Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax moet een poging ondernemen, Van der Vaart terug te halen’

Laatste update:

Ajax zou er goed aan doen, om Rafael van der Vaart eens serieus te polsen over een comeback bij de club. De 32-jarige middenvelder kwam van 1999 tot 2005 uit voor de Amsterdammers; na een eerste verblijf bij Hamburger SV kwam hij uit voor Real Madrid en Tottenham Hotspur. Nu speelt Van der Vaart alweer sinds de zomer van 2012 bij HSV, maar zijn contract bij de club loopt ten einde.

/

Zelf zou Van der Vaart wel willen blijven, omdat hij zich altijd heeft thuis gevoeld bij die Rothosen. Hij is er aanvoerder, maar drukt met zijn salaris ook stevig op de begroting. Mocht het van een afscheid komen in Hamburg, dan denkt een kleine meerderheid van de bezoekers van Voetbalzone dat Ajax eens met hem zou moeten praten. Dat blijkt uit de resultaten van de poll, die de voorbije dagen actief was.

Meer dan 13.000 bezoekers gaven antwoord op de vraag ‘Moet Ajax proberen om Rafael van der Vaart komende zomer terug te halen naar Amsterdam?’. Iets meer dan de helft (54 procent) van de voetballiefhebbers ziet de zin van een hereniging wel in, terwijl iets minder dan de helft (46 procent) niet gelooft dat Van der Vaart nog iets extra’s kan brengen in Amsterdam. De kenners en Van der Vaart zelf spraken de laatste tijd ook al over de kansen op succes bij een hernieuwde samenwerking.

/

Het Algemeen Dagblad vroeg zich hardop af of Ajax echt nog iets heeft aan ex-spelers als Van der Vaart, John Heitinga, Maarten Stekelenburg, Urby Emanuelson en Nigel de Jong. “Jong aan de top, roofbouw op het lichaam en ‘dus’ als voetballer ook vroeg oud?”, gaf de krant aan. “Het is de vraag of Ajax nog baat heeft bij een terugkeer van deze generatie in de Eredivisie.” Voorzitter Daniël Dekker van de supportersvereniging van Ajax sprak ook zijn twijfels uit.

Hij stipte aan dat Van der Vaart bezig is met een reallifesoap. “Het is meestal een teken aan de wand wanneer voetballers met dat soort dingen bezig zijn. Ik zie meer in een terugkeer van Nigel de Jong, Urby Emanuelson of John Heitinga, spelers die Ajax écht beter kunnen maken. Zeker in verdedigend opzicht heeft Ajax dat nodig.” Van der Vaart zelf zei dat de geruchten over een terugkeer in Amsterdam al heel vaak zijn opgedoken. “Bij Ajax ben ik altijd onderwerp van gesprek, als er eens een wedstrijd wordt verloren.”

Ik denk dat Rafael van der Vaart het liefst...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij genoegen neemt met een wat minder salaris en regelmatig banken, zie ik hem wel een waarde voor Ajax hebben.

23 februari 2015 om 14:43

Ik denk dat hij dat mindere salaris ook bij HSV zou accepteren.. Ik denk dat HSV gewoon een veel lager aanbod gaat doen maar dat hoeft nog niet eens veel te schelen met het salaris van Ajax. Ik denk dat als hij kan kiezen tussen beide dat hij bij HSV blijft en daar het liefst zijn cariere wilt afsluiten.

23 februari 2015 om 14:55

Als we eerlijk zijn. Ja van der vaart is een goede speler nu nog steeds. Fysiek een beetje broos maar qua inzicht techniek zou hij dat kunnen compenseren. Niet snel zijn betekent niet dat je geen meters maakt. Maar als ajacied denk ik dat er meer baat bij is als er een huntelaar voorin of een nigel de jong op het middenveld of een heitinga achterin. En heitinga alleen door zijn ervaring en gebrek aan beter op het moment.

23 februari 2015 om 14:55

Voor in op het middenveld hebben we heel veel potentie en hun groeiproces is even belangrijk.

23 februari 2015 om 15:24

Frank had het er ook over Van der Vaart te gebruiken als valse spits... daarbij denk ik dat jongens als Sinkgraven, Klaassen en Bazoer nog veel van Rafael kunnen leren.

Hij weet door zijn ervaring wat er gevraagd wordt in belangrijke wedstrijden...

23 februari 2015 om 15:36

Als je van der vaart in de spits gaat zetten dan hoeven we geen voorzetten meer te geven. Bovendien vind ik dat echt kapitaalvernietiging als je milik hebt..

23 februari 2015 om 17:59

Ben ik het mee eens roedii. Kijk ik zou Vdv dab alleen opstellen in de topwedatrijddn. En als middenvelder.

23 februari 2015 om 19:45

Net zoals hij Schone als Messi wilde gebruiken, dat werkt niet. Milik is gewoon een goede spits voor Ajax.

23 februari 2015 om 15:35

"als hij genoegen neemt"

Waarom komt dit altijd ter sprake? Van der Vaart weet waar hij aan moet voldoen als hij bij Ajax wilt spelen. Wilt hij veel geld verdienen dan gaat hij ergens anders naartoe. Einde verhaal.

Vd.vaart moet nog wel meekunnen op het niveau van de Eredivisie. Hij zou de ideale leermeester zijn voor sinkgraven en andersen. Het kan problemen opleveren dat je elke wedstrijd een wissel moet toepassen voor vd.vaart. Maar de ene helft vd.vaart en de tweede helft sinkgraven zou wel gaaf zijn.

23 februari 2015 om 14:44

Wat een onzin. Van der Vaart kan qua techniek en inzicht gemakkelijk mee in de eredivisie, en door de mensen zo te coachen dat ze allemaal goed staan hoef je een stuk minder te lopen. Sowieso is het bij Ajax voor hem een stuk makkelijker voetballen dan bij een degradatiekandidaat in Duitsland. Van der Vaart verdiend een beetje meer respect. Er is altijd gezeur over zijn fysiek, terwijl hij gewoon veel meters maakt in Duitsland. Iedereen moet eens stoppen met elkaar na te praten, ga eerst maar eens wat wedstrijden van Rafael terugkijken.

23 februari 2015 om 15:23

Coachen? Wanneer heb je hem dat ooit zien doen?
Toen HSV hem terug haalde was het ook het idee dat hij de jongere spelers zou aansturen en beter maken. Maar vd Vaart is alleen met zichzelf bezig en stuurt de spelers om hem heen niet aan.

23 februari 2015 om 15:43

Hij was op zeer jonge leeftijd aanvoerder van Ajax, waar meer ervaren spelers in speelden dan hij. Hij is nu aanvoerder van Hsv, word je dit zonder coachende eigenschappen? Ik denk het niet.. Daarnaast is hij lange tijd (reserve) aanvoerder geweest bij het Nederlands elftal. Het is zo makkelijk om van der Vaart af te zeiken omdat hij bijv. een slechte privé tijd achter de rug heeft met veel roddelbladen of omdat hij volgens anderen niet genoeg loopt. Van der Vaart z'n hele carrière heeft hij hard gewerkt en een speler met zijn kwaliteiten moet je op z'n sterke punten benutten. Zie jij özil veel meters lopen? Nee ook niet. Van der Vaart is qua ervaring en voetballend vermogen nog steeds een fantastische versterking voor dit jonge ajax.

23 februari 2015 om 16:04

Zoals Kishnaghazi al zegt, is het feit dat hij overal als (reserve) aanvoerder gekozen wordt een bewijs dat coaches hem wel degelijk als iemand zien die de groep stuurt. Beetje onzin wat je zegt.

V.d vaart zou totaal overbodig zijn. Misschien als enige lichtpuntje coaching eventueel van de jonge jongens.

23 februari 2015 om 14:45

hij zou zeker niet overbodig zijn hij weet hoe het werkt i het nederlandselftal hij heeft bij vermeend club gespeld hij kan de jongens aanleren wanneer ze druk moeten zetten dat ze veller op de man moeten zitten etc (wat er nu niet uit komt bij de jongens)

23 februari 2015 om 15:29

Daarom zeg ik ook coaching eventueel.

23 februari 2015 om 15:36

Nee, zo iemand heb je nodig. Nu is het net de creche bij ajax met alleen maar jongens van onder de 20. Dat werkt niet en met Vd Vaart heb je tenminste weer ervaring erbij. Daarnaast is die zeker goed genoeg.

Ik denk dat hij een positieve bijdrage zou kunnen leveren. Alleen gezien zn blessureleed zou ik er wel een clausule in zetten met zoiets als wanneer hij in niet meer dan 25 wedstrijden actief is hij de helft van zn salaris moet inleveren?

Het is nu of nooit, ik denk dat VDV zeker nog wel van toegevoegde waarde kan zijn. Ik denk trouwens ook dat hij best een goede spits voor Ajax zou zijn, hij is erg balvast en scoort makkelijk. Vroeger speelde hij ook wel eens spits bij Ajax toch (misschien door gebrek aan beter maar toch..) (en hij loopt dan wel Milik en Zivko in de weg, maar die kunnen dan ook weer leren van hem).

Ben erg benieuwd, maar denk dat het goed is voor Ajax als hij nog twee of drie seizoenen meedoet!

23 februari 2015 om 14:46

Nee, nee, nee. VDV in de spits wordt een drama. Door zijn traagheid en tekort aan fysiek is hij echt heeel makkelijk te verdedigen. Af en toe een afstandspoeier misschien maar dat kan beter als middenvelder. Jammer maar Ajax heeft al een redelijk middenveld staan waar VDV niet veel aan kan toevoegen. Misschien kan hij nog een jaartje meedraaien en roteren op het middenveld met Sinkgraven, Serero en Klaassen. Of als diepe spelmaker op de CVM-plek. Maar dan zit hij ook alleen maar Bazoer in de weg. Nee, denk niet dat VDV nog echt toegevoegde waarde heeft voor dit Ajax.

Ik denk dat vooral de niet-Ajax fans vinden dat Ajax een poging moet ondernemen om Van der Vaart terug te halen.

23 februari 2015 om 15:09

Haha, ach, ik ben een niet-Ajax fan, maar kan hier denk ik toch wel redelijk objectief naar kijken. Ik denk dat VDV zeker niet minder is dan wat er nu rondloopt en met zijn ervaring wel iets toe kan voegen. Maar hij is zeker niet het type voetballer dat Ajax (qua karakter) echt beter zal maken.

Ajax heeft een ervaren jongen nodig die er voor knokt, een aanvoerderstype die de boel op kan zwepen en soms een klootzak kan zijn. Als je een type de Jong nodig hebt, dan moet je geen type VDV halen.

eerst eens laten proef trainen daarna verder praten

23 februari 2015 om 14:53

haha 'proeftrainen' waar zit jij met je hoofd? Denk je dat van de Vaart daar op zit te wachten? Bij Ajax zullen ze moeten smeken om hem terug te krijgen. Dan zit hij echt niet op een vernedering te wachten als zoiets als 'proeftrainen'.

Maar maakt allemaal niks uit want hij gaat het niet doen. Die jongen heeft nog 2 a 3 jaar om zichzelf financieel onafhankelijk te voetballen en dan kan hij kiezen tussen 3 jaar in een zandbak ofzo gaan voetballen voor rond de 10 miljoen netto of hij kan Nederland komen en meer aan de belastingdienst gaan afstaan voor vermogens belasting dan dat hij nog gaat verdienen bij Ajax voor 2 seizoenen. Daarnaast is het Ajax publiek natuurlijk weer zo kritisch dat hij binnen 20 minuten wordt uitgefloten, hij zou wel gek zijn.

32 jaar oud en gemiddeld 2 maanden per seizoen geblesseerd. Van der Vaart is natuurlijk wel een speler die Ajax nodig heeft, maar i.v.m. zijn blessuregevoeligheid en leeftijd vraag ik mij af of Ajax wel van zijn kwaliteiten kan profiteren.

als er toch 1 speler is die ajax niet moet terug halen dan is het toch wel van der vaart .

Heeft inderdaad een mentaliteitsprobleem, maar ik wil hem wel zien spelen bij een ploeg dat 100% in orde is, ipv Hsv..

Ik denk dat VdV voetballend gezien alleen nog iets kan toevoegen in 2 situaties. De eerste is wanneer je met een 10 speelt en 2 controlerende middenvelders (zo speelt Ajax onder FdB niet, maar met een 6 en 2 lopende middenvelders ervoor). In deze situatie hoeft hij niet te veel meters te maken en kan hij zijn voeten laten spreken, want technisch gezien moet het voor hem geen probleem zijn.

De andere situatie is wanneer hij als valse spits wordt neergezet. In dat geval heb je 2 lopende middenvelders nodig die de diepte zoeken als VdV uitzakt (zeker met Klaassen erachter is dit een interessante optie). Het is alleen de vraag of ze het bij Ajax wenselijk vinden om week in week uit zonder echte spits willen spelen, er wordt namelijk altijd gesproken over het typische Ajax-spel of een typisch Ajax-spits.

Met zijn ervaring in de top kan hij zeer zeker belangrijk zijn, ookal zou het voetballende gedeelte minder uitpakken. Het is natuurlijk wel iemand om tegen op te kijken voor jonge Ajacieden en hij heeft een schat aan ervaring.

23 februari 2015 om 16:26

Met de investering die gedaan is in Zivkovic en het waarschijnlijk definitief vastleggen van Milik lijkt me het niet dat Ajax het systeem om gaat gooien om zonder spits te gaan spelen. Je eerste optie zou wel kunnen werken en dan weet ik zeker dat van der Vaart nog een meerwaarde kan zijn. Met Klaassen, Sinkgraven, Bazoer, Riedewald heb je bovendien voldoende goede spelers die de 6 en 8 positie in kunnen vullen.

23 februari 2015 om 18:17

Aan Zivkovic had ik nog niet eens gedacht, die moet inderdaad niet door een Van Der Vaart in de weg gezeten worden. Ik vind trouwens sowieso dat hij best doorgeschoven zou kunnen worden, hij legt ze er in de Jupiler League aan de lopende band in en op dit moment draait het bij Ajax in de spitspositie ook niet bepaald fantastisch.

Eigenlijk triest dat ik als ajacied heel erg mijn twijfels heb bij vd vaart. Dat zegt veel hoever deze man eigenlijk is afgegleden.

Ik denk persoonlijk dat ajax beter voor een andere speler kan gaan. Ik zie nog liever maduro dan een van der vaart.

23 februari 2015 om 14:59

Ook maduro niet, ook heitinga niet, ook Stekelenburg niet. Die jongens hebben de afgelopen jaren voor het geld gekozen, wat hun goed recht was natuurlijk, en kunnen nu niet meer brengen wat er bij Ajax wordt gevraagd. Ajax wil groeien met spelers die potentie hebben, dan moet je geen uitgerangeerde vedettes halen die uit de toon vallen.

Urby zou nog een optie zijn voor de linksback als ie niet te duur is en Nigel speelt nog op het hoogste niveau en zou prima zijn voor de jonge jongens, maar die komen waarschijnlijk allebei sowieso niet.

23 februari 2015 om 15:42

Nee heitinga en stekelenburg sowieso niet. Maduro vind ik voetballend nog wel goed en pspeelt op een positie waar ajax nog wat aan heeft ipv bijv een zimling.

Nigel de jong is natuurlijk een droom maar die is niet haalbaar denk ik zo.. Emanuelson zie ik ook nog niet echt het nut van in.

23 februari 2015 om 16:28

Waarom Maduro? Heeft hij kwaliteiten, die ik niet zie? Ik vind het namelijk echt de grootste net-niet speler die er rondloopt. Heeft sinds hij weg is bij Ajax nergens echt een basisplaats kunnen veroveren en speelt nu bij Paok. Dat is toch geen verbetering t.o.v wat er nu rond loopt?

24 februari 2015 om 11:45

Maduro omdat:
- hij toch wel veel internationale ervaring heeft
- hij waarschijnlijk niet super veel salaris verwacht
- hij op de CVM positie kan spelen waar toch nog wel meer kwaliteit nodig is dan nu
- Ik hem persoonlijk echt wel goed vind voetballen..

Ik denk dat vd Vaart hier zelf geen zin in heeft. Hij heeft natuurlijk ook gezien hoe cynisch de media heeft gereageerd op van Bommel. Daarbij is hij natuurlijk ook op een vervelende manier weggegaan uit Nederland. Vd Vaart werd in die tijd al gefileerd door de media en ipv direct naar de top ging hij naar subtopper in Duitsland op dat moment.

Er zijn er maar 2 die ik nu terug zou willen, sneijder en de jong en misschien maxwell voor ervaring in de laatste linie

Moet Ajax niet willen. Je haalt niets voor niets Sinkgraven voor 7 miljoen + VdV is vaak geblesseerd.

Deze man speelt als een zak stront die net gescheiden en is en daarna een andere golddigger aan de haak heeft geslage. Dus ik weet niet wat Ajax met hem moet misschien af en toe als invaller.

Als Ajax een ervaren speler met kwaliteit wilt halen, dan het liefst een centrale verdediger en/of een verdedigende middenvelder die vooral de spelers voorin kunnen aansturen.

23 februari 2015 om 15:26

@ Hootch30

Precies, aangezien dat de linies zijn die te vaak worden overlopen. Naast gedegen internationale ervaring moeten ze ook beschikken over een "over mijn lijk" mentaliteit. En dat ook durven te uiten buiten en in het veld, en fysiek sterk zijn en die kwaliteit ook weten te gebruiken.

Heel leuk voor Van der Vaart dat hij als optie wordt gezien. Helaas zal hij een a twee keer scoren en daarna voor drie maand geblesseerd raken en aan blijven sukkelen en dus niks toevoegen aan het huidige Ajax. Voor iemand die liever drie jaar lang bij de hekkensluiter uit Duitsland is de motivatie ook weg lijkt mij.

Heeft niet meegedaan aan het WK dat zegt ook wel voldoende. Als Ajax Van der Vaart haalt gaat hij volgend jaar over de tafel bij Voetbal International als miskoop en een falend wanbeleid van de club.

Please doe dit niet, die vent is hartstikke slecht en zal alleen maar zielig worden bevonden. Gaf vorig jaar nog aan niet terug te willen. Kuyt daarentegen heb ik het volste vertrouwen in.

Laatst zei van marwijk dat ajax 3/4 ervaren spelers gaat halen. Nou ik ben benieuwd wie dat dan mogen zijn. Vd.vaart, emanuelson , anita en een ervaren spits misschien?

Schone, Sigthorson, Moisander, Boilesen, Viergever, van der Hoorn, Serero weg.

Nigel de Jong, Emanuelson, Heitinga, van der Vaart, Maduro terug.

Aanvullen met talent uit Jong Ajax en de A1. Hopen dat Fischer weer wat gaat laten zien.

Ik teken ervoor.

Van der Vaart hoeft van mij niet terug te komen, conditioneel zit het gewoon niet goed bij hem. En zoals andere vaak genoeg hebben aangehaald is hij veel te druk bezig met andere zaken die gewoon een "topsport" mentaliteit in de weg liggen. Van de spelers die in dit artikel genoemd worden is in mijn ogen alleen de Jong een echte versterking, wellicht Stekelenburg nog, als keeper moet je toch minder doen dan als voetballer. Hij kan het keepen toch nog niet verleerd zijn.

De rest speelt nauwelijks of weinig en het hebben het ook niet echt waar gemaakt in Europa, Ajax kan beter af gaan van de bekende paden. Pantelic, Poulsen maar ook de Zwitserse topclubs tonen aan dat daar nog wel het een en ander te vinden is wat van waarde kan zijn voor Ajax of voor elk andere Nederlandse topclub.

23 februari 2015 om 17:27

Ajax heeft met Cillissen op dit moment een fantastische keeper. Ik zou niet weten wat Stekelenburg daar aan toe zou voegen. Voor de bank ga je hem niet halen. Als je bovendien zoveel jaar niet presteert en/of aan de bak komt, terwijl je concurrenten absoluut geen geweldenaars zijn, ben je het keepen klaarblijkelijk wel verleerd. Zou geen enkele toegevoegde waarde hebben.
De Jong zou een wereldversterking zijn. Zelfs als Ajax daarvoor het salarishuis flink moet overstijgen vind ik dat ze dat moeten doen. Die is van dusdanige kwaliteit dat je hele elftal daar 1/2 niveaus beter van wordt. Dat is tevens ook direct het probleem. Omdat hij nog zo goed is vrees ik dat hij niet haalbaar is.
Van Heitinga, Maduro en Emanuelson kan je niet verwachten dat ze het niveau opkrikken of de kar gaan trekken. Betekent niet dat ze niet welkom zijn, maar alleen als zij zich kunnen vinden in een bescheiden salaris en rol.
Van der Vaart is nog wel wat anders. Die is van een hoger niveau geweest en zou mijn inziens nog steeds van toegevoegde waarde kunnen zijn mits goed gebruikt. Maar ook voor hem geldt dat hij zich wel moet willen confirmeren naar een Ajax salaris. Hij mag best één van de top verdieners worden, maar voor hem hoeft Ajax ook weer geen excessieve salaris te gaan betalen.

Als Van der Vaart salaris wil inleveren en af en toe plaats wil nemen op de bank, lijkt het mij prima dat hij terug komt! Hij kan een goed voorbeeld zijn voor de jeugd (niet op privégebied, wel op voetbalgebied). Hij speelt nu in een team dat helemaal niet loopt (eigenlijk net als Ajax op dit moment). Hopelijk komt er volgend seizoen weer een omslag!

Helaas voor de mensen die nigel de jong willen zien terugkomen maar hij heeft bedankt voor ajax en wilt een transfer naar Manchester United maken.

Ik ben een van de weinige maar van der Vaart kan op het gebied van jonkies leren van waarde zijn (sinkgraven, Nouri, Andersen) maar verder gaat die niet heel veel toevoegen ben ik bang. En ook Heitinga en Maduro niet, de laatste keer dat die een beetje wedstrijd speelden is zo lang geleden dat de meeste hier het al niet meer weten. Ok, ik chargeer een beetje natuurlijk maar punt is wel duidelijk denk ik.

Van der Vaart is conditioneel nog prima. Dat hij geen hele wedstrijden zou kunnen spelen is een geheel eigen leven gaan leiden. In Oranje is hij (wanneer hij mag spelen) vaak de beslissende speler, de man die iets bedenkt, dus hem terug halen naar Ajax is niet meer dan logisch. Natuurlijk is hij wat ouder en zal hij niet als een jonge god over het veld huppelen, maar hij heeft veel toe te voegen aan de huidige selectie, dat is zeker.

Van der vaart achter milik met verder op het middenveld Singraven / serero en Klaassen zou best kunnen, er vanuit gaande dat schöne vertrekt. In de juiste constellatie zie ik hem ook in de cl nog wel scoren. In en rond de zestien heeft hij nog steeds aparte kwaliteiten.

Als er meerdere ervaren spelers komen dan kan vd.vaart er ook wel bij. Er zijn ervaren dragende spelers nodig die de talenten aan de hand nemen.

Ik denk dat als Frank de Boer blijft en ze halen VdV dat het slechts voor één positie is en dat is voor links buiten wanneer Kishna weg gaat. FdB heeft al eens eerder aangegeven dat hij hem in zo'n rol wel zag zitten. Op het middenveld is wel een ervaren iemand met meer body nodig, maar niet het type Vdv. tenzij hij cvm kan spelen. En dat laatste daar geloof ik niet echt in.

Van der Vaart past niet meer bij Ajax hij kan goed voetballen.
Maar op het middenveld hebben ze talent zat , en alleen voor
de kleedkamer om dat hij met zijn ervaring wat kan brengen is hij te duur.

Schöne laten gaan en als vd Vaart wil een veel betere ervoor in de plaats, lijkt mij een goede deal.
En al die dingen dat vd Vaart over the Hill zou zijn, ik denk dat als hij terug komt naar Ajax, hij gelijk een van de betere zo niet de beste voetballer in de competitie gaat zijn.
Van de Vaart heeft zoveel techniek en inzicht, die kan in Nederland op alle poities op het middenveld en de voorhoede uit de voeten.

Maar en dat denk ik nog steeds, hij wil in Hamburg blijven en gaat denk ik gewoon bijtekenen voor een miljoen per jaar minder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren