Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax meldt volgende tijdelijke verandering binnen trainersstaf

Laatste update:

Dave Vos gaat Hedwiges Maduro de komende weken ondersteunen tijdens de trainingen en wedstrijden van het eerste elftal van Ajax, zo maakt de Amsterdamse club dinsdag bekend. De trainer van Jong Ajax zal dus tijdelijk optreden als assistent-trainer bij de hoofdmacht. Yuri Rose, de assistent van Vos bij Jong Ajax, neemt zijn taken tijdelijk over als interim-trainer bij het beloftenelftal.

Maduro stond dinsdag voor het eerst op het trainingsveld van Sportcomplex De Toekomst als (tijdelijke) eindverantwoordelijke bij Ajax. De 38-jarige voormalig prof uit Almere krijgt de lastige taak om de Amsterdamse selectie deze week voor te bereiden op de uitduels met Brighton & Hove Albion en PSV, na het ontslag van Maurice Steijn maandagavond.

Duidelijk wordt nu dat Maduro hulp gaat krijgen van de twee jaar oudere Vos, die sinds dit seizoen hoofdtrainer is van Jong Ajax. Said Bakkati, die net als Maduro door Steijn werd meegenomen naar de Johan Cruijff ArenA, maakt ook nog altijd deel uit van de trainersstaf. Hij ligt nog tot medio 2026 vast in Amsterdam. Bakkati lijkt dezelfde rol te houden als onder de leiding van Steijn.

Maandagavond maakte Ajax direct bij het ontslag van Steijn in het persbericht duidelijk dat Maduro tijdelijk als interim-trainer aan de slag gaat. “Maurice gaf nu zelf ook aan twijfels te hebben of hij nog de juiste man op de juiste plaats is”, verklaarde Jan van Halst in het statement van de Amsterdammers. “Samen hebben we vervolgens de conclusie getrokken dat het beter is om uit elkaar te gaan. Hedwiges neemt voorlopig de honneurs waar.”

Vos was tussen 2011 en 2021 actief als jeugdtrainer bij Ajax, waarna hij een Schots avontuur aanging bij Rangers FC. In Glasgow werd hij assistent-trainer van Giovanni van Bronckhorst. Toen de Rotterdammer op straat werd gezet moest Vos echter ook vertrekken, waarna hij in februari van dit jaar terugkeerde bij Ajax om het beloftenelftal te trainen. Op dat moment werd John Heitinga doorgeschoven naar de functie van hoofdtrainer bij de Nederlandse recordkampioen.

Door het doorschuiven van Vos is Rose de komende weken de interim-trainer van Jong Ajax. De 44-jarige voormalig middenvelder uit Purmerend werkt sinds 2020 in de jeugdopleiding van Ajax en is sinds afgelopen zomer betrokken bij het beloftenelftal, nadat hij drie jaar verantwoordelijk was voor Ajax Onder 17.

Vrijdag speelt Jong Ajax de lastige uitwedstrijd bij koploper Roda JC. Onder Vos was het beloftenelftal bezig aan de slechtste seizoensstart sinds het seizoen 2012/13, toen Jong Ajax werd toegelaten tot de Keuken Kampioen Divisie. Jong Ajax is momenteel hekkensluiter op het tweede niveau van Nederland, met zes punten uit elf wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opizch geen hele verkeerde keuze denk ik. Alleen willen we allemaal Bogarde zien.

24 oktober 2023 om 16:19

Yuri Rose bij Jong en Bogarde bij 1. Er wordt dan dus eindelijk mentaliteit gecreëerd.

24 oktober 2023 om 16:21

Ben ik helemaal mee eens. Bogarde moet terug bij het eerste elftal

24 oktober 2023 om 19:08

Maar om Vos nu naar 1 te doen met een tijdelijke staf? Ga je dus ook in Jong allemaal (tijdelijke) wijzigingen doorvoeren. Lijkt me niet bevorderlijk voor de rust in de teams.

24 oktober 2023 om 16:29

Ja dit.

24 oktober 2023 om 17:20

Denk dat dat pas gaat gebeuren na deze 2 wedstrijden

24 oktober 2023 om 18:05

Inderdaad niet gek. Maduro heeft weinig ervaring als trainer op het hoogste niveau. Mooi dat Vos bijspringt. Bogarde is meer iemand voor de lange termijn denk ik en zou het van dit duo over kunnen nemen als de rust terug is.

24 oktober 2023 om 18:07

Er staat komende weken, terwijl Telegraaf meldt dat van’t Schip volgende week al begint. Is dit nu de oplossing voor deze week of voor komende weken?

24 oktober 2023 om 18:26

Geen verkeerde keuze ? Kan je dat toelichten ? Vos staat 20ste met Jong Ajax , die krijgen bijna 3 goals per wedstrijd tegen en er is geen enkele lijn te ontdekken. Vos is de Steijn van de KKD maar jij vind het geen verkeerde keuze…..

24 oktober 2023 om 18:47

Kijk jij ook de wedstrijden of kijk je alleen naar de stand?

24 oktober 2023 om 19:08

Kijk je jong Ajax? Er zit echt een stijgende lijn in en vergeet niet dat het allemaal jonge gozers zijn, en de samenstelling ook gewoon wisselt.

24 oktober 2023 om 19:08

Grappig hoe het werkt, Steijn is weg en de volgende worden weer op handen gedragen tot het weer helemaal mis gaat. Helemaal met je eens Baradona, dat optimisme is nergens op gebaseerd. Eerst maar eens presteren.

24 oktober 2023 om 19:15

Inderdaad, na de 4-0 nederlaag tegen Dordrecht is een 0-0 tegen ADO alweer een paar stappen vooruit. Aanhaken in de polonaise dus.

24 oktober 2023 om 22:33

@Baradona, je weet dat jong Ajax vol zit met jonge gasten die helemaal leeg zijn na 60 minuten? De meer ervaren jong Ajax spelers zijn verhuurd, verkocht of zitten bij het eerste. Zodra die gastjes inhoud hebben gaan de resultaten lijnrecht omhoog. Tactisch en qua veldbezetting is er namelijk weinig op aan te merken.

Ben ik heel benieuwd naar. Ondanks de slechte prestaties van Jong Ajax zie je daar wel dat er een idee achter zit en dat er sprake is van een stijgende lijn

24 oktober 2023 om 16:20

Gelukkig. Ajax zet weer een zwaargewicht in om deze onmetelijke crisis te bezweren. Dat worden gewoon 2 overwinningen de aankomende wedstrijden.

24 oktober 2023 om 16:20

Jij had nu Guardiola voor de groep verwacht?

24 oktober 2023 om 16:29

Er is geen enkele trainer waar je de aankomende twee wedstrijden mee wint hoor.

24 oktober 2023 om 16:29

Het was met name vorig seizoen zo dat hij het met hetzelfde materiaal als Heitinga echt veel beter deed. Met 1,50 punten per wedstrijd tegenover de 1,10 van Johnny. Kreeg er inderdaad ook veel meer een idee en tactiek in. In dat opzicht had ik het misschien wel logischer gevonden Dave Vos de eindverantwoordelijkheid te geven bij Ajax 1 voorlopig, maar dan zal je wel te veel moeten gaan schuiven in je organisatie.

Verder is dit Jong Ajax ook gewoon niet zo goed dit seizoen. Je ervaren spelers als Regeer, Baas, Warmerdam, Rasmussen en Hansen zijn allemaal weg. Hlynsson en Godts worden vaak bij het eerste gehaald en Van Axel Dongen en Mishouy zijn geblesseerd. Vrijwel al je kwaliteit is gewoon weg momenteel.

Je hebt een grote groep nieuwe 18/19 jarigen zonder ervaring op dit seizoen, die daar zichtbaar moeite mee hebben. Je hebt ook maar 1 jongen van boven de 20 jaar tegenover 12 bij AZ of 10 bij Utrecht, en dat zie je gewoon terug op het veld..

24 oktober 2023 om 17:32

En toch zit er wel een soort van lijn in het spel bij Jong. Ik heb wel hoge verwachtingen van Vos.

Heel blij mee! Tacktisch zeer sterk en toch altijd met matig materiaal en steeds verschillende jongens een duidelijke speelvisie in weten te slijpen bij Jong Ajax. Ben benieuwd!

24 oktober 2023 om 16:46

Ja, in ieder geval hoopvol nieuws. Benieuwd wat ze ervan kunnen maken op korte termijn. Al zullen we de komende 2 potjes geen wonderen mogen verwachten natuurlijk.

24 oktober 2023 om 16:49

Als Ajax het nou echt ziet zitten in Vos dan ga je die toch niet nu middenin die brandende slangekuil gooien het afbreukrisico is al best aanzienlijk als je een doorgewinterde trainer bent. Breng die gast wat rustiger. Ik ben dan echt benieuwd wat de echte argumenten zijn achter de schermen. Het komt iig op mij over als incompetentie en mag echt niet hopen dat hier bv een financiële motivatie achter zit.

24 oktober 2023 om 16:54

@ravel: Daarom is hij nu ook tijdelijk assistent van Maduro. Zodra Van 't Schip dan is aangesteld (of hopelijk toch iemand anders) kan hij weer terug naar Jong Ajax en in de luwte verder werken aan zijn eigen ontwikkeling.

24 oktober 2023 om 17:00

Ok zo had ik m niet gelezen, was even bang dat hij gewoon in de staf van Schip werd opgenomen. Edit: Als hij weer terug gaat na die paar wedstrijden ok prima. Snap dan alleen deze move niet heel goed maar jah .

24 oktober 2023 om 21:09

Het zou mij anders niet verbazen als Vos helemaal niet terugkeert bij Jong. Zo blij is men volgens mij helemaal niet met die 19e plek in de KKD.

24 oktober 2023 om 18:07

Het is toch ook raar hoe dit gaat toch?
Vos staat met Jong Ajax laatste en Maduro zou voor de tactiek zorgen bij het eerste. Steijn deed het natuurlijk niet goed, maar waar deze hoop op gebaseerd is? beiden nog nooit een eerste elftal getraind. Ik denk echt, en ik zal me zeker rectificeren als ik t fout heb, maar dit team is van een dusdanig laag niveau dat er echt niet heel veel meer in zit.. Ik snap niet dat Grim nergens genoed is...

24 oktober 2023 om 19:11

Dat Vos laatste staat is niet gek. Alle goeie spelers van JA zijn afgelopen seizoen vertrokken, of bij het eerste gehaald. Het is nu een groep van 18/19 jarige gasten die een hoop te leren hebben en het moeilijk hebben. Je ziet bij jong Ajax wel een duidelijke lijn omhoog.

26 oktober 2023 om 10:27

Dat had Steijn toch ook bij het eerste van Ajax..

Neem aan dat dit zo is omdat Maduro zijn papieren niet heeft en dus eigenlijk niet langer dan 2 wedstrijdjes voor de groep mag staan. Als Van ‘t Schip de opvolger is zal die er waarschijnlijk gezien zijn privésituatie niet na zondag al staan.

24 oktober 2023 om 16:25

Waarom niet? Van 't Schip praat er realistisch over, hij heeft het geaccepteerd en wil graag door met zijn leven. Persoonlijk denk ik dat het ook beter voor een mens is om door te gaan met wat je leuk vindt dan maanden thuis zitten te niksen. Dan ga je juist beginnen te denken aan van alles en nog wat.

24 oktober 2023 om 16:40

Misschien ook wel inderdaad. Een oud- collega van me begon ook heel snel maar die is na 3 maanden toch even weer minder gaan werken omdat hij zichzelf voorbij had gelopen. Maar ieder mens is daar verschillend in.

Bedoelde vooral dat ik er vanuit ga dat het tijdelijk is zolang Maduro er zit en zodra zijn opvolger er is dat hij terug naar Jong gaat. Hoelang dat ook mag duren.
Maar dat staat inmiddels ook in de tekst.

24 oktober 2023 om 16:42

Op zich begrijp ik wel wat je zegt maar er is nog een groot verschil om direct in deze mallemolen in te stappen en het leven weer op te pakken. Iedereen is anders maar ik heb persoonlijk ervaren dat uiteindelijk het gewoon weer ergens terug komt op je bordje. Rouw is een vrij universeel en noodzakelijk proces.

24 oktober 2023 om 16:53

Maar dit is niet met gewoon werk te vergelijken. Het is ook een hobby voor dit soort mensen. Ook is dit voor hem een zeer unieke kans, stel je voor dat hij het ineens laat zien dan mag hij misschien wel aanblijven.

Daarnaast zijn dit soort mensen vaak mentaal ook wel hard, omdat ze toch iets bereiken wat voor 99,9% van de bevolking niet realistisch is.

Nog zo'n zwaargewicht die het fantastisch doet met Jong Ajax.
Laat dhr. Vos gewoon bij Jong Ajax blijven. Ik zie de meerwaarde niet van 2 weken even wat gaten dichtlopen bij Ajax 1. Al zou het binnen het veld wellicht wel helpen als iemand dat eens ging doen.

Wanneer komt het bericht dat Bogarde terugkeert?

24 oktober 2023 om 16:31

Bij het lezen van de titel had ik inderdaad gehoopt de naam van Bogarde te lezen, maar helaas :-(. Die man moet echt z.s.m. worden toegevoegd aan de trainersstaf!

24 oktober 2023 om 16:33

Doe even samen met Frank de Boer en Reiziger. Zou een top trio zijn.

24 oktober 2023 om 16:42

Eens. Frank de Boer heeft ervaring om te presteren met een schijtselectie.

24 oktober 2023 om 16:44

Koningjerry was die niet opgestapt na gedoe over ongewenst gedrag (buiten de club)? Of had dat niets met elkaar te maken? Of ben ik gewoon helemaal in de war met iemand anders?

24 oktober 2023 om 16:53

Ja die heeft zich ook schuldig gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag, maar dan in de prive sfeer.

24 oktober 2023 om 17:03

Heb ik gemist. Is Bogarde schuldig bevonden?

24 oktober 2023 om 17:51

Passi... maar had dat iets te maken met zijn vertrek?

24 oktober 2023 om 17:55

Stua iemand wordt natuurlijk alleen schuldig bevonden bij een rechtszaak. Bij mijn weten heeft die, zoals meestal bij grensoverschrijdend gedrag, helemaal niet plaatsgevonden.

Ik blijf het toch gek vinden dat Yuri Rose bij Ajax zit. Als voetballer was hij alles wat je niet bij Ajax verwacht.

24 oktober 2023 om 16:24

Waren van Gaal en Ten Hag volgens mij ook niet echt, toch? Al ben ik iets te jong om dat zeker te weten

24 oktober 2023 om 17:09

Van Gaal ken ik als speler ook niet echt, maar ten Hag was wel meer een technische voetballer / een speler met overzicht dan dat Rose dat was. Rose was toch vooral een speler die het van zijn fysiek moest hebben.

24 oktober 2023 om 16:28

Inderdaad al zegt dat niet altijd heel veel. Van Peter Bosz de speler had je het ook niet verwacht dat hij zijn teams attractief zou laten voetballen.

24 oktober 2023 om 17:11

Ik heb Bosz als beginnende trainer bij de Graafschap meegemaakt. Toen had ik ook niet verwacht dat hij een grote trainer zou worden. Ik was niet echt een hele grote fan van hem.

24 oktober 2023 om 16:30

Arne Slot is ook nooit het niveau van Feyenoord geweest en toch ben ik heel blij met hem

24 oktober 2023 om 16:48

Ik denk niet dat Janssen het over het niveau heeft. Meer over voorkomen en in geval van Rose vooral diens gedrag op het veld.

Ik zat gisteren nog te denken, als Ajax maar niet weer hetzelfde doet als vorig seizoen met Schreuder en Heitinga. Toen wilde Ajax Schreuder wel aanhouden, maar dan met een assistent naast zich en die assistent bleek dus Heitinga te zijn.. Nu doen ze toch weer hetzelfde, alleen dan op een andere manier door Steijn weg te sturen (terecht naar mijn mening, hoe jammer ook voor hem), Maduro aan te stellen en Vos door te schuiven..

Maduro zal doordat hij zijn diploma's niet heeft ook maar een paar weken aanblijven, maar vind het dan onzin dat je Vos doorschuift. Ze zijn dus nog bezig met van 't Schip die het dan overneemt van Maduro, maar haal dan een ervaren assistent erbij voor Maduro zoals pakweg een ten Cate (lijkt mij een goede assistent en iemand met ervaring) of misschien zelfs iemand als Rutten.

24 oktober 2023 om 16:23

Als Van ‘t Schip komt neem ik aan dat ze Vos weer terugschuiven naar Jong.

24 oktober 2023 om 16:36

Dat hoop ik wel. Al zie ik op termijn liever ook uiteindelijk een andere trainer bij Jong Ajax. Vos ben ik niet gecharmeerd van. Ik weet niet of Maduro met de diploma's die hij nu heeft, nu of in ieder geval op korte termijn Jong Ajax kan coachen maar dan zou ik eerder voor Maduro als coach van Jong Ajax gaan.

Voor Maduro zelf ook een stuk beter. Bij Ajax 1 zal hij ook een hoop leren als assistent en de aankomende weken op eigen benen. Maar ik denk dat hij uiteindelijk meer leert bij Jong Ajax en het schijnt dat Maduro tactisch heel goed is en dat hij onder Steijn ook voor een groot deel voor de tactiek verantwoordelijk was. Stond eigenlijk nooit goed en het heeft natuurlijk met zowel Steijn als Maduro te maken, maar misschien dat Maduro het dan toch anders kan overbrengen en de aankomende weken als hoofdtrainer toch wat puntjes anders invult dan Steijn.

Bij Jong Ajax kan Maduro daar dan ook verder aan werken. Lijkt mij eigenlijk ook het meest ideaal en dan moet je dan wel weer een nieuwe assistent aanstellen, maar ik verwacht dat een groot deel van de technische staf sowieso vervangen zal worden. Maduro blijft denk ik wel en anders zie ik hem op termijn wel trainer bij Jong Ajax worden, Bakkati schijnt ook best wel goed te zijn voor o.a. spelhervattingen kreeg ik gisteren als reactie van Feyenoord-fans. Ik heb het nog niet gezien en ik heb Bakkati ook nog geen dingen zien doen als assistent waar hij het heft in handen nam, maar als hij daadwerkelijk goed is in het oefenen en verbeteren van spelhervattingen dan hoop ik dat hij dat op zich neemt want die zijn al jaren dramatisch bij Ajax.

Maar ik denk dat hij misschien wel vervangen zal worden zodra Ajax een nieuwe trainer voor de lange termijn heeft. Maduro nu, en uiteindelijk misschien van 't Schip als hij het doet, zijn tijdelijke oplossingen die denk ik wel verder zullen gaan met de stafleden die er nu zitten. Ik denk dat een nieuwe trainer uiteindelijk toch een andere staf zal kiezen.

24 oktober 2023 om 16:55

Mag ik vragen waarom je niet gecharmeerd bent van Vos?

24 oktober 2023 om 17:33

Heb hem toevallig als jeugdtrainer bij andere jeugdteams van Ajax weleens gezien en nu dus bij Jong Ajax. Heeft vorig seizoen toen hij het overnam van Heitinga, een periode gehad waarin hij heel goed met Jong Ajax presteerde. Beter dan dat Heitinga ooit had gedaan, maar nu en zijn andere teams die hij in de jeugdopleiding van Ajax heeft gecoacht waren qua resultaten en voetbal ook niet echt goed.

Vandaar dat ik niet gecharmeerd ben van Vos.

24 oktober 2023 om 18:23

Oke duidelijk. Dat de resultaten nu niet goed zijn bij Jong is evident, maar toch vind ik dat het elftal tactisch helemaal niet zo slecht is. Veel spelers zijn 18 en spelen voor het eerst profvoetbal.

24 oktober 2023 om 17:02

Mwah, ik vind het niet met elkaar te vergelijken. In het geval van Schreuder was het idee dat hij met een assistent met Ajax DNA ernaast wellicht beter zou functioneren. In dit geval gaat het niet zozeer om (het gebrek aan) vertrouwen in Maduro als tussenpaus, maar om het feit dat er wel minimaal één coach met het diploma CBV op de bank moet zitten.

Ach je kunt deze twee wedstrijden ook gewoon twee supporters de teugels geven. Maakt kwa winstverwachtingen niet echt uit

24 oktober 2023 om 16:24



ik heb geen rare dingen gerookt ofso... maar het zal je misschien verbazen hoe ajax gaat spelen aankomende 2 wedstrijden. ik heb een soort gevoel erbij. die jongens van ajax, waren steijn echt zat. zette geen stapje extra meer. nu willen ze hunzelf gaan laten zien, zovan: zie je wel.... kwam door steijn. ik denk dat ajax het moeilijk gaat krijgen, maar ik denk dat sommige spelers met vleugels zullen spelen bij ajax.

24 oktober 2023 om 16:44

Het is zeker zo dat die jongens toe zijn aan een nieuwe trainer, maar ik betwijfel of vh Schip of Maduro het tij kunnen keren. Het is puur hoop gebaseerd op gebakken lucht dat het nu ineens veel beter zal gaan. Echt 0,0 redenen.

24 oktober 2023 om 16:46

naja wat jij hier zegt, is ongeveer wat ik zei. dus waarschijnlijk was je het gewoon met mij eens

24 oktober 2023 om 16:50

2 supporters van buitenaf zou ik doen. Die hebben ervaring met vaak slechtspelende teams...

24 oktober 2023 om 20:22

Ik had graag de uitdaging aangegaan. Slechter dan Steijn kon toch niet. En ik ben overigens een aardige FM expert.

logische zet... alleen wachte de meeste fans en ik vermoed ook spelers van de selectie op Bogarde. en ook de hele staf zou dat moeten willen. hij voegt zoveel toe aan het trainerstaf team. en hij kan sutalo, sosa, gaaei, avila, dit soort jongens echt goed neerzetten. hato natuurlijk ook.

24 oktober 2023 om 17:39

Eens, Ricky Bobby. Het stokpaardje van Dickie Advocaat is momenteel prioriteit: de organisatie goed neerzetten. Sutalo heeft zeker kwaliteiten, maar bij Ajax lijkt hij een amateur. Een goede organisatie kan hem helpen.

11 wedstrijden, 6 punten en helemaal onderaan. Zal die zich niet beter gewoon op jong ajax kunnen focussen?

Hallo, hij neemt niet de boel over bij het eerste. Hij is een (tijdelijke) toevoeging om het technisch team compleet te houden. Ik vind het eerlijk gezegd wel mooi dat er allemaal Ajax mensen terug komen en binnen de organisatie worden geplaatst. Ajax moet zijn identiteit terug vinden en dat doe je door het aanstellen van mensen die deze identiteit belichamen. Hockeymensjes en wanna-be-Ajax-bobos mogen met stille trom vertrekken. Die hoeven niet per se met pek en veren de deur uitgejaagd te worden, maar ze zijn niet langer welkom.

Weet iemand of Dave Vos goed met een iPad kan omgaan? Is toch wel een vereiste op de bank bij Ajax, haha.

24 oktober 2023 om 16:35

Welkom in het hedendaagse voetbal, waar het op veel meer plaatsen gewoon is om een iPad te raadplegen gedurende de wedstrijd.

24 oktober 2023 om 17:41

Of überhaupt in het leven. Geeft maar weer eens aan hoe conservatief de voetbalwereld is als een iPad als 'gek' wordt gezien.

Dus geweldige jongens als Gaal Blind, Halst Snijder, Vaart enz hebben dit bedacht. wow daar moet je veel ervaring voor hebben en inzicht enz. Zondagavond wordt bekend gemaakt dat Schip het seizoen mag afmaken. Intellect spat ervan af.
Zoveel inzicht bij elkaar heb ik nog nooit gezien, terwijl El Salvador beschikbaar is
Maar ja eigen ego is belangrijker
Of willen ze bij Ajax dat er nog wat klappen worden uitgedeeld, zodat de nieuwe mannen straks kunnen zeggen; dit hebben wij bereikt. Gaat Gaal een JC doen zondagmiddag en gaat hij tred voor tred naar beneden en plaatsnemen naast Maduro.

Ik zou willen adviseren om Winston Bogarde (uiteraard), maar ook Edgar Davids (al dan niet in combinatie met Oranje) toe te voegen aan de staf. Ik denk dat de verdediging en het middenveld heel veel van deze mensen kunnen leren en het zijn ook mannen met een Ajax hart die spelers als Berghuis en Taylor gewoon voor hun flikker schoppen als ze er zo met de pet naar gooien.

van 't Schip word ik ook niet warm of koud van. Daarnaast bestaat die technische staf al uit alleen maar lichtgewichten.

Gewoon van Bronkhorst polsen, bogarde en Maduro als assistenten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren