Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax spreekt met FC Twente over onmiddellijke transfer

Laatste update:

FC Twente is geïnteresseerd in de diensten van Anass Salah-Eddine, zo meldt Tubantia woensdagavond. De situatie van de linksachter is uitzichtloos in Amsterdam en hij hoopt elders meer speeltijd te krijgen.

Volgens de berichtgeving is Ajax zelf naar Twente gestapt om de linkervleugelverdediger aan te bieden. Ook de Amsterdammers zagen namelijk dat de Tukkers met Gijs Smal momenteel maar één optie hebben op linksbackpositie.

Salah-Eddine beschikt momenteel nog over een contract dat hem tot medio 2025 in de Johan Cruijff ArenA houdt. Daar heeft hij in ieder geval dit seizoen geen kans meer op speelminuten in het eerste elftal.

Afgelopen seizoen speelde de back al op huurbasis in Enschede en nu wordt er gesproken over een nieuwe, vermoedelijk tijdelijke, overname, ondanks dat Ajax linksachterin ook de nodige personele problemen heeft.

Salah-Eddine werd in 2018 door Ajax overgenomen vanuit de jeugdopleiding van AZ. Anderhalf jaar geleden werd hij gedurende een seizoen uitgeleend aan Twente.

De linkspoot kwam zeventien keer in actie namens de Tukkers, waarin hij eenmaal fungeerde als aangever. Afgelopen zomer keerde hij terug naar Amsterdam en stond hij tijdens de eerste twee Eredivisie-duels meteen in de basis, als linksback.

Daarna raakte Salah-Eddine zijn basisplek kwijt en moest hij het doen met een aantal invalbeurten. Tot dusver speelde hij dit seizoen negen officiële duels voor Ajax 1, waarvan slechts twee als basisspeler.

Afgelopen week meldde transfermarktexpert Fabrizio Romano al dat Ajax bereid is om Salah-Eddine op huurbasis te laten gaan. Volgens de Italiaanse journalist staat de Amsterdammer op het wensenlijstje van onder meer Rangers en Torino.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

waarom? we hebben al genoeg middenvelders, en hebben ook nog Regeer wat ook een middenvelder is.. maar ook op linksback gezet word, vind dit echt jammer van het geld

31 januari 2024 om 20:27

Daarnaast kan Sadilek ook op linksback. Smal zal wel vertrekken mocht Salah-Eddine komen.

Verstandig, tijd om schoon schip te gaan maken. Veel te veel middelmaat in de selectie, of zelfs onder de (middel)maat.

1 februari 2024 om 00:44

Jarenlang ging iedere Ajaxfan gillend uit zijn naad van Salah-Edine (en van Unuvar). Dat waren de allergrootste talenten van Ajax en dat ze nog niet bij Oranje zitten was belachelijk, bij wijze van spreken..

De waan van de dag regeert ook bij Ajax, behoorlijk...

Maar goed, als back-up is Salah-Edine welkom. Voor weinig tot niets, dat dan wel.

1 februari 2024 om 01:18

Salah - Eddine wel echt pech met blessures. Was ook gewoon een top talent daarvoor.

Deed het niet verkeerd vorig seizoen. Echter heeft hij bij Ajax niks laten zien.

Wel slim van ajax. Proberen 1 van je mindere spelers naar je concurrent te sturen.

Laat hem aub in Amsterdam blijven, dit is echt geen toegevoegde waarde op dit moment.

Dan zou smal vandaag of morgen wel vertrekken. Prima backup voor Regeer

Stabiele speler? Nee. Heeft wel leuke dingen laten zien maar consistentie in de beste vorm is de sleutel. Goede back-up maar ik houd een stevige doorontwikkeling niet voor onmogelijk. Mooiste voorbeeld is denk ik wel Mats Wieffer die bij ons gratis de deur uit is gelopen en geen toekomst bleek te hebben. Ik ben wel van mening dat het ook mede aan de stafleden zal liggen hoe een speler zich ontwikkelt en of de potentie eruit gehaald kan worden. We zullen zien wat het wordt, mocht hij komen.

Ajax moet wel heel erg om geld verlegen zitten als je een speler aan de concurrent aanbiedt
Verkoop hem dan aan een buitelandse club

31 januari 2024 om 21:37

Het is de vraag in hoeverre er interesse voor hem is. Het is momenteel werk een speler van jong ajax

Graag. Jammer, voor zijn grote blessure toen hij nog bij Ajax o-17 en jong speelde vond ik het een hele fijne en moderne back. Kan dat het aan de blessure ligt of dat in het prof voetbal het gewoon een stuk moeilijker is, maar had meer verwacht. Weet niet wat Twente moet met hem hij was vorig jaar ook geen basisspeler

Nee bedankt, komt tekort als back en zijn ruim bedeeld in de middenvelders.

we gaan hem toch niet huren, doeiii,

ik dacht dat we hem konden kopen voor een matsprijsje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren