Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied met 'ongelooflijke kwaliteiten' is koel: 'Kan de kranten niet lezen'

Laatste update:

Kasper Dolberg en Daniel Wass zijn ploeggenoten bij het elftal van Denemarken, maar stonden in de Europa League tegenover elkaar. De aanvaller van Ajax maakte donderdag een prachtig openingsdoelpunt tegen Celta de Vigo en droeg daarmee bij aan de 3-2 zege. Dolberg maakte grote indruk op zijn landgenoot. "Ik zag ongelooflijke kwaliteiten bij hem", vertelt Wass dinsdag.

/

"Ik heb hem nu twee wedstrijden in actie gezien. In het eerste duel was hij niet zo goed, al fungeerde hij nog steeds als aanspeelpunt en maakte hij goede acties", vertelt de Deense vleugelspeler. "Donderdag zorgde hij echt voor ongelooflijke problemen bij ons. Hij is ontzettend sterk en wendbaar. Hij heeft van alles wat, het is een ster in de dop." Niet alleen Wass heeft hoge verwachtingen van Dolberg: de negentienjarige Ajacied wordt zo nu en dan vergeleken met illustere voorgangers bij Ajax.

Desondanks heeft hij weinig last van de druk, denkt Dolberg. "Ik spreek nog niet zo goed Nederlands dat ik de kranten kan lezen. Maar natuurlijk merk ik wel dat er veel over me wordt gesproken. Mijn ouders sturen ook te veel dingen naar mij door", lacht hij in gesprek met Tipsbladet. Zijn goede spel leverde hem een uitnodiging op voor de Deense selectie en bondscoach Åge Hareide heeft laten weten dat de jongeling gaat debuteren. "Dat zou geweldig zijn. Het is een droom. Het zou helemaal mooi zijn als ik zou scoren."

Haalt Kasper Dolberg de wereldtop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daar gaan ze weer, wereldtop is maar voor heeeeel weinig spelers weggelegd!

8 november 2016 om 19:27

Leren ze het nou nooit inderdaad.

Natuurlijk doet hij het uitstekend maar laat hem eerst een heel seizoen presteren, en kijken hoe hij uit zijn onvermijdelijke dip komt. Ik heb er zeer veel vertrouwen in dat hij goed wordt, maar de wereldtop... Het is te vroeg om daarover te praten.

8 november 2016 om 22:13

Kasper gaat de wereldtop halen een keer een nominee worden voor de ballon d or als hij nog 2 jaartjes bij ajax blijft en dan naar een subtopper in een van de groete competities gaat

8 november 2016 om 20:10

Maar voor aanvallers die bij Ajax uitblinken is die kans wel groter, zie Zlatan, Huntelaar en Suarez. En al is Huntelaar maar een paar jaar wereldtop geweest, hij heeft het in mijn ogen wel even gehaald.

10 november 2016 om 19:09

Dat bedoel ik ja.

Het zal allemaal wel. Heb 'm zondag mogen aanschouwen en hij raakte werkelijk geen pepernoot. Op naar de volgende hype.

8 november 2016 om 19:22

Hij is na een paar goede potjes niet een wereldspeler, dat ben ik met je eens. Maar na een mindere wedstrijd tegen een erg goede en ervaren verdediger, is het ook niet alleen een hype. Jij doet hetzelfde als alle anderen, maar dan de andere kant op.

8 november 2016 om 19:33

Ach Wonderslof ook iemand die Suarez en Zlatan na een mindere wedstrijd bij Ajax als hype zou bestempelen.

8 november 2016 om 19:28

Dus omdat hij af en toe een wedstrijdje niet geweldig presteert, is het maar een hype? Wat een onzin man

Dolberg is een geweldig talent en laat veel goeds zien voor een ventje van 19. Natuurlijk is het geen uitgemaakte zaak dat hij de wereldtop gaat bereiken a la Zlatan en Suarez, maar de kans is zeker aanwezig als je ziet hoe goed hij voetbalt. Dat hij het nog niet iedere wedstrijd laat zien is niet meer dan logisch, dat hoort bij zijn leeftijd.

8 november 2016 om 20:14

Je kunt het ook omdraaien. Omdat hij af en toe een goede wedstrijd speelt
is het dan gelijk een wereldtopper?
Dat het een uitstekend talent is ja.
Maar die Unal van Twente doet niet veel voor hem onder maar die heeft nog geen veer in zijn lichaam terwijl Dolberg er al een hoofdtooi van kan maken.
't is maar waar je voetbald.

8 november 2016 om 21:15

Onzin, ook over Unal is iedereen zeer positief. Natuurlijk scheelt het dat Dolberg bij Ajax speelt en Unal bij Twente, dat lijkt me ook niet meer dan logisch, gezien het feit dat Ajax een grotere club is dan Twente.

Je kan het leuk omdraaien, maar ik heb Dolberg meer goede en uitstekende wedstrijden zien spelen dan matig of slechte wedstrijden. En zoals ik al zeg, hij heeft de potentie om wereldtop te halen, mits alles op zijn plek valt. Ga me geen woorden in de mond leggen. Ik geef juist aan dat het absoluut geen uitgemaakte zaak is dat hij het ook daadwerkelijk haalt.

8 november 2016 om 19:38

Haha de ironie. Iemand als hype bestempelen (het korstondig overprijzen van iemand) en dan zelf een oordeel vellen over 1 (mindere) pot. Je doet zelf precies hetzelfde als hypen dus, maar dan in tegengestelde vorm. Well done.

8 november 2016 om 19:58

@wondersloff
Ik zit al jaren op dit forum en ik heb al heel veel posts van jou voorbij zien komen. Iedereen die al langere tijd op deze site zit weet dat je een Ajax-basher bent. Sterker nog, je oordeelt nu over een talent die al voor langere tijd laat zien wat hij in huis heeft. Hij is 19, dus dat hij mindere wedstrijden ertussen heeft, dat kan gewoon. Dat hoort gewoon bij zijn leerproces en als jong talent moet je altijd van pieken maar ook diepen dalen uitgaan.

Ik weet bijvoorbeeld ook dat jij meermaals gezegd had dat Suarez de top niet zou bereiken. Dat zal vast ook komen omdat hij voor Ajax uitkwam.

Zoals iedereen weet moet je een speler nooit beoordelen op basis van een wedstrijd. Al zeker niet een speler die sinds zijn eerste speelminuten van waarde is geweest voor dit Ajax.

8 november 2016 om 20:40

Na Kluivert de meest opwindende speler die ik in een Ajax shirt gezien heb.

Blessures buiten beschouwing gelaten gaat hij de absolute top bereiken. Voor mij nu al overduidelijk, voor jouw pas achteraf. Verschil moet er zijn.

8 november 2016 om 21:44

Dus Suarez en Zlatan heb je niet zien spelen?

8 november 2016 om 22:31

Ik moet me beter uitdrukken. Spelers die vanuit de jeugd doorstromen.

Overigens was Suarez al bekend voordat hij bij Ajax kwam, en heeft Zlatan bij mij nooit eenzelfde indruk gemaakt in een Ajax shirt. Zijn optreden was wat mij betreft wisselvallig te noemen.

9 november 2016 om 07:59

Dolberg komt niet uit de jeugd van Ajax,plus hij is even wisselvallig als Zlatan toen tegen Az en Celta uit raakten hij geen pepernoot

9 november 2016 om 08:58

Zlatan is indertijd direct voor het eerste elftal aangekocht. Dolberg heeft eerst een jaar in het beloftenelftal gespeeld, toch?

Daarnaast is Zlatan twee seizoenen wisselvallig geweest, en begint Dolberg pas.

Hoe dan ook hoort Zlatan wat mij betreft niet tot die categorie.

Groot talent prima spits. Onderhand heeft Dolberg zoveel veren in z'n kont dat hij een kippenfarm kan beginnen.

De top kab hij halen, als hij de juiste keuzes maakt en zich zo door blijft ontwikkelen als nu. Heb in geen tijden zo een koele afmaker als Dolberg gezien op die leeftijd. Zo jong en zo koel en goed in de kaats. Ik ga geen vergelijkingen maken want elke spits heeft een eigen kenmerk wat hem goed maakt maar die van Dolberg is zijn rust en controle voor de goal. Wat me ook opvalt hij juicht niet zo erg als menig andere spits dat doet bij een doelpunt. Zn kop zegt ja ik doe mn werk en wordt er voor betaald. Nog min 1.5 seizoen bij Ajax blijven en door ontwikkelen en dan kunnen we gaan zien waar het eindigd.

8 november 2016 om 20:15

Dan kijk jij zekers alleen Ajax, want er zijn wel meerdere koele afmakers.
Ook wel van zijn jonge leeftijd (unal).

Hij speelt inmiddels toch al bijna anderhalf jaar in Amsterdam? Meestal zijn Denen vrij vlot met het leren van Nederlands..

8 november 2016 om 19:32

Niet iedere Deen heeft een even grote talenknobbel

8 november 2016 om 19:35

Niet zo goed dat hij de kranten kan lezen. Wellicht dpreekt hij heus wel een woordje.

8 november 2016 om 20:04

Hij heeft op Ajax tv al een interview in het Nederlands gedaan. Het is nog niet geweldig, maar hij is ermee bezig. Daarbij is dit nogal een verlegen jongen, dus kan ik het me wel voorstellen waarom hij liever een interview in het Engels doet. Aangezien zijn Engels stukken beter is.

Tsja, ik houd er nooit zo van om jonge jongens al direct een enorm predikaat met dito verwachtingspatroon op te leggen. Natuurlijk zie je bij hem veel mooie acties en doelpunten. Feit blijft wel dat hij nog jong is en het (omdat hij net in de basis speelt) nog niet iets lange termijn heeft kunnen laten zien. Eind van het seizoen gaan we de balans opmaken en hopelijk speelt hij dan nog even bij ons...

Is hij al weer gevonden dan???

Maar wel weer typisch dat zo'n jongen van ajax weer eens flink wordt gehyped.... Ze leren het ook nooit, kan zo een gevalletje khisna, El ghazi, bazoer etc. worden die ook naar Barca of real zouden gaan.

Laat die jongen eerst 2 seizoenen goed spelen dan zien we wel weer!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren