Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax bevestigt ‘ernstig knieletsel’ bij aanvoerder Joël Veltman

Laatste update:

Joël Veltman heeft ‘ernstig knieletsel’ overgehouden aan de wedstrijd van Ajax tegen VVV-Venlo (4-1). Dat heeft de club uit Amsterdam vrijdag bekendgemaakt via de officiële kanalen. De aanvoerder van de Amsterdammers werd vrijdag onderzocht in het ziekenhuis. Over de aard en omvang van de blessure is nog niet alles duidelijk. Wel is zeker dat Veltman voor een langere tijd is uitgeschakeld.

Veltman raakte donderdag tegen VVV zwaar geblesseerd toen hij in de eerste helft een stevige beuk te verwerken kreeg van aanvaller Ralf Seuntjens. De 26-jarige rechtsback van de Amsterdammers verliet het veld per brancard. Vrijdag is duidelijk geworden dat hij ernstig knieletsel heeft opgelopen, al is het vooralsnog onduidelijk wat dat precies inhoudt. Ajax laat weten dat het seizoen voor Veltman erop zit en dat hij ook de voorbereiding op het volgende seizoen zal missen.

Op de clubwebsite schrijft Ajax dat er volgende week een update gegeven zal worden over de situatie van Veltman. Zodoende komt er een triest einde aan het seizoen van Veltman, die toch al niet naar wens verliep. De verdediger verloor zijn basisplaats onder trainer Erik ten Hag. Omdat zijn vervanger Rasmus Kristensen ook niet wist te overtuigen, verscheen Veltman tegen PSV (3-0 verlies) en VVV toch weer in de basis. Het contract van Veltman in de Johan Cruijff ArenA loopt door tot medio 2020.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg vervelend voor hem, was een rode kaart voor die gozer van VVV

20 april 2018 om 14:44

Rood is zwaar overdreven. Seuntjes is nogal lomp, maar dit bedoelde hij nu ook weer niet. Geel had wel gemogen.
Overigens ook vervelend voor veel supporters, die Veltman graag hadden zien vertrekken deze zomer.

20 april 2018 om 15:56

Die transfer kan die inderdaad wel vergeten. Ik vind het zelf ook niet erg dat hij nog een jaartje / half jaartje blijft. Ik vind hem verdedigend namelijk nog steeds de beste rechtsback van Nederland. Alleen bij Ajax moet je als verdediger ook goed kunnen aanvallen en een goede voorzet kunnen geven. Helaas ontbreekt het daar (nog) aan.
Kristensen en Orejuela zijn aanvallend prima opties voor Ajax. Maar in de topwedstrijden worden ze denk ik weggespeeld tegen clubs zoals Psv, Feyenoord en Az.

20 april 2018 om 16:02

Ik heb hem een paar keer een heel mooie crosspass zien geven, maar helaas doet hij dat te weinig. Maar verdedigend staat hij bijna altijd goed opgesteld.

20 april 2018 om 16:59

Die elleboog in combinatie met die duw bedoelde hij als een aai over de bol en een tikje tegen de billen? Natuurlijk pakt het heel ongelukkig uit, maar de overtreding was gewoon rode kaart waardig. Maar Kamphuis deed ook een paar Nijhuis imitaties. Hoe dan ook, verandert niks aan de vervelende afloop voor Veltman.

20 april 2018 om 17:55

@Finalvoetbal
Ben het hartgrondig met je oneens dat hij de beste rechtsback van Nederland zou zijn. Komt alles tekort. Snelheid, lengte, duelkracht, inzicht en wat al niet meer. Bijzonder matige speler. Neemt niet weg dat het natuurlijk bijzonder zuur is dat hij zo zwaar geblesseerd is geraakt.

20 april 2018 om 18:32

Echt erg voor elke speler die zoiets overkomt. Maar dit maakt hem niet ineens de beste verdediger van Nederland. Hij blijft een hard werkende gemiddelde verdediger voor de eredivisie. Als je dit niet ziet dan ben ik benieuwd hoe jou favoriete elftal er uit zou zien.

Ai, pijnlijk voor die jongen. Gaat hem een transfer kosten deze zomer.

20 april 2018 om 14:49

welke clubs hebben interesse in hem dan? ik kan me namelijk nauwelijks voorstellen dat er een club uit een topcompetitie gaat komen voor Joel Veltman. leuk voor de subtop van de Eredivisie maar Ajax vind ik al te hoog gegrepen voor zijn niveau

20 april 2018 om 14:51

Er word ook geen topcompetitie genoemd. Club Brugge zou bijv prima kunnen. Al acht hij zichzelf misschien beter dan dat.

20 april 2018 om 14:59

daar moet hij wel mee kunnen denk ik en het is een grote club in Belgie dus dat lijkt me inderdaad een prima stap

20 april 2018 om 15:16

Nou Japie,

Ik ga niet de discussie met je voeren over de kwaliteiten van Veltman, zijn statistieken zeggen genoeg, maar ook als hij niet in een topcompetitie zou kunnen spelen, dan bestaan er nog zat leuke buitenlandse clubs, waar iemand voor de ervaring naartoe zou kunnen willen gaan. Turkije, Griekenland, Frankrijk, Portugal lijken mij persoonlijk wel aantrekkelijk, ondanks dat deze niet tot de topcompetities behoren.

20 april 2018 om 15:29

ligt eraan welke clubs het zijn. clubs als Fenerbache Galatasaray, Monaco, Benfica en Porto gaan niet voor hem komen natuurlijk dus dan kom je toch bij clubs terecht die ook niet echt heel bijzonder zijn. dan was ik als hem was lekker bij Ajax gebleven

20 april 2018 om 15:33

Feelingood, het heeft geen zin om met Japie over Veltman in discussie te gaan. Hij heeft een blinde vlek als het om Joel gaat. Toen JDG een poosje geleden met argumenten kwam waaruit bleek dat Veltman lang niet zo slecht was als Japie beweerde (lees: al zijn argumenten onderuit haalde), reageerde hij daar niet eens op.

20 april 2018 om 15:44

Waarom zou hij Ajax en zijn omgeving achterlaten voor een stap opzij, zowel sportief als financieel gezien.

20 april 2018 om 15:46

maar wat deed @jdg toen met mijn argumenten over o.a. Veltman zijn fouten tegen Rosenborg Austria Wien, Heerenveen, Utrecht, Ado, Psg, Fenerbache, PSV etc? daar ben ik dan wel heel benieuwd naar want dat waren ook de feiten. al die statistieken zijn leuk en aardig maar die verbloemen natuurlijk niet de vele cruciale fouten van hem die ik heb gezien met mijn eigen ogen

ik heb verder echt nog nooit een verdediger gezien bij een topclub die ik zoveel domme en cruciale fouten heb zien maken. ik heb verder niks persoonlijks tegen Veltman dus ik constateer dit puur objectief.

afgelopen zondag leidde hij ook weer de 2-0 in van Psv, een paar weken terug geeft hij echt totaal onnodig een corner weg tegen ADO waaruit een goal valt en die week daarna gaf hij een penalty weg en ging hij eraf met rood. dat is toch echt Veltman die presteert zoals ik hem ken en dat gaat al jaren zo bij hem.

dan kunnen mensen wel komen met allerlei statistieken maar de fouten die ik van hem zie op het veld die liegen er natuurlijk ook niet om. noem mij nu een andere verdediger die de afgelopen maand 3 van die cruciale fouten heeft gemaakt bij een topclub. die zie ik echt niet lopen hoor maar als die er wel is ben ik heel benieuwd wie dat is dan

20 april 2018 om 15:50

The proof is in the pudding, zoals ze zeggen. We zullen moeten zien hoe hij zich gaat houden bij de club waar hij uiteindelijk heen gaat. Zelf vind ik het een redelijke speler naar de huidige maatstaven voor NL topclubs, maar niet meer dan dat. Een bij tijd en wijle nuttige schakel die je wel vrij makkelijk moet kunnen vervangen. Zoals de meesten van zijn generatie het niveau speler dat door de laag geklasseerde clubs in de PL ter opvulling van de selectie gehaald wordt en daar enigszins mee kan.

20 april 2018 om 15:52

De meesten = meer

20 april 2018 om 22:51

Als vd hoorn naar een topcompetitie kon kan veltman het ook.

20 april 2018 om 15:45

Voor Fc Groningen of Heracles prima verdediger

20 april 2018 om 18:19

hij kan in de middenmoot van Duitsland ook prima mee anders

Ik moet zeggen dat ik het ook raar vond dat de commentator zo luchtig erover deed, in de meerdere herhalingen was toch goed te zien dat die knie niet helemaal lekker ging. Jammer voor hem, waarschijnlijk geen transfer deze zomer?

Helaas te verwachten. Sterkte Veltman 😘. Zeer jammer.

Eventuele transfer ook in gevaar nu? (Als hij weg had gewild)

20 april 2018 om 14:48

Die kans is heel groot ja. Of een club moet het risico willen nemen, maar dat verwacht ik niet bij hem.

20 april 2018 om 16:14

Hij kan wel weg willen maar ik kan geen club verzinnen die veltman zou willen hebben. Matige voetballer van het niveau Heracles/groningen.

De actie van Seuntjes waardoor Veltman geblesseerd raakte had prima een rode kaart kunnen zijn.

Het was ongelukkig, maar hoe hij inkwam sloeg helemaal nergens op.. Of wacht..

20 april 2018 om 15:29

Ik vond het geen rood. Moet hij rood krijgen omdat Veltman pech heeft met deze blessure ? Als je deze overtreding vergelijkt met de overtreding die bij jong Ajax tegen nec gemaakt was dan ouds het een wonder of ramp dat veltman geblesseerd is een niet de speler van nec.

20 april 2018 om 17:10

Dat was Matusiwa en die was geschorst tegen Nec.

21 april 2018 om 06:21

Hij had minimaal een kaart moeten geven. Masr de goede man was de gehele wedstrijd blind.

Had al eerder een zware blessure aan ze knie geloof ik.. Triest voor joel

Wat sneu voor Veltman zeg. Kan die ook meteen een streep zetten door een eventuele transfer. Had het hem wel gegund na al die jaren.

Hopelijk revalideert die goed en komt die weer terug op niveau. En voordat er grappen gaan komen, voor de Eredivisie en dus ook Ajax is Veltman gewoon een meer dan prima verdediger.

20 april 2018 om 14:51

dat kan maar is hij bereid om een stap omlaag te doen dan. uit het buitenland zullen ze niet snel komen dus dan zit hij straks bij een AZ of Utrecht

20 april 2018 om 17:17

Je gaat wel erg makkelijk voorbij aan het gegeven dat voetbal de grootste sport op aarde is. Dat 'ze' uit het buitenland niet snel zullen komen lijkt me dan ook totaal uit de lucht gegrepen, tenzij je een specifiek aantal clubs of een competitie bedoelt met 'ze'.

20 april 2018 om 17:48

laat me het houden op dat niet denk dat er clubs uit de topcompetities voor hem gaan komen

20 april 2018 om 18:01

Ben het met je eens als je het zo formuleert.

Sterkte Veltman, hopelijk herstel je en speel je jezelf snel in de belangstelling van een club waar ze je meer kunnen waarderen.

Klote voor hem. Afwachten of we hem dit kalenderjaar nog terug gaan zien, of dat ie zich moet gaan richten op de tweede seizoenshelft in januari 2019.

Ontzettend zuur voor Joël. Voor hem vervelend als hij hierdoor een transfer misloopt, al zou dat voor Ajax een zegen zijn. Veltman is een belangrijke kracht in de verdediging en zijn concurrenten zijn allemaal een paar klasses minder. Hoop van harte dat hij helemaal terug komt, dat is na een ernstige blessure toch niet altijd het geval.

20 april 2018 om 15:08

Ik vond het met dat duo centraal ook niet lekker lopen hoor. Misschien is De Ligt/Frenkie nog wel het beste duo geweest tot nu toe. Hoewel er schamper gelachen werd om Frenkie als CV, won hij nog veel duels en kon hij veel op snelheid corrigeren. Zonder hem in het elftal werd het al snel minder.

20 april 2018 om 14:50

Veltman heeft het "geluk" dat hij al zo'n revalidatie (kruisband) heeft ondergaan dus hij neemt die ervaring mee om sterker terug te komen. Dit gebeurde in de A1 en als je kijkt hoe hij zich ontwikkeld heeft mag je denk ik wel concluderen dat hij de vorige keer heel goed is terug gekomen.

20 april 2018 om 14:52

ik ben juist van mening dat spelers als Dijks, Viergever en Veltman door geselecteerd moeten worden. ik vind die allemaal al jaren echt tekort komen voor het niveau dat Ajax nastreeft

20 april 2018 om 15:15

Dat kan nu. Bereken je verlies en laat Veltman in januari gaan. Geef hem rond november nog wat potjes om te laten zien dat hij fit is.

20 april 2018 om 15:21

In mij ogen moet je een speler as Veltman helemaal niet doorselecteren. Uiteraard zijn er in de selectie zat jongens met meer potentie. Alleen is het al jaren zo dat wanneer de potentie er bij een speler uit begint te komen hij direct weg is.
Veltman zijn top is misschien wel gewoon Ajax, daar is niks mis mee. Voor Ajax is het belangrijk dat er ook spelers met een beetje ervaring en know-how in het team zitten.
Want de jongens van 20 vertrekken al en zo blijf je altijd met een groepje talentvolle tieners zitten.

Als je kijkt naar bijvoorbeeld PSV dit jaar, of Feyenoord vorig jaar. Spelers met een iets hogere leeftijd zijn gewoon belangrijk voor een kampioenschap. Met toekomstige kwaliteiten win je niks.

20 april 2018 om 15:26

ik vind oudere spelers ook niet erg maar dan moeten ze wel een bepaald niveau hebben en deze spelers komen naar mijn mening tekort voor Ajax. niet dat ik bij PSV en Feyenoord geen matige spelers op leeftijd zie lopen hoor, waarvan ik denk wat hebben die te zoeken bij een top 3 club maar die mogen van mij ook door geselecteerd worden

20 april 2018 om 15:49

Doorselecteren kan al jaren niet meer in Nederland. Het zijn juist de beste die weggaan, waardoor Nederlandse clubs nooit meer groeien. De wet van de grote getallen.

20 april 2018 om 15:55

met een goede scouting en een beetje geld moet je al aardig ver kunnen komen maar dan moet je natuurlijk niet met backs als Orejuluena of hoe die ook moge heten, wat al een twijfelgeval was in zijn eigen land Columbia of met een Kristensen komen aan zetten

20 april 2018 om 17:28

Twijfelgeval in eigen land, dat zou verklaren waarom hij al bij de selectie van Colombia heeft gezeten in januari 2017. Serieuze vraag: waar baseer je op dat hij een twijfelgeval was? Ik kan daar zo 1-2-3 niks over vinden maar ben wel benieuwd naar je onderbouwing, zou namelijk een teken aan de wand hadden moeten zijn voor de scouting van Ajax lijkt me.

20 april 2018 om 17:44

destijds toen Ajax die jongen kocht begrepen de sportjournalisten in Columbia er heel weinig van. hij stond bekend als een speler die regelmatig defensieve fouten maakte en in de basis en voetballend ook niet echt veel toevoegde aan het elftal. het was een beetje de Columbiaanse Veltman

Cassiera was trouwens ook een twijfelgeval en maakte niet eens zoveel minuten bij Atletico Nacional maar die laat af en toe nog wel wat zien bij Jong Ajax. spelers als Renteria, Palacios en Marlos Moreno waren veel verder in hun ontwikkeling en waren daar de grote mannen

20 april 2018 om 18:15

Gedeeld derde op de topscorerslijst vd Jupiler League vind ik wel méér dan 'af en toe wat laten zien' maar dat is puur mijn persoonlijke mening. Als hij eindelijk weer eens een eerlijke kans krijgt in het eerste zullen we pas echt zien waar hij van gemaakt is.
Zie persoonlijk Orejuela meer als de Colombiaanse Kristensen trouwens, zonder duidelijk idee blind naar voren rennen soms en onderwijl verdedigende taken vergeten, Veltman zie ik meer als iemand van de af en toe onnodige nare overtredingen en als iemand die z'n team o.a. daardoor vaak min of meer onnodig in de problemen brengt.
Indien je dezelfde Renteria bedoelt als waar ik aan denk; die vertrok al 3,5 jaar voordat Cassiera naar Ajax kwam naar Mexico en is nu bijna een jaar geleden weer teruggekeerd op het oude nest. Marlos Moreno heeft het afgelopen jaar nauwelijks gespeeld en lijkt nu ook bij Flamengo weer te verpieteren, Palacios is in de winter weer teruggekeerd van Club Brugge na een weinig succesvol jaar. Dat ze destijds de grote namen waren zegt mij dan ook niet zoveel en je kunt zelfs beargumenteren dat Cassiera het in Europa tot nu toe een stuk beter doet. Orejuela is dan weer een ander verhaal, ik hoop dat hij er bij Ajax nog wat van kan maken, als hij maar niet jeugd in de weg gaat zitten (al zijn de opties op rechts bij Jong Ajax ook niet direct beter). Leuke transfer naar België bijvoorbeeld zou 'm ook gegund zijn wat mij betreft.

Echt klote voor Veltman, zwaar knieletsel gun je niemand. Zijn kniegewricht klapte ook helemaal in een onnatuurlijke hoek naar opzij na die totaal onbehouwen beuk van die logge Seuntjes, die duidelijk niet de bal ging. Een kaart was op z’n plaats.

Lullig deze zware blessure en waarschijnlijk lange revalidatie voor hem zo vlak voor het einde van het seizoen. Ook met het oog op een eventuele transfer maar het buitenland, waar hij op hoopte.

Joël, veel sterkte en hopelijk een voorspoedig herstel de komende periode!

20 april 2018 om 14:53

laten we het hopen. hoe lang duurt zoiets om te herstellen?

20 april 2018 om 15:31

Kruisband ong 6-9 maand

20 april 2018 om 15:56

dat is niet best. laten we voor hem hopen dat hij met een beetje geluk iets eerder hersteld al zal het lastig worden

20 april 2018 om 15:05

@Infinity91

Seuntjes kwam onbehouwen in met een geblokte lompe bodycheck, zonder dat hij de intentie had om met zijn voeten de bal te beroeren. En passant raakte hij met de arm ook nog eens het gezicht van Veltman. Een totaal onnodige actie ook aan de zijkant op het middenveld. Ik kreeg een beetje het idee dat Seuntjes een signaal wilde geven op een iets te enthousiaste manier.

Seuntjes raakte de knie niet nee, maar dat beweert ook niemand, maar de intentie was zeker niet voor de bal gaan. Met dat grote lompe lijf van hem mag hij met zo’n beuk best iets voorzichtiger zijn in het vervolg. Een kaart was een zekere mogelijkheid.

Wat een klotenseizoen voor Veltman niet bij Oranje geen basisspeler meer bij Ajax en nu dit vervelende blessuregeval. Sterkte jongen.

20 april 2018 om 15:23

Geen basisspeler bij Ajax is toch een beetje overdreven?
Hij heeft volgens mij 2 keer niet in de basis gestaan. Tegen PSV had hij zijn plekje al terug en nu dus tegen VVV ook weer.

20 april 2018 om 16:31

Hij was de laatste tijd geen basisspeler maar dat geeft niet het is kloten voor hem dat alles bij elkaar komt.

Zo op het oog ziet het er naar uit dat hij zijn kruisbranden heeft gescheurd. Voor een speler als Veltman komt dit ronduit dramatisch uit, helemaal gezien het feit dat hij al een klein beetje op een zijspoor kwam te liggen.

Persoonlijk heb ik het gevoel dat dit einde Ajax is. Hij zal gaan revalideren, maar moet daarna de concurrentie aangaan met een ogenschijnlijk nieuwe back die Ajax nu wel moet gaan halen want aan alleen Kristensen heb je lang niet genoeg. Waar Orejuela is gebleven mag God weten.

Ongeacht de blessure. Deze jongen kan gewoon niet brengen naar wat er wordt gezocht als rechtsback. Een mannetje Tete hebben ze laten gaan terwijl daar zoveel potentie in zat. Als Veltman ook maar een concurrentie krijgt wat 50% Tete is, dan kan hij beter vertrekken naar een club als Westbrom, Wolverhampton of in Nederland naar Utrecht, Zwolle.

Sneu voor deze gemiddelde voetballer. Niet eens worden opgeroepen voor Oranje, daarna je basisplek kwijtraken in Ajax en dan nog voor het einde een heftige blessure oplopen. Het is hem blijkbaar niet gegund.

20 april 2018 om 15:27

Goaliefan, je moet verder kijken dan alleen naar mooie sliding. Veltman leest het spel erg goed en staat hierdoor meestal goed gepositioneerd. Deze jongen is gewoon een belangrijke kracht, ondanks dat velen dat niet willen zien. Is dit seizoen meerdere malen de man van de wedstrijd geweest. Als je statistisch gaat kijken, behaald Ajax meer punten met Veltman dan zonder Veltman.
Zijn basisplaats had hij overigens gewoon al weer terug hoor.
Het is gewoon een goede speler voor Ajax. Het lijkt me niet handig om alleen met tieners aan de slag te gaan.

20 april 2018 om 15:35

Ik kijk zeker verder. Ongeveer zover dat hij doet toen hij vorige week een voorzet van Brenet niet tegenhield waar de 2-0 uit kwam.

Toen Veltman weer eens voor een keer centraal gepositioneerd was gleed hij uit waar een goal uit viel.

Drie weken geleden maakte hij een knullige overtreding op het middenveld waardoor hij 2x geel, rood kreeg.

Veltman staat nauwelijks ooit perfect gepositioneerd. Als je dat wel vindt dan, sorry, heb je geen verstand van wat goed verdedigen in moet houden.

20 april 2018 om 16:08

@goaliefan. ik ben het helemaal met je eens. op dat niveau mag je niet structureel cruciale fouten maken daarom kan ik ook echt niet begrijpen dat Veltman dat al 5 jaar lang mag doen zonder dat een club als Ajax in staat is wat beters te vinden, wat niet zo heel moeilijk hoort te zijn met hun financiele middelen. maar dan komen ze aanzetten met Kristensen, die kwalitatief zelfs nog minder is

Triest hoop dat ook na het lezen van dit bericht dat het meevalt
Zal voor hem ook knop omzetten zijn aangezien hij ongetwijfeld ook dacht aan zijn laatste weken bij ajax bezig te zijn,

Joel, kin omhoog revalideren en sterker terug komen!!

Heel erg vervelend voor de speler en club.
Maar de meest onsportieve speler uit de eredivisie is er nu even uit.
Neemt niet weg dat ik hem Beterschap wens.

20 april 2018 om 15:22

Op grond waarvan vind je hem dan onsportiever dan...neem Kramer of Weghorst. M.a.w. zet je argument wat kracht bij middels pakkende feiten!

20 april 2018 om 15:37

Blessure van mede speler. Tegenstander stopt en dan zelf doorgaan. Hoe onsportief wil je het hebben. Heel Europa ging het rond als onsportiefste speler.

20 april 2018 om 16:43

Dat zeiden ze ook van Witsel toen ie Wasilewski(?) een gebroken been trapte, maar daar hoor je ook niemand meer over. Je doet net alsof analisten in het buitenland bij elke onsportieve actie nu zeggen: Naja het is nog niet zo onsportief als Veltman altijd is. Er zijn wel wat incidenten ja, maar Veltman is echt niet on sportiever dan Kramer of Barton bijvoorbeeld.

20 april 2018 om 16:46

Dat was inderdaad een zeer onsportieve actie, maar kom op er moet iets ergers zijn dan je tegenstander met twee voeten in het gezicht trappen?

20 april 2018 om 16:52

Dat was een a - sociale actie. Dat had niks met voetbal te maken. Dat doorvoetballen heeft alles met onsportiviteit te maken.

Speelt altijd naar zijn kunnen. En op inzet en gedrag voorbeeldig. Erger me aan soms negatieve reacties op hem.

20 april 2018 om 16:10

hij speelt inderdaad naar zijn kunnen en doet zijn best maar dat neemt toch niet weg dat hij kwalitatief tekort komt? natuurlijk is het niet zijn fout dat hij het niveau niet aan kan maar als je bij een top 3 club speelt en je maakt zoveel fouten dan gaat die kritiek er altijd komen want dat is het niveau waarop je actief bent

20 april 2018 om 18:01

Ga ergens anders zaniken. Jij zegt tig keer hetzelfde. Heeft Veltman je vrouwtje een keer gepakt ofzo?

20 april 2018 om 18:06

volgens mij is deze site in het leven geroepen om je mening te geven over voetballers, wedstrijden en voetbalnieuws in het algemeen en dat is wat ik doe. kan zijn dat je het niet met iemand eens bent en dat is je goedrecht. misschien deel ik ook niet overal dezelfde mening over als jij

20 april 2018 om 20:29

En het valt iedereen op dat je vooral over Veltman maar door blijft gaan en door blijft gaan en door blijft gaan.

21 april 2018 om 00:17

ja, omdat iedereen me hier probeert wijs te maken dat het een goede verdediger is ik zie hem zelf ook al jaren spelen en ik zie dat echt heel anders

Sneu voor Veltman. Dit gun je niemand, ook al vind ik Joel Veltman met Michiel Kramer de grootste klootzak van de Nederlandse velden. Het is een matennaaier eerste klas en ik geloof dat er iets is als karma. Had gehoopt dat ze hem - na zijn gedrag tegen Lozano in de heenwedstrijd - vorige week een rotschop zouden uitdelen, maar dat hij nu zo zwaar geblesseerd is vind ik jammer voor hem. En Ajax, want deze zomer was het ideale moment om van hem af te komen. Vind het echt beneden alle peil dat een speler van dit kaliber aanvoerder is van een club als Ajax.

20 april 2018 om 16:47

Haha het is ook wel sneu dat het bij Veltman karma zou zijn als ie een doodschop of ernstige blessure oploopt, maar dat jij met geen enkel woord rept over het misdragen van Lozano in dezelfde wedstrijd of andere wedstrijden. Als er toch 1 elke wedstrijd aan het etteren is, dan is het Lozano wel. Die jongen gaat al liggen als de tegenstander ademt en gaat dan een kaartje vragen. Ik hou niet zo van een actie als doorgaan terwijl de tegenstander denkt dat je de bal uitspeelt, maar ik vond het prachtig dat Veltman die jankend van jullie compleet uit de wedstrijd speelde. Wil geen welles nietes spelletje ervan maken hoor, maar jouw en mijn post gezamenlijk maken wel duidelijk dat clubvoorkeur ook degelijk meespeelt. Mensen hebben jaren geleden al besloten Veltman het eredivisie kneusje te vinden, dus moet bij elk kleine incidentje gelijk gedaan worden alsof dit het intens verrotte karakter van Veltman weergeeft. Ik vind het een beetje triest allemaal.

Heel triest voor Veltman maar wat nog triester is, het leedvermaak door sommige lieden. Ik ben voor veel minder geband door VZ.

Voor hem persoonlijk een kut seizoen wat blijkbaar toch nog erger kon. Ik had hem een transfer gegund, maar ik denk dat dat pas vanaf de winterstop een reã«le optie is?

Hoop dat Joël snel er weer boven op komt. Het was onbesuisd inkomen en had met rood bestraft moeten worden.

Jezus. Dat is klote voor die gast, dat gun je niemand.
Ik wens hem een spoedig herstel.

Er sneu voor hem. Dit gun je niemand natuurlijk. Hoop dat hij er snel weer bovenop kan komen,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren