Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax definitief zonder Rensch in Klassieker; wel goed nieuws voor Hlynsson

Laatste update:

Ajax moet het komende zondag in De Klassieker definitief stellen zonder Devyne Rensch. De verdediger kreeg zaterdag rood tegen FC Twente (0-0) en is akkoord gegaan met het voorstel van de aanklager betaald voetbal voor één wedstrijd schorsing. De aanklager kwam overigens ook met goed nieuws voor de Amsterdammers, want de rode kaart die Kristian Hlynsson kreeg in het Keuken Kampioen Divisie-duel van Jong Ajax met De Graafschap is geseponeerd.

Rensch trok in de wedstrijd tegen Twente na ruim een half uur Ricky van Wolfswinkel naar de grond en belemmerde daarmee een vrije doortocht voor de spits. Dat kwam hem op een rode kaart te staan en daardoor moet de negentienjarige stopper De Klassieker dus aan zich voorbij laten gaan. Overigens raakte Rensch bij zijn actie ook geblesseerd, dus het was de vraag of hij de wedstrijd in De Kuip überhaupt kon halen.

Waar Rensch doorgaans als rechtsback wordt opgesteld, koos trainer Alfred Schreuder er in de afgelopen drie duels van Ajax voor om hem in het centrum op te stellen. Tegen NEC (1-1) en Twente vormde hij het hart van de verdediging met Jurriën Timber, terwijl in het TOTO KNVB Bekerduel met FC Den Bosch (0-2) Calvin Bassey naast hem stond. Voor het duel met Feyenoord zal Schreuder dus op zoek moeten naar een nieuwe combinatie.

Hlynsson wordt niet geschorst, Viereck wel
Jong Ajax ging afgelopen vrijdag hard onderuit in de Keuken Kampioen Divisie, door op bezoek bij De Graafschap met 3-0 te verliezen. De ploeg van trainer John Heitinga eindigde het duel bovendien met negen man, daar zowel Hlynsson als Neal Viereck een rode kaart kreeg. Hlynsson zag rood nadat hij een slaande beweging zou hebben gemaakt richting Robin Schouten, maar de aanklager betaald voetbal kon zich daar niet in vinden en besloot de kaart te seponeren. Viereck, die een minuut na zijn invalbeurt aan de noodrem trok, wordt voor een wedstrijd geschorst. Daardoor zal hij er niet bij zijn als Jong Ajax het komende maandag op De Toekomst opneemt tegen Roda JC.

Wie gaat De Klassieker winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enige juiste om die van hlynsson te sepenoren, belachelijke rode kaart

17 januari 2023 om 12:31

Ik had het moment nog niet gezien, maar de scheidsrechter geeft aan dat er getrapt zou zijn.
Ik heb het niet gezien, inderdaad belachelijke rode kaart.

17 januari 2023 om 13:10

Komisch inderdaad dat de scheids tijdens de wedstrijd aangaf dat er getrapt was, de officiele verklaring vervolgens "slaande beweging" zegt en dat de aanklager uiteindelijk concludeert dat het geen van beide was..

17 januari 2023 om 14:55

Wel balen dat Rensch niet meedoet. Als Feyenoorder gezien dan.

Heel eerlijk gezegd. Zie ik ajax niet zomaar winnen voor het eerst terwijl ik altijd wel het gevoel had jaren hiervoor van komt wel goed. En daarnaast als ajax verliest zie ik ze dit seizoen het echt niet meer inhalen. Feyenoord gaat nog wel punten verspelen maar ajax zal dan ook steeds weer punten verspelen.

17 januari 2023 om 12:17

Eens. Na jaren van optimisme voor de klassieker zie ik Ajax hier écht niet winnen.

17 januari 2023 om 12:19

Houdt AZ ook in de gaten, die doen goed mee.

17 januari 2023 om 12:28

Mijn wensenlijstje voor zondag:
- 2-3 winst voor Ajax, waarbij de winnende goal in minuut 95 valt.
- ontslag Schreuder
- Louis van Gaal of Bosz neemt het over
- Ziyech komt alsnog naar Ajax

Ik heb zo'n zin in zondag.

17 januari 2023 om 12:38

Als het 2 -3 gaat worden dan gaat Schreuder er heus niet uit haha

17 januari 2023 om 12:54

2-0 bij de rust, in de rust gaat van der Sar de catacomben in, ontslaat Schreuder, vervangt hem (per direct) door Bosz, die toch al in het stadion is, die past direct de tactiek aan in een aanvallende. Bassey komt tot leven, schiet er twee ballen onhoudbaar in en in de 95e minuut is een weer in genade aangenomen Wijndal de aangever voor de winnende goal van Kudus.

En Ziyech besluit, met zo'n elftal wil ik ook meedoen en besluit tegen een prestatie-contract bij Ajax te tekenen.

Even kijken, heb ik zo alles gedekt?

17 januari 2023 om 12:58

Oellie, hoe groot schat jij dat kans in dat dit scenario zich daadwerkelijk ontplooid?

17 januari 2023 om 13:00

Ik gok dat hij niet heel serieus was... Zou wel mooi zijn, maar ik vrees dat Ajax er gewoon 3-1 af gaat en dat Schreuder nog een wedstrijdje of 3 krijgt, totdat het echt definitief klaar is met dit seizoen.

17 januari 2023 om 13:07

Ik vrees nu al voor volgend seizoen. Want het blijft doodstil op de Noord-Koreaanse burelen in Amsterdam...

17 januari 2023 om 13:11

@oeliewapper: Je vergeet de briljante solo van Bergwijn, vanaf randje eigen zestien, waarbij hij diagonaal en terug het veld over slalomt, 16x een Feyenoorder passeert en met een snoeiharde uithaal de bal in de kruising jast. En dat in een tijd van slechts 4,6 seconden! Eindstand 2-4 dus.

17 januari 2023 om 13:29

@dick ... wijn moet zijn huis ...

17 januari 2023 om 13:42

@marc 433: Als dat allemaal uitkomt mag jij aan in december de eindcijfers van mijn oudejaarslot bepalen.

Ik vrees dat we echt nog wel een paar maanden aan Schreuder vastzitten als hij in de Kuip wint. En ik weet ook niet wat ik liever heb, winst op Feyenoord of Schreuder eruit. Als we die titel willen prolongeren moet er bij Feyenoord uit gewonnen worden. Met een andere trainer zie ik Ajax weinig punten meer verspelen, maar ik zie Feyenoord ook niet zo makkelijk 8 punten laten liggen. Ik heb dan denk ik liever dat Schreuder zich in Europa blameert en daardoor zijn congé krijgt, maar dat de titel, het startbewijs voor de CL groepsfase en het bijbehorende geld wel gewoon naar Amsterdam komen.

17 januari 2023 om 14:10

@ Airbags, afgesproken. Dan verdelen wij die jackpot van 30 miljoen netto

Ik snap je volledig. Als supporter wil je natuurlijk dat je club altijd wint. Echter, in dit geval betekent het dat Schreuder dan nog langer blijft. Hoe heeft het zover kunnen komen...

Voor de korte termijn is het beter als Ajax wint zondag.
Voor de lange termijn en redding van de club, spelers en supporters is het beter als Ajax verliest. Hopelijk zijn we dan verlost van die Schreuder.

17 januari 2023 om 14:14

Njfromvol: Mag ook natuurlijk. Al past het scenario Bergwijn zoals ik dat schetste wel beter in het onwaarschijnlijke plaatje van Oeliewapper.

17 januari 2023 om 14:25

@oelewapper: wat dacht je van een goal die goedgekeurd wordt ondanks dat de bal daarvoor duidelijk eerst over de zijlijn is geweest ?

17 januari 2023 om 15:53

Niet alleen dit seizoen. volgend jaar geen CL, dan dus geen grote aankopen en spelers verkopen...

17 januari 2023 om 19:05

Ik zou bijna zeggen, groter dan de kans dat Ajax kampioen wordt, met Schreuder, maar ik denk dat het er om zal hangen .

17 januari 2023 om 19:06

Ja, dat is de 2-3, nu je het zegt...

17 januari 2023 om 12:30

Niet zomaar? Ga er maar vanuit dat Ajax met een jantje naar huis wordt gestuurd 😂
& nee, ben geen Feyenoorder

17 januari 2023 om 12:47

@rayvg: Als Bosz het na zondag gaat overnemen, ben ik meteen weer positief hoor. Dit krijgt deze spelers wel aan het voetballen. Je kan mij niet wijs maken dat een pakweg Timber er echt niets meer van kan. Dat heeft alles met Schreuder te maken. Een capabele coach heeft die jongens allemaal zo weer in het gelid en gaan dan weer knallen. Als Ajax blijft vasthouden aan Schreuder, dan eindigen we ergens in de middenmoot. Dat is de grootste faalhaas die ik sinds decennia bij ons heb gezien.

Hoop wel dat ze Bassey gewoon op linksback zetten en hem niet in het centrum posteren. Maakt het voor ons een stuk makkelijker. Kan Wijndal niet centraal staan?

17 januari 2023 om 12:33

Gewoon achterin met Alvarez en Timber, dat stond goed tegen Twente en kan Bassey op linksback als hij opgesteld moet blijven worden door Schreuder en niet in het centrum.

17 januari 2023 om 13:26

Maar hoe goed is Alvarez met ruimte in de rug? Vond hem prima spelen tegen Twente maar dat was wel bij een Ajax dat zich terugtrok op eigen helft en een soort counter voetbal probeerde te spelen. Probeerde, want het leek echt helemaal nergens op. Kan Alvarez dit ook wanneer Ajax op de helft van de tegenstander speelt?Ik hoop het, maar ik betwijfel het.

17 januari 2023 om 15:42

Ik denk dat je Alvarez nog aardig nodig hebt op het middenveld. Beter gewoon Bassey centraal en Wijndal links, zoals de meeste trainers het zouden doen (als Wijndal naar behoren presteert). We hebben helaas afgelopen week wederom kunnen zien dat Bassey voetballend helemaal niks toevoegt en dus zo min mogelijk bij voetbal betrokken moet worden. Laat hem maar lekker achterin blijven en ballen tegenhouden en zover mogelijk wegschieten als hij de kans krijgt. Wellicht lukt hem dat nog wel..

17 januari 2023 om 12:37

Bergwijn linksback als een 'kuyt probeersel' hehe. Hij heeft er iig het lijf voor

17 januari 2023 om 13:05

Maar zeker niet de mentaliteit. Promes 2.0.

17 januari 2023 om 12:48

Of Pasveer op de 9 en Sanchez op 10, zou dat je kunnen bekoren?

17 januari 2023 om 12:58

Pasveer is wel lang, das te gevaarlijk met voorzetten. Doe dan maar Fitz Jim voorin en Pasveer centraal op het middenveld.

17 januari 2023 om 12:59

Koppen kan Fitz-Jim (waarschijnlijk) niet, maar die kan dan nog wel redelijk tegen een balletje trappen, Migi ... Ik vind dat je veel risico neemt ...

17 januari 2023 om 13:02

Nee joh NJ, die Fitz-Jim is tot nog toe echt 3x niets. Hij blinkt nergens in uit en komt nog zwaar te kort voor dit niveau.

Zou voor jullie toch fantastisch zijn als die gaat spelen.

17 januari 2023 om 13:01

Geen zorgen Migi, Pasveer staat CV en Bassey linksback.

Zonder dollen, gewoon Bassey CV en Wijndal links. Iedereen kan die puzzel maken behalve Schreuder. Bassey is geen wereldwonder maar ik wil hem nog niet afschrijven, hij moet echter gewoon niet links staan. Op CV komt hij beter tot zijn recht.

17 januari 2023 om 13:06

Deze vraag is interessant voor Schreuder. Maak hem aub niet wakker;-)))

Schreuder kennende zet hij Lucca links centraal achterin. Als je het gore lef hebt om hem linksvoor te zetten, kan het eigenlijk niet gekker.

17 januari 2023 om 14:15

Zou me niets verbazen, maar dat hij Lucca niet als keeper heb geprobeerd met zijn lengte.😂🤣

Ik kan me niet meer heugen wanneer Rensch rechtsback heeft gespeeld.
Het is te hopen dat Feijenoord een offday heeft dan maakt Ajax kans. Tegenwoordig staat Ajax voor een wedstrijd al.0-1 achter ipv 1-0 voor.

Dat Rench ontbreekt moeten ze oprecht blij mee zijn! Deze jongen komt kilometers tekort voor het eerste en het lijkt me sterk of het ooit gaat halen. In jeugd was ik altijd heel enthousiast over hem en kwam hij solide over maar in het volwassen voetbal mist hij postieve agressiviteit. Hij laat veels te vaak het kaas van ze brood eten en moet dan met de billen blood waardoor hij op de schlemiel lijkt en ook is. #schreuderout

17 januari 2023 om 12:50

Rechtsback vind ik hem prima hoor. Niet geweldig, maar gewoon een voldoende. Dat vind ik een betere optie dan Sanchez. Wijndal linksback, Bassey en Timber centraal ernaast. Is dat een topverdediging? Nee, maar wel een 'logische' invulling. Maar dat zal wel niet zo logisch zijn voor Alfred Jodocus. Die zal wel met een konijn uit de hoed komen en pakweg Taylor LCV zetten om Bassey op linksback te kunnen posteren...

17 januari 2023 om 13:05

Haha ik moest gewoon lachen om je Taylor oplossing. Nee, ik denkt dat Fitz-Jim ventraal gaat staan onder dit tactisch meesterbrein.

En Rensch.. daar hebben we wellicht een andere mening over. Het is onze beste keuze op rechts, maar het is de minst slechte. Hij is gewoon niet goed genoeg. Echter wil ik Sanchez nog niet afschrijven, die is er net en kan nog groeien. Sanchez toont tenminste inzet, Rensch is gewoon echt kut en groeit allang niet meer. Onze slechtste basisspeler, met afstand.

17 januari 2023 om 13:30

Waarom niet gewoon Regeer op de rechtsback? Geen ideale oplossing, maar die kan toch niet minder zijn Sanchez? En dan vooral voetballend. Sanchez is puur verdedigend niet eens heel slecht, maar die haat de bal. Die doet alles om hem niet te krijgen en we krijgen de bal er niet meer weg doordat ook Bassey hem niet wil en het middenveld met Taylor en Alvarez ook amper tot geen voetballend vermogen heeft. Zet dan desnoods Wijndal op linksback en dan Regeer/Timber op rechtsback en probeer via de flanken op te bouwen.

17 januari 2023 om 13:43

@dr.mario: Daar heb je gelijk in vind ik. Die was ik alweer helemaal vergeten. Regeer lijkt door Schreuder ook al te zijn vergeten ; Zolang Bassey maar LCV staat en Wijndal linksback (ook al heeft hij geen vertrouwen) dan staan in ieder geval de poppetjes logisch. Regeer had ik eigenlijk sowieso al vanaf het begin seizoen graag op rechtsback gezien, stom dat ik hem helemaal vergat.

17 januari 2023 om 13:45

@rutgerrr: Sanchez verdedigend is ok en z'n inzet is wel echt goed. Die schrijf ik nog niet helemaal af, maar zou hem nu niet in de basis zetten. De optie van Dr. Mario hierboven ben ik wel enthousiast over, Regeer is ook eigenlijk in mijn ogen de beste optie op rechtsback nu.

17 januari 2023 om 14:13

Alvarez zakt een linie en Berghuis neemt de plek op het middenveld over. De rest blijft hetzelfde.

Heel misschien dat Bergwijn start ipv Conceicao of dat hij Feyenoord wilt verrassen met Kudus als spits ipv Brobbey.

17 januari 2023 om 15:04

@4fredondo: Ik vrees dat je gelijk gaat krijgen met Alvarez en dat Bassey dus wederom linksback gaat zijn. Als hij ook nog eens Conceicao eraf haalt ten faveure van Bergwijn, dan kunnen we beter een reglementaire 3-0 accepteren en helemaal niet afreizen. Zelden zo weinig vertrouwen in een Klassieker gehad van tevoren (en denk dat het bij jou juist andersom is, niet?).

17 januari 2023 om 16:14

Het blijven wedstrijden op zich. Het is nou ook niet dat dit Ajax qua uitslag van de mat is gespeeld door Liverpool en het wint ook 2x vrij makkelijk van Glasgow. Er zit nog genoeg klasse in de selectie.

Tuurlijk hoop ik op winst. Maar we hebben wel vaker in goede vorm tegen een matig Ajax moeten voetballen en dan krijg je na 10 minuten zo'n afstandsschot van Aldeweireld die erin vliegt en mijn ploegie in het restant kans op kans verpruts.
Ik verwacht een gelijkspel. Verlies ga ik niet vanuit nu er eindelijk na 3 edities weer publiek aanwezig mag en kan zijn. Maar de bal blijft rond en na Heerenveen hebben wij misschien wel de slechtste stats.

17 januari 2023 om 16:41

Hoe cliché het ook is, het klopt dat het wedstrijden op zich zijn natuurlijk. Ik ben op voorhand al blij met een punt, en dat zegt voor mij echt heel veel. Ja, we spelen vaker slecht in De Kuip, maar gaat vaak niet gepaard met puntverlies. Ja, we hebben redelijk makkelijk van de Rangers gewonnen, maar het lijkt met de week bijna slechter te gaan. We gaan het zien!

Alvarez achterin met Timber Sanchez en Wijndal, middenveld: Kudus, Berghuis en Klaasen en voorin Tadic in de spits met Bergwijn en Conceicao op de flanken. Gewoon vol voor de winst gaan met i.i.g. je beste spelers op het veld.

17 januari 2023 om 12:45

Voordat Kudus op het middenveld komt te staan moet eerst elke middenvelder in de gehele club geblesseerd zijn, ik zie hem nog eerder Bassey op het middenveld zetten dan Kudus want KuDuS iS eEn SpItS aldus grootheid Alfred

Ik zeg tadic op lcv niet omdat het logisch is, maar omdat het kan. Schreuder logici.



Normaal gesproken zijn dit wedstrijden op zich. Maar helaas is dat zondag niet zo. Feyenoord gaat alles aangrijpen om Ajax veel pijn te doen. En dat gaat ze vrees ik ook lukken.

Ik zeg niet 100 dat we gaan verliezen, maar ik vrees er echt voor.
Ja Ajax heeft slecht ingekocht en veel geld weggegooid. Maar Alfred is nog slechter dan Bassey.

En zolang deze man het mag uitmaken blijft die zitten. Van de Sar is ook iemand zonder ruggengraat dus die gaat niets doen, al verliest Ajax met 7-0 dan nog blijft Alfred zitten.

Het is de nieuwe realiteit. Omdat er mensen aan het roer zitten die gewoon niet capabel zijn. Net zoals Huntelaar die aankopen doet, op basis van wat vraag ik mij af?

Daar moeten scouts staan die bewezen hebben over 20 jaar goede aankopen te doen en niet iemand met een verleden die gelijk mag gooien met geld.

Al het geld van de zomer en niet 1 goede aankoop. Overmars zal ook weel denken man man. Kunnen ze die niet ten minste bellen?

Sterker nog ik zou Overmars direct terug aanstellen bij Ajax.
En dan op het punt van vrouwen goed in de gaten houden. We maken allemaal fouten en die van hem waren wel zwaar. Maar heel de club gaat zo ten onder...dat kan ook niet de bedoeling zijn want onder hem werd er veel goed gekocht en verkocht!

17 januari 2023 om 13:47

Vergeet Overmars. Die komt niet meer terug. Al zou hij het zelf willen, Ajax kán hem niet meer terughalen. Niet nadat hij zich misdragen heeft ten opzichte van vrouwelijke medewerkers. Hij is ook vrijwel direct bij Antwerp aan de slag gegaan, dus van een periode van berouw, therapie en zelfverbetering is ook geen sprake. Als Ajax hem nu terughaalt, dan is dat een klap in het gezicht van al die vrouwelijke medewerkers, dan wordt Ajax aan stukken gescheurd door alle media en dan gaat de aandelenkoers van Ajax keihard onderuit. Daar gaan ze dus écht niet aan beginnen.

Hoe geweldig hij ook was in zijn werk bij Ajax, het is klaar. Ajax moet verder kijken.

17 januari 2023 om 14:33

Ik kan me nog heugen dat (een deel van) de aanhang het jammer vond dat Schreuder destijds vertrok uit de Arena. Hij zou namelijk het tactisch meesterbrein zijn achter het succes van Ten Hag. Ajax zou helemaal instorten was de verwachting destijds. En zie nu eens, het kan verkeren.

Overmars aanstellen kan gewoon niet. Ten eerste is dat echt not done, zoals Airbags ook al aangeeft. Bovendien zit hij in België en heeft daar een contract. Dus lekker laten zitten.

Maar bovenal is het Overmars die Ajax in deze positie heeft gebracht met zijn geleuter (pun intended). Die heeft de stabiliteit van de club ernstig ondermijnd met zijn gedrag en latere vertrek. Ik denk dat het effect van zijn acties en de gevolgen van zijn daaropvolgende vertrek ernstig onderschat worden. De stabiliteit in de organisatie was in 1 klap weg. Dat vang je niet zomaar op.

Jammer dat hij niet langer is geschorst. Want nu kan hij na 1 wedstrijd weer doorgaan met catastrofale fouten maken achterin. Maar ach, daar lopen er nog 2 van rond, dus who cares??

Sanchez - Timber - Bassey - Wijndal. Dat zou voor nu de meest logische keuze zijn. Anders wellicht Alvarez nog als CV en Bassey banken, maar meer opties zijn er niet.

zou je denken! Schreuder gooit zometeen Wijndal CV, Bassey LB, Timber RB en Alvarez CV. Of zoiets.

Alvarez als CV zou ik prima vinden, dan hebben we een middenveld met Berghuis, Klaassen en Taylor. Of naja, dat zou ik nog wel willen zien. Fitz-Jim, de jongen die er geen fck van kan, zal wel uit de hoge hoed van onze geweldige k*tcoach komen.

Ik geloof heus wel in een resultaat tegen Feyenoord, we blijven Ajax. Maar het ergste van alles is nog dat als we niet winnen, Schreuder nog steeds voor de groep mag blijven staan. Die man heeft al zoveel krediet verbruikt en nog staat hij voor de groep. Kan je nagaan als we zondag winnen, dan is hij de rest van het seizoen onsterfelijk.

We gaan voor een record. De langste reeks zonder winst. en Schreuder houdt ervan om negatieve records te verbreken en vervolgens te zeggen dat het 'in de 2e helft goed ging'.

17 januari 2023 om 17:32

Ik zat zelf even te denken aan Timber - Alvarez - Bassey - Wijndal. Bal aan Feyenoord laten zodat Bassey en Alvarez niet verveeld worden met het spel maken.

En dus weer een andere puzzel die Schreuder gaat leggen. Ajax gaat zondag echt klop krijgen, vrees echt een 4-0 ouzo. En dat zeg ik als Ajacied.

17 januari 2023 om 13:48

Misschien is dat ook wel goed. Misschien dat de RVC of Van der Sar dan ingrijpt en Schreuder op straat zet. Al vrees ik ook wel dat enige overgebleven titelaspiraties linea recta de prullenbak in kunnen als je 8 punten achter komt te staan. Sterker nog, het moraal in de groep lijkt zo laag dat ik verwacht dat ook een nieuwe trainer wel een paar wedstrijden nodig heeft om alle neuzen weer de goede kant op te krijgen.

Rensch komt goed weg met 1 wedstrijd. Als Wijndal niet speelt gokt Schreuder op eigen wedstrijden.en mag hij inpakken.
De kaart van Hynsoon was nog minder dan niets
Deze scheidsrechter 5 wefstrijden schorsen

Kan alleen maar goed uitpakken voor ze. Dan moet Schreuder Bassey wel als centrale verdediger opstellen en staat er eindelijk een verdediging waar iedereen gewoon op z'n beste positie staat.

Dit lijkt me meer een opstelling van Schreuder. Die man is echt incompetent om als trainer van Ajax aan het roer te staan.

Tadic
Berghuis
Bergwijn
Kudus
Brobey
Wijndal
Taylor
Pasveer
Timber
Gorter
Basey

Fijn dat die rode kaart van Hlynsson geseponeerd wordt maar dit beïnvloedde de wedstrijd wel enorm. Die kaart werd al in de eerste helft gegeven terwijl Ajax op jacht was naar de gelijkmaker. Blijft raar dat het dan altijd blijft bij “foutje bedankt”.
Hoop dat Hlynsson eens wat minuten mag maken in het eerste. Het middenveld op dit moment ontbeerd elke vorm van creativiteit. En nu dat Rensch ook niet speelt achterin wordt het wel heel erg pover allemaal. Je herkend Ajax nog amper. Doodzonde.

Met de schorsing van Rensch neemt in ieder geval de kans toe dat Bassey op de juiste positie gezet gaat worden. Hoewel met Schreuder ook niet uitgesloten gaat worden dat hij alles overhoop gooit. Enige voordeel is dat we niet bang hoeven zin dat de onderlinge samenhang en chemie wegvalt uit het elftal, die is er namelijk niet.

Op naar de eerste kansloze klassieker sinds mensenheugenis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren