Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax krijgt zaakwaarnemers van drie spelers over de vloer: ‘We zijn transparant’

Laatste update:

Ajax heeft op het trainingskamp in Zuid-Spanje gesprekken gevoerd met zaakwaarnemers, zo meldt het Algemeen Dagblad zondag. Afgelopen vrijdag spraken de belangenbehartigers van Gastón Ávila, Jakov Medic en Anass Salah-Eddine met de clubleiding. Wat de concrete inhoud van die gesprekken was, is niet duidelijk.

In gesprek met het AD meldt tijdelijke hoofdscout Kelvin de Lang dat de supporters van Ajax in de huidige transferperiode ‘niet te veel’ moeten verwachten als het gaat om inkomende transfers.

“We weten dat de balans in leeftijd ontbreekt en ervaren spelers daarvoor kunnen zorgen, maar de middelen zijn beperkt en zulke spelers liggen niet voor het oprapen”, benadrukt De Lang.

“Ik verwacht niet te veel wisselingen. Je weet het nooit, maar supporters moeten niet te veel verwachten van deze transferperiode. Ik snap dat ze graag iets zien gebeuren, maar het moeten verstandige en geen opportunistische keuzes zijn.”

Mogelijk staat er nog wel het een en ander te gebeuren aan uitgaande transfers, zo laat De Lang doorschemeren. Wel noemt hij ook het sluiten van deals aan de exitzijde van de club ‘een hele uitdaging’.

“We zijn transparant naar ze. Veel spelers voelen zelf aan of ze wel of niet gaan spelen. Blijven ze, krijgen ze een kans als ze die verdienen. Dit trainingskamp gebruiken we ook om te kijken hoe we grip op deze groep kunnen houden”, aldus De Lang.

Verder weet het AD in ieder geval te melden dat er afgelopen vrijdag zaakwaarnemers van Ávila, Medic en Salah-Eddine ‘in de hal’ op het trainingscomplex waren om te spreken over hun spelers. Het drietal kan rekenen op zeer weinig speeltijd en een (tijdelijk) vertrek uit Amsterdam ligt voor de hand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helemaal prima. Uitstekend om dit soort jongens door te selecteren. Zijn het niet, worden het niet. Medic dan nog even de goal van het jaar gemaakt. Het ga ze goed.

8 januari 2024 om 00:22

Juist Medic heeft helemaal niet veel gekost met z'n 3 miljoen en amper gespeeld. Misschien moet je die wel wat meer minuten laten maken de tweede seizoenshelft waardoor Ajax juist op hem kan verdienen. Sutalo maak ik me veel meer zorgen over.

8 januari 2024 om 08:00

Volgens mij moet Ajax nu maar even het sportieve laten prevaleren ipv het financiële. Ze zijn sportief gezien toch niet in de positie om Medic te laten spelen. Wil je dat ze nog meer punten verliezen?

8 januari 2024 om 08:00

Daar sluit ik me bij aan. Die jongen heeft amper kansen gehad, terwijl het wel een echte verdediger is die de duels aan gaat. Heeft daarnaast ook zn lengte mee

8 januari 2024 om 09:14

@BurdyM…..Nee want sutalo heeft wel als een beest gespeeld? Dat heeft ook punten gekost. Zo’n medic heeft de kans niet eens gekregen om ons punten te kosten. Beetje rare reactie.

8 januari 2024 om 13:00

@soccerfan_1 - Nou ja, Medic werd voorheen al met de grond gelijk gemaakt. Enkel nu Sutalo vooralsnog een gigantische tegenvaller blijkt, roepen mensen weer om kansen voor deze Medic. Die heeft je overigens in het begin van het seizoen minstens tot twee keer toe punten gekost... Het gaat je hoe dan ook geen zoden aan de dijk zetten. Medic liep ontzettend te schutteren, evenals Sutalo nu.

Logischerwijs wordt er natuurlijk ook gewacht op de komst van Kroes. Ik denk dat Ajax en Van 't Schip moeten proberen de huidige selectie gewoon beter op elkaar in te laten spelen. In principe is dat de afgelopen maanden al gelukt. Het contract van de jeugdspelers met Hato voorop upgraden. Ajax wordt altijd creatiever als er minder geld is. Nu maar even op de blaren zitten, komende zomer weer verder kijken en hopen dat je een dergelijk goed tweede seizoenshelft aflevert waardoor je matige aankopen van afgelopen zomer beter kan slijten.

8 januari 2024 om 06:44

Creatiever met minder geld? Ja, dan krijg je Boilesen en Ebecilio. De 'goedd' jeugd, met Idumbo-Muzambo, Misehouy ed dreigt te vertrekken. Net zoals de jaren '00 in het slop met een dominant PSV dreigt

8 januari 2024 om 08:22

Boilesen was voor zijn blessure tegen vgm Barca geweldig. Daarna helaas een lusteloze speler geworden. Ebecilio kan je ook geen miskoop noemen, simpelweg omdat hij min of meer zijn carriére bij ons begon. Speelde meer slechte wedstrijden dan goede, zeker. Maar we hadden weinig andere opties. Wat betreft de huidige jeugd, tja daar kunnen we nu niks aan doen. De selectie is in onbalans met teveel matige, dure spelers die de jeugd van perpectief afhouden. We moeten maar door de zure appel bijten dan. Echter stomden Psv en Feyenoord er tot 2 jaar geleden ook niet goed voor, alles kan weer binnen een jaar veranderen.

8 januari 2024 om 10:54

Boilesen is jarenlang een waardeloze speler geweest. Er zijn nog talloze andere voorbeelden he. Er is een reden dat zo'n Ar'jany Martha zo leek uit te blinken. Ik kreeg een echt deja-vu momentje er van, want onder de Boer was het hetzelfde verhaal. De hele ploeg speelt gezapig en afwachtend voetbal met veel fouten en dan breekt er weer een jeugdspeler voor die het inzet tonen nog niet is verleerd voor 3 wedstrijden en dan begint de cyclus weer opnieuw. Bijna elke aankoop flopt. Uit de de Boer tijd: Fischer, Boilesen, Özbiliz, Zimling, Hoesen, Boerrigter, Westermann, Sigthorsson, van Rhijn, etc. Ik kan nog even doorgaan. Geen van deze spelers had tot dan toe of heeft daarna ook maar iets van niveau gehaald.

8 januari 2024 om 13:03

Iedere club wordt creatiever als er geen geld is. Het probleem bij Ajax is echter geen gebrek aan creativiteit, maar gebrek aan balans. Het grote probleem is dat je die balans niet in de jeugd gaat vinden (althans niet voor de korte termijn) en ook op de winterse transfermarkt is het lastig winkelen. Echter heeft Ajax wel per se een 6 met enigszins ervaring op een relevant niveau nodig. Dat is essentieel, wil je in de tweede seizoenshelft nog wat wedstrijden relatief comfortabel kunnen spelen.

Ik vind het wel mooi die Kelvin iemand die ik van vroeger ken en nu dit doet. Hij heeft het niet makkelijk. Maar juist nu is goede scouting belangrijk. Ik was door mijn basketbal achtergrond vaak overtuigd van Data maar ik wil spelers met gogme en gif zien komen. Spelers die makkelijk uit moeilijke situaties komen. Waar je meteen een gevoel van krijgt als hej! Dat had ik met wesley rafael de ligt frenkie. Benieuwd wat de tijd ons gaat brengen.

Nou scheelt het dat we dit seizoen toch al hebben afgeschreven. Europees voetbal halen, hopelijk nog de strijd om plek 3/4 aangaan en als de situatie iets zou verbeteren kijken of we nog wat verder komen in de Conference League.

Deze transferperiode hoop ik alleen op een ervaren 6 die voor meer balans kan zorgen. Voor de rest is het uitgaand verkeer neem ik aan. Veel namen die nu nog een half jaar blijven daar hopen we van dat ze in de zomer vertrekken.

Wat de inhoud is 😂😂😂 ze zijn op de transferlijst geplaatst, dat is de inhoud. De zaakwaarnemers zijn over de voorwaarden voor een transfer aan het praten, zodat ze actief andere clubs kunnen zoeken voor hun cliënten.

En voordat iemand "durr glazen bol" zegt, dit is wat we een 'educated guess' noemen. Serieus, deze jongens zijn flops en Salah-Eddine wordt nooit goed genoeg. Ze kunnen al dan niet op huurbasis vertrekken.

8 januari 2024 om 13:05

Het is inderdaad vrij duidelijk dat die jongens mogen vertrekken. Daar heb je geen glazen bol voor nodig.

Hoop dat de gesprekken gaan over dat zij weg willen, van vooral Avila had ik meer verwacht.
Van mij mogen de zaakwaarnemers van Forbes, Gaaie en Bergwijn zich ook melden, alle 6 niets toegevoegd en weer wat geld in het laatje

8 januari 2024 om 08:23

Je kunt wel veel spelers verkopen, maar het is maar de vraag wat er voor terug komt. Je zag het met Bergwijn. Met hem was het niet veel, zonder hem was het nog minder.

8 januari 2024 om 09:17

Forbs moet je niet weg doen. Daar is een hele flinke terugkoop clausule met City mee afgesproken. Als die de tijd krijgt zich te ontwikkelen en hij doet het dan leuk, dan zijn die gasten wel zo gek die te lichten. Nooit weg doen deze zomer en gewoon late spelen op de beste positie en dat is niet rechts

8 januari 2024 om 09:36

Maar heeft hij vanaf links wel laten zien een aanwinst te zijn ? Bergwijn is zeker niet goed, maar zijn vervanger(s) doen het eigenlijk nog slechter.

Maar als de geldbuidel bijna leeg is en je je wel wilt versterken dan zul je toch geld moeten maken door spelers te verkopen. Het liefste doe je dat met de verkoop van reserve spelers.

8 januari 2024 om 13:09

Da's makkelijk stellen, maar als die jongen geen knikker raakt, houdt City hem niet eens meer in de gaten. Betreft de huidige selectie is het wel zaak dat je het ijzer smeedt als 'ie heet is. Het is maar de vraag bij sommigen of dat ijzer niet af blijft koelen. Daar zal je een balans in moeten vinden. Ik denk ook dat Ajax die jongen allang afgeserveerd heeft als hij eenmaal naar een acceptabel niveau gegroeid is. Die heeft nog minimaal twee seizoenen nodig als je ziet wat er allemaal verkeerd gaat. Ik denk niet dat een aanvaller die tijd krijgt.

Misch een idee om medic in de basis te doen ipv satulo, lijkt me toch meer een speler die fysiek wat meer brengt op dit moment, iets wat ajax duidelijk mist achterin

8 januari 2024 om 08:25

Volgens mij viel Medic na zijn 1ste wedstrijd ook heel erg tegen en heeft hij een draaicirkel die aan de ruime kant is. Echter als hij wel degene is die leiding kan geven aan dit team zou het absoluut het proberen waard zijn. Echter heb ik niet het gevoel dat hij een leider is die het team neerzet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren