Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax en QPR naderen akkoord over Sigthórsson

Laatste update:

Ajax heeft met Arkadiusz Milik en Richairo Zivkovic al twee nieuwe spitsen gehaald en hoopt deze maand nog afscheid te kunnen nemen van Kolbeinn Sigthórsson, die nog maar een contract voor een jaar heeft. Queens Park Rangers heeft serieuze interesse en hoewel de zaakwaarnemer van de IJslander onlangs nog aangaf dat er al een tijdje niet meer gesproken is, lijkt een transfer nabij.

/

Ajax en QPR naderen een akkoord over een transfersom voor Sigthórsson, zo zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax tegen Voetbal International. "Ik heb enkele goede gesprekken met QPR gehad over Kolbeinn. Wat de transfersom betreft zitten we dicht bij elkaar. Maar het is natuurlijk ook belangrijk wat de speler zelf wil", weet de sportbestuurder.

Volgens Overmars zou QPR een 'mooie kans' zijn voor de 24-jarige Sigthórsson, die in drie jaar tijd 59 competitiewedstrijden voor Ajax speelde en daarin 24 keer wist te scoren. "Kijk maar hoe het Wilfried Bony vergaat in de Premier League. Die ging naar Swansea City en staat na één seizoen al in de belangstelling van de Engelse topclubs", aldus Overmars. QPR promoveerde in het afgelopen voetbaljaar naar de Premier League, door in de finale van de play-offs te winnen van Derby County.

Queens Park Rangers zou een mooie club zijn voor Kolbeinn Sigthórsson

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat hij het niet eens zo slecht zal doen bij Qpr. Hij paste gewoon helemaal niet in het spelletje van Ajax.

30 juli 2014 om 12:37

Ik ben bang dat het een grote flop zal worden. Hij heeft het bij Ajax al moeilijk gehad en denk dat hij meer de bank zal warmhouden dan dat hij speelt.

30 juli 2014 om 12:43

De reden dat hij het bij Ajax moeilijk heeft is door het feit dat Ajax met buitenspelers speelt die niet bekend staan om hun voorzet maar juist naar binnen komen.

Geef Siggy de ballen, en hij kopt/schiet ze er echt wel in.

30 juli 2014 om 13:27

Is dat niet ongeveer hoe elke spits werkt? Een Matavz had dat ook niet maar schoot er ook meer in in minder wedstrijden. Weet je dan of de aanvoer bij QPR er wel zal zijn? Zoja, zal hij het misschien iets beter doen. Nee in ongelofelijke miskoop die op basis van zijn wedstrijd met 4/5 goals werd gekocht. Belachelijk dat ajax er iets van 8 miljoen voor vraagt. Als ze het voor dat bedrag verkopen is QPR zo weer naar de 2e divisie.

30 juli 2014 om 13:53

PSV speelt ook al aantal wat jaren aanvallender dan Ajax, Ajax speelt wat controllerender.
In de tijd van Suarez was het alle ballen op hem, die maakte zelf wel een actie.
Sigthorsson is een compleet andere speler... en echte spits zeg maar.
Ik geef niemand de schuld hier, ook Kolbein niet.

30 juli 2014 om 15:06

Qpr is denk ik 1goede club voor shiggie .voor mij had i ook bij ons alle ajax mogen blijven vooral nu omdat ajax eindelijk met buitenspelers gaat spelen.maar goed das voetbal ik zeg je vast het gaat je goed shiggie.

30 juli 2014 om 15:47

Nou vind dat ze in Engeland ook niet bekend staan om het spel over de vleugels eerlijk gezegd. Als ik overmars zo hoor gaat hij voor een doorverkooppercentage.

1 augustus 2014 om 09:10

Heerlijk als we hem voor die prijs kunnen verkopen, af en toe liften op de naam kan geen kwaad, en om QPR ligt ik nog geen seconde langer wakker..

30 juli 2014 om 12:37

Helemaal mee eens!

30 juli 2014 om 13:27

Mag ik vragen waarom je denkt dat hij wel zou slagen bij Qpr? Net als bovenaan Florenzi geef jij daar geen argument voor... Het enige wat aangehaald wordt is dat hij niet bij Ajax past.

Hij past wel bij Ajax... maar hij is om de haverklap geblesseerd... en als je dat in de Eredivisie al niet aan kan tegen slappe verdedigers, dan denk ik dat hij in Engeland helemaal aan de lopende band geblesseerd raakt!

Die jongen heeft nog twee uitwegen om zijn kwaliteit te bewijzen... Bij Ajax blijven en laten zien de beste te zijn of naar Spanje gaan... maar ik geloof nooit dat dit hem gaat worden met dat fysieke geweld.

30 juli 2014 om 13:30

Ik ben ook geen fan van hem, maar houdoe en bedankt vind ik ook wat ver gaan.

Tegen PSV de winnende,
Tegen Feyenoord 3 belangrijke goals dit seizoen...
Bij Twente uit in de 81e minuut de gelijkmaker.
Bij Vitesse uit de 1-1 terwijl Ajax een kansloze wedstrijd speelde.

30 juli 2014 om 13:34

Zulke spelers kunnen het prima doen als ze de voorzetten krijgen om goals te scoren. Sigthorsson was geen meespelende spits, en inderdaad wat houterig. Maar dat wil niet zeggen dat het een overschatte speler is.

30 juli 2014 om 13:39

Shenkie, waarom zet jij zoveel ... ?

30 juli 2014 om 13:42

Hij kreeg meer dan genoeg voorzetten, heeft te vaak 1 op 1 gemist en kan simpelweg heel slecht meevoetballen. Hij is gewoon niet goed genoeg voor Ajax klaar.

30 juli 2014 om 13:55

Meer dan genoeg voorzetten? Haha, ja soms van de Sa. Maar die heeft na 1 goede wedstrijd geen goede voorzet meer gegeven. Fischer, Kishna en Bojan kwamen bijna altijd naar binnen.

30 juli 2014 om 15:11

Bony is wel wat beter dan Sigi.

30 juli 2014 om 16:02

Ik zeg ook nergens dat hij dat niet is?

Zou een mooie stap zijn voor hem. In de Premier league spelen en natuurlijk een beter salaris.

Alleen lijkt Sigthorsson niet echt oren naar QPR te hebben.

30 juli 2014 om 12:38

Berichtgeving veranderd steeds. In de Engelse media werd al gezegd dat het tussen Ajax en QPR wel goed zou komen, maar de vraag is inderdaad wat Sigthorsson wil. Ik snap hem wel, bij QPR is de kans op degradatie redelijk, dus hij hoopt denk ik op een middenmotor als Swansea.

Denk dat Sigi met elk team in Engeland blij moet zijn en qua speelstijl vind ik hem ook prima in Duitsland passen en daar zou hij best bij een subtopper terecht kunnen. Voor Ajax wel top als ze er 6,5 miljoen voor krjgen.

30 juli 2014 om 12:45

QPR biedt 6,5. Ajax wou 11/12 miljoen dus verwacht dat ze er voor 8/9 miljoen wel uitkomen. Of misschien 7 miljoen en nog eens 2 als QPR zich handhaaft ofzo.

30 juli 2014 om 13:03

11/12 miljoen?
Lijkt me een beetje veel.
7 miljoen, lijkt me het maximum.
Hij kan ook gewoon bij Ajax blijven, mistaat zeker niet, ook al lijkt het wel.

30 juli 2014 om 13:05

Hoe kom je bij deze bedragen volgens sky sport ging het destijds om 5 miljoen pond. Alleen is sigterson om een bepaald reden toen niet akkoord gegaan. Ajax en QPR waren al akkoord. Dus waarom zou QPR nu dan meer gaan betalen.

30 juli 2014 om 13:55

Je weet het nooit met die Engelse he, ze verdienen genoeg daar, en Ajax staat redelijk goed in de picture qua spelers.

Overigens geloof ik ook niet dat Ajax 11 miljoen vraagt...dat zou namelijk winst betekenen...
Als we break even spelen vind ik het al mooi.

30 juli 2014 om 15:10

Weet iemand voor hoeveel i bij ons weggaat?hoor het graag haha ben gewoon benieuwd.

30 juli 2014 om 17:07

11/12 miljoen is ook veel, ik zeg alleen dat dat het tegenbod van Ajax was op die 6,5 van Qpr, maar dat heet onderhandelen, de ene doet een relatief laag openingsbod en de ander een te hoog tegenvoorstel. Dan kom je naar elkaar toe en komt er meestal in het midden uit.

Ik denk dat het gewoon een bod van 7 miljoen is, plus nog een eens een miljoen als QPR zich handhaaft en bijvoorbeeld nog eens 500.000 als Siggy er 10 of meer maakt of iets dergelijks.

Verder ben ik het met je eens dat hij niet misstaat. Siggy is by far de meest onderschatte speler van de Eredivisie. Hij is niet super doelgericht maar als hij gewoon fit is maakt hij er wel gewoon 15/20 per seizoen. Wat zo belangrijk aan Siggy is is dat hij ijzersterk is met zijn rug naar de goal en door zijn kracht telkens 2 verdedigers mee neemt. Doordat hij met zijn rug naar de goal kan spelen en dus kan terug kaatsen en verdedigers mee neemt krijgen mensen als Schone, Klaassen en Serero de kans om in te lopen en uit de 2e lijn te schieten. Het feit dat Ajax middenvelder zoveel scoren is Omdat Siggy de ruimte voor hun creeert.

30 juli 2014 om 12:54

Zou dat niet snappen, iemand met de kwaliteiten van Sigthorsson mag God op z'n blote knietjes danken dat hij de mogelijkheid krijgt om in de Premier League te spelen. Beter dan QPR gaat het denk ik ook niet worden.

Bony is wel een stuk beter en sterker als sigi

Neusje voor de goal, maar te houterig...
Erg blessure gevoelige spits...

Goed dat Ajax afscheid van hem gaat nemen.

Sigthorsson vergelijken met Bony, die is binnen 2 weken geblesseerd en dan zie je hem het hele seizoen niet meer, sowieso knap als Ajax hier winst op maakt.

Goed dat hij een nieuwe stap zet. Bij Ajax komt hij niet tot zijn recht maar toch is het een aardige spits met een neusje voor de goal. Geen Bony, maar denk dat Siggi prima mee kan draaien in het rechterrijtje van de PL.

Ondanks z'n vele blessures, heeft ie heel veel belangrijke en fraaie doelpunten gemaakt. Heb altijd het vertrouwen behouden in deze man, maar ik gun hem een club waar hij gewoon beter tot zijn recht kan komen. Een mooie stap voor Sigi.

30 juli 2014 om 13:36

''heel veel belangrijke en fraaie doelpunten'' Nou als ik vz mag geloven heeft hij 59 wedstrijden in de eredivisie gespeeld en daarin 24 doelpunten gemaakt. Dat is natuurlijk bar weinig voor DE spits van Ajax. Maar dat zal ook door het systeem komen. Nee ik zie hem niet de duels winnen van een Kompany enz.

Oud nieuws zeg. Ajax had al een akkoord met qpr maar Sightorsson niet met qpr

30 juli 2014 om 13:06

Dan is het toch geen oud nieuws?

30 juli 2014 om 18:24

Uhh jawel? Dit bericht las ik vorige week ook al. Vervolgens reageerde Sightorsson broer (zaakwaarnemer) erop en zei dat er nog helemaal niet gesproken was.

31 juli 2014 om 09:52

@ Dione

Als er nu pas bijna een akkoord is, is wat je vorige week gelezen hebt onjuist en is dit wel degelijk nieuw nieuws.

Ik vind dit nogal risky aangezien het beleid van mijn club. Stel dat we volgend seizoen meer dan 50 wedstrijden spelen dan kunnen we niet alleen teren op Milik en Zivkovic in de spits, dat kan gewoon niet. Ik hoop dat er naar dan na aanleiding van deze transfer (als die komt) toch echt een vervanger aangetrokken wordt anders ben ik bang dat we onszelf in de vingers gaan snijden.

30 juli 2014 om 12:46

Ben het met je eens, dat hoop ik ook echt. Zivkovic is een heel goed potentieel, maar daarvan kan je niet verwachten dat jij al een heel seizoen potten zal gaan breken en op dan alles op Milik te gooien.. ik weet 't niet.

Nu zou dit vertrek ook niet als verrassing komen voor Ajax, dus ze hebben zich al ruimschoots kunnen oriënteren op de markt voor een mogelijke andere spits.

30 juli 2014 om 12:53

Vergeet de topscorer uit de voorbereiding El Ghazi niet, die jongen kan ook een aantal wedstrijden meespelen hé.
Desalniettemin zou het misschien wel verstandig zijn om nog een spits te kopen aangezien ik het nog niet zie voorkomen dat Zivkovic een heel seizoen bij Ajax 1 gaat spelen..

30 juli 2014 om 12:54

Die zal er bij een verkoop van Siggi ook komen, dat is al lang gecommuniceerd door Fdb..

30 juli 2014 om 13:05

Genoeg opties, Fischer, Klaassen, El-Ghazi en ook Menig uit de jeugd kunnen allemaal in de spits spelen.

Iedereen aast zo op namen en speler die al een bepaalde status hebben. Die zijn duur en bovendien evenmin een garantie om te slagen.

De speler voor Ajax zou overigens wel van der Vaart zijn, die ook in de spits kan spelen. Dan heb je meteen de door mij in ieder geval gewenste routine erbij.

30 juli 2014 om 14:21

@afcnats

Van der Vaart haal je natuurlijk niet voor de bank. Buiten dat hij zelf al heel duidelijk aangeeft niet te gaan komen denk ik ook niet dat Ajax zelf echt interesse heeft. Persoonlijk denk ik dat van der Vaart een stuk beter is dan wat er nu loopt. Tov Serero, Duarte, Andersen is hij mijn inziens een duidelijke verbetering. Maar deze jongens lopen er al en geen van hen gaat op korte termijn vertrekken. Ondanks dat van der Vaart een toevoeging zou zijn zou het daarom onverstandig zijn om nog een aanvallende middenvelder aan te trekken. Je krijgt dan een overvolle selectie en te weinig speelmogelijkheden voor talenten.

30 juli 2014 om 17:14

@afcanats

Fischer, Klaassen, El-Ghazi dat zijn allemaal geen spitsen. Daarnaast is het sowieso allemaal erg onervaren voorin, helemaal als Sigi weggaat. Van der Vaart is zoals Polop ook al aangeeft niet te halen voor de bank. Daar is hij qua salaris ook veel te duur voor. Ik zie eigenlijk liever een goede meevoetballende spits komen van een jaar 24/25 waar ze wel een miljoen of 4/5 durven uit te trekken. Of anders een verassing ala Pantelic dat kan natuurlijk ook. Qua ervaring zou het sowieso erg fijn zijn dat laatste te krijgen aangezien de selectie nu voor het eerst in mijn ogen echt TE jong is.

31 juli 2014 om 01:13

@thugvz

Misschien niet de spitsen diep jij voor je hebt. Maar je kunt ze ook als valse spits gebruiken, zeker Klaassen en Fischer. Siem de jong was daarvan een goed voorbeeld ook van origine geen spits maar functioneerde daar prima.

Wie stel jij voor?

Hoeveel krijgt Ajax voor hem?

Ik weet niet hoe QPR speelt, maar betekent deze transfer dat Remy misschien toch vertrekt?

30 juli 2014 om 12:59

Remy vertrekt sowieso. Dat die niet door de medische keuring kwam bij Liverpool is gewoon onzin, denk dat Liverpool een andere speler wilt gaan aantrekken. Arsenal had ook interesse in hem. Of dat nog steeds is is niet duidelijk. Maar dat Remy weg gaat, is vrijwel zeker!

Dacht dat er allang een akkoord was, maar dat Sigthorsson er niet uit kwam. Ik denk dat het beter is dat hij weggaat. Milik zal nu de voorkeur krijgen. Ik ben ook benieuwd welke spits Ajax nu weer uit de hoge hoed tovert als derde spits.

Ik had al verwacht dat hij daarheen was vertrokken, blijkbaar nog steeds niet rond.

Sowieso een 30% doorverkoopclausule bedingen in de transfer.

Goed nieuws! Baalde zelfs tijdens oefenwedstrijden van hem!

Toch kan het zomaar zijn dat hij het goed zal gaan doen bij Q.p.r. mits hij niet geblesseerd raakt oid. Een redelijk sterke spits die redelijk kan koppen dus hij moet wel ballen krijgen in de 16..

Ben blij dat hij waarschijnlijk weggaat en dat Ajax nog winst maakt ook!

Ik ergerde me altijd aan zijn eerste EN tweede aannames. Wat zijn die echt verschrikkelijk slecht zeg. Voorderest prima voetballer. Meeste van zijn goals uit een voorzet gescoord. Helaas niet het spel wat Ajax speelt. Bedankt voor je goals Siggy, maar ik denk dat iedereen het wel met mij eens is dat hij Ajax beter kan verlaten!

30 juli 2014 om 13:04

En dat is toch wel cruciaal als spits van Ajax zijnde, is gewoon niet compleet genoeg oftewel te beperkt.

Voor hoeveel gaat die weg? Erg matige speler 5 miljoen vind ik meer dan genoeg voor die schildpad

Mooi! Hopelijk persen we er nog 7 miljoen uit, dat zou erg knap zijn. Dan hebben we een kleine winst van 1,5 miljoen op hem gemaakt en hebben we afscheid genomen van de duurste speler van de selectie (qua aankoopbedrag) en daarmee dus de grootste afschrijving.

Dit is volgens mij oud nieuws. Ajax en QPR waren al akkoord alleen sigthorsson en QPR niet. Kunnen het niet eens worden over het salaris

Ik gun hem deze transfer wel, mede door zijn blessureleed niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. Prima spits maar past niet in het profiel, heel raar dat dit niet gezien werd toen hij bij AZ speelde.

30 juli 2014 om 13:22

Ben benieuwd welke spits Ajax er nu bij gaat halen. De Boer heeft gezegd dat ze er nog een bij gaan halen als Siggy vertrekt.

30 juli 2014 om 13:35

Lijkt me sterk dat er nog iemand aangetrokken word. Milik zal 1e spits worden en Zivkovi zal pendelen tussen jong ajax en ajax 1 denk ik. Kishna kan ook in de spits spelen. Als er al een spits wordt aangetrokken dan zal die wel genoegen moeten nemen met het zijn van 2e keus. we gaan het zien

30 juli 2014 om 14:00

Heeft de Boer zelf gezegd een aantal weken geleden.

Snel wegdoen en tegen iedere prijs. Deze speler komt zoveel tekort voor de Nederlandse top. Zowel technisch als fysiek ongeschikt. Was destijds een miskoop eerste klas. Dat gaf Gert jan Verbeek overigens al direct aan.

Goed nieuws dat men er bijna uit is....

Of Sigi er wat voor voelt is moeilijk in te schatten met al die welles-nietes berichtgeving.... Lijkt me voor een topsporter toch altijd beter zijn om een nieuwe uitdaging aan te gaan dan bij Ajax op de bank te komen.....

Vind Sigi niet eens zo'n slechte spits, alleen ik denk dat het hedendaagse voetbal in ieder geval in de Eredivisie niet bij hem past. Veel buitenspelers gaan naar binnen terwijl zij vroeger juist een goede voorzet zouden geven. Daar heeft Sigi behoefte aan. Ik kan mij de goal tegen Feyenoord nog herinneren. Goede voorzet en hij kwam goed voor Mathijsen, dat was ware klasse.

30 juli 2014 om 13:39

hij past niet bij ajax. Het is een spits die heel sterk is als hij voorzetten van zijn vleugelspitsen krijgt. Bij Ajax wordt er van een spits verwacht dat hij ook kan mee voetballen en sterk is in de combinatie. Sigi is sterk in de 16e in de onderlinge duels met de verdedigers maar is geen held in het wisselen van positie en uitspelen van een speler. Milik laat tot nu toe zien wat er verwacht wordt. niet alleen wachten tot ze je de bal geven in de 16 maar ook inzakken, ruimte maken voor je buitenspelers en het zoeken naar de combinatie. vorig jaar werd daar veel te weinig gebruik van gemaakt. Klaassen moet veel vaker over de spits heen gaan dan zul je ook zien dat er aanvallend meer dreiging komt. Sigthorsson werkt hard maar is te statisch waardoor het vaak allemaal erg voorspelbaar was.

30 juli 2014 om 13:44

Heeft niet zoveel met de buitenspelers te maken in mijn ogen...

De backs moeten bij Ajax de voorzetten geven, en die geven ze ook wel... alleen vliegen ze alle kanten op behalve de goede! Van Rhijn en Blind hebben het bij Ajax nog niet laten zien.... (ja, bij Nederland gaf Blind indd wel 2 beste ballen tegen Spanje) en Boilesen gaat ook vaak binnendoor...

De enige back die bij Ajax een voorzet kan geven is Ligeon en die gaf toevallig ook die bal tegen Feyenoord die jij aanhaalt. Schone kan het ook wel maar mist snelheid en gaat ook vaak de combinatie met Klaassen aan.

Ik denk dat hij het wel gaat redden in het rechterrijtje van de PL. Hij is fysiek redelijk sterk en kan goed koppen. In het Engelse voetbal is dat een groot voordeel. Hij past daar wel.
De Boer heeft gezegd dat Ajax dan een nieuwe spits gaat halen. Ze zullen wel iemand op het oog hebben.
Naast Milik en Zivkovic zijn er verschillende spelers die ook als spits kunnen spelen, niet alleen Kishna en Klaassen, maar ook Fischer was ooit een spits. Zelfs van der Hoorn kun je als spits gebruiken.

Benieuwd of ze een ervaren spits aantrekken als Kolbein weg gaat. Misschien zou Samaras wat zijn.

Op dit moment is een vertrek de beste keuze voor zowel Kolbeinn Sigþórsson als Ajax.

Toen Sigþórsson naar Ajax kwam, had ik echt het idee dat Ajax een prima spits had binnengehaald voor de aankomende jaren en als hij dan zou vertrekken bij Ajax, dat Ajax dan ook een financiële klapper op hem zou maken, door hem voor erg veel geld (voor Ajax-zijnde veel geld) door te verkopen.

Helaas heeft hij het niet echt waar weten te maken door blessures en als hij speelde, dan speelde hij niet altijd goed. Dus dan is een vertrek ook gewoon de beste optie voor zowel Ajax als Sigþórsson.

Ajax heeft met Arkadiusz Milik en Richairo Živković (zal aankomend seizoen rustig gebracht worden) ook twee prima spitsen binnengehaald. Ricardo Kishna en Davy Klaassen kunnen ook nog eventueel als diepe spits spelen, dus het vertrek van Sigþórsson is ook vrij goed op te vangen.

Als Ajax-zijnde, zou ik, deze spelers nog verkopen:

- Kenneth Vermeer.
- Tobias Sana.
- Danzell Gravenberch.
- Ilan Boccara.
- Jody Lukoki.
- Gino van Kessel.

En misschien dat Niklas Moisander nog zal vertrekken bij Ajax, maar dat kan prima opgevangen worden met Stefano Denswil en Nick Viergever.

Ikzelf zou me dan in ieder geval met een tweede keeper versterken en de naam Diederik Boer is al een paar keer genoemd. Boer lijkt mij ook een prima tweede keeper voor Ajax, dus ik hoop dat de transfer van Boer naar Ajax doorgang vind, als Kenneth Vermeer bij Ajax vertrekt.

Zie opstelling: Ruben Ligeon en Ricardo Kishna staan er in mijn opstelling bij, omdat Ricardo van Rhijn en Viktor Fischer er de aankomende tijd toch niet bij zullen zijn, vanwege blessures. Maar zodra ze weer fit zijn, zullen ze hun plek waarschijnlijk toch wel terugkrijgen ten opzichte van Ligeon en Kishna.

Mike van der Hoorn staat er in mijn opstelling bij, omdat ik niet onder de indruk ben van Joël Veltman. Plus het feit dat van der Hoorn het nu in de voorbereiding uitstekend doet, geeft voor mij de doorslag om van der Hoorn een basisplaats te geven ten opzichte van Veltman.

Als Niklas Moisander dus zal vertrekken bij Ajax, dan zal zijn plek dus gewoon worden overgenomen door Stefano Denswil of Nick Viergever.

Cillessen
Ligeon
vd.Hoorn
Moisander
Boilesen
Klaassen
Blind
Serero
Schöne
Milik
Kishna

Grappig dat bony erbij wordt betrokken die is toch wel paar klassen beter dan sigtorsson!

Los van het feit dat Sigi nooit echt heeft kunnen overtuigen, is hij echt niet te vergelijken met het beest Bony. Ik vind het een degelijke voetballer, maar meer niet, ook al was sigi vaak beslissend met doelpunten. Ook voor Ajax was hij een flop, laten we eerlijk zijn. Een huntelaar, suarez, ibra is iets wat we al jaren missen. Snel een strik er omheen en veel succes bij QPR

Erg onderschatte spits, scoorde vaak in belangrijke wedstrijden voor Ajax. Denk dat ze hem beter kunnen houden, beter dan met alleen maar jonge gasten.

Dit zou een prima spits voor feyenoord geweest zijn... laten we eerlijk zijn.. ongeacht die van ajax komt.. indien er nog een snelle rechtsbuiten komt die wel een puike voorzet kan geven

Prima toch dat we Sightosson kwijt zijn, hij heeft het nooit kunnen maken. Bovendien vezels te blessuregevoelig.

Sigi bedankt voor alles zeker belangrijke goals gemaakt in top wedstrijden het ga je goed!

Overmars die sigthorson met bony vergelijkt, faka met zijn voetbalkennis dan??! ;;;

Dit zegt ook wat over het verschil tussen de Engelse en Nederlandse Competitie. Een promovendus in Engeland kan een paar miljoen uitgeven aan 1 speler terwijl FC Dordrecht uit mijn hoofd een spelersbudget heeft van in totaal 500.000

Redelijk goede spits, maar ik las bedragen tussen de 6 en 12 miljoen Dat is toch een ongekend hoog bedrag voor iemand die niet zo geweldig goed heeft gepresteerd of sla ik de plank nu helemaal mis? Ik zou er niet meer dan 6 miljoen voor geven, eerder tussen de 4-6 miljoen.

31 juli 2014 om 10:00

Ja maar we weten nu eenmaal dat ze in Engeland wat meer uitgeven aan spelers. Denk dat hij voor 7 mil gaat vertrekken.

Wel jammer want hij is belangrijk geweest met zijn goals in de belangrijke duels!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren