Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax maakt spoedig miljoenen over en heeft opkikker voor blessuregeval

Laatste update:

Ajax komt spoedig met witte rook inzake de toekomst van Arek Milik. Volgens De Telegraaf licht de club uit de Amsterdam definitief de optie tot koop in het huurcontract met Bayer Leverkusen. Het wachten is op een officiële bevestiging van Ajax.

/

De definitieve aankoop van Milik komt niet als een verrassing. Directeur voetbalzaken Marc Overmars kwam bij het tekenen van de huurovereenkomst al een contract tot de zomer van 2018 overeen, ‘voor het geval dat’. De beslissing kost de club de al vooraf vastgestelde transfervergoeding van 2,8 miljoen euro en was eigenlijk een formaliteit.

Milik, 21 jaar, speelde dit seizoen 31 officiële duels voor Ajax en was daarin goed voor 23 goals. De aanstaande mededeling van de club is een opkikker voor de Pools international, die door een blessure aan zijn linkerknie enkele weken aan de kant zal staan.

Arek Milik is de beste centrumaanvaller van Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi nieuws! Zijn linkerbeen is zó sterk!
Leuk ook voor hemzelf, zo'n opsteker.
Veel succes verder, en welkom bij Ajax. Iemand die keihard werkt, al gaat het soms nog fout, ballen die niet aankomen/kaatsen die niet goed aankomen.
Ik zie zeker potentie in Arek.

1 april 2015 om 09:31

En zijn rechterbeen wordt sterker. Hij scoorde onlangs zelfs met rechts. Is nog jong en geeft altijd alles. Heeft zeker de potentie om topscorer te worden.

Eindelijk! Snap niet dat Ajax hier zo lang mee heeft gewacht.

1 april 2015 om 07:33

Omdat het totaal geen haast had

1 april 2015 om 07:37

Ik wel hoor. Hij is nu geblesseerd geraakt in de interlandperiode. Stel je voor dat ipv zijn knie zijn , pak 'em beet , rugwervel beschadigd raakte. Ze hebben tem vandaag (?) de tijd. Tuurlijk neem je dan geen voortijdig ,risicovol, besluit.

1 april 2015 om 09:05

Het had totaal geen haast, de optie tot koop was tot 1 mei en Overmars was de afgelopen tijd bezig met het opwaarderen en verlengen van de contracten van huidige selectiespelers en jeugdtalenten. Alles op z'n tijd en prima geregeld allemaal door Ajax.
Zal alleen misschien wel een lichte tegenvaller zijn voor de Overmars-haters, die al bezig waren de messen te slijpen en schreeuwden om zijn vertrek, omdat hij te lang zou hebben gewacht met het rondmaken van deze deal.

1 april 2015 om 09:19

Vanwaar de haast? Overmars heeft zijn werk in de zomer uitstekend gedaan. Er waren urgentere zaken zoals schone. Ik denk dat ze hem daarnaast liever tot 2019 vastleggen.

1 april 2015 om 10:30

@ Afcanats

Er is ook een overeenkomst met Milik voor het vastleggen van een 4 jarig contract. Wat dus uit komt op medio 2019. Of dit een 3 jarig contract is met een optie op nog een jaar is nog niet helemaal duidelijk. Maar wat ik begrepen heb is dat Milik feitelijk tot 2019 vast komt te liggen.

1 april 2015 om 10:50

Thanks for the info. Ik las 2018 vandaar, maar moet minimaal 2019 zijn en liefst nog 2020 als je het mij vraagt.

1 april 2015 om 09:20

Ajax had volgens mij tot 1 mei de tijd om te beslissen. Dus vanwaar die haast?

1 april 2015 om 14:46

@ Hootch30

Volgens mij kwam die haast uit de eerste berichtgeving dat hij aan Ajax verhuurd zou worden. Ik meen mij te herinneren dat Ajax voor januari 2015 de Duitsers moest laten weten of ze optie tot koop zouden lichten, dat kwam nog eens naar voren toen naar buiten kwam dat New Castle United hem wilde hebben. Wat dat betreft vind ik de berichtgeving omtrent Milik behoorlijk vaag.

Het is alleen te hopen dat Zivko volgend seizoen genoeg minuten krijgt nu Milik gecontracteerd is...

1 april 2015 om 07:37

Ja misschien verhuren of weer jong ajax

1 april 2015 om 08:09

Nee geen jong of verhuren, sigi weg en zivko tweede spits

1 april 2015 om 08:10

Ik hoop dat Zivko Milik uit de basis speelt ook al wordt dat een lastige opgave...zivko moet gewoon zijn kans pakken als ie een keer in de basis mag starten.

1 april 2015 om 08:35

Waarom hoop je dat?

1 april 2015 om 08:38

Dat hoop ik ook, want dat zou betekenen dat Zivovic zich dusdanig heeft ontwikkeld dat hij Milik voorbij is gestreefd. Dat zie ik op korte termijn niet gebeuren. Zivkovic heeft veel potentie, maar heeft mij nog niet weten te overtuigen.

1 april 2015 om 08:48

Omdat ik een voorkeur voor Zivko heb ook al doet Milik het tot nu toe goed. Ik hoop alleen dat Zivko hem kan overtreffen als hij kansen krijgt om te spelen..

1 april 2015 om 08:55

Het zijn twee compleet andere types spelers, waarmee je ook een ander soort voetbal kan spelen als een wedstrijd daar om vraagt. Heel nuttig om ze beide in je selectie te hebben.

1 april 2015 om 12:53

Frank, hoop ik ook. Ben namelijk niet helemaal overtuigd van Milik. En hij is zo beperkt met rechts.

Geweldig nieuws, vond het al lang duren, dat men hem vast legde. Zeker een opkikker voor millik zelf.

23 goals in 31 wedstrijden, waarvan 8 tegen amateurs ja, zo lijkt het heel wat VZ. Hij loopt dus 1 op 2. Een matig moyenne voor een ajaxspits in de matige Eredivisie. Buiten dat vind ik het wel een eeg goede voetballer, prima aankoop, krikt dat moyenne vast op de komende jaren.

1 april 2015 om 08:18

Stond dit seizoen ook maar 15 keer in de basis (ongeveer). Heeft in de Eredivisie om de 112 minuten gescoord, dan doe je het toch niet slecht. In de EL 3 doelpunten uit 4 wedstrijden en tja in de CL maar 1 doelpunt maar wel 3 assists. Zo slechte cijfers zijn dan nu ook weer niet...

Goede zet van Ajax, ik betwijfel ten zeerste of Zivko er klaar voor is en Milik heeft gewoon bezig erg nuttig te zijn.

1 april 2015 om 09:25

Reuser5,

Totaal maar 2180 minuten gespeeld. Dat zijn dus net iets meer dan 24 volledige wedstrijden. Volgens mij loopt Milik dus niet 1 op 2 zoals jij hier beweerd.

Eindelijk eens iets van positief nieuws. Top dat Milik blijft. Nog 6 potjes, en dan zit dit kloten seizoen erop. Dan bouwen aan een sterk Ajax voor seizoen 2015/2016.

Dit is het beste voor Ajax en Milik.

Volgend seizoen Milik eertse spits en Zivkovic als vast wisselspeler en af en toe starten om Milik rust te geven.

Let wel Zivkovic is nog jong he dus rustig brengen....

Prima nieuws. Goede spits voor Ajax die volgend seizoen meer minuten zal maken en meer goals. Zivkovic als 2e spits gebruiken en Sigthorsson verkopen. Dan is het misschien verstandig om nog een keer Van der Vaart te polsen. Dan heb je 3 type spitsen. Milik als echte pure spits, Zivkovic voor als je ruimte hebt om te counteren en Van der Vaart voor halve spits, iets wat Eriksen in het verleden ook deed.

Hij heeft een sterk linkerbeen. Desondanks ben ik niet echt overtuigd van zijn kwaliteiten. Een goede spits, maar op geen enkele manier een topspits. Niet voor niets is het een een afvaller bij Leverkussen. zal het prima doen bij Ajax, maar geen reden tot zonneschijn plotseling

1 april 2015 om 10:21

Dat hij met zijn 19 jaar geen basisplaats bij Levekusen had zegt ook niet alles. Een spits als Didier Drogba bijvoorbeeld speelde tot en met zijn 24ste nog de Franse Ligue 2 bij Le Mans en daarna op zijn 25ste nog een jaartje bij Guingamp. Pas daarna hij door de grote clubs opgemerkt.

Milik is nog steeds jong en heeft veel potentie om nog een flinke doorgroei te kunnen maken.
Met wat specifieke trainingen kan zijn (start)snelheid, zijn techniek in de kleine ruimte en zijn rechterbeen wellicht nog flink verbeteren. Aan o.a. Bergkamp heeft hij daarmee een perfecte leermeester.

1 april 2015 om 10:58

Topspits in potentie dat wel. Hij moet nog wat stappen maken maar hij kan een hele goede worden, an heb je de juiste speler te pakken als je het mij vraagt. Want topspitsen zijn onhaalbaar.

Als hij het prima dotet bij Ajax is dat alle reden tot postivisme, wat daarna komt, top of niet, dat komt dan wel weer.

Ook een positief puntje voor Overmars. Dit is voor komend seizoen een top aankoop voor een zacht prijsje. Als deze optie er niet was hadden ze zelfs tot de 6 / 7 miljoen kunnen bieden gezien de resultaten en het feit dat Ajax een goede spits nodig heeft. Dus na alle negatieve berichten ook een keer een positief punt voor Overmars, nu blijft er nog veel geld over voor extra versterkingen op het middenveld en de verdediging.

Laten we nu komend seizoen onze spits niet de put in praten. Want daar zijn we als Ajax wel goed in. Zoek eens uit hoeveel spitsen Ajax de laatste jaren heeft afgeserveerd door de hoeveelheid kritiek.

Voorroede spelers als Zlatan, Huntelaar en Suarez zijn gelukjes, maar hebben ook fortuinen gekost. Helaas gaan deze soort spelers in hun jonge jaren niet meer voor 8 miljoen naar Ajax, maar kiezen ze al vroeg voor Engeland of Spanje. So be it...

1 april 2015 om 10:56

@patavo

Er zijn veel negatieve berichten maar veelal onterrecht. Veel mensen verwachten het onmogelijk (zowel sportief als financieel, bv. aantrekken van Nigel de Jong of behouden van Blind) en staren zich blind op de financiele buffer (de operationele winst is niet zo hoog zonder CL en verkoop) plus dat ze selectief het beleidsplan wel eens vergeten (jeugd eerst de kans geven, dus dat zijn geen gevestigde namen!).

Ajax kan wel wat investeren en dat doen ze ook (zivkovic bv.) veelal richting de toekomst. Ze leunen meer en meer op de opleiding waar 8 miljoen per jaar ingestoken wordt. Met Viergever en Milik heeft hij terugkijkend twee prima aankopen gedaan. Viergever bewijst meer en meer zijn waarde en was een koopje, noem mij nog eens een paar linksbenige Cvs...

Overmars doet het ook zeer goed qua verlengingen, bijna alles is verlengt en heeft langdurige contracten en bovendien ook echt de wil om langer te blijven.

Hij maakt wel eens een fout door bv. te soepel te zijn inzake Vermeer, maar dat leergeld is nu betaald. Hij zal de zaakwaarnemers niet meer zoveel ruimte geven, dat kan blijkbaar niet.

Van zijn 23 goals dit jaar... Zitten daar die 7 (?) goals bij tegen amateurs in de beker?

Dan valt het namelijk wel mee hoe goed zijn cijfers zijn.

Maar voor Ajax nog steeds een betere optie dan sigthorsson en zivko is er (mentaal) niet klaar voor.

Milik is een geweldige afmaker als hij de kans krijgt zijn linker in stelling te brengen maar qua meevoetballen is hij een type huntelaar. M.a.w. voetballend speel je met een man minder. Ik had liever gehad dat ajax traore of necid kon halen, daar heeft ajax veel meer aan. Wel raar dat ajax snakt naar een typische ajaxspits maar ondertussen hebben ze 3 counterspitsen in huis. Geen wonder dat ajax zo weinig kansen creëert, de spitsen worden amper bereikt omdat ze constant onzichtbaar in de dekking lopen. Een ajaxspits zou beter aanspeelbaar zijn, goed kunnen meevoetballen, zou een meerwaarde zijn voor het positiespel van ajax. Nu wordt het smoesje verteld dat de buitenspelers de spits steeds maar niet bereiken en dat de spits daarvoor geen enkele blaam heeft. Het tegendeel is echter waar. Ze zijn niet aanspeelbaar genoeg. Lopen constant onzichtbaar in de dekking hopend op een zeldzaam buitenkansje.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren