Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax heeft ‘goud’ in handen: ‘Over één of twee jaar Engeland of Spanje’

Laatste update:

Ajax maakte woensdag de zomerse komst van Nemanja Gudelj officieel. De middenvelder, 23 jaar, komt vanaf 1 juli voor de contractueel vastgestelde afkoopsom van zes miljoen euro over van AZ. Volgens Jeffrey van As, voormalig technisch directeur van NAC Breda, zal de Amsterdamse club echter niet lang kunnen genieten van de Servisch international.

/

Neno maakt over één of twee jaar de overstap naar een grote club in de Premier League of Primera División”, zo verzekert Van As in gesprek met Voetbal International, ondanks het vijfjarige contract van Gudelj met Ajax. "Welke middenvelder maakt tien doelpunten in een seizoen? Ja, Georginio Wijnaldum. Dat is, naast Nemanja, de enige.”

“En geloof me, met zijn mentaliteit blijft hij zich ook de komende jaren nog geweldig door ontwikkelen. Ajax heeft met hem goud in handen”, claimt Van As. NAC verkocht Gudelj twee zomers geleden aan AZ. Dankzij het doorverkooppercentage in de overeenkomst met AZ brengt Gudelj de Bredase club in totaal een kleine drie miljoen euro op.

Denk jij dat Nemanja Gudelj uiterlijk twee jaar bij Ajax zal blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij zich zo blijft ontwikkelen wordt hij een echte topper! Kan hij niet naturaliseren tot Nederlander? Ik zie hem graag spelen. Sterke fysieke en tactische speler. Goed gedaan Ajax!

7 mei 2015 om 07:11

Nee vorig jaar was daar sprake van en wilde hij ook wel voor het nl elftal maar van Gaal selecteerde hem niet en hij ging voor Servië, overigens kon hij toen ook voor Bosnië Herzegovina uitkomen

7 mei 2015 om 07:14

Heeft al 9 interlands gespeeld voor Servië, dus nee, dat is niet mogelijk.

7 mei 2015 om 11:32

Behalve als het alleen vriendschappelijke interlands zijn, dan kan het maar ik verwacht van niet...

Van As, Immers scoort er doorgaans ook 10. Dus jouw stelling klopt niet. Spreekt overigens voor zich dat Gudelje een veel betere speler is dan Immers.

7 mei 2015 om 09:09

Chery ook en Klaassen als ie op aanvallende middenvelder speelt.

7 mei 2015 om 12:04

Vejinovic ook, Ziyech ook, Stans ook, dus hij is wel slim. Immers heeft trouwens dit jaar maar 7 gemaakt in plaats van 10.

7 mei 2015 om 09:11

Velddoelpunten. Immers bakt er helemaal niks van. Vooral dit jaar niet

7 mei 2015 om 09:31

In de seizoenen dat ie er 10 of meer had, zaten daar veel penalties bij.

7 mei 2015 om 11:04

Neemt Gudelj geen strafschoppen dan? Daarnaast heeft Immers vorig jaar geen enkele strafschop genomen..

7 mei 2015 om 09:39

Hij heeft er een keer een paar gemaakt man lul niet..pff immers

Laten we het eerst allemaal maar even afwachten. Spelen en slagen bij Ajax is een stuk lastiger dan bij NAC of AZ. Gudelj zou niet de eerste zijn die bezwijkt onder de druk.

De enige? Volgens mij heeft Chery er ook 14 gemaakt in alleen al in de competitie. Die Gudelj is wel een goede trouwens. Harde werker en scoort makkelijk. Hopen dat hij die lijn kan vasthouden en niet meegaat in het slechte spel van Ajax van na de winterstop.

7 mei 2015 om 09:24

Chery speelt met Groningen niet een 433 formatie he

Ik denk dat dit een van de betere aankopen van ajax is de laatste jaren.
Hij zal ajax zeker sterker maken hij kan wat verdediger spelen Klaassen kan weer met de punt naar voren.
Ik verwacht mog wel 1 of 2 grote aankopen met de miljoenen die ze hebben.

Misschien ben ik de enige die huiverig is.... Denk dat hij het wel in zich heeft, maar je moet ook een beetje geluk hebben.

Straks staat er wel een dynamisch en conditioneel sterk middenveld bij Ajax met Gudelj, Klaassen en Bazoer.

Benieuwd waar Sinkgraven gaat spelen

7 mei 2015 om 09:12

Ik ben ook huiverig hoor, je bent niet de enige. Ik heb al weken een soort Theo Janssen gevoel bij deze transfer. Kan voetballend prima het niveau aan, maar denk dat hij gewoon niet goed in de ploeg past. En een middenveld met Gudelj, Bazoer en Klaassen is idd dynamisch en conditioneel sterk, maar je mist imo toch creativiteit, toch iets waar Ajax meer van afhankelijk is dan van dynamiek. Een dynamisch middenveld zie je vaak bij teams die op de omschakeling spelen, Ajax speelt vooral op balbezit, dan heb je meer aan creatieve spelers die een wedstrijd open kunnen breken in de kleine ruimte. Imo moet Ajax daarom altijd met een Sinkgraven of een Andersen spelen, dus zal Bazoer hoogstwaarschijnlijk op de bank belanden (imo staat Klaassen als eerst op het wedstrijdformulier namelijk). Jammer, want ik denk dat Bazoer volgend jaar al verder kan zijn dan Gudelj, mits hij volgend seizoen veel in de basis staat.

Wat een onzin praat van As. Gudelj heeft voor 5 jaar getekend en is dus de komende 3 jaar onbetaalbaar , mocht hij zich echt zo enorm goed gaan ontwikkelen.

7 mei 2015 om 09:17

Wat een onzin praat Kohaku. Niemand in de voetbalwereld is onbetaalbaar.

7 mei 2015 om 17:23

Inderdaad.. Niemand is onbetaalbaar maar hij praat zeker geen onzin. De eerste jaren is hij praktisch onbetaalbaar maar heb zo een gevoel dat je dat liever niet wilt horen

Ik denk dat we de woorden van iedere voormalige nacbestuurder, gelet op het fantastische beleid dat daar de afgelopen 20 jaar is gevoerd, wel met wat korreltjes zout mogen nemen.

dat mag ook wel...na 25 miljoen verlies op transfers vanuit alkmaar :-)

iig mooie aankoop, ik hoop dat hij het waar maakt.

Ik dacht aanvankelijk hetzelfde over Gudelj. Maar nu een type als Jeffrey van As het zegt, begin ik er aan te twijfelen... Meestal komt er namelijk weinig zinnigs uit die vent.

Wat ik nog veel knapper vind is die tighadouini in een flutelftal( sorry NAC fans,)linksbuiten 13 x scoren of 16 x
Hopelijk blijft NAC er wel in en kunnen ze t team wat versterken dat is toch zo'n club die je liever in de eredivisie ziet dan de Jupiler league

Ach zijn wel meer middenvelders met 10 goals. Kijk naar ziyech.

Als Klaassen op zijn normale positie speelt, maakt hij er ook wel minstens 10 hoor.

Ziyech heeft 11 doelpunten

Gudelj is echt een enorme hype. Gewoon een goede speler voor de Nederlandse competitie maar daar houdt het dan wel bij op momenteel. Geef hem eerst eens een jaar de kans bij Ajax voor we weer over buitenlandse top competities gaan praten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren