 2022 om 07:42

Lammers? Die zit nog in Italië maar was geloof ik verhuurd. Best een optie voor Ajax als 2e spits.

26 juni 2022 om 11:56

Dank je wel. Lammers bedoelde ik inderdaad. Hij zou een goede tweede spits kunnen zijn in plaats van Brobbey.

Mocht brobbey niet lukken zou ik voor Zirkzee gaan. Heeft veel potentie en heeft bij Anderlecht wel de statistieken mee. Kan heel goed als stand in zijn voor de toekomstige valse nr 9 Tadic. Met Bergwijn en Antony als lepe snelle flankspelers kan de voorhoede voor elke topploeg een bedreiging zijn. Ajax moet gewoon voor kwaliteit gaan en vissen in de vijver van €15 miljoen plus spelers..

25 juni 2022 om 19:43

Helemaal mee eens. Als Antony blijft hoef je ook niet nog een spits te halen buiten Zirkzee om

25 juni 2022 om 20:00

Labyad heeft bij Ajax ook de statistieken mee, dus dat zegt mij niet zoveel. Brobbey vind ik in alle opzichten beter. Vooral kwa fysiek, energie en snelheid past hij veel beter bij Ajax. Dan kun je net zo goed 5-8 miljoen extra betalen.

Ik dacht dat het om Taremi ging.. zou veel beter bij Ajax passen

25 juni 2022 om 20:03

Taremi zou het qua prijs niet waard zijn voor Ajax. Is al 29 ook en Porto kennende zouden ze hem niet voor minder dan 25 mln EUR laten gaan. Kan je net zo goed een ontzettend talentvolle spits scouten in Zuid-Amerika of Brobbey terughalen. Dat laatste voelt erg zonde, maar ja.

25 juni 2022 om 20:09

Ik hoopte dan weer op die andere, Evanilson, dat zou pas een serieuze vervanger zijn geweest

25 juni 2022 om 20:50

Klasbak is dat. Ook echt vele malen te duur natuurlijk, gaan geruchten dat hij 80 miljoen moet kosten haha. Jij nog leuke opties voor de spits in gedachten?

25 juni 2022 om 21:04

Wel een aantal ja, maar geen idee of ze haalbaar zijn. Suarez zou ik zelf fantastisch vinden, maar ik wacht nog op een serieuze bron die dit bevestigt. Heb ook Pinamonti en Castellanos gelinkt zien worden, ik hoop stiekem dat we een poging wagen voor Joao Pedro. Degradatie met Watford en toch wat leuke potjes gespeeld in de PL. Zal wel vrij duur zijn maar wie weet zit er een clausule in zijn contract. Hij moet ook wel onder de indruk zijn van de route van Antony en Neres denk ik zo.

25 juni 2022 om 21:38

Poeh, Pinamonti zou wel echt een goede zijn. Zou dan waarschijnlijk huren worden, toch al twee keer transfers gemaakt van rond de 20 mil en zit bij inter. Sowieso heeft inter een paar leuke spitsen. Satriano en Esposito zijn nog twee van die spitsen die groot zijn, aardig mee kunnen voetballen en potentie hebben. Wel echt jong, maar ook iets goedkoper denk ik. Persoonlijk wel fan van Castellanos, maar vind ik met zijn 1,78 te kort voor het profiel. Het liefst een kopsterke spits erbij denk ik. Maar een goed meevoetballende, doelgerichte, lange kopsterke spits vinden is erg lastig, of ze worden gauw duur. Joao Pedro kan best aardig zijn, maar toch niet veel goals gemaakt en kan ik niet goed pijlen op basis van zijn Watford tijd eigenlijk.

Brobbey gaat allemaal niet heel makkelijk worden. Zo blijkt ook uit de interesse in andere spitsen. Dat kan zijn om een beetje druk te zetten of Ajax is serieus verder aan het kijken.

Ouch, hoop dat dit niet waar is. Dit is een spits die meer past in het tijdperk van Hoessen, Sightorsson en Siem de Jong. Is 24 en heeft nog nooit een sterk seizoen gedraaid. Zal niet veel kosten, maar geef dan een paar miljoen extra uit voor een spits waarvan je weet dat 'ie wat toevoegt...

Ajax gaat toch niet een stap terug doen en azen op tweedehands koopjes? Tja, tot nu toe weinig daadkracht op het inkomende vlak, maar volop lawaai aan de uitgaande. Was ik al een beetje bang voor met die Hamstra. Zo goed als mislukt bij Heerenveen en nu een van de bepalende bij Ajax. Moet je niet willen. Lekker weer op de plek waar hij voor is aangenomen: jeugdcontracten in de gaten houden.

Pff hier wordt ik nou inderdaad niet echt vrolijk van. Matige spits zonder snelheid met een slecht doelpuntenrendement .

Spanjaarden en Ajax, ik zou het niet doen. Ze zijn allemaal mislukt. Dani, Gabri, Oleguer, Urzaiz, Bojan, etc.

26 juni 2022 om 13:17

Dani was een Portugees. Daarnaast was Gabri toch niet verkeerd. Oleguer was geen Chivu, maar ook niet dramatisch slecht. Bojan was vooral geblesseerd, maar heeft ook wel wat wedstrijden leuke dingen laten zien. Dus het is wel wat genuanceerder dan je het hier nu laat lijken. Luque vergeet je dan weer, dat was wel een enorme mispeer. Maar alsnog alleen op nationaliteit iemand afserveren is niet slim denk ik.
Rosales en Cvitanic waren ook geen toppers. Maar gelukkig dachten we niet, laat maar zitten die Argentijnen.

Tjonge jonge, de beste stuurlui staan aan wal!
Deze jongen zal echt geen pannekoek zijn!
Kijk wat er gezegd is over het aantrekken van Haller!!
Het is volgens mij een goede investering..
Hij speelt zich in de kijker en gaat voor het 10voudoge weer weg!
Prima toch!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren