Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax niet in vorm: 'Maar ik denk dat ze er staan als het om 'echie' gaat'

Laatste update:

Diego Biseswar maakte bij Feyenoord zijn debuut in het betaalde voetbal, maar weinig mensen weten dat hij tussen 1994 en 1999 vijf jaar lang in de jeugdopleiding van Ajax speelde. Dinsdagavond neemt hij het op tegen zijn oude club, in de derde voorronde van de Champions League.

/

Biseswar tekende vorige maand bij PAOK Saloniki en heeft gemerkt dat Ajax het onder Peter Bosz moeilijk heeft gehad in de voorbereiding. “Al denk ik wel dat Ajax er staat als het om het echie gaat”, zegt Biseswar in De Telegraaf. "Qua ervaring en body is PAOK wel wat verder. Maar op tactisch vlak is Ajax vaak weer heel goed, dus het gaan spannende potjes worden. Het is fifty-fifty.”

De 28-jarige Biseswar is nu vierenhalf jaar weg uit Nederland, maar hoopt dat hij dinsdag weer kan opvallen bij zijn landgenoten. De aanvaller is in ieder geval niets van zijn ambitie verloren en hoopt dat bondscoach Danny Blind dinsdag komt kijken in de Amsterdam ArenA. “Dan is het aan de trainer of hij me uitnodigt of niet, want natuurlijk wil ik net als elke andere speler wel een keer aan Oranje ruiken”, klinkt het.

Ajax hoeft zich geen zorgen te maken over de slechte voorbereiding

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aan Oranje ruiken kan ie wel vergeten, denk ik. En laat die flauwe opmerkingen dat je het onder Blind maar nooit weet maar achterwege graag..
Verder denk ik dat Bosz niet gek is en gewoon wat meer verdedigend zal spelen morgen. En dat maakt ook helemaal niets uit, mag best in Europese wedstrijden!

25 juli 2016 om 08:38

Ajax werd altijd twee verwijten gesteld: het spel moet aanvallender/attractiever en Ajax speelt Europees niks klaar. Op zich best logisch dat dit werd gezegd maar van mij hoeft dit echt niet samen. Maakt mij echt niet uit hoe eigenlijk als PAOK maar verslagen wordt. Speel tegen Excelsior maar weer mooi aanvallend voetbal met 5-0 winst

25 juli 2016 om 09:49

Ik vrees zo'n scenario dat ze er thuis niet van de eerste tot de laatste minuut bij zijn en zo een mager resultaat neerzetten om het zichzelf uit weer onnodig moeilijk te maken en fysiek de strijd aan te moeten.

Gemakzucht is een Ajax kwaaltje en vaak dachten we ach gelijkspelletje, dat zetten we in de return wel recht. Maar je moet zoveel gas geven dat je comfortabel naar Griekenland kan en die gasten dwingt in de terugwedstrijd het spel te moeten maken, dat kunnen ze meestal niet.

25 juli 2016 om 10:19

Zal wel moeten tegen Paok. Die komen zelf ook alleen voor een counter uitbraak in de Arena.
Ajax heeft niet de kwaliteiten om steeds Barcelona achtig te domineren.

25 juli 2016 om 10:40

Momenteel is het resultaat gewoon heilig en dat zullen veel mensen met enig voetbalverstand beamen. De speelwijze van Bosz heeft gewoon tijd nodig en dat leer je niet in een voorbereiding van een paar weken. Als je wat wilt bereiken in Europa dan zul je Paok toch echt moeten verslaan want anders heb je daar weinig te zoeken..

De resultaten in de voorbereiding zeggen vaak nog niks, maar het is niet lekker om zo moeilijk een goed resultaat te halen tegen matige tegenstanders!
Het zou fijn zijn voor het zelfvertrouwen als je enkele wedstrijden wint.
Of Ajax er staat als het er echt om gaat weet ik niet. De reden, na 5 jaar dezelfde trainer een andere met een totaal andere speelstijl.
Ik hoop het voor de Ajax fans, en het Nederlandse voetbal dat Ajax gaat winnen!

Ajax en om het echie spelen... Daarin moeten genoeg spelers van ajax zich nog bewijzen gezien afgelopen jaar... Hopelijk gaat ajax niet onderschatten

25 juli 2016 om 08:14

Dit Ajax komt niet in aanmerking om een tegenstander te onderschatten. Vraag is wel of er genoeg kwaliteit in huis is om Paok te verslaan. Zou wel een aanfluiting zijn als je door deze tegenstander gewipt wordt

25 juli 2016 om 10:15

Na Slavia Praag kijk ik nergens meer van op, helaas.

25 juli 2016 om 11:08

Slavia Praag...dat was de laatste keer dat ik werd uitgenodigd op de F-side door een oude garde F-sider... ik ben er 3x met hem geweest...1x competitie en 2x europees....en 2x vlogen we uit Europa en in de competitie verloren we...sindsdien nooit meer uitgenodigd, die gast dacht dat het aan mij lag.
Volgens mij was het Kopenhagen en dus Slavia Praha/praag.

Blijf het bizar vinden hoe we tegen met name Slavia er uit vlogen met zulke spelers.

Misschien is het handig om die beelden te laten zien aan de spelers...snappen ze hopelijk dat ze allemaal een tandje bij moeten doen!

25 juli 2016 om 13:39

We hechten hier in Nederland veel te veel aan individuele kwaliteiten van de spelers en veel te weinig aan de tactiek. Met zeer matig spelersmateriaal kan je het een kwalitatief sterk elftal verslaan in een voorronde als je tactiek goed is. Met een slechte tactiek ga je het niet redden tenzij je spelers echt super goed zijn. Wij hebben vrij goede spelers, maar zolang er geen goede tactiek aan te pas gaat, kan je makkelijk onderuit gaan tegen ploegen als Paok.

25 juli 2016 om 17:35

@ndisdenaam
Blijf dan morgen ook ajb thuis. Tegen Kopenhagen hadden we nog de uitwedstrijd al gewonnen en werden we nog uitgeschakeld.
Als ik Bosz was.zou ik ze naar De Graafschap Ajax laten kijken. De verwende jochies maar even weer eens herinneren aan het feit waarom we hier staan

25 juli 2016 om 08:30

Eens. Ajax heeft vorig seizoen in elke wedstrijd om het 'echie' een teleurstellend resultaat gehaald m.u.v. de uitwedstrijd tegen Psv..

Zowel in de CL voorronde als in de EL was het elke niets.. Maar ook in de wedstrijden (verder dan eerder genoemde) tegen Feyenoord en PSV was het matig net als een paar duels dat PSV punten verloor en Ajax toen echt uit of in had kunnen lopen (denk aan NEC thuis) en natuurlijk de laatste wedstrijd tegen De Graafschap..

Kortom, daar is samen met het vertoonde spel echt de winst te behalen voor Ajax dit seizoen...

25 juli 2016 om 11:11

De uitwedstrijd tegen Rapid was echt dramatisch, naja op de 1e 45 minuten na was er niks aan de hand, Ajax domineerde, had kans na kans, 0-2 voor .... en toen zag je dat de spelers dachten dat het wel gespeeld was.
Er was echt niets aan de hand, maar iedere keer als spelers dan gaan kloten met de bal dan weet je gewoon dat het mis gaat...zo had ik al een voorgevoel bij de 0-2 dat het wel eens 2-2 kon gaan worden.

Tegen Molde uit ook...was niets aan de hand, veel kansen maar wederom 0,0 goals, en dan scoorde die Leraren, Putjesscheppers etc gewoon.(en dat zeg ik niet om hun tekort te doen, maar meer om Ajax in perspectief te zien tov hen)

Ik mag hopen dat de Ajacieden zo langzamerhand er van doordrongen zijn dat er geen makkelijke loting in de CL bestaat. Dit zijn er op of eronder partijen. Deze kan je niet met 70/80/90% ingaan. Hier moet je dus 110% op vliegen. Anders is vorig seizoen helemaal voor niks geweest.

Het kan alle kanten op vliegen met dit Ajax. Het kan zijn dat de puzzelstukjes ineens op de goede plek vallen en er (dik) gewonnen wordt. Of het kan zijn dat de verdediging nog steeds staat te schutteren en dat we tegen een dik verlies aanlopen. Wat er ook gebeurt, ik hoop dat het publiek er 110% achter staat en de Ajacieden ook alles geven wat ze hebben.

Waar ik me het meeste zorgen over maak is de afwezigheid van veel spelers. Milik (vakantie), Gudelj (geschorst), Bazoer (geblesseerd). Dit zijn toch wel echt 3 basisspelers die je mist.

25 juli 2016 om 10:32

Middenveld met Riedewald, Klaassen en Sinkgraven op 10 lijkt me overigens prima. En Milik vervang je door die Colombiaan, kan je hem meteen testen als Back-up spits.

Met alle respect voor de tegenstander, maar ik denk dat Ajax toch wel een betere tactiek heeft. Als Ajax op positiespel gaat spelen, en zijn kansen gaat benutten heb ik er vertrouwen in.

Ik heb de afgelopen 2 seizoenen wel een aantal wedstrijden van PAOK gezien, en dat was niet heel best qua spel.

Haha sorry hoor, maar Oranje?? Met 5 doelpunten per seizoen gemiddeld?!
Die kan toch echt niet mee met de top, en bij Paok zie ik hem ook niet schitteren, scoorde bij Feyenoord en in Turkije ook weinig.
Al zie ik Blind hem best selecteren, die maakt wel meer gekke beslissingen ;-)

Wordt pittig voor Ajax, maar hoop dat ze doorgaan, 2 clubs in de Champions League is gewoon noodzakelijk! Al komt er nog een erg lastige ronde na mochten ze dit winnend afsluiten.
Ploegen als Paok hoefde je jaren geleden als Nederlandse club totaal niet bang voor te zijn, maar tegenwoordig is zowat iedere Europese tegenstander een uitdaging helaas.

25 juli 2016 om 09:59

Waarom zijn twee clubs in de CL noodzakelijk??

Ajax heeft juist aangetoond er niet te staan als het om het echie gaat. Dan hadden ze namelijk die wedstrijd bij de Graafschap moeten winnen. Dan hadden ze ook niet tegen Paok hoeven te spelen. Juist op het moment dat het moest hebben ze het laten afweten en nu zou diezelfde groep er wel staan?

25 juli 2016 om 11:07

Tegen de Graafschap deed Ajax er echt alles aan, gelijkspel kwam omdat de superboeren 200 procent gaven.

25 juli 2016 om 11:26

Als het om het echie gaat met een landstitel op het spel, moet Ajax nog steeds met 2 vingers in de neus van een de Graafschap winnend at 200% geeft. Ik heb niet de verwachting dat Paok minder zijn best gaat doen overigens.

25 juli 2016 om 13:11

De superboeren gaven ook tegen Excelsior, PSV, Heerenveen en tegen iedere andere club 200%. Dat kun je ze toch niet kwalijk nemen? Als ze dat niet doen worden ze week in, week uit vernederd. Ze hebben niet de kwaliteit om op 70% te spelen. Het was gewoon een genante vertoning van Ajax. De titel op de laatste speeldag verspelen tegen de nummer 17, en dan de schuld bij hen leggen.

Ik denk dat het 2-0 voor Ajax wordt. Dat zou fijn zijn, dan is die heksenketel in Griekenland ook geen dingetje meer. Hun sterspeler is weg, ze missen een cv. Ajax mist daarintegen Gudelj, Milik en wellicht Bazoer. Toch kunnen ze dat goed opvangen met Riedewald op 6. Grote vraag is alleen wie Bosz naast Klaassen op stelt. Is dat Sinkgraven, van de Beek of Frenkie de Jong? Ik hoop persoonlijk op de Jong.

25 juli 2016 om 11:13

Pardon? vorige keer werd het er ook 3-3...dus Ajax moet 3-0 zien te winnen thuis.
2-0, of een marche van 2 is voor Ajax nooit voldoende geweest, tegen Rapid niet en tegen steaua ook niet.

In de Uefa league hebben ze ook erg veel moeite met de kleinere clubs en tel daarbij de slechte resultaten van de afgelopen wedstrijden op dan is het logisch dat veel mensen dit denken. Ben benieuwd. Na de afstraffingen tegen Salzburg vertrouw ik Ajax niet meer, tegen City vlammen dat je denkt zo hey, en tegen die kleine clubs weggespeeld worden...

De tijd van domineren in europa ligt ver achter ons. Realistisch zijn en concluderen dat Ajax gewoon nivo salzburg is . Daarbij is er nu een compleet ander systeem wat ingepast moet worden + dat dhr overmars de selectie totaal nog niet in balans heeft.

Als Ajax gewoon haar spelletje speelt zie ik geen problemen. 2-0.

25 juli 2016 om 09:50

En wat is Ajax 'haar spelletje'. Lijkt me dat je je eigen spelletje speelt in de voorbereiding, en hier kwamen ook niet al te beste resultaten naar boven. Ik denk dat Ajax het nog verdomt lastig kan krijgen.

25 juli 2016 om 10:01

@ Fr12jules

Dat weet ik bijna wel zeker, het lijkt mij onmogelijk dat Ajax nu opeens wel in staat is om een volle wedstrijd gemotiveerd en geconcentreerd te spelen. Zoals de afgelopen jaren moeten we het hebben van die ene fase (als we geluk hebben een tweede fase) per wedstrijd waarin de spelers het wel kunnen opbrengen om fatsoenlijk te spelen, en dan moeten we maar hopen dat het genoeg is. Uiteraard heb ik er geen problemen mee als de spelers me mijn woorden laten inslikken door voor de verandering weleens als professionals een hele wedstrijd fatsoenlijk kunnen spelen.

25 juli 2016 om 10:05

@ Manutdrekt

Je bent in ieder geval eerlijk en consequent, maar je weet dat al het nieuws van topclubs breed worden uitgemeten en om hits te vergaren artikelen vaak ook in meerdere artikelen opgesplitst worden. Net zoals tijdens een trasnfer windows het meest kleine geruchtje nog groot uitvergroot word, ook word je er moe van. Door toch een reactie te typen draag je zelf ook bij aan die madness.

"maar ik denk dat ze er staan als het om 'echie' gaat'"

Als iets wat waar Ajax regelmatig in faalt dan is het wel het er staan wanneer het moet. Aangezien dat zowel nationaal en internationaal gebeurd houd ik slag om de arm.

Waar wordt dit uitgezonden?

25 juli 2016 om 11:14

Ziggo sport, of anders een stream.

Als Ajax met een fatsoenlijke tactiek komt, kan er wat bereikt worden. Anders zie ik het somber in. We hebben de afgelopen 5 jaar al ervaren hoe het is om met een tactisch zwakke trainer Europa in te gaan. Dat gaat niet goed kort gezegd.

Ik schat ze, op dit moment, aan elkaar gewaagd. Wanneer Bosz het wat meer op de rails heeft, hoort Ajax hier natuurlijk gewoon 2x van te winnen. Minimaal 4 punten. Nu kan het muntje zo de andere kant op vallen.

Tegen de Graafschap ging het ook om het "echie". "echieër" dan dat wordt het niet. Ik kan me daarnaast voorstellen dat ajax niet met het grootste zelfvertrouwen morgen aan de aftrap zal verschijnen: 1. Het wordt de eerste officiële wedstrijd onder de nieuwe trainer met nieuwe ideeën. 2. De voorbereiding was qua uitslagen matig. 3. Ze missen drie (normaal gesproken) basisspelers. Echter kan ajax morgen ook ineens ontketend spelen: 1. De eerste officiële wedstrijd van het seizoen en de nieuwe trainer zorgen voor een geprikkeld ajax. 2. Ze willen zich in eigen huis revancheren voor de matige voorbereiding. 3. De nieuwe jongens die de geschorste/geblesseerde spelers moeten opvangen hebben de drang om zich te bewijzen. Het is koffiedik kijken. Ik heb verder totaal geen idee hoe Paok speelt. Ik denk niet dat wij als Nederland zijnde nog de boel mogen onderschatten. Gelet op de coëfficiëntenlijst is dit een stevig duel tussen Nederland en Griekenland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren