Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax akkoord met afspraak over flinke korting op vraagprijs van 25 miljoen'

Laatste update:

Internazionale is nog steeds in de markt voor Nicolás Tagliafico, zo weet Calciomercato dinsdag te melden. De Italianen keren naar verluidt aan het einde van het seizoen terug bij Ajax voor de Argentijnse linksback. Ajax zou met Tagliafico hebben afgesproken dat hij voor 25 miljoen euro tussentijds zou mogen vertrekken. Er zou echter ook de afspraak liggen met directeur voetbalzaken Marc Overmars dat de vraagprijs over een halfjaar verder naar beneden wordt gebracht, al wordt een exact bedrag niet genoemd.

Wil je de wedstrijd LIVE kijken? Dat kan vanaf 20.30 uur op Voetbalzone.nl!

Ricardo Schlieper, de zaakwaarnemer van Tagliafico, bevestigde vorige week in gesprek met De Telegraaf dat de vleugelverdediger zijn tot medio 2022 met één seizoen gaat verlengen. Volgens Valentijn Driessen betekent dat echter niet dat de flankspeler automatisch langer aan Ajax verbonden blijft. ”Nee, dat is een handig spel van Ajax”, zo zei Driessen in een video op de website van het dagblad over de nieuwe verbintenis van Tagliafico. “Dat hebben ze natuurlijk eerder ook al gedaan met een aantal spelers. Dan weet je in ieder geval dat hij het seizoen bij je afmaakt, anders loopt hij in de winter weg. En stel je voor: Ajax overwintert in de Champions League, wat heel goed mogelijk is, dan heb je graag Tagliafico erbij. Want op dit moment heb je daar gewoon geen alternatief.”

Valentijn Driessen noemt deal met Tagliafico ‘handig spel van Ajax’

De chef voetbal van De Telegraaf analyseert de contractsituatie van de linksback van Ajax.Lees artikel

De inmiddels 28-jarige Tagliafico werd afgelopen zomer al in verband gebracht met Inter, al ontkende Schlieper destijds dat er intensief contact zou zijn met de grootmacht uit Milaan. Desondanks is de sluimerende interesse vanuit het Giuseppe Meazza nooit verdwenen en men hoopt nu in de zomer van 2021 zaken te kunnen doen met Ajax. Tagliafico heeft zelf al meermaals aangegeven dat hij klaar is voor de stap naar een Europese topcompetitie en de Serie A behoort zeker tot zijn favorieten.

Tagliafico is eerder dit jaar ook al genoemd als mogelijke aanwinst van Barcelona, Manchester City en Chelsea. De linksback, met Ajax in voorbereiding op het Champions League-duel met Liverpool van dinsdagavond, staat inmiddels op 110 wedstrijden namens de Amsterdamse club. In die reeks kwam Tagliafico tot twaalf doelpunten en zestien assists.

Zou Nicolás Tagliafico bij Internazionale passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus Ajax betaald waarschijnlijk ergens rond de 5 miljoen plus extra salaris om hem een half jaar langer te houden. Prima deal.

1 december 2020 om 13:33

5 miljoen lijkt mij wel wat veel. Ajax zou er goed aan doen hem te behouden: alle belangrijke duels vinden plaats na de winterstop: 2x PSV, 2x AZ en 2x Feyenoord. Vitesse krijgt het 'makkelijke' programma na de winterstop: beter behoud je dan gewoon de basis.

1 december 2020 om 15:16

Vitesse makkelijke programma? Zij krijgen ook gewoon de returns tegen de top 4 he

1 december 2020 om 14:22

Ajax betaalt extra (5miljoen??) om hem aan zijn contract te houden? Hoe kom je daar bij dan? Ajax laat al jaren geen sterkhouders en basisspelers in de winterse transferwindow gaan, dus Tagliafico lijkt me daarop geen uitzondering. En als ze hem dus ook nog laten bijteken is Ajax spekkoper gezien hij anders de komende zomer voor minder dan 20-25 miljoen vertrekt, gezien hij al 28 is. Daarbij snapt Overmars heel goed dat je niet alleen kapitaal op de bank moet hebben (waar al een behoorlijk buffertje staat) maar ook op het veld. En gezien er momenteel geen waardige vervanger voor Tagliafico is, zou het hele team in disbalans komen waardoor het nadelige invloed kan hebben op de prestaties in Eredivisie en in Europa. En dan is de financiã«le schade veel groter. Het is dus een prima deal, zonder dat het Ajax iets kost. Vergeet niet dat Tagliafico voor 4 miljoen!! gekocht is. Tagliafico gaat dus altijd meer opleveren.

1 december 2020 om 14:37

Ze keren hem geen bedrag uit van 5 miljoen, maar denk je dat hij zijn contract verlengt onder dezelfde condities? Die gaat gewoon meer verdienen + betere bonussen. Onderhands de afspraak dat hij dan het seizoen afmaakt. Dus de komende 7/8 maanden een fors beter salaris.

Ik weet niet 100% dat dat zo gaat, maar lijkt me toch wel. Anders is er geen enkele incentive voor Tagliafico om te verlengen.

1 december 2020 om 14:38

"het is dus een prima deal, zonder dat het Ajax iets kost. "

Ik denk niet dat je het begrepen hebt hoe het in elkaar zit allemaal. Jij denkt werkelijk dat deze constructie Ajax niets kost maar dat Tagliafico zich, zomaar zonder dat het hem iets oplevert, langer aan Ajax verbindt?? Dan zit je er echt totaal naast.
Wat Ajax hier heeft gedaan is vergelijkbaar met Ziyech destijds. In ruil voor de belofte dat hij niet in de winter de club verlaat, krijgt de speler daar iets voor terug. Inzake Ziyech ging dat om een bijna verviervudiging van zijn salaris (zodat hij bijna evenveel ging verdienen als Tadic), zelfs zonder dat Ziyech zijn contract daarvoor hoefde te verlengen. Met Tagliafico is nu afgesproken dat als hij tot einde seizoen blijft, Ajax meewerkt met een redelijk bod en dat bod mag dus zelfs onder die genoemde 25 miljoen liggen! Ook zal Tagliafico, zoals gebruikelijk, voor het verlengen van zijn contarct ook een tekenbonus krijgen. Dus natuurlijk kost het Ajax iets. Zou ook een unicum zijn namelijk, dat spelers zomaar zonder iets erbij te krijgen dingen doen die ze helemaal niet hoeven doen.
Hetgeen hier vooral relevant is, en dat maakt het ook logisch dat Ajax bereid was om straks met minder dan die 25 miljoen geoegen te nemen, is dat er simpelweg geen clubs langs zijn gekomen die hem voor 25 miljoen, laat staan meer, wilden overnemen. Dat zegt ook genoeg. Kennelijk zijn de Ajaxfans een stuk meer onder de indruk van hem dan al die clubs.
Overigens prima voor Ajax. Ze hebben nog een seizoen lang deze speler als back en dat is erg nodig want Ajax gaat het de komende maanden als de toppers eindelijk komen en het overwinteren in Europa (EL of Cl), nog heel erg druk en lastig krijgen.

1 december 2020 om 13:37

Was de afspraak met nico niet bij het verlengen dat hij dit seizoen bij ajax afmaakt en daarna voor een "spotprijsje" mag vertrekken?

1 december 2020 om 13:42

Dat snap ik, maar als je bij de verlenging al duidelijk afspreekt het seizoen af te maken denk ik niet dat ze hem in de winter weg gaan doen en daarnaast is de bron ook niet echt heel betrouwbaar hé.

Al is Inter geen stap omhoog ten opzichte van Ajax, is de Serie A dat natuurlijk wel ten opzichte van de Eredivisie. Wel benieuwd welke positie Inter voor Tagliafico in gedachte heeft? Ze spelen als ik het me goed herinner met 3 centrale verdedigers en 5 middenvelders.

1 december 2020 om 13:37

Ik vind Inter momenteel ook meer een stap opzij dan omhoog, maar er zullen genoeg mensen het niet met ons eens zijn. Toch de EL finale gehaald en met spelers als Lukaku en Martinez twee geweldige spitsen. De rest van het team vind ik op De Vrij maar matig om eerlijk te zien. Denk dat van de 10 Inter er 5 wint van Ajax.

1 december 2020 om 13:45

Barella, Skriniar, Handanovic, Brozovic. Allemaal maar matige spelers?

1 december 2020 om 13:47

Dan vergeet ik ook nog eens namen als Nainggolan, Vidal, Eriksen, Godin. Elke speler die ik nu heb genoemd, op Handanovic misschien na, komt met 2 vingers in de neus in de basis bij ajax.

1 december 2020 om 13:48

Inter heeft wel meer goede spelers hoor. Handanovic is oud maar een meer dan uitstekende keeper. Achterin heb je Skriniar die gewoon van hetzelfde niveau is als de vrij en Bastoni wat een groot verdedigend talent is. Op het middenveld heb je Brozovic en Barella, waarbij zeker Barella een fantastische middenvelder is. Je hebt Sensi die mits fit een sterke speler is. Op de wingback heb je nog Hakimi en als backup heb je Alexis die het redelijk goed doet bij Inter. Als de geruchten kloppen en daar komen Paredes in ruil met Eriksen, De Paul en Nico nog bij, heb je een heerlijk team

1 december 2020 om 13:55

Pff je zou maar met een Ajax bril rondlopen waarbij je Ajax naast Inter zet... Intern heeft zoveel meer kwaliteit. Organisatorisch, op het veld en alle andere vlakken binnen het voetbal loopt Inter mijlen ver voor.. Vrijwel de hele basis van Inter zou bij Ajax de huidige basisspelers er uit spelen.

1 december 2020 om 13:57

Godin speelt niet meer bij Inter. Handanovic of Onana, tsja maakt opzich niet veel uit. Vidal zou niet spelen bij Ajax, Naingollan waarschijnlijk wel. Skriniar is ook een goede en Barella is een mooi talent maar niet beter dan iemand als Gravenberch momenteel. We moeten echt stoppen met onszelf omlaag praten, leuke spelers bij Inter maar die van ons zijn net zo goed of beter.

1 december 2020 om 13:59

En jij denkt niet dat spelers van Ajax moeiteloos over zouden stappen van Ajax naar Inter als die club interesse heeft? Ik gok namelijk van wel. Er komt wel wat meer bij kijken dan enkel hele recente prestaties.

1 december 2020 om 14:04

Geen idee of ze dat wel of niet doen. Inter staat stijf onderaan in de CL en dat vind ik niet bijzonder indrukwekkend. Als je kijkt naar Frenkie, Matthijs, Hakim en Donny; die stapten over naar grotere of betere clubs dan Inter. Inter is een goede club maar we moeten het niet overdrijven. Goede spelers, maar echt niet beter dan Ajax.

1 december 2020 om 14:07

Sorry maar Barella is echt wel een heel stuk verder dan Gravenbergh momenteel, is ook al wel ouder, maar toch. Daarnaast noem je Naingollan, terwijl die niet eens veel minuten maakt bij Inter momenteel. Als je Inter niet volgt, doe dan ook niet zulke uitspraken. Want Hakimi, Skriniar, Bastoni, De Vrij, Brozovic, Barella, Eriksen, Vidal, Martinez, Lukaku en Alexis zouden allemaal basisspeler zijn bij Ajax. En Sensi ook nog ipv Labyad momenteel. Van het huidige Ajax zouden alleen Onana, Tagliafico en Neres (als past hij niet in het huidige systeem) misschien basis staan bij Inter

1 december 2020 om 14:11

Als we zeggen 'hij past niet in het systeem' zou geen enkele Inter speler basis staat buiten De Vrij. Wellicht Martinez nog. Lukaku past niet bij Ajax, Hakimi ook niet in dit systeem. Maar goed, hier gaan we niet uitkomen. Ieder zijn mening gelukkig

1 december 2020 om 14:21

Toch denk ik dat Lukaku Traore eruit zou spelen en ook dat Hakimi Mazraoui eruit zou spelen, Eriksen Labyad, De Vrij Blind, Skriniar Schuurs en Brozovic Klaassen. En ik denk Barella Gravenbergh momenteel ook nog

1 december 2020 om 14:28

Och, wat een zinloze vergelijking. Het beste kan je zulks bepalen in een onderling duel. Dus in die zin is het te hopen dat zowel Inter als Ajax de volgende ronde CL haalt. Maar ik denk gezien het recente verleden dat alle basisspelers van Ajax moeiteloos mee zouden draaien bij Inter.

1 december 2020 om 14:33

En dan is de vraag welke spelers hebben meer potentie en/of zou je liever in je team hebben. Ik kan meer genieten van de ontwikkeling van Gravenberch en Kudus dan van Nangoilan of Vidal. Zelfde geldt voor Neres en Anthony. Dat is wat Ajax voor mij een interessante club maakt

1 december 2020 om 14:34

Maar het gaat toch niet over de onderlinge ontmoetingen om te bepalen of Tagliafico met een stap naar Inter omhoog of opzij zou gaan. Ookal wint Ajax van Inter, dan is Inter toch gewoon nog steeds een stap omhoog. De competitie is vele malen groter en sterker, er wordt meer betaald en je speelt met en tegen betere spelers

1 december 2020 om 13:38

Inter geen stap omhoog? Kom op, Inter is in alles een stap omhoog, daarin onderschat je Inter echt zwaar.

1 december 2020 om 13:46

Ja inter is gewoon een stap omhoog, daar hoeven we niet moeilijk over te doen. Wat is anders nog wel een stap omhoog? Enkel CL favorieten?

1 december 2020 om 13:55

Voorlopig staat Ajax op overwinteren in de CL poule en doet Inter het dramatisch en staat stijf onderaan in hun poule. De competitie is alleen een stuk beter. Ik denk dat de twee teams elkaar weinig ontlopen.

1 december 2020 om 14:00

En dan vergeten we even dat inter vorig jaar de finale van de europa league heeft gehaald waar ajax er in de 8e finale meen ik al uit was geknikkerd.

1 december 2020 om 14:04

Er komt wel wat meer bij kijken dan een paar prestaties. Ik denk namelijk dat spelers van Ajax geen twee keer hoeven na te denken als Internazionale aan komt kloppen. Ajax kan Internazionale lastig maken en ze kunnen ook winnen, maar verder is Inter in elk aspect een grotere club. Daar gaan we toch niet serieus aan twijfelen? Niets ten nadele van Ajax overigens.

1 december 2020 om 13:44

Inter is natuurlijk wel gewoon een stap omhoog, qua aanzien, salaris, competitie.

1 december 2020 om 19:10

Denk gelijk waardig kwa aanzien alleen kwa salaris en Competitie

1 december 2020 om 13:45

Inter is gewoon nog steeds een stap omhoog. Ze betalen meer, spelen in een sterkere competities en hebben bijvoorbeeld vorig jaar nog Europa League finale gehaald. Daarnaast is Inter de laatste jaren weer stappen omhoog aan het maken, al gaat dat mede vanwege Conte met vallen en opstaan. Nico zou prima in het systeem passen als wingback aan de linkerkant, daar speelt nu vaak Ashley Young. Daarnaast zou hij eventueel ook nog achterin kunnen spelen in een driemans verdediging. Ik zou zijn komst bij Inter zeker toe juichen al zou ik hem ook graag bij Ajax zien blijven

1 december 2020 om 14:09

Nou ja, Ajax haalde vrij recent ook een Europa League finale en behaalden twee jaar geleden nog de halve finale van de Champions League. Op basis van (recente) prestaties komt Ajax wel aardig mee, maar verder is Internazionale inderdaad wel in alles een grotere club. Toch is het rendement van Ajax in verhouding vele malen hoger. Inter heeft inmiddels honderden miljoenen in een 'wederopstanding' gepompt, maar kunnen zich op het veld nog niet zozeer onderscheiden tegen (in dit geval) Ajax.

1 december 2020 om 16:58

@Sirius
Een wederopstanding in de Serie A is natuurlijk wel een uitdaging. Juventus torent daar al een tijdje overal bovenuit maar Inter heeft ook te maken met andere grote clubs als AC Milan, AS Roma, Lazio, Napoli en de subtop is ook sterk, dat kan je gewoon niet vergelijken met de Eredivisie dus dat zegt helemaal niets over rendement.

1 december 2020 om 16:55

Dan ga je een discussie voeren of een grotere competitie, met een hoger salaris en meer internationaal aanzien een stap vooruit is ten opzichte van de Nederlandse top, ongeacht waar die nu staan in Europa.
Net zo goed als het vanuit kleine competitites als de deense, zweedse, finse, e.d. een stap vooruit is om daar vanuit de top in de Nederlandse sub top te komen spelen is het een stap vooruit om vanuit de Nederlandse top in de subtop van een top competitie te spelen.

Off topic: mochten we vanavond winnen, en volgende week gelijk staan met Atalanta, en daar gelijk spelen, dan zou het onderling resultaat dus 2x gelijk zijn. Kijken ze dan naar doelsaldo of uitdoelpunten oid?

1 december 2020 om 13:44

Ik denk op onderling resultaat en dus de uitdoelpunten maar weet het niet 100% zeker.

1 december 2020 om 13:49

0-0 en 1-1 is sowieso door. 2-2 weet ik zo snel niet. 3-3 en hoger is uitgeschakeld dan.

1 december 2020 om 14:01

Bij 2-2 wordt er naar doelsaldo gekeken meen ik.

1 december 2020 om 16:06

Dat lijkt mij ook maar daar valt zo snel nog niets over te zeggen. Dat weten we vannacht pas.

1 december 2020 om 13:58

Uitdoelpunten

1 december 2020 om 14:48

Alleen speelt Ajax thuis tegen Atalanta.

1 december 2020 om 17:27

@roemies dus mag ajax 0-0 of 1-1 spelen en bij 2-2 kijken ze naar doelsaldo, waarbij ik even niet weet wie van de 2 in het voordeel is.

1 december 2020 om 16:58

Eerst onderling resultaat en daarna het doelsaldo. In dat geval is Ajax tot 1-1 door, bij 2-2 hangt het af van de resultaten van vanavond, op dit moment is het doelsaldo van ajax tov Atalanta +1, en bij alles daarboven zou Atalanta doorgaan.
Normaal zou je zeggen dat dat niet snel zal gebeuren in de CL maar we hebben de afgelopen jaren al een 3-3 en 4-4 gehad.

Het mooiste is nog wel dat we waarschijnlijk het beste van hem al gehad hebben. Het potentieel is er wel zo'n beetje uit en als we dan nog 25 miljoen voor hem vangen, is dat een topdeal

1 december 2020 om 14:58

Ik neem aan dat Tagilafico ambities heeft om in een grotere competiie te spelen dan in de eredvisie. Waarom zou het 'beter' zijn voor hem om bij Ajax te blijven?

1 december 2020 om 15:05

Voor Ajax zou het t beste zijn als ze Tagliafico verkopen nu hij nog een waarde vertegenwoordigt. Kennelijk wil niemand 25 miljoen betalen. Komende zomer kun je misschien nog 20 voor hem krijgen, daarna zal dat bedrag steeds verder wegzakken. En het is dan sowieso tijd dat Ajax dan een jeugdspeler klaarstoomt om die plek van Tagliafico in te nemen.

1 december 2020 om 14:13

Het potentieel is er wel zo'n beetje uit? Hij is 28 jaar, geen 35. Echter was het in het Ajax van twee jaar geleden een stuk makkelijker om te pieken dan in dit Ajax. Los van het feit dat ze wel goed presteren tot nog toe, is dit Ajax kwalitatief echt een stuk minder in elke linie. Je weet wat je aan Tagliafico hebt. Bij een nieuwe back moet je nog maar zien of het potentieel en de kwaliteiten daar uberhaupt in de buurt komt. Echter is 25 miljoen euro wel gewoon een mooi bedrag voor een linksback die deze zomer 29 jaar wordt.

Inter speelt met 3 verdedigers zonder een echte linksback, en ik zie in tagliafico ook geen wingback die de hele flank bestrijkt

Is er sprake van goed handelen dat als Tagliafico dit seizoen blijft, zijn transfersom flink naar beneden gaat - nog even los van zijn salarisverhoging? Mij lijkt dat de vork anders in de steel zit, anders zou ik het ontzettend dom vinden van Overmars. En in dit soort zaken lijkt me dat nou net niet het geval;-)),

1 december 2020 om 14:52

Overmars verzekert hiermee de invulling van de linksachter plek. In een cruciale periode. Dat Overmars waarschijnljik toh geen 25 miljoen voor hem gaat vangen is geen probleem. Anders was hij immers allang opgepikt. Dus met die worst van het meewerken, waarbij Overmars dan voor 20 miljoen ook akkoord gaat, doet hij in wezen nog steeds gewoon prima zaken. Hoe lang zit Tagliafico nu bij Ajax? Zijn derde seizoen toch? Dat betekent dat zijn transferkosten op de balans nu voor 3/5e zijn afgeschreven. Even daargelaten de fees voor de zaakwaarnemers, het saalris van Tagliafico (is geen drie mijoen lijkt mij) en andere kosten houdt Ajax nog steeds geld over.

1 december 2020 om 16:19

Hij is toch gewoon contractspeler van Ajax? Dus lijkt het mij niet meer dan logisch dat hij sowieso dit seizoen bij Ajax blijft. Dus hoef je geen stappen te nemen.

1 december 2020 om 16:40

Wat bedoel je met 'hij is gewoon contractspeler'? Élke speler die door Ajax is verkocht waren 'gewoon contractspelers'?? Sowieso, als hij dan 'gewoon contractspeler' is, waarom dan uberhaupt deze contractverlenging van Ajax? Als het zo logisch zou zijn dat hij dit seizoen bij Ajax blijft, waar gaat dit dan precies over?

1 december 2020 om 17:32

Constant, heel simpel bij de contractverlenging met Tagliafico is afgesproken dat hij dit seizoen gewoon afmaakt bij ajax en dan mag hij in de zomer voor een gelimiteerde transfersom vertrekken. Alleen weet niemand wat de precieze prijs is omdat ajax daar nog niks over naar buiten heeft gebracht dus dat bedrag is op dit moment alleen speculeren.

1 december 2020 om 18:15

Voor zover ik het bericht heb gelezen, is er overeenstemming over contractverlenging tussen Ajax en Tagliafico, inhoudende een salarisverhoging en dat hij heeft bijgetekend tot medio 2023 als speler van Ajax. Althans formeel. Want de praktijk luidt dat hij eind van dit seizoen voor een aanmerkelijk lagere transfersom mag vertrekken dan eerst was afgesproken. Al met al betekent dit, er vanuit gaande dat hij anders in de komende winterstop zou vertrekken, Ajax voor dat half jaar zo'n 5 miljoen kwijt is. Dus je betaalt een speler die een contract heeft tot medio 2022, extra voor een half jaar dat hij toch al onder contract staat. Dan zou ik zeggen, je mag in januari weg voor de eerder afgesproken prijs en we (ajax) gaan alvast op zoek naar een vervanger. Tagliafico is een prima speler, maar niet meer de speler van zijn beginperiode bij Ajax.

1 december 2020 om 18:22

Wicha. Akkoord, je hebt gelijk. Maar laten we even educated speculeren. Ajax dat alle voordelen krijgt en de speler die dan tekent en dar niets voor terug krijgt? Hoe waarschijnlijk is dat in jouw ogen? Tuurlijk hebben we geen inzicht, nog, in de contracten. Maar in sommige gevallen is dat ook niet nodig en kan je met een grote mate van zekerheid er wel iets nuttigers over zeggen dan 'ajax heeft hier mooi alles gekregen en het kost ze niets', oals ik hier ergens heb gelezen.
Daarnaast, als hij voor 25 miljoen, ongeveer, al niet weg komt, wat zou een speler dan bezielen afspraken te maken waarbij hij potentieel zelfs een nog hoger prijskaartje om zijn nek krijgt? Dan komt hij nooit meer weg.

1 december 2020 om 18:23

pinko.
Dat verhaal dat Ajax vijf miljoen voor een half jaar kwijt is, dat kan ik even echt niet volgen. Ligt aan mij hoor, maar hoe past dit precies in welk plaatje dan?

1 december 2020 om 17:05

Zijn transfersom gaat zo wie zo flink naar beneden. Hij wordt in de zomer 29 en heeft dan nog maar een 1 jarig contract. Dan is hij echt geen 25 miljoen meer waard want ook voor clubs als Inter is 25 miljoen voor een speler van die leeftijd zonder restwaarde dan veel geld.
Hij zal dus zo wie zo geen 25 miljoen meer waard zijn, maar meer dan wanneer hij nog maar een contract heeft voor een jaar.

Kunnen ze niet een slimme deal sluiten en Eriksen proberen terug te halen?

1 december 2020 om 16:46

Tagliafico naar Inter, plus 15 miljoen en Eriksen naar Ajax?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren