Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Agent ziet transfer Modric gebeuren: ‘Hij wil een ster zijn in de Serie A’

Laatste update:

Luka Modric wordt de laatste weken in verband gebracht met een transfer naar Internazionale en Luciano Spalletti, trainer van de Italiaanse topclub, heeft al aangegeven dat de middenvelder van Real Madrid graag in het shirt van i Nerazzurri zou willen spelen. Maandag geeft ook de Kroatische zaakwaarnemer Marko Naletilic aan dat Modric heel graag bij Inter wil voetballen.

Naletilic zegt dat de transfer van Cristiano Ronaldo naar Juventus wellicht ook gevolgen heeft voor de toekomst van Modric bij de Koninklijke. “Het feit dat Internazionale hem probeert te halen en het feit dat Modric het in overweging heeft genomen, laat nu al de invloed van Cristiano Ronaldo op het Italiaanse voetbal zien”, aldus Naletilic in gesprek met Tuttosport. Hij is overigens niet de belangenbehartiger van Modric.

“Voor wat voor reden dan ook: Modric wil een ster zijn in de Serie A bij Inter. Laten we zien wat er gaat gebeuren. Ik ben ervan overtuigd dat Luka vroeg of laat in Italië gaat spelen. Zoals veel Kroaten van zijn leeftijd is hij opgegroeid met het kijken naar Italiaans voetbal.” De 32-jarige spelmaker ligt momenteel nog tot medio 2020 vast in het Santiago Bernabéu.

Inter heeft meerdere keren gesproken met de entourage van de routinier en is bereid tien miljoen euro per jaar te bieden. Florentino Pérez, voorzitter van de Spaanse grootmacht, heeft echter aangegeven dat geïnteresseerde clubs de hoogte van de ontsnappingsclausule van Modric moeten neerleggen om de Kroatisch international te halen, namelijk 750 miljoen euro, een bedrag dat Inter niet kan betalen.

Verwacht jij dat Luka Modric zijn voetbalcarrière afsluit bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verwacht ook dat Modric volgend jaar naar de Seria A gaat vertrekken. Bij Inter zit er al genoeg Kroaten en denk dat hij daar ook heen zal gaan.

13 augustus 2018 om 16:41

Zie hem ook volgend jaar vertrekken, geen schande want dan is hij ‘al’ 33. Nou genieten van hem zolang het nog kan.

13 augustus 2018 om 16:45

Maakt niet uit, Real heeft Ceballos!

13 augustus 2018 om 19:38

750 miljoen euro, een bedrag dat Inter niet kan betalen....haha prachtige tekst. Welke club wel?

On: zou enorme aderlating zijn voor real: naast christiano ook nog deze grootheid verliezen!

Pure onzin man, zaakwaarnemer en Inter mogen geen contact hebben zolang Inter en Real niet akkoord zijn. En omdat Real niet wil denken aan verkoop is dit gewoon speculatie. Zaakwaarnemer en Inter proberen een rel te veroorzaken die er niet eens is. Modric zal in de toekomst wel kunnen gaan naar Inter om af te bouwen maar zeker niet nu.

13 augustus 2018 om 16:50

Die man is volgens mij richting 33, dus de tijd om af te bouwen is al van start

13 augustus 2018 om 18:12

Volgens de echte regels niet nee. Maar wie houdt hier zich nou echt aan? Denk weinig clubs.

14 augustus 2018 om 10:12

Het is goed dat je de Fifa regels kent maar dit is niet hoe het aan toe gaat. Helaas, maar waar. Meeste transfers beginnen op zo n onofficiele wijze. Zn makelaars hebben hem aangeboden, Inter heeft ze niet benaderd.

750 miljoen zullen ze wel neer leggen voor een 32 jarige speler denk ik ja.

13 augustus 2018 om 18:21

Jij denkt werkelijk dat Real hem voor (veel) minder dan zijn clausule niet laat gaan. Hij zal nog steeds een flinke duit moeten kosten hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar voor een miljoen of 60 a 80 denk ik dat Real ook al wel meewerkt volgend jaar hoor.

13 augustus 2018 om 20:28

Volgend jaar inderdaad wel alleen denk dat Perez hem dit seizoen niet laat gaan. Na het verlies van Ronaldo kan niet nog zon superster als Modric weggaan uit Madrid. Na het vertrek van Kovacic kan Real sowieso niet nog een middenvelder wegdoen zonder een vervanger te halen. Misschien volgend jaar in een deal betrekken met Icardi? Zou zeker bij Real passen denk ik

750 miljoen kan niet alleen Inter niet betalen hoor 😜

13 augustus 2018 om 16:43

Zal volgend jaar wel voor een miljoen of 40-45 mogen vertrekken. Dan is hij zo goed als 34 jaar oud.

hij heeft bij Real ook alles gewonnen wat er te winnen valt. dan snap ik wel dat je graag een keer een nieuwe uitdaging aan wil gaan

Dacht al dat het onzin was van die zogenaamde ommekeer die hij maakte. In 1 dag opeens bereid om te blijven en een heel contract opstellen met alle gewenste voorwaarden voor Modric leek al heel erg voorbarig van de Spaanse media. Ik denk toch dqt de betrouwbare media het bij het goede eind hebben en dat Modric nog steeds weg wil, maar niet weg mag. Hij zal waarschijnlijk dit jaar nog blijven.

13 augustus 2018 om 22:28

Hoe kun je nu spreken van een ommekeer wanneer het onderwerp van gesprek nog helemaal geen uitlatingen heeft gedaan?

Wat jij doet, is aan het ene gerucht meer waarde hechten dan het andere. Neemt niet weg dat het allemaal geruchten zijn.

Voorlopig is het nog even afwachten.

13 augustus 2018 om 23:03

Nee, de spaanse kranten AS en Marca spraken over een ommekeer in de situatie Modric waardoor hij toch bleef en zijn contract zou verlengen. De ommekeer is niet dat hij weg wilt. Je kan wel alles geruchten noemen, maar feit is dat de technisch directeur van Inter en de coach van Inter aangegeven hebben dat Modric met Inter gepraat heeft en weldegelijk heeft aangegeven te willen komen. Dat zijn de feiten. Dat hij zijn contract gaat verlengen, waar AS en Marca over spreken (itt de betrouwbare media als Sky Sport UK, Sky sport Italia en Di Marzio), dat is een gerucht. Gezien de reactie van deze zaakwaarnemer en het weinige geluid uit Madrid lijkt me dat heel voorbarig.

14 augustus 2018 om 05:29

Jij noemt het feiten, ik geruchten. Modric heeft daar, begrijpelijkerwijs, nog niets over gezegd. Het is maar wat je wilt geloven.

14 augustus 2018 om 10:41

Als de coach van Inter het bevestigd, de tecnisch directeur en een zaakwaarnemer klopt er toch iets niet in het verhaal dat Modric heeft besloten te blijven en akkoord is om zijn contract te verlengen?

Ik zie Modric nog wel vertrekken naar Inter jammer voor Real.

Die zal dus volgend jaar weg gaan. Ik denk dat hij volgend seizoen mag vertrekken. Dan heb je Kovacic op zijn plek en Thiago evt ook. En Caballos is dan ook een jaartje verder.

Dan is de kans groot dat Modric volgend jaar weggaat bij Madrid. Dan moet Madrid de portemonnee wel flink gaan opentrekken zeg. Alle pijlen worden dan gericht op Hazard en Eriksen en waarschijnlijk gaat Madrid dan ook nog op zoek naar een nieuwe spits

Wat doet die Perez toch moeilijk. Als Modric naar Inter wilt laat hem toch gaan ? Hij is bijna tegen het einde van zijn voetbal carrière. Als hij nog graag in Italië actief wilt zijn en nog de kracht en motivatie heeft om nog een keer top te presteren laat hem dat doen. Hij heeft al genoeg gedaan voor Real. Er valt niet veel meer voor hem te behalen. Vrijdag sluit de transfer window van Italië. Dan is dat gespeculeer ook over. Helaas zie ik hem dit seizoen niet aansluiten. (Al hoop ik van wel). Wellicht volgende Seizoen of in de winterstop.

13 augustus 2018 om 20:52

Ohja Perez doet moeilijk en moet Modric maar gewoon laten gaan. Is na het vertrek, en misschien daarvoor ook al, de belangrijkste speler van Real. Op dit moment ook de beste ter wereld op zijn positie en de motor op het middenveld van Real. Tuurlijk laat Perez hem niet gaan.

1AS en Marca proberen met hun onzin de boel te beinvloeden en druk uit te oefenen.
2)sky spreekt de waarheid. Ze spreken Lemic, Mijatovic en intermediair voor Inter Riso dagelijks. Ze waren in Milaan meer als een week en nu hangen nog steeds in Madrid en pushen voor het transfer.
3)Modric wil geen contract afdwingen maar wil een nieuwe uitdaging hebben, al sinds een paar maanden. Hij wil niet zoals Kovacic, volledig breken door niet te trainen. Hij wil op een normale wijze weggaan.
4)Hij gaat geen nieuw contract tekenen omdat Perez zn beloftes niet nakomt en het vertrouwen weg is.
5)Ik heb voor fcinternews gewerkt en een ex collega van mij werkt tegenwoordig voor Sky Italie en DiMarzio. Hij is in Madrid en zal daar blijven tot vrijdag 20uur wanneer de It markt zal sluiten.

6)Of mensen dit een gerucht vinden is hun keus maar dit is het.

14 augustus 2018 om 10:44

Het verhaal wat jij verteld is precies wat ik opmaakte uit de berichtgeving van de betrouwbare media. Het klinkt ook veel logischer dan een Modric die opeens blijft en zijn contract al heeft verlengd.

14 augustus 2018 om 16:35

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano/as-adesso-fa-retromarcia-e-ammette-luka-modric-vuole-andare-all-inter-284851

Zie je? AS geeft eindelijk toe dat Modric weg wil.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren