Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Afgeschreven’ Messi neemt Barça bij de hand na missers Griezmann

Laatste update:

Barcelona heeft de eerste overwinning in LaLiga in ruim een maand tijd binnen. Het team van Ronald Koeman was zaterdag met 5-2 te sterk voor Real Betis en dat betekende de eerste driepunter in competitieverband sinds de 0-3 zege op Celta de Vigo op 1 oktober. Koeman koos ervoor om Lionel Messi, die de voorbije dagen bekritiseerd werd omdat hij niet meer zijn best zou doen, niet te laten starten, maar de vedette kwam na rust binnen de lijnen en nam twee goals voor zijn rekening. De laatste treffer van de Argentijn was zijn eerste veldgoal sinds 8 augustus in het Champions League-duel met Napoli (3-1). Frenkie de Jong speelde dit keer ‘gewoon’ als controleur in het 4-2-3-1-systeem.

De eerste helft was voor de neutrale supporter er een om van te genieten, maar voor de fan van Barcelona een zware bevalling. Antoine Griezmann had de ploeg van Koeman immers aan minimaal drie goals kunnen helpen. Het was echter niet de wedstrijd van de Fransman, die de bal in de vierde en elfde minuut langs de verkeerde kant van de paal schoot. Na een heerlijke hakbal van Pedri na 25 minuten schoot Griezmann de bal tegen de buitenkant van de paal en zelfs een strafschop was niet aan de aanvaller besteed.

OMG!!! Antoine Griezmann, die zoooo veel kansen mist, mag aanleggen voor een strafschop...

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 7 november 2020

Na een half uur spelen werd Ansu Fati onderuitgehaald door Aissa Mandi en wees de arbiter naar de stip. Griezmann koos voor de linkerhoek, maar Claudio Bravo las zijn gedachten en keerde de strafschop. Barcelona stond op dat moment al enkele minuten met 1-0 voor: Ousmane Dembélé sneed op rechts naar binnen en schoot het leer snoeihard in het doel. De vele missers van Griezmann braken Barcelona in de extra tijd van de eerste helft op en daar waren twee voormalige Azulgranas verantwoordelijk voor. Na een voorzet van Cristian Tello vanaf links was het Antonio Sanabria die de bal van dichtbij binnenwerkte.

Met Messi na rust in de plaats van Fati, die klachten had overgehouden aan de penalty, kwam Barcelona al snel op 2-1. Na een lage pass van Jordi Alba vanaf links volgde een ingenieus overstapje van Messi en kon Griezmann de bal in het lege doel werken. Nog geen tien minuten later volgde een cruciaal moment: een schot van Dembélé ging tegen de arm van Mandi op de doellijn. Na overleg met de VAR deelde de arbiter de verdediger een rode kaart uit en het was Messi die het het leer hoog en hard vanaf elf meter binnenschoot: 3-1.

Lionel Messi mag dan alleen uit penalty's scoren, hij maakt ze wel fenomenaal af! ??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 7 november 2020

De wedstrijd was echter niet gelopen, daar Betis optimaal profiteerde van de ruimtes die de Catalanen weggaven. Zo ook zeventien minuten voor het einde: na een heerlijke actie van Alex Moreno aan de linkerkant werkte Lorenzo Moron de aansluitingstreffer binnen. Het team van Koeman gaf het duel echter niet uit handen. Acht minuten voor tijd maakte Messi eindelijk weer een velddoelpunt: hij kwam na een hakbal van Sergi Roberto oog in oog met Bravo te staan en schoot hoog binnen. Het slotakkoord kwam op naam van Pedri, die zijn eerste treffer in LaLiga maakte: een pass van Sergi Roberto was te scherp voor invaller Martin Braithwaite maar niet voor de tiener.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat dit een les zijn voor iedereen: schrijf Messi nooit af. Nooit. Nog steeds de beste speler van Barca.

7 november 2020 om 18:16

Ook Busquets was vandaag goed moet ik toegeven. Heb veel kritiek op hem gehad maar vandaag zag ik hem een paar schitterende ballen geven en onderscheppen. Messi natuurlijk still the goat, met of zonder veldgoals

7 november 2020 om 18:16

Twijfelde iemand daaraan dan?

7 november 2020 om 18:20

Dacht dat jij ook twijfelde japie.

7 november 2020 om 18:25

Is dat zo? Wie vond ik volgens jou de beste speler van Barca dan?

7 november 2020 om 18:17

over inkoppertjes gesproken. Niemand schreef Messi af, hij is alleen een andere speler dan 5 jaar geleden. En de kritiek over dat wandelen was gewoon terecht. Maarja vorig jaar toen Ronaldo een paar slechte wedstrijden had kreeg je het zelfde verhaaltje. Ze zijn nou eenmaal een paar jaartjes ouder.

7 november 2020 om 18:25

Hij is geen andere speler dan 5 jaar geleden want dat wandelen deed hij toen ook al. Want veranderd is barca waardoor dat wandelen op valt.

7 november 2020 om 18:49

Eerlijk is eerlijk, Messi's explosiviteit is niet meer hetzelfde na die blessure tegen Las Palmas tegen het einde van 2015. Mijn zus studeert geneeskunde en het soort blessure waar het om ging, gepaard met het feit dat hij zo'n soort blessure eerder in zijn carriere ook had opgelopen en zijn leeftijd op het moment van de blessure (29 jaar oud, zijn carriere begon toen hij al 16 jaar oud was, dus 13 jaar slijtage).

7 november 2020 om 18:17

Het gaat niet om afschrijven. Het gaat erom dat Messi lang niet zo slecht gepresteerd had en zijn houding daarbij. Dan is het logisch dat mensen misschien wel denken dat het wat minder is allemaal. Hij is ook de jongste niet meer. Verder duurt een seizoen erg lang,, dus naar mijn mening kan je beter na een heel seizoen iemand beoordelen en niet al binnen 10 speelronden

7 november 2020 om 18:20

Dit geldt niet alleen voor Messi maar ook voor Cristiano Ronaldo. En in Nederland voor Promes, Rosario, Klaassen, Jörgensen etc. Het afschrijven van spelers gebeurt teveel en te gretig.

7 november 2020 om 18:25

Jörgensen laat het wel al even niet meer zien spijtig genoeg.

7 november 2020 om 18:34

Komt door die voetbal talkshows. Mensen nemen die zogenaamde analisten echt veel te serieus. Die gasten van veronica inside kunnen sowiezo niet meer zeggen dan “hij kan er niks van”, “mooie goal”. “Zo die zit er lekker in”.

7 november 2020 om 19:38

Vond het wel mooi voor de zeikerds. Vond dat gewoon triest. Veel napraters.

7 november 2020 om 21:19

Van Barca? Van de wereld bedoel je.

Ik blijf het altijd vergelijken met wedstrijden onder Valverde en Setien. Jeetje wat voelde ik me ellendig na elke wedstrijd toen. Wat een verschil nu. Met vlagen super leuk voetbal. Griezman speelde heel goed maar mist vertrouwen voor het doel. Pedri heerser op het middenveld. Dembele En heerlijk doelpunt en met paar leuke acties heel erg dreigend. Messi gooide het niveau even omhoog de 2e helft. Ik ben heel erg tevreden met vandaag alleen snap ik niet waarom we Puig nog niet hebben gezien dit seizoen.. maar goed eindelijke weer is gewonnen!!! Gefeliciteerd barca fans en geniet van jullue avond. Ohja nog 1 dingetje complimenten aan de realfans onder de barca topic sociofan en Blink die ondanks hun liefde voor Real gewoon objectief waren. Maakt zo'n livetopic toch echt leuker zo

7 november 2020 om 18:14

Eens, het voetbal onder Koeman is een stuk beter en leuker om naar te kijken. Ze misten alleen teveel kansen (ook nu weer). Ze hebben een waardige vervanger nodig van Suarez.

7 november 2020 om 18:26

Helemaal mee eens ik denk ook gewoon dat Koeman veel meer indruk op de groep maakt dan Setien of Valverde geniet ook van jou avond Visca el Barca!!!

7 november 2020 om 18:34

Het is inderdaad leuker om naar te kijken, maar wat erger ik me toch dood aan Lenglet en Pique. Ze trekken de slechte lijn van de 8-2 nog lekker door. Wat zitten die twee te slapen zeg achterin en ze zijn zo lomp (lenglet continu shirtje trekken in de 16, superslim). Als Koeman hun niet heel snel vervang, dan kunnen ze zoveel scoren als ze willen, maar die twee miskleunen gaan ervoor zorgen dat Barca niet meer gaat meedraaien met de top. Voornamelijk als je het vergelijkt met Real, Ramos is zoveel feller, beter en neemt meer de leiding achterin. Pique en Lenglet zitten gewoon uit hun neuzen te vreten. Heb Varane buiten gelaten, want die speelt naast Ramos wel goed, maar als die solo gaat, dan vergeet hij ook dat hij een verdediger is.

7 november 2020 om 19:41

Had natuurlijk barca punten zien verspelen maar vond het wel heerlijk hoe Messi vele monden snoerde. Veel napraters helaas. Dat gezeik op hem ging echt nergens over.

7 november 2020 om 20:03

Eens. Buiten clubvoorkeur zijn we allemaal fan van het spelletje. Messi en Ronaldo hebben ons (tenminste mij) zo veel plezier gegeven. Toen die gasten aan de top kwamen was ik 16 jaar ofso. Nu zijn we bijna 13 jaar verder en die gasten laten me nog steeds genieten. We moeten ze koesteren en niet meteen afschrijven na 3 of 4 wedstrijden niet scoren.

7 november 2020 om 20:59

Absoluut, helemaal mee eens. Idd.

‘Messi heeft zijn beste tijd gehad’ Pohh wat schoot hij ze lekker binnen zeg! Fijn voor Koeman dit, kon hij wel gebruiken.

7 november 2020 om 18:20

De mooiste actie was nog wel die “assist” op Griezmann door over de bal te springen. Extreem simpel, maar oh zo verdomd prachtig.

7 november 2020 om 18:29

Dank je. Schreef hieronder ook al, mooiste moment van de wedstrijd. Al staat die op gelijke de bijna assist van pedri op griezmann.. heerlijk zo’n sleep achter standbeen..

7 november 2020 om 21:37

Ik vond die kap van Dembele waarmee hij een panna uitdeelde ook verdomd prachtig

Frenkie echt goed vandaag en dat mag gezegd worden. Degene die aan messi twijfelen mogen tennis gaan kijken. Ben blij dat we weer een paar goals maken. Want ze maken echt wel kansen alleen ging het er niet in eerst

7 november 2020 om 18:15

Ja Frenkie speelde echt alles top naar voren en maakt zijn acties. Maar die Pedri jongen.. pff wat een gast.

7 november 2020 om 18:21

Ja, weet niet wat ze gaan doen als
Coutinho terugkomt. Want pedri speelt heel goed

Je kan zeggen wat je wilt, maar Barca ondanks wat matigere resultaten speelt nu toch wel echt veel leuker voetbal. Messi was toen hij erin kwam echt fenomenaal, Dembele bij vlagen ook.

Ik wil het even hebben over deze messi zn eerste actie overstapje fenomenaal. De penalty was geen penalty en messi zn 2e goal daar stond hij buitenspel. Koeman mag echt nooit meer iets negatiefs over de scheidsrechters zeggen.

7 november 2020 om 18:15

Herhalingen niet meegepakt? Heb eerder het idee dat je aan het trollen bent.

7 november 2020 om 18:15

Gozer, die penalty was simpelweg hands. Messi staat trouwens helemaal geen buitenspel bij z’n tweede..

7 november 2020 om 18:15

Hij stond helemaal geen buitenspel joh. Penalty niet gezien dus daar kan ik niet over oordelen

7 november 2020 om 18:16

Penalty was terecht. Hij gaat letterlijk naar rechts en de 2e goal zag je uiteindelijk de lijn en messi zat daar duidelijk voor.

7 november 2020 om 18:17

Als je dit geen penalty vond kun je beter niet op een voetbalforum komen lijkt me. Duidelijker kan het niet, hands op de doellijn wat een 100 procent goal voorkomt, dat is de definitie van een penalty zo ongeveer hahah..

7 november 2020 om 18:24

Geen penalty durft ie dan de beweren! Hahahaha. Veel duidelijker krijg je hem niet.

Heerlijke wedstrijd zo op de zaterdagmiddag met een masterclass van Pedro! Heeft iemand hier ooit Lenglet zien verdedigen zonder altijd de klauwen te gebruiken (altijd duwen of vasthouden) gewoon elke verdedigende actie van hem kan je voor fluiten als scheids zijnde ... wordt er zo moe van. Een aanfluiting van een verdediger is het. Mooi om te zien dat Dembele langzaam in vorm raakt nu alleen hopen dat die heel blijft

Heerlijke overstap van Messi. Prachtige goal ook van dembele die verder niets klaar speelde. Blij voor Koeman dat die vandaag toch 3 punten heeft weten te pakken.

7 november 2020 om 18:16

Dembele niks klaarspeelde? Net constant dreigend..

Koeman zou enorm goed moeten nadenken wie je in de basis zet tegen de topploegen. Griezmann zou naar mijn mening je kansen om die topper te winnen enorm verkleinen. Het aantal kansen die hij mist is gewoon onwaardig voor een ieder topclub. Pedri is daarnaast een talent alsof hij echt gemaakt is voor Barcelona. Tot nu toe vind ik hem met Fati absoluut de toppers op het veld. Wat betreft Griezmann. Je speelde op je favoriete positie, wat heb je juist gedaan? Juist, jezelf dieper in de shit doen belanden.

Messi moet je inderdaad meer gebruiken als invaller in het laatste half uur, dan speelt hij met veel energie en grinta en stopt hij nooit. Busquets en Roberto waren uitstekend vandaag, mag zeker gezegd worden.

De titel is moordend. Want ik vond Griezmann echt de beste van de wedstrijd, ondanks zn gemiste kansen. Hij moet gewoon op deze manier doorgaan, gewoon doen alsof Messi niet op het veld is (ipv alle ballen naar hem).
Pedri was ook erg goed. Ongelooflijk dat hij nog maar 17 is.

7 november 2020 om 18:20

Je zou haast denken dat Pedri en Fati enorm slecht presteren omwille van de grote Messi. Nee vriend, geloof me. Die Griezmann is een hoop geld verspilling. Je kan als club niet vetrouwen op zo iemand die sukkelt met vetrouwen omwille zijn positie. Fati en Pedri spelen letterlijk overal dus excuses zijn niet nodig. Jullie mogen hem hebben voor... 25 miljoen?

7 november 2020 om 18:42

Aanvallend zit het weer helemaal goed. Leuk om naar te kijken. Pedri, Fati, Griezzmann, Dembele, Coutinho, Messi ... Controle op het middenveld zit ook wel goed. Maar verdedigend gaan we er nog altijd zwaar af tegen ploegen als Bayern en Liverpool. Piqué is volgens mij de zwakste schakel geworden.

Heerlijke pot gezien...! Viel me ook op dat dembélé steeds beter wordt...Maar het was niet om aan te horen... dat commentaar van Sierd is toch om te janken..

Leuke wedstrijd gezien! Niveau was niet al te best, zeker betis vond ik vrij matig allemaal. Messi laat zien dat je hem nooit moet afschrijven. Overtuigend in de afwerking en het overstapje voor griezmann was genieten. Op dat moment het besef hebben dat hij er beter voor staat en een doelpunt heel hard kan gebruiken, grote klasse! Ik ben ook erg onder de indruk van pedri. Vandaag was het misschien niet heel bijzonder maar op je zeventiende zó makkelijk meedoen op het hoogste niveau is erg knap. Dembele was niet heel best maar ik heb wel vertrouwen nog in hem. De intensiteit is goed en het was nu vooral heel onnauwkeurig, dat komt wel als hij meer ritme op doet. Griezmann zou ik echter zo snel mogelijk lozen. Wederom een dramatische wedstrijd. Ik had even hoop dat hij zonder messi misschien bevrijd zou zijn maar hij deed gewoon weer alles fout. Lekker laten gaan. Is voor alle partijen beter.

Zakelijk uitgespeeld door Barca zoals dat hoort tegen 10 man. Mooi om Messi weer te zien lachen. Als hij het weer op z’n heupen krijgt horen we niemand er meer over. Ook Ronaldo heeft wel eens een dip gehad. Koeman had van mij wel dest mogen brengen al speelde Sergio Roberto aanvallend prima. Bij die 2e goal van Messi zag je dat hij al zijn frustratie uitte. Voorheen zou hij een hoek uitkiezen nu ramde hij de bal op 5/6 meter snoeihard binnen. Frenkie mag nu wel iets meer gaan brengen dan alleen naar de zelfde kleur spelen. Hij heeft om de 3 wedstrijden een hoogstandje en dat was het. Ik ben fan van de voetballer frenkie maar hij mag iets meer gaan opeisen nu, af en toe een schot op goal bijv. Of vanaf de verdediging een rush naar voren. Hopen voor Koeman en zijn mannen dat dit een begin is voor iets moois

7 november 2020 om 18:22

De Jong had vandaag juist eindelijk weer rushes en intelligente passes, speelde een prima pot

Heerlijk dit. Al de mensen die nooit naar Barcelona kijken of er blijkbaar niks van snappen, kunnen weer hun grot in na alle rare opmerkingen deze week. Barcelona speelde goed, maar miste scherpte en defensief is het al een tijdje niet goed meer. Messi komt erin en er was meteen controle, alles ging via hem en je wint uiteindelijk vrij makkelijk. Had met iets meer geluk zelfs 3 erin kunnen schieten. Frenkie de Jong was vandaag ook erg goed, paar van die Ajax’ runs, goeie ballen tussen de linies en kan alleen maar beter worden op het moment dat Koeman snapt dat Pjanic erin moet staan. Griezmann was veel meer involved, en heeft het qua afronden echt nog niet. Die goal kon hij niet missen haha. Verder blij dat Messi die open play goal weer heeft, het deed me niet veel maar laten we open dat de ketchup fles gewoon weer open gaat, want zijn spel zelf is nooit slecht geweest. En tot slot, voor de azijnzeikers: aan het eind, 93 minuut na een corner van Betis pakt hij de bal op aan de andere cornervlag in een sprint waarna Barcelona een keeperbal krijgt door zijn druk. Maar hij wandelt alleen! 👀😛

Lekkere wedstrijd voor Barca was dit.

Fraaie eerste helft zonder Messi en eveneens fraaie tweede helft met Messi.
Dembele speelt beter, Messi raakt weer in zn oude ritme en Frenkie had een uitstekende wedstrijd. Pedri weer eens geniaal.

7 november 2020 om 19:18

Griezmann ook goed ondanks de gemiste kansen.

Lekker deze overwinning dat hadden we ook echt even nodig maar we moeten echt beter omgaan met onze kansen er hadden veel meer doelpunten kunnen vallen als alleen al Griezmann wat scherper was en ook verdedigend ziet het er lang niet altijd lekker uit ik blijf van mening dat Piqué en Lenglet samen niet kan maar goed op dit moment hebben we niet heel veel keuze op die posities, nu de interlands en daarna een goede reeks wedstrijden neerzetten Visca el Barca!!!!

“Messi is passé”. Hahahahahahahaha. De allerbeste voetballer ooit en als hij er zin in heeft, is hij op dit moment nog steeds numero uno.

7 november 2020 om 18:25

Echt he, tegen het almachtige Real Betis zijn eerste veldgoal. Wat een voetballer!!!

7 november 2020 om 21:39

Ronaldo deed het tegen Spezia. Weet niet wie jij hoger in je bol hebt zitten, Spezia of Real Betis

7 november 2020 om 22:07

Huh wat heeft Ronaldo hiermee te maken? En veldgoals maakte hij dit seizoen wel tegen meer clubs dan Spezia.

De Jong gelukkig weer controleur, speelde erg goed. Had een aantal rushes en mooie passes, ook twee keer voorassist bij een doelpunt dus begint ook aanvallend zijn steentje bij te dragen

Wat een hoop onzin heb ik gelezen de afgelopen dagen, Messi kan er niks meer van hij wandelt, hij doet niks meer omdat hij weg wilt, Het na gepraat van alles en iedereen omdat er een stom filmpje op duikt waarbij Messi stilstaat terwijl die centrale verdediger langs komt met de bal volledig ingezoomt op Messi, zoom je uit dan zie je duidelijk dat Barcelona goed opgesteld staat en dat er 10 sec later wordt afgefloten.

ON: Betis was erg zwak maar Messi komt erin en hij beslist de wedstrijd gewoon in zijn eentje, bizar hoeveel kritiek hij krijgt op zijn spel terwijl hij bijna bij alles betrokken is, zowel tegen Kiev als in de wedstrijden daarvoor, Gelukkig scoort Messi uit open spel want hij was vrij ongelukkig in het afwerken (scherpte maar ook goed keeperswerk). geniet zolang hij nog mee doet bij Barcelona want zonder hem is het toch allemaal een stuk minder. Leuk dat ze het zonder Messi zouden kunnen vs Betis maar in de echte top wedstrijden heb je toch 100x liever een Messi dan een Griezmann, Trincao of een Dembele.

Veldgoal was leuk, wel buitenspel leek het me. De pingel lekker binnengeschoten. Maar de overstap bij de 2-1 was imo het hoogtepunt van de wedstrijd. Heerlijk zo’n “assist” zonder de bal te raken.

Heeft onze Koeman het toch goed gedaan door Messi extra te prikkelen door hem op de bank te laten beginnen. Ben blij voor Griezmann dat hij het ook beter kan vinden met Messi nu. Maar ik denk dat dat door Suarez kwam.

Volgens mij heb ik dit vanmiddag ook geschreven. Barca heeft heel veel goede spelers en zondr Messi moet het ook kunnen. Lukt het echter toch niet dan komt hij in de tweede helft het wel even opknappen.
Hiermee is het gezeur dat Messi Bewust de zaak de zaak liet.
Hiermee is het gezeur voorbij dat Koeman keihard ingrijpt.
Er zal vast een zeer plausibele reden zijn geweest, waarom Messi die jongen liet lopen. Als hij zijn snor hard willen drukken dan doe je dat op een heel andere manier. Als je zelf gebald hebt dan weet je dat.
Schandalig om de grootste aller tijden hiervan te beschuldigen. Gelukkig heeft hij vandaag bewezen dat er niets van klopt

En knoeiman geen commentaar op VAR en Scheids ? Hoe komt het.. ? 2 penalty's en rode kaart voor de tegenstander.. Nu zul je hem niet horen.. de lulhannes.. en opa messi heeft hem weer gered. 😀😀

7 november 2020 om 18:42

Waarom zou hij kritiek hebben op terechte beslissingen? Was niks op de arbitrage aan te merken vandaag. Kleuterachtige opmerking zeg..

Heerlijk dit, ik heb wijselijk mijn mond gehouden onder alle kritiek, het slaat kant noch wal namelijk. Messi was ongelukkig in de afronding en het veldspel van Barca was prima, de resultaten helaas wat minder. In 45 minuten liet hij vandaag zien dat hij een wedstrijd op zijn kop kan zetten en liet meer zien dat anderen in 5 wedstrijden.

Wie Messi afschrijft heeft een paar vijzen los in de bovenkamer. Omdat ie niet veel scoort...is dat de discussie tegenwoordig. Kan je met niets anders komen? Sinds 2006 draait ie mee, en hij zal zelf wel kiezen wanneer ie dat niet meer wil.

Was het nou 4-2 of 5-2 voetbalzone? Kwaliteit boven kwantiteit is voor jullie af en toe nog lastig vgm..

fer62, als volgens jou iemand van 33 jaar opa kan zijn dan zou ik je kinderen maar goed in de gaten houden jongeman !

Haha vind het zo leuk om al die positieve berichten te lezen.

Als het minder gaat moet Messi , Griezman, dementie weg.
En als ze winnen is iedereen fantastisch.

Leuke pot van barca , nu is kijken hoelang dit duurt.

Wat een domme kop boven dit artikel.

als Real voor Mbappe en Haaland gaat dan hoop ik dat Barcelona Joao Felix haalt als opvolger van Messi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren