Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax gaat met uitshirts in bijzondere kleur nieuwe seizoen in

Laatste update:

Ajax en adidas hebben donderdag de nieuwe thuis- en uitshirts voor de recordkampioen voor het aankomende seizoen gepresenteerd. Vooral het uittenue is een opvallende verschijning: Ajax zal zijn wedstrijden buiten de Amsterdam ArenA gaan spelen in de kleur Solar Green.

Ajax meldt op de website van de club dat op verzoek van de technische staf onder leiding van Frank de Boer is gekozen voor een licht uittenue. De kleur die is gekozen, springt direct in het oog. Onderaan het shirt is, met het Amsterdamse rood/zwart, een effect gecreëerd waardoor het lijkt alsof twee shirts over elkaar heen gedragen worden.

Bij zowel het thuisshirt als het uitshirt kunnen de mouwen worden omgeslagen, zodat het rood/zwart van de Amsterdamse vlag zichtbaar wordt. Op de linkermouw zitten ook drie witte Andreas-kruizen, waardoor het effect van de aanvoerdersband ontstaat. De tenues zijn per direct te bestellen op de website van Ajax.

Ajax heeft zijn nieuwe shirts voor het aankomende seizoen gepresenteerd en vooral het uitshirt is een bijzondere creatie... Wat vinden jullie ervan?

(Fotos van AFC Ajax)

Posted by voetbalzone on donderdag 25 juni 2015

Wat vind je van het uitshirt van Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

lekkere schutkleur zodat je je medespelers minder snel vanuit je ooghoeken ziet...

25 juni 2015 om 18:24

Dit kan nog wel eens een probleem zijn ja..

25 juni 2015 om 18:37

Dat geldt dan natuurlijk ook voor de tegenstander. Glas is half vol.

25 juni 2015 om 19:30

Als je aanvallend wilt spelen is elkaar makkelijk vinden belangrijker dan verschuilen voor de tegenstander..

25 juni 2015 om 20:19

@ Tubes

Als je zelf op het voetbalveld staat is dit juist één van de kleuren die het makkelijkste te zien is. Kij kbijvoorbeeld maar naar het oude shirt van Barcelona dat een vergelijkbaar groen was. Juist omdat het ongelofelijk verschilt van achtergronden, tegenstanders en lichaamskleur is het een ongelofelijk opvallend shirt. Juist omdat de contrasten zo groot zijn met de andere natuurlijke kleuren in het stadion.

Nou ja, dan vallen ze tenminste wel op als ze in het donker spelen, nondeju wat is dat een fel groen zeg.

Zo groen als het elftal zelf.

25 juni 2015 om 19:23

@ maybe

Hehehehe die vind ik leuk verzonnen.
Het shirt is wel erg fel, iets te fel als je het mij vraagt en het rood/zwart/rood aan de onderkant van het shirt vind ik vloeken met dat fluoriderende gifgroen.

De tieners zullen het wel leuk vinden en helaas word daar zo´n beetje alles tegenwoordig op afgestemd, hopelijk krijgen we ooit nog eens fatsoenlijke shirts (uiteraard met oud logo). Wat ze met het uiteinde van de mouwen gedaan hebben vind ik dan wel leuk en origineel.

26 juni 2015 om 02:19

Puur uit nieuwsgierigheid waarom denk je dat de tieners het leuk zullen vinden?
Vind het persoonlijk spuuglelijk en ben ook een tiener.

26 juni 2015 om 08:21

Afca

Het thuis trainingspak en tenue is wel gaaf! Ga ik zeker halen ook!
Zwart met rood, zoals het hoort! Het uittenue is een drama....

27 juni 2015 om 15:08

@ Simonajax(l)

Ik had het ook iets wat moeten nuanceren, mijn excuses daarvoor. In plaats van generaliseren had ik de meeste moeten zeggen.

27 juni 2015 om 15:21

@ ajaxf1

Afgezien van die steriele smurf (sorry, ik vind het huidige Ajax logo spuuglelijk) en de Adidas strepen zul je mij ook niet horen klagen over het thuis tenue of het thuis trainingspak. Dat ademt Ajax uit, maar van dat gebleekte kermit de kikker groen van het uit shirt krijg ik echt de kriebels, maar ook het rood, zwart, rood onderop vloekt erop los in in deze samenstelling.

Ik vind het uitshirt van dit jaar tsja........opvallend!
Van mij hoeven al die felle kleurtjes persoonlijk niet.

25 juni 2015 om 18:48

Zegt de roze panter....

25 juni 2015 om 19:32

Ben ik de enige wie het helemaal niets kan schelen in welke shirts ze voetballen?

25 juni 2015 om 20:35

Daar lijkt het wel op

25 juni 2015 om 23:00

@pdb4: ik was ook zoals jij, maar toen ik eenmaal de grens passeerde van 5000 gelezen berichten van meningen over shirts, ben ik eraan mee gaan doen. Nee serieus, ik kan mooie en lelijke shirts moeilijk onderscheiden, maar sinds de Markerstiftgeneratie is mijn afkeerorgaan wel vaker gaan jeuken

25 juni 2015 om 20:38

Inderdaad, ik vind die felle kleurtjes ook niets.

Ajax heeft toch wel een patent op lelijke uitshirts. De laatste echt mooie die ik me kan herinneren zijn die babyblauwe. Maar dit is natuurlijk een kwestie van smaak.

25 juni 2015 om 18:23

Dit is ook de minste in jaren. Afgelopen jaren viel het wel mee, viel niet tegen en niet mee, maar dit is een beetje overdreven. Wel mooi zijn de mouwen die het stadslogo van Amsterdam kan tonen.

25 juni 2015 om 19:45

Net zo erg als dat GAY roze shirt van vorig jaar

25 juni 2015 om 21:30

2 jaar terug

25 juni 2015 om 22:25

Blijkbaar is niet iedereen zo bekrompen en onzeker als jij, ik heb heel veel mensen in dat shirt zien lopen...

25 juni 2015 om 18:24

Hebben inderdaad heel vaak hele lelijke shirts de laatste tijd. Ik vond dat zwart/rode tenue van een aantal jaar geleden ook mooi. Gewoon de kleuren van Amsterdam ipv een markeerstift kleur.

25 juni 2015 om 18:48

Dat zwarte uitshirt van het seizoen 2009/2010 was wel mooi, met die rode randen. Dit is echt afschuwelijk.

Ik vind die uitshirts lelijk. De kleur op zich had misschien net nog gekund, maar die onderste rand is echt afschuwelijk in mijn ogen.

Valt wel op, vind het niet lelijk.

Jeetje wat verrassend. Nog nooit eerder gezien dat Uitshirt

25 juni 2015 om 22:46

Klopt, dat is ook het nieuwe uitshirt van Ajax.....

Ik vind het uit-shirt echt verschrikkelijk. Hoe hebben ze dat ooit kunnen accepteren? Ze hebben echt wel mooie uit-shirts gehad in het verleden, maar dit is echt vreselijk.

Het idee om er een Amsterdamse touch aan te geven is leuk, maar zo'n zwart rode balk onderdaan een groen shirt ziet er niet uit. Dat vond ik bij het zwarte PSV shirt met de verticale blokjes balk van de Brabantse vlag, veel en veel mooier.

25 juni 2015 om 18:37

Dat is gewoon het template van Adidas dit jaar. Elk team heeft dit wel op clubs als Southampton na met die rood witte strepen.

25 juni 2015 om 18:51

Klopt. Volgens mij krijgen ook alleen de echte topclubs keuze in het maken van hun shirt. Daarom is PSV ook naar Umbro gegaan. Kijk bijvoorbeeld dat laatste tenue van Psv, die paarse en dan naar het tenue van Manchester City. Precies hetzelfde.

25 juni 2015 om 18:59

Precies Farewellshirt was eerder 'wij willen een keer geld over de rug van supporters verdienen shirt' van Nike. Toch vond ik de meeste shirts van PSV wel mooi hoor, zeker de jubileumshirts.

25 juni 2015 om 19:04

Sowieso vind ik al die templates maar niks. Snap best dat adidas en nike niet voor elke club een compleet nieuw ontwerp kunnen maken, maar het is wel heel erg eenheidsworst laatste jaren. Ik zie merken als umbro, lotto, kappa en diadora ook steeds meer verwijnen.

25 juni 2015 om 19:11

Ja, beide jubileumshirts heb ik ook in de kast liggen. Daarvoor was vooral dat Brabands getinte shirt, rood met witten blokjes op het zwarte shirt erg mooi. Gelukkig krijgen we nu met Umbro wel gepersonaliseerde shirts en kost het shirt ook weer iets minder.

26 juni 2015 om 07:36

Ik had het niet verwacht maar ik moet zeggen dat ik dit seizoen jaloers ben op het feit dat jullie Umbro hebben. Het uitshirt van psv vind ik gewoon mooier dan deze troep. Vind het er zo goedkoop uitzien! Vooral die band onderaan doet zo ouderwets aan! Ik koop normaal elk jaar wel een aantal artikelen van Ajax maar dit jaar sla ik over !

25 juni 2015 om 18:51

Nu weet je waarom je met je shirt in je broek moet spelen

Adidas produceert altijd wel een merkwaardig design. Je kan het mooi vinden of juist lelijk. Brengt in ieder geval wat meer leven dan bijvoorbeeld een standaard Nike design. Ik ben er dit keer niet weg van.

25 juni 2015 om 18:39

Serieus? Dit is ook gewoon het standaard Adidas design, alleen een ander kleurtje. Echt knap ontworpen zeg..

Dat uit shirt heeft wel wat weg van een keepers shirt, verder opzich niet lelijk maar die rand onder op vind ik er niet echt bij passen.

Misschien kunnen ze een comp. oprichten voor lelijkste Uit-shirt
Feyenoord doet lekker mee.

25 juni 2015 om 18:51

Wel lekker vrolijk allemaal. Heerenveen doet ook mee met een rood-blauw uittenue..

Persoonlijk vind ik het niet zo erg lelijk. Ben an sich geen voorstander van de felle kleurenhype maar dan oogt dit in elk geval nog tamelijk mat en egaal. Ben al lang blij dat er nog nog ergens een roze hoek uitsteekt of iets dergelijks. Vond die van afgelopen jaar persoonlijk ook een stuk lelijker.

Vind het een mooi shirt,behalve die strepen aan de onderkant.

Shirt opzich vind ik ook niet lelijk..maar waarom dan dat zwart rode onder op t shirt .. dat verpest het een beetje

Dit shirt is echt een grove schande. gadverdamme wat lelijk weer. Niet alleen de spuuglelijke gifgroene kleur is een doorn in het oog, maar die zwart/rode band onderop gaat natuurlijk helemaal nergens over, het vloekt gewoon als de pest.

Adidas heeft kennelijk geen zin meer moeite te doen, ze recyclen de afgelopen jaren de shirts gewoon, het begon met lichtgevend geel/donkerblauw, opgevolgd door gifgroen/donkerblauw en roze/zwart en dit seizoen kwamen ze weer uit bij lichtgevend geel/donkerblauw (wat feitelijk vrijwel het zelfde shirt was als de eerste keer) en nu zijn ze weer bij gifgroen aanbelandt. Dat maakt het makkelijk om te voorspellen wat we volgend jaar weer krijgen, dat zal wel weer knal roze zijn!

En dat logo, afschuwelijk werkelijk, hoe haal je het in je hoofd om het logo zwart te maken met witte lijntjes die je nauwelijks ziet en ook gewoon de 3 sterren er zwart op te drukken?!? Dat gaat echt nergens over!

Nee, als je dit shirt koopt moet je wel kleurenblind zijn en ik als Ajacied vind het echt een grove schande dat Adidas m'n club voor de zoveelste keer opzadelt met het aller lelijkste uitshirt van de eredivisie, dat staat nu al vast. Heel even leek het Feyenoord te worden, want dat shirt is ook werkelijk waar te lelijk voor woorden, maar het is ze toch weer gelukt om die eervolle titel naar Amsterdam te halen, want man, man, man, man ,man, wat is het een Spuuglelijk shirt!

25 juni 2015 om 18:36

Ik vind het een mooi shirt. Alleen de rode lijn onderaan moet weg ja. Die past niet bij de rest.
Van mij mogen ze dit shirt aan mijn club geven.

25 juni 2015 om 18:41

Met alle respect, maar dan heb je echt geen smaak. Het is ook nog eens voorspelbaar en fantasieloos aangezien ze qua kleurstelling de afgelopen seizoenen in herhaling vallen!

25 juni 2015 om 19:15

@voetbal Schoen
'met alle respect, maar dan heb je echt geen smaak.' Waar is dat respect dan?

25 juni 2015 om 19:23

Dat ik respect heb voor zijn mening, maar deze totaal niet deel. Respect hebben kun je op vele manieren, dat wil niet zeggen dat je 'ja' en 'amen' moet zeggen, ook als je kritisch bent kun je respectvol blijven. Zo moeilijk is dat niet toch?

25 juni 2015 om 22:13

Ik volg Ajax totaal niet en ik weet niet welke uitshirts ze de afgelopen jaren hebben gehad.

Iedereen heeft z'n eigen mening. Nogmaals ik wil best ruilen 😄.

*Trouwens misschien heb jij geen smaak en ik wel. 😉

25 juni 2015 om 21:53

Ik vind het uit shirt van feyenoord nog lelijker hoor. Zonder die zwart rode lijn onderaan vind ik er niet zo lelijk.

Het lijkt wel of de rode baan op het thuisshirt elk jaar breder wordt. In de jaren '70 was die baan in ieder geval veel smaller.

Het is niet het mooiste uitshirt maar ik vind hem ook zeker niet lelijk

Als ze maar de titel pakken.

Prima shirt. Zwart van logo's had overigens wit mogen zijn.

Lelijke shirt, persoonlijk houd ik van symmetrie. Daarnaast past het rood zwarte totaal niet bij het groen en om nog maar te zwijgen om die soort van aanvoerdersband (belachelijk). Maar achja uiteindelijk zullen ze het ook in de shirts moeten kunnen gaan doen volgend jaar

Wat een verschrikkelijk shirt. Het wordt elk jaar erger, ik ben benieuwd waar ze over 5 jaar mee komen. Doe mij maar een retro shirt, vind ik prachtig.

Maar dit shirt was al een tijd bekend toch? Was dus gelekt maar niet officieel? Ik dacht dat het al bekend was..

25 juni 2015 om 18:47

Adidas vond het te voorspelbaar worden om Ajax in de laatste uitwedstrijd van het seizoen in het nieuwe shirt te laten spelen. Nu blijkt wat de werkelijke reden is, ze konden er niet tegen dat het shirt al was uitgelekt!

En godsamme wat is het lelijk, onvoorstelbaar dat er iemand is die dit goedkeurt, ik kan je zo 10 mooiere alternatieven voorschotelen en ik ben niet eens een kenner op kleding gebied. Geeft maar weer eens aan hoe lui en ongeinteresseerd ze zijn, ze nemen hun job totaal niet serieus anders kom je wel ieder jaar met iets nieuws ipv steeds in herhaling te vallen met die afschuwelijke lichtgevende kleuren!

Afschuwelijk... Die kleur groen is sowieso al heel lelijk, maar die donkere banen aan de onderkant maken het nog erger. En dan dat logo in het zwart?

Ajax en Feyenoord hebben allebei hele karakteristieke, herkenbare thuisshirts met veel traditie. En daar mogen ze trots op zijn. Waarom dan niet ook een uitshirt dat wat meer traditie uitstraalt? Van Ajax vond ik bijvoorbeeld dat uit-shirt uit 2006-2007 mooi, met het rood en zwart van het stadswapen van Amsterdam. Dit nieuwe shirt lijkt meer op zo'n fitness-shirtje...

Vind het wel een gaaf shirt! Vd week even langs de fanshop. Leuke shirts dit seizoen!

En gelukkig niet dat oude logo, maar gewoon het juiste logo.

25 juni 2015 om 18:48

Of je bent een trol, of je bent kleurenblind. Het juiste logo zoals jij het noemt heeft een witte achtergrond, zwarte lijnen en een rode baan eromheen, dit is gewoon een zwarte vlek op je shirt.

25 juni 2015 om 20:51

@ Rutgerrr

Het juiste logo ? De meerderheid van de supporters hebben helemaal niets met die steriele smurf. Dat jij het huidige logo mooi vind moet jij weten, maar dit logo straalt niks uit waar Ajax voor staat. Al past die steriele smurf wel goed bij het Ajax sinds de invoering van dat lelijk gedrocht; veel intern gedonder en bagger voetbal. Wat helaas nog een laatste middelvinger is als reminder van het ziekelijke ego Coronel.

Niet echt lelijk. Die baan onderin is echter niet zo super..

Dit gaat wel problemen opleveren bij de beamerschermen met minder kleurdiepte..

Wel grappig hoe extreem mensen reageren op een shirt... 'Belachelijk' 'verschrikkelijk' 'afschuwelijk'. Ik vind het niet heel mooi, maar die krachttermen die hier worden gebruikt vind ik nogal overdreven.

25 juni 2015 om 19:00

Mag je overdreven vinden, maar ik vind het echt afschuwelijk lelijk. En de grootste consternatie ontstaat vooral omdat dit ieder jaar het zelfde liedje is en ze kennelijk maar kunnen kiezen uit drie basis kleuren, namelijk lichtgevend geel, gif groen of knal roze!

Als je zo weinig afwisseling doorvoert dan komt het nogal ongeinteresseerd en lui over, kom eens met iets nieuws en geef de mensen gewoon een mooi shirt! Het trainingstenue wat ze dit jaar hadden met het rood, wit en blauw erin was gewoon een mooi shirt, waarom is dat niet het uitshirt geworden dan?

Volgens mij heeft Adidas een kind van 3 jaar een kleur laten kiezen. Dat ze het toch bij normale kleuren en vormen houden. Die band onderin maakt het er zeker niet beter op. Als ze gewoon alles wit hadden gedaan, zoals bij de hals en mouwen, en dit ook nog met de bedrukking hadden gedaan had het er wellicht nog enigszins uitgezien.

t lijken wel limoenen

Stel je eens voor:
"Feyenoord -Ajax en beide in het uitshirt."
Ik zou spontaan mijn tv op zwart wit zetten !
Btw ook PSV is afschuwelijk !
Als je op uitshirts kunt degraderen, vlogen ze er alle drie uit !

25 juni 2015 om 18:59

Kunt = zou kunnen

25 juni 2015 om 19:02

Helemaal mee eens, als Feyenoord en Ajax tegen elkaar zouden moeten spelen in hun uitshirts dan denk ik dat je TV ontploft, die kan het helemaal niet aan!

Kies dan voor of alleen witte accenten of alleen maar zwarte accenten, dit is een hele slechte mix van beide...

Jammer had na 3 jaar wel weer gehoopt om een mooi uit-shirt, die van vorig jaar was ook al hetzelfde als 3 jaar geleden. Vraag me weleens af wie er verantwoordelijk voor is. Dit kan toch niet meer..

weet je wat ik mij afvraag.... Hoeveel mensen kopen dit shirt voor het einde van het seizoen terwijl ze het nu letterlijk afkraken. Een positieve Ajax supporter is hard te vinden tegen woordig.. Het is een cool shirt, gewaagd en gedurft . Als barcelona dit shirt had sliepen ze er zelfs in.. hahah. zegt genoeg.

Ik vind het werkelijk waar echt een spuuglelijk, en dan echt spuug en spuuglelijk shirt. Dat markeerstift groen kan echt gewoon niet en dan ook nog eens zo'n lelijke band eronder.
Het inloopshirt is vele malen mooier.

25 juni 2015 om 19:25

Ook dit jaar was dat het geval, dat trainingstenue met rood, wit en blauw was erg mooi, in tegenstelling tot weer lichtgevend geel met donkerblauw, wat we drie jaar terug ook al hadden!

Ajax en Adidas zijn kennelijk op de lichtgevende toer en daar zal niet van afgeweken worden, hoe lelijk het shirt ook wordt, het moet en zal lichtgevend zijn! Daarom kunnen we nu ook al voorspellen dat het volgend jaar weer roze wordt...

25 juni 2015 om 20:51

Zou niet verrassend zijn, de kleurenset markeerstiften raakt namelijk aardig op zo.

Gaaf kleurtje. Ik houd wel van een beetje fel. Hoop ook steeds dat Vitesse eens met zoiets komt. Alleen jammer van de rood zwarte band onderaan. Ik snap dat dat voor amsterdam staat, maar het past niet bij de rest

25 juni 2015 om 21:20

paar jaar geleden (ondertussen is die persoon al vriendelijk bedankt) had iemand bij jullie het idee om in roze shirts te gaan voetballen..gemiste kans dus

26 juni 2015 om 14:37

Jij bedoelt zeker de shirts met yes yes?

Ik zou het iig wel tof vinden, maar veel van mijn mannelijke medesupporters krijgen dan denk ik een woedeaanval haha

Spuuglelijk dit shirt.

Sorry ik vind m zwaar lelijk

Tja denk dat ze oa bij de clubs met geel in het tenue een andere shirt moeten dragen
Bijv het mooie Geel/zwart van de mooiste club in Limburg
Roda Jc Kerkrade

25 juni 2015 om 19:42

In die wedstrijden kunnen ze het thuisshirt dragen.

Wie dit bedacht heeft mag zich voor eeuwig schamen.

Voor mensen die momenteel werkloos zijn....... Er is sinds kort een vacature bij Adidas vrij voor de afdeling design.

25 juni 2015 om 20:34

@ Hootch30

Voor die lelijke strepen ontving Ajax meer geld, eigenlijk zouden we nu ook meer moeten krijgen nu het shirt nog meer gemutileerd word.

Ik vraag me altijd af wat voor soort mensen met welke gedachten zo'n lelijk shirt maken.
Hoe kan iemand hier een akkoord op hebben gegeven, ongelofelijk.
Zo'n grote club en dan komen ze met zulke lelijke shirts.
Alsof ze geen shirts willen verkopen lijkt wel.

25 juni 2015 om 20:28

@ Setto

TDe jeugd zal het wel mooi vinden, daar word helaas zo´n beetje alles vandaag de dag op afgesteld.

Het is zo'n fel shirt dan kunne ze elkaar beter zien schieten ze nie naar de tegenstander vind wel vet shirt en thuis training 's pak is helemaal vet!!!

Zullen net marsmannetjes lijken zo.

Hondslelijk, zoals de laatste jaren vaker het geval is. Waarom allemaal van die gekke kleuren? Passen ze het tenue aan op de schoenen van spelers? Ik vind de sponsor overigens minder storend staan dan ik had gedacht, das dan weer een meevaller.

Ik vind hem wel mooi als 1 van de weinige mensen. Ook die band onderin.

De tegenstander komt niet bij van het lachen, tegen de tijd dat ze ervaan gewent zijn staan ze met 3-0 achter

vind het uitshirt van feyenoord juist meer bij ajax passen en deze groene van ons bij feyenoord..... kunnen we niet ff ruilen?

25 juni 2015 om 20:31

@ maatjegooner

Als dat zou kunnen graag zelfs, minus jullie logo natuurlijk. Nu ben ik ook niet zo kapot van jullie shirt maar daar zit tenminste nog een lijn in qua kleuren waardoor het toch nog fatsoenlijk oogt. Die boord aan de onderkant van ons shirt kan echt niet, alsof Adidas de overtreffende trap van "motherf!"#$cking ugly" wilde bereiken.

Dat ze niet is naar die uitshirts van argentinie kijken die zijn pas prachtig 👌

Lijkt op een shirt voor een andere sport zoals Volleybal of Korfbal. Heeft niets met Ajax te maken. Kansloze misser weer van Addidas.

Enorm lelijk, dat van Feyenoord is nog wel nice maar dit past niet bij Ajax vind ik. Dat rood-zwarte streepje aan de onderkant maakt het nog erger. Aan het thuistenue wordt gelukkig nooit zoveel veranderd

25 juni 2015 om 20:36

En ik snap natuurlijk dat dat rood-zwart voor de amsterdame vlag staat, bij het thuistenue is het ook wel mooi, maar met dat groene..

25 juni 2015 om 20:46

@ Ferdiligthart

Het thuis shirt is in mijn ogen ook al veel te veel bevuilt, oud logo vervangen door een steriele smurf omdat een oude kerel zijn fetisjisme van strakke lijntjes wilde bevredigen, en om het ego van Coronel te strelen. Dan hebben we nog die Adidas strepen die een ander bestuur voor een paar ton meer wel wilde accepteren, wat betreft pas het prima in de traditie bij Ajax om shirts te mutileren. Serieus, ik vraag me echt af hoe Ajax dit uit shirt heeft kunnen goedkeuren. Het ziet eruit alsof het een gebleekte Kermit de Kikker is.

Lang geleden speelde Ajax uit in helemaal rode outfit. Was erg mooi. Dit heeft niets met Ajax te maken. Gemiste kans.

Is een prima shirt, alleen jammer dat de broek ook groen is, was beter in het wit of zwart

Ajax heeft wel wat met markeerstifttinten de laatste jaren...

jammer dat het thuis shirt nog steeds verpest wordt door die achterlijke 3 strepen op de schouders..

In tegenstelling tot de meesten vind ik het juist wel een mooi shirt. Een lekker fel, fris kleurtje met uitstraling. Enig minpuntje vind ik dan wel de zwart/rode band aan de onderkant, omdat dit niet bij de rest past. Ik vraag me af wat de reden is dat de technische staf om deze kleur gevraagd heeft. Is het makkelijker om elkaar te vinden en zo sneller te combineren?

Ze vinden het afschuwelijk en lelijk, maar wanneer het seizoen is begonnen, hebben ze er allemaal 1 gekocht.

Waarom zijn die uitshirts van ajax altijd in van die felle kleuren, deze vind ik buiten die lijnen onderaan niet zo heel lelijk maar ze moeten echt stoppen met die fluoriserende kleuren....

Kleurencombinatie van het uitshirt vind ik wel tof. Heb wel net mijn ogen eruit gelepeld dankzij dat rood-zwarte randje onderaan, wat een verschrikking.

Thuisshirt is gewoon precies hetzelfde als 13/14

Ik zie geen foto's

Ik vind de kleur op zich niet erg, maar die rand onderaan vind ik verschrikkelijk. Daarnaast ben ik van mening dat de details gewoon één kleur hadden moeten zijn, en niet zowel wit als zwart.

Het valt niet mee om gave uitshirts te verzinnen zeg...

Felgroen is in ieder geval heel opvallend. Maar die rand onderaan het shirt, dat is toch wel heel vloekend en lelijk. Wie krijgt dit verzonnen ?

Verder vind ik dat Ajax altijd in het rood-wit moet spelen, dus ook uit als het kan (zoals tegen Vitesse, Heerenveen, Groningen, Excelsior, Graafschap, Cambuur, PEC Zwolle, Nec, Roda JC, Ado, Heracles). Pas als ze uit moeten tegen een tea dat in het rood-wit speelt, dan speel je in het uittenue. En in dat geval kun je ook best 2 jaar met zo'n lelijk uitshirt doen !

Na al die tijd heb ik er nog steeds moeite mee dat Adidas shirtsponsor is van Ajax. Voor mijn gevoel past dat niet bij elkaar, die drie strepen op een ajax-shirt. Ikzelf zou het prachtig vinden als Nike de shirtsponsor van Ajax zou worden, zeker nu ze gestopt zijn bij Psv.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren