Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax gaat er alles aan doen om één directe versterking te halen op deze positie

Laatste update:

Voetbal International heeft een update gegeven over de mogelijke in- en uitgaande transfers van Ajax in januari. Voor onder anderen Gastón Ávila ‘bestaan mogelijkheden’ om de Amsterdammers te verlaten, terwijl de club graag een nieuwe nummer 6 aantrekt om de as van kwaliteit en ervaring te voorzien.

Omdat Ávila dit seizoen al minuten maakte voor Royal Antwerp mag hij in januari niet overstappen naar een andere ploeg die parallel loopt aan de Europese competitie. De Saudische, Amerikaanse of Zuid-Amerikaanse competities zouden daardoor uitkomst kunnen bieden. “Daardoor ontstaan voor bijvoorbeeld Ávila, die ontevreden is over zijn situatie en weg wil, mogelijkheden om Ajax in januari alsnog te verlaten”, schrijft Tim van Duijn.

De Argentijnse back kwam pas acht wedstrijden in actie voor de Amsterdammers en hoeft in de tweede seizoenshelft ook niet op veel speeltijd te rekenen in de Johan Cruijff ArenA. “Tegelijkertijd zou hij marktwaarde moeten hebben, onder meer gezien zijn aandeel in de titel van Antwerp en omdat hij onderdeel uitmaakt van het Argentijnse Olympische elftal.”

Nummer 6
Ajax gaat zich in januari ‘inspannen’ om in ieder geval één directe versterking te halen voor de rol van controlerende middenvelder, zo valt te lezen. “Ajax mist daar kwaliteit, leiderschap en bovenal ervaring en ziet het versterken van die positie als het begin van de wederopstanding”, schrijft de clubwatcher.

“Hoewel Ajax meerdere opties in beeld heeft, is het de vraag of het überhaupt gaat lukken om kwaliteit aan de selectie toe te voegen. In de eerste plaats omdat er weinig geld beschikbaar is, maar ook omdat januari een maand is waarin clubs niet happig zijn op het wegdoen van spelers.” Ajax-supporters hoeven vanwege de financiële situatie van de club overigens niet te verwachten dat de club meerdere versterkingen gaat halen in de winterwindow.

Misehouy
De club wil tijdens het trainingskamp in Spanje van volgende week om tafel met Gabriel Misehouy. Het achttienjarige talent beschikt over een aflopend contract in de hoofdstad en mag vanaf 1 januari officieel in gesprek met andere clubs. “Als het aan Ajax ligt, maakt Misehouy deel uit van de toekomst. De Amsterdammers hopen hem tijdens het trainingskamp in Cádiz te overtuigen om bij te tekenen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geef mij eens 1 nr 6 met ervaring en niveau die naar Ajax wil komen nu. Precies, geen een die betaalbaar is. Dit wordt nog een lastige zoektocht.

29 december 2023 om 16:33

Marten de Roon, alleen is dat volgens mij wel een feyenoorder in hart en nieren. Normaal geen speler die bij ajax zou passen maar binnen dit ajax kan zo'n soort speler wel erg belangrijk zijn. Ajax wordt te vaak overlopen op het middenveld omdat geen enkele middenvelder denkt in balverlies, hierdoor komt de verdediging ook veel meer onder druk te staan. Of ajax zal een wisselspeler uit de PL oid voor een half jaartje kunnen huren. Vooral met het oog op het EK kan dat interessant zijn voor spelers die nu niet veel aan spelen toekomen

29 december 2023 om 16:42

Maar hoeveel volgers hier in Nederland hadden spelers als Martinez, Alvarez en Anthony in de smiezen voordat Ajax ze had gescout. Daar moeten ze het toch ook van hebben? Niet het halen van de bekende namen, maar goed opleiden en slim scouten.

29 december 2023 om 16:51

Alvarez en antony waren al best wel bekend hoor. Maar slim scouten is gewoon erg lastig zo rond de winter. Dan kan je beter slim scouten tot de zomer en eerst even iemand huren voor 6 maanden met oog op het ek etc

29 december 2023 om 16:53

1. Jordy Clasie?
2. Frederik Midsjo? 30 jaar, geen idee alleen hoe het met hem gaat...
3. Marten De Roon.

4. Waar niemand aan denkt: Philippe Rommens! 26 jaar... jeugdopleiding van Psv doorlopen. Laat bij Eagles wekelijks zien daar het niveau ontgroeit te zijn en heeft daar een leidende rol. Ziet het spel in ieder geval goed en is technisch vaardig. Geen idee hoe zijn persoonlijke eigenschappen zich verhouden tot een leidersrol bij Ajax, maar indien oke, zou ik het aan durven. Kost waarschijnlijk weinig... dus als je een gokje moet wagen, is dit mijn gok! Zeker niet mijn eerste keus, maar optioneel wel een Schone 2.0.

29 december 2023 om 17:06

Wel echt een goede speler rommens inderdaad. Maar de stap van go ahead naar ajax is wel echt groot.

29 december 2023 om 17:39

Met alle respect maar deze spelers brengen Ajax niet terug naar de top. De Roon is middelmaat en Clasie is een goede speler voor AZ maar niet van het niveau dat Ajax nastreeft. Rommens komt van de Eagles en heeft potentie maar vraag me af of hij veel kan toevoegen korte termijn. Geen speler die er direct zal staan.

30 december 2023 om 01:33

Clasie was een half jaar geleden nog Oranje materiaal maar niet goed genoeg voor het niveau wat Ajax nastreeft. Moet niet gekker worden hier.

30 december 2023 om 07:45

En nog steeds zal die niet bij Oranje gaan komen.

29 december 2023 om 17:26

Zou zelf voor Redondo gaan, het enige probleem is dat hij waarschijnlijk moet wennen aan het Europese voetbal, maar hij zou voor de toekomst de ideale 6 voor Ajax zijn. Het is zonde dat Ajax in de zomer niet heeft geprobeerd Paredes op te halen voor 3mil bij PSG, al was het misschien alsnog lastig geworden die concurrentie strijd van Roma te winnen. Ook Varela die deze zomer van Boca naar Porto is gegaan was een goede optie geweest

31 december 2023 om 07:50

Wtf 😯 was Paredes in de uitverkoop? Heerlijke speler was dat geweest ipv Tahirovic en echt 150x beter ook.

31 december 2023 om 11:10

En echt typisch een soort 'klootzak' die je liever voor je dan tegen je hebt in het veld.

29 december 2023 om 17:40

Er komt een ek aan, huur gewoon een speler die weinig speelt en zich in de kijker wil spelen voor zijn land. Er is er vast wel 1 die nu net buiten de boot valt. Dan kun je in de zomer een speler kopen. Kopen in de winterstop is zonde geld.

29 december 2023 om 18:31

Dat hoeven wij ook niet te doen. Eén beetje betaald voetbalclub heeft daar ervaren scouts met een groot internationaal netwerk voor ingericht. En hoewel Veldmate weg is en Mislintat de scouting heeft genegeerd mag ik hopen dat Ajax nog steeds gebruik maakt van zijn scouting

Dat wordt een hele pittige klus. Ben benieuwd met welke namen ze aankomen!

Misschien Gustavo Hamer ophalen in Engeland.

29 december 2023 om 16:46

Doet hij nooit
Verdient daar vast meer, speelt op een hoger niveau en kan wellicht een stap voorwaarts gaan maken in die competitie..

Tahirovic is Johan Cruyff talent van de maand december in de eredivisie en ook Vos schijnt een groot talent te zijn. Geef die jongens de kans zich te ontwikkelen en haal een fatsoenlijke linksback en vervanger van Sutalo die er helemaal niets van kan.

29 december 2023 om 16:10

Dus een Vos en Tahirovic krijgen wel de tijd maar Sutalo niet?

29 december 2023 om 16:21

Sutalo komt zwaar tekort voor Ajax. Maakt structureel enorme blunders. Hij werd voor veel geld gehaald en gepresenteerd als een topverdediger. Ik vind hem nog slechter dan Bassey en die kon er ook weinig van. Als Sutalo de tijd en het vertrouwen krijgt zal hij ongetwijfeld beter gaan spelen, maar dan nog zit er weinig rek in. Matige voetballer en geen leider / persoonlijkheid naar mijn mening.

29 december 2023 om 20:25

Alle ik herhaal alle aankopen van Mislintat zijn waardeloos.

Je kunt niet één speler opnoemen die iets zou toevoegen aan één van de top 4 ploegen in NL.

29 december 2023 om 16:10

Het is onbegrijpelijk dat Tahirovic die prijs won. Dat is echt een heel matige speler.

29 december 2023 om 16:29

Vos komt nog tekort, moet nog veel leren. Kan je niet in de basis gooien. Tahirovic zie ik het al sinds het begin niet in. Mannsverk lijkt mij de beste van de 3 maar constant geblesseerd.

29 december 2023 om 16:37

Zowel Vos als Tahirovic zijn spelers die je moet inbrengen als je 10 goeie daarnaast hebt. Beide zijn ongeschikt om maar op 6 te gooien en te verwachten dat ze het team bij de hand nemen.
De 6 in deze formatie is de belangrijkste speler voor een goed veldspel.

29 december 2023 om 16:50

Tahirovic Johan Cruyff talent van de maand? Dan zijn ze wel erg Ajax-georienteerd bij de Eredivisie. Nog steeds niet heel sterk, hij speelt alleen heel veel, maakt nog veel fouten. Zullen vast wel andere talenten zijn geweest afgelopen maand die beter hebben gespeeld dan Tahirovic.
Verder is het gewoon handig om naast van der Boomen nog een ouwe rot op het middenveld te hebben bij Ajax, niet per se om basis te staan, maar meer om de jonkies te helpen stabiel te worden.

Nouja goed dat ze zien dat het probleem echt op het middenveld ligt maar dan hoop ik ook dat er daar spelers vertrekken, Taylor en Tahirovic heb ik nu wel genoeg gezien om met overtuiging te zeggen dat daar niet veel meer in zit dan dit, kan Mannsverk opschuiven in de pikorde achter de nieuwe 6 en Vos achter vdboomen op 8.

Hoop ook dat er nog een rechtsbuiten komt.

29 december 2023 om 16:04

Misschien Taylor en Tahirovic niet als 6 zien? Want dat zijn ze beide namelijk niet....tis maar een tip.

29 december 2023 om 16:17

Ja kan wel zijn maar daar worden ze wel opgesteld, ik bedoelde Taylor overigens op de 8 positie die het daar ook niet laat zien maar dan ga jij me waarschijnlijk vertellen dat Taylor een 10 is en kom ik weer op het 1e punt.

Tahirovic is goed zolang er niemand druk op hem zet, z'n handelingssnelheid is onvoldoende op Eredivisie niveau dan ben je sowieso niet geschikt voor alle plekken op het middenveld.

29 december 2023 om 16:30

Was de laatste tijd juist weer goed als 8. Snap niet waarom je hem op dit moment weg zou doen.

29 december 2023 om 20:14

Snap ik heel goed, omdat je helemaal niets aan Taylor hebt. Een mindere versie van Davy Klaassen, maar laatste had nog scorend vermogen.
Taylor blinkt met name uit met de bal terug geven aan de twee centrale verdedigers omdat hij zelf geen idee heeft

30 december 2023 om 02:12

Vind Taylor en Klaassen ook niet echt met elkaar te vergelijken. Klaassen is echt veel aanvallender ingesteld, heeft meer loopvermogen, veel productiever in G/A en is veel beter in positie kiezen. Taylor vind ik veel meer controlerend en bestrijkt andere ruimtes. Ik weet het niet zo goed met Taylor. Hij kan alles wel prima, blinkt nergens in uit en gaat altijd mee in het niveau. Lijkt zich niet echt te ontwikkelen als het talent wat Ajax dacht in handen te hebben. Een speler waarvan je hoopt dat hij na een anderhalf seizoen wat meer ballen toont en aanweziger is, niets is minder waar.

De Argentijnse back..... zucht.....
Het is nu al zo vaak gemeld dat Avila geen back is.

29 december 2023 om 18:12

Vooral door jezelf zover ik weet ;-) Heeft ongeveer 50% van zijn wedstrijden linksback gespeeld en door Ajax als back gehaald. Ben het verder wel met je eens dat het geen linksback is. Hooguit tribuneklant

31 december 2023 om 07:53

In het centrum was hij ook waardeloos

Dat wordt enorm moeilijk helaas maar niet onmogelijk.

Ben wel benieuwd wie Ajax gaat halen.

Ajax zou aangezien het voor een half jaar is kunnen huren. Het nadeel dat je geen marktwaarde in de vorm van een hogere transfersom verdient is dan te verwaarlozen.
Ik lees wel vaker het verhaal over niet mogen ballen bij drie clubs. Geldt dit ook voor de competitie van het land, dus los van Europese wedstrijden

29 december 2023 om 16:40

Je kunt geen toppers huren, maar wel spelers die naadloos in een 4-3-3 formatie kunnen spelen en dienen als smeerolie voor de machine die volgend jaar moet draaien.
Zo creeer je tijd voor aangekochte talenten om aan te haken (of af te haken vanaf de bank).

29 december 2023 om 18:07

Een niet- topper kan voor Nederlandse begrippen een topper zijn
Zit je op de bank bij Chelsea, omdat de trainer het niet in je ziet zitten
of bij de Spurs, waar de trainer zelf ook niet erg wijs is enz dan kan zo'n speler zich bewijzen en weer een stap vooruit maken of zich in d ekijker spelen voor het Ek

Ik zeg niet dat Ajax een vervanger voor bijv Hato moet halen, maar een heel jaar inclusief Europese wedstrijden kan wel eens te veel zijn voor die leeftijd
Een kopper is ook geen overbodige luxe, als je hiermee derde kan worden verdien je het terug

Het lijkt er ondertussen wel op dat Ajax op dezelfde koers doorgaat, nietwaar? Voordat Mislintat er was gebeurde er ook onlogische transferbeleid. Met als voorbeeld het kopen van Bergwijn voor 30+ miljoen terwijl Tadic er al liep, het bijna kopen van Ocampos voor 20mil etc. En nu willen ze een 6 halen terwijl Vos veel potentie heeft en gebaat is bij veel speeltijd en die geblesseerde Scandinaviër(Manssverk?) bijna terug keert. Moet er niet eerst uitgaande transfers plaats gaan vinden op die positie?

Straks heb je voor de 6 en 8 positie Taylor, Vos, Manssverk, Tahirovic, Van den Boomen, de nieuwe aankoop, aanstormend talent en evt. Berghuis rondlopen. Dat lijkt mij een beetje teveel.

29 december 2023 om 16:20

100% dit dus, er is talent aanwezig wat te goed is om 3e of 4e keuze te worden. Dan raak je die spelers kwijt en koop je ze over 2 jaar weer terug. Dan is de beste keuze om spelers als Taylor en Tahirovic te verkopen aangezien zij zijn beoordeeld met een onvoldoende vanuit de staf.

29 december 2023 om 16:31

Vanuit de staf? Hoe weet jij dit?

29 december 2023 om 16:44

@homelander, welk talent dan? Alleen Vos maar die wordt al meegerekend. Ik zie echt op die posities totaal geen talent in Jong Ajax. Ik hoop niet dat we na lichtgewicht Martha, lichtgewicht Brandes gaan zien in de selectie. In o18 heb je nog wel Jetten maar die speelt bijna nooit meer op die positie maar lb.

29 december 2023 om 17:22

Hmmm, heel onlogisch is dat volgens mij niet. Manssverk heeft twee dagen meegetraind, 45 minuten gespeeld en is sindsdien geblesseerd geweest. Vos is eigenlijk nog een Jong speler waarvan de staf en speler zelf nog niet weten of hij een 6,8 of 2 is.

Als je echt nog die 3de plek wilt bemachtigen is er toch meer zekerheid nodig. Tahirovic is op dit moment niet goed genoeg als 6, zou eventueel beter als 8 kunnen spelen. Je zou er voor kunnen kiezen Taylor te verkopen, ondanks dat hij af en toe best leuk speelt. Berghuis kan naar mijn mening alleen tegen de kleintjes als 8 spelen. Net zo de samenstelling van den Boomen en Taylor, alleen mogelijk tegen alles in het rechterrijtje.

29 december 2023 om 17:42

Laten we zeggen dat Ajax een goede speler koopt voor op de 6 positie. Eentje met ervaring, kwaliteit en eentje die een directe versterking is. Wat doe je dan met Manssverk en Vos? Die hebben toch ook volop speelminuten nodig? Een speler die nauwelijks speelt ga je ook niet snel kunnen verkopen voor een mooi bedrag. Op deze manier krijgt Ajax een driedubbele bezetting zowel de 6 als 8 positie en dat is een beetje teveel van het goed, vind je niet?

29 december 2023 om 21:24

Dan zullen we op de 8 wel iets (tijdelijks) gaan uitzwaaien. Maar zo doorgaan op de 6 positie is echt niet mogelijk. Vos komt net kijken en moet de kans krijgen tot minuten maar is jammerlijk genoeg geblesseerd geraakt. En dan is er Manssverk, waarvan we nog niet eens weten of hij kan voetballen (daar ontbreekt het nog wel eens aan bij Mislintat aankopen). Die is alleen maar geblesseerd geweest. Gaan we daar op gokken en wachten?

Er moet gewoon iets gebeuren op de plek. Dat hoeft niet eens per se een dure aankoop te zijn. Een goede huur transfer kan ook. Maar niks doen met het idee dat Tahirovic, Taylor en Manssverk te weinig minuten maken? Dikke pech voor het individuele belang, het collectief belang van Ajax gaat voor. Ik wil Taylor en Tahirovic sowieso niet op de 6 zien eerlijk gezegd.

Uiteindelijk heb je zeker gelijk dat er opgeruimd moet worden. Dat zal aankomende zomer ongetwijfeld gaan gebeuren en zal zeker anderhalf tot twee jaar duren voordat we de Mislintat rommel hebben opgeruimd.

29 december 2023 om 22:43

Als je derde wilt worden, zal je inderdaad een middenveld moeten hebben en hopen dat Twente en AZ veel punten morsen. Taylor en Tahyrovic zal je beide moeten lozen. Die twee weten totaal niet wat ze moeten doen en lopen niet meer dan als zoutzakken rond en vinden zichzelf ook nog eens erg geweldig. Zie Tahyrovic bij Almere uit. En Taylor loopt net als Cruyff overal naar te wijzen, maar weet zelf niet waarnaar. De koning van het terug spelen naar de centrale verdedigers.
Maar we zullen eerst een TD moeten aantrekken die een trainer zal aanstellen voor hopelijk zo snel mogelijk. Maar zijn zwaarste taak wordt het lozen van puin

Gissen heeft geen zin. Deals worden in stilte gemaakt en de uitvoering gaat nu volgens plan en niet zoals afgelopen seizoen. We zien het wel, ervaring is nodig

Veel mensen vliegen er overheen hier in de reacties, dat Ajax hier weer veel geld gaat uitgeven en voorbij zal gaan aan de eigen talenten. Ze gaan op zoek naar een directe versterking die de kwaliteit op het middenveld zal verbeteren, één enkele versterking die dus wat ouder zal zijn en dus zal concurreren met Tahirovic.
Geen hele vreemde gedachte als je ziet dat op dit moment Tahirovic alleen daar wordt ingezet omdat er voor nu geen echt alternatief is, en hij maakt nog veel fouten. Een ervaren kracht waarmee hij kan concurreren op die plek zal hem zeer waarschijnlijk alleen maar beter maken, en mocht dat niet zijn dan heeft Ajax in ieder geval een middenvelder die de fouten van de aanvallende middenvelders deels kan opvangen.
Hier zal een speler komen die niet de creme-de-la-creme is van de nummer 9's, maar wel een die voor Eredivisie-begrippen makkelijk mee zal kunnen, en dat kan bijna elke ouwe rot nog wel die een beetje stabiel heeft gespeeld in de PL, La Liga, of Serie A en die toe is aan afbouwen. Ook 28/29-jarige spelers van een zacht prijsje die daar bij de sub-top hebben gespeeld kunnen nog wat opleveren voor Ajax. Benieuwd met wie ze op aan komen zetten.

29 december 2023 om 17:32

Je gaat ervan uit dat de aankoop een versterking is die er direct staat. Dat moet nog maar blijken. Recente aankopen (ook voor Mislintat) zijn zeer matig en de meesten hebben veel tijd nodig om zich aan te passen. Er zal flink betaald moeten worden voor een directe versterking en Van Praag zegt dat dit alleen maar kan als er eerst wordt verkocht. Ik ben ook benieuwd met wie ze komen aanzetten. Ik verwacht een ervaren speler op leeftijd met weinig/geen restwaarde die relatief goedkoop is qua transferprijs maar met een fors salaris.

Ben alleen benieuwd wie ze in gedachte hebben voor de nummer 6 positie. Maar een ervaren 6 zou Ajax wel goed doen, beetje zoals een type Poulsen. Weet even niet zo gauw wie Ajax allemaal op 6 hebben gehad. Ik vind Sutalo steeds beter gaan voetballen. Snap niet dat sommige in die waan blijven hangen dat hij er niks van kan. Sosa idem. Tahirovic zie ik zeker wel toekomst in en is pas 20 jaar? Plus eerste seizoen van een aller slechtse Ajax ooit. Mannsverk komt er ook wel.

Wat we nodig hebben is een type Hojbjerg (van Tottenham). Speler die in zijn prime zit qua leeftijd, en genoeg ervaring heeft. Echter is zijn marktwaarde momenteel 28 miljoen.. dus het zal wel iemand anders worden vandaar dat ik zeg type Hojbjerg.

30 december 2023 om 02:18

Geen idee wat je bedoeld met een type Hokbjerg. Een speler die in zijn prime zit qua leeftijd en genoeg ervaring heeft op dat niveau is namelijk gewoon echt onhaalbaar op dit moment. Ze zullen het echt moeten doen met spelers met een lager salaris en minder niveau. Dan kom je echt zoals hierboven wordt gezegd uit bij types als De Roon. Ik zou wachten op een buitenkansje die je kan huren tot het einde van het seizoen, in de zomer verder kijken naar je echte gedroomde 2/3 kandidaten.

Als je Rensch en Taylor vervangt voor directe versterkingen dan heb je geen 6 nodig. Zij zijn echt niveau Cambuur. Zij zijn helemaal niet het niveau die je moet willen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren