Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax keert na dertien jaar terug bij beste zestien van Europa

Laatste update:

Voor het eerst sinds het seizoen 2005/06 heeft Ajax zich geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League. De Amsterdammers konden zich dinsdag bij een zege op AEK Athene op eigen kracht verzekeren van een plek in de achtste finales, en zo geschiedde: 0-2. Het liep lange tijd niet soepel bij de ploeg van Erik ten Hag, maar een rode kaart voor AEK brak de wedstrijd open. Dusan Tadic nam beide doelpunten voor zijn rekening.

Voorafgaand aan de wedstrijd was het onrustig op de tribunes: supporters van AEK zochten de confrontatie met meegereisde Ajax-fans en gooiden onder meer een molotovcocktail richting de uitsupporters. De Griekse ME greep hard in, terwijl aanvoerder Matthijs de Ligt de boel probeerde te sussen. De wedstrijd ging uiteindelijk door zoals gepland en bij Ajax had Donny van de Beek, wiens inzetbaarheid twijfelachtig was, een basisplek. De geschorste Nicolás Tagliafico werd vervangen door Maximilian Wöber.

Ajax had een overwinning nodig om zich te verzekeren van de volgende ronde, maar duwde het gaspedaal niet in. De ploeg van Erik ten Hag zocht geduldig naar kansen, al kwamen die er voor rust amper. Een van de weinige kansen was na 26 minuten voor David Neres. Na een goede pass van Frenkie de Jong kon de Braziliaan de bal binnenkoppen, maar zijn inzet miste de juiste kracht. AEK werd kort voor rust even gevaarlijk; André Onana was net op tijd bij de bal, toen een strakke voorzet terechtkwam bij Ezequiel Ponce.

Ajax had een duidelijk overwicht in de eerste helft, maar bij de laatste pass ging het vaak fout. AEK was slordig in balbezit en kwam nauwelijks tot goede aanvallen. Het tempo was over het geheel laag in het eerste bedrijf. Ook de tweede helft was geen spektakelstuk. Pas na 62 minuten volgde een grote kans: vanaf de linkerflank werd Van de Beek bediend door Tadic, waarna de middenvelder de bal tegen de paal gleed. Het lukte niet met het veldspel, maar een strafschop bood uitkomst voor de bezoekers.

Een handsbal van Marko Livaja na een harde vrije trap van Lasse Schöne leverde de aanvaller van AEK zijn tweede gele kaart op, waarna Tadic zich met succes ontfermde over de daaropvolgende penalty: hij schoot door het midden raak. Daarmee was het verzet van AEK gebroken en de 0-2 volgde gauw: Neres legde de bal terug op Klaas-Jan Huntelaar, die Tadic een niet te missen kans bezorgde in het strafschopgebied. Ajax speelde de wedstrijd rustig uit en had behoudens een fraai schot van Lucas Boye weinig te duchten van AEK Athene. De Eredivisionist gaat na de zege aan kop in Groep E, al kan men later op de avond nog worden ingehaald door Bayern München. De twee clubs treffen elkaar op 12 december nog in de Johan Cruijff ArenA.

Wordt Ajax ook groepswinnaar?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Livaja is toch wel een innovatieve groot voorloper, op het gebied van stomheid. Hoe kan je zo opzichtig en onnodig naar de bal gaan, net na een fikse schorsing. 🤭🤦🏾‍♂️

Erg jammer dat Wober niet zo sterk speelde, maar dat neem ik hem niet kwalijk! Dat is inherent aan veel te weinig spelen, wat ik persoonlijk erg jammer vind. En Ten Hag had Labyad ook lekker laten invallen rond de 60e minuut, die pot was toen al binnen en zal hij alleen maar beter van voetballen. En bovendien kwam Donny ook terug van een blessure, Ten Hag wissel nou eens wat vroeger man.

Europees gezien en soms ook nationaal, ben ik niet helemaal tevreden over Schone. Dus ik vond het mooi, dat hij vandaag goed speelde en mij dus ongelijk gaf vanavond en een poepie liet ruiken. Maar we speelden overall niet bepaald goed vanavond en in te laag tempo, maar who freaking cares....

Al met al, ben ik super blij en tevreden. Bedankt Ten Hag, gefeliciteerd mede-Ajacieden en de gunners onder ons. We zijn DOOR na een veel te lange aanwezigheid! Yeaahhh! Suc6 morgen Eindhovenaren...🍻

27 november 2018 om 20:49

Wat een heerlijk iets die analyses van jou na de wedstrijd! Wober niet helemaal mee eens, hij had een aantal erg belangrijke onderscheppingen.. natuurlijk voetballend niet denderend maar verdedigend gewoon prima

27 november 2018 om 20:55

Lapsus, wellicht heb ik mijn mening wat onhandig verwoord! Dat is dan mijn tekortkoming. Ik zie Wober juist heel graag spelen, zijn degelijkheid en no nonsense mentaliteit spreekt mij erg aan. Maar ik bedoelde meer, dat hij nog beter had gepresteerd met wat meer wedstrijden in de benen. Maar wat hij heeft laten zien in deze situatie is gewoon prima. En dankjewel voor je compliment man. ☺️

27 november 2018 om 21:27

Ah joh, ik moet de eerste zonder tekortkomingen nog tegen komen.. en als dat die van jou is dan heb je het nog getroffen

28 november 2018 om 00:05

Sulejmanii, vond Wober redelijk degelijk. Voetballend mag beter idd. Maar vond het tempo zo laag, vooral Frenkie speelde zomeravondvoetbal. Misschien zijn de verwachtingen te hoog, maar hij moet echt leren openen met een pas over meer dan 5 meter. Mazz stond zovaak vrij. Maar de bal wilde er niet naar toe vanaf Frenkies voet. De Ligt weer super degelijk, heeft zoveel bijgeleerd in sober verdedigen. Echt een kwaliteit. Ook de analyse achteraf wederom heel goed, met tevens zijn reactie op de Ajaxsupporters. Vond ik aanvoerderwaardig, maar zeker ook Ajacied waardig. Iemand die zich direct uitspreekt over randzaken met supporters en ook zegt dat de (jonge) groep er wel degelijk last van heeft. Koester deze vent, echt een verademing, zowel als speler als persoonlijkheid. Voor de rest natuurlijk een heel goede prestatie, door na 5 speeldagen en nog niet verloren (Dus ook niet na alle uitwedstrijden). Dat is zo vaak anders geweest. Even genieten van dit team en deze prestatie en dan op naar zondag en de druk vol zetten op PSV. Geniet vanavond allen.

28 november 2018 om 15:23

Formus, voor mij hoeft het voetballend niet eens beter. Want De Ligt is voetballend al redelijk, en voor mij is het hoofdzaak dat een verdediger kan verdedigen. Zoals die commentator al zei, we gingen echt mee in dat tempo van Aek. Ik was het eens met Derksen, Frenkie zou wat meer naar voren moeten spelen. De Ligt is wel echt een diamant hè? Zijn kwaliteiten zijn ongekend, ik ben echt benieuwd wat hij oplevert. En dat die CL campagne is gewoon zo knap, we zijn gewoon al door man! En overwinningen over de streep trekken, en zakelijk winnen heeft Ten Hag gerealiseerd erg knap. Ga jij in december naar Bayern thuis? Ik ga vanavond ook naar Psv kijken, ben benieuwd man.

27 november 2018 om 20:49

Grappig, ik vond wober juist best prima spelen. Weliswaar een slippertje net voor rust maar dat komt door gebrek aan ritme. Ik vond hem met die gedachte in je achterhoofd meer dan degelijk!

27 november 2018 om 21:21

Jason

Feyenoord en Psv was inderdaad niet on topic. Maar als we onvrede gaan uiten, dan doe ik dat ook. Oja en kinderachtig was ik vergeten te vermelden, in mijn vorige stukje naar jou toe.

Ik weet niet wie je denkt dat je bent hoor? Maar als ik emoticons wil gebruiken, korte of lange stukjes wil schrijven dan doe ik dat! Tenzij de redactie van voetbalzone anders aangeeft. En voor de laatste keer, ik heb al zovaak aangegeven dat ik ik rond de 85e minuut begin met schrijven of later. Want zoveel tijd heb ik niet nodig om te verwoorden wat ik vind. En daarbij heb ik ook aangegeven, dat ik met langere stukjes hoop om bij de eerste 10 reacties te zitten. Om lees hier inhoudelijke en soms pittige discussies te houden met leden, wat ik al 10 jaar met veel plezier doe.

Waar heb ik gezegd dat Wober slecht speelde? Ik heb alleen aangegeven dat hij nog beter kan, met meer westrijden in de benen was dat zeker het geval namelijk. Als je een beetje had opgelet, dan had je geweten dat ik een groot van ben van Max. Weet je overigens dat het gebruikelijk is in Nederland, om een eigen mening te geven? Probeer niet om jouw mening mij op te dringen, een beetje eng vind ik dat. En doe gewoon wat ik al maanden doe, reacties van jou negeren tenzij je mij persoonlijk aanspreekt.

Fijne avond, en gefeliciteerd met de overwintering.😘

27 november 2018 om 21:26

Niet op reageren, zijn niet de discussies waar jij op hoopt. Ga lekker zo door

27 november 2018 om 21:30

Lapsus, al onze reacties zijn inmiddels verwijderd tussen mijzelf en meneer Jason. Ja je hebt ook gelijk, ik had beter kunnen laten voor wat het is.

28 november 2018 om 00:08

Sule, niks van aan trekken en vooral doorgaan zoals Barry Stevens vroeger altijd al zei. Ik lees het graag, voer graag discussies over de inhoud en ben zeker niet de enige.

27 november 2018 om 20:50

Wober 1 keer verkeerd ingestapt maar verder goed gespeeld. Zeker met zijn snelheid kon hij alles dichtlopen.

27 november 2018 om 20:50

Eens, op het punt van Wober na. Ik vond het juist heel degelijk spelen, met een aantal goede ingrepen!

27 november 2018 om 20:55

En dan was Wober geeneens de minste achterin. Dat was echt met afstand Mazraoui. Verkeerd timen, verkeerd positioneren. Helemaal niets brengen in balbezit. Die gaat zijn basisplek echt nog wel kwijt raken. Middenveld vond ik ook alle drie zwak. Veel terug of lange bal achter de verdediging. Schone wel de beste van de 3. Aanval helemaal waardeloos. Tadic is in niets een vedette. Begint langzaam op te vallen dat hij veel verkeerde keuzes maakt. Kappen als hij in een keer door moet steken of voorzetten of schieten. Standaard eerst kappen en dan bepalen wat doen. Vertraagd vaak op de momenten dat het juist sneller moet.

27 november 2018 om 20:58

Mazroui blijkt een matige verdediger te wezen. Aanvallend zeer sterk, maar verdedigend ontzettend zwak. Verkeerde keuzes maken of teveel risico wat de ene keer goed uitpakt. Maar als het nadelig uitpakt ben je zwaar de klos. Ik neig toch weer naar Veltman uit eindelijk. Die andere Deen kan er helemaal niks van. Het liefst heb ik een tweede Tagliafico op de back.

28 november 2018 om 02:57

Aanvallend zeer sterk? Zou je dat kunnen verklaren? Ik zie dat namelijk totaal niet. Voegt aanvallend ook weinig toe en mist die drive.

27 november 2018 om 20:57

Gefeliciteerd Sulejmanii en natuurlijk alle andere Ajacieden! Zeer knappe prestatie! Wie weet hoe ver ze kunnen komen! Voor nu, petje af!

27 november 2018 om 21:08

Romarky, thanks man! Ook al zouden we niet ver komen, ik ben super trots op een ieder. Dankjewel man, good luck morgen en blijf in ieder geval hoop houden op de EL het is niet onmogelijk. Al is het wel moeilijk natuurlijk.

27 november 2018 om 22:03

Dankjewel! Dat gaat een zware taak worden hahaha Ik snap dat velen teleurgesteld zijn in PSV dat ze niet meer punten hebben gehaald, maar ik heb, ondanks dat, tot nu toe genoten en dat gaan we morgen ook doen! Maar vanavond alle eer en credits naar Amsterdam!

27 november 2018 om 22:04

Dit is al ver voor een Nederlandse club. Alles wat je nu meepakt is bonus. En een ronde verder is misschien wel mogelijk als je niet verliest van Bayern, want dan ben je eerste. Gefeliciteerd!

27 november 2018 om 22:18

Romarky het is nou eenmaal lastig voor iedere Nederlandse club. Om te kunnen presteren tegen een Europese topclub, al helemaal in topvorm....

27 november 2018 om 22:20

Juicher, dat klopt. En dat is zeker niet onmogelijk, Bayern is niet echt in topvorm.

27 november 2018 om 20:58

Zo als ik zei men mag mij haten omdat ik geen ajaxied ben of totaal niks heb met Ajax. Omdat ik een Psver ben in hart en nieren.

Maar ik heb me stiekem betrapt op iets heel geks.
Ik ben aan het werk en ik keek ieder keer op live score met de hoop dat Ajax heeft gescoord of in iedergeval niet achter staat.

Wat ben ik ontzettend blij. Misschien de eerste keer in me leven dat ik blij ben geweest voor Ajax.

Ik wil alle amsterdamers en ajaxieden feliciteren.
Wat hoop ik nu dat Bayern verliest zo dat Ajax de 1ste van ploeg wordt bij een gelijkspel/winst tegen Bayern.

27 november 2018 om 21:03

Mooie reactie man, klasse!

27 november 2018 om 22:07

Geen enkel probleem, ik rende schreeuwend door de kamer toen Feyenoord de Uefa Cup won en liep te vloeken en te tieren toen PSV onterecht uit de CL werd geknald door Ambrosini. Ik snap de afgunst ook Europees niet, vooral dat geouwehoer over die poules. Nederland heeft de punten hard nodig.

30 november 2018 om 00:04

Heel herkenbaar. Je bent in eerste instantie toch liefhebber, vooral ook van t Nederlandse voetbal als echte liefhebber.

27 november 2018 om 21:05

Gefeliciteerd.

Het is een prima prestatie om in de 5e wedstrijd door te zijn.

Op zich jammer (dat interesseert hier waarschijnlijk niet veel mensen) dat de wedstrijd tegen Bayern niet echt meer ergens om gaat.

27 november 2018 om 21:26

NJfromVOL, dankjewel man! Haha daar heb je helemaal gelijk in, als Ajax van Bayern zou winnen is dat alleen maar. Bonus. Al is de spanning als je hypothetisch gezien van Bayern had moeten winnen, om te snijden en heel bijzonder maar heel slecht voor mijn hart.😅

27 november 2018 om 21:27

Wie ben jij, Leo Oldenburger? De laatste wedstrijd is de meest essentiele gezien Ajax gewoon 1e kan worden wat een veel betere uitgangspositie oplevert. Rare constatering, je moet niet zo snel tevreden zijn.

27 november 2018 om 21:27

Het gaat natuurlijk nog om de groepswinst. Beide teams willen eerste worden.

27 november 2018 om 21:29

Het gaat om plek 1 en een gunstigere loting dus.. genoeg om voor te spelen.
En sowieso zou het zoet zijn als Ajax thuis wint van Bayern gezien de geschiedenis, ik noem de afscheidswedstrijd van Cruijf of de wedstrijd waarin Makaay zo vaak heeft gescoord.

27 november 2018 om 21:45

Myvision, Kyle66 en Independer.

Daar hebben jullie allemaal ook gelijk in, maar omdat we zolang niet overwintert hadden. Had ik zoiets van liever zekerheid voor de volgende ronde, dan die kans zien vergaan tegen die Duitsers. Dus eigenlijk puur hypothetisch gezien, als we dus gelijk in punten stonden met Bayern en moesten winnen om door te gaan. Uiteraard moeten we voor de eerste plek gaan, en ook is de financiële gage mooi voor de penningmeester van Ajax en het aanzien in Europa uiteraard.

27 november 2018 om 22:01

Eens, primair is de overwintering belangrijk geweest maar ik had wel voor vanavond al in mijn hoofd dat Ajax gewoon moest winnen om nog vol voor die eerste plek te kunnen gaan. Nu wordt Ajax-Bayern echt nog een kraker hoor.

27 november 2018 om 22:24

Klopt klopt MyVision, en ben jij er toevallig bij in de Johan Cruijff Arena?

27 november 2018 om 22:45

Neen, ik moet mijn best gaan doen voor de volgende ronde. Jij wel?

28 november 2018 om 00:22

Myvision, dat hangt van mijn maatje af. Die kan waarschijnlijk via zijn werk kaartjes regelen. Sfeer in het stadion zal ongekend zijn man!

28 november 2018 om 04:48

Ik zei Ajax graag winnen van Bayern, alleen al om op die manier waarschijnlijk Manchester City, Liverpool en Juventus te ontlopen en mogelijk gunstiger te loten tegen waarschijnlijk Inter, Roma of Valencia ofzo.

27 november 2018 om 21:06

Inderdaad heel erg lekker. Eindelijk weer is CL voetbal na de winter in Amsterdam. Het gaat nog een mooi potje worden tegen Bayern om de eerste plek. Jammer dat de wedstrijd vandaag zo teleurstellend was, maar goed uit winnen in de CL en overwintering vast stellen maakt alles goed natuurlijk.

27 november 2018 om 21:34

De pot was pas na 72 minuten binnen, niet rond de 60e

Overwintering in de Champions League is gelukkig een feit!

Het was eigenlijk gewoon heel slecht wat Ajax liet zien en ik ging er vanuit dat Ajax gelijk zou spelen en dan afhankelijk van het resultaat van Bayern Mã¼nchen tegen Benfica zou zijn, maar gelukkig kreeg Ajax een penalty na een domme (en 2de gele kaart) handsbal van Livaja.

Daarna was het eigenlijk wel zeker dat Ajax zou winnen tegen 10 man van Athene en de 0-2 van Tadic was de bevestiging. Aan de 0-2 van Tadic ging trouwens goed werk vooraf van Neres en Huntelaar.

Ajax was vandaag echt gewoon slecht. De enigste speler die ik bij Ajax wel goed vond spelen, was de Ligt (niet voor het eerst). Won gewoon alles en deed het erg goed,

Geen beste wedstrijd van Ajax, zoals ik dus al aangaf. Maar eindelijk weer overwintering in de Champions League en als Ajacied ben ik daar natuurlijk blij mee!

Overigens was het echt bizar wat de supporters van Athene allemaal op de tribune deden. Gedurende de wedstrijd zag ik foto's en video's voorbijkomen van bebloede en gewonde Ajax-supporters en op de een of andere manier vond ik het wel opvallend dat de wedstrijd niet werd gestaakt, want ik had wel het idee dat dat echt wel kon gebeuren.

Er werd door de supporters van Athene met Molotovcocktail gegooid en dat had ook echt gewoon serieus heel anders af kunnen lopen. Ik ben benieuwd wat voor schorsing Athene zal krijgen, waarschijnlijk meerdere wedstrijden zonder publiek en een boete?

Wat mij betreft zou uitsluiten voor Europees-voetbal zelfs een optie zijn.

27 november 2018 om 21:12

Wedstrijden zonder publiek zal weinig effect hebben want dat zit er toch al niet. Uitsluiten inderdaad.
Zag zojuist de foto's voorbij komen op ziggo sport. Wat een debielen zeg, al is het natuurlijk sinds gister al aan de gang vanuit beide kanten. Schandalig en triest

27 november 2018 om 22:26

Rochester, sterkte reactie! Ik loop al tijden rond met de wens een Europese wedstrijd te bezoeken. Maar deze taferelen laten me eerlijk gezegd toch een beetje twijfelen.

27 november 2018 om 22:33

Niet doen, de sfeer is echt "geweldig".
Dit soort volk zal er helaas altijd zijn maar als je je daar los van kan zien, heb jij een super avond

28 november 2018 om 00:02

Je kan prima een keer naar de Arena joh, ga je tegenover het uitvak zitten hoef jij je nergens zorgen over te maken.

27 november 2018 om 22:32

Met een punt waren we al door als Ajax zijnde
Denk dat dat het probleem was, spelen om niet te verliezen...

Verder kan ik me vinden in jouw reactie.

Ik denk dat ik de hele wedstrijd kan omschrijven met de volgende zin:

“Het spannendste van de wedstrijd waren de 12 uren voorafgaand aan de wedstrijd.”

Als ik alleen even de uitslag op teletekst had gekeken dan had ik niet veel gemist. Jammer.

27 november 2018 om 20:56

Het spannendste was het vuurwerk, denk je hehe komt het in beeld en nee hoor! Nu weten we nog niks hoe dat daar aan toe ging!

On: Deze wedstrijd was geen CL waard. Niet om Ajax, maar als je nog niet eens een derde van het stadion gevuld krijgt! Al ben je uitgeschakeld, dat zal je bij Nlse clubs nooit zien. Het haalt dan ook een beetje de spanning uit de wedstrijd en ook saai!

28 november 2018 om 01:01

Ik krijg eerlijk gezegd wel een beetje dat gevoel van 'het is ook nooit goed' als ik dit soort reacties lees... Nee het was niet werelds, aan de andere kant, als Nederlandse voetbalfan
zou je toch ook gewoon tevreden kunnen zijn? Ajax speelt uit in Griekenland, tegen een ploeg die duidelijk niet van plan was om te voetballen. In plaats van geforceerd zoeken naar een doelpunt, bleef Ajax gewoon rustig zijn spel spelen. Uiteindelijk brak het bij de Grieken in de vorm van een domme actie in de 16. Ik kan me niet bedenken wanner ik voor het laatst een Ajax heb zien spelen wat op zo'n professionele en rustige manier een verdiende 0-2 weet af te dwingen. Daarnaast staan ze in een Champions League waardige poule nu op een enorme afstand 2e, en vechten ze met Bayern om de groepswinst. Ik weet niet hoor, maar wat wil je dan? Dat Ajax elke wedstrijd met gallery play 4-0 wint? In dat geval kun je beter geen NL voetbal supporter zijn, wat die tijden zijn wel geweest. In plaats daarvan: Wees Blij! En nee, ik ben geen Emiel Ratelband.

28 november 2018 om 07:38

Prima reaktie. Ajax speelde een europese uit wedstrijd, zoals velen anderen het spelen. Rustig en geen paniek.

Een prachtige prestatie van Ajax, en ook voor het Nederlands voetbal. Na jaren van ellende, lijkt ons klein landje weer op te bloeien. Na die frustrerende CL-campagnes onder Frank de Boer, met knipoog-kroaten, onmogelijke poule-lotingen en arbitrale dwalingen, is het Ajax gegund dat ze terecht doorgaan. Want op misschien die uitwedstrijd tegen Benfica na, heeft Ajax een vlekkeloze CL-campagne tot nu toe gespeeld. Vergeleken met eerdere jaren is het spel ontzettend volwassen en worden overwinningen over de streep getrokken.

Als Ajax nog een klein kansje wilt houden op een evt kwartfinale, dan moet Ziyech erbij zijn. Zonder hem mis je zoveel creativiteit, en daardoor win je vanavond maar met 2-0. Tagliafico moet je ook erbij hebben, maar die mistte je vanavond niet omdat AEK er niks van kan. Nu Bayern thuis winnen, en je bent gewoon groepswinnaar. En dan hopen op een gunstige loting.

27 november 2018 om 20:54

Ik vond blind als back niet geweldig in aanvallend opzicht, op dat vlak miste je Tagliafico wel degelijk. Ziyech uiteraard ook. Vond het een draak van een wedstrijd, maar heerlijk dat we door zijn!

27 november 2018 om 21:07

Een prachtig resultaat, maar leg aub niet de link dat het goed gaat met het Nederlands voetbal. Dat is om te huilen. Alles is uitgeschakeld op Ajax na.

Het gaat pas goed met het Nederlands voetbal als de nummer 12 van de Eredivisie het Ajax en psv thuis erg moeilijk kan maken. Momenteel kan alleen de top 6 het eventueel.

27 november 2018 om 21:52

Misschien dan beginnen bij televisiegelden op een absolute manier verdelen. Ipv de bullshit van nu.

27 november 2018 om 22:13

Dus omdat de ‘top’clubs voor 10x zoveel televisieinkomstem zorgen moet het binnengekomen geld eerlijk verdeeld worden... logisch..
Geef jij je buurman die de helft van jouw salaris krijgt ook de helft zodat hij dezelfde boodschappen kan doen? Laat de clubs nou eerst maar eens hun eieg zaakjes op orde krijgen. Het is belachelijk dat zoveel clubs ee financieel een zooi van maken maar dan wel gaan bedelen im extra geld.

Knipoog Kroaat, deze is voor jou.

27 november 2018 om 20:55

Zal die mee zitten ....not. Het leven gaat door man, hoe lang heb je op dit moment gewacht precies?

27 november 2018 om 21:13

Ik denk dat je zijn reactie met een knipoog moet lezen

27 november 2018 om 22:27

Kasteelheer, ik vond het wel een mooie. Als ik terug denk aan die knipoog Kroaat, word ik er nog steeds erg pissig over.

27 november 2018 om 20:55

Ik denk dat hij vannacht nog eens een paar keer flink wakker gaat schrikken van deze overwinning van Ajax!

27 november 2018 om 20:58

Diw gast is allang door gegaan met zijn leven, maar sommige zitten er blijkbaar nog mee.

27 november 2018 om 21:31

Klopt, ik denk vooral de mensen die van rechtvaardigheid houden zitten er nog mee.

27 november 2018 om 21:16

Uiteindelijk was het toch echt Platini en zijn mensen die er achter zat, zo'n knipoog Kroaat laat zich alleen maar gebruiken om hun doel te bereiken in ruil voor wat centen.

Platini wist namelijk dezelfde avond nog, zonder dat er ook maar enige kans is geweest om onderzoek te doen, dat er absoluut geen enkele reden was om aan te nemen dat er sprake zou zijn van Matchfixing, terwijl iedere idioot snapt dat daar wel sprake van was, met rust stonden ze 1-0 voor en na rust verloren ze met 1-7, terwijl Ajax 2 loopzuivere goals afgekeurd zag worden.

Nee, dat was Platini's actie, niet van de Knipoog kroaat.

Gefeliciteerd Ajax en Ajacieden! Dik en dik verdient. Ik ben benieuwd wie er geloot gaat worden, hopelijk wordt er een absolute topclub ontlopen.

27 november 2018 om 20:53

Dat hebben ze zelf in de hand. Winnen tegen Bayern en je hebt een grote kans dat ze de echte topclubs ontlopen.

Jaaaaa!! Mogen we trots op zijn hoor! Nu Bayern uitschakelen en groepswinnaar worden! Komop!!!

27 november 2018 om 20:52

Bayern uitschakelen? Dan zou Benfica vanavond moeten winnen. Zie ik niet gebeuren. Denk een gelijkspel daar en hoop het eigenlijk ook, dan volstaat een 0-0 tegen Bayern.

27 november 2018 om 20:54

Bayern uitschakelen kan alleen als Benfica ze vanavond over de knie legt met een beter score dan 1-3.

27 november 2018 om 21:06

Waar heb je het over? Ten eerste, als Bayern wint staan ze op 13 punten en heeft Ajax met winst op Bayern de eerste plaats. Ten tweede gaat het om onderling resultaat boven doelsaldo. Als Bayern dus gelijk speelt kan Ajax met 0-0 en 1-1 ook gewoon door als eerste.

27 november 2018 om 21:08

Als Bayern straks 1-1 speelt en bij Ajax ook 1-1 hebben ze overigens hetzelfde onderlinge resultaat en hetzelfde aantal doelpunten voor en tegen..zou wat zijn. Krijg je dan verlenging? :P

27 november 2018 om 21:14

Maar dan is Bayern niet uitgeschakeld maar door als nummer 2. DonCoXxX beschrijft de situatie waarin Benfica 2e wordt en Bayern uitgeschakeld (naar EL) is.

27 november 2018 om 21:17

@Schwarz: op je 2e bericht. Ik ken de regels voor die situatie eigenlijk niet maar ik verwacht een penalty serie (al zou dit ook vreemd zijn, deze situatie kan zich namelijk ook voor doen als de ploegen die gelijk eindigen niet op hetzelfde veld staan). Ik hoop dat ze dan gewoon alfabetische volgorde aanhouden!

27 november 2018 om 21:20

Op je eerste bericht: dat zal hij idd wel bedoelen ja, ik interpreteerde hem dan denk ik verkeerd! Op reactie twee: destijds slim gekozen die naam beginnend met een A :D. Zou hilarisch zijn die situatie.

27 november 2018 om 21:33

Nou heel simpel. Volgorde is onderling resultaat, als dat gelijk is doelsaldo in de groep en als dat gelijk is het aantal doelpunten voor.

27 november 2018 om 22:02

En als dat ook gelijk is? Want dat zou het geval zijn in Schwarz' voorbeeld. Nouja, die situatie kan zich al niet meer voordoen want Bayern staat 3-0 voor

27 november 2018 om 23:09

Precies wat Sander zegt, die volgorde was me bekend, maar wat als het 2 keer 1-1 zou zijn geworden. Inmiddels niet meer mogelijk..

27 november 2018 om 23:56

Ik bedoel natuurlijk bayern 2e ajax 1e

Het spel was niet groots, maar het resultaat wel. Gefeliciteerd Ajacieden met deze prachtige prestatie. Goed voor het Nederlandse voetbal!

Kan wel weer gezeurd worden dat deze poule niet sterk was, whatever. Ze hebben het gewoon heel goed gedaan. Gefeliciteerd Ajacieden

27 november 2018 om 21:07

Ik zie Quirento nooit provoceren en of steekjes geven. Gewoon eerlijk en positief. Maak je niet dik.




Reactie nvt ... bericht verwijderd

27 november 2018 om 20:54

Thanks man!

Ja weet je. Als Nederlandse ploeg moet je ook een beetje mazzel hebben. Normaliter met Bayern in vorm en Benfica op zn best is t strijden om 2e/3e plek.
Al zijn ze niet op hun best dat Bayern en misschien Benfica, je moet t toch maar doen. En da's idd knap. Blij toe.
Succes morgen man !

27 november 2018 om 20:57

Je slaat de spijker op z'n kop. Je moet t toch doen. Een Bayern uit vorm wordt hier fluitend kampioen en Benfica is gewoon een goed team. Maar gelukkig is Ajax dat ook! Bedankt!, geniet er nog ff van!

27 november 2018 om 21:47

Qui, dankjewel voor je sportieve reactie! Succes morgen....

27 november 2018 om 20:54

Dank je Quirento, hoop dat jullie morgen ook Barca pakken zou een mooi einde zijn van twee CL avonden.

Zou ook leuk worden als Benfica nog weet uit te halen naar Bayern, kan het nog leuk worden in de Johan Cruijff Arena.

Mooie overwinning. Nu afwachten bij Bayern, hoop op gelijkspel daar. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren bij de Uefa omtrent de supporters. Als ze dit bestraffen is er totaal geen benul daar meer!

27 november 2018 om 20:53

Nou ja.. het is natuurlijk cru als je hiervoor een uitwedstrijd zonder publiek krijgt maar de voorwaardelijke straf gaat door zo gauw er weer een incident zou zijn met supporters. Ondanks dat Ajax fans vuurwerk en zelfs molotovs om de oren kregen en ze hier geen schuld voor hebben is er natuurlijk wel weer het eea voorgevallen buiten het stadion

27 november 2018 om 20:58

Buiten het stadion valt niet binnen de richtlijnen van de Uefa, alles binnen het stadion is voor de Uefa te verantwoorden. Wat er echt werkelijk gebeurde de 2e helft was helaas niet te zien!

Het was niet best en je merkt aan alles dat Ziyech gemist werd maar toch een mooi resultaat voor het Nederlands voetbal. Hopen op een gunstige loting.

27 november 2018 om 20:54

cuco10,

Het was ook niet slecht, gewoon berekend voetbal...en idd Ziyech voegt uiteraard erg veel toe, maar Ajax kon op 90% spelen en dat deden ze...het was een kwestie van tijd dat ze gingen scoren.

27 november 2018 om 21:28

Mwah we werden geholpen door die handsbal. Had daarvoor juist het vervelende gevoel dat het nog wel eens een 0-0tje kon worden.

27 november 2018 om 21:30

Waarom roepen zoveel mensen dat het slecht was? Ajax was duidelijk de betere ploeg, op slee fro ten. Het was kwestie van tijd voordat doelpunten zouden vallen. Gewoon professioneel uitgespeeld, geen blessures geen domme kaarten (WACHTEN IS OP veltman). Ajax speelde als een topploeg, nagenoeg foutloos

Hele slechte wedstrijd. We konden amper de bal voorin houden en iets forceren. Snel vergeten en weer overgaan naar ADO. Dit moet echt beter tegen kaliber Bayern en straks al helemaal in de knock out fase.

27 november 2018 om 20:55

Bayern en Benfica wonnen daar ook niet makkelijk. Ook zij wisten pas in de tweede helft te scoren.

27 november 2018 om 21:14

Slecht spelen maar toch met 2-0 winnen in de CL. Toch heerlijk als je je dat een keer kunt permitteren?!

27 november 2018 om 21:19

Heb je gelijk in. Het resultaat is gehaald. Maar we moeten wel een paar tandjes beter spelen. Je speelt straks tegen Bayern en ik schat ze nog heel hoog in. Vervolgens de ploegen die je kan loten zijn van top niveau. Daar hoort Ajax helemaal niet tussen. Dus Ajax moet hopen op een gunstige loting.

27 november 2018 om 21:33

Klopt, maar Ajax heeft in de poulefase gelukkig al wel laten zien dat ze ook veel beter kunnen dan wat er vandaag uit kwam.
Komt ook bij dat AEK geen enkele intentie had om er een leuke wedstrijd van te maken.

27 november 2018 om 21:31

Lulkoek van Rijn, je hebt liggen pitten en of hebt er totaal geen verstand van. Ajax speelde pot prima uit. Klasse

Matige 1e helft, 2e helft ietsjes beter maar het deert niet want ik ga de biertjes ontpoppen en nog even lekker nagenieten van het feit dat ze bij de laatste zestien zitten!

Hopen dat AJAX eerste wordt in de poule. Bayern München is te pakken.
Wat is die Onana toch een beest in het doel. Met zo'n keeper hoeft de verdediging geen zorgen te maken.

27 november 2018 om 20:52

Voor mij zijn drie spelers onvervangbaar: Onana, De Ligt en Ziyech. Lamprou is een aardige keeper voor de KKD, maar ik wil hem niet in het doel zien bij belangrijke wedstrijden. Slecht voor mijn bloeddruk ;-)

27 november 2018 om 20:52

Bayern München is te pakken zegt hij! Het is het machtige Bayern München met de beste coach van de wereld, namelijk kovac, van zijn wereldteam wint niemand, “Bayern München is te pakken” het is geen Fortuna Sittard he!

27 november 2018 om 21:56

Ja zeg hallo... Ten eerste zo makkelijk had Ajax het in Sittard niet.. Ten tweede we staan gewoon 9de. Dus zo makkelijk te pakken zijn we nou ook weer niet. Nadenken en dan typen. Niet andersom. Kan respectloos overkomen.

Frappante prestatie van Ajax, hopen dat ze Porto of Schalke loten, want tegen de rest zijn ze nagenoeg kansloos. PSV hoeft alleen maar te winnen van Barcelona en 2 doelpunten verschil te winnen van Inter, en hopen dat Tottenham de fout in gaat. Als dat gebeurt ( wat enigzins realistisch is), hebben we voor het eerst in hoeveel jaar dat er 2 Nederlandse clubs in de cl overwinteren!

27 november 2018 om 20:51

Dat PSV van Barca wint én Inter in Milaan verslaat met 2 goals verschil is alles behalve realistisch.

27 november 2018 om 20:53

Oh alleen met 2 goals verschil van Inter winnen uit en van Barca winnen morgen, appeltje eitje! Dan zien we PSV ongetwijfeld terug in de schaal met balletjes!

27 november 2018 om 20:56

PSV kan niet meer overwinteren in de CL. Onderling resultaat telt, en in jouw scenario zou er 3 teams op 7 punten komen. Dan gaat Spurs door.

27 november 2018 om 21:04

Hoezo tegen de rest kansloos? ik snap best dat we een bijna alle potten de underdog zijn, maar kansloos? dat zijn we tegen niemand op dit moment. Al vind ik PSG wel erg goed

27 november 2018 om 21:25

Als het zo blijft moeten ze tegen of Napoli of, Liverpool, Barcelona Inter, Roma,Real, Atletico, BVB, Lyon, Man city, Juventus of Man U. Over 2 wedstrijden heeft -misschien op Lyon na- echt geen kans, het kwaliteitsverschil is gewoon veel te hoog tussen Ajax en de absolute wereldtop. Tegen Schalke of Porto moet Ajax ook geluk hebben want die clubs zijn minstens zo goed als Ajax.

27 november 2018 om 22:19

Niet helemaal met je eens. Naast Lyon heb je over twee wedstrijden ook zeker wel kans tegen ploegen als Roma, Napoli, of United.

Matige wedstrijd met een maximum resultaat.

27 november 2018 om 20:52

En toch begin ik me zorgen te maken. Hoe lang houd Ajax dit matige niveau vast. Ook bij NAC uit voelde ik een matige vorm. Het was niet zeker van een dikke overwinning. Misschien is Ziyech toch veel belangrijker dan we allemaal denken.

27 november 2018 om 21:08

Huh? Had jij nog niet in de gaten dan Ziyech superbelangrijk was dan?

27 november 2018 om 21:20

Jawel, maar nou niet ingeschat. Dat hij letterlijk echt voor 60 procent van het gevaar over het hele team zorgt.

27 november 2018 om 21:20

Zolang de tegenstander maar 1 a 2 kansen per wedstrijd krijgt en Ajax er 10+ zou ik mij geen zorgen maken.

Was eigenlijk een zeer makkelijke overwinning. Ajax hoefde geen moment te vrezen voor dit AEK. Wat een zwakke ploeg zeg!
Wel lekker dat Tadic weer 2 goals heeft gemaakt. Wat een statistieken heeft hij zeg, niet normaal meer!

27 november 2018 om 20:52

Klopt, zit vooral veel spanning omheen. Dit AEK kan er werkelijk helemaal niks van, waarmee ik de prestatie van Ajax absoluut niet omlaag wil praten.

27 november 2018 om 21:08

Spanning omheen viel ook wel mee, tenzij je het gedrag van de AEK supporters bedoel. Het moest gebeuren tegen Benfica en tegen Bayern en daar zijn de belangrijke punten gepakt.

27 november 2018 om 21:24

Toch won Bayern en Benfica hier niet makkelijk. Dus prima resultaat.

27 november 2018 om 21:45

Da's waar. Echter stond er meer op t spel zeg maar. Punten waren nog niet vergaard overal. Maar men moet niet alleen kijken naar zo'n wes6trijd als deze. Ajax heeft deze groepsfase met een aantal puike westrijden gehaald. Waar je vertrouwen van krijgt en van kan genieten. En dat komt (ergens irritant maar niet gek) vaak te boven tegen de betere tegenstanders.

Net als tegen Bayern en Benfica werd de uitslag in de tweede helft bepaald. Ajax speelde zeker niet groots, maar een betere tweede helft was genoeg. Ben trots op de jongens en we kunnen nu rustig naar de wedstrijd in München kijken. Zwakke poule of niet, AEK Athene zijn geen CL ploeg, maar Bayern en Benfica zeker wel. Hopelijk kunnen we de laatste poulewedstrijd ook afsluiten met een overwinning. Hoe dan ook krijgt de club nu weer miljoenen en loopt het bedrag al naar minimaal zestig miljoen euro op. Heerlijk. Morgen succes gewenst aan PSV.

Eindelijk weer naar de knock-out fase! Uitstekende resultaten nog altijd so far. Nog geen enkele keer verloren! Houden zo!

Geen beste wedstrijd, maar wat maakt het ook uit. Wij zijn door! :D

Kan me niet voorstellen dat Asjax moe is voor volgende wedstrijd. Sommige shirtjes kunnen gewoon weer de kast in en dat bedoel ik niet als belediging. Met weinig krachten gesmeten en zakelijk de overwinning behaald. Ik zit dit seizoen vaak ontspannen naar Ajax te kijken, een stuk beter voor mijn hart.

27 november 2018 om 20:56

Laten we wel wezen, dit AEK kon er geen kloten van.

27 november 2018 om 21:10

Inderdaad, gewoon op dezelfde gang doorgegaan als de laatste wedstrijden. Niet echt spectaculair om naar te kijken, maar effectief zonder veel krachten te verspelen. Het seizoen is nog lang en Ajax heeft al behoorlijk wat wedstrijden achter de rug.

Trots op de Ajacieden vandaag en de hele campagne...wat mooi...nog 1 wedstrijd tegen Bayern...en die ook winnen als het kan...of 0-0 gelijk...zodat we nr 1 zijn.

Vandaag was geen hoogstaande pot van Ajax, maar wel erg solide...geen risico genomen, en dat heeft goed uitgepakt.

Hopen dat PSV nog kan overwinteren in de EL, maar dat zal erg lastig worden vrees ik. Ajax weer een berg met geld extra...

Ik verwacht een leegloop, en hoop dat ze nu al eigenlijk bijna aan het inkopen zijn, want we hebben straks wel goede spelers nodig...

Heerlijk deze uitslag...en eindelijk weer eens door naar de knock-out fase....

Het was geen grootste wedstrijd, maar resultaat telt, zeker in de CL. En ze hebben het gewoon op eigen kracht bereikt. En hopen dat loting beetje meezit, finale zal waarschijnlijk te hoog gegrepen zijn, maar nog een rondje verder zou wel leuk zijn

Wat een dramatische wedstrijd.
Dit AEK Athene zou niet eens in het rechterrijtje staan in Nederland. Wat een dramatisch elftal is dat.
AEK kom de bal niet eens 3 keer naar elkaar overspelen. Je kan wel zien waarom ze het zo slecht doen in eigen land.

27 november 2018 om 21:45

Was de azijn weer goedkoop ? Kan mij dat nou schelen begin je reactie is gewoon met gefeliciteerd Ajax eindelijk weer eens een Nederlandse club bij de laatste16 , maar dat krijg je zeker niet uit je mond maar wel wat was aek slecht pff

27 november 2018 om 23:02

Ik geef mijn inhoudelijke onderbouwde mening over de wedstrijd. Heb jij nog een mening over de wedstrijd of blijf je dit topoc vervuilen met off topic opmerkingen?

Aek Athene heeft eem dramatisch elftal en is van het niveau Excelsior.
Ik vond Ajax ook niet goed spelen en eigenlijk gewoon slecht.
Ik denk niet dat er een treffer was gevallen als die speler geen dom hands maakt.
Ajax speelde traag en inspiratieloos zonder diepgang. Frenkie de Jong bleef maar lopen met de bal. Ik vond het eem dramatische wedstrijd.

28 november 2018 om 07:51

Ajax speelde prima. Rustig en zonder paniek. Ajax hoefde ook helemaal niet. En toch winnen ze met gemak in een uit wedstrijd in Europa.
Is ook de laatste keer dat ik op je reageer, want je lult zoals wel vaker, gewoon uit je nek.

28 november 2018 om 08:32

(ajaxusa)
ik neem aan dat je niet op mij reageert , maar op Bombarena99

Ik weet niet of het nog relevant is dat ik Feyenoord supporter ben, maar wat een waanzinnige prestatie zeg!

27 november 2018 om 21:01

Wat maakt het uit man, kom er lekker bij, we zijn nu toch allemaal voor Ajax. Zolang het voetbal niet binnenlands word gespeeld ben ik altijd voor de NL Clubs. Top prestatie!

Heb de wedstrijd niet gezien en kan daar dus niet over oordelen, maar wat een prestatie! Geweldig gedaan Ajax! In de CL bestaan geen makkelijke poules, dat maakt het extra mooi. Goede reclame voor het Nederlands voetbal en natuurlijk lekker voor de ranglijst! Nu nog hopen op een gunstige loting en wie weet halen jullie nog wel een ronde of 2, het is jullie gegund!...

...Zolang jullie de ED maar aan ons laten, proberen wij het volgend jaar weer in de CL

27 november 2018 om 21:18

Als we de CL winnen vind ik het geen probleem.

27 november 2018 om 21:29

Heel goed Perpsv! In Europa zijn we een, maar de Eredivisie gaan we jullie niet gunnen

Wat maakt het uit hoe je het doet tegen dit ingegraven team, we zijn er weer bij. Oh man man man ik was tien of 11 toen Ajax voor het laatst mee deed toen tegen Inter, nu ben ik 24 en mag ik het eindelijk weer mee maken. Hopen op een team waar we een beetje tegen kunnen spelen en mee doen, maar anders is het al hartstikke mooi, ik ben trots.

Ajax beter dan Chelsea en Spurs/inter? Nee maar zonder grappen, gefeliciteerd Ajacieden! Hopen op een gunstige loting. Schalke, Roma, United moeten in de volgende ronde best te pakken zijn. Anders wordt het een lastig verhaal.

Ik heb me trouwens lopen ergeren aan de commentator van Veronica die de laatste wedstrijd tegen Bayern de hele tijd afstempelde als voor spek en bonen, terwijl het gewoon een essentieel duel wordt om plek 1. Misschien dat hij snel tevreden is met een overwintering, gelukkig is De Ligt dat niet: die begrijpt dat je misschien nog hogere ogen kan gooien als je een eerste plek pakt en een relatief makkelijkere route naar de volgende ronde(s) kan bewandelen.

Zoals ik al verwachtte was het een intense zaadpot, 1 team wat niet wil/niet kan en 1 team wat daar doorheen moet zien te voetballen. Gelukkig wel gewoon de 3 punten gepakt, we zijn de enige die Uefa punten scoren dit seizoen en dus is ieder punt cruciaal.

We kunnen prima nog eerste in de groep worden, als Bayern gelijk speelt tegen Benfica staan we weer eerste en zouden we thuis aan een gelijkspel genoeg hebben, als Bayern wint van Benfica dan zullen we thuis moeten winnen en dat is tegen dit uit vorm zijnde Bayern ook niet ondenkbaar.

Nog 7 wedstrijden te gaan mannen en dan zijn we kampioen :P wat een avond zeg, trots op de manschappen!

27 november 2018 om 21:29

Lekker vooruitzicht he, weer eens de treble winnen. ;-)

28 november 2018 om 00:41

7? De finale spelen we dan niet meer? Of je telt Bayern thuis al niet meer mee....😏

28 november 2018 om 17:41

hahaha die was ik inderdaad vergeten, maar die maakt niet uit, we pakken ze met 4-0!

Ik heb de eerste helft een matig ajax gezien maar dat maakt een goed resultaat niet slechter. Doen het gewoon goed genoeg tot dusver in europa

Zo Athene weet ook weer waar ze staan. Met 5 keer achter elkaar niet verloren te hebben moeten we toch concluderen dat Ajax wel wat meer uitdaging nodig heeft. Maar misschien gaan we dat in de volgende ronde meemaken.

In zijn eerste 24 wedstrijden voor Ajax was Tadic direct betrokken bij 22 goals door middel van een doelpunt of een assist.
Wat een topprestatie van deze topaankoop!

Geen beste wedstrijd, maar toch netjes binnen gehaald. Waar het vroeger toch altijd zenuwlijden was in dit soort potjes maakt dit Ajax een super solide indruk. Benieuwd wat er mogelijk is tegen Bayern ..

Na vijf wedstrijden gespeeld en nu al geplaatst voor de volgende ronde van de CL, hoe geweldig is dat! De wedstrijd zelf was niet zo best, maar ook eigenlijk geen moment in gevaar geweest. Ziyech met zijn creativiteit werd nodig gemist, al was het ook niet makkelijk geweest tegen het zeer verdedigende Aek.

Enige smet op de wedstrijd zijn toch wel de ongeregeldheden op de tribunes. Niet dat sommige Ajax supporters nou zulke lieferdjes zijn, maar die van AEK gingen echt veel te ver. Onbegrijpelijk dat die gasten zo dicht bij het uitvak konden komen, en met wat ik begreep ook nog molotov cocktails of iets in die richting.... En dan nog de ME die er bovenop duikt.

Ik snap niks van mensen die kritiek hebben op het spel van gister. Ajax is - terecht - heel zakelijk gebleven. Je speelt tegen een ploeg die alleen maar inzakt en er probeert op de counter uit te komen terwijl je zelf aan een gelijkspel genoeg hebt. Dan is het prima om zoals Ajax gedaan heeft gewoon rustig te blijven en je kans af te wachten. En dan zo’n Derksen die na de wedstrijd extreem negatief is over Ajax. Enige Nederlandse club die overwintert, 11 wedstrijden ongeslagen in Europa, eerste NL e club sinds 5 jaar die de 2e ronde CL haalt; waar heb je het dan over? En dan AEK bestempelen als ‘rechterrijtje eredividie’. Typisch Nederlandse arrogantie: AEK is de kampioen van Griekenland en daar traditioneel de derde club. Als je naar de coeeficient kijkt kun je - spijtig genoeg - concluderen dat de Griekse en Nederlandse competitie elkaar niet zoveel ontlopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren