Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax deelt hoopvolle beelden van Daley Blind in aanloop naar EK

Laatste update:

Daley Blind heeft zich zaterdag laten zien op het trainingsveld bij Ajax, zo blijkt uit beelden die de club deelt. De 31-jarige centrumverdediger, die herstellende is van een zware enkelblessure, trainde apart van de selectie. De groep bereidde zich met trainer Erik ten Hag voor op de laatste wedstrijd van het seizoen zondag uit bij Vitesse.

"'Daley Blind zet volgende stappen in zijn herstel en traint individueel op het veld", zo schrijft Ajax zelf op Twitter. Op de beelden is te zien dat de verdediger alweer in staat is om wat lange passes te geven, maar hij lijkt het verder rustig aan te doen. Het zijn hoopgevende beelden voor bondscoach Frank de Boer, die Blind 'gewoon' opnam in de voorselectie voor het aanstaande EK.

"We gaan ervan uit dat hij het gaat redden", zei De Boer vrijdag. "Dat doen we op basis van de prognoses van de artsen en zelf staat hij er ook goed in. Daley zal er alles aan doen om het te halen, maar het zou ook kunnen dat Daley een beetje vertraging oploopt en pas gedurende het toernooi inzetbaar wordt. Laten we hopen dat hij er eerder klaar voor is. Dat is wel de verwachting, maar je weet nooit of er een terugslag komt."

Het ging voor Blind mis op 30 maart, toen hij in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar (0-8 zege) een zware enkelkwetsuur opliep. De voorste enkelband van zijn linkerenkel scheurde en Blind moest daardoor geopereerd worden. De Ajacied moest daardoor het slot van het seizoen aan zich voorbij laten gaan en richtte zich op het EK, dat hij dus lijkt te gaan halen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker 5-3-2 gaan spelen op het EK, met De Ligt-Blind-De Vrij. Blind puur voor de opbouw en voor extra defensieve zekerheid. Kan je heel ver mee komen imo

15 mei 2021 om 22:00

Zie liever Ake centraal met meer snelheid.

15 mei 2021 om 22:10

Haha als het maar geen ajax is he , net als dat juichen voor de spurs wat je aangaf in een ander artikel. Lachwekkend blind is 100x een betere keuze daar dan akeAls blind in een vrije rol is (lees: geen mandekking) is hij 1 van de allerbesten ter wereld kwa spel lezen en opbouw

15 mei 2021 om 22:13

Is Ake zo spectaculair snel dan? Volgens mij totaal niet. De Ligt is niet eens veel langzamer volgens mij.

15 mei 2021 om 22:14

Verdedigend heb je met De Vrij en De Ligt 2 wereld klasse spelers staan, waarom dan Ake ernaast? Blind is zonder twijfel beter aan de bal en met 3 man centraal heb je echt wel voetbal nodig. Blind lijkt mij ideaal voor deze rol, moet er wel goed op getraind worden qua verdedigende taken

15 mei 2021 om 22:19

Een grapje net zoals dat Sjaak gebeuren nou nou. Incasseren en je ook kan uitdelen. De ligt, de Jong prima hoor. Mij hoor je niet klagen. Vind hem te traag voor cv. Dan maar met Wijndal uitvechten wie linksback word

15 mei 2021 om 22:20

Kan niet tippen aan Blinds zijn voetbalinzicht en passes.

15 mei 2021 om 22:28

Ik zie liever Blind met veel meer inzicht en geniale aanvallende opbouw. Aanval is de beste verdediging. Ake boven Blind verkiezen is best wel lachwekkend.

16 mei 2021 om 04:18

Blind is geniaal aan de bal.

16 mei 2021 om 09:11

Ik zou 4 3 3 spelen.
Cilissen;
Dumfries de ligt de vrij wijndal
De jong wijnaldum blind
Berghuis? Weghorst memphis
Blind voor de opbouw vanaf het middenveld. Waarom ineens 532 gaan spelen? Wordt t voetbal bij oranje vaak echt niet beter door en is tegen matige landen in de poule ook absoluut niet nodig. Blind als voetballer op t middenveld en iemand die de balans bewaakt lijkt me super. Ik vind alleen rechtsbuiten positie een minder bezette positie

16 mei 2021 om 11:51

Blind te traag voor het centrum, maar hem dan wel op wingback willen zetten? Zie je zelf ook niet in dat dat een vrij vreemde manier van argumentatie is? Zijn wingbacks gemiddeld genomen niet veel sneller dan centrumverdedigers en bovendien ook meer afhankelijk van die snelheid? Lerfer12 is de volgende clown op vz die enkel dingetjes schrijft die voor reuring zorgen. Welk vorig accountje van hoe is gebanned?

15 mei 2021 om 22:09

100% mee eens

Blind naast die 2 is goud voor de opbouw

15 mei 2021 om 23:44

Ik zou dan toch liever Blind op CVM zetten net voor De Ligt en De Vrij. In een 4-3-3- welteverstaan. Kan prima, ook omdat Frenkie bij Barca tegenwoordig wat 'hoger' staat en dus ook in dat systeem kan met Blind op 6. Naast hem (dus: naast Frenkie) dan Wijnaldum? Wijndal en Dumfries op LB en RB. Voorin denk ik toch aan Weghorst en Depay samen. Wie moet/kan daar nog bij? Of toch 4-4-2?

16 mei 2021 om 10:00

Ik hoop dat Blind het eigenlijk gewoon niet haalt en gewoon rustig op volgend seizoen richt. Geen enkel risico nemen

Fijn om Daley weer op het veld te zien, leuk voor hem dat hij mogelijk meekan naar het EK, hij gaat zeker van waarde zijn mits hij zijn niveau haalt. Zolang ze hem maar niet te vroeg brengen en wij hem straks weer 10 weken moeten missen met die achterlijke interlands vind ik het prima.

15 mei 2021 om 22:05

Achterlijke interlands? Denk dat er weinig voetballers zullen zijn die een eindtoernooi weg zullen zetten als 'achterlijke interlands'. Voor menig voetballer is het winnen van een eindtoernooi met zijn land het hoogst haalbare.

15 mei 2021 om 22:49

Een Eindtoernooi niet, maar ik denk dat ze hier doelen op de vriendschappelijke potjes voor het toernooi (waar Robben toen ook geblesseerd raakte).. en met alle respect, in zo een schema als de meeste hebben, 3 interlands achter elkaar spelen voor een net fitte speler (als Blind was uit bij Gibraltar) is in mijn ogen ook achterlijk. Maar dat is mijn mening natuurlijk.

15 mei 2021 om 23:46

Je moet als team toch jezelf kunnen voorbereiden voor zo'n toernooi? Ik vind dat het altijd een beetje cherry picking is. Wel spelers van hun club oranje inschrijven en een international lavert qua transfersom ook meer op, maar wanneer er gevoetbald moet worden dan het liefste toch niet. Dan zijn het maar achterlijke interlands....

16 mei 2021 om 10:04

Helemaal met je eens wooshx. Geen risico nemen.

zou top zijn als hij mee kan doen lekker 3-5-2 gaan spelen

Blind is net als Tadic zeer zuinig op zijn lichaam die er alles aan doen om deze optimaal in conditie te houden.

Ze spelen gewoon 4-3-3 want een ander systeem kent F de Boer niet. Daar was hij bij Ajax in onze competitie redelijk succesvol mee. Europees natuurlijk niet.
Als 4-3-3 met oranje niet werkt heeft hij geen plan B.
Daarom wil de Boer zoveel mogelijk Ajax en of ex-Ajax spelers en dan maar hopen dat het lukt.

16 mei 2021 om 12:09

Je realiseert je dat De Boer met de wedstrijd Nederland - Italie 5-3-2 speelde? Juist waardoor er resultaat werd behaald itt de eerste 0-1 verliespot?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren